Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

COVID-19: Τι ακρίβεια έχουν τα τεστ;



Κορωνοϊός - Τα Τεστ και η Εγκυρότητά τους - PHARMACY management ...
Οι δοκιμές για τον κορωνοϊό έχουν αποτελέσει αντικείμενο τεράστιου ενδιαφέροντος, απογοήτευσης και σύγχυσης. Το Ηνωμένο Βασίλειο δέχθηκε παγκόσμια κριτική για την έλλειψη μαζικών δοκιμών, παρά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ ενθάρρυνε τις χώρες λέγοντας «τεστ, τεστ, τεστ». Ο υπουργός Υγείας Matt Hancock ανακοίνωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο στοχεύει τώρα να τεστάρει 100.000 άτομα την ημέρα για τη νόσο COVID-19 έως τα τέλη Απριλίου.
Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι δοκιμών COVID-19. Δοκιμές επιχρίσματος, οι οποίες συνήθως λαμβάνουν δείγμα από το λαιμό ή τη μύτη, για την ανίχνευση ιικού RNA. Αυτά καθορίζουν αν έχετε αυτή τη στιγμή COVID-19. Οι εξετάσεις αίματος, οι οποίες ανιχνεύουν αντισώματα, μπορούν να προσδιορίσουν εάν είχατε COVID-19 και, ως εκ τούτου, είστε (πιθανότατα) άνοσοι.

Κορονοϊός: Γιατί είναι πιο απειλητικός για τους νεαρούς υπέρβαρους

Κορονοϊός: Γιατί είναι πιο απειλητικός για τους νεαρούς υπέρβαρους

Είναι σαφές ότι η ηλικία και οι χρόνιες παθήσεις καθιστούν τη μόλυνση από κορονοϊό πιο σοβαρή, ακόμη και θανατηφόρα.


Σύμφωνα με δύο νέες μελέτες, η παχυσαρκία αποτελεί ακόμη ένα παράγοντα αυξημένου κινδύνου για τους ανθρώπους νεότερης ηλικίας.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η φλεγμονή που αναπτύσσεται στο σώμα λόγω της παχυσαρκίας αποτελεί ισχυρό παράγοντα σοβαρής λοίμωξης από COVID-19. Σημειώνουν μάλιστα ότι η παχυσαρκία μπορεί να αποτελεί σοβαρότερο παράγοντα ακόμη και από καρδιακή ή πνευμονική νόσο.

Απίστευτη η μείωση του διοξειδίου του αζώτου στον πλανήτη μας μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων λόγω του κοροναϊού




Το “Μένουμε Σπίτι” δημιούργησε πολλά προβλήματα αλλά επέφερε και ένα πολύ μεγάλο καλό στον πλανήτη μας.
Η συγκέντρωση διοξειδίου του αζώτου (ΝΟ2), που παράγεται κυρίως από τα οχήματα και τους θερμικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κατέγραψε πτώση 54% στο Παρίσι και περίπου 45% στη Μαδρίτη, το Μιλάνο και τη Ρώμη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος.

Πνευματική Ανάλυση του ‘’Πάτερ ημών’’

Πνευματικό ημερολόγιο Έμμετ Φοξ


Το Πάτερ ημών έχει πολύ μεγαλύτερο νόημα από αυτό που του είχε δοθεί μέχρι σήμερα. Ο Έμμετ Φοξ έχει κάνει μια εμπεριστατωμένη μελέτη και μεταφέρει το αληθινό και ουσιαστικό νόημα της προσευχής που δόθηκε από τον Ιησού χριστό στην Ανθρωπότητα.

"Πάτερ ημών"

Με την έκφραση αυτή ο Ιησούς καθορίζει για πάντα ότι η σχέση ανάμεσα στο θεό και τον άνθρωπο είναι σχέση πάτερα προς παιδί.
Αυτό αποκλείει την δυνατότητα ο θεός να είναι ένας ανελέητος και σκληρός τύραννος.
τα όμοια γεννούν όμοια -αυτός είναι ο κοσμικός νόμος.
δεν είναι δυνατόν μια τριανταφυλλιά να παράγει κρίνους, ούτε μια αγελάδα να γεννήσει αλογάκι.
Το γέννημα είναι της ίδιας φύσης με τον γεννήτορα κι εφόσον ο θεός είναι πνεύμα θεϊκό, πρέπει το ίδιο να είναι και ο άνθρωπος, όσο κι αν τα φαινόμενα δείχνουν το αντίθετο.
Αυτή η διδασκαλία του Ιησού εξαφανίζει τη παλιά θεολογική σκέψη , με τον εκδικητικό της θεό, με τους εκλεκτούς της, με την αιώνια κόλαση και με όλα τα τρομερά στοιχεία της αρρωστημένης και τρομοκρατημένης ανθρώπινης φαντασίας.
Ο θεός είναι ο γεμάτος αγάπη πατέρας του άνθρωπου!
Το Πάτερ ημών, δηλαδή "Πατέρα μας" φανερώνει την αλήθεια για την αδελφοσύνη των ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά ενός Πατέρα.
"Δεν υπάρχει Ιουδαίας ούτε Έλληνας, δεν υπάρχει δούλος ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, γιατί όλοι εσείς είστε ένας άνθρωπος στον Ιησού χριστό" (Γαλάτες γ΄28)
Έτσι όλοι προσευχόμαστε όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Μεγάλη Πέμπτη – Ο Μυστικός Δείπνος



Κατά τη Μεγάλη Πέμπτη επιτελούμε ανάμνηση: Της νίψεως των ποδών των Αποστόλων υπό του Κυρίου, Του Μυστικού Δείπνου, δηλαδή της παραδόσεως σ’ εμάς υπό του Κυρίου του Μυστηρίου της θείας Ευχαριστίας, της θαυμαστής προσευχής του Κυρίου προς τον Πατέρα Του και της προδοσίας του Κυρίου υπό του Ιούδα.
Εκείνο το βράδυ της Πέμπτης, πριν ν’ αρχίσει το δείπνο ο Ιησούς σηκώνεται από το τραπέζι, αφήνει κάτω τα ιμάτιά του, βάζει νερό στο νιπτήρα και τα κάνει όλα μόνος Του, πλένοντας τα πόδια των Μαθητών Του. Με τον τρόπο αυτό θέλει να δείξει σ’ όλους ότι δεν πρέπει να επιζητούμε τα πρωτεία. Μετά τη νίψη των ποδιών λέγει: «όποιος θέλει να είναι πρώτος, να είναι τελευταίος απ’ όλους».
Πρώτα πήγε στον Ιούδα και μετά στό Πέτρο, ο οποίος ήταν ο πιο ορμητικός απ’ όλους και στην αρχή σταματάει το Διδάσκαλο, αλλά ύστερα όταν τον έλεγξε, υποχωρεί με τη καρδιά του. Αφού έπλυνε τα πόδια όλων, πήρε τα ιμάτιά Του και ξανακάθησε.
Άρχισε κατόπιν να τους νουθετεί να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να μη επιζητούν το ποιός θα είναι πρώτος. Στη συνέχεια τους μίλησε για την προδοσία και επειδή θορυβήθηκαν, στρέφεται με ήρεμο τρόπο στον Ιωάννη και τον υπέδειξε.

Η Χρυσή Εποχή


Νικόδημος

1. Η ονομασία προέρχεται από τον Ησίοδο (Έργα και Ημέραι 109) και πρόκειται για τον μύθο των 4 Εποχών, ή, ακριβέστερα, 4 γένη ανθρώπων που περιγράφονται με επίθετα μετάλλων (αργυρό, χάλκινο και σιδερένιο) μα κι ένα μεταξύ χάλκινου και σιδερένιου, ως γένος Ηρώων και Ημιθέων, που πέρασαν στο νησί των Μακάριων.

Όμοια παρουσίαση με μεταλλική ποιότητα ή χρώμα βρίσκουμε στην αρχαία Περσία και στο αρχαίο Ισραήλ (Δανιήλ 2.1-44). Στο Ισραήλ είναι 5. Στην Περσία υπήρχαν δυο αφηγήσεις, η μια με 4 εποχές, η άλλη με 7.

Αλλά η Χρυσή Εποχή ως μύθος υπάρχει στους Κέλτες και Σκανδιναβούς δίχως όμως όλη την γκάμα των 4, 5, ή 7, και στους Κινέζους (ching-t’u Αγνή Χώρα).

2. Από μια άποψη πολύ ορθά αυτές οι παραδόσεις δίνουν τις ποιότητες των μετάλλων σε γενεές ανθρώπων – και ας τις λέμε «Εποχές» εμείς.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το γένος αγνότητας, θεϊκότητας και καλοσύνης, έχει την ποιότητα του χρυσού. Το χρυσάφι είναι λαμπερό κι ελάσιμο και δεν σκουριάζει, δεν φθείρεται, όπως ο σίδηρος.

Ο Πλάτων δίνει αυτό το μέταλλο στην ιδιοσυγκρασία των Αρχόντων στην Πολιτεία 415D και, ακολουθώντας τον Ησίοδο, στο πρωταρχικό γένος (468C).

Τα UFOs μπορεί να προέρχονται από παράλληλους κόσμους, ισχυρίζεται πρώην διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών σε βίντεο

Τα UFOs μπορεί να προέρχονται από παράλληλους κόσμους, ισχυρίζεται πρώην διευθυντής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών σε βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 – Για πρώτη φορά, ο πρώην διευθυντής της Γαλλικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (DGSE), Alain Juillet, μιλάει χωρίς ταμπού για ένα θέμα που για πολλούς εξακολουθεί να είναι: τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Με την τεράστια εμπειρία του και σκεπτόμενος έξω από το κουτί, υποστηρίζει μια ρεαλιστική προσέγγιση προκειμένου να λύσει ένα μυστήριο πολύ σημαντικό, παρακάμπτοντας τους δογματικούς πιστούς και τους σκεπτικιστές “αντιπάλους” ανάλογων θεωριών.
Ο Alain Juillet είναι ένας από τους ομιλητές υψηλού επιπέδου που, μεταξύ πολιτικών, επιστημόνων και στρατιωτικών, συμβάλλει με την άποψή του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο OVNIS : UNE AFFAIRE D’ETATS, σε σκηνοθεσία του Dominique Filhol.
«Υπάρχει ένας όρος που επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά μεταξύ των ειδικών στον τομέα. Είναι η ιδέα της “μη ανθρώπινης νοημοσύνης”».
«Αυτός ο όρος είναι ενδιαφέρον, διότι δεν απορρίπτει την εξωγήινη υπόθεση, αλλά περιλαμβάνει και άλλες θεωρίες σχετικά με τη φύση του φαινομένου», συνοψίζει ο σκηνοθέτης Filhol, που από την παιδική του ηλικία είχε “εικόνα” από θεαματικές μαρτυρίες που προέρχονταν από συγγενείς οι οποίοι είχαν παρατηρήσει ανεξήγητα φαινόμενα.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.


What WHO calling the coronavirus outbreak a pandemic means ...

Επειδή κάποιοι μας τα πρήζουν συνέχεια όταν τολμήσουμε και αναφέρουμε κάτι σχετικά με τον επερχόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό, να αναφέρω πως μερικοί ψάχνουμε ενημέρωση και δεν είναι η επιθυμία μας απλά να κάνουμε θόρυβο με πιασάρικες ιστορίες συνωμοσίας για να ανεβάζουμε επισκεψιμότητα και να κάνουμε δουλίτσες με τις διαφημίσεις για τη θεραπεία από τους μύκητες και την επιμήκυνση του πέους!! Μερικοί δηλαδή, προσπαθούμε μέσα στη γενικευμένη παράνοια, να διαφυλάξουμε ένα ελάχιστο λογικής γιατί όπως φαίνεται η απολεσθείσα από καιρό λογική στα μυαλά των ανθρώπων και η ικανότητα σωστών συνειρμών σκέψης, θα είναι μόνιμο φαινόμενο, ίσως δυστυχώς μη ανατρέψιμο. Μέσα λοιπόν στην γενικότερη τηλεοπτική τρομολαγνεία και τις επιλεκτικές ειδήσεις, αυτές τις μέρες περνάνε και κάποιες στα ψιλά γράμματα όπως π.χ. η ψήφιση του νομοσχεδίου για την υγεία που έγινε στις 11 Μαρτίου και μεταξύ άλλων αναφέρει...

Νόμος 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Ναι είναι φυσιολογικό, εφόσον υπάρχει πανδημία, οι επιστήμονες να ψάξουν να βρουν θεραπείες και εμβόλια. Όμως το πρόβλημα είναι πως στην εποχή μας πλέον, η παρασκευή φαρμάκων και εμβολίων δεν είναι μόνο η ανάγκη προφύλαξης του πληθυσμού, αλλά και το τεράστιο ΚΕΡΔΟΣ των μεγαλύτερων κολοσσών που είναι οι φαρμακοβιομηχανίες και που ως γνωστόν είναι οι χρηματοδότες σε κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, σε εργαστηριακά πειράματα, εμπλέκονται γενικότερα σε ότι αφορά τη παγκόσμια υγεία. Είναι πολύ ρομαντικό να πιστεύουμε πως τεράστιες πολυεθνικές που έχουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης υγείας έχουν σαν πρωταρχικό γνώμονα την φιλανθρωπία!

Όσοι έχουμε έρθει σε επαφή στενή με το ιατρικό κατεστημένο γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να διακινείς συγκεκριμμένα φάρμακα κατόπιν συγκεκριμμένων υποδείξεων των φαρμακευτικών εταιρειών. Πως βγαίνουν τα συνέδρια, οι ημερίδες τα "δωράκια". Μιλάμε για δισεκατομύρια που παίζουν στα διεθνή χρηματιστήρια, ένας απίστευτος τζόγος που ο αποδέκτης των πειραμάτων είναι ο κοσμάκης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που θεωρεί παγκόσμιο ευεργέτη τον Μπιλ Γγκέιτς που αν όλοι οι άνθρωποι κλειστούν σπίτι και ζουν μπροστά σε ένα υπολογιστή, και την ίδια στιγμή κάνουν τον εμβολιασμό που το δικό του ίδρυμα χρηματοδοτεί και θα κερδίσει πακτωλό χρημάτων, είναι ο άνθρωπος που ελέγχει και πουλάει το λειτουργικό μας σύστημα και ο κυρίαρχος παίκτης στη παγκόσμια αγορά εμβολίων. Ναι αγαπητή μου φίλοι είναι γεγονός, ο Αγιος Βασίλης είναι υπαρκτό πρόσωπο!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα