Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αναμενόμενες ανακοινώσεις για τον νόμο NESARA εντός του 2014


Η ανακοίνωση και ενεργοποίηση των παγκοσμίων προγραμμάτων ευημερίας του νόμου NESARA βρίσκεται προ των πυλών. Ένα από τα προστατευόμενα κεφάλαια που θα χρησιμοποιηθεί ονομάζεται «Saint German World Trust». Αυτός ο λογαριασμός περιέχει πολύτιμα μέταλλα και χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των10,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 δολαρίων Αμερικής.

Μαγεμένοι οι Ευρωπαίοι από την ελληνική προεδρία, συζητούν μονιμοποίησή της

elliniki-proedreiaΕνθουσιασμός επικρατεί στις Βρυξέλλες λόγω της επιτυχίας της εξάμηνης ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο και έκτοτε έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των διεθνών παρατηρητών.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται σε συζητήσεις στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πως η ελληνική προεδρία έχει συναρπάσει και ψυχαγωγήσει τους Ευρωπαίους πολίτες όσο καμία άλλη προεδρία στο παρελθόν, με τα στελέχη των Βρυξελλών να παρακολουθούν με μανία την πολιτική σκηνή της χώρας, έχοντας πλέον γνωρίσει και εξοικειωθεί με τους πρωταγωνιστές της αλλά και την περιρρέουσα ελληνική πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, τα συχνά ταξίδια Ελλήνων κρατικών λειτουργών στις Βρυξέλλες αλλά και οι επισκέψεις Ευρωπαίων στην Αθήνα έχουν προκαλέσει άφθονο γέλιο και έχουν αποτελέσει τη «σπίθα» σε πολλές συζητήσεις.

Τί είναι καρδιακή ανακοπή;



Καρδιακή ανακοπή είναι η αιφνίδια απώλεια καρδιακής λειτουργίας σε ένα άτομο με διαγνωσμένη ή μη καρδιακή νόσο. Ο χρόνος και τρόπος θανάτου είναι απρόβλεπτος. Συμβαίνει ακαριαία ή σε λίγο μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι διασώστες των ασθενοφόρων αντιμετωπίζουν ετησίως τουλάχιστον 360.000  εξωνοσοκομειακές καρδιακές ανακοπές.

Είναι η καρδιακή προσβολή το ίδιο με την καρδιακή ανακοπή?

Ισοπέδωση



Πολλοί με κατηγορούν ότι ισοπεδώνω τα πάντα. Έχω καταλήξει να το θεωρώ προτέρημα… 

Ισοπεδώνω ψεύτικα δεδομένα που ποζάρουν ως αληθινά. Εγώ, για τον εαυτό μου. Είναι σα να λέμε «ελευθερώνω το νου μου για να μπορεί να σκέφτεται». Είναι σα να λέμε, «σιωπά ο νους» και όλα τα άλλα που πολλοί λένε αλλά δεν καταλαβαίνουν. 

Τι είναι ο φόβος?

Φωτογραφία: Τι είναι ο φόβος?
Το λεξικό ερμηνεύει τον φόβο σαν ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συναίσθημα που νιώθουμε μπροστά σε μια πραγματική ή υποθετική απειλή...
Η αληθινή ερμηνεία για τον φόβο, είναι απουσία Αγάπης.
Και όταν μέσα στον εσωτερικό μας κόσμο λείπει η Αγάπη, τότε δημιουργούνται φοβίες διαφόρων ειδών...
Η φοβία είναι ψυχική ασθένεια και η ψυχιατρική την αντιμετωπίζει με αγωγή...
Κάθε ψυχική ασθένεια έχει σαν αιτία ένα τραυματικό γεγονός, που δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε με την Λογική.
Έτσι αν θέλουμε να ερμηνεύσουμε την φοβία, θα λέγαμε ότι είναι απουσία Λογικής

ένα τραυματικό γεγονός που δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε με την Λογική, είναι μόνο ένα παιδικό βίωμα, γιατί τότε μόνο δεν έχουμε Λογική, γιατί μας λείπει ένα σημαντικό μέρος του νοητικού μας σώματος. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την Ζωή και τους άλλους μόνο μέσω του συναισθήματος. Δεν έχουν κρίση, διάκριση, δεν έχουν την δυναμική της Λογικής αντίληψης…

Όταν, σαν ενήλικες, έχουμε φοβίες, σημαίνει ότι παραμένουμε στην παιδική κατάσταση που δεν είχαμε νοητικό σώμα και ερχόμαστε σε επαφή με την Ζωή μόνο μέσω του συναισθήματος.
Το συναίσθημα δεν έχει νοημοσύνη από μόνο του...Ο νους δεν έχει νοημοσύνη από μόνος του...
Υπάρχει μόνο μία περίπτωση να είμαστε συναισθηματικά και νοητικά ευφυείς και ισορροπημένοι, μόνο όταν η Συνείδηση μας αποκαταστήσει τούτον τον διαχωρισμό στο Είναι μας, ερευνώντας τις γέφυρες του Πνεύματος, που είναι το μόνο πεδίο που μπορεί να ερμηνεύει, να ενώνει, να συνθέσει το εσωτερικό μας χάσμα, με ουσιώδη Αγάπη και μια αυθύπαρκτη Σοφία.
Και αυτό ονομάζουμε Θεραπεία...
Οτιδήποτε άλλο είναι μάταιο και απλά καλύπτει την κενότητα με υποκατάστατα...

Όλα είναι επιλογές...Είτε ο νους μας, είτε το συναίσθημά μας, είτε η μοίρα, κάποιος από όλους επιλέγει, αυτό που δεν μπορούμε να επιλέξουμε εμείς με την Συνείδησή μας, γιατί δεν ξέρουμε πόσους εαυτούς έχουμε μέσα μας και έτσι δεν φτάνουμε ποτέ στην ολοκλήρωση, στην εκπλήρωση και στην αληθινή μας εμπειρία, όταν αφήνουμε άλλους να επιλέξουν για εμάς, χωρίς εμάς…

Υπάρχει μέσα στην συναισθηματική ανωριμότητα μια μη συνειδητή ταύτιση. Ο πατέρας=θεός, γιατί μέσα στην συναισθηματική κατανόηση του παιδιού, θεός είναι όποιος το προστατεύει, το τρέφει, του καλύπτει τις ανάγκες του και το αγαπάει με προϋποθέσεις. Ο άλλος θεός, της θρησκείας, είναι όμοιος με τον πατέρα, αλλά αόρατος...Κρίνει όμως με τον ίδιο τρόπο…Τιμωρεί με τον ίδιο τρόπο…Αγαπάει με τους ίδιους όρους… «Σ’ αγαπώ, αν…»

Η ευρύτερη κοινωνία έχει επιρροές από την επίσημη θρησκεία, αφού δεν είναι μια αυτόνομη οντότητα, αλλά απαρτίζεται από όλους αυτούς τους θεούς-γονείς και από τα συναισθηματικά ανώριμα παιδιά τους. Πως θα διαμορφωνόταν η κοινωνία μετά, παρά αυτό το τέρας που τρώει τα παιδιά του? Κάποιοι το λένε "σύστημα"...και συνήθως το τρέφουν, ακόμα και όταν αντιδρούν, προσπαθώντας να το ελέγξουν, αλλά αφήνουν ανεξέλεγκτο το μόνο που θα μπορούσαν να θέσουν υπό περιορισμό...την ασυνείδητη συμπεριφορά τους...τις φοβίες τους…Το νου που επιτίθεται στην καρδιά...
όταν δεν υπάρχει Λογική, τα πάντα είναι υπό αμφισβήτηση...Όπως ακριβώς γίνεται και στην θρησκεία...Δεν υπάρχει Λογική που γίνεσαι «υπηρέτης» ενός θεού, που δεν έχει Λογική...Ο θεός μοιάζει στους ανθρώπους που τον πιστεύουν...Αυτό είναι Αλήθεια της Ζωής...δεν την λέω εγώ!

ενοχές...είναι ανθρώπινη εφεύρεση για να καλύπτουν οι άνθρωποι την ανωριμότητα και την αδυναμία να κάνουν συνειδητές επιλογές. Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...

΄Όμως το Παιδί μέσα μας, θέλει να βραχεί, να εμπλακεί στην Ζωή, γιατί στον ορίζοντα βλέπει το Ουράνιο Τόξο…Εμείς γιατί του δίνουμε να κρατήσει ομπρέλα?

καλημέρα <3 <3 <3


Το λεξικό ερμηνεύει τον φόβο σαν ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συναίσθημα που νιώθουμε μπροστά σε μια πραγματική ή υποθετική απειλή...

Η αληθινή ερμηνεία για τον φόβο, είναι απουσία Αγάπης.

Και όταν μέσα στον εσωτερικό μας κόσμο λείπει η Αγάπη, τότε δημιουργούνται φοβίες διαφόρων ειδών...

Η φοβία είναι ψυχική ασθένεια και η ψυχιατρική την αντιμετωπίζει με αγωγή...

Πάμε Λουκέτο Live: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το "Ποτάμι"!

Απόφαση που θα ρίξει όλους κάτω, πήρε την Παρασκευή το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παραιτήθηκε από το "Ποτάμι", που και αυτό δεν υπάρχει πια σαν Κίνηση ή Κόμμα.
Πάμε Λουκέτο Live: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το "Ποτάμι"!
Την απόφαση την πήρε μετά από λιγότερες από τρεις μέρες όπου το "Ποτάμι" είχε γίνει η εθνική μας λέξη και κάθε κανάλι, εφημερίδα, σάιτ δεν ασχολούνταν με τίποτα άλλο και έφθασε να λέει δήθεν ευφυολογήματα και αστεία με αυτό μέχρι και ο Κεδίκογλου και ο Μανώλης Καψής.
Δεν υπήρχε τίποτα άλλο από τον Σταύρο Θεοδωράκη αυτές τις μέρες, που ζαλίστηκα και ο ίδιος από τον πανζουρλισμό που έγινε.
Βασικός λόγος που ανακοίνωσε δήθεν το Ποτάμι ήταν να σκεπαστεί η επίσκεψη της τρόικας στην Ελλάδας, όπως κι έγινε αφού μόνο κάτι καθαρίστριες ασχολήθηκαν μαζί της.

Πώς να Χτίσετε την Αυτοπεποίθησή σας: 6 Πρακτικοί Τρόποι




1. Αναλάβετε δράση. Ολοκληρώστε το.

Ξέρετε πιο είναι το σημαντικότερο βήμα στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησης; Απλώς να αναλάβετε δράση! Τώρα! Ασχοληθείτε με κάτι και ολοκληρώστε το. Θα νιώθετε χειρότερα αν απλά κάθεστε και το σκέφτεστε. Βέβαια δεν είναι και απλό να το κάνετε. Για να διευκολυνθείτε, σας αναφέρω τρεις από τους καλύτερους τρόπους για να αναλάβει κάποιος δράση πιο εύκολα.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!




Ήρθε η εποχή του χρόνου που… βγαίνουν οι μάσκες!  Ναι, σωστά διαβάσατε. Βγαίνουν οι μάσκες της καθημερινότητας τις Απόκριες και μπαίνουν οι μάσκες του καρναβαλιού.  Ας το δούμε λίγο… ανάποδα, ξεφεύγοντας από το στερεότυπο ότι τις Απόκριες οι άνθρωποι φοράνε μάσκες και υποδύονται έναν ρόλο, μία περσόνα, κάτι που τους αρέσει και το οποίο θα ήθελαν να είναι. 


Βάλτε ή βγάλτε τις μάσκες;

Pheme, ο πρώτος ανιχνευτής ψεύδους για tweets

Στα Social Media είναι εύκολο να πει κανείς ψέμματα. Το ίδιο εύκολο είναι να διαδοθούναυτά τα ψέμματα από άλλους χρήστες, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε Κοινωνικά Δίκτυα όπως το Twitter, το οποίο χρησιμοποιείται αρκετά από τα ειδησεογραφικά sites και είναι ταχύτατο στη διάδοση νέων σε ζωντανό χρόνο.
pheme twitter lie detector
Η συνεργασία πέντε Πανεπιστημίων (Sheffield, Warwick, King’s College London, Saarland και MODUL University Vienna) και τεσσάρων επιχειρήσεων (ATOS, iHub, Ontotext και swissinfo.ch), οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου ανιχνευτή ψεύδους με ονομασία Pheme. Η ονομασία του ανιχνευτή προέρχεται από την ελληνική λέξη «Φήμη», καθώς ανιχνεύει φήμες που κυκλοφορούν στο Twitter.

Λεξιλογικά της αποκριάς

Το καρναβάλι είναι δάνειο από την ιταλική λέξη carnevale, η οποία ανάγεται στο υστερολατινικό carnem (το κρέας) levare (σηκώνω, αφαιρώ)· από εκεί έχουμε από τον 13ο αιώνα και μετά το παλαιό πιζάνικο carnelevare, το παλαιό βενετσάνικο carlevar, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι έγινε αφομοίωση και φτάσαμε σε έναν (αμάρτυρο) τύπο carnelevale και μετά carnevale. Από τα ιταλικά η λέξη διεθνοποιήθηκε και πέρασε σε πολλές ακόμα ευρωπαϊκές γλώσσες μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά.
Δηλαδή, το καρναβάλι, που μας μπάζει στην Σαρακοστή, είναι ο αποχαιρετισμός στο κρέας, στην κατανάλωση κρέατος. Ανάλογη άλλωστε είναι και η ελληνική ονομασία: από-κρεω.

Οι Μονομάχοι (Gladiators)

Αναπαράσταση μονομάχων_Ρωμαϊκό μωσαϊκό_Villa Dar Buc Ammera_μουσείο Τρίπολης Λιβύης
Αναπαράσταση μονομάχων_Ρωμαϊκό μωσαϊκό_Villa Dar Buc Ammera_μουσείο Τρίπολης Λιβύης
Οι μονομάχοι στην αρχαία Ρώμη ήσαν η απόλυτη πολεμική μηχανή στις μάχες σώμα με σώμα…………..ζούσαν, έτρωγαν, ανέπνεαν και κοιμόντουσαν μόνο για την μάχη. Γεμάτοι μυστήριο και αγριότητα, οι μονομάχοι αποτελούσαν την ύψιστη ψυχαγωγία για την αιμοδιψή Ρωμαϊκή κοινωνία. Η λατινική ονομασία μονομάχος (Gladiator) προέρχεται από την ονομασία του ξίφους Gladius, που ήταν το δημοφιλέστερο όπλο του Ρωμαϊκού στρατού. Η λέξη μονομάχος στα Λατινικά σημαίνει ξιφομάχος, όμως αργότερα οι μονομάχοι θα χρησιμοποιούσαν περισσότερα και διαφορετικού τύπου όπλα προκειμένου να υπερασπισθούν την ζωή τους.

Η δυσφορία από την υπερσεξουαλική συμπεριφορά



Τι είναι η υπερσεξουαλική συμπεριφορά;
Πρόκειται για την έντονη και υπερβολική ενασχόληση με σεξουαλικές συμπεριφορές. Ενας άνθρωπος με υπερσεξουαλική συμπεριφορά, συστηματικά και επαναλαμβανόμενα, δαπανά υπερβολικό χρόνο στη διάρκεια της ημέρας και της ζωής του σε σεξουαλικές συμπεριφορές, φαντασιώσεις και παρορμήσεις.

Οι συμπεριφορές συνήθως περιλαμβάνουν: α) υπερβολικά συχνή και καταναγκαστική αυτοϊκανοποίηση, β) εξάρτηση από την πορνογραφία, γ) υπερβολικά συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και δ) εθισμό στο διαδικτυακό σεξ. 

Οι ψυχολογικές αιτίες της σεξουαλικής «νέκρωσης»

Είμαι 26 ετών και σε σχέση εδώ και λίγους μήνες. Ενώ στο παρελθόν λειτουργούσα φυσιολογικά, πρόσφατα παρουσίασα παντελή έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης. Έχω την επιθυμία να πλησιάσω το σύντροφό μου, αλλά δεν διεγείρομαι και καμία σεξουαλική φαντασίωση δε με βοηθά. Έχω «νεκρωθεί» σωματικά.
Η ερωτική διέγερση έπεται της επιθυμίας, με αποτέλεσμα ένα άτομο να μπορεί να επιθυμεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή, αλλά να δυσκολεύεται να βιώσει ικανοποιητική διέγερση.

Τροφή και Υγεία




Αυτά που δεν μας έμαθαν σωστά στο σχολείο, αυτά που ξέρουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι γιατροί και κρύβουν από εμάς.

Η Ηφαιστειακή Μάσκα κλείνει τις πληγές της ψωρίασης αλλά και ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ κάνει ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ καθαρίζοντας τον οργανισμό από μέσα προς τα έξω.
Η αποτοξίνωση πρέπει να συνεχίζεται με την αλλαγή διατροφής, άσκησης και τρόπου σκέψης.


Ο τρόπος σκέψης είναι πιο δύσκολο να αλλάξει όμως η άμεση αλλαγή στην διατροφή και η άσκηση είναι στο χέρι μας.

Ξεκινάμε να ζούμε!


Τα τρία απαραίτητα πράγματα για να έχουμε Υγεία είναι:

Σωστή στάση αφόδευσης



Δυστυχώς ο "πολιτισμός" μας άλλαξε απότομα και δεν προλάβαμε να σκεφτούμε πως είχαμε και συνήθειες οι οποίες για χιλιάδες χρόνια μας είχαν ωφελήσει.

Έτσι, μαζί με τις σύγχρονες κατοικίες και την εγκατάσταση των υδραυλικών εντός της οικίας μας, αλλάξαμε και την σωστή στάση αφόδευσης που χρησιμοποιούσαμε ως τότε.
Αποτέλεσμα, νέες συνήθειες στην τουαλέτα, νέες αρρώστιες και προβλήματα...

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, καρκίνος του παχέος εντέρου, διαταραχές του προστάτη, εκκολπωματίτιδα, ακράτεια, κολίτιδα, σεξουαλικές δυσλειτουργίες, δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες και άλλα συνδέονται με την λάθος στάση μας.

Λάδι με φυσικά υλικά για μυϊκούς πόνους

Καυτερό λάδι ειδικό για πόνους μυϊκούς,  ρευματισμούς, ψύξεις, κρυώματα κα. Είναι πολύ καλό, δοκιμασμένο και περνάει τον πόνο αρκετά γρήγορα με ένα μασάζ. Διάρκεια ζωής ενάμιση χρόνο και ίσως παραπάνω, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε φτιάξει κάποια ποσότητα για ώρα ανάγκης.

“Μας πήρε το Ποτάμι”


Νικόλας 2013Γράφει ο Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Ο Πρωθυπουργός Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκο Χατζηνικολάου, στο ερώτημα για τα δισεκατομμύρια που χαρίστηκαν στους μεγαλοεργολάβους των Μ.Μ.Ε. από τις τράπεζες.
Όπως δήλωσε στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Αντώνη Σαμαρά, τα χρήματα αυτά προήλθαν από το κούρεμα των καταθέσεων μικροκαταθετών, έτσι ώστε να εκτραπεί κάποια στιγμή το Ποτάμι Αχελώος, μιας και αποτελεί προεκλογική δέσμευση κάθε πολιτικού τυχοδιώκτη που σέβεται τον εαυτό του.

Ο Πούτιν η Κριμαία και ο θάνατος της αλεπούς

one_vampyrePUTINfiltered



«Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη. Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους» Χένρυ Κίσιγκερ
Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν αναζωπυρώσει τις προφητείες περί «ξανθού γένους» στους ταλαίπωρους λόγω κρίσης Έλληνες. Πολλοί προσβλέπουν σε αυτόν σαν την μόνη σωτηρία, ιδίως γιατί δηλώνει πως είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ειδικά όταν γνωρίζουμε ό,τι η φαινομενικότητα σπάνια -ή ποτέ- δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Ας δούμε δύο απόψεις λοιπόν κι ας αναρωτηθούμε …
{Ο μυστηριώδης Πούτιν …Ο σεΐχης των πάγων. «Σε αυτό το «θέατρο» πρωταγωνιστεί ένας πρώην χαφιεδοπράκτορας της KGB …Ένας άνθρωπος δικός τους, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην πρώην Ανατολική Γερμανία Ο Πούτιν δικός τους άνθρωπος είναι … Ένας συνομήλικος συνάδελφος της Μέρκελ. Αυτόν επέλεξαν, για να δημιουργήσει το πετρελαιοπαραγωγό κράτος-»πρότυπο» της Νέας Εποχής. Τι θα πει αυτό; Ο Πούτιν επιλέχθηκε, για να δώσει στη Ρωσία εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία σταδιακά θα δίνονταν σε όλα τα «επικίνδυνα» κράτη την εποχή που οι τραπεζοπετρελαιάδες θα εγκατέλειπαν το πετρέλαιο. Η Ρωσία θα γινόταν το «εργαστήριο», το οποίο θα τους επέτρεπε να ξαναμοιράσουν την «τράπουλα» για τον παγκόσμιο έλεγχο.

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ ξαναχτυπά, αυτή το φορά στο διάστημα!

Το έχει κάνει πάνω σε δέντρα, σε σχοινιά, σε καρέκλες, σε πάγκους κουζίνας, ακόμη και μεταξύ δύο κινούμενων φορτηγών! Αυτό όμως τον εκτοξεύει σε άλλο επίπεδο..
Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ ξαναχτυπά αυτή το φορά στο διάστημα!

5 τιπς για τέλειο καθάρισμα στο σπίτι- και- πως καθαρίζουμε το στρώμα του κρεβατιού

Υπάρχουν 5 πολύ συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι. Απόφυγέ τα και το σπίτι σου….
 θα λάμψει 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα