Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ...ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

~ Είμαστε Όλοι Ένα ~ 
Το "Ανθρώπινο Σχέδιο" με τιμή παρουσιάζει μια συνέντευξη με τον 

Δρ. Καρλ Γιόχαν Κάλλεμαν

(στις 22 Ιουνίου 2009) 13 Άνεμος 
~ Συνέντευξη στον Δανό Χούλιους Μποέγκ από το "Ανθρώπινο Σχέδιο" ~ 

1_0010.JPG




Χούλιους - Εντάξει κύριε Κάλλεμαν είμαστε εδώ στο πολύ ενδιαφέρον μέρος που λέγεται Μπράντενμπουργατορ στο Βερολίνο, που μπορούμε να πούμε έχει κάτι με την ανατολή και τη δύση και εδώ είχαμε το τείχος που κατεδαφίστηκε μεταξύ των δύο μπορείς να πεις, ημισφαίρια του Βερολίνου ή του κόσμου, όπως θες δέστο. 

Και είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον το δούμε σαν τα εγγεφαλικά ημισφαίρια στο ανθρώπινο μυαλό και σε μεγαλύτερη κλίμακα μπορούμε να πούμε, όταν μιλάμε για το ημερολόγιο των Μάγιας και το "Δέντρο του Κόσμου". Τι σκέφτεσαι όταν βρίσκεσαι εδώ στο Μπράντενμπουργκατορ, που σχετίζεται με τις έρευνές σου και αυτά που έχεις γράψει; 

2012: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ; ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ

Από την ομιλία του Γιώργου Ιωαννίδη στο Στέκι της Αναζήτησης
Θέμα: 2012, Μια Ψυχοϊστορική Ερμηνεία
Νοέμβριος 2009



ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ;
• Ο Κώδικας της Δρέσδης (Dresden Codex) που μεταφράστηκε το 1880 αναφέρει ως αφετηρία της τωρινής μας εποχής (κάθε εποχή διαρκεί περίπου 5.125 χρόνια) τον Αύγουστο του 3114 π.Χ., τη στιγμή δηλαδή που δημιουργήθηκε ο κόσμος, και σαν τέλμα τον Δεκέμβριο του 2012.
Παρατήρηση: Ο κόσμος δεν δημιουργήθηκε τότε! Συνεπώς η έννοια της Εποχής δεν μπορεί να ερμηνευτεί με την Ιουδοχριστιανική αντίληψη περί πλάσης, αλλά περισσότερο με την θεωρία περί Αιωνικής (Αeonics).

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ 6 ΣΤΟ ΤΟΡΤΟΥΓΚΕΡΟ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ... ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ


Όταν ξεκίνησα την ανερξάρτητη έρευνά µου για το ηµερολόγιο των Μάγιας στα τέλη του
1993  δεν υπήρχε καµία γνωστή επιγραφή των αρχαίων Μάγιας για να περιγράψει αυτό
που θα µπορούσε να συµβεί κατά την λεγόµενη τελική ηµεροµηνία του.

Τα µόνα που ξέραµε ήταν διάφορες περιγραφές για την αρχική ηµεροµηνία της Μακροχρόνιας
Αρίθµησης,  αξιοπρόσεκτα στις επιγραφές στο Παλένκε,  που ανέφεραν ότι ο Πρώτος
Πατέρας τότε “ανέγειρε το Κοσµικό ∆έντρο”.

Παρά την έλλειψη αυτή των στοιχείων, άρχισα να αναπτύσσω τη θεωρία µου για τα εννέα επίπεδα της εξέλιξης, τους εννέα κάτω κόσµους,  και τις διάφορες µέρες και νύχτες που σχηµάτιζαν τις κυµατοειδείς κινήσεις τους.

Προκαλεί ξανά με το «Πίρι Ρέις» η Αγκυρα

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/76695898887FE87FA77EA24CAFA2A423.jpg
  

Το ερευνητικό σκάφος βγήκε βορειοδυτικά της Μυτιλήνης προκαλώντας συναγερμό στην Αθήνα

Νέο παιχνίδι προκλήσεων με το «Πίρι Ρέις» άρχισε χθες η Αγκυρα, η οποία έβγαλε το ερευνητικό σκάφος βορειοδυτικά της Μυτιλήνης σε τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, το οποίο παρέμεινε εκεί μέχρι αργά χθες το βράδυ παρά τις διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς.

Οι επόμενες αποστολές στο Διάστημα

   http://troktiko.eu/wp-content/uploads/2012/09/image9935.jpeg  
                                                       Η αποστολή InSight


Ποιο είναι το «τυχερό» όχημα που θα εξερευνήσει το εσωτερικό του Αρη; Και ποιοι σχεδιάζουν την πρώτη «απαγωγή» αστεροειδούς;
Μπορεί κανείς έτσι απλά να «δέσει με λουριά» έναν αστεροειδή και να τον κουβαλήσει στη Γη; Ναι, αποφαίνονται οι ειδικοί, που θεωρούν ότι η επιχείρηση συμφέρει
 

9.9.9 και το Ηµερολόγιο των Μάγιας

Καρλ Γιόχαν Κάλλεµαν


Ο αριθµός εννιά εµπλουτίστηκε µε ειδικούς προσδιορισµούς από πολλές
πνευµατικές και θρησκευτικές παραδόσεις. Το εννιά ήταν ο αριθµός των
Μουσών στην Ελληνική µυθολογία και εννιά ήταν οι κόσµοι στην
Σκανδιναυική. Εννιά ήταν οι πόρτες στο άβατο ιερό του Ναού της Ιερουσαλήµ
και ο µήνας του Ραµαζανιού είναι ο έννατος στο Μουσουλµανικό ηµερολόγιο.

Επιπλέον τα µετρικά συστήµατα που χρησιµοποιούνται από µεγάλη µερίδα του
κόσµου σήµερα συµπεριλαµβάνει τα εννιά νούµερα και έτσι η απήχηση αυτού
του αριθµού είναι βαθιά εµποτισµένη µέσα µας. Λοιπόν, στο ηµερολόγιο των
Μάγιας ο αριθµός εννιά παίζει ένα κυρίαρχο ρόλο.

 Το µόνο υπάρχον χειρόγραφο από τα αρχαία χρόνια που αναφέρεται στην «ηµεροµηνία του
τέλους»

"InLak'ech" (Ιν Λακέχ) - Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη



Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη

"In lak'ech" (Ιν Λακέχ) είναι μια φράση των Μάγιας που σημαίνει: «Είσαι το άλλο μου εγώ.» Είναι με αυτή την κατανόηση που οι επόμενες λίγες σελίδες γράφτηκαν. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι του ανήκουν οι πληροφορίες που ακολουθούν. Όλοι μας οι πρόγονοι προσέφεραν το πνεύμα τους και τις εμπειρίες τους για να προωθηθούν αυτές οι πληροφορίες και σε μια ευκολόχρηστη μορφή. Εξαρτάται από εμάς αν θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμαι αυτές τις πληροφορίες, προς ώφελος της Συνείδησης. Θα είναι μια ευχάριστη ασχολία.
Το βλέπω έτσι.

Γιατί το Ημερολόγιο των Μάγια;


Γιατί όχι το ημερολόγιο των Μάγιας; Είναι μια καλύτερη ερώτηση. Διαφορετικό από το Γρηγοριανό ημερολόγιο, το ημερολόγιο των Μάγιας δεν είναι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι που όλοι βασίζονται στις φυσικές κινήσεις μέσα στο χώρο και διάστημα. Το ημερολόγιο των Μάγια είναι κύκλοι, μέσα στους κύκλους, δείχνοντας στην ανθρωπότητα τη προοδευτική κίνηση προς τα επάνω, στο σκαρφάλωμα προς την ενότητα, και συνειδητή συν/δημιουργία.

Ξεσηκώνονται οι Ροδίτες!

Ξεσηκώνονται οι Ροδίτες! Ποιος είναι ο κ. Δένδιας που θ΄ αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών μας;

http://www.rodosinfonews.com/images/Z-EPIKAIROTHTA/shmaia_politistikwn_syllogwn_0.jpg

Με μια σκληρή όσο και αυστηρή προειδοποίηση προς όλους τους αρμόδιους - καρεκλοκένταυρους της Αθήνας, που αποφασίζουν ερήμην του Ροδιακού Λαού να δημιουργήσουν Κέντρα Λαθρομεταναστών στο νησί μας, η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.


Επιβεβαιώνουν οι Τούρκοι την πτώση του MQ-1 Predator


 
   
Επιβεβαιώθηκε από τις τουρκικές αρχές η πτώση ενός MQ-1 Predator στην περιοχή Sirnak κοντά στα σύνορα με το Ιράκ στις 18 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές το συγκεκριμένο αερόχημα ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες και απογειώθηκε από την βάση του Incirlik όπως είχε αναφερθεί στην σχετική είδηση στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι παγκόσμιες επαναστάσεις ενότητας και το 9ο κύμα του ημερολογίου των Μάγια


Οι περισσότεροι ήδη έχουμε ακούσει ή διαβάσει σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια και κάποιοι από εμάς βρίσκουμε νόημα στην έρευνα και τοποθέτηση ενός εκ των ερευνητών του: το Δρ Κάλλεμαν. Στην παρούσα φάση εξεγέρσεων, κινητοποιήσεων και δραστηριοποίησης των πολιτών σε διάφορες γωνιές του κόσμου αξίζει να υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη να άγεται ο αγώνας μας από ανώτερα ιδανικά. Στόχος των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να είναι ένα νέο "βόλεμα" κάποιων, αλλά η πλήρης ανασυγκρότηση των κοινωνιών με βάση τη δικαιοσύνη και την αρμονία μεταξύ όλων των ανθρώπων, αλλά και μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Υπ΄αυτή την έννοια ας διαβάσουμε τι λέει ο ΔρΚάλλεμαν:


Η χρονική γραμμή του ενάτου κύματος


Η τρίτη ημέρα του ένατου κύματος (Universal Underworld)
και η Επανάσταση ενός Κόσμου ενότητας

του Καρλ Κάλεμαν Johan
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ....ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΤΖΟΛΚΙΝ

«Ο Χρόνος δεν είναι Χρήμα(όπως μας έχουν μάθει να πιστεύουμε).Ο Χρόνος είναι ΤέχνηΑυτός που κυβερνά το Χρόνο σου, ελέγχει το νου σου.Όταν κυβερνάς το Χρόνο σου, κυβερνάς το νου σου…»

Οι Μάγιας είναι ένας Αρχαίος Πολιτισμός, πού είχε κατανοήσει το Χρόνο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Τα Ημερολόγια τους είχαν μία Πνευματική Προσέγγιση του Χρόνου, που το δικό μας Γρηγοριανό Ημερολόγιο, δεν μπόρεσε ποτέ να προσφέρει.

Οι γνώσεις τους προέρχονται από τις μελέτες τους, πάνω στα αστέρια και τον γαλαξία. Γνώριζαν όλους τους πλανήτες του Πλανητικού μας Συστήματος καθώς επίσης και τις τροχιές τους, αν και δεν υπήρχαν τότε τηλεσκόπια.




Το Ιερό τους Ημερολόγιο είναι γνωστό ως ‘’Τζόλκιν’’.

ΜΑΓΙΑΣ.....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 4


Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι το Παλένκε ακολουθεί το τριπλό σχήμα: Γη, Ουρανός και Κάτω κόσμος. Στο κέντρο της πόλης βρίσκονταν τα ανάκτορα του ηγεμόνα, σύμβολο της γης και της εξουσίας.

 Στα βόρεια υψωνόταν οι ναοί και οι τάφοι των αρχόντων, που μετά το θάνατο τους μετατρέπονταν σε Θεούς. Αυτό το σημείο της πόλης, συσχετισμένο με τον ουρανό, είχε συνήθως και μεγαλύτερο ύψος. 

Το γήπεδο για το παιχνίδι της μπάλας και οι χώροι των θυσιών συσχετίζονταν με τον Κάτω Κόσμο και συχνά τοποθετούνταν ανάμεσα στους δύο προηγούμενους κόσμους.

Οι Μάγιας έκαναν προσφορές στους θεούς, μέσα από τελετουργικές αναπαραστάσεις και θυσίες. Συνδέονταν με τους προγόνους τους με αυτό τον τρόπο. Πίστευαν  ότι κατάφερναν να αποκτήσουν προσωρινά, τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις των προγόνων τους. 

ΜΑΓΙΑΣ.....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 3


Πιο συγκεκριμένα, το 1949, ο Μεξικανός αρχαιολόγος Αλμπέρτο Ρους, ανακάλυψε τον τάφο του βασιλιά του Ήλιου «Πακάλ Βοτάν». 

Ο Αλμπέρτο Ρους στεκόταν σ’ αυτό τον μικρό ναό, όταν πρόσεξε ότι μία πέτρινη πλάκα του δαπέδου είχε κάποιες τρύπες με πέτρινα πώματα. Όταν μετακινούνταν τα πώματα, οι τρύπες επέτρεπαν να σηκωθεί η πλάκα. 

Από κάτω υπήρχε μια στενή σκάλα που οδηγούσε βαθιά μέσα στην πυραμίδα. Κατεβαίνοντας εκατοντάδες σκαλιά, βαθιά κάτω από τον ναό, στη μέση της πυραμίδας, υπάρχει μια αίθουσα μήκους εννέα μέτρων και ύψους σχεδόν επτά μέτρων.

 Τα τοιχώματα είναι ακόμα βαμμένα σε βαθύ κόκκινο και διακοσμημένα με ανάγλυφες φιγούρες ανθρώπων από μαρμαροκονία, και που θεωρούνται ότι αντιπροσώπευαν τους Εννέα Κυρίους της Νύχτας, σύμφωνα με την μυθολογία των Μάγιας. Στο κέντρο υπάρχει μια ογκώδης πέτρινη σαρκοφάγος στην οποία βρίσκονταν τα λείψανα του πιο σεβαστού βασιλιά του Παλένκε.

ΜΑΓΙΑΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 2


Το αποτέλεσμα της αστρονομικής μελέτης των Μάγιας ήταν ο σχηματισμός πολύπλοκων μαθηματικών πινάκων, τους οποίους χρησιμοποιούσαν για τον καθορισμό της θέσης ουρανίων σωμάτων.
Η επιστημονική σκέψη ήταν το σκαλοπάτι για να φτάσουν το ιερό, το πνευματικό , τη σύνδεση και αλληλεξάρτηση πνευματικού και υλικού κόσμου. Πίσω από κύκλους του χρόνου και μαθηματικές αναλογίες «έβλεπαν» μία Θεία αρμονία, μία ανώτερη «Διάνοια».

 Όλα αυτά απέχουν πολύ από τη νοοτροπία της σύγχρονης εποχής, όπου επιστήμη και θρησκεία δεν φαίνεται να έχουν κοινά

ΜΑΓΙΑΣ... Η ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ 1


ΚΑΛΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ
Διδακτέα ύλη Σεμιναρίου Α΄επιπέδου πάνω στο "Ημερολόγιο των Μάγιας"


Ο πολιτισμός των Μάγιας, αναπτύχθηκε στα τροπικά δάση του Νοτίου Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής, καταλαμβάνοντας μία συνεχή έκταση στον Νότιο Μεξικό, στη Γουατεμάλα και στην Χερσόνησο του Γιουκατάν.


Οι ρίζες του πολιτισμού των Μάγιας, φτάνουν πολύ πίσω στην προϊστορία, πέρα από το 2.000 π.Χ., όπου αντιστοιχεί η Αρχαϊκή περίοδος. Ακολουθεί η Προκλασική περίοδος, που χρονολογείται από το 2.000 π.Χ. έως το 250 μ.Χ., η Κλασική περίοδος μέχρι το 1.000 μ.Χ. και τέλος η Μετακλασική περίοδος, από το 1.000 έως το 1.502 μ.Χ.
Οι Μάγιας, εξαφανίστηκαν ως λαός πριν φτάσουν

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η << Νέο Σύνταγμα >>


Οι υπογράφοντες το παρόν Έλληνες πολίτες  ενωθήκαμε μέσα από την οδύνη και την αγανάκτηση για τον εξευτελισμό της πατρίδας μας, αλλά και από την αγωνία για το μέλλον της δημοκρατίας. Τις ιστορικές τούτες στιγμές το αίτημα για πραγματική δημοκρατία είναι πρώτη προτεραιότητα και ουσιώδης προϋπόθεση για την αποτελεσματική και προς όφελος του λαού αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Ζητούμε πραγματική δημοκρατία με πυρήνα ένα νέο Σύνταγμα της χώρας.

ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ......


Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον κατάλογο

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ....



To μοναδικό πρόσωπο που θα δείς σε έναν
καθρέφτη και θα σου φαίνεται πάντα περίεργο
είναι το δικό σου.

Η αλήθεια γιά τον εαυτό σου κρύβεται πίσω
από τον καθρέφτη.Εσύ φοβάσαι το πρόσωπο
πίσω από τον καθρέφτη.Φοβάσαι να αντιμετωπίσεις
τον εαυτό σου.

Εχεις τρία χαρακτηριστικά που βλέπεις

Ένας Έλληνας, μια Γερμανίδα και ένας Βρετανός.

 http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/GREEKsurviveS.jpg



 Οι δύο πρώτοι είναι ζευγάρι, ο τρίτος, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, εμπνευστής μιας ταινίας που έχει ως κεντρικό της θέμα την ευρωπαϊκή κρίση και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Έλληνας Γκρέκο είναι τεμπέλης, κάθεται όλη μέρα στον καναπέ ενώ η Γερμανίδα Ζερμέν δουλεύει σκληρά

Τ΄ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!

Portogalia-diadiloseis

Έτοιμη να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις στα μέτρα λιτότητας που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες έντονο κύμα διαμαρτυριών σε όλη τη χώρα είναι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας.

"Το Συμβούλιο του Κράτους ενημερώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την τροποποίηση της κλίμακας των κοινωνικών εισφορών", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της προεδρίας της κυβέρνησης, που εκδόθηκε μετά την οκτάωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου, το οποίο αποτελούν πρώην πρόεδροι της χώρας και εξέχουσες προσωπικότητες.

Διαζύγιο: Σύζυγοι και παιδιά

http://www.psyche.gr/imflower4.jpg
Το διαζύγιο δεν είναι μία λύση για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας γάμος. Δεν είναι μια ελεύθερη επιλογή για την βελτίωση της προσωπικής μας ζωής αλλά μία έξοδος. Φυγή από μια αδιέξοδη εμπειρία που μας εξουθενώνει. Χωρίζουμε όχι επειδή αντιμετωπίζουμε δυσκολίες ή επειδή δεν τα τα βρίσκουμε με τον σύντροφό μας αλλά επειδή δεν αντέχουμε άλλο. Τις περισσότερες φορές δεν φεύγει κανείς ήρεμα από την κύρια είσοδο του σπιτιού του αλλά δραπετεύει αναγκαστικά από την έξοδο κινδύνου ή πηδάει απ' το παράθυρο για να σωθεί.
Στάδια του Διαζυγίου

Ταρακουνιέται η Ελλάδα. Πέντε σεισμοί σε λίγες ώρες…


Πέντε σεισμοί έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ελλαδικό χώρο μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Στις 09:15 σήμερα το πρωί εγινε σεισμός 12 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ"




Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα