Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η αρρυθμία μπορεί να είναι και σημάδι άνοιας

Η αρρυθμία μπορεί να είναι και σημάδι άνοιας

Μια νέα επιστημονική έρευνα Αμερικάνων ιατρών συνδέει άμεσα την κατάσταση της υγείας της καρδιάς με εκείνη του εγκεφάλου. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως εάν κάποιος ηλικιωμένος έχει αρρυθμίες τότε αυτό ενδεχομένως να είναι σημάδι ότι έχει αυξημένη πιθανότητα να εμφανίσει σύντομα προβλήματα με τη μνήμη του, ίσως και άνοια. 
Σε πόσα χρόνια νωρίτερα μπορεί να εμφανιστεί αυτό, διαβάστε το αμέσως...

Για ταμπλό αυτοκινήτου… σαν καινούργιο

gia-tamplo-aytokinhtoy-hellip-san-kainoyrgio
Ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας ταλαιπωρείται από διάφορους παράγοντες. Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρήσουμε το ταμπλό του αυτοκινήτου μας καθαρό και σαν… καινούργιο.
Πρώτα από όλα η σκόνη, η οποία κατακάθεται σε κάθε τμήμα και εισέρχεται στις μικρές ενώσεις μεταξύ των πλαστικών μερών. Ακόμα, το αλάτι που μεταφέρουμε με τα χέρια μας από τη θάλασσα στοαυτοκίνητο είναι ικανό να δημιουργήσει λεκέδες στα πλαστικά, τα οποία αγγίζουμε όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και με τον καιρό να τα αλλοιώσει. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι οι καυτές ακτίνες του ηλίου, οι οποίες αφυδατώνουν τα πλαστικά μέρη, ιδιαίτερα τα πιο μαλακά, με αποτέλεσμα να τα κάνουν να δείχνουν παλιά και να τα κάνουν ευαίσθητα με το πέρασμα του χρόνου.

Ρωσία: Η πρόσβαση των μυστικών υπηρεσιών στα δεδομένα του διαδικτύου



Ιούνιος 9, 2013.

«Οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους διακομιστές των εταιρειών του Διαδικτύου που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά  και, κατά συνέπεια, στα δεδομένα του χρήστη μόνο στο βαθμό που προβλέπεται από το δίκαιο της χώρας», σύμφωνα με εκπροσώπους των εταιρειών του Διαδικτύου.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η εφημερίδα «The Washington Post» είχε αναφέρει ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI),  έχουν άμεση πρόσβαση στους κεντρικούς διακομιστές των εταιρειώνMicrosoftYahooGoogleFacebookPaltalkAOL και Apple.

Μας αποδεκατίζει ο καρκίνος!...



Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


Έχασε χτες τη μάχη με την ‘επάρατο’ ο πολυβραβευμένος Σκωτσέζος λογοτέχνης Ιαν Μπανκς δυο μόνο μήνες μετά την διαπίστωση ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου. Η ανακοίνωση ότι το 2010 ΕΝΑΣ στους ΔΥΟ Βρετανούς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον καρκίνο που θα... κόψει το νήμα της ζωής στο 40% των καρκινοπαθών ήρθε μερικές μέρες μετά την είδηση της διπλής μαστεκτομής που είχε η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Καθώς πολλοί συμπατριώτες μας ήδη βιώνουν... το ‘τελικό στάδιο’ καρκίνου και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε απόγνωση καταθέτω σήμερα στα αγαπημένα μας blogs μερικές σκέψεις ελπίζοντας να φανούν χρήσιμες σε όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. 

Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

547405_371040036278115_1880273425_n

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!
Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα, …… τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Τι σημαίνει ξεπούλημα στην διάλεκτο Σαμαρά


Πόσο απατεώνας πρέπει να είσαι για να βρίσκεσαι στην διακυβέρνηση της Ελλάδας; Τουλάχιστον όσο και δωσίλογος. Περί ανάκαμψης ο λόγος, ή Grecovery, όπως ανακάλυψε προσφάτως ο successful πρωθυπουργός, ελέω δανειστών, κ. Σαμαράς. Μόλις χθες...
... σε ομιλία του στο «προσυνέδριο» της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη διεμήνυσε τα εξής καταπληκτικά: «Η Ελλάδα δεν βρίσκεται πια στον αστερισμό του περίφημου Grexit, της εξόδου από το ευρώ. Βρίσκεται στον αστερισμό του Grecovery, δηλαδή λίγο πριν αρχίσει η Ανάκαμψη. Αυτή τη μεγάλη ανατροπή, μερικοί δεν μπορούν να τη χωνέψουν. Κάθε φορά που η χώρα μας σημειώνει μιαν επιτυχία, είτε την αμφισβητούν, είτε τη λοιδορούν, είτε προσπαθούν να τη μειώσουν, υπογραμμίζοντας εκείνα που ακόμα δεν έχουν αλλάξει. Αλλά την πλήρη αντιστροφή της κατάστασης δεν τη λέμε εμείς, την ομολογεί καθημερινά ο ξένος τύπος, οι διεθνείς οργανισμοί και οι διεθνείς αγορές. Όλοι εκείνοι που μας είχαν «τελειωμένους» πριν ένα χρόνο, σήμερα προβάλλουν πρωτοσέλιδα στο πόσο αλλαγμένη χώρα είναι πια η Ελλάδα. Το πόσο πολλά και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις - τις δικές τους τις προβλέψεις – κατάφερε τους τελευταίους ένδεκα μήνες αυτή η τρικομματική κυβέρνηση που δημιουργήσαμε.» 

5 τρόποι να διορθώσουμε στο λεπτό ό,τι μπορεί να πάει στραβά με τα ρούχα μας

Crisis Management: 5 τρόποι να διορθώσουμε στο λεπτό ό,τι μπορεί να πάει στραβά με τα ρούχα μας


Ξηλώματα, λεκέδες, χαλασμένα φερμουάρ, φτιάχνονται στη στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε
Κι όμως, οι μίνι κρίσεις που μπορεί να βιώσουμε με τα ρούχα μας ανά πάσα στιγμή, μπορούν να διορθωθούν άμεσα, χωρίς κόπο ή χρήματα, δείτε 5 προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και πώς αντιμετωπίζονται στο λεπτό!

Πού οφείλεται το φούσκωμα στην κοιλιά

pou-ofeiletai-to-fouskoma-stin-koilia-1-315x236

Σίγουρα έχετε αισθανθεί κάποιο φούσκωμα στην κοιλιά ή κάποιο πρήξιμο που πιθανόν να έχει σχέση με κάποιο τρόφιμο που έχετε καταναλώσει αλλά μπορεί και όχι. Παρακάτω θα διαβάσετε τους πιο πιθανούς λόγους που μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε φούσκωμα στην κοιλιά.

Συνήθως άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, μια χρόνια πάθηση του πεπτικού, παρουσιάζουν ξαφνικά φουσκώματα στην κοιλιά και εναλλαγή δυσκοιλιότητας με διάρροια.

Ο καθένας είναι στο έλεος όλων

Η ζωή έχει μεταμορφωθεί σε μια εκτεταμένη παρτούζα στην οποία όλος ο κόσμος παίρνει μέρος. Όλος ο κόσμος μπορεί να δει σε μια τροπική πλαζ την πριγκίπισσα της Αγγλίας να γιορτάζει τα γενέθλιά της γυμνή. Φαινομενικά, η φωτογραφική μηχανή δεν ενδιαφέρεται παρά για τους διάσημους ανθρώπους, αλλά αρκεί να συντριβεί ένα αεροπλάνο δίπλα σας, ν' ανάψουν φλόγες στο πουκάμισό σας, για να γίνετε κι εσείς διάσημοι και να περιληφθείτε στη γενική παρτούζα που δεν έχει τίποτα να κάνει με την απόλαυση, αλλά αναγγέλλει πανηγυρικώς ότι κανένας δεν μπορεί πια πουθενά να κρυφτεί και ότι ο καθένας είναι στο έλεος όλων.

Εγώ - Γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι;


Το Εγώ είναι η χειρότερη απάτη δημιουργίας αυτοπεποίθησης που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, να φανταστούμε ...γιατί δεν το βλέπουμε. Και η μοναδική μεγαλύτερη απάτη είναι το "Είμαι εσύ".... Το θέμα είναι ότι το Εγώ κρύβεται στο τελευταίο μέρος που θα έψαχνες ... μέσα σου. Μασκαρεύει τις σκέψεις του ως δικές σου. Τα συναισθήματα του επίσης. Νομίζεις ότι είσαι εσύ. Η ανάγκη προστασίας του Εγώ του ανθρώπου δεν γνωρίζει όρια. Λένε ψέματα, κλέβουν, σκοτώνουν. Κάνουν ό,τι χρειαστεί για να μην πληγωθεί το Εγώ τους.

Τσίμπημα από κουνούπι; Φυσικοί τρόποι για να διώξεις τη φαγούρα.


Με τη ζέστη, τα τσιμπήματα από κουνούπια είναι σύνηθες και αναμενόμενο φαινόμενο. Η φαγούρα που μπορεί να σου προκαλέσουν ενώ ζεσταίνεσαι ή κοιμάσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε τρέλα. Παρόλο που το ξύσιμο στην περιοχή θα σου δώσει άμεση ανακούφιση, σίγουρα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη φαγούρα, σε κοκκίνισμα της περιοχής και τελικά ίσως και σε μόλυνση, αν καταφέρεις με τη μανία σου για να ξυθείς να τη ματώσεις.

Ας δούμε φυσικούς τρόπους για να διώξεις την ενοχλητική
φαγούρα..

Οι τούρκοι έκαναν πειράματα βιολογικού και χημικού πολέμου, με πειραματόζωα τους Έλληνες αιχμαλώτους του πολέμου στην Κύπρο το ’74 !!!



Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974» κ. Νίκο Αργυρόπουλο στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» :
«… οι τούρκοι έκαναν πειράματα βιολογικού και χημικού πολέμου, με πειραματόζωα τους Έλληνες
αιχμαλώτους του πολέμου στην Κύπρο το ’74 !!!...

Το ΄λάθος΄ στο τραγούδι είναι πάντα επίκαιρο

Από τον Κώστα Ζουγρή


Ισως δεν υπάρχει άλλη λέξη στην κοινωνική μας συμπεριφορά που να μας έχει απασχολήσει περισσότερο από τη λέξη λάθος. Πόσες φορές δεν αναρωτιέται κανείς μετανιωμένος για κάποια λανθασμένη, όπως αποδείχτηκε αργότερα, ενέργειά του. 

Αυτήν την εβδομάδα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν  με το λάθος του ΔΝΤ που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αλλα και διαφορετικές ερμηνείες, γιατί ένα λάθος μπορεί να αδικεί κάποιον, αλλά παράλληλα ίσως ευνοεί άλλους. 

Πως να κάνετε το άρωμα σας να διαρκεί περισσότερο!


Είσαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού και το άρωμα που βάλατε το πρωί έχει σχεδόν εξατμιστεί. Μην σας απασχολεί γιατί εδώ θα βρείτε ένα tip για να προετοιμαστείτε την επόμενη φορά καλύτερα.

Μην το σκέφτεσαι… ζήσε!

4267418236_c15a4531ac_b
 Αν προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό, το πολύ φαγητό, τον καφέ, τη ζάχαρη ή απλώς το δάγκωμα των νυχιών σου, πρέπει να ξέρεις ότι αυτά είναι συνήθειες που δύσκολα κόβονται! Η συνήθεια όμως που είναι δυσκολότερο να κοπεί και η οποία βλάπτει περισσότερο τη συναισθηματική σου κατάσταση είναι ίσως η συνήθεια που περνάει πιο απαρατήρητη από όλες: η συνήθεια της αρνητικής σκέψης.
Μπορείς να δέσεις τα χέρια σου πίσω από την πλάτη για να σταματήσεις να δαγκώνεις τα νύχια σου, μπορείς να αποφύγεις το αλκοόλ και τα τσιγάρα έτσι ώστε να μην είναι πια στη διάθεσή σου, μπορείς να υπομείνεις μερικές μέρες πονοκεφάλων και κούρασης για να κόψεις τον καφέ, αλλά ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι!

Πως να παγώσετε σε τρία μόλις λεπτά τις ζεστές μπύρες και αναψυκτικά!



Έχει γεμίσει το ψυγείο σας και δεν χωρούν οι μπύρες και τα αναψυκτικά για την παρέα το βράδυ; Εδώ σας έχουμε ΤΟ tip για να παγώσετε όλες τις μπύρες και όλα τα αναψυκτικά σε 3 μόνο λεπτά.

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ



Η τυχαία φρουτοσαλάτα είναι χειρότερη από κοτόπουλο με τηγανιτές πατάτες…

 

   Το ότι τα φρούτα οξειδώνονται στην επαφή τους με τον αέρα είναι κάτι κοινώς γνωστό, αλλά το ότι το καρπούζι σε 30 λεπτά βγάζει αρσενικό το οποίο εξαπλασιάζεται αν συνδυαστεί με άλλα φρούτα, λίγοι το ξέρουν… 
   Το φρούτα είναι θαυμάσια και έχουν πολλά θετικά στοιχεία, βιταμίνες κ.λ.π., όμως η κακή χρήση τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οργανισμό, ισχυρίζεται ο βιοχημικός Αλμπέρτο Μοράλες, που εδώ και 40 χρόνια μελετά και τις δύο όψεις του νομίσματος: τα οφέλη και τις αντιθέσεις αυτής της διατροφής.

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!



Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ο κ. Μυτιληναίος υποψήφιος αγοραστής της ΔΕΠΑ χρωστάει στην εταιρεία που θέλει να αγοράσει 182 εκατομμύρια ευρώ!!! 

Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ…!!!

ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ… ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ’ ΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

Τα Δέντρα Αιμορραγούν..Οιωνός Μέσα Από Την Αποκάλυψη;Η Αποκάλυψη του Έσδρα Το Προέβλεψε!!!

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ezra, ένα από τα σημάδια της επικείμενης «Αποκάλυψης» θα είναι η αιμορραγία των δέντρων. Το παρακάτω  βίντεο δείχνει ακριβώς αυτό ή είναι απλώς άλλη μία παραπλάνηση ;

 Σίγουρα δεν έχουμε τις απαντήσεις. Το μόνο που θέλουμε είναι να κεντρίσουμε την προσοχή σας. Επισημαίνουμε ότι τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα έχουν ληφθεί από 6 διαφορετικά βίντεο. 

Η Μετατόπιση Βρίσκεται Ήδη Σε Εξέλιξη - Ο Μαγνητικός Βόρειος Πόλος Καλπάζει Ενα Μίλι Την Ημέρα!!! (Βίντεο)

_comparison1_strip


Είναι μία καταπληκτική προσωπική έρευνα,παρακολούθησης της κίνησης του μαγνητικού βόρειου πόλου, ο οποίος προφανώς <<συσσωρεύει>> ακόμη  ταχύτητα και σύμφωνα με αυτόν τον ερευνητή θα πρέπει να φθάσει στη Σιβηρία, τουλάχιστον μέσα σε 2 χρόνια. 


 Υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα πειράματα που έχει κάνει, όταν ο μαγνητικός βόριεος πόλος φτάσει στο γεωγραφικό πλάτος των 40 μοιρών μια βίαιη αλλαγή θα μπορούσε να λάβει μέρος καθώς θα κινείται γρήγορα στις 40 μοίρες νότια όπου και εκ νέου θα σταθεροποιηθεί εκεί.

Εγκεφαλικό επεισόδιο: Επτά παράγοντες που μειώνουν τον κίνδυνο

Αλλαγή ζωής

Συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο
 Stroke. Νέα Υόρκη

Οι ερευνητές υπολόγισαν τον κίνδυνο εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου σε 23.000 άτομα, 45 ετών και πάνω. Ο κίνδυνος εκτιμήθηκε με βάση τους Επτά Απλούς Παράγοντες Υγείας της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας: 

Para’kito: η νέα φυσική προστασία από τα κουνούπια

Η φυσική λύση προστασίας από τα κουνούπια Para’Kito™ αποτελεί μία πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια ισχυρή, μεγάλης διάρκειας και φυσική προστασία ενάντια στα κουνούπια.
Η ευκολία στη χρήση του, αφού φοριέται στον καρπό, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, καθώς επίσης και το γεγονός ότι είναι ασφαλές για μικρούς και μεγάλους λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχει. Ο συνδυασμός των 7 αιθέριων ελαίων, που αποδεσμεύονται φυσικά, δημιουργούν ένα αόρατο πέπλο προστασίας, το οποίο διώχνει τα κουνούπια.

Αποσμητικά, καθαριστικά και άλλα περίεργα που μπορείς να φτιάξεις με… βότκα




Όταν ακούς βότκα, είναι λογικό να σου έρχονται στο μυαλό παγωμένα ποτά στην παραλία ή εντυπωσιακά κοκτέιλ. Δες όμως τι μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου ποτό, εκτός φυσικά από το να το πιεις. 

Έσεται Ήμαρ,πέρασε και δεν ακούμπησε.




Έσεται ήμαρ λοιπόν,η φράση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και συνοδεύεται με χιλιάδες φωτογραφίες photoshop για να δείξουν την αθάνατη Ελλάς και το πνεύμα της..

Ας δούμε από που προέρχεται,ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας αναφέρει..
'ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ  ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ..'' Δηλαδή θα έρθει πάλι η μέρα που Φοίβος θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα....

Οι φανατικοί με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό λοιπόν έχουν πάρει αυτή την προφητεία αυτή και την περιφέρουν δεξιά και αριστερά,κάτι σαν το ''πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι''που αναφέρεται στη Κωνσταντινούπολη...

Γεωμηχανική: Οι αλχημιστές του 21ου αιώνα [ο Bill Cates στον ρόλο του θεού η του διαβόλου, διαλέξτε]

Φυσικά θεός, διάβολοι και τρίβολοι, υπάρχουν μονάχα στην φαντασία των ανθρώπων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως για τους δικούς τους σκοπούς, κάποιοι δεν τους επικαλούνται (όχι δεν αναφέρομαι στον Σαχλαμαρά) η ακόμα χειρότερα να προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του θεού.
Για να το κάνεις όμως αυτό, θα πρέπει να έχεις τα μέσα και όπου μέσα εννοούμε τα χρήματα, τα οποία απέκτησες, όχι πάντα έντιμα και φυσικά εις βάρος μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων.
Καπου ειχα διαβασει πως ο Bill Gates, είναι ένας σατανικός άνθρωπος, ασχέτως αν η νέρντικη φάτσα του, δεν το φανερωνει.
Κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Οι δραστηρίοτητες του όμως, δεν σταματούν εκεί, μα προχωρούν πολύ πιο πέρα απ' όσο φανταζόσαστε και πάντα με την "λογική" του... θεού..

-Το άρθρο που ακολουθεί είναι του Άρη Χατζηστεφάνου και είναι πλήρως κατατοπιστικό:

[IMG]

Tα θρεπτικά φρούτα και λαχανικά του Ιουνίου


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που «σνομπάρουμε» τα λαχανικά με ρίζες και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, για να απολαύσουμε τα ζουμερά και δροσιστικά φρούτα και λαχανικά με έντονα χρώματα, που επιπλέον, κάνουν καλό στην υγεία μας


Όσο πιο ζεστός γίνεται ο καιρός, τόσο πιο πολύ αναζητάμε δροσιστικές και νόστιμες τροφές. Η φύση έχει προνοήσει για αυτό και υπάρχουν φρούτα και λαχανικά που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για κάτι λαχταριστό και ταυτόχρονα υγιεινό. 
Δείτε πέντε φρούτα και λαχανικά που αποτελούν υπερτροφές και «δροσίζουν» το καλοκαιρινό μας τραπέζι… 

Bilderberg 2013>Πίσω από τις κουρτίνες του Grove hotel στο Watford της Αγγλίας

Από την Ιόλη Πιερίδη

Great Wall of Watford
Οσοι βρέθηκαν στο διάστημα 6-9 Ιουνίου στη περιοχή του ξενοδοχείου-spa Grove στο Watford, μία μικρή πόλη λίγο έξω από το Λονδίνο, έμειναν για μια ακόμη φορά εντυπωσιασμένοι από τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας και το“Σινικό Τείχος”-ο μεγάλος φράχτης που στήθηκε για να κρατάει στην απέξω περίεργους, διαδηλωτές και δημοσιογραφικά συνεργεία.
Η φετινή σύνοδος της Λέσχης είχε, δημοσιογραφικά τουλάχιστο, την τιμητική της:Mainstream ΜΜΕ, όπως το BBC, εφημερίδες όπως ο Guardian, ιταλικά και γαλλικά κανάλια, βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δίπλα στον Alex Jones του Infowar σε “περιθωριακούς» bloggers και κυνηγούς του  κορυφαίου συνομωσιολογικού event.

Δέσε με!

Μετά το φαγοπότι στο περιβόητο πάρτι των «Αγορών», ήρθαν τώρα οι μουρμούρες κι οι φτηνές δικαιολογίες με προπέτασμα τους λανθασμένους πολλαπλασιαστές και τ' άλλα ασυγχώρητα σφάλματα στα αμφίβολης χρησιμότητας οικονομετρικά μοντέλα τους.

Ήρθε εν τέλει η παραδοχή από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ότι διαπράχθηκαν «μεγάλα λάθη» στον χειρισμό της κρίσης χρέους που προκάλεσαν ο έκπτωτος ερωτύλος διευθυντής μαζί με τον –έκπτωτο επίσης- Γιωργάκη Mind-the-GAP Παπανδρέου. Η κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα, όπως ομολογείται στην  έκθεση αξιολόγησης και αποτίμησης του πρώτου προγράμματος της ελληνικής οικονομίας από το 2010 ως το 2012, προκαλεί κάποιο σούσουρο στα γραφεία των αναλυτών.

Ως νεοέλληνας Νέρωνας!





O πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος, ως άλλος, νεοέλληνας Νέρωνας, παίζει την άρπα του, την ώρα που συμπολίτες καίγονται μέσα στις φλόγες της πυρκαγιάς του Μνημονίου.

Παράφρονας, επιμένει στο "success story", επαναλαμβάνοντας σαν μηχανική μαριονέτα - ελεγχόμενος, Κύριος οίδε από ποιόν "λίσταρχο" puppetmaster- ότι η Ελλάδα "έχει κάνει πρόοδο που την αναγνωρίζουν και οι ξένοι".

Ἕνας χυμὸς ὅλο …ὑγεία!

Ἕνας χυμὸς ὅλο ...ὑγεία!Ἡ ἀλόη ἔχει γεμίσῃ καὶ τὸν δικό μου ἐξώστη. 
Εἶναι τόσο σημαντικὴ πλέον στὴν ζωή μου, ποὺ ἀναρωτιέμαι γιὰ τὸ πῶς ζοῦσα τόσα χρόνια δίχως της.
Σήμερα λοιπὸν θὰ σᾶς παρουσιάσω ἕναν χυμὸ διαφορετικό, ποὺ μποροῦμε νὰ φτιάχνουμε μόνοι μας, μὲ ἀλόη καὶ φροῦτα. Ἀν τὶ πορτοκαλιοῦ μπορεῖτε νὰ προσθέσετε ὅποιο φροῦτο ἤ λαχανικὸ σᾶς ἀρέσει.
Τὰ ἀποτελέσματα θὰ τὰ διαπιστώσετε σύντομα…
Εἶναι …μαγικά!

Φάρμακα-δολοφόνοι: Ένα ακόμη θύμα των ανώνυμων γενόσημων της Teva

Φάρμακα-δολοφόνοι: Ένα ακόμη θύμα των ανώνυμων γενόσημων της Teva

Το τελευταίο θύμα των επικίνδυνων, ανώνυμων γενόσημων είναι ένας 80χρονος Γάλλος. Ο άτυχος ηλικιωμένος νόμιζε ότι έπαιρνε διουρητικό, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία, όμως το επικίνδυνο σκεύασμα περιείχε και υπνωτικό.

- Γάλλος φαρμακοποιός ανακάλυψε κατά τύχη την ελαττωματική παρτίδα επικίνδυνων γενόσημων
- Να διορθωθεί  άμεσα το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού

Ξηροί καρποί και σπόροι: οι «πρωταθλητές» της υγιεινής διατροφής

Ξηροί καρποί και σπόροι: οι «πρωταθλητές» της υγιεινής διατροφής (5)
Στην περίπτωση των ξηρών καρπών οι γνώμες διίστανται. Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι καλό είναι να αποφεύγεται η κατανάλωση τους, λόγω κυρίως της θερμιδικής τους αξίας. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που προτάσσει την υψηλή διατροφική τους αξία.
Πολλοί ξηροί καρποί και μικροί σπόροι περικλείουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών, φυτικών ινών, βιταμινών και φυτικών στερολών, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα της χοληστερόλης.
Μελέτες έχουν δείξει ότι περιλαμβάνοντας στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μια μικρή χούφτα από ξηρούς καρπούς, εμποδίζουμε και προφυλάσσουμε τον οργανισμό μας από την πρόσληψη περιττού λίπους. Ενώ σε περίπτωση που η κατανάλωση γίνεται με μέτρο, μπορούμε να μειώσουμε και την συσσώρευση των ανεπιθύμητων θερμίδων.

Λουκιανός (120 - 180 μ.Χ.)




O Λουκιανός σοφιστής καί συγγραφέας
από τα Σαμόσατα της Κομμαγηνής (Συρίας), αποτελεί μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα μορφή της ελληνικής λογοτεχνίας. Φοίτησε σε ρητορική σχολή, εργάσθηκε ως δικανικός ρήτορας, ασχολήθηκε με τη φιλοσοφία και, στη συνέχεια, αφοσιώθηκε στη συγγραφική δραστηριότητα. Στο \Ενύπνιον ήδη αναφέρει ότι τον κέρδισε η παιδεία αντί της γλυπτικής στη μεταξύ τους διαμάχη για το μέλλον του. Διαθέτοντας πλούσια φαντασία, πολύπλευρο ταλέντο και σπινθηροβόλο πνεύμα, συνέθεσε έργο αρκετά ευρύ και ποικίλο, από το οποίο σώζονται 71 πεζά κείμενα [σοφιστικές μελέτες, διαλέξεις, πραγματείες, προλαλιές (= μικροί προκαταρκτικοί λόγοι), δοκίμια κ.ά.]. ο Λουκιανός, όμως, έμεινε διάσημος για τους διαλόγους του: Νεκρικοί (30), Θεών διάλογοι (26), \Ενάλιοι (= Θαλασσινοί, 15, Εταιρικοί (15), Τίμων ή Μισάνθρωπος. Ο σατιρικός του διάλογος παρουσιάζει ιδιαίτερη πρωτοτυπία· συνδυάζοντας το σωκρατικό διάλογο με το σκώμμα της κωμωδίας, χαρακτηρίζεται για τη σαρκαστική του ειρωνεία. Σατιρίζει ανελέητα τους ολύμπιους θεούς, τη διδασκαλία των φιλοσόφων, την αγυρτεία (= απάτη) των ρητόρων, τις ανθρώπινες αδυναμίες. Η μενίππεια σάτιρα, που ονομάστηκε έτσι από το Μένιππο, εμφανίζεται σε πολλούς Νεκρικούς διαλόγους.

Ἕνα σαπούνι γιὰ τὰ …πάντα!!!

Ἕνα σαπούνι γιὰ τὰ ...πάντα!!!4Ἀφρόλουτρο… Σαπούνι μαλλιῶν… Σαπούνι χεριῶν…
Γιατί ὄχι λοιπόν;
Δέν δικαιούμαστε πρακτικά καί οἰκονομικά εἴδη καθαριότητος;
Καί γιατί νά πληρώνουμε τόσα πολλά σέ «μάρκες» πολυδιαφημιζόμενες, πού δέν προσφέρουν κάποιαν προστασία ἀπό τά χημικά κατάλοιπα;
Σαπουνάκι μόνοι μας. Τὸ ἔχουμε πῇ. 
Καὶ μετὰ ὅλα τὰ ἄλλα εἶναι τὸ ἐπόμενον στάδιον. 
Δοκιμᾶστε… Ἀξίζει!

Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Aλουμίνιο: Ο κρυμμένος φονιάς

Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες..
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…..

Δικάζεται στις ΗΠΑ ένας μεγάλος ήρωας της εποχής μας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Οι αμερικανικές αρχές προσπάθησαν να τρελάνουν τον στρατιώτη Μάνινγκ κρατώντας τον στην απομόνωση και… γυμνό (!) επί έντεκα μήνες
Στο στρατοδικείο που συνεδριάζει στη στρατιωτική βάση του Φορτ Μιντ, στην πολιτεία του Μέριλαντ των ΗΠΑ, άρχισε τη Δευτέρα μια δίκη που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες και η οποία θα μείνει σίγουρα στην Ιστορία. Η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει να καταδικάσει σε ισόβια δεσμά τον 25χρονο σήμερα στρατιώτη Μπράντλι Μάνινγκ -και μάλιστα χωρίς δικαίωμα απελευθέρωσης ποτέ!- επειδή όταν ήταν 22 ετών διοχέτευσε εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα, πολλά από αυτά διαβαθμισμένα, που αφορούν στους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων ειδεχθών εγκλημάτων εναντίον των ντόπιων πληθυσμών που διέπραξαν τα αμερικανικά στρατεύματα κατοχής, στον ιστότοπο Γουίκιλικς το 2010, προκαλώντας παγκόσμιο πολιτικό και διπλωματικό σάλο.

ΠΥΘΑΓΟΡΩΝ : αλήθεια και δοξασίες


Οτιδήποτε πιστεύουν ή νομίζουν οι άνθρωποι δεν μπορεί ν' αλλάξει τη Γεωμετρική Αλήθεια. Ούτε να κάνει αληθινό ό,τι είναι ψεύτικο 'η να κάνει ψεύτικο ό,τι είναι αληθινό. Ούτε μπορεί ν' αλλάξει το ύστατο Πεπρωμένο του Θεού για την Ψυχή του Ανθρώπου.Η λαϊκή θρησκεία, όπως όλα τ' άλλα, στον κόσμο είναι εξελικτική και αντανακλά την κατάσταση της διαφώτισης των καιρών. Όπως όλα τα πράγματα, εκτυλίσσεται βαθμιαία, ανάλογα με την κατανόηση. Η Αλήθεια και η Αληθινή Θρησκεία δεν μπορούν να βγάλουν ρίζες και ν' ανθίσουν πριν από την ώρα τους-όταν  η Λογική έχει προετοιμάσει τον άνθρωπο να τις δεχτεί.

Μάθηση, γνώση και Σοφία


Αν κοιτάτε χωρίς να βλέπετε ή αν ακούτε χωρίς ν' ακούτε ή καταλαβαίνετε χωρίς να κατανοείτε, ο λόγος μου είναι μάταιος.

Λάβε υπ' όψη, ω Νεόφυτε, αυτή την Αλήθεια :"Δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που να μην μπορεί ν' αποκαλυφθεί, αν η καρδιά επιθυμεί και η θέληση επιμένει, κι αν ο ερευνητής είναι ακούραστος και θαρραλέος."Γνώρισε τον Εαυτό σου και θα γνωρίσεις το Σύμπαν και τον Θεό. Γι' αυτό ψάξε και θα ανακαλύψεις. Κόπιασε σκληρά, γι 'αυτά τα πράγματα, δούλεψέ τα με επιμέλεια. Πρέπει να τα αγαπήσεις! Γιατί αυτά θα σε βάλουν στο δρόμο της θείας Αρετής. Αλλά, πριν πλησιάσεις μια αποστολή, αποφάσισε να την εκπληρώσεις.....

«Δεν υπάρχει ευτυχισμένος έρωτας»


Ο Δρ. Lauru είναι συγγραφέας βιβλίων με 2-3 κύρια θέματα, εκ των οποίων η εφηβεία και η αγάπη.
Συνέντευξη στη Ροζαλίνα Ντότσεβα
Μετάφραση: Ελπίδα Μαρκοπούλου, Ψυχολόγος, D.E.A.
Ρ.Ντ: Αγάπη ή Αγάπες; Μια αγάπη ή περισσότερες μορφές αγάπης – μητρική, των εραστών, για την Πατρίδα;
D.L: Πράγματι, υπάρχουν διάφορα είδη αγάπης. Αλλά ο Freud ήταν ένας από τους πρώτους που είπε ότι όλες οι παραδοχές της λέξης αγάπη επιστρέφουν σε μία, πρόκειται για τον ίδιο τύπο αγάπης. Συνδέεται με το γεγονός ότι όταν είμαστε μωρά, είτε αγόρια είτε κορίτσια, πριν από όλα αγαπάμε τη μαμά μας και στη συνέχεια, τον μπαμπά μας. Αλλά σε όλη μας τη ζωή, τελικά, επαναλαμβάνουμε ή ξαναζούμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το γεγονός ότι αγαπήσαμε τη μητέρα μας και ότι αγαπηθήκαμε από τη μητέρα μας. Υπάρχει ένας είδος μήτρας (καλουπιού) στην οποία φτιαχτήκαμε μέσα από τη σχέση μας με τη μητέρα μας – καταρχήν αυτήν που φροντίζει, που προσφέρει το στήθος, που ασχολείται μαζί μας. Αυτό δίνει ένα καλούπι και με βάση αυτό το καλούπι θα αγαπήσουμε τους άλλους και θα αγαπηθούμε από τους άλλους με βάση αυτή την πρώτη σχέση αγάπης.

Έτσι θα είμαστε σε 60.000 χρόνια από τώρα!

Ο άνθρωπος στο μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικός από ότι σήμερα! 

Και σίγουρα, πιο άσχημος... Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με των προγόνων μας.

Και καθώς ο εγκέφαλός μας μεγάλωνε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας επίσης άλλαζαν.

Πιο συχνή η πρόωρη εφηβεία στα κορίτσια

Από την ηλικία των επτά ετών μπαίνουν στην εφηβεία πολλά κορίτσια, γεγονός που αποδίδεται στα ολοένα και... αυξανόμενα ποσοστά παχυσαρκίας, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη. 

Ειδικοί του Κολεγίου Ιατρικής του Σινσινάτι, της Ιατρικής Σχολής «Ορος Σινά» στη Νέα Υόρκη και του Οργανισμού για θέματα Υγείας και Περίθαλψης «Κάιζερ Περμανέντε» παρακολούθησαν περισσότερα από 1.239 κορίτσια και ανακάλυψαν ότι ένα στα δέκα ηλικίας επτά ετών εμφανίζει ανάπτυξη του ιστού στους μαστούς, κάτι που αποτελεί σημαντικό σημάδι έλευσης της εφηβείας. 

Η συστημική αναγκαιότητα της λήθης


Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Η επιβίωση της υπάρχουσας πολιτικής τάξης βασίζεται στην αναγκαιότητα οι Έλληνες πολίτες να έχουν μνήμη χρυσόψαρου.  
Ότι συμβαίνει σήμερα, συμβαίνει για πρώτη φορά, και πάντοτε θα πρέπει να προσαρμόζουμε την πραγματικότητα μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια του μεταπολιτευτικού μας δόγματος.
Πάρτε για παράδειγμα τι έγινε με τις δηλώσεις της κας Ρεπούση. Δεν είχε προλάβει η κα Ρεπούση να πει τις γνωστές ανοησίες που συνήθως λέει, που τα ΜΜΕ είχαν αλλάξει το…..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα