Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Πώς να «αφοπλίσετε» τα κρεμμύδια

      


Τα κρεμμύδια είναι αρκετά θρεπτικά για το οργανισμό μας και συστήνεται να τα καταναλώνουμε σχετικά συχνά. Όμως σε αρκετούς δεν τους αρέσει η έντονη μυρωδιά και η έντονη γεύση που έχουν.
Αν ανήκετε και σεις σε αυτούς που δεν τρώνε κρεμμύδια λόγω της έντονης μυρωδιάς και γεύσης τότε σας έχω μία απλή συμβουλή, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα κρεμμύδια χωρίς την έντονη «κρεμμυδίλα»!

To Bug του Facebook που παρ’ ολίγον να «διαλύσει» το Internet

                      413455 facebook like buton.png 1 To Bug του Facebook που παρ’ ολίγον να «διαλύσει» το Internet

To Bug του Facebook που παρ’ ολίγον να «διαλύσει» το Internet
Το κουμπάκι αυτό είναι ένα plug-in, ουσιαστικά, ένα πρόσθετο του Facebook που λέγεται Facebook Connect και μπαίνει με μορφή κώδικα σε κάθε ιστοσελίδα και συνδέει το περιεχόμενο με το κοινωνικό δίκτυο και όλες τις ενέργειες<…>
που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό. Όλα καλά μέχρι εδώ; Ωραία.

11 Πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν επιτρέπετε στη χώρα σας να γίνει υπόδουλη στους τραπεζίτες

banker-suks

Πρόκειται για ένα άρθρο στα πλαίσια της γενικότερης θεματολογίας και προσπαθώντας να επικεντρωθούμε στα δεινά που προκαλούν οι οικονομίες οι οποίες δεν έχουν την διαφάνεια που μπορεί να υπάρξει με ένα οικονομικό σύστημα Ανοιχτού Κώδικα.Δεν συμμεριζόμαστε τα λεγόμενα στο σύνολο τους, ωστόσο η οπτική του συντάκτη του πρότυπου άρθρου, βρίσκεται σε σωστό δρόμο.Όποιος πιστεύει η βάζει ταμπέλες πως το osarena είναι απλά μια τεχνολογική σελίδα που δίνει How-To,παιχνίδια και εφαρμογές, ας το προσπεράσει.Εμείς μιλάμε και για εφαρμογές του Ανοιχτού Κώδικα στην πραγματική ζωή. Πόσο μάλλον, αν αυτή η ζωή είναι πλέον επιβίωση. Αναλογιστείτε όμως, γιατί ενώ σε παγκόσμια κλίμακα ο μέσος άνθρωπος μειώνει το επίπεδο ζωής του, οι πλούσιοι αυξάνουν τα κέρδη τους, στο τριπλάσιο.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό


                               passwords Πώς να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό
Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των hackers.
Ωστόσο, η δημιουργία ενός ισχυρού κωδικού πρόσβασης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαίνεται. Όσο επεκτείνεται το διαδίκτυο τόσο πιο έξυπνοι γίνονται οι hackers, καθιστώντας μη απαραίτητη<…>τη δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης.

Μυστική πόρτα ανακαλύφθηκε στο Κέντρο του Μάτσου Πίτσου

Πηγή εικόνας: Flickr: Creative Commons License (Βλέπε Φωτογραφίες για σύνδεσμο πηγή)
Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια,  o Thierry Jamin, Γάλλος αρχαιολόγος , ερευνά τις ζούγκλες του Νότιου Περού σε κάθε πιθανή κατεύθυνση, ψάχνοντας για στοιχεία  μόνιμης παρουσίας των Ίνκας στο δάσος του Αμαζονίου, και τη θρυλική χαμένη πόλη του Paititi.
Η ανακάλυψη αυτή έγινε δυνατή χάρη σε ένα Γάλλο μηχανικό, τον  David Crespy, ο οποίος το 2010 παρατήρησε την παρουσία ενός παράξενου “καταφύγιου” που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο κάτω μέρος του ένος από τα κύρια κτίρια. Γι ‘αυτόν, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία γι’ αυτό, έψαχνε .. μια “Πύλη”, μια είσοδο που ειχε σφραγίστει  από τους Ίνκας.

ΌΧΙ Οι Σκέψεις Σας Δεν Είναι Δικές Σας



Απόσπασμα συνέντευξης με τον Στήβεν Τζέϊκομπσον που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας χειραγωγούμαστε, ιδιαίτερα μέσω της τηλεόρασης καθώς και το γεγονός ότι οι σκέψεις σας μπορεί να μην είναι δικές σας, αλλά σας τις “φύτεψαν” προγραμματίζοντας τον εγκέφαλό σας από τη στιγμή της γέννησης σας ή και πιο πριν. Αν οι πληροφορίες αυτές είναι νέες για εσάς, θα μάθετε πολλά από αυτό το εκπληκτικό βίντεο που διαρκεί 8 λεπτά …

Όχι ο πλανήτης δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους



Εχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο ό,τι οι πολιτικοί και κυβερνητικοί αρχηγοί -που έχουμε την ψευδαίσθηση πως τους εκλέγουμε- και τα προσωπικά τους σχέδια έχουν αντικατασταθεί από «επικαλύψεις» νοητικού προγραμματισμού της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα συνεργαστούν για να φέρουν την Αμερική μα και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, κάτω από την σιδερένια γροθιά της Μίας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Όχι ο πλανήτης Γη και ο γαλαξίας που αυτή ανήκει, δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους, ουτε φτιάχτηκε γι αυτούς, δεν χρειάζεται παρά μονάχα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ για να το αντιληφθεί ο καθένας που διαθέτει λίγο μυαλό και δεν το χει καμένο από τους λογής λογής -ισμούς που προσκυνάει.

Το μυστήριο της προϊστορικής Αρκτικής!!!

Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μιαν ολόκληρη ομάδα πολύ πρόσφατων ερευνών για την προϊστορία, κάνουν την επανεμφάνισή τους αρχαίες ιδέες, οι οποίες μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως απλοί μύθοι. Μία από αυτές τις ιδέες αναφέρεται στην αρχέγονη θρυλική χώρα των Υπερβορείων...

Ο θάνατος είναι υπερεκτιμημένος

Άρθρο του Steve Beckow από το www.goldenageofgaia.com
Προσέξτε. Δεν πρόκειται να πεθάνετε.
Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε γι’ αυτό. Ο θάνατός μας είναι υπερεκτιμημένος σε μεγάλο βαθμό. Όταν βγάζετε τα ρούχα σας τη νύχτα και φοράτε τις πυζάμες σας (αν φοράτε), πεθαίνετε; Φυσικά όχι.
Το ίδιο κι εδώ. Όταν βγαίνετε έξω από το σώμα σας καθώς κοιμάστε, ή κάνετε συνειδητά αστρικό ταξίδι, δεν πεθαίνετε. Όχι εσείς. Όχι οι «αληθινοί» εσείς.

-)(- Το ΦΕΙΔΙΑΣ αναλύεται σε ΦΕΙ+ΔΙΑΣ.

Κείμενο: Απεριτος Δια σωστης
                                         
Το ΦΕΙ σημαίνει, φείδομαι, κάνω τα πάντα με μέτρο, και ο Παρθενώνας είναι ο ναός του μέτρου και της αρμονίας.Σημαίνει επίσης το φέγγος.

Το ΦΕΙ αναλύεται σε Φ+Η=Φως είσαι , ήλιος, Απόλλωνας, αιώνιο φως.

Το γράμμα «Φ» σχηματίζεται από τον κύκλο «Ο» και από την κάθετη γραμμή «Ι» όταν το ένα τοποθετηθεί πάνω στο άλλο δημιουργούν τη θεία υπόσταση αφού ο κύκλος παριστά το σύμπαν και η κάθετη γραμμή τη θεϊκή ακτίνα.

Το δεύτερο συνθετικό ΔΙΑΣ είναι ο πατέρας των θεών και ανθρώπων, είναι η ουράνια οντότητα γνωστή σαν Ιερός Άρχοντας Φωτός.

Το θυμικό μέρος της Ψυχής και η σημασία της Ευθυμίας


 

ploutarchos-peri-euthymiasΜες από τα βάθη του χρόνου, ο σοφός Πλούταρχος μας παραδίδει έναν αξιόπιστο πλοηγό που αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύτιμος για το ταξίδι μας σε μια ταραγμένη εποχή, όπως αυτή που ζούμε. Διαπιστώνουμε ότι ο άνθρωπος, στην διαδρομή των αιώνων, παρά τις αλλαγές που σημειώνονται στο εξωτερικό του περιβάλλον, εξακολουθεί να ταλανίζεται από τους ίδιους ψυχικούς παράγοντες, οι οποίοι σήμερα όχι μόνον έχουν ενταθεί, αλλά και πολλαπλασιασθεί επικίνδυνα.
Παρασυρμένος από την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας και εστιασμένος σχεδόν αποκλειστικά στην βαρειά ύλη, ο σημερινός άνθρωπος έχει λησμονήσει τελείως την ψυχική του ανάπτυξη γι΄ αυτό και δεν κατανοεί την αιτία της κακοδαιμονίας του. Η ψυχική ανάπτυξη της πλειονότητας των ανθρώπων σήμερα σταματάει απότομα και σε πολύ μικρή ηλικία. Το σώμα αναπτύσσεται, αλλά δεν αναπτύσσεται παράλληλα και η ψυχή. Αυτό οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και επικρατήσει, και οι οποίες αντιστρατεύονται τον άνθρωπο στην ουσία του. Mέσα σε μια ατμόσφαιρα “χειραγώγησης” είναι φυσικό ο άνθρωπος να ασφυκτιά και να αγωνιά. Έτσι γεννιέται ξανά στους καιρούς μας η ουσιαστική ανάγκη της Φιλοσοφίας. 

Η Κυψέλη του Έλληνος Λόγου - Οι 6 Αρετές και οι 6 Κακίες


hellen-logos-ialyssos 
 Τοῦ λόγου ἀρεταὶ μὲν εἰσὶν ἕξ: Ἑλληνισμός, Σαφήνεια, Κυριολογία, Συντομία, Εὐσυνθεσία, Εὐπρέπεια· κακίαι δὲ ταύταις ἀντικείμεναι ὁμοίως ἕξ: Βαρβαρισμός, Ἀσάφεια, Ἀκυρολογία, Μακρολογία, Κακοσυνθεσία, Ἀπρέπεια.
                                                         Ἡρωδιανός ὁ Ἀπολλωνίου

Η ουσιαστική πάλη του εξελισσόμενου ανθρώπου είναι ανάμεσα στις έξι αυτές αντιθέσεις! 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ" !!!


Σχόλιο: Έλα ρε, μας ψεκάζουν; Αφού αυτοί που τα λένε αυτά είναι συνωμοσιολόγοι, πως γίνεται να έχουν δίκιο; Τώρα λοιπόν, να δείτε που θα παραδεχτούν πως μας ψεκάζουν, αλλά το κάνουν για την φύση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα.
Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται είναι μια πραγματικότητα και μάλιστα από την πιο επίσημη πηγή. Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο... Το ντοκουμέντο τα λέει όλα...

 Weather Modification Association 

UFO κοντά στον Ήλιο και η εξαφάνιση του Ήλιου 7, Φεβ. 2013.


UFO κοντά στον Ήλιο και η εξαφάνιση του Ήλιου 7, Φεβ. 2013.

Η συνεχιζόμενη μεγάλη κίνηση αγνώστων αντικειμένων συνεχίζεται να παρουσιάζεται γύρω από τον Ήλιο.Μονο που αυτη την φορα εχουμε και την εξαφάνιση του ηλιου!!!!
Βεβαια δεν είναι η πρώτη φορα στις 20 Δεκεμβρίου σας είχαμε ενημέρωση με άρθρο με θέμα
Μεγάλη αναθεώρηση UFO κοντά στον Ήλιο και η εξαφάνιση του Ήλιου 19 Δεκεμβρίου 2012.
Ο ήλιος είχε εξαφανιστεί! Μπορούμε να δούμε τα αστέρια, αλλά δεν βλέπουμε τον ήλιο! Όπως θα δείτε, οι εικόνες σε αυτό το χρονικό διάστημα που κατασχέθηκαν από τη NASA από τα δεδομένα που έλαβε από τον πίσω δορυφόρο SOHO STEREO.

Γιατί εμείς γίναμε διώκτες του «Ν»;

                                     
 Γιατί θέλομε να φτωχύνομε τον εγκέφαλο των επομένων γενεών στην χώρα μας; Ως μάχιμος Εκπαιδευτικός και συγγραφέας επιστημονικού συγγράμματος (ΔΥΣΛΕΞΙΑ, Αθήνα 1994, Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 6η Έκδοση σήμερα), νομιμοποιούμαι να ερωτήσω, αλλά και να προτείνω στο τέλος: Η Ελληνική Γλώσσα έχει πάρει πλέον μία μορφή τέτοια που δεν έχει ανάγκη από άλλες ακρότητες.
Όμως αναρωτιέμαι: Είναι τυχαίο άραγε που καταργήσαμε το γράμμα «Ν» στο τέλος των λέξεων και τα σχολικά μας βιβλία γράφουν το «εμβαδό » (!), αντί το εμβαδόν !!

Κυνισμός


                                         
Οι «Κυνικοί» ήταν μία από τις μακροβιότερες Φιλοσοφικές Σχολές στην αρχαιότητα η οποία ιδρύθηκε από τον Αντισθένη (445 – 360 ή 444 – 368) στο Κυνόσαργες των Αθηνών, το μόνο γυμνάσιο της πόλεως που δεχόταν μη Αθηναίους πολίτες και ταυτοχρόνως αποτελούσε Ιερό άλσος του Ηρακλέους (από το οποίο άλσος και μετωνομάσθησαν άλλωστε τα μέλη σε «Κυνικούς» από «Αντισθενικοί» που λέγονταν αρχικώς).

Αποσμητικό Σώματος

                               


Μιας και η άνοιξη είναι ήδη εδώ και το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακρυά, ίσως είναι καιρός να σκεφτούμε το αποσμητικό μας. Αν πιστεύετε κι εσείς, ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε το μεγάλο βήμα, από τα αποσμητικά του σούπερ-μαρκετ σε κάτι πιο φυσικό, το πράγμα είναι πιο απλό απ' ότι νομίζετε. Ιδού η συνταγή:

Πόσο ασφαλή είναι τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής;


2-179

Αποκλειστικό από το alliance for natural health !
Tα Φυσικά υγιεινά προϊόντα είναι υπερ-ασφαλή, ενώ τα φάρμακα  είναι τόσο επικίνδυνα όσο ο πόλεμος στο Αφγανιστάν.
Μια εικόνα  χίλιες λέξεις, έτσι λένε.
Σήμερα, η ANH-Intl δημοσιεύει πραγματικά δεδομένα σε γραφική μορφή, από επίσημες πηγές, τα οποία δείχνουν ότι τα συμπληρώματα διατροφής είναι οι πιο ασφαλείς ουσίες στις οποίες  συνήθως εκτιθέμεθα – ενώ έχουν γίνει  στόχος με την  όλο και πιο περιοριστική ευρωπαϊκή νομοθεσία  με  την δικαιολογία δήθεν για την «προστασία των καταναλωτών».
Αντίθετα, η εισαγωγή σε ένα νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου, ή η λήψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων εκθέτει το άτομο σε έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους, που μπορούν όμως μπορούν να αποφευχθούν σαν κίνδυνοι στην κοινωνία.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΥΦΑΣΙ ΠΟΤΑΜΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ

                                  

Μόλις επληροφορήθη αυτά ο Αλέξανδρος, προτού αυξηθή ακόμη περισσότερον η ταραχή και η αθυμία του στρατού, συγκαλέσας τους αρχηγούς των σωμάτων είπε τα εξής:
«Επειδή σας βλέπω, ω Μακεδόνες και σύμμαχοι, ότι δεν θέλετε να με ακολουθήσετε εις τους κινδύνους με την ιδίαν προθυμίαν πλέον, δι’ αυτό σας συνεκάλεσα όλους ομού με τον σκοπόν ή, αφού σας πείσω, να σας οδηγήσω πρός τα εμπρός, ή, αφού πεισθώ να σας φέρω πρός τα οπίσω.

Τεχνητός θόλος στον Άρη, σβάστικα, λιμάνι και κάτι το πολύ τεράστιο!


Δεν πάει πολύς καιρός περίπου δυο μήνες που ένας ανώνυμος ερευνητής ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη ή αλλιώς τον κόκκινο πλανήτη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακές αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι στον πλανήτη αυτόν υπήρξε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κάποτε. 

Στις φωτογραφίες αυτές θα δείτε μια δομή από πυλώνες από έναν διάφανο θόλο στο χείλος ενός κρατήρα στην περιοχή. Υπάρχει ακόμη πιο δίπλα μια σπασμένη σβάστικα ( !!!! ) δομή και αυτή αλλά και από ότι υπολογίζουν οι ειδικοί ακόμη πιο δίπλα φαίνεται να υπήρχε από τις δομές ένα λιμάνι!!!! Τις δομές αυτές τις φωτογράφησαν και είναι ορατές από το δορυφορικό σύστημα του GOOGLE MARS!!!! Η NASA έως συνήθως μέχρι τώρα κρατάει σιγή ιχθύος, η μόνη αντίδραση ήταν μια φράση από τον άνθρωπο που έχουν για τα δελτία τύπου όπου είπε τα εξής:

« Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει από την ΝΑSA οι οποίες αν και είναι ιδιοκτησία της δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο που να χρίζει έρευνας όπως απομεινάρια κάποιου εξωγήινου πολιτισμού… » 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα