Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

7 τροφές που μειώνουν την χοληστερόλη και τον κίνδυνο εμφράγματος

Η μείωση της χοληστερόλης προωθεί τη γενικότερη υγεία της καρδιάς.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), οι καρδιαγγειακές παθήσεις θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη αιτία θανάτου στην Ινδία μέχρι το 2020. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και η χαμηλή φυσική δραστηριότητα κρίνονται ως οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι των αυξημένων  επιπέδων χοληστερόλης. Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει τρόπος να μειώσετε την χοληστερόλη σας με φυσικό τρόπο με συμμάχους στην προσπάθειά σας τις τροφές. Στη συνέχεια αναφέρονται επτά τροφές τις οποίες ενδείκνυται να συμπεριλάβετε στη καθημερινή σας διατροφή για να μειώσετε τη χοληστερόλη στο αίμα σας.
  1. Ελιές: Οι ελιές αποτελούν πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση του κινδύνου των καρδιακών παθήσεων κυρίως λόγω πτώση της αρτηριακής πίεσης και της «κακής» LDL χοληστερόλης.

10 φθινοπωρινά και χειμερινά superfoods

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα καλύτερα φθινοπωρινά και χειμερινά superfoods
Από τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά μέχρι τις κολοκύθες, μια μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών είναι της εποχής κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, και αξίζουν μια θέση στο μενού σας. Ανακαλύψτε σε ποια superfoods θα πρέπει να στοχεύετε  κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών, έτσι ώστε να βρίσκεστε σε άριστη διατροφική κατάσταση όταν θα έρθει  το κρύο και η εποχιακή γρίπη...

Γιατρός ισχυρίζεται πως έχει βρει το μυστικό να ηρεμεί κάθε μωρό που κλαίει! (Βίντεο)

Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on priMore Sharing Service
how to calm a crying baby
Όλοι οι γονείς προσπαθούν να ανακαλύψουν όλους τους τρόπους προκειμένου να ηρεμήσουν το μωρό τους που κλαίει ασταμάτητα.
Ο καθένας έχει τη δική του τεχνική και το δικό του μυστικό. Έτσι ακριβώς και ο παιδίατρος Robert Hamilton από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται πως έχει βρει το δικό του μοναδικό τρόπο για να ηρεμήσει ένα μωρό που κλαίει.
Ο Δρ. Hamilton, είναι παιδίατρος για περισσότερο από 30 χρόνια και είναι αφοσιωμένος στη φροντίδα των νεογέννητων. Στο βίντεο που ακολουθεί μοιράζεται μαζί μας μια τεχνική που την αποκαλεί «The Hold» χάρις στην οποία το μωρό σταματά να κλαίει μέσα σε δευτερόλεπτα.
Όπως υποδεικνύει, σηκώνεις το μωρό, το κρατάς μπρούμυτα, σταυρώνεις μαλακά τα χέρια του στο στήθος και τα συγκρατείς με το ένα χέρι ενώ με το άλλο κρατάς το μωρό από το κάτω μέρος σε κλίση 45 μοιρών. Στη συνέχεια το κουνάς απαλά πάνω - κάτω.

Τι συμβαίνει με τον καιρό;

    Μπορεί αυτός ο καιρός να αρέσει στην τσέπη μας, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας κάνει οικονομία στη θέρμανση, όμως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά…

    Οι προγνώσεις για το πως θα κυλήσει ο χειμώνας ήταν και πάλι της σχολής του… διαίρει και βασίλευε! Οι μεν καιρολόγοι εξ αμερικής να κάνουν λόγω για σιβηρικούς βαθμούς και τον πιο κρύο χειμώνα ever (μόλις είχε ξεκινήσει και η διάθεση πετρελαίου) άλλοι πάλι να λένε, ναι θα έχει κάποια κρύα αλλά ο χειμώνας θα είναι “mild” – ήπιος.
    Και μάλιστα για τον σούπερ ντούπερ βαρύ χειμώνα έλεγαν φταίει το Ελ Νίνιο – το μετεωρολογικό φαινόμενο κατά το οποίο τα κεντρικά και ανατολικά νερά του Ειρηνικού Ωκεανού κοντά στον Ισημερινό (ακτές του Περού) είναι θερμότερα σε σχέση με άλλες περιοχές. Και γιατί θα είναι έντον το Ελ Νίνιο; Γιατί φταίει η άτιμη η κλιματική μας η αλλαγή! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… Παρίσι φέτος, όχι στη Ρώμη, για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή!

    «Μερομήνια» ονομάζει ο λαός μας τις πρώτες δώδεκα ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου. Την ερμηνεία των μερομηνιών την έκαναν παρατηρώντας τα καιρικά φαινόμενα των συγκεκριμένων ημερών της και έτσι πρόβλεπαν την κατάσταση του καιρού για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

    Η πρόγνωση του καιρού γινόταν τον Αύγουστο επειδή αυτός ο μήνας θεωρούνταν η αρχή του Χειμώνα.

    Τα «μερομήνια» αμφισβητούνται από την επίσημη μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Έχει, όμως, πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.


    Φτάσαμε 3 Δεκέμβρη κι ο χειμώνας δεν λέει να έρθει. Εκτός από την καιρική βόμβα που άφησε πίσω της ζημιές και νεκρούς, στα τέλη Οκτωβρίου, κατά τα άλλα οι φθινοπωρινές βροχές μας έλειψαν.
    Τι έλεγαν τα μερομήνια, οι πρακτικοί καιρολόγοι – όχι οι επιστημονάρες που μας εκπλήσσουν με τις αστοχίες τους – αλλά εκείνοι που έκαναν προβλέψεις παρατηρώντας τη φύση και που συνήθως δεν έπεφταν μακριά από την πραγματικότητα – το πάλαι ποτέ, όταν το κλίμα δεν χειραγωγείτο 24/24ωρο Χ 30 μέρες:

    Νέα “τρομοκρατική επίθεση” στις ΗΠΑ – Ο Ομπάμα έχει βάλει σκοπό τον αφοπλισμό των πολιτών

      Η αστυνομία ψάχνει να βρει το κίνητρο της υποτιθέμενης ένοπλης επίθεσης σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες άνοιξαν ένοπλοι στην πόλη Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια

      Κουράστηκαν οι σεναριογράφοι να γράφουν ιστορίες. Ψάξε – ψάξε, στον Ομπάμα θα το βρεις!
      Άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος επίθεσης των υπόπτων που δολοφόνησαν 14 ανθρώπους και τραυμάτισαν 17 στο Σαν Μπερναντίνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.
      «Είναι πιθανό αυτό να σχετιζόταν με την τρομοκρατία. Αλλά δεν το γνωρίζουμε. Είναι επίσης πιθανό να σχετιζόταν με τον χώρο δουλειάς» του ενός μέλους του ζευγαριού των δραστών της επίθεσης, είπε ο Ομπάμα μετά τη συνάντησή του με τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου στο Οβάλ Γραφείο.
      Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι το FBI και οι τοπικές αρχές θα «εξιχνιάσουν» την υπόθεση. 

      Το μεγάλο Μυστικό πίσω από το Facebook


      Χμμμ... αλήθεια, έχετε προφίλ στο Facebook;

      Μα... φυσικά, όπως όλος ο καλός κόσμος.

      Το Φατσοβιβλίο όπως μου αρέσει να το αποκαλώ μιας και η εταιρεία πίσω από το Facebook φροντίζει να κατοχυρώνει νομικά λέξεις που σχετίζονται με αυτό. Και θυμίζω ότι μέσα από τις Λέξεις σχηματίζονται Πραγματικότητες. Άρα όποιος έχει τα Δικαιώματα σε λέξεις... αποκτά τα Δικαιώματα και σε Πραγματικότητες.

      Ένα απλό delete είναι κάθε άνθρωπος, συγγνώμη κάθε προφίλ εννοούσα, στο Φατσοβιβλίο και ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Αυτό βέβαια αν οι "Κλειδοκράτορες" του Ιστότοπου δεν θελήσουν να κάνουν μια επίδειξη Δύναμης, π.χ. γνωρίζοντας τους κωδικούς του προφίλ ενός ανθρώπου να μπουν και παριστάνοντας ότι είναι αυτός, να τον παρουσιάσουν σαν τρελό, σεξομανή, γραφικό, παρανοϊκό αν τον αντιπαθούν, ή μελιστάλαχτο, ρομαντικό, ευαίσθητο αν θέλουν να τον "προωθήσουν".

      Χμμμ... όποιος κατέχει τα κλειδιά εισόδου σε ένα προφίλ... γίνεται ο ίδιος αυτό το προφίλ. Κάτι σαν να λέμε στην "Πραγματικότητα": "βρε αυτός δαιμονίστηκε. Σαν κάτι να μπήκε μέσα του".

      Η Μαύρη Σκιά επάνω από την Ελλάδα του Φωτός




      Ο απλός αναγνώστης θα διαβάσει εδώ ένα «ονειροπαρμένο» κείμενο επιστημονικής φαντασίας με «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ»
      Οι πιο «μυημένοι» θα καταλάβουν πολλά περισσότερα… Άλλωστε θα φανώ πολύ πιο αποκαλυπτικός από όσο μου επιτρέπεται… και θα πληρώσω το ανάλογο Τίμημα, με δική ΜΟΥ ελεύθερη επιλογή.
      21 Μαρτίου 2010 (Εαρινή Ισημερία)
      Έχουμε έκρηξη του Ηφαιστείου της Ισλανδίας που βρίσκεται στον παγετώνα Eyjafjallajoekull, του Πέμπτου μεγαλύτερου της χώρας,  120 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας Reykjavik.
      Χμμ… τον ίδιο μήνα λίγες ημέρες πριν, στις 8 Μάρτιου του 2010 ο Λαός της Ισλανδίας σε δημοψήφισμα λέει ΟΧΙ με 93% στο πλασματικό χρέος που του «φόρτωσαν» ξένες χώρες, κυρίως η Βρετανία, η Γερμανία και η Ολλανδία… Ναι οι ίδιες που η «λαϊκή οργή» με τη μορφή της τέφρας, κάλυψε τους εναέριους χώρους τους, διακόπτοντας τις αεροπορικές συγκοινωνίες.
      Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ίδιου ηφαιστείου πραγματοποιήθηκε το 1821 και μια μικρότερη το 1823.
      Καταμεσής της Ελληνικής Επαναστάσεως. Λες και ο Ήφαιστος, Έλληνας και κατ’ επέκταση Πανανθρώπινος θεός της Φλόγας, ήθελε να ανάψει τη Φλόγα της Επαναστάσεως από το ηφαίστειο της Ισλανδίας, θα έλεγε ένας ρομαντικός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας.
      Η Ισλανδία έδιωξε κακήν κακώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ανέκαμψε πλήρως χωρίς να ξεπουληθεί… αλλά η Ανθρωπότητα δε μαθαίνει νέα της. Τα Μ.Μ.Ε. την έχουν αποκλείσει μιας και δε θέλουν την Ανθρωπότητα να γνωρίζει ότι υπάρχει Αύριο… αρκεί να πολεμά για Αυτό.
      Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι…
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      1

      Το Ενατο Κυμα