Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ένας οδηγός για να ζήσεις την ζωή σου συνειδητά


Μια ζωή που την έζησες κάνοντας επιλογές, είναι μια ζωή συνειδητής δράσης. Μια ζωή που την έζησες αφήνοντας την στην τύχη, είναι μια ζωή ασυνείδητης δημιουργίας” – Neale Donald Walsch
1Προσπαθώ να ζω την ζωή μου, όσο το δυνατόν περισσότερο, φέρνοντας στην συνείδηση μου αυτό που αναβλύζει από το ασυνείδητο μου.
Προσπαθώ να καθαρίσω την ομίχλη, από την οποία συχνά παρεκτρεπόμαστε, για να δω που πηγαίνω και να κάνω συνειδητές επιλογές αντί για αυτοματοποιημένες.
Είχες ποτέ την αίσθηση ότι παρασύρεσαι από την ζωή και τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελες; Ή το ότι δεν ξέρεις πως έφτασες εδώ που είσαι σήμερα;
Το να ζεις συνειδητά είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, να σκέφτεσαι τις αποφάσεις που παίρνεις αντί να τις παίρνεις χωρίς σκέψη, να έχεις την ζωή που θέλεις αντί να ζεις αυτή που σου έτυχε.

Απολλώνιος ο Τυανεύς


«Θάνατος ουδείς ουδενός ή μόνον εμφάσει, καθάπερ ουδέ γένεσις ουδενός ή μόνον εμφάσει. Το μεν γαρ εξ ουσίας τραπέν εις φύσιν έδοξε γένεσις, το δε εκ φύσεως εις ουσίαν κατά ταυτά θάνατος ούτε γιγνομένου κατ΄αλήθειάν τινος, ούτε φθειρομένου ποτέ, μόνον δε εμφανούς όντος αοράτου τε ύστερον του μεν διά παχύτητα της ύλης, του δε διά λεπτότητα της ουσίας, ούσης μεν αιεί της αυτής, κινήσει δε διαφερούσης και στάσει. Τούτο γαρ που το ίδιον ανάγκηι της μεταβολής ουκ έξωθεν γενομένης ποθέν, αλλά του μεν όλου μεταβάλλοντος εις τα μέρη, των μερών δε εις το όλον τρεπομένων ενότητι του παντός»
*
«Θάνατος δεν υπάρχει για κανέναν, παρά μόνο φαινομενικά, ούτε γένεση υπάρχει για κανέναν, παρά μόνο φαινομενικά. Η τροπή της ουσίας σε φύση θεωρείται γένεση, ενώ η τροπή της φύσεως σε ουσία κατά τα αυτά θεωρείται θάνατος. Ούτε γεννιέται αληθινά κάτι ούτε φθείρεται ποτέ, μόνο τη μια γίνεται φανερό και ύστερα γίνεται αόρατο· και το μεν πρώτο συμβαίνει λόγω παχύτητος της ύλης, το δε δεύτερο λόγω λεπτότητος της ουσίας, η οποία είναι πάντα ίδια και απλώς διαφέρει κατά την κίνηση και την στάση. Διότι αυτό είναι αναγκαστικά το ίδιον της μεταβολής, που δεν γίνεται από κάπου έξω, αλλά το μεν όλον μεταβάλλεται στα μέρη, τα δε μέρη στο όλον λόγω της ενότητος του παντός»
Απολλώνιος ο Τυανεύς – Επιστολή νη΄ -Στον Βαλέριο. [Περί ζωής και θανάτου] -Απολλώνιος ο Τυανεύς – Βίος και Έργο.
Γεννήθηκε το 60 μ.κ.ε. στα Τύανα της Καπαδοκίας και έμεινε γνωστός ως ο «Απολλώνιος ο Τυανέας». 

Έσσεται Ήμαρ!!! η 5η Διάσταση είναι εδώ




Στο κείμενο το τέλος της 5ης Διάστασης αναφέραμε ότι το ταξίδι μας εδώ στην γη ήταν για να περάσουμε από την 4ηΔιάσταση- επαναγέννηση, στην 5η Διάσταση = Ανάσταση.

Το τοπίο λοιπόν έχει αρχίσει να αλλάζει, πια στον πλανήτη μας και οι Ανώτεροι Εαυτοί, που μέχρι πριν από χρόνια στέκονταν σε απόσταση από εμάς, τώρα έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν στην γη.
Σχίζουν το παραπέτασμα του Ναού και περνούν να ζήσουν στον πλανήτη γη. Το παραπέτασμα του Ναού δεν είναι άλλο από το 7ο σώμα μας στο οποίο υπάρχει η κεντρική Πνευματική μας μονάδα.
Οι Ανώτεροι Εαυτοί του κάθε ένα από εμάς έχουν το σχήμα μίας ανάποδης πυραμίδας, η οποία έχει αρχίσει και κατεβαίνει στη γη. Η ανάποδη αυτή πυραμίδα, έρχεται για να κουμπώσει στο σώμα μας. Όμως αν το σώμα μας είναι με κυκλικό σχήμα τότε το σχίσιμο αυτό θα φέρει αναταραχή στο σώμα και στον άνθρωπο γενικά.

Χωρίς τίτλο

Είναι πολλές φορές που η ανθρωπιά μας ξεχειλίζει και το κάνει αβίαστα. Είναι οι φορές εκείνες που δακρύζουμε από μεγαλοσύνη κρυφά, με μόνο γνώστη της πράξης τον εαυτό μας.

Την ώρα όπου κάποιο αδύναμο ζώο σώζεται, τη στιγμή όπου με κίνδυνο της ζωής του σώζει κάποιος κάτι το αδιάφορο για πολλούς, τότε επικροτούμε συντετριμμένοι την πράξη εγκρίνοντας, επιβραβεύοντας με απόδειξη τη συγκίνηση ή και τα δάκρυά μας.

Είναι οι στιγμές που νοιώθουμε άξιοι, δεν χρησιμοποιώ την λέξη άνθρωποι γιατί έχουμε άπειρα παραδείγματα ζώων-ψυχών που κάνουν το ίδιο μη έχοντα τη δική μας νόηση, την δική μας καλλιέργεια… αλλά λάθος. Η πράξη της ανιδιοτέλειας δεν προέρχεται από κανενός είδους καλλιέργεια –σε άλλη περίπτωση όλοι οι καλλιεργημένοι σε επίπεδο μόρφωσης θα ήταν αλτρουιστές και μεγαλόψυχοι…- αλλά από μία ευγένεια εντελώς διαφορετική, από μία ομοία της ψυχής.

Μετά από αυτόν το πρόλογο θα ήθελα να τονίσω με έμφαση την στάση όλων ημών στα άτομα του περιβάλλοντός μας τα οποία αδυνατούν πλέον να συντηρήσουν τον εαυτό τους.

Ενεργειακή άσκηση "Τσι Κουνγκ" και η υγεία της σπονδυλικής στήλης


Είναι γνωστό ότι πολλές παθήσεις ξεκινούν από την κακή κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, λάθος στάσεις, κακές συνήθειες, βάρη, καθιστική ζωή προκαλούν πόνους στον αυχένα (αυχενικό), πόνους στη μέση (οσφυαλγίες) πόνους στα πόδια (ισχιαλγία), στα χέρια (βραχιαλγία) επίσης διαταραχές ούρησης, αφόδευσης και σεξουαλικής λειτουργίας κ.α. Οι σπόνδυλοι επίσης αποτελούν την βάση που δικτυώνεται το κεντρικό νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για τις ζωτικές λειτουργίες των οργάνων μας, συνεπώς η καλή κατάσταση της ραχοκοκαλιάς επιδρά στα αισθητήρια όργανα και στα σπλάχνα του οργανισμού μας που ελέγχονται από αυτό. Βάσει της σπουδαιότητας της σπονδυλικής μας στήλης για την υγεία καταλαβαίνουμε γιατί οι ενεργειακές ασκήσεις - Ρουάν Τσι Κουνγκ 软气功 (Ruǎn Qì Gōng), αποσκοπούν ιδιαίτερα στη σωστή κατάσταση της σπονδυλικής στήλης. 

Η διατροφή των μοναχών Σαολίν


H διατροφή των μοναχών του ναού Σαολίν  παραδοσιακά είναι προσανατολισμένη στην υποστήριξη του δρόμου προς την πνευματική τους ολοκλήρωση. Ενώ ορισμένοι από τους κανόνες τους φαίνονται περιοριστικοί για τον σύγχρονο καθημερινό άνθρωπο, στις εντολές του ναού Σαολίν περιγράφονται οι λόγοι που πρέπει να τηρηθούν ο κάθε ένας από αυτούς τους μοναστικούς κανόνες.

Στο διαιτολόγιο του ναού Σαολίν δεν επιτρέπεται η κατανάλωση σάρκας ζώων ή ζωικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου και των ψαριών. Η αυστηρή χορτοφαγική διατροφή περιορίζει επίσης τους μοναχούς σε ορισμένους τύπους λαχανικών, δημητριακών, οσπρίων, τόφου, σόγιας και ξηρών καρπών αλλά χωρίς καρυκεύματα ή πικάντικες σάλτσες. Η διατροφή δεν επιτρέπει επίσης τα αυγά και την κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα όλα τα προϊόντα καλλιεργούνται από τους ίδιους τους μοναχούς κοντά στο μοναστήρι ώστε να υπάρχει απόλυτος έλεγχος στα προϊόντα που καταναλώνουν καθώς για τους ίδιους αυτό το έργο αποτελεί ένα τρόπο άσκησης του Βουδισμού Τσαν.

Ο πρώτος μαθητής και η μετάδοση από "καρδιά σε καρδιά και από μυαλό σε μυαλό"

Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν, ο πρώτος του σπουδαστής ο μοναχός Σανγκ Κουάνγκ 神光 (Shén Guāng) ήταν δίπλα στον Μποντιντάρμα χωρίς να του μιλάει και χωρίς να τον διακόπτει και να τον ενοχλεί. Έμεινε δίπλα του σαν φύλακας, εξασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα ενοχλούσε τον γηραιότερο. Έψελνε σούτρας (ιερά κείμενα), γονάτιζε δίπλα στον μεγάλο δάσκαλο στη σπηλιά βλέποντας μονάχα την πλάτη του, ενώ εκείνος κάθονταν με το πρόσωπο στον τοίχο.
Οι μοναχοί Σαολίν συνέχισαν να τον προσκαλούν στον ναό, όπου θα μπορούσε να είναι πιο άνετος, αλλά ο γηραιός ποτέ δεν απάντησε. Έτσι σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο για τον μεγάλο δάσκαλο, και του έχτισαν μια αίθουσα. Την ονόμασαν το δωμάτιο του Ταμό. Τέσσερα χρόνια είχαν περάσει από τότε που έχτισαν την αίθουσα, και οι μοναχοί τον προσκάλεσαν ξανά. Αυτός παρέμεινε ακόμη σιωπηλός και πολύ αργότερα έφυγε από τη σπηλιά και πήγε στην αίθουσα που είχαν προετοιμάσει γι’ αυτόν, κάθισε και συνέχισε το διαλογισμό του.
Ο Σανγκ Κουάνγκ τον ακολούθησε πιστά περιμένοντας υπομονετικά να διδαχτεί.

ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ YESMEN ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ


Γράφει η Amodini Κωστάκη
Eστω ότι οι Σαμαρέλοι είχαν επιλέξει κάποιον Πρόεδρο εξώφθαλμα κοινής αποδοχής και δεν είχαμε υποχρεωθεί να πάμε σε εκλογές. Εστω ότι συνέχιζαν να είναι τα υπάκουα τσιράκια της ΕΕ και ακολουθούσαν πιστά το διαιτολόγιο του ΔΝΤ, τι ακριβώς πιστεύετε ότι θα συνέβαινε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία;
Θα είχε καβαλήσει το ανοδικό κύμα της ..."ανάπτυξης" ; Θα είχαν απελευθερωθεί τα ΕΣΠΑ και λοιπά επενδυτικά κεφάλαια, που τώρα ειναι "κολλημένα" και δεν κουνιέται φύλλο; Δεν θα υπήρχε κοινωνική αναταραχή, ούτε ανάγκη για τρίτο μνημόνιο; Τα φορολογικά μέτρα θα απέδιδαν μαγικά περισσότερα χρήματα; Η Παιδεία και η Υγεία ,που έχουν τιναχτεί στον αέρα τα τελευταία χρόνια, θα είχαν βελτιωθεί θεαματικά;
Η ελληνική παραοικονομία και γραφειοκρατία θα είχαν παταχτεί, οι μίζες και τα φακελάκια θα είχαν εκλείψει, οι νέοι επιχειρηματίες θα έβρισκάν ευκαιρίες χρηματοδότησης και επέκτασης εύκολα και γρήγορα;

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

lifehub-apopseis-45

Αγαπάω πολύ τα δέντρα. Και  ιδιαιτέρως αγαπάω τους ανθρώπους  που μοιάζουν με δέντρα.
Τα δέντρα που είναι ψηλά. Σταθερά και ζεστά σαν το ξύλο που φτιάχνει τον κορμό τους και την γη που φιλοξενεί και τρέφει τις βαθιές  ρίζες τους. Με μεγάλα φουντωτά κλαδιά. Με τις γραμμές του χρόνου να χαράζουν την επιφάνειά τους.
 Με την φυλλωσιά που κρύβει έναν κόσμο από φως, λουλούδια ή καρπούς και πλάσματα της φύσης. Ανεβαίνουν ψηλά για να πάρουν φως και σκάβουν τη γη με τις ρίζες για να πάρουν την πρώτη ύλη. Και στο ενδιάμεσο ανοίγουν και απλώνονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. 
Προσφέρουν σε όλα τα ζωντανά που τα πλησιάζουν.

Η Δίαιτα Της Μιας Ημέρας - Καθαρίζει Το Σώμα Και Βοηθάει Στο Να Χάσετε Βάρος!

Το πράσινο τσάι είναι εκπληκτικό για την υγεία σας, αλλά πόσα ξέρετε πραγματικά για την "δίαιτα με τσάι», η οποία αποτελείται βασικά από το πράσινο τσάι; Η δίαιτα με τσάι είναι αρκετά δημοφιλής, ιδιαίτερα μεταξύ των ανθρώπων που προσπαθούν να διατηρήσουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.
Ο συνδυασμός γάλακτος αμυγδάλου και πράσινου τσαγιού καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και τα άχρηστα υλικά. Η δίαιτα με τσάι  διαρκεί για μια μέρα και αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε 2 κιλά και να εξαλείψετε την περίσσεια υγρών. Αλλά, θυμηθείτε, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την δίαιτα δύο φορές το μήνα μόνο.
the-one-ημέρα-δίαιτα-καθαρίσει-σας-σώμα-και-χάσετε βάρος
Δεν συνιστάται σε άτομα που υποφέρουν από νεφρική νόσο, αλλεργία στο γάλα, χαμηλή αρτηριακή πίεση και προβλήματα της χοληδόχου κύστης. 
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας για τυχόν χρόνιες παθήσεις.

Τι θα συμβεί αν κόψετε τον καφέ για ένα μήνα

τι-θα-γίνει-αν-σας-κόψει-κατανάλωση-καφέ-για-α-μήνα

Εάν έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα που προκαλείται από την ακμή ή μια φλεγμονώδη διεργασία, έχετε σίγουρα ενημερωθεί να σταματήσετε αμέσως την κατανάλωση καφέ.

 Η Deven Hopp σταμάτησε να πίνει καφέ και εξεπλάγη από το αποτέλεσμα.

Η δημοσιογράφος Deven Hopp πήρε αυτή τη συμβουλή από τον δερματολόγο της, λόγω προβλημάτων του δέρματος, και αποφάσισε να απόσχει από τον καφέ για 24 ημέρες. 

Στην πραγματικότητα, ο καφές είναι η αιτία για πολλά προβλήματα του δέρματος, λόγω της υψηλής ποσότητας της καφεΐνης που περιέχει επιβλαβή οξέα. 

Αν πίνετε μεγάλες ποσότητες καφέ, δρα ως διουρητικό και αφυδατώνει το δέρμα.

Τα αποτελέσματα του πειράματος της είναι αρκετά ενδιαφέροντα. 

Συνταγή που έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερη από την ασπιρίνη: θεραπεύει όλες τις ασθένειες!!

συνταγή δοκιμασμένη-να-να-καλύτερη-από-ασπιρίνη-θεραπεία-όλα-ασθένειες

Αυτή η συνταγή, η οποία έχει ως κύριο συστατικό το σκόρδο, έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Συστατικά που απαιτούνται:

-500 Γραμμάρια μέλι
- 10 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο πιπέρι σε κόκκους

Τρόπος παρασκευής:

Καθαρίζουμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις κόβουμε στη μέση, ώστε να μπορεί να εξάγουμε το χυμό του στο βάζο. Τις βάζουμε σε ένα βάζο και προσθέτουμε το μέλι στο βάζο. Τέλος, προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού.

Τρόπος κατανάλωσης:

Το μείγμα θα πρέπει να παραμείνει σε ακινησία για 5 ημέρες προτού αρχίσουμε να το καταναλώνουμε. 
Καταναλώνουμε μία κουταλιά από το μείγμα το πρωί, με άδειο στομάχι. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταναλώσει ένα κομμάτι του σκόρδου και έναν κόκκο πιπεριού με κάθε κουταλιά.

Το σκόρδο έχει αδενοσίνη, η οποία επηρεάζει πολύ θετικά την πήξη του αίματος.

Το σκόρδο, σε συνδυασμό με μέλι και πιπέρι, μπορούν κυριολεκτικά να αποτρέψουν όλες τις ασθένειες, ακόμη και αύξηση των κακοήθων νόσων. Αυτό θα αποδειχθεί αν είναι αληθινό, αν, φυσικά,  καταναλώνετε αυτό το φάρμακο τακτικά.

Το μαύρο πιπέρι βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης, εξαλείφει τα βακτήρια από το στομάχι που σημαίνει ότι εμποδίζει το φούσκωμα και τις ''κενώσεις αερίων''.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ


Ματαίωση
    Πόσοι άνθρωποι αναφωνούν σε μία σχέση «Έχεις αλλάξει» ή «Δεν είσαι πλέον αυτός-η που ήσουν» λόγια τα οποία φανερώνουν απογοήτευση και ματαίωση των στόχων-ονείρων που είχε το άτομο για την σχέση. Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι έχει πράγματι ο άνθρωπος / σύντροφος / φίλος μας αλλάξει ή εξαρχής εθελοτυφλούσαμε?

    Στην αρχή μιας σχέσης νιώθουμε ενθουσιασμό, πάθος, παρορμητικότητα και ικανοποίηση συναισθήματα τα οποία μας ωθούν να δημιουργήσουμε όνειρα για την εξέλιξη της που άλλοτε βγαίνουν αληθινά και άλλοτε όχι. Τις περισσότερες φορές, όμως, αυτό που δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε είναι πως, όπως και τα συναισθήματα, έτσι και οι άνθρωποι έχουν όρια τα οποία τους αναγκάζουν μερικές φορές να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές μας προσδοκίες – φιλοδοξίες – όνειρα για τη νέα σχέση.

    ΤΟ SEX ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


    Το Sex στη ζωή μας
      “Όλα σ’ αυτόν τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία.” (Oscar Wilde)
      “Το πραγματικό αρσενικό είναι μονογαμικό” ( Sigmund Freud)
      “Η διαφορά σεξ και έρωτα είναι ότι το σεξ χαλαρώνει την ένταση, ενώ ο έρωτας τη δημιουργεί.”(Woody Allen).

      Οι άνθρωποι (διάσημοι και μη) μιλούν για το σεξ, προσπαθώντας να το κατανοήσουν, να το διακωμωδήσουν αλλά και να το εκθειάσουν, ίσως ξεχνώντας ότι πρόκειται για μία φυσιολογική ανάγκη του οργανισμού. Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι μία εγωιστική αλλά άκρως φυσιολογική πράξη όπου 2 άτομα ανεξαρτήτου φύλου ικανοποιούν τις ορμές, ένστικτα, επιθυμίες και συναισθήματα τους στην αναζήτηση της ηδονής και της ευχαρίστησης.

      Για μία καλύτερη ζωή…


      Όλοι μας προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη χωρίς όμως στο τέλος της ημέρας να έχουμε το αίσθημα της ικανοποίησης γιατί νιώθουμε πως κάτι λείπει…. Η αλήθεια είναι πως αυτό που λείπει είναι ο εαυτός μας ο οποίος έχει χαθεί κάπου ανάμεσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις της δουλειάς ή στην απραγία και στην τεμπελιά. Υπάρχουν όμως πράγματα, απλά και καθημερινά, τα οποία αν κάνει ο καθένας μας σίγουρα θα νιώσει, σωματικά και ψυχικά, πιο υγιής από πριν.

      - Η λύση για να αισθανθούμε καλύτερα δεν θα βρεθεί ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, στα πλήκτρα του υπολογιστή ή στα κανάλια της τηλεόρασης! Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει, δεν μπορούμε να περιμένουμε την αλλαγή να έρθει μόνη της, πρέπει να την επιδιώκουμε. Μην αναμένουμε όλα να γίνουν διαφορετικά, ας δράσουμε τώρα εναντίον όσων μας ενοχλούν και μας βαραίνουν.

      Η επίδραση της τελειομανίας στη ζωή μας


      Αν δεν θέλετε να είστε ποτέ ευτυχισμένοι ή ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε, είναι να αυξήσετε τις προσδοκίες σας σε ένα τόσο εξωπραγματικά υψηλό επίπεδο έτσι ώστε να μην μπορούν ποτέ να εκπληρωθούν.

      Αυτή είναι η ουσία της τελειομανίας. Είναι η αδυναμία συναίσθησης της ευχαρίστησης, εκτός αν πρόκειται για κάτι τέλειο, χωρίς απολύτως καμία ατέλεια. Φυσικά, το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι, η τελειομανία αποτελεί συχνά ψευδαίσθηση.

      Σπάνια η ζωή, μας δίνει αυτά που ακριβώς θέλουμε σε κάθε τομέα - είτε πρόκειται για τις σχέσεις, την εργασία ή τους στόχους μας.

      Ισχυρός σεισμός 7,9 στο Νεπάλ - Κατέρρευσαν κτίρια



      Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 7,9 βαθμών, σημειώθηκε το Σάββατο στο Νεπάλ, σε απόσταση περίπου 80χλμ ανατολικά της πόλης Ποκάρα.
       
      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταρρεύσει κτίρια στην πρωτεύουσα Κατμαντού, ενώ ζημιές έχει υποστεί και το οδικό δίκτυο. Το αμερικανικό ινστιτούτο USGS ανέφερε ότι ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Η αρχική εκτίμηση των αμερικανών ήταν για δόνηση 7,5 βαθμών και εστιακό βάθος 31 χιλιομέτρων. 
       
      Σύμφωνα με το Reuters, η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι το Νέο Δελχί και άλλες πόλεις της βόρειας Ινδίας.

      Κρατάτε το κινητό σας στην τσέπη σας; Σταματήστε τώρα - Οι συνέπειες μπορεί να είναι θανάσιμες!

      Αγαπάμε όλοι τα ολοκαίνουργια έξυπνα τηλέφωνα μας. Όμως, πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση τους;
      Ρώσοι γιατροί και ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν ότι τα κινητά είναι πιο επικίνδυνα για την υγεία μας από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Περισσότερο  ανησυχούν κυρίως για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την επίδρασή τους στο σώμα μας.
      διατηρώντας-σας-τηλέφωνο-σε-σας-τσέπη-stop-it-τώρα-ο-συνέπειες-μπορούσε-να-θανατηφόρα
      "Ο στόχος είναι κυρίως το νευρικό σύστημα, αλλά το ενδοκρινικό και αναπαραγωγικό σύστημα αποτελούν επίσης στόχους», λέει ο Nikolai Kononov, αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Υγείας.

      Απώλεια βάρους για τεμπέλικα κορίτσια: Ένα απλό ρόφημα που καίει θερμίδες!

      Τι είναι καλύτερο από την καύση θερμίδων, ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο;
      Είστε πιθανώς πολύ καλά ενημερωμένοι για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κανέλας και του μελιού , ανεξάρτητα από το αν αυτά συνδυαστούν ή χρησιμοποιηθούν μόνα τους. Αλλά, ξέρετε ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;
      απώλεια βάρους-για-τεμπέλης-κορίτσια-α-απλό-ποτό-που-εγκαύματα θερμίδες
      Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ένα νόστιμο, εύκολο στην προετοιμασία του ρόφημα που θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ακόμη και ενώ  παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή.
      Φυσικά, δεν λέμε ότι θα πρέπει να σταματήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να ξεχάσετε την καθημερινή σας προπόνηση. Η ιδέα μας είναι να σας δώσουμε άλλες λύσεις για τις ημέρες που θα ξυπνήσετε τεμπέληδες, νιώθοντας να μην θέλετε να κάνετε τίποτα. Και αυτό το ρόφημα είναι ό, τι χρειάζεστε.

      25 τρόποι για να απαλλαγείτε από την φλεγμονή και τον πόνο στις αρθρώσεις!!

      Η φλεγμονή προκαλεί τόσο οξύ όσο και χρόνιο πόνο. Η κατανόηση του τι σημαίνει φλεγμονή είναι καίριας σημασίας για τη μείωση αυτής, και της βελτίωσης της υγείας σας.
      Ο κόσμος της ιατρικής καταλαβαίνει δύο τύπους φλεγμονής: την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια. Το πρώτο βήμα για την κατανόηση της διαφοράς μεταξύ αυτών είναι το πρώτο βήμα της θεραπείας.
      25 τρόποι-να-get-απαλλαγούμε-του-φλεγμονή και-από κοινού πόνου
      Η πρωτοβάθμια φλεγμονή είναι μια φυσική διαδικασία στο ανθρώπινο σώμα. Περιλαμβάνει την απομάκρυνση των τοξινών και την αποκατάσταση των κυττάρων. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, και δεν προκαλεί πόνο, απλά το σώμα σας αυτοεπισκευάζεται. Όταν η πρωτογενής φλεγμονή δεν κάνει τη δουλειά της, η δευτερογενής φλεγμονή παίρνει τη θέση της.
      Συνοδεύεται με πόνο και πρήξιμο. Το σώμα σας χρησιμοποιεί τον πόνο ως έναν τρόπο για να σας πει ότι κάτι είναι λάθος, και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
      Η δευτεροβάθμια φλεγμονή είναι ένα είδος ένδειξης ότι η πρωταρχική φλεγμονή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Για να αποφευχθεί η δευτερογενής φλεγμονή αυξήστε τις πρωτογενείς ικανότητες φλεγμονής του σώματός σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ανοικοδομήσετε και να απεξαρτηθείτε το ίδιο αποτελεσματικά.
      Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να αυξήσετε τις ικανότητες του σώματός σας για  απεξάρτηση και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, ώστε να αποφεύγεται οποιονδήποτε κοινό πόνο δευτερογενής φλεγμονής:

      Εξαλείψτε όλα τα δηλητήρια από τον οργανισμό σας μέσα σε 48 ώρες!

      Αισθάνεστε κουρασμένοι και δεν έχετε ενέργεια, το δέρμα σας είναι ξηρό και οι κύκλοι των ματιών σας είναι απλά αδύνατο να καλυφθούν; Όλα αυτά είναι σημάδια ότι το σώμα σας είναι «δηλητηριασμένο» με επιβλαβείς ουσίες, δηλαδή τοξίνες.
      Αυτή η κατάσταση του οργανισμού, σας κάνει έναν ιδανικό υποψήφιο για ιούς και  γρίπη. Αυτό που το σώμα σας χρειάζεται απεγνωσμένα είναι μία αποτοξίνωση.
      εξάλειψη All-δηλητήρια-in-the-οργανισμό-σε-48-ώρες-α-Σαββατοκύριακο-αποτοξίνωση-σχέδιο
      Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για να καθαρίσετε τον οργανισμό, για να ενισχύσετε και να επιστρέψετε την ενέργεια του. Επιλέξτε το Σαββατοκύριακο και  ετοιμάστε ένα μενού που θα καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις επιβλαβείς ουσίες.
      Η αποτοξίνωση του σώματος μπορεί να γίνει με μία μέθοδο καθαρισμού που περιλαμβάνει πέντε όργανα: νεφρό, ήπαρ, έντερα, πνεύμονες και  λέμφο.

      Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας με αυτά τα δύο ισχυρά συστατικά!

      Το μαγικό φωτεινό χαμόγελο και αυτές οι απίστευτες λευκαντικές οδοντόκρεμες στις διαφημίσεις, καθώς και οι ακριβές και αφύσικες διαδικασίες λεύκανσης που χρησιμοποιούν οι διασημότητες απλά φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.
      Αλλά τώρα, έχουμε να σας παρουσιάσουμε τον πιο απλό και καταπληκτικό τρόπο για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, και αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό- είναι απόλυτα υγιεινός!
      αυτό-είναι-γιατί-θα-πρέπει-βούρτσα-σας-δόντια-με-αυτές-δύο ισχυρά συστατικά-
      Όσο πιο απλά μπορεί να γίνει, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αλάτι της θάλασσας ή κάποια μαγειρική σόδα , χωριστά ή από κοινού, και θα πάρετε τον φυσικό και προστατευμένο τρόπο καθαρισμού των δοντιών.

      Πώς πέθανε ο ποιητής Όμηρος που αψήφησε το χρησμό του μαντείου; Ο θρύλος με το αίνιγμα που δεν κατάφερε να λύσει και τον οδήγησε στο θάνατο

      Ο μεγαλύτερος επικός ποιητής των Ελλήνων πέθανε επειδή παράκουσε ένα χρησμό της Πυθίας. Σύμφωνα με τον περιηγητή Παυσανία, ο Όμηρος επισκέφτηκε το μαντείο των Δελφών για να ρωτήσει την Πυθία ποιοι ήταν οι γονείς του και η καταγωγή του. Η Πυθία απάντησε με τον εξής χρησμό: «Πατρίδα της μητέρας σου είναι η νήσος Ίος, η οποία θα σε δεχθεί όταν πεθάνεις, αλλά φυλάξου από το αίνιγμα των νεαρών παιδιών».
      Ο ποιητής όμως παράκουσε τον χρησμό και ταξίδεψε μέχρι την Ίο. Εκεί είδε μερικά μικρά παιδιά που ψάρευαν στην ακτή. Τα ρώτησε τι έπιασαν και τα παιδιά του απάντησαν: «Όσσ’ έλομεν λιπόμεσθα, όσ’ ουχ έλομεν φερόμεσθα». Δηλαδή, ότι πιάσουμε το αφήνουμε, ότι δεν πιάσουμε το φέρουμε μαζί μας. Τα παιδιά αναφέρονταν στις ψείρες. Όσες έβρισκαν, τις σκότωναν, αλλά όσες δεν έβρισκαν, τις έφεραν στο κεφάλι τους.
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      1

      Το Ενατο Κυμα