Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό;



Μπορεί να έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό, αλλά η καλή μαγείρισσα στα δύσκολα φαίνεται. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το …σώσεις. Μάθε τους πιο αποτελεσματικούς.

Αν έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό δοκίμασε:

Μωρά εθισμένα στα ναρκωτικά, ένα σκληρό βίντεο!

Μωρά εθισμένα στα ναρκωτικά, ένα σκληρό βίντεο!
Αυτά τα μωρά γεννήθηκαν εθισμένα στα ναρκωτικά.
Τα πόδια ενός μωρού, τρέμουν ανεξέλεγκτα γιατί είναι εθισμένο στα ναρκωτικά. Η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε χρήση οπιούχων ναρκωτικών.
Τα τελευταία δέκα χρόνια περισσότερα από 130.000 μωρά γεννήθηκαν εθισμένα σε κάποια ναρκωτική ουσία στις ΗΠΑ. Ο Μπράξτον, ένα αγόρι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι εθισμένος στη μεθαδόνη, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του γεννήθηκε εθισμένος στην ηρωίνη.
braxton
Η μαρτυρία της μητέρας τους στο βίντεο συγκλονίζει, «Ήμουν στο μπάνιο, και έκανα ενέσεις ηρωίνης ενώ γεννούσα το παιδί μου!»

Ροφήματα για το κρυολόγημα και την γρίπη

Τέσσερα ροφήματα για το κρυολόγημα υπόσχονται να προσφέρουν τόνωση στο ανοσοποιητικό σου σύστημα, ενισχύοντας τον οργανισμό σου μια μια γερή δόση αντιοξειδωτικών ουσιών. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από το να απολαύσεις μερικές γουλιές υγείας;

Εμείς σου προτείνουμε να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο της κούπας σου με μερικά αρωματικά και γευστικά ροφήματα για το κρυολόγημα που να περιέχουν χυμό ροδιού, κίτρο, τζίντζερ, πράσινο και μαύρο τσάι, πιπέρι καγιέν και κανέλα. Πάρε ιδέες από τους παρακάτω λαχταριστούς συνδυασμούς, αλλά και αυτοσχεδίασε…

Έρωτας παιχνίδι.


Είναι ο έρωτας παιχνίδι; Η ιδέα της έλξης μπαίνει σε ταμπλό που ρίχνονται ζάρια; Είναι τελικά μια σχέση αντιπαλότητας, επικράτησης του ενός προς τον άλλον ή είναι μια υπόθεση ανάπαυλας, εξόδου από μια κατάσταση ηρεμίας σε μια άλλη αισθησιασμού και απόλαυσης; Υπάρχει απόλαυση χωρίς πόνο και εάν όχι γιατί παραπονιόμαστε;

Υπάρχει στον αισθησιασμό φόβος; Φόβος απώλειας του υποκειμένου; Αν ναι τότε η υπόθεση έρωτας οδεύει βαθμιαία και αμετάκλητα προς ένα μαρτύριο; Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις;

Πολλά τα ερωτήματα θα χρειαζόταν βιβλίο...

Η λέξη μαρτύριο -ας κάνουμε μία αρχή- δεν είναι μακριά –σε απόσταση- της πραγματικότητας καθώς τα παρακλάδια παράπλευρων συναισθημάτων τείνουν να αποκτήσουν το εύρος του κορμού. Ως κορμός θεωρείται η έννοια έρωτας.

Τελικά οι εραστές εκτός από εγωιστές είμαστε και αντίπαλοι;

Πολλοί θα πουν πως ΝΑΙ. Πως δεν γίνεται αλλιώς καθώς από μόνο του ένα τόσο ισχυρό συναίσθημα δεν είναι δυνατόν να μείνει περιφραγμένο στα 'ως είθισται' περιθώρια. 'Ως είθισται' θεωρούνται τα σύνορα εκείνα όπου και υμνούν τα οφέλη του συναισθήματος και μόνον.

Άλλοι θα πουν ΟΧΙ. Θα επιμείνουν πως για όποια εξέλιξη της κόκκινης αίσθησης προϋποτίθεται η ευγενής προϋπόθεση.  Η προϋπόθεση εκείνη που θέλει τους εραστές αλτρουιστές. Υπεράνω εγωισμών και κάθε άλλης ποταπής λογικής. 

Μα υπάρχει εγωισμός στον έρωτα; 

Το κρεμμύδι μπορεί να σας σώσει από την πτώση των μαλλιών!

Τα κρεμμύδια έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε θείο. Γι 'αυτό ο χυμός των κρεμμυδιών είναι ικανός να διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, αφού το θείο βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Επίσης μειώνει κάθε είδους φλεγμονή του δέρματος που οφείλεται στις αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Επιπλέον, ο χυμός του κρεμμυδιού κάνει τα μαλλιά σας ισχυρότερα, ανοίγει τους πόρους των θυλάκων των τριχών που είχαν μπλοκαριστεί και προλαμβάνει τις μολύνσεις του τριχωτού της κεφαλής.


Αν συνεχίσουμε να χάνουμε τα μαλλιά σε καθημερινή βάση, τότε φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρεθούμε μετά από μερικά χρόνια!

Η παλιά καλή συνταγή με το κρεμμύδι είναι μια καταπληκτική φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση της πτώσης των μαλλιών και επίσης θα αυξήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη των μαλλιά σας. 

Ίσως να σκέφτεστε πώς να χρησιμοποιήσετε το κρεμμύδι ειδικά όταν μυρίζει απαίσια; Αλλά σκεφτείτε ότι με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα της πτώσης των μαλλιών!

Η θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών με τα κρεμμύδια δεν είναι μόνο ένας φυσικός τρόπος, αλλά είναι και απολύτως ασφαλές.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ

Στις αρχές του περασμένου μήνα, παρατηρήσαμε ότι κάτι πολύ παράξενο συνέβαινε στα ανοικτά των ακτών του Γκάλβεστον, Τέξας.
Όπως ανέφεραν οι FT, «το ποσό του πετρελαίου [σήμερα] στη θάλασσα είναι τουλάχιστον διπλάσιο από τα επίπεδα του νωρίτερα αυτό το έτος και αντιστοιχεί σε περισσότερο από μια ημέρα της παγκόσμιας προσφοράς πετρελαίου».
Με λίγα λόγια: ο παγκόσμιος αποπληθωριστικός κορεσμός της προσφοράς αργού έχει αρχίσει να εκδηλώνεται σε ένα στολίσκο σταθερών σούπερ τάνκερς, καθώς εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου είναι απλά κολλημένα στον ωκεανό, καθώς τα VLCCs περιμένουν να ξεφορτώσουν.
Τελικά, αυτό οδήγησε σε σχεδόν 40 δεξαμενόπλοια αργού με συνολική παραγωγική ικανότητα φορτίου 28,4 εκατομμύρια βαρέλια να περιμένουν να αγκυροβολήσουν κοντά στο Γκάλβεστον.
Εδώ είναι το πώς έμοιαζε το αδιέξοδο:

Πώς συνδέεται η διατροφή με την ημικρανία

Η εμφάνιση ημικρανίας αποτελεί μια επώδυνη κατάσταση που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής του ατόμου. 
Πρόκειται για ένα σύνολο συμπτωμάτων με περίπλοκη παθοφυσιολογία, η οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει διαπιστωθεί πως ορισμένοι διατροφικοί παράγοντες ευθύνονται κατά ένα ποσοστό για την εκδήλωση ημικρανίας, καθώς φαίνεται ότι τόσο οι γευματικές συνήθειες, όσο και τα επίπεδα υδάτωσης παίζουν κάποιο ρόλο, ενώ από την άλλη, πιθανότατα υπάρχουν συγκεκριμένα τρόφιμα που μπορεί να «πυροδοτήσουν» την εμφάνιση ημικρανίας σε άτομα που παρουσιάζουν ευαισθησία.

Παρακάτω, θα δείτε ποιες διαιτητικές συνήθειες αλλά και ποια τρόφιμα ή συστατικά των τροφίμων έχουν συνδεθεί με την εν λόγω διαταραχή:

Από την επιστημονική φαντασία στην πραγματικότητα: Δημιουργήθηκε ηχητική ακτίνα που ανυψώνει και μετακινεί αντικείμενα!


Ερευνητές στη Βρετανία κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη στον κόσμο ελκτική ακτίνα ήχου η οποία μπορεί να ανυψώσει και να μετακινήσει αντικείμενα χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα. Κάτι τέτοιο έως τώρα υπήρχε μόνο στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας.
Οι ερευνητές των πανεπιστημίων του Μπρίστολ και του Σάσεξ, καθώς και της εταιρείας Ultrahaptics, με επικεφαλής τον καθηγητή πληροφορικής Σριράμ Σουμπραμανιάν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Communications", χρησιμοποίησαν μια συστοιχία 64 μικροσκοπικών ηχείων για να δημιουργήσουν μεγάλης έντασης ηχητικά κύματα.
Η ελκτική ακτίνα περιβάλλει ένα αντικείμενο με ήχο και δημιουργεί γύρω του ένα πεδίο δύναμης, ένα είδος ακουστικού ολογράμματος, το οποίο μπορεί -ανάλογα με την ένταση του ήχου που βγαίνει από τα ηχεία- να κρατήσει ένα αντικείμενο αιωρούμενο στον αέρα, να το μετακινήσει ή ακόμη και να το περιστρέψει.
Οι ελκτικές ακτίνες έχουν χρησιμοποιηθει συχνά από συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας στα βιβλία τους και έγιναν διάσημες από την ταινία «Σταρ Τρεκ».

Όλα όσα χρειάζεστε για να πλύνετε τους τοίχους!


Το πλύσιμο των τοίχων είναι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά είναι και χρονοβόρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις επενδύσεις των τοίχων σας, όταν επιλέγετε ένα προϊόν καθαρισμού.
Μόλις είστε έτοιμοι, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

«Μαντάμ Βάσω». Η μαστροπός της Αθήνας του ΄60. Πλήρωνε ακριβά τα νεαρά κορίτσια και με ψίχουλα τις μεγαλύτερες γυναίκες και διατηρούσε το πορνείο της δίπλα σε φροντιστήριο σπουδαστών και οδοντιατρείο


vaso
Στα μέσα Ιανουαρίου του 1965 οι εφημερίδες έγραφαν για τη σύλληψη μιας προαγωγού, που είχε μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής και εκπόρνευε γυναίκες κάθε ηλικίας.
Η περιβόητη «Μαντάμ Βάσω», ήταν γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, καθώς οι πελάτες της ήταν, όπως έγραψε το ρεπορτάζ, κύριοι της «καλής τάξεως».
Φυσικά κανείς δεν μίλαγε για εκείνη, αφού οι επισκέψεις στο πορνείο της γίνονταν κάτω από άκρα μυστικότητα.
«Με ένα τηλεφώνημα στο νούμερο 626378, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να έχουν ένα «κορίτσι» στα μέτρα τους από 18 έως 25 χρόνων, σε τιμή από 200 μέχρι 1.000 δραχμές», έγραφε η εφημερίδα, που δεν θεωρούσε ότι ήταν πρόβλημα να δημοσιεύσει τον τηλεφωνικό αριθμό.

Μερικά πραγματάκια που ίσως δεν γνωρίζατε για την παρασκευή των μακαρονιών!

Επειδή είμαστε μακαρονάδες και δεν λέμε ποτέ όχι σε ένα πιάτο με μυρωδάτη καλοφτιαγμένη μακαρονάδα με σωστά βρασμένα τα μακαρόνια και τα κατάλληλα υλικά που θα αναδείξουν τη γεύση της, πα΄με να δούμε μερικά tip που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας! Τι καλύτερο από μια καλοφτιαγμένη μακαρονάδα!


1.  Για να μαγειρευτούν σωστά τα ζυμαρικά πρέπει να βράσουν σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο νερό. Υπολογίστε 1 λίτρο νερού για κάθε 100 γρ. ζυμαρικών. .


2.  Υπολογίστε την ποσότητα ζυμαρικών ανάλογα με τα άτομα. Συνήθως 150γρ. είναι αρκετά ανά άτομο 

3.  Αν δεν θέλετε να αφρίζει το νερό καθώς βράζουν τα ζυμαρικά, αφήνετε μέσα στην κατσαρόλα μια ξύλινη κουτάλα. 

4.  Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και όχι με μεταλλική, γιατί ρίχνει την θερμοκρασία του βρασμού. 

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ


Επί πλέον των πολλών τρόπων που το χρώμα επηρεάζει την ενέργεια σας, τα συναισθήματα, και την διάθεση, επηρεάζει επίσης πολύ τις αποφάσεις που παίρνετε σχετικά με την τροφή. 
Έχετε ποτέ παρατηρήσει πόσο πολύ κόκκινο υπάρχει στα fast food εστιατόρια και τις μεγάλες αλυσίδες σουπερ-μάρκετ; Αυτό συμβαίνει επειδή το κόκκινο είναι διεγερτικό της όρεξης.
 Το γαλάζιο, αντιθέτως, είναι κατασταλτικό της όρεξής. Τα άτομα που είναι σε δίαιτα συχνά ενθαρρύνονται να τρώνε σε γαλάζια πιάτα καθώς και να βάζουν γαλάζια φώτα στα ψυγεία τους. 
Το πράσινο έχει την τάση να ξεκουράζει και να καταπραϋνει. Θεωρείται ότι το πράσινο μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στην πέψη. 
Σε καμία περίπτωση τα χρώματα στα τρόφιμα δεν είναι συμπτωματικά. 
Το τσάϊ μέντας, για παράδειγμα, ηρεμεί όχι μόνον λόγω της μέντας, αλλά επίσης επειδή το χρώμα του είναι καταπρϋντικό. 

Ο εγκέφαλος σας είναι καλωδιωμένος έτσι ώστε να βιώνει και να γεύεται την τροφή διαφορετικά με βάση το χρώμα τους. 
Για παράδειγμα, “The Journal of Consumer Research” emoticon smile Το Περιοδικό της Έρευνας του Καταναλωτή) δημοσίευσε μια μελέτη στα αποτελέσματα του χρώματος στην γεύση των χυμών. 
Ο χυμός ήταν ο ίδιος σε γεύση, αλλά ένας είχε βαθύτερη απόχρωση του πορτοκαλί. Χωρίς εξαίρεση, οι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι ο πιο σκούρος χυμός ήταν πιο γλυκός.
 Κατόπιν, όταν σερβιρίστηκαν ένα ποτήρι με ανόθευτο χυμό και ένα δεύτερο ποτήρι στο οποίο είχε προστεθεί ζάχαρη (αυτή τη φορά είχαν το ίδιο χρώμα), οι συμμετέχοντες στην μελέτη δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν καμία αξιοσημείωτη διαφορά στην γεύση. 
Το χρώμα των τροφίμων που τρώτε ή πίνετε επηρεάζει τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεστε και, ως εκ τούτου, τον τρόπο που το σώμα σας αντιδρά σε αυτά.

Κλείνω τον κύκλο και ξαναμπαίνω στην αρχή

Ένα ζευγάρι γιορτινά παπούτσια


Οφείλω να πω ότι είμαι αρκετά μεγάλη πια, για να θυμάμαι ακριβώς τι έκανα μικρή.
Θυμάμαι όμως τη μεγάλη σκούπα που γυάλιζε τα μωσαϊκά, τα προσεκτικά περασμένα με παρκετίνη. Το άνοιγμα του μπαουλοντίβανου για να βγουν από μέσα τα «καλά» κεντήματα. Το κερί για να γυαλίσουμε τα έπιπλα.
Τη μάνα μου κρεμασμένη από τα μεγάλα ξύλινα παραθυρόφυλλα, να προσπαθεί να καθαρίσει μες το χειμώνα με τη βούρτσα και τον κουβά.
Θυμάμαι την μεγάλη πήλινη λεκάνη που φτιάχναμε τα γλυκά. Τη μυρωδιά από το φρέσκο ζεστό βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, τα καρύδια που σπάζαμε με τις ώρες, τα κουτιά με το μέλι και το φούρνο που δούλευε υπερωρίες.
Το τραπέζι την ημέρα των Χριστουγέννων, τόσο φορτωμένο, που δεν χώραγε πάνω του ούτε χαρτοπετσέτα.
Το χαρτζιλίκι που μαζεύαμε από τα κάλαντα διαχωρίζοντας τους γνωστούς (που όφειλαν να δώσουν περισσότερα) με τους αγνώστους που τότε ήταν οι λιγότεροι.
Θυμάμαι εκείνα τα παπούτσια (από τότε παπούτσια ζήταγα), τοποθετημένα δίπλα στο μαξιλάρι μου τουλάχιστον μια εβδομάδα μετά.
Ξύπναγα μέσα στη νύχτα, άνοιγα προσεκτικά το κουτί να βεβαιώσω ότι ήταν αληθινά, τα θαύμαζα για μια ακόμη φορά και μετά ξανακοιμόμουν ήσυχη. Τότε δεν παίρναμε εύκολα δώρα. Το όποιο δώρο ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Η ζωή μας περιστρεφόταν γύρω από αυτό, όλο το χρονικό διάστημα πριν το πάρουμε στα χέρια μας και όλο το διάστημα μέχρι να πάρουμε το επόμενο.
Είμαι αρκετά μεγάλη πια, αλλά αρχίζω και θυμάμαι.

ΟΙ ΛΥΚΟΙ!!!



Προσέξτε καλά την φωτογραφία !!!

Οι τρεις πρώτοι λύκοι είναι οι πιο αδύναμοι και άρρωστοι. Αυτοί δίνουν τον ρυθμό, για να μην μείνουν πίσω και χαθούν.


Ακολουθούν πέντε δυνατοί λύκοι, ενώ στη μέση, είναι ο πλούτος της αγέλης: Οι θηλυκές με τα μικρά τους .. Πίσω τους, άλλοι πέντε δυνατοί λύκοι ...

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ...KAI ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.../ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1)ΕΠΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.....ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ-ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ S-400 ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
2)ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΧΟΤΕΛ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ ΜΠΑΡΖΑΝΙ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΙΡΑΝ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΓΙΟΣΙ ΚΟΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ. ΠΑΡΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ.

3)ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΙΦΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ RAHAV ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ/DOLPHIN. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 52 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ 1968 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΤΑΚΑΡ, ΣΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα