Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ennio Morricone.Αφιερωμα.βιντεο



http://koinotopia.gr/images/stories/thumbnails/images-stories-remote-http--2.bp.blogspot.com-_lGYyi4ttaVQ-SYxG0hj5X5I-AAAAAAAAAOk-sBCZKfvjy3o-s320-Mission_Virgin207-282x282.jpg


Ο Ennio Morricone γεννήθηκε στης 10 Νοεμβρίου του 1928 στη Ρώμη. Ο πατέρας του ήταν τρομπετίστας σε μια συνοικιακή ορχήστρα σε κλαμπ και μοιραία ο γιος Ένιο έμαθε το ίδιο όργανο. Το 1945 πήρε τα σκήπτρα του από το πατέρα του σαν τρομπετίστας στην ορχήστρα του Κονσταντίνο Φέρι. Όμως ταυτόχρονα σπούδαζε σύνθεση, ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας στο Conservatorio (Ωδείο) di Santa Cecilia, από το οποίο αποφοίτησε το 1956. Τα πρώτα βήματα στο χώρο, αλλά και τις πρώτες του απολαβές, ο Μορικόνε τις απέκτησε

Στείρωσις ἀπὸ γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα!


                                                       Αὐτὸ τὸ θέμα τὸ ἔχουμε ξαναπιάσει, αλλὰ ἀπὸ τὴν πλευρὰ τὴν ἀνθρώπινον.

Έρευνα αποκαλύπτει: Αν θες να αρέσεις στις γυναίκες αποχαιρέτα τα μαλλιά σου!



Οι γυναίκες τον άντρα τον θέλουν ψηλό, με ωραίο σώμα, να διαθέτει χιούμορ και να μην έχει τρίχα στο κεφάλι του.

“Το άρωμα” Βιβλιο.

Το άρωμα

Ένα φιλοσοφικό θρίλερ;
Μια ερωτική φαντασία;

Απόρρητο έγγραφο του 1974 δικαιολογεί την σημερινή μας κατάντια!


Icon
Sold_out_Greece 
 
Το Larissa on Web σας παραθέτει ένα απόρρητο έγγραφο/ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους γνωστούς Rockefeller  για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Όταν ο Παπανδρέου ανακοίνωσε δημοψήφισμα, ο Τζορτζ Σόρος κέρδισε 600 δις ευρώ!

Καμμένος για CDs, Σόρος, Αντρίκο Παπανδρέου
Συνεχίζεi το μπαράζ των καταγγελιών ο ανεξάρτητος βουλευτής Πανος Καμμενος στην ιστοσελίδα του στο Facebook για την οικογένεια Παπανδρέου.

Ερπετοειδείς στο Montauk - Michelle Guerin

reptilian-eye.jpg
Από την Michelle Guerin
(απόδοση: aliengrip)  
Alien_Grip_Logo3.jpg
πηγή: εδώ
επιτόπια έρευνα στο Camp Hero: εδώ
Montauk1.jpg
Στο νοτιοανατολικότερο άκρο του Long Island, κοντά στην Νέα Υόρκη, βρίσκεται το ειδυλλιακό ψαροχώρι Montauk. Ήσυχο και αραιοκατοικημένο τους κρύους, ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, ο πληθυσμός του διογκώνεται κάθε καλοκαίρι όταν κάνουν επιδρομή οι τουρίστες, οι ερασιτέχνες ψαράδες και όσοι τυχεροί έχουν παραθεριστικές κατοικίες σε αυτό το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Πολλοί που το επισκέπτονται αυθημερόν, συρρέουν για να δουν το ιστορικό μνημείο, τον Φάρο του Montauk, του οποίου η κατασκευή είχε παραγγελθεί από τον ίδιο τον «Πατέρα της χώρας μας», τον George Washington.

H ENΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Το θέμα του σεξ έχει γίνει ελάχιστα κατανόητο που κάθε είδος ανωμαλίες στην επικλησή του κάνουν τον άνθρωπο θύμα της αμάθειας και της κακίας.
Αν μελετήσουμε το μηχανισμό της αλληλεπίδρασης και της εξέλιξης του αρσενικού και του θηλυκού. Αλλά και το πως όλο αυτό ειδικά εφαρμόζεται στις νοητικές και πνευματικές

Υπάρχει Φώτιση και τι είναι, πως προέκυψε και συγκινεί τόσο πολύ τους ανθρώπους ώστε να εγκαταλείπουν τα πάντα και να την αναζητούν στα πέρατα του Κόσμου, στα βουνά, στις ερήμους, σε αμφιβόλου ποιότητος Δασκάλους, αλλά και σε αξιόπιστους.


 
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ της μόδας η Φώτιση, βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, μια ανεξήγητη πολεμική από την εκκλησία και βέβαια,  η επιτακτική ανάγκη κάποιας απάντησης στο υπαρξιακό ερώτημα του ανθρώπου, οδήγησε πολλούς, μεταξύ αυτών και Εγώ, σε νεοεμφανιζόμενους Δασκάλους της Ανατολής, αλλά και σε παραδοσιακούς Χριστιανικούς μυστικιστικούς  χώρους.
Το ατύχημα μ’ όλους εμάς τους αναζητούντες την Φώτιση, ήταν και είναι, ότι υποχρεωνόμαστε να

Αρμαγεδώνας


Αυτή την εποχή η ανθρωπότητα περνάει περίοδο αντίστοιχη με εκείνη που συνέβη με το λιώσιμο των πάγων. Τα πάντα καταρρέουν, η γη αλλάζει, οι κοινωνίες οι οποίες στηρίζονται σε υλικά αγαθά, βλέπουν στην κυριολεξία να χάνεται το έδαφος, να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, αφού το νερό έχει κατακλύσει τα πάντα.

Πώς έμοιαζε ο Πύργος της Βαβέλ;

Μελετώντας μια μοναδική συλλογή  εγγράφων στην κατοχή του Νορβηγού επιχειρηματία Martin Cheyenne, βρέθηκε μια μαύρη πέτρα, η οποία απεικονίζει ένα πρωτότυπο του Πύργου της Βαβέλ.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Ανδρέα Γεωργίου, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, η επιγραφή χαράχτηκε στη στήλη περίπου το 604-562 π.Χ. Το κείμενο στην πέτρα γράφτηκε για λογαριασμό του ηγεμόνα της Βαβυλώνας, Ναβουχοδονόσορα του Β', ο οποίος κυβέρνησε περίπου 2.500 χρόνια πριν και αφηγείται την παράδοση,πώς χτίστηκε  ένα ζιγκουράτ, αφιερωμένο στο θεό Etemenanki. Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ναβουχοδονόσορα του Β ο ναός ξαναχτίστηκε ακόμα
μεγαλύτερος.

Προς την Ελληνικήν Αναγέννησιν



 Το πρώτον βήμα

Α'. Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι' ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει. Δι' αυτό βασιλεύει τοιαύτη σύγχυσις και σύγκρουσις ιδεών εις όλα ανεξαιρέτως τα ιδικά μας πράγματα. Και δεν ήτο δυνατόν να υπάρχη ακόμη. Διότι έως χθες η μεγαλειτέρα και σπουδαιοτέρα εποχή του παρελθόντος μας, η Βυζαντινή, το Κλειδί προς νόησιν της αρχαίας, προς νόησιν της τωρινής Ελλάδας, προς νόησιν Ελληνισμού και Έλληνος, το είχε βυθίσει η Ευρώπη εις απύθμενον βάθος βορβόρου. 

Υπάρχει λοιπόν μία Ιστορία, γραφείσα χωρίς το κλειδί αυτό, συρραφείσα από τας Ευρωπαϊκάς

Τ Α Υ Γ Ε Τ Ο Σ

ΕΛΛΗΝΕΣ ....Οι πρώτοι κάτοικοι της ΓΗΣ.

....για όσους δεν το γνωρίζουν....εν συντομία.

Πρώτοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΗ.

Αφού προσγειώθηκαν στον ΤΑΥΓΕΤΟ.....έκαναν μετρήσεις για την αναγνώριση του χώρου. 


Ioannis Stogiannos

Έτσι λοιπόν κατοικείται για πρώτη φορά η Γη στο Όρος Ταύγετος στην Πελοπόνησσο, όπου προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα

Η μοναδική σφαίρα του μάγου στο μουσείο της Ακρόπολης!!

Είναι μοναδική και μυστηριώδης. Είναι λίθινη και πάνω της μπορεί κάποιος να δει ανάγλυφους έναν δράκοντα, ένα λιοντάρι, τον θεό Ήλιο... Είναι ένα από τα επίσης «άγνωστα» εκθέματα του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, στην αίθουσα με τα μεταπαρθενώνια γλυπτά, η οποία είναι ορατή ακόμη και σε όσους περνούν έξω από το κτίριο, στον πρώτο όροφο.

Bρισκόμαστε στο ξόδι




Κάποτε οι TXC είχαν κυκλοφορήσει το τραγούδι Το ξόδι . Ένα τραγούδι που μιλούσε για τα όσα έβλεπε το συγκρότημα για τη κατάσταση στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ένα τραγούδι χείμαρρος, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου εκείνου. Και παρ' όλο που δε συμφωνώ πάντοτε με τις απόψεις τους και τα λεγόμενα τους, το τραγούδι αυτό μετέφερε μια κραυγή αγωνίας για το μέλλον. Ήξεραν. Μας το είπαν. Δεν τους ακούσαμε.

Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας: τι πραγματικά έγινε;

 Παύλος Μανωλούδης (paul)
Ο χορός των εικασιών.
Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με το πείραμα που έλαβε χώρα το 1943 στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας των Η.Π .Α. Ένα αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, ονόματι Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο».
Καθένας έχει ακούσει κι από κάτι σχετικά με το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας». ‘Aλλοι λένε ότι πρόκειται για ένα πείραμα τηλεμεταφοράς, άλλοι οπτικής εξαφάνισης κι άλλοι πως πρόκειται για πείραμα χωροχρονικής μετακίνησης.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

 

Τα συναισθήματα είναι ποιότητες της διάθεσης μας και είναι αυτά που μας προειδοποιούν για τη πραγματική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Συχνά για λόγους κοινωνικής επιθυμητότητας αναστέλλουμε ή φαλκιδεύουμε την εκδήλωση τους.

...

Το γεγονός πέρα από την επιβεβαιωμένη αρνητική επίδραση

Σεισμική έξαρση σε Πατραϊκό και Κορινθιακό Κόλπο




Έντονη σεισμική δραστηριότητα υπάρχει τις τελευταίες μέρες, τόσο στον Πατραϊκό όσο και στον

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ δειχνει προϊστορικο περιστατικο αναιμιας

Το προϊστορικό οστό (διακρίνεται από το γαλαζωπό του χρώμα) συγκρίθηκε με ένα αντίστοιχο σύγχρονο οστό (M.Dominguez-Rodrig et al./PLoS ONE)   Το προϊστορικό οστό (διακρίνεται από το γαλαζωπό του χρώμα) συγκρίθηκε με ένα αντίστοιχο σύγχρονο οστό (M.Dominguez-Rodrig et al./PLoS ONE)  

Μαχατμα Γκαντι.




''Η ελευθερία δεν αξίζει τίποτα αν

Χρειαζόμαστε πάνω από δύο πλανήτες για τις «ανάγκες» μας (ΒΙΝΤΕΟ)



Τεράστιες πιέσεις στη βιοποικιλότητα του πλανήτη ασκούν οι ανθρώπινες δραστηριότητες και οι ανάγκες σε φυσικούς πόρους, απειλώντας τη μελλοντική ασφάλεια, υγεία και ευημερία, σύμφωνα με έκθεση της WWF «Ζωντανός Πλανήτης 2012»...

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


της Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου
Συγγραφεύς-ναυτικός, μέλος Ελληνικής Εταιρίας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ.)

           (Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Στρατοί & Τακτικές,
τεύχος 1, Απρίλιος 2010, εκδόσεις Αιγίς, σελ. 28-35)


 
Οι Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου (ΨΕΠ) εμφανίστηκαν στην αρχαιότητα και εξελίχθηκαν σημαντικά στην αρχαία Ελλάδα. Σε εμπόλεμες αλλά και σε ειρηνικές περιόδους υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι κρυφά ή φανερά ασχολούνταν με όλες τις πιθανές διαστάσεις του ψυχολογικού πολέμου, κάτι που σήμερα κατέχουν τα πρωτεία –μεταξύ άλλων– οι ΗΠΑ[1].
Οι ΨΕΠ συνιστούν σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος και απευθύνονται σε

Εθνικό έγκλημα: 500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα...


Επιστροφή στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια βιώνει το μέλλον της Ελλάδας, τα παιδιά. Η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας που συνεργάζονται με την τρόϊκα για να "διασώσουν" την Ελλάδα, υποτίθεται, έχουν δημιουργήσει το πρωτοφανές για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας: 500.000 Ελληνόπουλα να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας που σημαίνει ότι δεν χορταίνουν το φαγητό που τρώνε, δεν θερμαίνονται

Το μυστήριο της άσβεστης φλόγας


Σε πολλές γραπτές μαρτυρίες αλλά και ευρήματα που βρέθηκαν σε ανασκαφές , δείχνουν ότι οι αρχαίοι είχαν λυχνάρια και λάμπες που έκαιγαν για αιώνες χωρίς κανένας να προσθέτει καύσιμο!

Το 1401 ανακαλύφθηκε ο τάφος του Πάλλα, γιου του βασιλιά της Τρωικής περιόδου Evander. Μέσα στον τάφο βρέθηκε λάμπα να καίει. Αυτό από μόνο του είναι εκπληκτικό καθώς ο Πάλλας πέθανε τον 12ο αιώνα προ Χριστού.


Εκπληκτικότερο το γεγονός ότι δεν μπορούσαν αυτοί που βρήκαν τον τάφο να σβήσουν

Ωδείο Arc.Corelli-Χορωδία- ''Come Together ''

 The cover of Abbey Road has no printed words. It is a photo of the Beatles, in side view, crossing the street in single file.
Το «Abbey Road» κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1969 και περίπου ένα μήνα αργότερα,την 1η Νοεμβρίου, έφερε τους Beatles για 13η φορά στην κορυφή του βρετανικού πίνακα επιτυχιών.
Ήταν το τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησαν ως συγκρότημα και ένα από τα κορυφαία τους. 
Μεταξύ των 17 τραγουδιών που περιείχε, ιστορία έγραψαν το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα