Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H θεραπευτική δύναμη του νου


Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τη δύναμη του ανθρώπινου και πάνω στο κατά πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να αυτοθεραπευτεί ή ακόμα και να θεραπεύσει άλλους ανθρώπους. Τέτοια θέματα η σύγχρονη επιστήμη τα αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό καθώς δεν μπορεί να «δει» μια ξεκάθαρη αλληλεπίδραση νου-σώματος. 

Τον τελευταίο καιρό όμως, πληθαίνουν οι περιπτώσεις επιστημόνων που ενισχύουν με τις θεωρίες τους αλλά και με πειραματικά δεδομένα την πεποίθηση ότι, η δύναμη του νου είναι τόση ώστε μπορεί να επηρεάσει άμεσα την ανθρώπινη υγεία. 

Κίρκη ......ονομαστή μάγισσα της αρχαιότητας



Σημερα θα αναφερθω στην Κιρκη ,και θα δουμε το μερος που ζουσε τι πληροφοριες εχω εγω και μερικα ακομα στοιχεια απο τον Καστανεδα παντα στο υφος που κρατω για αυτα τα θεματα γνωσης . 

Για να δουμε την Κιρκη πρεπει να παμε στην Ραψωδια Κ της Οδυσσειας . Εξυπνο ευρημα του συγγραφεα η συνεχης αναφορα στα επιτευγματα της εποχης τα οποια μας δινουν σημαντικες πληροφοριες για την εποχη εκεινη οσον αφορα το ιστορικο πλαισιο . 

Στην αρχη της ραψωδιας Κ 1-4 διαβαζουμε << Φτάσαμε σε πλεούμενο νησί, την Αιολία, που κατοικούσε ο Αίολος, των αθανάτων φίλος.
Είχε ένα κάστρο χάλκινο κι απάτητο τριγύρω
και γλιστερές ανέβαιναν κι απότομες οι πέτρες. >> Ο μονος λογος που αναφερω αυτην την λεπτομερια ειναι η αναφορα στον Χαλκο για τον οποιο θα ξαναβρουμε παρακατω στο Κ 261 << ....αμέσως κρέμασα στον ώμο το μεγάλο
χάλκινο ασημοκάρφωτο σπαθί και το δοξάρι, >> ειναι φανερο οτι βρισκομαστε στην εποχη του Χαλκου , την χαλκολιθικη περιοδο μιας και μετα θα ανακαλυφθει ο σιδηρος ο οποιος θα οδηγησει στην περιοδο του σιδηρου . 

Η Σιωπή είναι ο Δρόμος μου…



Η Αγάπη του Εαυτού θεωρείται εγωισμός…
Μα αν δεν Είμαι Εγώ πλήρης και ικανοποιημένος μαζί μου, κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μου, ούτε καν εγώ…
Μεταξύ αυτού του εγώ και του Εγώ υπάρχει συνήθως μια τεράστια διαφορά αντίληψης…
Μικρές προτιμήσεις και νοοτροπίες, μια πληθώρα ασυνείδητων καταστάσεων, με χωρίζουν από τον Εαυτό μου, όπως με χωρίζουν και από τους άλλους.
Με χωρίζουν θρησκείες, φιλοσοφίες, γλώσσες, πολιτείες, πεποιθήσεις, τάξεις…

O Πλανήτης Nibiru Εμφανίζεται Σε Κινεζικό Δελτίο Ειδήσεων!!! (Βίντεο)


Παρακολούθησα ένα πολύ ενδιαφέρον κινεζικό δελτίο ειδήσεων που φαίνεται να τεκμηριώνει την κατόπτευση του Nibiru. Μην ανησυχείτε αν δεν καταλαβαίνετε κινέζικα, θα μπείτε στην ουσία του θέματος όταν δείτε το βίντεο που παρουσιάζει ένα διπλό πλανητικό σύστημα  ή τον Nibiru  και ένα καφέ νάνο, τον ένα δίπλα στον άλλον στον ουρανό.

Δίδυμος αδελφός του Ήλιου...

4 δισεκ. έτη γηραιότερος



Χρησιμοποιώντας το ευρωπαϊκό «Εξαιρετικά Μεγάλο Τηλεσκόπιο» που λειτουργεί στην έρημο της Χιλής, διεθνής ομάδα αστρονόμων μελέτησε ένα άστρο που θεωρείται σχεδόν πανομοιότυπο με τον Ήλιο, είναι όμως σχεδόν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια γηραιότερο. Οι παρατηρήσεις δίνουν μια εικόνα για το πώς θα μοιάζει το μητρικό μας άστρο όταν φτάσει αυτή την προχωρημένη ηλικία.
Ο Ήλιος έχει αλλάξει δραστικά στα 4,6 δισ. χρόνια της ζωής του. Προκειμένου να κατανοήσουν τα στάδια της εξέλιξής του, οι αστρονόμοι μελετούν άστρα με το ίδιο μέγεθος, την ίδια θερμοκρασία και την ίδια σύσταση, τα οποία όμως βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής του.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!




ΕΝΙΟΤΕ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣΤΟΣΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΘΕΡΜΩ,Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ...

ΚΑΙ ΕΤΣΙ,"ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ" ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,"ΚΑΝΟΝΙΚΑ"...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ...


Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...!!

ΩΣΤΟΣΟ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΩΦΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ "ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ-ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ-ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...!!

Πώς να φτιάξεις σπιτικό αποσμητικό μασχάλης




Το αποσμητικό είναι ένα καλλυντικό κατά της κακοσμίας του σώματος και κυρίως της μασχάλης.

Πόσα έχετε ακούσει για τα αποσμητικά όμως; Φαντάζομαι πάρα πολλά και δεν είναι λίγα αυτά που αναφέρονται στην επικινδυνότητα ορισμένων αποσμητικών. Γι' αυτό καλό είναι όταν αγοράζετε αποσμητικό, να το ψάχνετε λίγο παραπάνω!

Από την άλλη, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας αποσμητικό σπρέι το οποίο θα είναι 100% φυσικό, ακίνδυνο και δεν θα επιβαρύνει το δέρμα σας και το περιβάλλον.

Το Γεγονός

Το Γεγονός
The Event is the Sunrise of the New Society.
Το Γεγονός είναι η Ανατολή της Νέας Κοινωνίας.
Η Γη και οι κάτοικοι της έχουν περάσει 25.000 χρόνια φυλάκισης και απομόνωσης, παρόμοια με μια μαύρη τρύπα, στην οποία η πνευματική ενέργεια δεν μπορούσε εύκολα να έρχεται και να φεύγει. Μας ήλεγχε και μας χειραγωγούσε η σκοτεινή πλευρά ή όπως τους αποκαλούμε, η Καμπάλ. Πρόκειται τώρα να βγούμε από τη μαύρη τρύπα, ύστερα από 25000 χρόνια φυλάκισης. Ο πλανήτης μας είναι ο τελευταίος στον γαλαξία που θα απελευθερωθεί. Αυτή η έξοδος είναι ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ θα είναι μια στιγμή υπέρβασης για τον πλανήτη, φυσικής και μη φυσικής.

ΌΧΙ Οι Σκέψεις σας δεν είναι δικές σας (Βίντεο)


Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης με τον Στήβεν Τζέϊκομπσον που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας χειραγωγούμαστε, ιδιαίτερα μέσω της τηλεόρασης καθώς και το γεγονός ότι οι σκέψεις σας μπορεί να μην είναι δικές σας, αλλά σας τις “φύτεψαν” προγραμματίζοντας τον εγκέφαλό σας από τη στιγμή της γέννησης σας.

Αν οι πληροφορίες αυτές είναι νέες για εσάς, θα μάθετε πολλά από αυτό το εκπληκτικό βίντεο που διαρκεί 8 λεπτά…

Το καλοκαίρι θεωρητικά τελειώνει σήμερα: 8 αινίγματα για να μπούμε χαλαρά στον Σεπτέμβρη


Ακολουθούν οκτώ γρίφοι που χρειάζονται σκέψη –από λίγη έως πολύ- και σύντομα αινίγματα, με τα οποία, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση, περνά ευχάριστα η ώρα. Δείτε στην συνέχεια τις απαντήσεις, πιο κάτω, και πείτε μας στο τέλος του δημοσιεύματος αν καταφέρατε να βρείτε τις λύσεις. Έτοιμοι;

Η υπέρτατη πρακτική Αυτοπραγμάτωσης


Πες κάτι καλύτερο από τη σιωπή η σιώπα
Πυθαγόρας

Υπάρχει μια πρακτική που μπορεί να επιταχύνει την εξελικτική διαδικασία, να συντομεύσει δραματικά το δρόμο προς τη θέαση του φωτός και είναι εύκολο να την εφαρμόσει ο καθένας. Την παρέχει η φύση και σε αυτή βασίζονται οι υπόλοιπες πρακτικές, των οποίων σκοπός είναι να γίνουμε σαν κουρδισμένα μουσικά όργανα ώστε να εναρμονιστούμε με τη μουσική του Σύμπαντος. Είναι η τήρηση της Σιωπής, η βύθιση στον ωκεανό της, ώσπου τελικά να χαθείς μαζί της. Η σιωπή αυτή δεν είναι απλά η παύση της ομιλίας αλλά ισοδυναμεί με την κενότητα του νου.

Όταν η σιωπή είναι δέντρο




Η φράση μείνε όπως είσαι έχει ρίζες βαθιές, όμοιες με τον εαυτό μας. Ξέρεις, φορές υπάρχουν που φαντάζομαι τον εαυτό μου σαν ένα δέντρο με απλωμένα τα κλαδιά του. Κλαδιά πότε γυμνά, πότε ντυμένα με ποικιλόχρωματα κομμάτια υφάσματος φτιαγμένου από φύλλα. Φύλλα που πέφτουν, φύλλα που στροβιλίζονται στον αέρα, φύλλα που χάνονται καθώς ο καιρός εξουθενώνεται και διαφεύγει σκυμμένος, έρποντας. Τούτες τις φορές που με φαντάζομαι με δένδρινο κι όχι δερμάτινο κορμό γέρνω από δω κι από κει προσπαθόντας να βρω ποιος άνεμος μου ταιριάζει, ποιος άνεμος θα στριφογυρίσει νότες στο αυτί μου και θα μου τραγουδίσει για να ξεχάσω ή για θυμηθώ. Μα εγώ δε θέλω να ξεχάσω, ξέρεις, ούτε και να θυμηθώ.

Η αξία του να είσαι εσύ

Πάντα ένιωθα πως δεν ανήκω κάπου. Πως είμαι διαφορετική κι αυτό ενοχλεί, περιορίζει, δυσκολεύει, είναι δυσεπίλυτο πρόβλημα για τους άλλους. Ένα πρόβλημα που εγώ έπρεπε να λύσω για να με αποδεχτούν. Αλλιώς, έπρεπε να υποστώ τη διαφορετικότητα του άλλου, αδιαφορώντας για τη δική μου. Ξέρεις, διαφορετικότητα δεν σημαίνει μόνο να έχεις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις από τις συνηθισμένες, νοητική ιδιαιτερότητα - μειωμένη ή αυξημένη-, να διαφέρεις εν ολίγοις κι εν πολλοίς απ' το σωρό. Διαφορετικότητα σημαίνει να είσαι εσύ.

Η ανάλαφρη βαρύτητα του να είσαι αναίσθητος.

Πάντα με θυμάμαι να παραπονιέμαι ένθεν μου κι ενίοτε εμπρός του καθρέπτη μου για τις ευαισθησίες μου τις τυχούσες. Παράπονα που κατέληγαν πάντα στο ίδιο –ρητορικό ή μη- ερώτημα: γιατί να μην είμαι αναίσθητη; Καμιά φορά, υπήρχε κι η παραλλαγή του: εγώ πότε θα γίνω αναίσθητη;

Κείνο που μας τρώει κείνο που μας σώζει

Οι άνθρωποι δυσφορούμε με την φυσική και κοινωνική πραγματικότητα που διαπιστώνουμε γύρω μας. Δεν μας αρέσει το ότι κουραζόμαστε, είμαστε πιο αδύναμοι και πιο αργοί απ’ ότι θα θέλαμε, δεν μπορούμε να πηδήξουμε ψηλά ή να πετάξουμε. Δεν μας αρέσει ακόμα η μόλυνση, ο θόρυβος, το ότι είμαστε νοητικά, συναισθηματικά, εμφανισιακά, οικονομικά και οπουδήποτε κατώτεροι του επιθυμητού και των απαιτήσεων, το ότι όλα-κι εμείς- φθείρονται και απολήγουν στο μαρασμό και τον θάνατο. Συνήθως η ζωή γίνεται για τον καθένα μας μια τέχνη ισορροπιών, ένα είδος ιδιαίτερου συμβιβασμού, μεταξύ του ευκταίου και του δυνατού και μάλλον κανένας δεν νιώθει να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα που διαγνώσκει.

Θυμός

Δεν θα ξεκινήσουμε δίνοντας ορισμό του θυμού. Όλοι ξέρουν πώς είναι να θυμώνεις, κι αν κανείς δεν ξέρει γιατί έχει, ας πούμε, κάποιο πρόβλημα και δεν είναι σε θέση να εκδηλώσει την συγκεκριμένη συγκίνηση, όποιον ορισμό και να του δώσουμε δεν πρόκειται να τον κάνουμε να καταλάβει τι εννοούμε. Η αναστάτωση και η επιθετικότητα, σε εκρηκτικούς συνδυασμούς ή σε ελεγχόμενα από τους φόβους και τις άλλες αναστολές πλαίσια, δεν περιγράφεται με ορισμούς. Ας περάσουμε λοιπόν σε ορισμένες ειδικές κι όχι εξαντλητικές του θέματος διαπιστώσεις.

Syria(l) killers

Του Κώστα Βαξεβάνη

aravia

Κάθε Παρασκευή, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, (φαντάζομαι οι περισσότεροι από αυτούς Αμερικανοί), μπορούν να παρακολουθήσουν ακρωτηριασμούς και, αν είναι «τυχεροί», και εκτελέσεις. Με μια ιεροτελεστία που περιλαμβάνει φρικιαστικές λειτουργίες για το ευαίσθητο και δημοκρατικό στομάχι κάποιου Δυτικού, ο δήμιος σηκώνει το τσεκούρι του και το αφήνει να πέσει με δύναμη στο άκρο αυτού που κατηγορείται ότι έκλεψε. Μια σπαρακτική κραυγή ακούγεται πριν το αίμα αρχίσει να ρέει παντού, φτάνοντας μερικές φορές ως το πλήθος που παρακολουθεί την παραδειγματική μεσαιωνική τιμωρία.

Ελπίδες για τη θεραπεία του αυτισμού και της σχιζοφρένειας


Ελπίδες για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και του αυτισμού
Η μικροκεφαλία είναι μια σπάνια γενετική διαταραχή, κατά την οποία το μέγεθος του εγκεφάλου είναι επικίνδυνα μικρό, γι” αυτό και δεν αναπτύσσονται επαρκώς οι περιοχές που ελέγχουν τις γνωστικές λειτουργίες.
Ελπίδα για την καλύτερη αντιμετώπιση του αυτισμού, της σχιζοφρένειας και άλλων νευρολογικών παθήσεων δίνει η καινοτομία επιστημόνων από την Αυστρία, οι οποίοι κατάφεραν να αναπτύξουν μικροσκοπικό τρισδιάστατο ιστό που συμπεριφέρεται όπως ο εγκέφαλος όταν βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ...Ορφέας και Ευριδίκη

«ΑΡΧΑΠΟΛΙΣ» 



Ουράνια Αποστολή 
Πριν από 90.474 γήινα έτη, τρία τεράστια ασημογάλαζα αστρόπλοια προερχόμενα από τον μεγαλύτερο και φωτεινότερο εκ των 27 κατοικήσιμων και μη πλανητών του τριπλού αστρικού συστήματος του Ανδρομέδιου Σείριου, τον Ελ-Λας -που σημαίνει Φωτεινός Λίθος- και επανδρωμένα συνολικά με πλήρωμα το οποίο ξεπερνούσε τα 30.000 μέλη, εισήλθαν με ταχύτητα φωτός στο δικό σας ηλιακό σύστημα με κατεύθυνση έναν μικρό μα τόσο σημαντικό πλανήτη, οποίος αναπτυσσόταν αργά, σαν γαλαζοπράσινο πολύτιμο έμβρυο στην μήτρα της Δημιουργίας, τον πλανήτη που εσείς σήμερα ονομάζεται Γη. 

Ευγνωμοσύνη


Να θυμάστε πάντα ότι οι επιθυμίες σας πρώτα εκπληρώνονται στη συνειδητότητά σας, και κατόπιν εκδηλώνονται στον υλικό κόσμο - έτσι, το μυστικό είναι να είστε ευγνώμονες όσο τα καλά που αναμένετε είναι ακόμα αόρατα. Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρις ότου λάβει χώρα η υλική εκδήλωση 
για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας. 

Αν το κάνετε, θα καθυστερήσετε τη διαδικασία ή μπορεί ακόμα και νατη ματαιώστε ολοκληρωτικά.

η δύναμη της αλλαγής

Η Δύναμη της Αλλαγής

«Υπάρχω, σημαίνει υπάρχω για κάτι άλλο ή υπάρχω σε αναφορά με κάτι άλλο;»

Πλάτωνας

Καθημερινά όλοι γινόμαστε μάρτυρες των μεγάλων αλλαγών που συντελούνται στον πλανήτη και στην ζωή μας. Με την έλευση δε του καινούργιου αιώνα η μεταμόρφωση του πολιτισμού μας έχει μπει σε μια καινούργια φάση. Πράγματα που μας ήταν οικεία πριν λίγα χρόνια τείνουν να εξαφανιστούν, και άλλα που θεωρούσαμε «προχωρημένα» σήμερα έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Μέσα από τις μεγάλες αλλαγές, λοιπόν, που συμβαίνουν, η αντίληψή μας για τον κόσμο και τον εαυτό μεταβάλλεται διαρκώς. Όλα γύρω μας δείχνουν πια, πως η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι μια προβολή του νου μας. Και αν κατανοήσουμε σε βάθος ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας, αυτό είναι και το πρώτο κλειδί για να την αλλάξουμε.

369 συνταγές του καλόγερου γυμνάσιου λαυριώτη

369 συνταγές του Καλόγερου Γυμνάσιου Λαυριώτη

Αγαπητοί φίλοι, με χαρά βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα ολόκληρο βιβλίου του Καλόγερου Γυμνάσιου Λαυριώτη με 369 συνταγές βοτάνων για θεραπείες πολλών ασθενειών.

Η θάλασσα βράζει ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα!!!



Η θάλασσα βράζει ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα, από  Coolbuster . Ελέγξτε καλά την εικόνα, τι είναι όλο αυτό; Σίγουρα δεν μπορεί να είναι καλό για κάθε ζωή φυτικής ή ζωικής προέλευσης που υπάρχει κοντά στις ακτές της Ιαπωνίας ... αν αυτή η ακτινοβολία συνεχίζει να διαρρέει, και δεν υπάρχει τρόπος για να σταματήσει, θα προκαλεί βρασμό των θαλασσών κατά την εξάπλωση της  σε όλη τη διαδρομή διαμέσου του Ειρηνικού Ωκεανού προς τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών; Αν ναι, τι θα συμβεί στη συνέχεια;  



30 Αυγούστου 2013-Η κύρια είδηση ​​από τη βρετανική Κολομβία του Καναδά θέτει το ερώτημα, τι προκαλεί αυτούς τους παράξενους ήχους στα βίντεο που ακολουθούν; 

Επέστρεψαν οι «σάλπιγγες της Αποκάλυψης» ; Οι ήχοι στα παρακάτω βίντεο είναι απλά μια φάρσα ή «εξωγήινοι που εισβάλουν στον πλανήτη Γη; Ελέγξτε τα παρακάτω βίντεο. Τι νομίζετε;

Μεγάλο Εξωγήινο Σκάφος Πάνω Από Την Συρία!!! (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Εσείς αποφασίζετε

08/28/2013 Μια σημαντική διαρροή έχει έρθει στο φως, καθώς δύο εικόνες παρουσιάζουν μεγάλα μαύρα UFOs να περιπολούν τους ουρανούς στην εμπόλεμη ζώνη, στο εσωτερικό της Συρίας . Οι διοικητές των ανταρτών της FSA στο έδαφος της Δαμασκού επιβεβαίωσαν ότι αυτά τα μεγάλα μαύρα σκάφη που έχουν ως αποστολή  "το κυνήγι και την 
συστηματική στόχευση" των ντόπιων, χρησιμοποιούν άγνωστη οπλική τεχνολογία " που δεν είναι αυτής της γης" ή οτιδήποτε οι μαχητές έχουν δει ποτέ. 

Στην ουσία ανταγωνιστής σου είναι ο δικός σου μικρός εαυτός.



Είναι σημαντικό κάθε σου πράξη να έχει γνώμονα τη δική σου βελτίωση κι όχι τον ανταγωνισμό με τους άλλους.

 Επιτυχία είναι να έχεις κάνει βήματα μπροστά στο δικό σου δρόμο. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα