Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Μια αλήθεια για τα ερπετοειδή από το Hollywood και τη μουσική βιομηχανία!


Στο σημερινό μας άρθρο θα θίξουμε άλλη μια αλήθεια σχετικά με τα MATIA των ερπετοειδών... απευθείας από τα μηνύματα της ελίτ βιομηχανίας του κόσμου! Παρακαλώ όσοι δεν πιστεύετε στην ύπαρξη των ερπετοειδών να μην...
το διαβάσετε εξ' αρχής.



Όσο φθάνει ο καιρός της ''αποκάλυψης'' των ερπετοειδών, που μας έχουν υποδουλώσει εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια (βλέπε Σουμέριοι), το Hollywood προχωρά στην σταδιακή χειραγώγηση των μαζών, σε υποσυνείδητο επίπεδο, για την ύπαρξή και για τα χαρακτηριστικά τους!

Άπειρα τα παραδείγματα που μπορούμε να αναφέρουμε με άφθονο υλικό που απευθύνεται προς το παρών ΜΟΝΟ σε υποψιασμένους ανθρώπους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δούμε...

2012 Εχετε Προειδοποιηθεί !


Το αποκαλυπτικό σενάριο της ταινίας απεικονίζει τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων σχετικά με το 2012. Η καταστροφή των πάντων και ο θάνατος όλων … ή τέλος πάντων, σχεδόν όλων. Ενώ ένα μεγάλο μέρος της διάρκειας δυόμισι ωρών ταινίας δίνει βάρος στην καταστροφή με την χρήση εντυπωσιακών εφέ, το 2012 περιέχει πολλά βιβλικά, μυθολογικά και ιστορικά στοιχεία που δίνουν στην ιστορία ένα βαθύτερο υπόγειο νόημα. 
Επιπλέον, ένα συγκεκριμένο μήνυμα μπορεί να γίνει κατανοητό από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η κρίση στην ταινία. Το μήνυμα λέει βασικά: «Αν συμβεί κάτι, οι πλούσιοι και οι ισχυροί θα ζήσουν και οι υπόλοιποι από εσάς τα κορόΐδα θα πεθάνουν».  H ταινία του Ρόλαντ  Έμεριχ που κυκλοφόρησε το 2009, ποντάρει πάνω στους φόβους και τον πανικό που προκλήθηκαν από τον φόβο του «Ω, Θεέ μου, οι Μάγιας το είπαν ότι όλοι θα
πεθάνουν το 2012″.

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ? ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Μια νέα τεράστια μυστηριώδης τρύπα έχει απρόσμενα εμφανιστεί πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Προς το παρόν παραμένει ασαφές τι προκάλεσε το μεγάλο άνοιγμα στο έδαφος.
Επικίνδυνες τρύπες μυστήριο ή καταβόθρες, τείνουν να εμφανίζονται ξαφνικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.
Κανείς δεν ξέρει πότε και πώς ανοίγουν έτσι ξαφνικά. Πρόσφατα πολλές μυστηριώδεις τρύπες έχουν αναφερθεί παγκοσμίως.
Σήμερα, ένας τεράστιος κυκλικός σχηματισμός μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα σε ένα μέρος, αύριο κάπου αλλου.
Αν είμαστε πραγματικά άτυχοι,

ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ....ΜΙΓΙΑΜΟΤΟ ΜΟΥΣΑΣΙ:ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΩΝ.

Ο Δρόμος του να Βαδίζεις Μόνος

Μιγιαμότο ή Σίνμεν Μουσάσι από «Το Βιβλίο των Πέντε Κύκλων»:


«Γεννήθηκα στην επαρχία Χαρίμα και είμαι ο πολεμιστής Σίνμεν Μουσάσι νο κάμι Φουτζιουάρα νο Γκεσίν. Έχω φτάσει πια στην ηλικία των εξήντα ετών.Από παλιά, όταν ήμουν νέος, είχα εστιάσει το νου μου στις πολεμικές τέχνες και είχα την πρώτη μου αναμέτρηση όταν ήμουν δεκατριών ετών.Ο αντίπαλός μου ήταν ένας μαχητής του Στιλ Σίντο, ο Αρίμα Κιχέι, τον οποίο και νίκησα.Στην ηλικία των δεκαέξι νίκησα ένα δυνατό μαχητή, που λεγόταν Τατζίμα νο Ακιγιάμα.Στην ηλικία των είκοσι, πήγα στην πρωτεύουσα όπου συνάντησα διάσημους μαχητές και, παρότι, συμμετείχα σε αρκετές αναμετρήσεις δεν υπήρξε φορά που να μην κατάφερα να νικήσω.

Νέα σοκαριστική λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων

Μετά από σχετικό άρθρο: Βιοηθική ώρα μηδέν: Ολόκληρη η λίστα με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν βλαστοκύτταρα δολοφονημένων εμβρύων.
Επανερχόμαστε με τη λίστα των εταιριών που εμπλέκονται με την εταιρία Senomyx, η οποία χρησιμοποιεί έμβρυα για μελέτες σχετικές με ενισχυτικά γεύσεως.

Η ιστοσελίδα Children of God for Life, παρείχε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις εταιρίες που χρησιμοποιούν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων για την έρευνα γεύσεων.

Οι συγκεκριμένες πρακτικές και μέσα χρησιμοποιούνται ως ενισχυτές γεύσεων σε τρόφιμα και αναψυκτικά, ενώ η Pepsi φαίνεται ως η πρώτη εταιρία που έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Senomyx.

Η ολοσέλιδη λίστα έχει ως εξής:

Σήμερα 13 Ιουλίου 2012 Μαίνεται η Μάχη στον Ήλιο με 3 Suncruisers

Αναρτήθηκε από  //  13 Ιουλίου 2012 
Σήμερα στις 16.18 και 16.24 UTC time, έγινε μια τρομερή μάχη στον Ήλιο. Δεν πρόλαβα να γράψω το άρθρο για το Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού» και οι επικυρίαρχοι της γης και του ηλιακού μας συστήματος δεχθήκανε εισβολή! Άλλωστε είναι πολλοί αυτοί που εποφθαλμιούν το γήινο ανθρώπινο «κοπάδι». Το κοπάδι όμως περί άλλων τυρβάζει.
Ασχολείται με την οικονομική κρίση, καθόσον επί δεκαετίες του καλοάρεσε η «ανάπτυξη». Τα 48βάλβιδα, τα ψώνια στην Ευρώπη με τα ευρουλάκια, τα ουίσκια σαν εθνικό ποτό λες και είχανε στο χωριό τους και για την πλέμπα ο φραπές (ουπς λάθος, τώρα είναι FREDDO ESPRESSO).  φυσικά και τα καλαμάκια για να πολεμά την διαφθορά των κυβερνήσεων που ψήφιζε στην «κάλπη», το καινούργιο μειωμένο Ελληνικό αλφάβητο αφού τόσα χρόνια έγραφε στα greeklish, προετοιμάσαν τον σύγχρονο ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ Ελληνα για να μην βλέπει «που παν τα τέσσερα».
Τώρα του κακοφαίνεται του κοπαδιού, αλλά ΝΑΙ, η λύση θα έρθει εξ ουρανού με τους Ανδρομέδιους, τον Ζου-Ζου, τους Ελ και τους Κουνέλ. Ξέρω  θα βοηθήσουν και οι σούπερ μάγοι με τo άγνωστο στην μάζα Chaos Magik (tres sic !!!) και όλοι οι μυημένοι με το καλαμαροχτάποδο Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων!  για μεζέ με την συνοδεία από νοθευμένο τσιπουράκι που φτιάχνεται με χάπια.
Οπότε ρωτάω, ρητορικά και δεν περιμένω απάντηση: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;  NASA SOHO και Suncruiser A’ και NASA SOHO και Stargates B΄
Το εκπληκτικό είναι Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ SUNCRUISER!

Παράξενα σύμβολα σε χαρτονόμισμα (20 δολαρίων) του Καναδά

Σε ορισμένα χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες παραστάσεις που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με την ύπαρξη των εν λόγω σχεδίων τους,αλλά  δεν μπορεί βέβαια να αποδειχθεί ότι σκοπίμως υπονοούν κάτι ή απλώς ότι όλα αυτά είναι μια σύμπτωση.

Ας δούμε λοιπόν το χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων του Καναδά

Μας έκαναν λοιπόν μεγάλη εντύπωση τα πλάσματα που τραβούν το κουπί στην βάρκα.Όλα έχουνε κεφάλι ζώου και σώμα ανθρώπου.Μήπως αυτά τα πλάσματα αντιπροσωπεύουν

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων


HEK 293 = human embryonic kidney cells = ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα.

Που βρισκεται, πως, από ποιές εταιρείες χρησιμοποιείται η παραπάνω ουσία;



Σε τι;


Βρίσκεται σε.....ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΤΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ κλπ. που καταναλώνουν ανήλικοι και ενήλικες. Από μωρά, μικρά παιδάκια μέχρι και ηλικιωμένοι...


Τα ανθρώπινα νεφρικά εμβρυικά κύτταρα λαμβάνονται επιλεκτικά από μωρά που έχουν υποστεί έκτρωση ώστε να δημιουργήσουν "απομονωμένους υποδοχείς γεύσεως".... 


Οι εταιρείες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γεύσεις των συνθετικών, άγευστων και παρά-φύσει προϊόντων τους συνεργάζονται
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα