Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Γιατί στέλνουμε τα παιδιά μας στα σημερινά σχολεία.

Aναφέρομαι στα δημόσια σχολεία αλλά δεν πιστεύω ότι διαφέρουν κατά πολύ και τα ιδιωτικά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων… αλλά η παιδεία θα έπρεπε να είναι προνόμιο της  ελίτ τάξης των πλουσίων;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…
    σχολείο διάνυσμα εικόνα των παιδιών
  1. Για να διατηρούμε τον μύθο ότι εκεί δημιουργούν φίλους και κοινωνικοποιούνται, ενώ στην πραγματικότητα μαθαίνουν να συγκρίνονται, να ανταγωνίζονται και να διαχωρίζονται.
  2. Για να κυνηγούν ένα «χαρτί» στο τέλος του μαρτυρίου τους,

Μια άποψη που αξίζει να διαβάσετε... και να σκεφτείτε!


Στο σχολείο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά των
εργαζομένων στην Google, την Apple, την Yahoo και
 άλλων τεχνολογικών κολοσσών, δεν υπάρχει
ούτε ένας υπολογιστής, ούτε μια οθόνη.
Η χρήση οποιουδήποτε τεχνολογικού γκάτζετ
απαγορεύεται στις σχολικές αίθουσες του
σχολείου που βρίσκεται στην καρδιά της
Σίλικον Βάλεϊ, ενώ οι εκπαιδευτικοί
συστήνουν στους μαθητές τους να μην τους
χρησιμοποιούν ούτε στο σπίτι.



Την ώρα που στον υπόλοιπο κόσμο ο
τεχνολογικός εξοπλισμός θεωρείται

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ

Η απάτη της αστρολογίας


Χ. ΒΑΡΒΟΓΛΗΣ

Aναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς όλοι θέλουν να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορούν όμως κάποιοι να το προβλέπουν; Είναι η αστρολογία επιστήμη; Οι αστρονόμοι λένε «όχι»!

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1976 δημιουργείται στο ανατολικό Νεπάλ, στους πρόποδες του Έβερεστ το Sagarmatha National Park. Μπορεί να διαιρεθεί σε 4 κλιματικές ζώνες λόγω της αύξησης υψόμετρου. Το 69% περιλαμβάνει άγονη γη, το 28% είναι βοσκότοποι και το 3% είναι δασική έκταση.
Το 1992 100 κιλά εκρηκτικού υλικού ΤΝΤ τοποθετούνται σε αυτοκίνητο απο την ιταλική μαφία. Από την έκρηξη σκοτώνεται ο δικαστής Πάολο Μπορσελίνο, γνωστός για την δράση του ενάντια στην Cosa Nostra. Μαζί του σκοτώνονται και 5 μέλη της συνοδείας του.
Το 2010 δολοφονείται από αγνώστους τα ξημερώματα στην είσοδο του σπιτιού του, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στις εκπομπές “Ζούγκλα” και “Κίτρινος τύπος” , γενικός διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 9,89” και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου σε επισκεψιμότητα blog “troktiko” με 400 αναρτήσεις και 1.500.000 επισκέψεις ημερησίως.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Roussos IoannisΠρο 52.000.000.000 έτη από το ΄Ολον Φως εδημιουργήθησαν 32 Σύμπαντα εις άτινα κυρίαρχοι εσμέν ημείς. Δεν θα αναλύσωμεν βεβαίως πώς εδημιουργήθησαν και πώς εσμέν κυρίαρχοι,αλλά ετέραν φοράν. Ως όντα του Φωτός ημείς επιθυμούσαμεν τους κόσμους..., δηλ. τα Σύμπαντα να παραμείνουν φυσικά και αληθινά, ως δημιουργία του ΄Ολου Φωτός.


 Η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία ούσα δημιουργηθείσα προ 10.000.000.000 ετών εστί κυρίαρχος των 32 τούτων Συμπάντων. ΄Όμως οι ερπετικοί αποστάται

ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΙΓΗ VIDEO

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
                                                                                                               

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 - ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΚΥΜΒΑΛΕΙΟ


kimvaleio1
“Τα χείλη της Σοφίας είναι κλειστά προς όλους, εκτός από τα αυτιά της Κατανόησης…”
Κυμβάλειον
Το Ερμητικό Κυμβάλειο αποτελεί ένα σύγγραμμα που σε έντυπη μορφή εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα (το 1908) από μία ομάδα ατόμων που αποκαλούνται “οι 3 μύστες”. Είναι πιθανό αυτό το έργο να αποτελεί μέρος των Ερμητικών Κειμένων που αποδίδονται στον μεγάλο μύστη της αρχαιότητας, τον (αμφιβόλου ιστορικότητας) Ερμή τον Τρισμέγιστο, ο οποίος ονομάστηκε έτσι

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

change-thoughtsΖώντας στην Τρίτη διάσταση μπορεί να είναι μια ευτυχισμένη εμπειρία όταν έχεις δύναμη, υγεία, πλούτο, ανέσεις και ελευθερία. Αυτό έχει πετύχει η άρχουσα Ελίτ για τους αυτούς τους καθώς ο υπόλοιπος κόσμος αγωνίζεται με την φτώχεια, την αρρώστια, την εξάρτηση των ναρκωτικών, χρέος και δουλεία. Ο απόλυτος στόχος των Ιλουμινάτι δεν είναι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι ο πλήρης έλεγχος πάνω στην 3η διάσταση, του χρόνου και του χώρου.πορεί να είναι μια ευτυχισμένη εμπειρία όταν έχεις δύναμη, υγεία, πλούτο, ανέσεις και ελευθερία. Αυτό έχει πετύχει η άρχουσα Ελίτ για τους αυτούς τους καθώς ο υπόλοιπος κόσμος αγωνίζεται με την φτώχεια, την αρρώστια, την εξάρτηση των ναρκωτικών, χρέος και δουλεία. Ο απόλυτος στόχος των Ιλουμινάτι δεν είναι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι ο πλήρης έλεγχος πάνω στην 3η διάσταση, του χρόνου και του χώρου.

Προσέξτε πόσο επιτυχημένοι είναι στο να επιδεικνύουν μια Ουτοπική 3η διάσταση για τους εαυτούς τους – χρήματα, γιότ, ιδιωτικά αεροπλάνα, κάστρα, εξοχικά, ιπποδρομίες, επιχειρήσεις, χρυσό, κοσμήματα, υπηρέτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Είσαστε μέρος της προβολής τους. Εσύ και ο υπόλοιπος κόσμος είστε κυριολεκτικά στα πόδια τους. Πως το πέτυχαν; Με την γνώση των εργαλείων της Δημιουργίας και των Συμπαντικών Νόμων.

VIVA ESPANA

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΧΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...


Φωτογραφία: ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΧΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...



Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ

“Nα μην παντρεύονται!”
Aποσπάσματα από μία συνέντευξη
 
Eίστε κατά του γάμου κύριε Χατζιδάκι;
Ναι, ασυζητητί. Ο γάμος είναι πηγή ασθενειών.
Τι ασθενειών;
Μεγάλων ασθενειών. Κατ' αρχήν, ευνοείται ο γάμος, διότι τροφοδοτεί τα κοινωνικά σύνολα με πληθυσμό.
Δεν πρέπει να τροφοδοτούνται τα κοινωνικά σύνολα με πληθυσμό; Δεν είναι απαραίτητο;
Όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Γιατί να συνεχίσουμε να υπάρχουμε; Να πάμε να χαθούμε! Εάν τυχόν η ανάπτυξή σας βασίζεται στο αντίστοιχο της Τουρκίας, όλη η φουκαροσύνη και δέκα παιδιά, ποτέ μην αναπτυχθούμε. Βλέπετε όλους αυτούς τους φουκαράδες, που σαν τις κρεατομηχανές κάνουν δώδεκα και δεκαπέντε παιδιά και νομίζουν οι άθλιοι,

«Εμείς και οι Έλληνες»




Το κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη «Εμείς και οι Έλληνες» (πρώτη δημοσίευση το 2000), που κοινοποίησα σε διάφορες ομάδες, προξένησε σχόλια πατριωτικού ή και εθνικιστικού χαρακτήρα. Γεννιέται έτσι η ανάγκη για απλές και ουσιαστικές αλήθειες που αφορούν εμάς τους νεοέλληνες, την ουσία του Ελληνικού πολιτισμού σε σχέση με το αδυσώπητο σήμερα..

Το θέμα, δυστυχώς για τους περισσότερους, προϋποθέτει μια καθαρή και αντικειμενική ιστορική, κοινωνική και πολιτική ανάγνωση τριών εποχών. Της Κλασσικής Ελλάδας. Της περιόδου του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού (σε σχέση με το φιλελληνικό ρεύμα του 17ου και 18ου αιώνα. Και την νεότερη μας ιστορία με τις παρεμβάσεις που έγιναν μετά την επανάσταση του ’21) ώστε να φθάσουμε στο σήμερα, στην νεοελληνική πραγματικότητα.

Μπορεί κανείς να διακρίνει τους παράγοντες που δημιούργησαν αυτή την νεοελληνική πραγματικότητα, αλλά και τους λόγους που βρίσκεται σε πλήρη διάσταση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Δίχως τσιπάκι δεν θα είσαι τίποτα!

 

Δίχως τσιπάκι δεν θα είσαι τίποτα!
Μπροστά στον Φασισμό που προελαύνει σε όλα τα μέτωπα, απάντηση είναι οι φυσικές θεραπείες, η φυσική διατροφή και λιγότερο στρες έξω από τον κανιβαλισμό του συστήματος τους.
Καιρός και για τα κοινωνικά Ιατρεία στελεχωμένα με εθελοντές θεραπευτές που πραγματικά πιστεύουν στον όρκο του Ιπποκράτη.

ΠΗΓΗ

Απίστευτα ανεξήγητα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο (VIDEO)


Απίστευτα ανεξήγητα αντικείμενα εμφανίζονται δίπλα στον Ήλιο και τα βλέπουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές φιλτραρίσματος.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα άλλο video αναλύοντας ορισμένα από αυτά τα παράξενα αντικείμενα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το video. Οι φωτογραφίες και ακατέργαστο υλικό που έχω, περιέχουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες,όμως κάθε μετατροπή σε video φέρνει κάποια μικρή αλλοίωση και απώλεια που είναι αναπόφευκτη.

Εκτός από τη λειτουργία αυτών των κλιπ μέσω των διαφόρων προγραμμάτων φιλτραρίσματος που έχω αναπτύξει, και κάποιας επεξεργασίας, κανένας άλλος ύποπτος χειρισμός δεν έχει γίνει.

Δείτε το video και δεν θα πιστεύετε τι βλέπουν τα μάτια σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα