Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μην επιτρέπεις να σε επηρεάσει αυτό που δεν μπορείς να επηρεάσεις.


                      terrapapers- euro
Αν θέλουν χρήματα στα ταμεία τους, γιατί στερεύουν την αγορά από αυτά; Από που σκοπεύουν να τα πάρουν; Γιατί δεν αφήνουν να έχει ο ηλεκτρολόγος να πληρώσει την μανάβη κι αυτός τον τσαγκάρη κι αυτός τον φούρναρη κι αυτός να πάει βόλτα και για φαγητό κ αυτός.. και πάει λέγοντας; Γιατί -επαναλαμβάνω- αφού θέλουν χρήματα αντί να τα αφήνουν στις τσέπες των ανθρώπων για να τα κυκλοφορούν, αυτοί φροντίζουν να τα μαζεύουν; Ρητορικό το ερώτημα δεν περιμένω απάντηση.

Υαλουρονικό οξύ: Στην πηγή της νεότητας


gallery thumb

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας γερασμένης επιδερμίδας; Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες που γίνονται μόνιμες, θα πουν οι περισσότερες γυναίκες. Λίγες όμως είναι εκείνες που θα αναφέρουν την έλλειψη ελαστικότητας. Κι όμως, το τελευταίο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό. Όταν το δέρμα δεν είναι ελαστικό και σφριγηλό, αυτό δηλώνει έλλειψη νερού. Και χωρίς τα κατάλληλα αποθέματα νερού, τα κύτταρα σιγά-σιγά καταστρέφονται. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσία που μπορεί να συγκρατεί το νερό.

Είχατε επιθανάτια εμπειρία; Φταίει το CO2 στο αίμα σας!


                               near-death-experience

Πολλοί άνθρωποι που επιβιώνουν από ανακοπή καρδιάς αναφέρουν ότι είδαν όλη τους τη ζωή να περνά από μπροστά τους ή ότι βίωσαν μια εμπειρία απέραντης γαλήνης. Επιστήμονες υποστηρίζουν τώρα ότι ξεδιάλυναν το μυστικό που κρύβεται πίσω από αυτές τις λεγόμενες «επιθανάτιες εμπειρίες».

Κατασκεύασμα του μυαλού οι επιθανάτιες εμπειρίες;


                   Κατασκεύασμα του μυαλού οι επιθανάτιες εμπειρίες. Νευροεπιστήμη - Εγκέφαλος - Μεταφυσική

Οι επιθανάτιες εμπειρίες δεν είναι πραγματικές, αλλά κατασκεύασμα του μυαλού, σύμφωνα με νέα έρευνα.

7 Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε ή 7 Συνήθειες των μη Αυτοπροσδιοριζόμενων Ατόμων


  1. Να πιστεύετε ότι αυτό που ακούτε στην Τηλεόραση είναι και η πραγματικότητα: Όχι φυσικά, δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι η αντίληψη της πραγματικότητας που δημιουργεί φόβο για τις μάζες, προϋποθέσεις υποταγής και συμβιβασμού, περιοριστικά πιστεύω και δύναμη και πλούτο για τους λίγους.
  2. Να θεωρείται πως δεν μπορείτε εσείς να αλλάξετε τα πράγματα: Το σίγουρο είναι πως μόνον ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αλλάξετε την ΔΙΚΗ σας πραγματικότητα. Μόνο ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας είναι δυνατόν

Τι συναντάμε μετά το θάνατο;



thanatos-psixi_400_01

Ο Δρ. Sam Parnia, του Ιατρικού Κέντρου του Cornell στη Νέα Υόρκη, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην επιστημονική έρευνα του θανάτου. Πρόσφατα ο Parnia και οι συνεργάτες του στο ερευνητικό έργο που αφορά την ανθρώπινη συνείδηση ανήγγειλαν την πρώτη τους μεγάλη επιχείρηση: μια εξερεύνηση διάρκειας τριών χρόνων στους βιολογικούς παράγοντες που σχετίζονται με τις εξωσωματικές εμπειρίες (OBOE Out of Body Experiences). 

Η έρευνα που είναι γνωστή ως ʽAWAREʼ (AWAreness during REsuscitation συνείδηση κατά τη διάρκεια νεκρανάστασης) περιλαμβάνει τη συμμετοχή 25 μεγάλων ιατρικών κέντρων στην Ευρώπη, στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα εξετάσει περίπου 1500 επιζώντες από καρδιακή προσβολή. Το TIME μίλησε με τον Parnia για τις πηγές της έρευνάς του, για το σκεπτικό του και τη διαφορά μεταξύ του νου και του εγκεφάλου.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ‏


Κάθε φορά που κλείνουμε τα μάτια μας για να κοιμηθούμε, το σώμα χαλαρώνει και μπαίνει σε διαδικασία ανασυγκρότησης και ξεκούρασης...

ο εγκέφαλος συνηγορεί σ'αυτό απελευθερώνοντας όλες εκείνες τις ουσίες που είναι απαραίτητες...
λίγο πριν βυθιστεί κανείς σε βαθύ ύπνο (κύματα Θήτα) περνάει από την φάση R.E.M. (rapid eye movement), όπου το υποσυνείδητο "ανακυκλώνει" εντυπώσεις και σκέψεις της ημέρας που κρίθηκαν καταρχήν ως μη σημαντικά, ή είναι ιδιαίτερα φορτισμένα συγκινησιακά, προκειμένου να αποδεσμεύσει "χώρο" (συναισθηματικό και νοητικό) για την έναρξη της νέας μέρας... 

Ο Batman, το Sandy Hook, τα Hunger Games και τα ΟΠΛΑ.....ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!!


Το σήριαλ με το Sandy Hook (Hook = ΑΓΚΙΣΤΡΙ) συνεχίζεται. Το ηθικό δίδαγμα βλέποντας στο εμετικό χαζοκούτι τον σπαραγμό των ΜΜΚ είναι ότι τα νεκρά (απίστευτα λυπηρό μεν) Αμερικανάκια μετράνε περισσότερο από τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ Γιαπωνεζάκια της Χιροσίμα, της Λιβύης της Συρίας τώρα και σε λίγο τα … Διαβάστε τα  Το μακελειό του Sandy Hook και η επιχείρηση Gladio και το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ
Φυσικά έχουν κατεβάσει από παντού τα βίντεο του Batman με τις αναφορές στο Sandy Hook από το έργο Dark Knight Rises. Δείτε την 2η φωτογραφία.
Ο Obuma δάκρυσε με Κροκοδείλιο η Δράκινο δάκρυ; ιδού το ερώτημα. Τι Σαίξπηρ να λέμε τώρα !

MK/ULTRA/kids και GWEN


2_thumb12
Αν και η CIA επιμένει ότι τα πειράματα έχουν εγκαταλειφθεί, ο βετεράνος πράκτορας Victor Marchetti της CIA έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA μόνιμα διεξάγει καμπάνιες παραπληροφορήσεως και η έρευνα ελέγχου του νου συνεχίζεται. Το 1977 σε μια συνέντευξη ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA έχει εγκαταλειφθεί, είναι συγκάλυψη.

Το μακελειό του Sandy Hook και η επιχείρηση Gladio





Το πρόσφατο μακελειό στο Αμερικάνικο σχολείο Sandy Hook είναι μια κλασσική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ όπως έχω γράψει. Αλλά πριν αναφερθώ σε αυτό το άρθρο αναλογιστείτε τι σχέση έχει ο τυφώνας Sandy με το όνομα του σχολείου. Σύμπτωση; Δεν νομίζω, για σκεφτείτε τους συνειρμούς που δημιουργεί στα Αμερικάνικα μυαλά.
Επίσης ο Μαντζουριανός Υποψήφιος δολοφόνος που έκανε το μακελειό στην Αμερική στο σχολείο «Sandy» (σύμπτωωωωωωωωσσσηηηη) εκτέλεσε σωστά τον ρόλο του αυτοκτονώντας. Στο άρθρο έγραφα: «… Η μέθοδος της επιθέσεως είναι σχεδιασμένη να προκαλεί θυμό και υστερία στο Αμερικανικό κοινό.

Mind Control Στην Αμερική “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ”


Πέντε εύκολα βήματα να κατασκευάσετε έναν Μανζουριανό υποψήφιο.Το κείμενο βασίζεται σε άρθρο του Rumor Mill News της Rayelan Allan τον Δεκέμβριο του 1996. Τα αρχικά κομμάτια τα έστειλε στην Rayelan, ο συζυγός της Gunther Russbacher.
MindControl-2
Τις ημέρες πριν τα γεγονότα των πυροβολισμών και των θανάτων των παιδιών στο Columbine στις 20 Απριλίου 1999, ένας άνδρας από την Αυστρία επισκέφθηκε την Rayelan για να διευκρινίσει κάποιες παραγράφους. Της είπε ότι ήταν ο αρχηγός του Gunther στην Αυστριακή υπηρεσία πληροφοριών, και ότι είχε βοηθήσει τον σύζυγο της στο πρώτο μέρος του άρθρου, «Επιχείρηση Ανοικτά Μάτια». Λίγο μετά την επίσκεψη του Αυστριακού στην Rayelan , ξέσπασε η τραγωδία στο Columbine. Η Rayelan πιστεύει ότι αυτοί οι σκοτωμοί είναι η αρχή της τελικής προσπάθειας του αφοπλισμού του Αμερικανικού λαού.

Το Τραγούδι της Ημέρας - ''Σαν τον μετανάστη'' - Μαρία Φαραντούρη-Zulfi Livaneli-Λευτέρης Παπαδόπουλος


                               

Η 18η Δεκεμβρίου ανακηρύχθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η εκστρατεία του ΟΗΕ για την προστασία του παγκόσμιου μετανάστη.

Έφτασε η εποχή του Υδροχόου... Αφυπνισθείτε!

Ενώ έχουμε σώματα της περιόδου των Ιχθύων, ήδη υφιστάμεθα τους κραδασμούς του Υδροχόου. Οι πραγματικοί Υδροχοϊκοί δεν έχουν έρθει ακόμη. Η νέα εποχή θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που απέρχεται. Ο ανθρωπισμός, η αγάπη και η φώτιση θα είναι κύριο γνώρισμα.

Ο κύκλος των Ιχθύων ολοκληρώνεται και φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στα ανθρώπινα όντα. Ήδη η επιστήμη κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στις πανανθρώπινες αξίες και αλήθειες της Ελληνικής φιλοσοφίας.

Πλωτίνος: ο Μυστηριώδης Νεοπλατωνικός


Ένας από τους σημαντικότερους Νεοπλατωνικούς φιλοσόφους, ο Πλωτίνος γεννήθηκε το 205 μ.Χ. στη Λυκόπολη της Αιγύπτου. Καταγόταν από πλούσια οικογένεια και είχε πολύ καλή μόρφωση και ανατροφή. Από μικρός δείχνει την ιδιαίτερη προσωπικότητα που τον χαρακτηρίζει αργότερα και τον κάνει να έχει πολλούς αφοσιωμένους μαθητές . Σε ηλικία 8 ετών λέγεται ότι ήδη φοιτούσε σε γνωστές σχολές και απάγγελλε απέξω αποσπάσματα ποιητών!


Άρχισε να ασχολείται με την φιλοσοφία σε ηλικία 28 ετών, καθώς η φιλοσοφία για την εποχή εκείνη ήταν υπόθεση ώριμων ανθρώπων που ήθελαν να δουλέψουν με την ψυχή τους, δίνοντας έτσι ένα νέο προσανατολισμό στη ζωή τους.

Ερατοσθένης και υπολογισμός της περιφέρειας της γης


Πώς ο Ερατοσθένης υπολόγισε την περιφέρεια της γης, πριν από 23 αιώνες.

Αξίζει το κόπο να  παρακολουθήσουν το βίντεο, ακόμα και άνθρωποι που βγάζουν σπυριά, στο άκουσμα της λέξης μαθηματικά.

Η αξία της φιλοσοφίας


Η αξια της φιλοσοφιας
Πρέπει λοιπόν να μην επιτρέπουμε το ελεύθερο παιδί να μην ακούει και μην παρακολουθεί όλα τ’ άλλα τα αποκαλούμενα εγκύκλια μαθήματα, αλλά αυτά μεν να τα μαθαίνει επιτροχάδην, έτσι που να πάρει μια γεύση (διότι είναι αδύνατο το τέλειο σε όλα), με τη φιλοσοφία όμως (πρέπει) να ασχολείται σοβαρά. Και μπορώ βέβαια με μια εικόνα να κάνω παραστατική τη γνώμη μου' όπως δηλαδή είναι καλό να περιηγηθεί κάποιος πολλές πόλεις, χρήσιμο όμως είναι να κατοικήσει στην άριστη...Ακόμη, ο Βίων ο φιλόσοφος με χαριτωμένο τρόπο έλεγε ότι, όπως οι μνηστήρες, επειδή δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την Πηνελόπη συνευρίσκονταν με τις υπηρέτριες της, έτσι και οι αδυνατούντες να φθάσουν τη φιλοσοφία, ματαιοπονούν σε άλλα μαθήματα μηδαμινής αξίας. Γι’ αυτόν το λόγο επιβάλλεται να καταστήσουμε τη φιλοσοφία ένα είδος συγκεφαλαίωσης της υπόλοιπης παιδείας. Δηλαδή, για μεν τη φροντίδα του σώματος οι άνθρωποι βρήκαν δύο επιστήμες, την Ιατρική και τη Γυμναστική, εκ των οποίων η μεν πρώτη εξασφαλίζει την υγεία και η δεύτερη την ευεξία· των ασθενειών όμως της ψυχήςκαι των παθών μόνο η φιλοσοφία είναι φάρμακο.

Ψυχολογία των μαζών και προπαγάνδα

Ψυχολογία των μαζών και προπαγάνδα,εξουσία, κοινωνία, μάζα, προπαγάνδα, τηλεόραση, υπερκαταναλωτισμός, Φρόιντ, χειραγώγηση, Ψυχολογία


Οι κοινωνίες και οι μάζες είναι χειραγωγήσιμες ...

Ο Ζίγκμουντ Φρόιντ, πατέρας της ψυχολογίας, στο βιβλίο του η ψυχολογία των μαζών και η ανάλυση του εγώ, αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά της ψυχολογίας των κοινωνιών αναφέροντας πως οι μάζες διακατέχονται από τα αρχέγονα ένστικτα του ανθρώπου τα οποία ως επί το πλείστον είναι βίαια, επιθετικά και σεξουαλικά. Αυτές οι δυνάμεις μπορεί να οδηγήσουν τις κοινωνίες στο χάος. Ακόμη ισχυριζόταν ότι οι μάζες είναι χειραγωγίσιμες, είναι εύπλαστες κι ότι μπορείς να αγγίξεις τις επιθυμίες και τους φόβους τους και να τους χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Έπειτα από αυτές τις παρατηρήσεις του Φρόιντ αναπτύχθηκαν πολλές θεωρίες και μέθοδοι για την χειραγώγηση της ψυχολογίας των μαζών και των έλεγχο των κοινωνιών.

Οι βασιλιάδες της αρχαίας Αθήνας!..


Ποιος να ήταν – άραγε- ο διφυής Κέκροπας, ο οποίος, σύμφωνα με την παράδοση, ήταν ένα από τα παράξενα εκείνα δίμορφα πλάσματα, από τη μέση και πάνω άνθρωπος και από τη μέση και κάτω φίδι, όπως ο Τυφώνας; Λένε πως πριν να εμφανιστεί ο Κέκροπας, ο τόπος που μετά ονομά­στηκε Αθήνα λεγόταν αρχικά Ακτική ή Ακτή, από το όνομα ενός Ακταίου που ήταν ένας πανάρ­χαιος αυτόχθονος βασιλιάς στην Αττική. Όταν πέθανε ο Ακταίος τον διαδέχτηκε ο Κέκροπας, έγινε βασιλιάς και κατοίκησε στο βράχο της Ακρό­πολης, που έχτισε τα τείχη της, και από το όνομα του ονομάστηκε «Κεκροπία»!..

Πλούταρχος θλιβερά επίκαιρος: "Οφειλέτες=δούλοι των δανειστών τους"!


Πλούταρχος θλιβερά επίκαιρος:

«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας»! Το είπε ο Πλούταρχος τον 1ο μ.Χ. αιώνα και να που έφθασε η στιγμή να εκτιμηθούν οι λόγοι του. «Εχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις; Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου», προβλέπει ο μεγάλος συγγραφέας της αρχαιότητας και ας βγει κάποιος να αντιπαραθέσει, ότι δεν έχει δίκιο...

Kβαντική Ψυχιατρική (Andrew Powell)


Kβαντική Ψυχιατρική (Andrew Powell) - πραγματικότητα, συνείδηση, ψυχή, Ψυχολογία, Κβαντική φυσική
Το ψάρι είπε στο άλλο ψάρι: «Πάνω από τούτη τη θάλασσα είναι μια άλλη, με πλάσματα που κολυμπούν εκεί και ζουν εκεί, όπως εμείς ζούμε εδώ.»
Το ψάρι απάντησε: «Τι τρέλα! Αφού ξέρεις πως καθένας που βγαίνει από τη θάλασσά μας, ας είναι και για τόσο δα, πεθαίνει. Ποιος σου είπε για άλλες ζωές σε άλλες θάλασσες;»
Χαλίλ Γκιμπράν, Ο Προφήτης

Οι περισσότεροι ψυχίατροι θεωρούν ότι οι ψυχικές διαταραχές προκαλούνται από διαταραχή της χημείας του εγκεφάλου, μια άποψη που στηρίζεται από τις πρόσφατες ανακαλύψεις της νευρολογίας.

Υπάρχουν επίσης πολλά εμπειρικά στοιχεία ότι η ψυχολογική ένταση μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου. Αυτό ενίσχυσε τη δημιουργία ενός βιο-ψυχο-κοινωνικού μοντέλου ψυχικής διαταραχής, όπου συνδυάζονται γενετικοί και δυναμικοί παράγοντες. Ωστόσο, το θεμελιώδες ερώτημα «τι είναι ο νους» παραμένει αναπάντητο, γιατί ο νους δεν έχει υλική υπόσταση.

"Μην πανικοβάλλεστε - δεν υπάρχει αποκάλυψη 2012 ... ισως ομως ερθουν οι εξωγήινοι "



Μην πανικοβάλλεστε ... το 2012 δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου - είναι η αρχή μιας νέας εποχής, της φωτισμένης ζωής σε όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η πεποίθηση του Malcolm Yates απο την  Βόρεια Ουαλία   ο οποίος πιστεύει ότι οι φόβοι για την αποκάλυψη σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα των Μάγιας  βασίζονται σε παρανόηση των κειμένων.

«Χριστούγεννα 2012 - Πρωτοχρονιά 2013» Εορταστικό Πρόγραμμα Δήμου Ρόδου


                                             «Χριστούγεννα 2012 - Πρωτοχρονιά 2013» Εορταστικό Πρόγραμμα Δήμου Ρόδου


ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Αυτά τα Χριστούγεννα όλες μας οι ευχές πραγματοποιούνται σε ένα μαγικό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» και κάθε Σάββατο, μέχρι τέλος Μαρτίου 2013 (μεσημέρι), στην πλατεία Κύπρου, μικρά μουσικά σύνολα της γ΄ γυμνασίου, του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, θα πραγματοποιούν συναυλίες.


ΤΡΙΤΗ 18/12/2012
19:00, Δημοτικό Θέατρο Ρόδου Προβολή της παιδικής ταινίας ΣΚΡΟΥΤΖ από την Κινηματογραφική Λέσχη Ρόδου ΘΕΑΣΙΣ . Είσοδος Ελεύθερη

Φωνές απο την Κόλαση;;; Ηχητικό ντοκουμέντο απο τα 14Km κάτω απο την Γη.

Πριν χρόνια, λίγο μετά το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, γινόταν στη Σιβηρία μια έρευνα από γεωλόγους. 
Χρησιμοποίησαν γεωτρύπανο που 
μπορούσε να μπει στη γη πολύ βαθειά.

 Οι Ρώσοι διαθέτουν τέτοια γεωτρύπανα 
που μπορούν να φτάσουν σε περίπου 
20 km βάθος, και τα πουλάνε σε χώρες 
όπως η Ινδία και η Κορέα, που έχουν 
πετρέλαιο σε κοιτάσματα με πολύ μεγάλο βάθος, για να μπορούν να το εξορύξουν.
 Τότε λοιπόν έγινε κάτι πολύ εντυπωσιακό  
και απρόβλεπτο, που ...

Τι θα γίνει στις 21.12.2012 τελικά;

                               


Ψευδολογίες περί Συντέλειας, από τον αστρονόμο Αλέξη Δεληβοριά 


Της Πέννυς Ζαμπούκα από το ελculture 

  Τελικά τι θα συμβεί στις 21.12.12; Και ποια από τις επικρατούσες θεωρίες καταστροφολογίας έχει περισσότερες πιθανότητες να βγει αληθινή; Το ελculture.gr στην προσπάθειά του να μάθει ποιο είναι το «σιγουράκι» στο στοίχημα για την Συντέλεια του κόσμου, σας μεταφέρει τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έλαβε από τον Αλέξη Δεληβοριά, Αστρονόμο του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, ο οποίος επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Χαμός στο CNN για τα δεδομένα της οπλοκατοχής στις Η.Π.Α.!+ΒΙΝΤΕΟ



ΜΟΛΟΝΟΤΙ η έρευνα της υπόθεσης προχωρά και έχουν εντοπιστεί «πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία», όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Βανς, 48 ώρες μετά τη σφαγή πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Γιατί ένας νέος 20 ετών που είχε μεγαλώσει σε αυτήν τη γραφική κοινότητα σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο πολυτελές σπίτι τους, με τα όπλα που συνέλεγε εκείνη; Και γιατί κατόπιν έσπειρε τον τρόμο σε ένα σχολείο όπου φοιτούν παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών; 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα