Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Παγιδεύοντας σκέψη και νου

Γράφει η Άννα Σαρρή
Δημοσιογράφος
Διευθύντρια Ειδήσεων
Στη ζωή ορισμένες φορές, αδυνατούμε να δούμε αυτό που είναι ολοφάνερο. Αντιστεκόμαστε στην αλήθεια. Αρνούμαστε την πραγματικότητα. Συγκροτούμε σκέψεις και δημιουργούμε γεγονότα, για να επαληθεύσουμε αυτό που πιστεύουμε, αυτό που προσδοκάμε, που ελπίζουμε. Όταν δεν αντέχεις την αλήθεια, ίσως απλά να τη δημιουργείς..
 Τι γίνεται όμως, όταν η αλήθεια ορθώνεται μπροστά σου;
Όταν γιγαντώνεται;
Τότε μπορείς και πάλι να την αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά;
Να της αντιστέκεσαι;
Ναι! Οι άνθρωποι διαχρονικά αποδεικνύουμε ότι, είτε δεν αντέχουμε την αλήθεια και την αποσιωπούμε, είτε τη δημιουργούμε, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει όπως την αντιλαμβανόμαστε, μόνο και μόνο, για να μην αποκλίνουμε απ’ αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ή για να μην αποδεχτούμε ότι κάναμε λάθος.

Θεραπεύοντας τον καρκίνο με βιολογικές τροφές

admin-ajax (2)


Στις μέρες μας οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα μέσω της διατροφής, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να απομακρύνονται από τα φαρμακευτικά προϊόντα. Μπορείτε να θεραπεύσετε το σώμα σας με βιολογικά τρόφιμα!

Η Γάτα Που Έφαγε Το Άλφα Του Κενταύρου

«Απεχθάνομαι τα ζώα. Απεχθάνομαι τα ζώα λίγο λιγότερο απ τους ανθρώπους. Για κείνους δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό. Τα ζώα έχουν το άλλοθι της άγνοιας, κάτι που κανείς άνθρωπος δεν θα χει στην Τελική Κρίση.»
«Τα ζώα πάνε στον Παράδεισο;»
«Τα ζώα ΕΙΝΑΙ στον Παράδεισο», μου είπε. «Όχι όλα. Τ άγρια μόνο. Και τα ποντίκια.»
«Τα ποντίκια δεν είναι άγρια;»
«Τα ποντίκια θα κληρονομήσουν τη γη. Ούτε η ραδιενέργεια δεν τα πιάνει.»
«Αυτό συνήθως το λένε για τις κατσαρίδες.»
«Στην ίδια οικογένεια ανήκουν.»
Δεν τον διόρθωσα. Περίμενα για λίγο να μιλήσει. Δεν είπε τίποτα.
«Τα ήμερα γιατί θα πάνε στην Κόλαση;» τον ρώτησα.
«Δεν θα πάνε. ΕΙΝΑΙ.»
«Γιατί;»

Βέδες

Ριγκ Βέδα


Η Πραγματικότητα

Αυτό που Υπάρχει Πραγματικά είναι η Συνείδηση, Ένα Ενοποιημένο Πεδίο Συνείδησης, Ομοιογενές, που Απλώνεται Παντού, Χωρίς Όρια.

Ό,τι «υπάρχει» (σαν διαφοροποιημένη ύπαρξη) είναι Δραστηριότητα του Πεδίου, «δραστηριότητες», δηλαδή διαφορετικές διευθετήσεις του Πεδίου, που επιτρέπουν την διαφορετική από το Πεδίο ύπαρξη και λειτουργία (όχι σαν οντότητες, αλλά σαν φαινόμενα), την δημιουργία αντικειμενικών κόσμων και προσωπικών υπάρξεων.

Ό,τι συμβαίνει είναι Αντιληπτικής (Νοητικής) Φύσης. Όλα είναι Νοητικά, δεν υπάρχει καμία δημιουργία έξω από το Πεδίο Συνείδησης, Όλα είναι στην «Σκέψη» Αυτού που Υπάρχει.

Μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου με βλακείες…

Πολλές φορές ασχολούμαστε με πολλά – πολλά μικρά πράγματα τα οποία μας κάνουν να χάνουμε τη μεγαλύτερη εικόνα, αυτή της ζωής. Οι καθημερινές υποχρεώσεις, οι λεπτομέρειες, οι δευτερεύουσες ανάγκες, έρχονται να υπερκαλύψουν όλο αυτό το θαύμα που ονομάζεται βιωματική εμπειρία.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν γλιτώσει από θανατηφόρα ατυχήματα ή από βαριές ασθένειες, φαίνεται σαν να ξυπνούν από έναν λήθαργο, όπως λένε οι ίδιοι, και συνειδητοποιούν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος και ότι δεν αξίζει να σπαταλάς ούτε ένα δευτερόλεπτο από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν μια συνοπτική λίστα με πράγματα που κυριολεκτικά κλέβουν χρόνο από την πραγματική ζωή μας. Σε αυτή την λίστα δεν θα βρείτε τίποτα που δεν έχει ήδη ειπωθεί. Είναι απλά μια υπενθύμιση…

1. Πράγματα που σας αποσπούν την προσοχή από την απόλαυση των ιδιαίτερων στιγμών σας.Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα – συνήθως όταν μας λείπει κάποιος, μας λείπουν κυρίως οι λεπτομέρειες που τον χαρακτηρίζουν, όπως για παράδειγμα το χαμόγελό τους ή οι στιγμές που γελούσατε μαζί. Αρχίστε να πηγαίνετε μεγάλες βόλτες, αφεθείτε στην μαγεία των συζητήσεων. Αφεθείτε ακόμα και αν είναι για λίγο.

Γιατί τα δύσκολα είναι τα αγαπημένα ;


Εμείς τα ανθρώπινα όντα τι αλλόκοτα και θαυμάσια πλάσματα! Τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, τα ίδια πρόσωπα τα μετατρέπουν σε δυστυχία και άλλοτε σε ευτυχία. Εν τω μεταξύ, ο χρόνος περνάει και εμείς αλλάζουμε αλλά ταυτόχρονα εξακολουθούμε να φοράμε τα παλαιότερα οικεία προσωπεία μας κατά καιρούς.

Ξάφνου στη διαδρομή αυτή, λοιπόν, αναρωτιόμαστε ποιος θα μας ακολουθήσει, ποιος θα παραμείνει ή θα φύγει, τι θα οδηγήσει στην ελευθερία και στην εξέλιξη; Και τα ερωτήματα ατελείωτα ρητορικά, μα μοιάζουν σαν μια ανιδιοτελή προσωπική εξομολόγηση με σκοπό την κάθαρση. Ολάκερη η ανθρώπινη φύση έχει βιώσει τι σημαίνει βράδια αξημέρωτα με συντροφιά σκέψεις που καίνε τα σωθικά προς τιμήν των σπουδαίων εραστών. Εκείνων που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια, που χάνονται αλλά καθοδηγούν σαν τους δείκτες μια πυξίδας, είναι οι αληθινοί εξ ορισμού μάγοι.

Το επίπονο, όμως, είναι όταν αισθανθούμε την απουσία τους από τη ζωή μας: το πόσο μας λείπουν, γνωρίζοντας ότι δεν γίνεται να βρίσκονται μέσα στη διαδρομή της ζωής μας. Μήπως γιατί αυτό που επιζητά ο καθένας δεν συγκλίνει πια;

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ


Η μέρα που βγαίνουν οι Δροσουλίτες γύρω από το Φραγκοκαστέλο. Στις 18 Μαϊου, ξημερώματα. Τι είναι οι Δροσουλίτες; Το έχουμε πει. Ψάχνουμε τις λέξεις. Μιλάνε μόνες τους. Το πρώτο που θα πεις και θα είσαι μέσα είναι κάτι που έχει σχέση με Δροσιά. Φραγκοκαστέλο; Εύκολο κι αυτό. Ένα κάστρο φράγκικο, δηλαδή ευρωπαϊκό.
Στις 17 Μαϊου το 1828 με 600 παλληκάρια ο Χατζημιχαήλ Νταλιάνης τα 'βαλε με τουςΤούρκους και έχασε από τον εχθρό που είχε επικεφαλής τον Μουσταφά Ναϊλη Πασά. Οι Δροσουλίτες που όταν έχει άπνοια και υγρασία εμφανίζονται στο ενετικό φρούριο Φραγκοκαστέλο είναι τα φαντάσματα των νεκρών Κρητικών στη μάχη του 1828, από τα Σφακιά 18 χιλιόμετρα.

«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ», ΛΕΕΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!


Ο σύριζας, βέβαια, την έχει κάνει γυριστή, όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει πόσο γαύγιζε προεκλογικά, όλα τα χρόνια μέχρι να γίνει κυβέρνηση ενάντια στο μνημόνιο. Οι συριζαίοι, μάλιστα, που βάσισαν τον αντιπολιτευτικό τους λόγο στον αντιμνημονιακό αγώνα τους, είχαν πει και το ιστορικό «Μ' ένα νόμο θα καταργήσουμε το μνημόνιο».

Σήμερα, οι συριζαίοι υπουργοί πράγματι παραμένουν αντιμνημονιακοί με το στόμα, με τις παπαριές τους, όμως στην πράξη δικαιώνουν τον πεθαμένο πολιτικά πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Επειδή όλη η καμπάνια του σύριζα τα δίνει όλα για να προετοιμάσει τον μαλάκα, ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός, να συμβιβαστεί με τη μνημονιακή πραγματικότητα.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε το εξής: «Το σχήμα λόγου «μ' ένα άρθρο και ένα νόμο καταργείται το μνημόνιο» είχε ειπωθεί, όμως για να καταδείξει τη βαθειά αντιδημοκρατική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά. Να είμαστε σαφείς: Η κατάργηση του μνημονίου προϋποθέτει πολλαπλά νομοθετήματα...».

40 ηφαίστεια εκρήγνυνται τώρα, τα 34 από αυτά κατά μήκος του Δαχτυλιδιού Της Φωτιάς!!

2,5 και Πάνω Σεισμοί, 9 - 15 Μάιος 2015
2.5 and Above Earthquakes, May 9 – 15, 2015


Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, αλλά ο πλανήτης μας γίνεται ολοένα και πιο ασταθής. 
Σύμφωνα με το Volcano Discovery , 40 ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο εκρήγνυνται αυτή τη στιγμή, και μόνο 6 από αυτά δεν είναι κατά μήκος του Δακτυλιδιού της Φωτιάς.
 Αν αυτό σας ακούγεται σαν ένα πολύ υψηλός αριθμός , αυτό είναι επειδή είναι πράγματι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. 
Όπως έχω  γράψει περίπου στο παρελθόν , υπήρχαν συνολικά  3.542 ηφαιστειακές εκρήξεις  κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 20ου αιώνα.
 Όταν διαιρέσουμε αυτόν τον αριθμό με το 100, μας δίνει ένα μέσο όρο περίπου 35 ηφαιστειακών εκρήξεων ανά έτος. 
Έτσι, ο αριθμός των ηφαιστείων που εκρήγνυνται τώρα είναι πολύ πάνω από το μέσο του 20ου αιώνα  για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος . 
Και φυσικά βλέπουμε ένα τεράστιο ποσό σεισμικής δραστηριότητας. 

Πρώην αξιωματούχοι της NASA αποκαλύπτουν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ;Πρώην αξιωματούχοι της NASA αποκαλύψει το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ;


Δύο πρόσφατα "απολυμένοι υπάλληλοι" της NASA  αποκάλυψαν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που είχε κρατηθεί «ασφαλές» για σαράντα χρόνια, λέγοντας ότι υπάρχουν ίχνη κατασκευών στη Σελήνη. 

Το γήινο φεγγάρι υπήρξε πάντοτε ένα θέμα γύρω από το οποίο υπήρχαν και υπάρχουν πολλές θεωρίες και εικασίες για το τι μπορεί να συμβαίνει εκεί στην πραγματικότητα. 

Πάντα αναρωτιόμασταν γιατί δεν έχουμε πάει στο φεγγάρι πρόσφατα, όλοι έχουμε δει τις μυστηριώδεις εικόνες της σελήνης που εμφανίζονται να παρουσιάζουν περίεργες κατασκευές στην επιφάνεια της Σελήνης όμως κανείς δεν έχει προσεγγίσει και διερευνήσει τις πιθανότητες διεξοδικά. 

Όπως αποκάλυψε η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο Ken Johnston, πρώην διευθυντής του Τμήματος Ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών του  Lunar Receiving Laboratory της NASA κατά τη διάρκεια του επανδρωμένου  σεληνιακού προγράμματος Apollo και o Richard Hoagland, πρώην σύμβουλος της NASA, αποκάλυψαν το μυστικό σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο National Press Club στην Ουάσινγκτον. 

Μυστική Σατανιστική Τελετουργία Ιλλουμινάτι : Πίνουν κατσικίσιο αίμα προς τιμή του Σατανά!! (Βίντεο)

Διέρρευσαν μικρού μήκους από ένα μυστικό σατανιστικά Τελετουργία «Ιλλουμινάτι»
Πλάνα μίας υποτιθέμενης τουρκικής Τεκτονικής τελετουργίας. Τα πρώτα έξι λεπτά είναι μια βασική τελετή ''εισόδου'' στο μασονικό ναό. Περίπου στο 6:00 θα δείτε ένα δεύτερο τελετουργικό, περισσότερο σατανικό στη φύση του. Αν και τα πλάνα είναι θολά, λέει ότι αυτοί οι κτίστες 33ου βαθμού πίνουν κατσικίσιο αίμα προς τιμήν του Σατανά.

Βίντεο: UFO κάνει 180 μοίρες πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη CERES !!!


Η ΝΑΣΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ CERES ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ UFO ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ...

κάθε μερα ας καλωσορίσουμε την Ζωή μέσα στην Ζωή μας...Είναι πολλά αυτήν την εποχή που μπορεί να μας προκαλέσουν απόγνωση...
Μια λέξη, μια σκέψη, ένα συναίσθημα, ένας φόβος, ένας πόλεμος...
Και όλα τούτα πολλοί μπορεί να τα θεωρήσουν φυσιολογικά

Πάντα υπάρχουν αιτίες που μπορεί να μας απελπίσουν, αν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε την ζωή με το συνηθισμένο βάρος των εξωτερικών επιδράσεων...Χωρίς ούτε μία ματιά να ρίξουμε σε εκείνο το βαθύτερο "κάτι" μέσα μας που το βαραίνουμε χωρίς να το αξίζει...


Που το φορτώνουμε με τα άγχη μας, τις καχυποψίες μας, τις δεισιδαιμονίες μας...
Που προσπαθούμε να το καθαγιάσουμε με θεωρίες και ιδανικά που δεν έχουμε την δύναμη να εφαρμόσουμε και το σκάμε στην πρώτη ευκαιρία...

Είμαστε άραγε πεισμένοι τόσο πολύ, πως ο άνθρωπος δεν έχει κάτι όμορφο?

Πως οι αεροψεκασμοί εγκλωβίζουν τη σκόνη χαμηλά στην ατμόσφαιραΣτην… “πανδημία” υστερίας κατά της αιθαλομίχλης το 2012, είχαμε γράψει αναλυτικό άρθρο για το πως οι χημικοί αεροψεκασμοί δημιουργούν μια ‘ομπρέλα’ φυλακίζοντας από κάτω ότι κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα

Στο άρθρο μας (προηγούμενο ιστολόγιο) Η αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις μας και όλη η αλήθεια γι’ αυτήν αναλύσαμε τι είναι το smog, γνωστή σε μας ως αιθαλομίχλη, και πως γίνεται συνειδητή προσπάθεια να φορτωθεί αυτή στην καύση των τζακιών, τη στιγμή που κάθε μέρα αμέτρητα αεροπλάνα περνούν στους ουρανούς και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με αγνώστου είδους σωματίδια.
Η οποιαδήποτε ρύπανση των πόλεων -από αυτοκίνητα, εργοστάσια, καυστήρες, τζάκια- εγκλωβίζεται κάτω από το στρώμα των αεροψεκασμών το οποίο δημιουργεί μια ‘ασπίδα’ ή αλλιώς ‘ομπρέλα’.
‘Σχέδιο Ασπίδα’ ήταν η αρχική (και παραμένει) πρόθεση των χημικών αεροψεκασμών που σύμφωνα με τις μαρτυρίες του A.C. Griffith, κυβερνητικού υπαλλήλου επί Ρέιγκαν, ξεκίνησαν αρχικά στη Ρωσία ως αντιπυραυλική άμυνα και τηλεπικοινωνίες. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει στη μοναδική συνέντευξη του(μετά από λίγο πέθανε από άγνωστη σε μας αιτία) «εμείς αναγκαστήκαμε να γίνουμε πιο μπάσταρδοι από τους μπάσταρδους (τους Ρώσους)».

Χημικά ίχνη στους ουρανούς

Χημικά ίχνη στους ουρανούς
Ο Κλιματολογικός Πόλεμος
Η εφιαλτική πραγματική διάσταση μιας σύγχρονης μυθολογίας
Πολλοί από εσάς έχετε παρατηρήσει στον ουρανό κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας, την παρουσία αεροπλάνων σε μεγάλο υψόμετρο που εκπέμπουν καπνό πολύ πιο πυκνό και μεγαλύτερης διάρκειας από τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα εμπορικά αεροπλάνα.  Πολλές φορές ο ουρανός, μετά το πέρασμα ενός αεροσκάφους μοιάζει με τεράστια σκακιέρα και γεμίζει με ευθείες, παράλληλες ή τεμνόμενες γραμμές. Αυτά τα ίχνη ονομάζονταιchemtrails (chemical traces) και η ύπαρξη τους έχει αποσιωπηθεί μέχρι σήμερα, [2003 που γράφτηκε το άρθρο] ενώ όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις η παραπληροφόρηση και η εσκεμμένη συγκάλυψη, τους έχει προσδώσει μυθικές διαστάσεις και ιδιότητες.
Στην Αθήνα οι εκπομπές αυτές παρατηρήθηκαν πάνω από το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια και νότια προάστια, τη Πεντέλη και το Σαρωνικό Κόλπο αλλά γενικά έχουν παρατηρηθεί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τα ίχνη παραμένουν ορατά αρκετή ώρα. Σταδιακά διαλύονται και γίνονται σύννεφα που και πάλι δεν μοιάζουν με τους φυσιολογικούς σωρείτες (πυκνά σύννεφα) που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα.
Πολλοί τύποι αεροσκαφών συμμετέχουν σε αυτές τις δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών KC-135 stratotankers και KC-10 extenders. Επίσης παίρνουν μέρος, άσπρα αεριωθούμενα αεροπλάνα χωρίς διακριτικά σήματα. Ένα τέτοιο ανώνυμο αεροσκάφος εθεάθη στις 21-12-2002 να πετάει σχετικά χαμηλά πάνω από την Πεντέλη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης  chemtrails. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε δεξιά παραπεταμένη στροφή και δεν εξέπεμπε αέρια.
Πολλές πληροφορίες που σχετίζονται με τους τύπους των αεροπλάνων προέρχονται από τη συγγραφέα Toni Thayer ήδη από το 2001. Τότε καμία κυβέρνηση καμίας χώρας δεν θα επιβεβαίωνε ότι πράγματι γίνονται οι πτήσεις αυτές. [των αεροπλάνων που βλέπαμε με τα μάτια μας]
Τα θέματα που προκύπτουν μέχρι αυτό το σημείο είναι πολλά και περίπλοκα. Σε πρώτη φάση, η φυσική της ατμόσφαιρας αποτελεί έναν ιδιαίτερο κλάδο της φυσικής, που εκτός από την εξειδίκευση που απαιτεί, πολλά από τα φαινόμενα που  μελετά βρίσκονται ακόμα στο επίπεδο της θεωρίας, ενώ σε άλλα, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Σε αυτό το χαοτικό σκηνικό, αν προσθέσουμε και την πτήση ενός σύγχρονου αεροσκάφους (που για τους περισσότερους η φυσική της πτήσης του, παραμένει άγνωστη) είναι επόμενο να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα τα οποία καταλήγουν να γίνουν νεοαστικοί μύθοι. Η θερμοκρασία των στρωμάτων της ατμόσφαιρας, η υγρασία, η πυκνότητα της, καθώς και το ύψος που πετά το αεροσκάφος, έχουν σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται περίεργα φαινόμενα τυρβώδους ροής αέρα, αλλά όχι ανεξήγητα.
Εξώφυλλο από Creative Art Director / Σταύρος Καραμανλίδης

Έτσι λοιπόν παρουσιάζονται λευκά ίχνη από τα ακροπτερύγια του αεροσκάφους ή τα κάθετα σταθερά του, πουυπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Αυτά τα ίχνη αναλόγως με τις συνθήκες που επικρατούν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή (ας θυμόμαστε ότι σε όλη την έκταση του ουρανού που βλέπουμε δεν επικρατούν οι ίδιες συνθήκες) διαλύονται πιο γρήγορα ή πιο αργά. Η πτήση του αεροσκάφους δημιουργεί πλευρικά σημεία πίεσης και πολλές φορές σε έναν ασυννέφιαστο ουρανό, μετά το πέρασμα ενός αεροσκάφους, συμπυκνώνονται οι υδρατμοί (αόρατοι ως τότε) και δημιουργούν λευκές λωρίδες, σαν κύματα στον ουρανό.

Αποκτήστε Κοινωνική Αυτοπεποίθηση


 Εσείς ξέρετε τι είναι η κοινωνική αυτοπεποίθηση;  Η επιθυμία των ανθρώπων να βρίσκονται με άλλους, να έχουν ευρύ κοινωνικό κύκλο, να μπορούν να ανταποκρίνονται στο διαπροσωπικό κομμάτι της εργασίας τους, η θετική σκέψη και στάση ζωής, όλα αυτά είναι κοινωνική αυτοπεποίθηση!  Πολλοί άνθρωποι όμως, ενώ την επιθυμούν, δεν έχουν κοινωνική αυτοπεποίθηση, ίσως λόγω ταμπεραμέντου ή χαρακτήρα (πχ εσωστρεφής, δειλός) ή λόγων εμπειριών της παιδικής ζωής που καθόρισαν ένα εσωστρεφές μοτίβο κοινωνικής συμπεριφοράς, ή πιθανόν να υπήρχε έλλειψη προτύπων για το πώς είναι οι υγιείς κοινωνικές σχέσεις, ή, ακόμα, ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω. 

Μπορεί λοιπόν να αποκτήσει κανείς κοινωνική αυτοπεποίθηση;
            ΝΑΙ!  Ένας σημαντικός τρόπος για να αποκτήσει κανείς ψυχολογική ενέργεια είναι επενδύοντας στις σχέσεις του με τους άλλους. 

Χάλασε έτσι ξαφνικά, από μόνο του


Μία φράση που συνήθως την χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για αντικείμενά τους, που ύστερα από την χρήση τους αυτά παθαίνουν μία ζημιά.


Όμως πόσο «έτσι ξαφνικά» είναι ? Πόσο «από μόνο του» είναι ? Είναι δυνατόν να χαλάσει κάτι έτσι ξαφνικά ? Όχι φυσικά κάπως και με κάποιο τρόπο προκαλέσαμε εμείς με τη χρήση την όποια φθορά στο αντικείμενο.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις μας αλλά και με το σώμα μας. Έτσι ξαφνικά λέμε, «μου είπε να χωρίσουμε», «έτσι ξαφνικά έπαθα αυτό ή εκείνο».
Μα πόσο ξαφνικά μπορεί να είναι όλα αυτά ?
Μήπως για κάποιο λόγο θέλουμε εμείς να βγάλουμε τους εαυτούς μας έξω από την ευθύνη ? Μήπως έχουμε μάθει να ρίχνουμε την ευθύνη όπου αλλού, εκτός από εμάς ?
Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πως ?

7 ενδείξεις ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας

Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μας που γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό για να αλλάξουμε την πορείας της ζωής μας, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και να είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Αυτές οι στιγμές μπορεί να μας τρομάζουν, αλλά θα μας οδηγήσουν σε μία αλλαγή που θα μας επιτρέψει να ωριμάσουμε, να εξελιχθούμε και να γίνουμε αυτοί που πρέπει να γίνουμε.
n-HAPPYΣε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν είστε έτοιμη για μία τόσο μεγάλη αλλαγή και για την χαρά που θα ακολουθήσει, ακολουθούν 7 σίγουρα σημάδια που δείχνουν ότι είστε «ανοιχτοί» για μεγάλες αλλαγές.

Λιπαντικά για το σεξ σε γυναίκες και άνδρες


Η χρήση λιπαντικών συμβάλλει σε σημαντικά μεγαλύτερη ικανοποίηση και απόλαυση του σεξ.
Η χρήση λιπαντικών στη συνουσία συστήνεται εδώ και πολλά χρόνια στις γυναίκες για μείωση του κινδύνου πρόκλησης μικροτραυματισμών του κόλπου και για αύξηση της ευχαρίστησης.
Η μείωση του κινδύνου πρόκλησης σχισιμάτων και ραγάδων στις γεννητικές περιοχές της γυναίκας, ιδιαίτερα στον κόλπο που προσφέρουν τα λιπαντικά μειώνει τον κίνδυνο αυτή να προσβληθεί από ασθένειες που μεταδίδονται κατά τις σεξουαλικές δραστηριότητες όπως το AIDS, η ηπατίτιδα ή και άλλες.
Παρά το γεγονός ότι τα λιπαντικά συστήνονται σε άνδρες και γυναίκες για τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες που έχουν με ερωτικό σύντροφο ή μόνοι, εντούτοις πολύ λίγες μελέτες έχουν γίνει για να αξιολογήσουν και να τεκμηριώσουν τα αποτελέσματα της χρήσης τους.
Γιατροί από το Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ινδιάνας των Ηνωμένων Πολιτειών διενήργησαν δύο έρευνες για να τεκμηριώσουν επιστημονικά τα αποτελέσματα της χρήσης των λιπαντικών ουσιών κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών δραστηριοτήτων σε γυναίκες και άνδρες.
Χρήση λιπαντικών για το σεξ σε γυναίκες

Η μπύρα, η καλή ζωή και η υγεία: Τι πρέπει να γνωρίζετε


Η μπύρα εμπλουτίζεται και αρωματίζεται από το λυκίσκο.
Το ξέρετε ότι η μπύρα είναι το αρχαιότερο αλκοολούχο ποτό;
Υπάρχουν ιστορικά ευρήματα που δείχνουν ότι οι άνθρωποι παρήγαγαν μπύρα ήδη από το 9000 π.Χ.
Στην αρχαία Μεσοποταμία βρέθηκαν χημικές αποδείξεις που τεκμηριώνουν τη χρήση της μπύρας από τους ανθρώπους.
Μάλιστα υπήρχε η Θεά της μπύρας, η Νινκάσι στην οποία είχε αφιερωθεί ειδικός ύμνος που ήταν ταυτόχρονα μια προσευχή αλλά και τρόπος για να θυμούνται οι άνθρωποι τη συνταγή για κατασκευή της μπύρας.

Στην εποχή μας, η μπύρα είναι το τρίτο δημοφιλέστερο υγρό που καταναλώνεται από τους ανθρώπους παγκοσμίως μετά από το νερό και το τσάι.
Παράγεται από ζύμωση δημητριακών, κυρίως κριθάρι αλλά και από σιτάρι ή άλλα αμυλούχα όπως το ρύζι και το καλαμπόκι. 

Καθαρισμός των αυτιών: Κάντε το σωστά

Δεν βάζουμε ποτέ την μπατονέτα μέσα στον πόρο.
Ο ακουστικός πόρος είναι ένας μικρός σωλήνας που ξεκινάει από το πτερύγιο του αυτιού και φτάνει μέχρι το τύμπανο.
Το δέρμα που καλύπτει τον σωλήνα αυτό έχει μικροσκοπικές τριχούλες και αδένες που παράγουν κυψελίδα (το γνωστό κερί), μια λιπαρή ουσία που δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας πάνω στο δέρμα.
Το κερί εξασφαλίζει την υγρασία και την καθαριότητα του αυτιού, αφού είναι κολλώδες και παγιδεύει ρύπους, μικρόβια και επιθήλια από το δέρμα του πόρου που ανανεώνεται διαρκώς. Το κερί παράγεται συνεχώς και σπρώχνεται προς τα έξω από την κίνηση που κάνουν οι μικροσκοπικές  τριχούλες του δέρματος του πόρου. Κανείς μας δεν αισθάνεται ότι το αυτί του παράγει κερί, ούτε αντιλαμβάνεται ότι αποβάλλει το κερί σιγά-σιγά, σπρώχνοντάς το προς τα έξω.

Ψυχολογία για μια καλύτερη ζωή: Αυτοεικόνα, πως βλέπετε τον εαυτό σας;

Γράφει ο Δρ. Νίκος Πόρτολας Ψυχολόγος B.Sc, M.Sc, Ph.D
«Ο μόνος που μπορεί να κρατήσει την ευτυχία σου είσαι εσύ. Σταμάτα να δίνεις στους άλλους τη δύναμη να ελέγχουν το χαμόγελό σου, την αξία και τη συμπεριφορά σου».
(Mandy Hale)
Η εικόνα που έχετε για τους εαυτούς σας επηρεάζει όχι μόνο τις στάσεις και τις συμπεριφορές σας αλλά επίσης και την εικόνα που έχετε για τους άλλους. Στην πραγματικότητα, μέχρι να συνειδητοποιήσετε πως βλέπετε τον εαυτό σας θα είσαστε ανίκανοι να κατανοήσετε πως οι άλλοι βλέπουν κι αισθάνονται. Άθελά σας, θα προβάλετε τις προθέσεις σας πάνω στις συμπεριφορές τους και συχνά θα φαντάζεστε τους εαυτούς σας σαν στόχους.
Εάν η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας προέρχεται από τον «κοινωνικό καθρέφτη», δηλαδή, από τις απόψεις, αντιλήψεις και τα παραδείγματα του κόσμου γύρω σας, τότε η αυτοεικόνα σας είναι σαν αντανάκλαση σε παραμορφωτικό καθρέφτη κάποιου λούνα-παρκ: Ιδιαίτερα δεδομένα διαστρεβλώνονται ή οδηγούνται εκτός αναλογιών. Για παράδειγμα, πιθανότατα να εκφράζετε σκέψεις, που έχουν προέλθει από παρατηρήσεις άλλων για το άτομό σας, σαν τις παρακάτω:

Ποιες γυναίκες είναι όμορφες και σέξι για τους άνδρες! Τα κριτήρια και οι επιλογές

Ποιες γυναίκες είναι όμορφες και σέξι για τους άνδρες! Τα κριτήρια και οι επιλογές
Γράφει: Δωροθέα Γαληνού
Όταν ο άνδρας διαλέγει σύντροφο σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο. Οι επιστήμονες όμως δε μένουν σ αυτό. Τι έδειξε έρευνα
Οι ερευνητές όμως από ότι φαίνεται δεν έμειναν σε αυτό και θέλησαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να εξακριβώσουν ποια είναι τα χαρακτηριστικά των γυναικών που ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες.
Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sexual Medicine απέδειξε ότι οι άνδρες ελκύονται σεξουαλικά από την εξωτερική ομορφιά αλλά και από τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο είναι παιχνιδιάρες, πρόθυμες, τρυφερές και λένε ευχαριστώ.

ΣΕΙΛΗΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΟΙ

William-Adolphe Bouguereau 1825-1905 - Nymphs and Satyr 1873
Δίπλα στις Μαινάδες ως συμπλήρωμά τους στη συνοδεία του Διονύσου υπήρχαν όντα ειδικού χαρακτήρα, μισο-άνθρωποι και μισο-ζώα, οι Σάτυροι και οι Σειληνοί, που όντας στην αρχή ξεχωριστοί, κατέληξαν αργότερα να συγχέονται και να θεωρούνται όμοιοι. Είναι ιδιαίτερα γνωστοί από τις πολυάριθμες καλλιτεχνικές απεικονίσεις τους, παρά από λογοτεχνικές πηγές.

Η πατρίδα των Σάτυρων φαίνεται πως ήταν η Πελοπόννησος και ειδικότερα η Αρκαδία, που οι γεωργικοί της πληθυσμοί τους φαντάζονταν ως πνεύματα, δαίμονες που κατά προτίμηση διέμεναν στα δάση και τις κορυφές των βουνών. 

Τους έπλαθαν με τη φαντασία τους με κέρατα, μακριά ουρά και νύχια γαμψά ή νύχι δίχηλο στα πόδια, με αναλογίες πολλές με τράγους, ακόμα και στο λάγνο χαρακτήρα τους.

Οι Σειληνοί που κατάγονταν από τη Θράκη και τη Φρυγία ξεχώριζαν από τους Σάτυρους, μοιάζοντας πολύ με Κένταυρους. Είχαν αυτιά, ουρά, οπλές και κάποιες μάλιστα φορές και πόδια αλόγου. Παρουσιάζονταν με χαίτη και με ολόκληρο το κορμί τους τριχωτό.

Από μιαν ορισμένη εποχή και ύστερα, η διάκριση ανάμεσα στους Σάτυρους και τους Σειληνούς εξαφανίστηκε και γενικά τους συγχέουν δίνοντάς τους αδιάφορα το ένα ή το άλλο όνομα. Στις καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις επικράτησε περισσότερο ο τύπος του Σάτυρου με αυτιά και ουρά αλόγου.

Ο αριθμός των Σειληνών είναι απροσδιόριστος. Ένας τους ωστόσο έχει ειδική θέση ο οποίος θεωρείται ότι διαπαιδαγώγησε τον Διόνυσο. Έλεγαν πως ήταν γιος του Πανός και μιας Νύμφης. Άλλοι όμως συγγραφείς θεωρούσαν πατέρα του τον Απόλλωνα.

ΑΡΠΥΙΕΣ: ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

ΑΡΠΥΙΕΣ: ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ
Χρησιμοποιώντας ο Περσέας την ασπίδα του ως καθρέπτη, για να αποκεφαλίσει την Μέδουσα, μας έρχεται στο νου η παλαιά αντίληψη, σύμφωνα με την οποία κάθε αντικατοπτρισμός είναι ψυχή, την οποία αντικατοπτριζούσα ψυχή μπορεί να κλέψει όποιος νεκρός ή δαίμονας βρισκότανε εκεί κοντά.

Με τη δοξασία αυτή σχετίζονται και οι ‘Αρπυιες, για τις οποίες πίστευαν πως είχαν τη δυνατότητα να αρπάζουν τις ψυχές. 
Απεικόνιση αυτού του ρόλου τους έχουμε στη ζωφόρο ενός ναού στην περιοχή της Λυκίας, όπου οι ‘Αρπυιες έχουν στην αγκαλιά τους μωρά, με τα μωρά να παριστάνουν τις ψυχές.

Κατά την μυθολογία οι ‘Αρπυιες ήτανε κόρες του Θαύμαντα και της Ωκεανίδας Ηλέκτρας και απεικονίζονταν ως φτερωτά όντα με ανθρώπινο πρόσωπο και χέρια αλλά πόδια και νύχια πουλιών.
C:\Documents and Settings\anna-maria\Desktop\Harpyie.JPG
Μεσαιωνική απεικόνιση Άρπυιας ως γυναίκας(;)-πουλιού.

Ομοφυλοφιλία. Το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο.

Ομοφυλοφιλία. Το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο.
Υποσχέσεις ενός πατέρα
“Αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, θα το μάθετε όλοι! Tο παιδί μου και η σεξουαλική του ταυτότητα δεν θα είναι το μυστικό της οικογένειας. Aν επιλέξει να αποκαλυφθεί, τότε η οικογένεια μας θα είναι δίπλα του.
Αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, θα προσεύχομαι γι’ αυτό. Δεν θα προσεύχομαι για γίνει “νόρμαλ” ή για να φτιαχτεί,  μα  για να μην γίνει θύμα  άλλων παιδιά.
Αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, θα το αγαπώ όχι γιατί είναι ομοφυλόφυλο, αλλά γιατί είναι γλυκό, αστείο, τρυφερό, έξυπνο, πεισματάρικο, μοναδικό και πάνω από όλα γιατί είναι το παιδί μου.
Αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, τότε είναι ομοφυλόφιλο.”

Ομοφυλόφιλο είναι το άτομο που ελκύεται από άτομα του ιδίου φύλου και έχει τη θέληση να εκφράσει ερωτικά συναισθήματα και σωματική ικανοποίηση σε σύντροφο του ιδίου φύλου.

Ο πραγματικός λόγος που οι μαμάδες είναι τόσο κουρασμένες

Η Chaunie Brusie είναι μία μαμά-blogger τεσσάρων παιδιών. Είναι σύζυγος, νοικοκυρά, ενώ στηρίζει οικονομικά και την οικογένεια καθώς δουλεύει από το σπίτι. Σας θυμίζουν κάποια όλα τα παραπάνω; Στο παρακάτω, εξαιρετικό κείμενό της, περιγράφει γιατί οι μαμάδες νιώθουν τόσο κουρασμένες. Όχι τόσο σωματικά, όσο ψυχικά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ταυτιστείτε μαζί της...
«Συμβαίνει και σε εσένα να νιώθεις ότι πονάς όλη την ώρα;» ρώτησα τις προάλλες τον άντρα μου, ζουλώντας τον ώμο του. «Να εδώ, ας πούμε, όταν σε ζουλάω σε πονάει;»
«Όχι», μου απάντησε αργά και προσεκτικά, σα να μιλούσε σε ένα μικρό, αφελές παιδί. «Δεν με πονάει.»
Πείτε με τρελή, αλλά στο 99,9% της ημέρας νιώθω σα να έχω πέσει από τις σκάλες, έχοντας προηγουμένως τερματίσει σε μαραθώνιο. Σήμερα το πρωί, αφού σιδέρωσα τρεις ντάνες με ρούχα, καθάρισα τα μπάνια και μαγείρεψα τρία διαφορετικά φαγητά για το μεσημέρι, γιατί τα παιδιά μου είναι άρρωστα και δεν τρώνε σχεδόν τίποτα και το μωρό τρώει ακόμα αλεσμένα, χρειάστηκε να θυμίσω στον εαυτό μου να καθίσει κάτω για ένα λεπτό, για να πιει έστω ένα ποτήρι νερό.

Σημεία Των Καιρών! Απρίλιος 2015 (Βίντεο)


Αποτέλεσμα εικόνας για SOTT Earth Changes Summary - April 2015: Extreme Weather, Planetary Upheaval, and Meteor Fireballs

Σκληρές Εικόνες...Σκληρή Πραγματικότητα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα