Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα αυτά που με πονάνε…


Αυτά που βλέπω γύρω μου, με πονάνε. Όχι, δεν είναι όλα άσχημα. Αλλά αυτά που είναι άσχημα είναι αβάσταχτα για την καρδιά μου. Και τα πιο άσχημα για μένα είναι τα δυστυχισμένα παιδιά που πλέον υπάρχουν άφθονα. Δεν ξέρω πόσα δυστυχισμένα παιδιά υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια ή τις προηγούμενες γενιές, δεν με ενδιαφέρει κιόλας η σύγκριση. Πονάει αρκετά το σήμερα για να κοιτάξω οπουδήποτε αλλού.
Και μη φανταστείς ότι τα δυστυχισμένα παιδιά είναι κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας. Είναι βρέφη, είναι παιδιά δημοτικού, είναι έφηβοι, είναι και ενήλικες και συνταξιούχοι.

Είναι τυχαίο που ο άνθρωπος, στην πιο σκοτεινή του ώρα ή την ώρα που κλείνει τα μάτια, φωνάζει «μάνα»;

Τολμάς να αμφισβητήσεις τα δικά σου δόγματα



Εδώ είναι μερικές αλήθειες που ο νους σου δεν ξέρει να διαχειριστεί, ούτε μπορεί να αποδεχθεί.

 Δεν είμαστε «ένα» με όλους τους άλλους. Είμαστε ξεχωριστά και διαφορετικά όντα που δεν μπορούν να είναι «ένα» ή το ίδιο με τα πάντα.

 Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη σε αυτόν κόσμο. Μπορούμε να έχουμε ειρήνη μέσα μας, με τον εαυτό μας, με κανέναν άλλον.

 Δεν υπάρχουν οι σχέσεις. Η μοναδική σχέση που έχουμε είναι αυτή που διατηρούμε ασυνείδητα με το

Η Πεταλούδα

Η ζωή είναι μια αδιάκοπη εναλλαγή καταστάσεων. Κάθε κατάσταση φέρνει μια αλλαγή, όχι μόνο στις συνθήκες της ζωής μας αλλά και στην ψυχοσύνθεσή μας. Συνήθως, όταν μια αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη, τείνουμε να σκεφτόμαστε μονάχα το πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή η σκέψη μας απορροφά και δεν σκεφτόμαστε όσο θα έπρεπε τα όσα συμβαίνουν κατά την διάρκεια, ούτε τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην εκμεταλλευόμαστε ούτε να αντιλαμβανόμαστε στο έπακρο τα διδάγματα που πάντα συνοδεύουν μια αλλαγή, κι έτσι οι ουσιαστικές αλλαγές στην βελτίωση της ψυχοσύνθεσής μας, είναι άσκοπα αργές. 

Η αφύπνιση...(ΒΙΝΤΕΟ)


 Ο καθένας από μας κρύβει μέσα στην ύπαξη του ένα ουσιαστικό "κομμάτι" του σχεδίου για παγκόσμια ειρήνη. Έτσι απλά και ταπεινά, ζητάμε για την αγάπη όλων των γνωστών και άγνωστων να πάρεις λίγα μόνο λεπτά ώστε ν' ακούσεις με την καρδιά σου τα λόγια που λέμε....

«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ»

ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ! Η ΨΥΧΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΦΕΝΤΗ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ¨ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ¨, ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ¨ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ¨! ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕΤΗ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ¨ΚΑΘΕΤΟΙ¨ ΣΕ ΟΛΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΘΗΚΑΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ! ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ….! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ».

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..


                 ΟΤΑΝ Η ¨ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ¨ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΠΟΡΑ¨.
                 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι 12 Έλικες του DNA Ενεργοποίηση

από Zizi Pateraki,
Θέληση και Ειλικρινής Διάθεση Αλλαγής

Η πρώτη συμβουλή που έχω να σου δώσω, προτού ξεκινήσεις την εφαρμογή του προγράμματος ενεργοποίησης του DNA, είναι να επιχειρήσεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου. 
Κατά πόσο πραγματικά επιθυμείς την αλλαγή προς μία θετικότερη και φωτεινότερη εκδοχή του; 
Ποιο ακριβώς είναι το νέο όραμα για τον εαυτό σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις ώστε να το υλοποιήσεις;
 Πόσο μπορείς να αφοσιωθείς σε αυτό το νέο όραμα και, πάνω από όλα, πόση από τη δύναμη της θέλησης σου θα διαθέσεις στην υλοποίηση της αλλαγής αυτής; 
Εδώ βρίσκεται ένα μεγάλο και αιώνιο μυστικό πέρα και πάνω από κάθε φιλοσοφία, πέρα και πάνω από κάθε ατραπό εξέλιξης:

Την κρίσιμη αυτή στιγμή παρουσιάστηκε ο "Homo Hellenicus".


…Ανάμεσα στην Ανατολή και Δύση, στο πιο ιερό γεωγραφικό σταυροδρόμι του κόσμου η Ελλάδα… Δυο τεράστια ανθρώπινα συγκροτήματα. Στο ένα οι άνθρωποι ζούσαν σκλάβοι, χωρίς καμιά ιδέα γι' ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 





Στο άλλο οι άγριοι ζούσαν αναρχούμενοι κι ανοργάνωτοι. Δεν είχαν ιδέα για την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποταγή του ατομικού ενστίκτου σε κοινωνικό ρυθμό. Δεν είχε ακόμα ο άνθρωπος βρει το δί
καιο μέτρο, τη δύσκολη και περίπλοκη ισορρόπηση ανάμεσα σκλαβιάς και αναρχίας. 





Ο άνθρωπος ζούσε ακόμα ως άγριο θηρίο πότε αλυσοδεμένο, ποτέ αχαλίνωτο.


Την κρίσιμη αυτή στιγμή παρουσιάστηκε

Το χρήμα είναι ενέργεια και ρέει


ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!

Το θέμα το σχετικό με τα χρήματα χωρίζεται σε δυο υποκατηγορίες:
1) χρήματα, πολλά χρήματα και
2) έλλειψη ή ελάχιστα χρήματα.

Συχνά οι άνθρωποι υποθέτουν πως επειδή λένε "θέλω χρήματα" σκέφτονται και θετικά γι' αυτά. Όταν, όμως, νιώθεις άβολα μιλώντας για λεφτά, ή θεωρείς ότι έχεις  συνεχές πρόβλημα  μαζί τους που σου δυσκολεύει την ζωή, τότε δεν μιλάς για το θέμα των χρημάτων αλλά για την έλλειψή τους. Και η διαφορά είναι πολύ σημαντική γιατί η πρώτη δήλωση φέρνει χρήματα ενώ η δεύτερη τα κρατά μακρυά.

Συχνότητα Σούμαν και εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ

Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. 

Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού του πεδίου σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες.

 Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξης μας.



Στην επιφάνεια του πλανήτη υπάρχει ένα “αιθερικό” πλέγμα μεταφοράς και διάδοσης της ενέργειας το οποίο προκαλεί τη συγκέντρωση αυτής της ενέργειας σε συγκεκριμένους τόπους και δεν επιτρέπει τη διάχυση της σε άλλους (…)ο γνωστός βιολόγος κύριος Ρούπερτ Σέλντρεϊκ υποστηρίζει ότι οι ιδέες, οι χημικές ενώσεις, το DNA, οι μορφές αντηχούν με το ενεργειακό αιθερικό πλέγμα – πεδίο της Γης και προκαλούν μορφοποιητική διεργασία στην ύλη, προκαλώντας την “αποτύπωση” τους στο φυσικό επίπεδο. 

Το ενεργειακό αυτό πλέγμα – πεδίο σχετίζεται με το φαινόμενο του “μαγνητικού συντονισμού Σούμαν” (Shuman magnetic resonance) ή “θερμόμετρο του Θωρ” όπως το ονομάζουν αρκετοί, το οποίο πρόβλεψε και εντόπισε ο Γερμανός Β. Σούμαν, στα τέλη του 1950. 

Το φαινόμενο Σούμαν είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος – πεδίου της Γης. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού με ήχο και εικόνα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισαγωγή: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (Το Μεγάλο μας Τσίρκο)
Τραγούδι: Καραϊσκάκης (Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω).
Ερμηνία & Λύρα: Γεωργία Νταγάκη (ζωντανή ηχογράφηση από το Κύτταρο).
Μουσική & Στίχοι: Νίκος Καλογερόπουλος.


ΔΝΤ: Άμεση κατάργηση του αφορολόγητου


Την πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και την φορολόγηση από το πρώτο ευρώ θέλει το ΔΝΤ. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις του τεχνικού κλιμακίου του ΝΔΤ για τις αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο
Την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου και την αντικατάστασή του με έκπτωση από τον τελικό φόρο κατά ανώτατο όριο

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (A'ΜΕΡΟΣ )


O Θεός, είναι ένας και μοναδικός,ο δημιουργός των πάντων. Δεν χρειάζεται ερμηνείες και συστάσεις. Το Θείο βρίσκεται βαθειά ριζωμένο μέσα μας δεν χρειάζεται προτροπές και κανόνες.

Το ιερατείο τα χρειάσθηκε και ακολούθησαν τα γνωστά της προδοσίας, σταυρώσεως, αναστάσεως (συμβολικό της μετέπειτα αναστάσεως του Ελληνισμού) και την συνέχιση της διδασκαλίας του αλλού!!!


΄Ένα είναι το σίγουρο την κατάσταση εκμεταλλεύονται τα όπου γής ιερατεία, προς ίδιον φυσικά όφελος..

Όμως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου. Η χιλιετία του θανάτου της Ελληνικής φυλής πέρασε και πάει.

Το ζώδιο των Ιχθύων αφού μας ταλάνισε, δυει. Η αφύπνιση αργά αλλά σταθερά έχει αρχίσει. Μήπως νομίσατε ποτέ ότι το προανάκρουσμα των διαρκώς αυξανομένων επιτυχιών των αθλητών μας είναι τυχαίο; ΄Όχι, ΄Όχι, Όχι. Το φώς του Σείριου έχει πια στραφεί επάνω μας. Τίποτα δεν το σταματάει πιά. Από το0 1975 τα Ελληνόπουλα γενιούνται με μεγαλύτερη ευφυϊα (δηλωμένο και βεβαιωμένο)


Το 2012 είναι η αρχή του νέου μεγάλου ενιαυτού του Υδροχόου.

Αγέραστο σώμα! Αθάνατο πνεύμα! Μήπως ξεχάσαμε ότι είμαστε Αθάνατοι;

Deepak Chopra

Μια διεισδυτική ματιά στις θέσεις του πρωτοπόρου της ιατρικής του νου /σώματος Deepak Chopra: Η αθανασία είναι καθαρά ζήτημα αντίληψης. Με τη διαφορά ότι η αντίληψη πρέπει να είναι άχρονη. Για να συμβεί αυτό πρέπει να αλλάξουμε δραστικά τον τρόπο που σκεπτόμαστε, κι από το Εγώ να κινηθούμε στην απειροσύνη… 

Ο Dr. Chopra είναι ένας από τους ολοένα και περισσότερους σήμερα γιατρούς που ασκούν την ιατρική νου / σώματος, δηλαδή αυτούς που ζητούν να θεραπεύσουν όχι μόνο το σώμα ενός ασθενή, αλλά και το νου και τα αισθήματά του… 

Στο βιβλίο του Αγέραστο Σώμα, αθανατο πνευμα: Η Κβαντική Εναλλακτική Λύση για το Γήρας (Ageless Body, Timeless Mind: The Quantum Alternative of Growing Old) o Chopra θέτει για πρώτη φορά σε επιστημονική βάση το θέμα της αθανασίας, μεταφέροντας έτσι τις ιδέες του για υγεία και ζωτικότητα στο βασίλειο της μακροζωίας. 

Σφυρί Εναντίον Φτερού στη Σελήνη (VIDEO)

Εάν ρίξετε ένα σφυρί και ένα φτερό μαζί, ποιο θα φτάσει πρώτο στο έδαφος; Στη Γη, είναι το σφυρί, αλλά ο μόνος λόγος είναι η αντίσταση του αέρα;

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Ποιο είναι το δίκαιο;
Ποιοι είναι οι νόμοι;

1. ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ
Το σοφόν το σαφές το ΑΡΙΣΤΟΝ
τόσο σαν αυτογνωστική υπόθεση ενδοσκοπική
όσο και σαν εξωτερική κοινωνική πολιτική και δικαιοσύνη.

Ο Χρυσός Δίσκος του Voyager

Ο Χρυσός Δίσκος του Voyager
Ο Χρυσός Δίσκος του Voyager είναι αρχεία φωνογράφου που περιλαμβάνονται επάνω στα διαστημόπλοια Voyager, που εκτοξεύτηκαν το 1977. Περιέχουν ήχους και εικόνες που έχουν επιλεχθεί για να απεικονίσει την ποικιλομορφία της ζωής και του πολιτισμού στη Γη, και προορίζονται για οποιαδήποτε εξωγήινη νοήμων μορφή ζωής, ή για μελλοντικούς ανθρώπους που μπορεί να τους βρουν.

Πλύση εγκεφάλου - Ελεγχος Του Νου Και Της Συμπεριφοράς

Ο όρος πλύση εγκεφάλου (brainwashing) δεν υπήρχε πριν από το 1950, τουλάχιστον για την αγγλική γλώσσα. Αρχικά, σήμαινε καταναγκαστικές τεχνικές και μεθόδους για την αλλαγή ή τροποποίηση των πιστεύω ή συμπεριφορών ενός ή πολλών ατόμων, για πολιτικούς λόγους. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε στις ΗΠΑ την εποχή του ΄50, κατά την διάρκεια του πολέμου με την Κορέα, για να περιγράψει τις προσπάθειες βαθιάς και μόνιμης αλλαγής στο μυαλό και τη συμπεριφορά Αμερικανών κρατουμένων.

Ο έλεγχος του μυαλού (mind control)  είναι ένας γενικός ορισμός για θεωρίες οι οποίες εισηγούνται ότι η σκέψη, η συμπεριφορά, τα συναισθήματα ή οι αποφάσεις μπορούν να αλλάξουν και να κατευθυνθούν από εξωτερικούς παράγοντες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα