Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δυστυχώς αδειοδοτήθηκε η δημιουργία προϊόντων από γενετικώς τροποποιημένη σόγια


Με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 28 Ιουνίου 2012 δόθηκε το πράσινο φώς για να διατεθούν στην αγορά προϊόντα φτιαγμένα από γενετικώς τροποποιημένη σόγια.
Δυστυχώς αδειοδοτήθηκε η δημιουργία προϊόντων από γενετικώς τροποποιημένη σόγια Βέβαια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έβγαλε αυτή τη νομοθεσία υπό τον όρο ότι θα αναγράφεται σε αυτά τα προϊόντα η ένδειξη ότι «δε προορίζεται για καλλιέργεια» όμως παρόλα αυτά αυτή η απόφαση μονάχα θετική δε μπορεί να θεωρηθεί διότι τα γενετικώς τροποποιημένα προϊόντα είναι άγνωστο το τι είδους παρενέργειες μπορεί να φέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό.
Δυστυχώς αδειοδοτήθηκε η δημιουργία προϊόντων από γενετικώς τροποποιημένη σόγια

ΠΗΓΗ

Το τελευταίο μου ταγκό στην Αθήνα: Εκπληκτικό τραγούδι στα ισπανικά όπου όλες οι λέξεις είναι ελληνικές!

Οι 17,000 Ελληνικές λέξεις στην Ισπανική γλώσσα’. 
 Μόνο το ρεφρέν είναι στα ισπανικά, το οποίο μεταφράζεται ως εξής:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ «ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ»

Εικόνα προφίλΤο κακό είναι εύκολο να το κάνεις. Το δύσκολο είναι να κάνεις το καλό. Αλλά όταν κάνουν καλό οι άλλοι πρέπει να τους επιβραβεύεις. Το καλό είναι καθημερινή άσκηση και προσπάθεια να φτάσεις στην κορυφή όπου στέκεται η Αρετή. Προσπερνούμε νικώντας την οργή, τον φόβο, τις επιθυμίες, τα πάθη, για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της ψεύτικης ύλης. Τα φθαρμένα πράγματα τα αποχωριζόμαστε με ευκολία, δεν κάνουμε το ίδιο για το φθαρτό μας σώμα. Οι φιλόσοφοι είναι πολλοί, η φιλοσοφία είναι μία. Εσύ επιλέγεις το μονοπάτι της δικής σου ανέλιξης που μπορεί να είναι δύσβατο και κακοτράχαλο, μπορεί και λεωφόρος που πριν άνοιξαν άλλοι.
Στη σύγχρονη κοινωνία, δυστυχώς «τυφλοί οδηγούν ….τυφλούς».

Το Αποσταγμένο Νερό Είναι η Πηγή της Νεότητας Andrew Norton Webber

11L & 18LwebΣύμφωνα με τον Andrew Norton Webber, τα ωφελήματα το να πίνει κανείς 4 λίτρα αποσταγμένο νερό την ημέρα περιλαμβάνουν αποτελέσματα τύπου «πηγής της ζωής». Ακόμη τα γκρίζα μαλλιά αποκτούν το αρχικό τους χρώμα, πετάτε τα γυαλιά πρεσβυωπίας, εξαφανίζονται οι ρυτίδες, σταματά η αρθρίτιδα, φεύγει η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η στενοχώρια. Το χρώμα σας από γκρίζο γίνεται μια λαμπερή χρυσή λάμψη που μπορούν να δουν οι άλλοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει ψέμα σε αυτήν την δήλωση. Ο Santos Bonacci πρόσθεσε, «Το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει ανόργανα συστατικά».

Η NASA θέλει να μετακομίσει τη Γη;;


Επιστήμονες βρήκαν έναν ασυνήθιστο τρόπο για να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη: να τον μετακινήσουν σε ένα πιο ψυχρό σημείο του διαστήματος.




Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι να περάσουν με δύναμη δίπλα από τη Γη μερικοί κομήτες και η τροχιά της θα μεταβληθεί. Ο κόσμος μας, τότε, θα μεταφερθεί σε ένα ασφαλέστερο και ψυχρότερο σημείο του ηλιακού μας συστήματος.

Η νέα αποστολή της NASA θα ανακαλύψει κρυμμένες Πύλες μεταξύ Γης και Ήλιου!!

Η NASA ισχυρίζεται πως υπάρχουν κρυμμένες πύλες μεταξύ της Γης και του Ήλιου.
Μεγάλες προετοιμασίες γίνονται πίσω στα παρασκήνια για την αποστολή..

THE WAYSEER MANIFESTO



ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι εσείς οι Ανυπότακτοι, οι Απροσάρμοστοι και Ταραξίες, όλοι εσείς Ελεύθερα Πνεύματα και Πρωτοπόροι, όλοι εσείς οι Οραματιστές, και οι Ασυμβίβαστοι...

_░▒███████
░██▓▒░░▒▓██
██▓▒░__░▒▓██___██████
██▓▒░____░▓███▓__░▒▓██
██▓▒░___░▓██▓_____░▒▓██
██▓▒░_______________░▒▓██
_██▓▒░______________░▒▓██
__██▓▒░____________░▒▓██
___██▓▒░__________░▒▓██
____██▓▒░________░▒▓██
_____██▓▒░_____░▒▓██
______██▓▒░__░▒▓██
_______█▓▒░░▒▓██
_________░▒▓██
_______░▒▓██
_____░▒▓██

Σαν σήμερα


postsΣαν σήμερα το 1923 τοποθετείται στους λόφους του Hollywood η πινακίδα hollywoodland. Τα 4 τελευταία γράμματα αφαιρέθηκαν μετά από ανακαίνιση που έγινε το 1949. Η διάσημη σε όλο τον κόσμο πινακίδα έχει ύψος 14 μέτρα και μήκος 110.
Το 1996 στη Γερμανία, τουλάχιστον μισό εκατομμύριο “ρέιβερς” χόρεψαν σε δεκάδες πάρτι σε όλο το Βερολίνο, από το κέντρο έως τα πιο μακρινά περίχωρα, με αφορμή το περίφημο φεστιβάλ “Love Parade”. Το φεστιβάλ ξεκίνησε στο Βερολίνο το 1989, λίγους μήνες πριν την κατάρρευση του τείχους, και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.
Το 1998 πεθαίνει ο Κωνσταντίνος Κόλλιας. Διατέλεσε Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το 1946 και Εισαγγελέας από το 1962. Ως Εισαγγελέας αναμίχθηκε παρατύπως στην ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη από παρακρατικούς. Η ανάμιξή του είχε στόχο να συσκοτίσει την υπόθεση.Υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Χούντας.

Ποια Είναι η Συνωμοσία των Κινητών Τηλεφώνων; Πόσο Κινδυνεύουν τα 4 δισεκατομμύρια Χρήστες τους;;;

Πάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν "πειραματόζωα" στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας: Τη συχνότατη έκθεση σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

Σημαντική Ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας X1.4 προς τη Γη (VIDEO)

 Η κηλίδα AR1520  έχει εξαπολύσει μια X1.4 κατηγορίας Hλιακή έκλαμψη στις 12 Ιουλίου.

Το ωστικό κύμα αυτής της Ηλιακής κηλίδας που αναμένετε άμεσα στη Γη μπορεί να είναι ένα ισχυρό πλήγμα στις ραδιοσυχνότητες (R3 Radio Blackout) πάνω από κεντρική Αμερική.

Ο Ήλιος εκσφενδόνισε ένα στεμματικό υλικό (CME) απευθείας προς τον πλανήτη μας. Σύμφωνα με  τις προβλέψεις των αναλυτών στο Εργαστήριο του Διαστημικού Καιρού Goddard, η CME θα χτυπήσει τη Γη στις 14 Ιουλίου 10:20 UT περίπου (+ / - 7 ώρες) και θα μπορούσε να προκαλέσει ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες.

Συμπαντική μετάβαση σε υψηλότερες συχνότητες - 2012


23η ημέρα επαναδιαπραγμάτευσης από την κυβέρνηση ΣαμαρoΒενιζελοΚουβέλη....!

Η λίστα με τα εμφιαλωμένα νερά με εξασθενές χρώμιο


Οι Οικολόγοι Πράσινοι δημοσιοποίησαν τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, βάση μετρήσεων, ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως επικίνδυνου για την υγεία και τοξικού εξασθενούς χρωμίου...

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...



Κανένας Κίσινγκερ δεν θα μπορούσε να επιτύχει τον στόχο του. Υπάρχει, όμως, σήμερα η «προοδευτική» διανόηση της Χώρας μας, η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει τις πολιτικές αυτές σκοπιμότητες. Πλήττουν τα θεμέλια της Εθνικής μας υπόστασης. Γίνονται συστηματικές προσπάθειες υπόσκαψης των βάσεων και των θεμελίων επάνω στα οποία έχει κτισθεί και στηρίζεται το Ελληνικό Έθνος.
Να αποδομήσουν την Γλώσσα μας, να διαστρεβλώσουν, να πλαστογραφήσουν και να σφετερισθούν την Ιστορία μας, να την υποτάξουν σε σκοπιμότητες, σε βάρος των δικαίων και της αλήθειας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση σε όλα τα επίπεδα εθνικό, πολιτικό, οικονομικό και εκκλησιαστικό, θρησκευτικό. Σκοπός τους είναι ο αφανισμός της παγκόσμιας επιρροής του Ελληνισμού και η υποδούλωσή του και της Ελλάδος σε μια μορφή ύπαρξης, από την οποία να μη μπορέσει ποτέ να ανακάμψει. Έτσι, φθάσαμε στο σημείο ο πατριωτισμός να θεωρείται φασισμός και να βλέπουμε αφίσες:

«Κρεμάλα στους πατριώτες».

Και πώς να μη συμβεί αυτό, όταν βλέπουμε στο κρατικό κανάλι ακρωτηριασμένο το στίχο του Λορέντζου Μαβίλη: Πατρίδα, σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δε λάμπει. Το κανάλι γράφει: Σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δε λάμπει. Παραλείπει τη λέξη πατρίδα, για να μη θεωρηθεί η τηλεόραση ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!.. Εκεί εφθάσαμε...

Διαβάστε περισσότερα: ΣΗΜΕΡΑ: Το «δόγμα Κίσινγκερ» και οι υπηρέτες του...ΕΛΛΑΔΑ http://elladasimera.blogspot.com/2010/09/blog-post_6337.html#ixzz1mWAg3ZXk



ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα