Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πότε ο χείμαρρος της οργής μας θα σπάσει το φράγμα του φόβου μας;

Με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ, λοιπόν, ο δρόμος για το Ειδικό Δικαστήριο έγινε διάπλατη λεωφόρος για τον αποκαθηλωμένο τσάρο της οικονομίας, που στις εποχές της δόξας του, με το σακίδιο στον ώμο, περιφερόταν για 618 ημέρες και νύχτες στα πέρατα της οικουμένης για να εισπράττει καρπαζιές από παντού.  
Για το γεγονός ότι η λίστα έμεινε τόσο καιρό στα συρτάρια, παραποιήθηκε, ενεχειριάστηκε αλλά δεν αξιοποιήθηκε φταίει, λοιπόν, μόνο ο καρπαζοεισπράκτορας…

Το Είδαμε...Μας Άρεσε...Σας Το Παρουσιάζουμε...Η Αποκωδικοποίηση Της Ομηρικής Οδύσσειας!!!

            Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ



Σκοπος της ομαδας είναι να αποδειξει, πως η Ομηρική Οδύσσεια –Ιλιαδα αποτελεί μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την γενιά εκείνη του πλανήτη μας που θα έχει τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις ώστε να το κατανοήσει ως τέτοιο.
επισης

Η αναζήτηση της αλήθειας σε ότι αφορά το γένος των Γήινων Ελλήνων [Δωριέων]-του δημιουργού τους – της ιστορίας του πλανήτη τους Ιθάκη 33 – του νοήματος της ζωής τους ,μέσα από την αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.


Η μετάδοση της αλήθειας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού αρχίζοντας από οποιαδήποτε χώρα και κάνοντας χρήση κάθε δυνατού μέσου [αμοθεν].

Σκάσε και πλήρωνε

Του Θανάση Καρτερού


Σκάσε και πλήρωνε





















Το ΔΝΤ μετανιώνει, αν και με όχι πολύ μεγάλο ζήλο, για το πρόγραμμα σωτηρίας που χαντάκωσε την Ελλάδα. Η Κομισιόν όμως δεν μετανιώνει και δηλώνει ότι διαφωνεί, και μάλιστα θεμελιωδώς, με όποιον μετανιώνει. Και ο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επίσης δεν μετανιώνει για τίποτε - όλα όσα κάναμε στην Ελλάδα καλώς καμωμένα, δηλώνει αυτός.

Γλυκόριζα. Καταπολεμᾶ ἔως καὶ ἰοὺς ἀνθεκτικοὺς στὰ αντιικά φάρμακα.


H γλυκόριζα  Glycyrrhiza glabra (Leguminosae),  έχει μια πλούσια και αρχαία ιστορία  χρήσης ως φάρμακο,  ριζωμένη στην ινδική, κινεζική, ελληνική όσο και στην αιγυπτιακή παράδοση.
Ρίζες γλυκόριζας είχαν βρεθεί για παράδειγμα στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών (1398 π.Χ.).
Σύμφωνα με το Θεόφραστο (3ος αιώνας π.Χ), οι Σκύθες, οι οποίοι είχαν μυηθεί στη γλυκόριζα από τους Έλληνες, μασούσαν γλυκόριζα και μπορούσαν να ζήσουν 12 μέρες χωρίς νερό.

Ο Θεόφραστος την αποκαλούσε «ρίζα των Σκυθών» και την έδινε για το άσθμα.
Τον 1ο αιώνα ο γιατρός Διοσκουρίδης της έδωσε το βοτανολογικό της όνομα.
Ο Ρωμαίος Πλίνιος συνιστούσε την κατανάλωση της γλυκόριζας για τη καταπολέμηση του βραχνιάσματος της φωνής και για την ανακούφιση από την πείνα και τη δίψα.

Π.Βαρώτσος: "Τώρα πλέον ξέρουμε πότε θα γίνει σεισμός"

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΒΑΝ

Δύο μέρες μετά τα 4,4 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αθήνα, με το επίκεντρο στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Βαρώτσος, μίλησε σε φοιτητές και συναδέλφους του καθηγητές για την εξέλιξη της μεθόδου ΒΑΝ....
ως προς την αποτελεσματικότητά της στην πρόβλεψη των σεισμών.

Πως να ξέρετε αν υπάρχει καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στον τοίχο!

Θέλετε να κάνετε τρύπα στον τοίχο αλλά φοβάστε μη χτυπήσετε κάποιο καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος; Δείτε τι να προσέξετε για να αποφύγετε τη ζημιά!
μπουάτ στον τοίχο

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε τρύπες στους τοίχους, αρχικά να σας επισημάνουμε ότι ποτέ δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν υπάρχει καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος στο σημείο αυτό. 

Απλά μπορείτε να καταλάβετε, βάσει της λογικής με την οποία κάνουνε την καλωδίωση οι ηλεκτρολόγοι. 

Δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να επενέβει κάποιος ατζαμής ηλεκτρολόγος και να επέκτεινε κάποια καλωδίωση με "μη συμβατικό τρόπο". 

Αλλά μπορείτε να είστε 99% σίγουροι, αν ακολουθήσετε τα παρακάτω! 

Πως μπαίνουν τα κουνούπια στο σπίτι ενώ έχουμε σίτες;

κουνούπια ζουζουνίζουν στα αυτιάΑναρωτηθήκατε πως ενώ έχουμε σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες του σπιτιού μας, καταφέρνουν να μπαίνουν τα κουνούπια μέσα; Δείτε!

Έχουμε κλειστές όλες τις σίτες στα παράθυρα και στις μπαλκονόπορτες του σπιτιού μας. 

Αισθανόμαστε "ασφαλείς": λέμε πως τώρα δεν πρόκειται να μας ξαναενοχλήσει κανένα κουνούπι

Κι όμως, το βραδάκι ξαφνικά ακούμε αυτό το απαίσιο ζουζούνισμα να μας... πλησιάζει απειλητικά! 

Έρχονται κάνα-δυο κουνούπια και ζουζουνίζουν στα αυτιά μας. 

Αλήθεια, τι συνέβη και πως τα κατάφεραν;! 

Ὁ αὐτισμός εἶναι ἀποτέλεσμα ἐμβολιασμῶν;

Ὁ αὐτισμὸς εἶναι ἀποτέλεσμα ἐμβολιασμῶν!Δὲν τὸ λέω ἐγώ. Ἰταλικὸ δικαστήριο τὸ λέει.
Κι ὄχι μόνον τὸ λέει, ἀλλὰ διατάζει ἀποζημιώσεις.
Μέ τίς κατεστρεμμένες ζωές τῶν παιδιῶν μας ὅμως τί γίνεται;
Ποιά ἀποζημίωσι θά ἔλθῃ νά καλύψῃ τόσα αὐτιστικά παιδιά; 
Ποιός θά τούς φτιάξῃ τήν ζωή; Πῶς θά ἀποκατασταθῇ ἡ ὑγεία τους; Πῶς θά μπορέσουν αὐτά τά παιδιά νά ἀποκτήσουν ὅσα ἔχασαν;
Ὑπάρχει δικαστήριον πού θά σφραγίσῃ διά παντός τά ἐργοστάσια παραγωγῆς ἐμβολίων; 
Ὑπάρχει δικαστήριον πού θά διατάξῃ τόν μηδενισμό καί τήν ἐπανεκίνησι;

8 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ


Πολλά υπέροχα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη. Ιδού 8 από αυτά: 

1. Λεκές από ιδρώτα στο ρούχο. Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα.

Ξεπαγώστε τον καταψύκτη σας σε χρόνο ρεκόρ!!


Μήπως σας τρομάζει η ιδέα της απόψυξης του καταψύκτη σας και σκέφτεστε το χάος και την αναστάτωση που θα προκληθεί;...
Εδώ θα βρείτε λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια, χωρίς κόστος και σε λίγο χρόνο!

Γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες


Υπάρχουν ορισμένα γυναικεία κουσούρια - συμπεριφορές που θα λέγαμε ότι οι άντρες δεν τα αντέχουν.  Στο άρθρο αυτό κάνουμε μια "αυτοκριτική" και για αυτό το λόγο παρουσιάζουμε 7 γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες.
Γυναικεία γκρίνια
Η γυναικεία γκρίνια είναι ένα από τα Top γυναικεία κουσούρια που δεν αντέχουν οι άντρες. Οι γυναίκες πολλές φορές γκρινιάζουν εντελώς δικαιολογημένα (οπότε καλά κάνουν), ωστόσο υπάρχουν και γυναίκες που γκρινιάζουν πολύ εύκολα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
Η γυναικεία γκρίνια (όταν είναι σε υπερβολικό βαθμό) κάνει την ζωή των αντρών δύσκολη και για αυτό οι άντρες θέλουν πάση θυσία να την αποφύγουν.

Γιατί οι γυναίκες μιλάνε πολύ


Οι γυναίκες συνηθίζουν να μιλάνε ακατάπαυστα με αποτέλεσμα να προκαλούν αρκετά συχνά τον εκνευρισμό στον αντρικό πληθυσμό.. Η επιστήμη έρχεται να τις αθωώσει αφού απ' ότι φαίνεται τελικά δεν φταίνε οι ίδιες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι κατασκευασμένος ο εγκέφαλος τους! Ναι, καλά διαβάσατε! 

Ιστορία: η Ρόδος του 1494...το κλίμα της Ρόδου είναι τόσο καλό, που όποιος ξέρει να ρεγουλάρει τη ζωή του θα δυσκολευτεί να πεθάνει!

 της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου

 
Η φωτογραφία είναι της Λουκίας Ρικάκη

Ο αγαπητός μου Κασόλα συνεχίζει να ταξιδεύει ανα την Ελλάδα και φθάνει στην Ρόδο: σε κάθε του βήμα βρίσκει τα πέτρινα βλήματα που έριχναν τα κανόνια. Μερικές πέτρες είναι πελώριες και του φαίνεται απίστευτο νά έχουν εκσφενδονιστεί πάνω από το Κάστρο.
Τα ίχνη των πυρκαγιών φαίνονται παντού. Εκείνοι που έζησαν την πολιορκία λένε πως κάηκαν πάνω από πέντε χιλιάδες σπίτια μικρά και μεγάλα. Περιδιαβάζει στο λιμάνι «το μεγαλύτερο μεταξύ Βενετίας και Γιάφφας» όπως διατείνεται και στους γραφικούς ανεμόμυλους (στην ουσία εκεί έφτιαχναν μπαρούτι).

Πως θα είναι το 2048 Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων;


2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.

Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ

 Καθώς το Σύμπαν διαστέλλεται, θα περιμέναμε να επιβραδύνει, αλλά δεν το κάνει, και στην πραγματικότητα επιταχύνει.
Αυτό είναι μόνο μια ψευδαίσθηση του δικού μας σημείου αντίληψης, γιατί αυτό που συμβαίνει είναι ότι η εισ-πνοή του Θεού άρχισε με την ίδια κίνηση της εκ-πνοής.
Η επέκταση έχει σταματήσει και το Σύμπαν τώρα αναδιπλώνεται και επανέρχεται σαν όλο.
Δεν το καταλάβαμε αυτό γιατί δεν υπήρξε σημείο στάσης, ούτε δισταγμός, ούτε παύση μεταξύ των δύο κατευθύνσεων.

   Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το συμβάν, είναι ότι καθώς αναπτυσόμαστε και καθώς το Σύμπαν αρχίζει να εξαπλώνεται με αυτή την ίδια κίνηση, αρχίζει να συστέλλεται.
Είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια αποτελεσματική περιγραφή σε τριτοδιάστατη μορφή. Η κίνηση δημιουργεί ένα κύμα που μετατίθεται ανάμεσα στις διαστάσεις σε μια (συνεχή) κίνηση, και το ίδιο συμβαίνει με το Σύμπαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα