Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ο εγκέφαλός σου χακάρεται

 


by the author

Οι δυνάμεις που αντιμαχόμαστε είναι τεχνολογικά τόσο πιο προηγμένες από εμάς (τη «μάζα») όσο ο άνθρωπος από τα μυρμήγκια. Κάθε φορά που διαπληκτιζόμαστε, συγκρουόμαστε, βριζόμαστε και απαξιωνόμαστε μεταξύ μας, αυτοί (εκεί από πίσω) τρίβουν τα χέρια τους διασκεδάζοντας. Όχι μόνο επειδή επιτελούμε (πλέον) το έργο τους μοναχοί μας, αλλά επί-πλέον επειδή όλη αυτή η ενέργεια που παράγεται με τις διαμάχες τους εξυπηρετεί. Υλικά λειτουργεί ως εντροπία, και αιθερικά ως ζωοποιός (γι΄αυτούς) ουσία.

Το επόμενο βήμα της λεγόμενης «αφύπνισης» είναι να κατανοήσουμε πως οποιαδήποτε διεργασία γίνεται στο όργανό μας που ονομάζεται εγκέφαλος, ενδέχεται να έχει χακαριστεί. Η απάντηση δίνεται με την καρδιά, διότι η καρδιά δεν χακάρεται. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να της συμβεί είναι να υπολειτουργεί. Υπολειτουργεί για διάφορους λόγους: τόσο πρακτικούς, όπως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που αναπτύσσονται ΠΑΝΤΟΥ και τα chemtrails που διασπείρονται ΣΤΑΘΕΡΑ και ΔΙΑΡΚΩΣ (τα οποία περιέχουν βαριά μέταλλα και κατακάθονται στις οργανικές λειτουργίες), όσο και αισθητηριακούς, όπως η κοινωνική έκπτωση των ΑΛΗΘΙΝΩΝ αισθημάτων, η πολιτιστική έκπτωση της ισορροπίας και της ολοκλήρωσης, η αίσθηση ελλιπούς εσωτερικής πλήρωσης λόγω της αναξιοκρατίας. Όλα τα πάρα πάνω οδηγούν σε «κλείσιμο» ή αλλιώς έντονο περιορισμό του πεδίου της καρδιάς – 4° τσάκρα – κι έτσι ο άν-θρωπος χάνει το πιο σίγουρο μέσο αποστασιοποίησης και κυριαρχίας.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο οτιδήποτε νέο έρθει από κοινωνική και τεχνολογική πλευρά θα έρθει για να μείνει καιρό

 


Ναι, μπήκε ο Κρόνος στον Υδροχόο (σύντομα ακολουθεί και ο Δίας). Όμως. Ο Κρόνος είχε ξαναπεράσει στον Υδροχόο από 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου οπότε και μας έδωσε ένα πρώτο δείγμα των διαθέσεών του. Απτό παράδειγμα η αντιμετώπιση των 2 εγκλεισμών - θα εξηγήσω παρακάτω: την πρώτη φορά με Κρόνο στον Υδροχόο βγαίναμε στα μπαλκόνια, τραγουδάγαμε, χειροκροτούσαμε, ακολουθήσαμε τις οδηγίες σαν ομάδα. Τώρα με Κρόνο στον Αιγόκερω είμαστε πιο πολύ απομονωμένοι και αποστασιοποιημένοι ενώ δεν «υπακούμε» στα μέτρα. Αντιδρούμε γιατί νιώθουμε ότι μας περιορίζουν. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο υπήρξε η αίσθηση ότι όλο αυτό το περνούσαμε μαζί, η κατάσταση μας ένωνε, σαν κοινό βίωμα. Τώρα νιώθουμε ότι το περνάμε μόνοι. Και αυτό είναι το κλειδί των ετών που έρχονται. Η ομάδα.

Ρόδος: Τροχαίο Με Μηχανή Και Εγκατάλειψη Θύματος

 


Η αστυνομία εντόπισε από κάμερες τα στοιχεία τα οχήματος

Πως λειτουργεί απλοποιημένα ο νόμος της έλξης

 


Όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει, λες «ναι» και το συμπεριλαμβάνεις στη δόνησή σου.

Όταν βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει λες «όχι» και το συμπεριλαμβάνεις κι αυτό στη δόνησή σου.
Έτσι ανάλογα με αυτά στα οποία επιμένεις να εστιάζεις την προσοχή σου, τείνεις να συντονίζεις δόνησή σου ανάλογα, με την δόνηση πραγμάτων που θες ή που δεν θες.
Το Σύμπαν είναι αυτός ο υπέροχος σταθερός μηχανισμός που συνεχώς μας στέλνει αυτά που ταιριάζουν στη δόνησή μας, χωρίς μας κρίνει και χωρίς να προσπαθεί να μας αλλάξει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα