Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ημερομηνιες Σταθμοι…Του Πλανητη Ιθακη 33 (Γαία) Και Ο Αριθμός Των Στίχων Της Οδύσσειας – Ιλιάδας Και Η Σημασία Τους!!!









  • Ημερομηνιες σταθμοι…

    Για να κατανοησουμε οσο καλυτερα γινεται το τι συνεβη στο παρελθον του πλανητη Ιθακη 33 καλο είναι να ριξουμε μια ματια στις σημαντικες χρονολογιες του παρελθοντος μας όπως αυτές παρουσιαζονται μεσα από το Ομηρικο κειμενο –τις μεγαλιθικες κατασκευες των Μυκηνων-και τις διαπιστωσεις των σημερινων επιστημονων.


    Η Οδυσσεια αρχιζει [πρωτοι 9 στιχοι] καταγραφοντας τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα στο βαθυ παρελθον του πλανητη.Προς στιγμην αυτό θα το αφησουμε,όχι πως δεν είναι σημαντικο για να ασχοληθουμε με τα προσφατα γεγονοτα των τελευταιων 4333 χιλ ετων.

    Ενεργητική ακρόαση: Πώς μπορούμε να βοηθούμε κάποιον ?ακούγοντας? πίσω και πέρα από αυτό που λέει;



    Νομίζω όλοι μας λίγο πολύ αναρωτιόμαστε συχνά κατά πόσο βοηθητικός μας ήταν ο άλλος που επιλέξαμε να μοιραστούμε το πρόβλημα μας. Ή και πόσο βοηθητικοί υπήρξαμε στον άλλον που κατέφυγε σε εμάς για να μοιραστεί το πρόβλημά του. Είτε αυτό έχει να κάνει με μια συντροφική σχέση, είτε φιλική είτε και γονεϊκή. 

    Η ενεργητική ακρόαση είναι σίγουρα μια διαδικασία πολύ πιο βαθιά και ουσιαστική από αυτό που λανθασμένα αρκετοί ερμηνεύουν ως ?επαναλαμβάνω τα λόγια του άλλου, χωρίς να τοποθετούμαι?. Είναι ουσιαστικά μια δεξιότητα επικοινωνίας που στηρίζεται στην ενσυναίσθηση (μπορώ να μπω στη θέση του;) στην κατανόηση και αποδοχή του άλλου και στο σεβασμό στη δυσκολία που βιώνει.
    Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη θέση του να θέλουμε να βοηθήσουμε τον άλλον και να ?στίβουμε? το κεφάλι μας για να κατεβάσει ιδέες και προτάσεις που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

    Μικρόβια: Ποια τρόφιμα προκαλούν τροφική δηλητηρίαση;

    images/stories/trofiki-dilitiriasi-epikefalida.JPG
    Διαβάστε τους τρόπους μετάδοσης των πιο συχνών μικροβίων που βρίσκονται στα τρόφιμα και μάθετε σε πόσες μέρες εκδηλώνονται τα συμπτώματα…

    Ορισμένα από τα παρακάτω μπορούν να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις και επομένως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την καθαριότητα της κουζίνας σας, να συντηρείτε σωστά τα τρόφιμα και να πλένετε συχνά τα χέρια σας αλλά και σκεύη της κουζίνας(μαχαιροπήρουνα…)

    Τα οφέλη του Γέλιου στο σώμα και την ψυχολογία μας.....!!!



    Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο !
    Τη λαϊκή σοφία έρχονται να υποστηρίξουν ευρήματα της σύγχρονης επιστήμης, αλλά και των προσωπικών εμπειριών των μελών των Κλαμπ Γέλιου.

    Τα προσωπικά οφέλη γίνονται όλο και πιο εμφανή με το πέρασμα του χρόνου. Οι μεγαλύτερες αλλαγές συμβαίνουν στους τομείς στους οποίους το άτομο έχει ανάγκη για θεραπεία περισσότερο. 

    Η λίστα που ακολουθεί βασίζεται σε σχόλια δεκάδων χιλιάδων μελών των Κλαμπ Γέλιου ανά τον κόσμο, και περιλαμβάνει κατηγοριοποιημένα τα οφέλη που έχει το 
    γέλιο στη ζωή τους.

    Στυτική δυσλειτουργία:10 τρόποι για να την αντιμετωπίσετε φυσικά


    ]Τα φάρμακα είναι μεν μια λύση για προβλήματα στύσης. Υπάρχουν όμως και άλλες 10 λύσεις και μάλιστα φυσικές που μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα
    Η στυτική δυσλειτουργία είναι η διαρκής αδυναμία να υπάρξει η απαραίτητη στύση σε μια σεξουαλική επαφή.

    Πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα σε μόνιμη βάση από ένα σημείο και μετά ενώ κάποιοι άλλοι το αντιμετωπίζουν περιστασιακά. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί και σε νέους πέραν των ηλικιωμένων. Σύμφωνα με έρευνες το μεγαλύτερο ποσοστό μακροχρόνιας ανικανότητας οφείλεται σε τραυματισμό, ασθένεια ή παρενέργεια φαρμάκων. Προσωρινή στυτική δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από το στρες, τη διατροφή αλλά και τις καταχρήσεις. Παθολογικά αίτια είναι συνήθως ο διαβήτης, η υπέρταση, ορμονικά προβλήματα(χαμηλή τεστοστερόνη), νευρολογικές παθήσεις και στένωση αρτηριών.

    10 Σημάδια ότι είσαι πιο κοντά στο να αγαπήσεις τον εαυτό σου!




    Πως καταλαβαίνεις πως έχεις αρχίσει να ...σε εκτιμάς όσο σου αξίζει


    10) Συχνά κλείνεις και οραματίζεσαι ότι έχεις πετύχει
    κάτι μεγάλο που θέλεις πολύ. Και νιώθεις υπέροχα!

    9) Όταν κάνεις ένα λάθος σκέπτεσαι... πάει έγινε. Την επόμενη φορά το κάνω σωστά.

    8) Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: Ουαου... είσαι όμορφη!

    7) Όταν πληγώνεσαι από συμπεριφορές άλλων συνειδητοποιείς ότι δεν έχει να κάνει με εσένα... έχει να κάνει με τα προβλήματα που έχουν οι ίδιοι με τον εαυτό τους.

    Τα SOS της εβδομάδας

    Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τα SOS της εβδομάδας    
    «Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


    Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
    Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
    Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη. 

    Και εσύ 'Ανγκελα; Του Στέλιου Κούλογλου



    Το σημερινό άδειασμα του Α.Σαμαρά από τη “Νονά”, όπως το ομώνυμο γερμανικό best seller αποκαλεί την Γερμανίδα καγκελάριο, έρχεται να ολοκληρώσει την χωρίς ιστορικό προηγούμενο διεθνή απομόνωση πρωθυπουργού,μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε ο Γ. Παπανδρέου, όταν το 2011 ταξίδευε στις Κάννες για να απολογηθεί στους Μερκοζί για το δημοψήφισμα που είχε προκηρύξει, δεν είχε βρεθεί σε τόσο δυσχερή θέση στην διεθνή σκακιέρα: είχε τουλάχιστον το επιχείρημα ότι ήθελε να αποφασίσει ο λαός και ότι είχε  εμμέσως ενημερώσει τους 2 ηγέτες για τις προθέσεις του. Τώρα η κυρία Μέρκελ σπεύδει να διευκρινίσει ότι την αποκλειστική ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ έχει ο ..βαφτισιμιός και συγχρόνως αφήνει τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Πέερ Στάινμπρουκ , με τον οποίο πιθανότατα θα συγκυβερνήσουν από τον Σεπτέμβριο, να βάλει την ταφόπλακα: “το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί απειλή για την δημοκρατία”.

    Το μυστηριώδες ταξίδι του καθηγητή Λιαντίνη

    603468_268102396628478_1305216337_n

    Κατά καιρούς, εμφανίζονται στο προσκήνιο της ιστορίας ορισμένοι άνθρωποι που περιβάλλονται από μια ιδιαίτερη αίγλη, οντότητες ξεχωριστές, δυσνόητες για το περιβάλλον και την εποχή τους. Έρχονται να αφήσουν ένα λιθαράκι, να εκφράσουν μια διαμαρτυρία και ύστερα αποχωρούν έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν.

    Συμβαίνει αυτό με τους αξιοσημείωτους ανθρώπους. Και φαίνεται πως και η ίδια η ιστορία (είτε μιλάμε για την ιστορία της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού, είτε για την ιστορία του κόσμου γενικά) χρειάζεται τα άτομα αυτά που έρχονται να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της και ύστερα να χαθούν, αφήνοντας όλους εμάς πίσω τους προβληματισμένους.

    Τέλος στις χρεώσεις roaming




    Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από...τις 27 χώρες-μέλη!
    Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.

    Σημάδια Ότι Ο Nibiru Πλησιάζει Γρήγορα Τη Γη;! (Βίντεο)



    Είμαι της γνώμης ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία συνολική αποσιώπηση των ειδήσεων που αφορούν τον Planet X ή Nibiru και η οποία συνεχίζεται. Βίντεο που δείχνουν τον Nibiru , στη συνέχεια εξαφανίζονται. Ορισμένα ειδησεογραφικά blogs και κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook συμπεριφέρονται παράξενα όταν προσπαθούμε να γράψουμε για τον Nibiru. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης άλλων χωρών, αλλά  πραγματικά ελάχιστες αναφορές  στις ΗΠΑ.

    Πιο πιθανός ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες καριέρας

    pio-pithanos-o-karkinos-toy-mastoy-stis-gynaikes-karieras
    Μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες καριέρας. Αυτό οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς στο στρες που βιώνουν οι γυναίκες, που στελεχώνουν απαιτητικές και διευθυντικές θέσεις εργασίας.
    Σε μελέτη που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, με 3.682 εθελόντριες, ανακάλυψαν πως όσες πέρασαν τουλάχιστον 15 χρόνια στην κορυφή της εργασιακής ιεραρχίας αντιμετώπιζαν κατά 72% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν τη νόσο, σε σύγκριση με τις απλές υπαλλήλους.

    Ξηροί καρποί κατά της χολολιθίασης

    Ξηροί καρποί κατά της χολολιθίασης

    Η λελογισμένη κατανάλωση ανάλατων ξηρών καρπών έχει ποικίλα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία, με την προστασία έναντι της εμφάνισης χολολιθίασης να αποτελεί ένα από αυτά.

    Διατροφικά δεδομένα από μια προοπτική μελέτη, που ονομάζεται Nurses' Health Study και η οποία πραγματοποιήθηκε σε βάθος 12 χρόνων, έδειξαν ότι γυναίκες που κατανάλωναν τουλάχιστον 28 γραμμάρια καρύδια ή φιστίκια ή 2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο κάθε εβδομάδα είχαν 25% μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν πέτρες στη χολή.

    Δεν πέφτει μόνη της η Κυβέρνηση Σαμαρά εξ’ αιτίας της ΕΡΤ


    του Γιώργου Δελαστίκ

    Οι μαύρες τηλεοπτικές οθόνες που σόκαραν τους Έλληνες, όταν ο πρωθυπουργός έκοψε το σήμα των κρατικών καναλιών, σύμβολο του μέλλοντός μας

    Όχι, δεν επίκειται η κατάρρευση της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ λόγω αποχώρησης του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη από το κυβερνητικό σχήμα εξαιτίας της απαράδεκτης και εκβιαστικής στάσης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που με χουντική νοοτροπία και αντισυνταγματικό τρόπο έκλεισε την ΕΡΤ και απέλυσε πάνω από 2.500 εργαζόμενους σε μια μέρα!

    Αρχίσαμε έτσι το άρθρο μας γιατί επιθυμούμε να εκφράσουμε την άποψή μας για το θέμα που κυριάρχησε χθες στην πολιτική ζωή της χώρας. Απίθανα σενάρια κάθε προέλευσης εσκεμμένα ....
    έθεταν σε κυκλοφορία κύκλοι ακόμη και της ΝΔ, οι οποίοι υποβλέπουν τη θέση του αρχηγού της Δεξιάς και πολύ θα ήθελαν την ανατροπή του Σαμαρά για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

    Ούτε Εκλογές Θα Γίνουν Ούτε Η Κυβέρνηση Θα Πέσει

    Η φημολογία περί πρόωρων εκλογών εν όψει της υπόθεσης ΕΡΤ είναι σκόπιμη και σχεδιασμένη και αποσκοπεί να συμβάλλει, μαζί με άλλα δεδομένα, στον χειρισμό της μαζικής ψυχολογίας ενός κόσμου που ελπίζει κάθε μέρα κάτι να γίνει και να πάει στα κομμάτια αυτή η κυβέρνηση, ώστε να σώσει τη ζωή του, τη δουλειά του, το σπίτι του, την επιβίωσή του.

    Πώς επιδρά αυτή η φημολογία στο χειρισμό της ψυχολογίας μας; Μα αν βλέπει κανείς θεαματικές εξελίξεις όπως το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, σκεπτόμενος με τα δεδομένα της κοινωνίας και πολιτείας που είχαμε συνηθίσει μέχρι πριν λίγα χρόνια, όπου υπουργοί και κυβερνήσεις έπεφταν για καταστάσεις πολύ πολύ λιγότερο σοβαρές από αυτήν, περιμένει οτι να, από μέρα σε μέρα θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Και περιμένοντας, αδρανεί, χαλαρώνει, δεν πράττει, δεν πιέζει.

    Η προτίμηση των ανδρών στις νεαρότερες συντρόφους ευθύνεται για την εμμηνόπαυση

    Η προτίμηση των ανδρών στις νεαρότερες συντρόφους ευθύνεται για την εμμηνόπαυση

    Εναλλαγές της διάθεσης, εξάψεις και νυχτερινή εφίδρωση. Η εμμηνόπαυση και οι παρενέργειές της, που ταλαιπωρούν τις γυναίκες έχουν έναν υπαίτιο, σύμφωνα με τους επιστήμονες: τους άνδρες.

    Ερευνητές της εξελικτικής γενετικής από το Πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η τάση των ανδρών να επιλέγουν νεότερες συντρόφους είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ουσιαστικά περιττή η γονιμότητα για τις μεγαλύτερες γυναίκες. Και αυτό τελικά οδήγησε στην εμμηνόπαυση.

    ΟΙ 7 Τραπεζίτες Που Δεν Χάνουν Ποτέ Τις Ετήσιες Συναντήσεις Της Λέσχης BILDERBERG!!!

    bilder6

    Αν είστε ένας θεωρητικός συνωμοσίας ή ένα άτομο που παρακολουθεί τα παγκόσμια τεκταινόμενα, η ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg θα είναι χαραγμένη στο μυαλό σας με ανεξίτηλη μελάνη. Αν είστε κάποιος από αυτούς, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ξέρετε ότι η Bilderberg κρατάει  «μυστικοπάθεια» όσον αφορά την  ετήσια συνάντηση  της.
    Απρόσμενα, η  φετινή συνεδρίαση της Bilderberg συμβαίνει στο Watford, ένα <<unglamorous>>  προάστιο του Λονδίνου. Είναι ενδιαφέρον, ότι θα διεξαχθεί στο ίδιο ξενοδοχείο και η  εκδήλωση «Zeitgeist».

    Η διατροφική αξία της σόγιας.


    Η σόγια καταναλώνεται ολοένα και περισσότερο και έχει κερδίσει μια ιδιαίτερη θέση στην ευρωπαϊκή διατροφή. Ποια είναι όμως τα θετικά της σόγιας και γιατί οι Ανατολικοί λαοί που τη χρησιμοποιούν σαν κύριο τρόφιμο από παιδική ηλικία έχουν πολύ λιγότερα καρδιοαγγειακά προβλήματα;




    Στα παραπάνω ερωτήματα απαντά ο Δρ. Δ. Ρίχτερ διευθυντής Β Καρδιολογικής Κλινικής
    Ευρωκλινικής Αθηνών:

    Βλαβερές παγίδες για τα δόντια των παιδιών

    Βλαβερές παγίδες για τα δόντια των παιδιών κρύβουν οι δροσερές και γλυκές (παγωτά, γλυκά, αναψυκτικά) καλοκαιρινές απολαύσεις τονίζουν οι οδοντίατροι.

    Για το λόγο αυτό εφιστούν την προσοχή των γονιών ώστε τα παιδιά με μέτρο αλλά και τρόπο να απολαμβάνουν το Καλοκαίρι παγωτά, γλυκά και αναψυκτικά χωρίς να επιβαρύνουν τα δόντια τους.

    «Η υγεία των δοντιών μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμός από την καθημερινή στοματική υγιεινή και από την διατροφή μας» τονίζει ο Επ. Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Νικόλαος Κουβελάς καιεπιστημονικός υπεύθυνος της EURODENTICA.

    «Τους καλοκαιρινούς μήνες, προσθέτει ο κΚουβελάς όλοι υποκύπτουμε στις δροσερές απολαύσεις , περισσότερο δε τα παιδιά που στις περισσότερες των περιπτώσεων κάνουνυπερκατανάλωση παγωτών και αναψυκτικών με βλαβερές συνέπειες για τα δόντια τους, αφού αμελούν το βούρτσισμα».

    Δυόσμος: Ένα ευεργετικό βότανο, που πρέπει να προσέχουν οι άντρες!




    Μια φορά και έναν καιρό στα δάση του ομώνυμου βουνού της Ζαχάρως στην Πελοπόννησο ζούσε μία νύμφη, η Μίνθη. Όμως για κακή της τύχη την ερωτεύτηκε ο Πλούτωνας, ο θεός του Κάτω Κόσμου. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τη ζήλεια της επίσημης συζύγου Περσεφόνης η οποία, για να απαλλαχτεί από τη Μίνθη, τη μεταμόρφωσε σε φυτό. Ο Πλούτωνας μη μπορώντας να διορθώσει το κακό, τουλάχιστον φρόντισε το φυτό να σκορπά παντού μια γλυκύτατη μυρωδιά. Έτσι, κατά την ελληνική μυθολογία, γεννήθηκε η μέντα.
    Η οικογένεια της μέντας περιλαμβάνει δεκάδες είδη, ανάμεσα σε αυτά και τον δυόσμο ή ηδύοσμο – όπως τον ονόμασαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι λόγω της γλυκιάς μυρωδιάς του – που έχει το πιο έντονο πράσινο χρώμα. Ο δυόσμος όμως, εκτός από χαρακτηριστική ευωδιά, έχει επίσης πλούσια ιατρική φήμη, όπως και πολλές οικιακές χρήσεις που έρχονται από τα βάθη των αιώνων.

    Τι καινούριο μας ετοιμάζει το Facebook για τις 20 Ιουνίου;

    Μία πρόσκληση που έφτασε ταχυδρομικά (!) στα γραφεία κάποιων τεχνολογικών συντακτών του πλανήτη ενημερώνει για ένα event που ετοιμάζει το Facebook στις 20 Ιουνίου στα γραφεία του στο Menlo Park.
    mysterious-facebook-invite
    Τι καινούριο μάς ετοιμάζουν όμως πάλι από το Facebook; Αυτή τη φορά, η αλήθεια είναι ότι οι διαρροές είναι ελάχιστες και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι του site.
    Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν με βάση την πρόσκληση, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:“μία μικρή ομάδα εργάστηκε σε μία μεγάλη ιδέα. Ελάτε μαζί μας για έναν καφέ και θα μάθετε για ένα νέο προϊόν”.

    Ημέρες και Αντιστοιχίες. Άγγελοι Κρύσταλλοι Αιθέρια Έλαια Ζώδια


    Οι Ημέρες και οι 

    Αντιστοιχίες.  

    Άγγελοι,
      
    Κρύσταλλοι, 

    Αιθέρια Έλαια, 

    Ζώδια, 

    Πλανήτες.


    Κυριακή

    Πλανήτης: ΉλιοςΖώδιο: ΛέωνΆγγελος: ΜιχαήλΧρώμα: Χρυσό, Κίτρινο, Πορτοκαλί, ΛευκόΚρύσταλλοι: Καρνεόλη, Κιτρίνης, Μάτι της Τίγρη, Λευκός  Χαλαζίας, ΚεχριμπάριΑιθέρια Έλαια: Λεμόνι, ΛιβάνιΜαγικές Διεργασίες: Ανάπτυξη, Πρόοδος, Διαφώτιση, Λογική Σκέψη, Εξορκισμός, Θεραπεία, Ευημερία, Ελπίδα, Χρήματα

    Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε...τι σημαίνει στα εβραϊκά;

    papaxelas-bilderberg

    Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!
    Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!

    Η δικτατορία του φόβου


    aggalma_dakrysmeno.preview

    Του Νίκου Τζιούφα 
    Αλήθεια, έχετε ποτέ σκεφτεί ποιό είναι το πιο δυνατό όλων των συναισθημάτων; Ποιό συναίσθημα είναι αυτό τ’ οποίο μπορεί να ελέγξει και να καθορίσει τις ζωές των ανθρώπων;
    Η πρώτη απάντηση όλων μας θα ήταν φυσικά ο έρωτας… εδώ όμως αναφέρομαι σε μαζικό και σκόπιμο έλεγχο των επιλογών και των αποφάσεων εθνών και λαών.

    Ο φόβος… ο φόβος που μας κρατάει δεμένους και φυλακίζει νου και πνεύμα.
    Ο φόβος για το σήμερα… ο φόβος για το αύριο… ο φόβος που αφυπνίζει το αίσθημα της επιβίωσης.

    Ηλιακό κολάρο μέτρησε για πρώτη φορά την πραγματική ταχύτητα των τσιτάχ [video]



    Την ταχύτητα των τσιτάχ (γατόπαρδος) αλλά και τις τεχνικές που ακολουθούν στο κυνήγι κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά με ακρίβεια ερευνητές από το κολέγιο Κτηνιατρικής της Βρετανίας, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα εντοπισμού θέσης και ένα ηλιακό κολάρο με αισθητήρα κίνησης.

    Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο τσιτάχ Ann van Dyke στη Νότιο Αφρική, όπου οι επιστήμονες παρατήρησαν τα ζώα να τρέχουν.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα