Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΔΙ Βγάζετε περίεργα σημάδια στη γλώσσα; Πέντε προβλήματα υγείας που φαίνονται από το στόμα




Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποια περίεργα σημάδια που μπορεί να εμφανίζονται στη γλώσσα σας; 
Αν ναι, ίσως, ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε τον γιατρό σας. Συνήθως, τα σημάδια μαρτυρούν ένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, σύμφωνα με το onmed, μπορεί να κρύβεται ακόμα και ένα σοβαρό πρόβλημα.

Εντοπίστε τα ανησυχητικά σημάδια πριν να είναι πολύ αργά!

Η Πορτογαλία αποσύρθηκε από το πρόγραμμα της οικονομικής βοήθειας από ΕΕ-ΔΝΤ


Μάιος 18, 2014.

Η Πορτογαλία αποσύρθηκε, στις 17 Μαΐου 2014, από το πρόγραμμα εξωτερικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), αποκαθιστώντας έτσι την οικονομική της ανεξαρτησία.


Σύμφωνα με δημοσίευμα Ria Novosti, «η Πορτογαλία έχει ξεπεράσει μία από τις πιο δύσκολες κρίσεις στην ιστορία της, αλλά έχει ακόμη πολλά να κάνει στην δημοσιονομική πειθαρχία, η οποία θα αποτελέσει μία από τις καθημερινές μας εργασίες», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Pedro Coelho Pacos.

Ξόρκια...Η Εκδίκηση Είναι Γλυκιά!!

Κάντε κλικ στην εικόνα!

Είμαι υπερασπίστρια του να ζούμε ειρηνικά μεταξύ μας αλλά ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν ορισμένες φορές, που οι άνθρωποι δεν  καταλαβαίνουν, και θα πρέπει να τους δώσουμε ένα μικρό μάθημα... ακόμα κι αν αυτά τα ξόρκια δεν είναι μάγια ή κατάρες, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση ...



''Τσιμπήστε'' τη συνείδηση ​​τους μαγεύοντας τους...από τη Lauren White

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τα παρακάτω βότανα καθαρίζουν τα γεννητικά όργανα από κύστες, όγκους και άλλες παρεκκλίσεις. Ο συνδυασμός τους μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση επίπονης, ακανόνιστης, υπερβολικά βαριάς περιόδου (δυσμηνόρροια) ή απούσας περιόδου (αμηνόρροιας) και μερικές φορές σε περίπτωση στειρότητας.

Τι να κάνεις

Οι πρώτες δημοτικές εκλογές στα χρόνια της Βαυαρικής Αντιβασιλείας


Οι πρώτες δημοτικές εκλογές στα χρόνια της Βαυαρικής Αντιβασιλείας
Πριν από 174 χρόνια διενεργούνται οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ελλάδα στις απαρχές του νεοσύστατου τότε ελληνικού κράτους. Μπορεί η εκλογική διαδικασία να έχει αλλάξει όμως κάποια πράγματα παραμένουν μέχρι και σήμερα κοινά.
Η επικράτεια στη διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν χωρισμένη σε εγιαλέτια, σαντζάκια και καζάδες -όπως οι σημερινοί νομοί- αλλά και σε κοινότητες. Οι κοτζαμπάσηδες ήταν οι αντίστοιχοι δήμαρχοι, η εξουσία των οποίων περιοριζόταν στην τήρηση της τάξης και στη διευθέτηση των δικαστικών διαφορών. Η φορολογία και γενικότερα η οικονομία ήταν ευθύνη της κεντρικής διοίκησης η οποία είχε και την εποπτεία. Την είσπραξη των φόρων ανέθετε όμως και σε ιδιώτες ανα περιοχή οι οποίοι αύξαναν το φόρο προς όφελός τους.
Οι βάσεις της δημιουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης τίθενται μετά την Επανάσταση του 1821 και τη σύσταση του Ελληνικού κράτους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βασιλικού διατάγματος που έφερε τον τίτλο «Περί διαιρέσεως του βασιλείου και της διοίκησής του».

Οι ατάκες των εκλογών: Γιατί λέμε τον μαύρισα, ή ψηφίζω δαγκωτό;


Οι ατάκες των εκλογών: Γιατί λέμε τον μαύρισα, ή ψηφίζω δαγκωτό;
Με μεγαλόστομες δηλώσεις συνηθίζουμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα να εκφράζουμε την λατρεία ή την πλήρη αποδοκιμασία μας για κόμματα και πολιτισμούς.
 Αν θέλουμε να τιμωρήσουμε εκλογικά λέμε «θα τον μαυρίσω» αν θέλουνε να τιμήσουμε λέμε «ψήφο δαγκωτό στον...». Πώς προέκυψαν όμως αυτές οι φράσεις στην καθημερινότητά μας;
Από το 1844 και για ογδόντα χρόνια περίπου οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν χρησιμοποιούσαν ψηφοδέλτια,, αλλά τα σφαιρίδια, μικρές σφαίρες φτιαγμένες από μολύβι. Πώς τις χρησιμοποιούσαν; Για κάθε υποψήφιο στηνόταν μια κάλπη χωρισμένη σε δύο τμήματα: στην δεξιά που ήταν βαμμένη λευκή έπεφτε η θετική ψήφος και στην αριστερή που ήταν βαμμένη μαύρη έπεφτε η αρνητική. Έτσι προέκυψε το «Τον Μαύρισα!».

Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ



Οι πρώτοι γιατροί στον πλανήτη είναι τα ζώα. Να ξέρουμε τι λέμε. Ο πρώτος χειρούργος είναι ογορίλας. Τραυματίστηκε; Τοποθετεί πάνω στην ανοικτή πληγή φύλλα από δέντρα, μπαντάρει το τραύμα του. Τα πρώτα μαστόρια οι πρώτοι κατασκευαστές σε φωληές, σε καβάτζες, είναι τα ζώα. Τους πρώτους δρόμους ο άνθρωπος σε δάση, σε απάτητα εδάφη τους άνοιξε πάνω στα πατήματα ζώων.
Το υπογράφει ο αποδυτηριάκιας και είναι δικό μου, δεν το έχει πει άλλος. Στην αιωνιότητα κανένα ζώο δεν έχει πάρει κάτι από τον άνθρωπο, αντίθετα το δίποδο έχει διδαχθεί τα άντερά του από τα τετράποδα, τα ερπετά, τα πτηνά, ό,τι άλλο κυκλοφορεί. Να πω και το άλλο. Κατά μια απόκρυφη θεολογική θέση ο Θεός δημιούργησε και τα ζώα μονάχα για έναν λόγο. Να υπηρετούν τον άνθρωπο, κυρίως να τον διδάσκουν.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕΞ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ



ο πρώτο ραντεβού του κοριτσιού. Ένα είναι αυτό που σκέπτεται περισσότερο. Όσο κι αν της αρέσεις το αγόρι, όσο κι αν θέλει να του παραδοθεί, να μην προχωρήσουνε σε ολοκληρωμένο σεξ. Αντίθετα, το αντράκι εκείνο που σκέπτεται περισσότερο είναι αν θα γίνει η δουλειά. Μήπως η άλλη επιμένει στην αντίστασή της, επιμένει, διότι όσο να 'ναι κάποια άρνηση είναι στο πρόγραμμα.
Και μόνο απ' αυτό που συζητάμε, το πρώτο ραντεβού για το θηλυκό, είναι αρκετό για να αναδειχθεί η κραυγαλέα διαφορά με το αρσενικό. Άνθρωποι και οι δύο, ίδιο ζωικό είδος, όμως άλλο πράμα είναι η γυναίκα, άλλο ο άνδρας.
Παντρεύεσαι με μια γυναίκα, κάνεις παιδιά, μοιράζεσαι μαζύ της τα πάντα, όμως δεν ξεχνάς ποτέ ότι ανήκει σ' άλλο φύλο. Έχει άλλη σκέψη. Δεν είναι το ίδιο πράμα ο άνδρας και η γυναίκα.

Σε επιφυλακή θέτει τους κλειδαράδες η κυβέρνηση τις μέρες των εκλογών! Φοβάται απόπειρες εγκλεισμού ηλικιωμένων!

kleidarades.ekloges
Απόφαση να θέσει τους κλειδαράδες όλης της χώρας ενώπιον των ευθυνών τους πήρε σήμερα το πρωί η κυβέρνηση φοβούμενη  ότι τις μέρες των εκλογών είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη από πολλούς η γνωστή έκκληση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου για δόλιο εγκλεισμό ηλικιωμένων ψηφοφόρων στις οικίες τους από αγανακτισμένους συμπολίτες μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο λόγος που είχε κάνει τον Στέφανο Χίο να απευθύνει αυτό το κάλεσμα είναι ότι ως γνωστόν οι ηλικιωμένοι στην χώρα μας έχουνε την κακιά και μαζοχιστική συνήθεια να ψηφίζουνε αδιαλείπτως τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) τα οποία ως γνωστόν κατέστρεψαν την χώρα μας κυβερνώντας την πατρίδα μία το ένα, μία το άλλο μέχρι τελικά το 2012 να περάσουν μονιασμένα τα σκαλιά της εκκλησίας και να συνεχίσουνε μαζί το έργο τους.
Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της κυβέρνησης οι κλειδαράδες όλης της χώραςτις ημέρες των εκλογών (18 και 25 Μαΐου) θα βρίσκονται υποχρεωτικά σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή προκειμένου να αποτρέψουν αν χρειαστεί δόλιους εγκλεισμούς ηλικιωμένων εκλογέων που στόχο θα έχουν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται την νόθευση της λαϊκής βούλησης και την αμαύρωση του θεσμού της δημοκρατίας.
Με επιστράτευση θα απαντήσει η κυβέρνηση στο ενδεχόμενο σκόπιμης κήρυξης απεργιών από τους κλειδαράδες

Πάψε επιτέλους να αγανακτείς!




Οι άνθρωποι ζητούν κάποιο μέρος για ν’ αποσυρθούν: εξοχές, παραλίες, όρη. Και εσύ συνήθισες να λαχταράς τα παρόμοια. Εν τούτοις, όμως, όλα αυτά είναι ανόητα πράγματα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα ν’ αποσυρθείς στον εαυτό σου όποια ώρα θελήσεις.
Διότι πουθενά δεν μπορεί ο άνθρωπος, άμα αποσυρθεί, να βρει περισσότερη ηρεμία και αταραξία, παρά εις την ψυχή του, μάλιστα δε όταν έχει εντός αυτού τέτοια στοιχεία στα οποία άμα βυθιστεί θα βρει αμέσως γαλήνη. Και όταν λέω γαλήνη, εννοώ αρμονία.

ΤΡΟΒΑΝΤΣ!!!! ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

trovats 1

Αν δεν γνωρίζετε πολλά για τη γεωλογία (ή ακόμα και αν το κάνετε), οι εικόνες που εμφανίζονται παρακάτω θυμίζουν περισσότερο τα έργα του Μπρανκούζι … Και αν προσπαθείτε να βρείτε έναν ορισμό τι είναι, δεν μπορέσετε να καταλάβετε απολύτως τίποτα. Αυτά είναι “trovants” (  Τρόβαντς ) που οι γεωλόγοι λένε ότι ένας όγκος ιζηματογενούς πετρώματος στο οποίο μοιάζει με ένα είδος ανόργανου τσιμέντου να γεμίζει το πορώδες εσωτερικό και εξωτερικό των πετρωμάτων (δηλαδή τα κενά μεταξύ των κόκκων του ιζήματος)!!
Πρόκειτε για κάτι το οποίο είναι μάλλον πρωτόγνωρο και σχηματίζει σπάνιους σχηματισμούς, και θα τα βρείτε μόνο στις απομακρυσμένες περιοχές, όπως το Bowling Balls  (Μπόουλινγκ Μπόλς ) στο  Mendocino County ( Μεντοτσίνο Κάουντι ) στην Καλιφόρνια!! Στην Ανατολική Γροιλανδία!! Αλλά τα ποιο πολλά βρίσκονται στο Costesti ( Κοστέστι ) στην  Ρουμανία και σε μερικά άλλα μέρη … αλλά οι γεωλόγοι επικεντρώνονται στο ρουμανικό έδαφος όπου βρίσκονται και τα ποιο μεγάλα αλλά και παράξενα από αυτά τα πετρώματα!!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ…

hand_love_heart_large

Λένε πως η αγάπη πληγώνει.
Και εγώ σας λέω ότι αν έτσι μάθετε, αυτό και θα εισπράξετε, αυτό και θα θεωρήσετε φυσιολογικό. Το να πληγώνεσαι, δεν είναι αγάπη!

Λένε πως όποιος αγαπά, υποφέρει.
Και εγώ σας λέω ότι αν υποφέρει, είναι γιατί δεν έχει αγαπήσει πρώτα και πάνω από όλα τον εαυτό του. Όταν η ύπαρξή μου έχει φτάσει στην κορύφωσή της, κανείς δεν μπορεί να τη ρίξει από εκεί, εκτός από εμένα τον ίδιο.

Καθαρισμός Αρνητικής Ενέργειας

Θα υπάρχουν φορές που θα ξεχνάτε να βάζετε κάποια μορφή ψυχικής προστασίας, με αποτέλεσμα να μαζεύετε αρνητική ενέργεια. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει όταν κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με κάποιον, όταν παρακολουθείτε ένα δυσάρεστο δελτίο ειδήσεων ή όταν κάθεστε σε ένα κάθισμα στο λεωφορείο και διαπιστώσετε ότι μαζέψατε την αναστατωμένη ενέργεια εκείνου που καθόταν προηγουμένως. Μην ανησυχείτε γιατί είναι εύκολο να απαλλαγείτε από όλη αυτή την ενέργεια.

ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Ένας από τους καλύτερους και απλούστερους τρόπους να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια ει=ίναι να κάνετε ένα μπάνιο ή ένα ντους. Καθώς πλένεστε, φανταστείτε ότι ξεπλένετε την αρνητική ενέργεια που προσελκύσατε. 
 Φροντίστε και να λουστείτε ταυτόχρονα. Μπορείτε να προσθέσετε στο μπάνιο σας λίγο θαλασσινό αλάτι - θα βοηθήσει πολύ εάν έχετε την αίσθηση ότι η ενέργεια κάποιου έχει κολλήσει επάνω σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες walnut από τα ανθοιάματα Bach ή μπορείτε να ρίξετε αιθέριο έλαιο όπως λεβάντα, κανέλα, μύρο, λεμόνι ή και van van oil.

Το Όνομα, Δύναμης - Μαγικό




Αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο για τα μαγικά ονόματα, καθώς είδα ένα όνειρο στο οποίο βρέθηκα μέσα σε μία βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία, πολλά από αυτά είχαν ως τίτλο την λέξη '' Το όνομα'', σε εκείνη την βιβλιοθήκη βρισκόταν ένα πνεύμα που πρόσεχε τα βιβλία, όταν το ρώτησα τι σημαίνει αυτός ο τίτλος μου είπε το εξής
-Είναι Το όνομα. Το όνομα είναι η δύναμή σου, είναι η ταυτότητά σου στον κόσμο τον πνευμάτων. Οι σοφοί και όλα τα πνεύματα γνωρίζουν την αξία του ονόματος που μας χαρακτηρίζει, γιατί το όνομα μας πρέπει να είναι Το όνομα, καθώς είναι ολόκληρη η ταυτότητά μας. Το δικό σου το έχεις επιλέξει εδώ και καιρό, ήρθε καιρός να το κάνουν και άλλοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα