Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ>

Η ταινία που προκαλεί οποιονδήποτε να αποδείξει ότι η Σελήνη είναι γκρι.
Αυτή η ταινία αποδεικνύει οτι η Σελήνη είναι ενα πλήρες ουράνιο σώμα χρώματος και ότι υπάρχουν απίστευτες δομές και πύργοι που χτίστηκαν από "κάποιον" που έχει την ικανότητα να χτίσει μια δομή δέκα μίλια μέγεθος, και έξι χιλιόμετρα ύψος μέσα σε μία περίοδο οκτώ μηνών.

Απο τα στοιχεία που παρουσιάζονται, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε στην ταινία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ! ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!


Η φωτογραφία βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα βρίσκεται εκεί! 
Όχι μόνο διακρίνεται πεντακάθαρα το σκάφος, αλλά μπορούμε να δούμε και τα contrails που σχηματίζονται στην Αριανή ατμόσφαιρα!  Μπορείτε να το κοιτάξετε με τα μάτια σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ή φυσικά μπορείτε να το ψάξετε και χειροκίνητα από την αρχή! 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Τρίγωνο των βερμούδων. Βρέθηκαν υποβρύχιες πυραμίδες φτιαγμένες απο γυαλί!

Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί!..............


Οι παράξενες δομές ..... από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ ). Οι μελέτες που έγινα για άλλες δομές, όπως... στο Yonaguni ( Γιοναγκάνι ) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,

Η Θεωρία των Πάντων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκάρετ Λίζι, 39 ετών, ασχολείται με το σερφ, έχει διδακτορικό τίτλο χωρίς ωστόσο  να συνεργάζεται ή να διδάσκει σε κάποιο πανεπιστήμιο. Ο κ. Λίζι συνέταξε πρόσφατα μια νέα επιστημονική θεωρία για το σύμπαν που μάλιστα έχει αποσπάσει ιδιαίτερα ευνοϊκές κριτικές από τους επιστήμονες στην αναζήτηση του Αγίου Δισκοπότηρου της Φυσικής.
Το χειμώνα, ο Λίζι ζει στα βουνά γύρω από τη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα των ΗΠΑ. «Το να είσαι φτωχός είναι άσχημο» αναφέρει. «Είναι δύσκολο να προσπαθείς να λύσεις τα μυστήρια του σύμπαντος την ώρα που προσπαθείς να βρεις πού θα μείνεις τον επόμενο μήνα».
Παρά την ασυνήθιστη επαγγελματική του σταδιοδρομία, η πρόταση του θεωρείται εξαιρετική με τα βάση τα δεδομένα της μοριακής φυσικής,

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΘΝΗ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥ
Τα βδελυρά έθνη

- Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος.

 Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. 

Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. 

Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.


Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν.


Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. 

Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα

Η αδελφότητα του φιδιού (VIDEO)

Χιλιάδες χρόνια πριν εμφανίστηκε η «Αδελφότητα του Φιδιού», μια μυστική κοινωνία που ίδρυσε ο ευφυής , εξωγήινος επιστήμονας Εα ή Ενκι. Αυτή η ιστορία περιγράφεται λεπτομερειακά στα αρχαία κείμενα των Σουμερίων, πηγαίνοντας πίσω 6000 χρόνια.


Εκεί, λέγεται ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από δρακονιανούς εξωγήινους, οι οποίοι ήρθαν στον πλανήτη για να εκμεταλλευτούν τους πόρους του και ειδικά το χρυσό. Η δουλειά ήταν επίπονη και έτσι ο Έα δημιούργησε τον Χόμο Σάπιες, ένα υβρίδιο μεταξύ της πρωτόγονης ζωής της γης και της εξωγήινης, για να επωμισθεί το βάρος αυτής της εργασίας.

Αρχικά ο Χόμο Σάπιες ήταν δούλος, αλλά στην πορεία ο Εα ήθελε να διαφωτίσει τους ανθρώπους αποκαλύπτοντάς τους ποιοι είναι και από που ήρθαν. Έτσι τους δίδαξε την καλά κρυμμένη αλήθεια ότι ο άνθρωπος είναι

Γυναικεία εσώρουχα ηλικίας... 500 ετών !

Ανακαλύφθηκαν εσώρουχα που θυμίζουν κατά πολύ τα σημερινά και εντυπωσιάζουν με το μοντέρνο σχέδιό τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς ξαναγράφουν την ιστορία της μόδας. Μπορεί εν έτει 2012 να μην μας κάνουν να εντύπωση, όμως, τα συγκεκριμένα εσώρουχα σίγουρα σόκαραν τους ιστορικούς

Άγνωστο είδος χημικού δεσμού

Ονομάζεται «κάθετος παραμαγνητικός δεσμός» και υπάρχει μόνο σε νεκρά άστρα.


Οι κανόνες της Χημείας φαίνται ότι αλλάζουν στους λευκούς νάνους, υπέρπυκνα κατάλοιπα νεκρών άστρων

Πέρα από τα δύο είδη χημικών δεσμών που γνωρίζουμε σήμερα, ένα εντελώς διαφορετικό είδος δεσμού πρέπει να υπάρχει στα άστρα νετρονίων και τους λευκούς νάνους, δείχνουν τα υπολογιστικά μοντέλα ερευνητών στη Νορβηγία. O λόγος για τον εξωτικό «κάθετο παραμαγνητικό δεσμό».

What is that? (Τι είναι αυτό;) (βιντεο)


Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....Ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ του BBC, για όλους εμάς που δεν ξέρουμε τί έχουμε...

BBC..."Η πόλη κάτω από τα κύματα: Παυλοπέτρι"

Το Μυστικό - (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)



Το Μυστικό κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους ―εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες― κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο.

«Ταξιδεύοντας σε τούτο το video και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει».

Η 4η Διάσταση (BINTEO)

Θέμα: Τι είναι και πως προσεγγίζεται νοητικά η 4η διάσταση.

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώην chief medical officer της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 και το ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ AIDS (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοι γνωρίζουμε την υπόθεση με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.Εμείς δεν είμαστε ειδικοί στο θέμα,ψάχνουμε όμως στο διαδίκτυο για έγκυρες πληροφορίες που να αφορούν τα εμβόλια.


Ακούμε διάφορους ειδήμονες ιατρούς,καθηγητές πανεπιστημίων να μιλούν για τα εμβόλια.Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι υπέρ του εμβολίου και γενικά των εμβολίων.

Εμείς ισχυριζόμασταν και ισχυριζόμαστε οτι όσα γνωρίζουν οι ιατροί και όσα γνωρίζουν οι καθηγητές της ιατρικής για τα εμβόλια δεν προέρχονται

Τα συν-παντικα μας αδέλφια βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα!!!

Τα συν-παντικα μας αδέλφια βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα!!! 

Mπειτε στο παρακάτω λινκ http://www.sky-map.org/ και τοποθετήστε τις ακόλουθες συντεταγμένες. 
19 25 12 -89 46 03 , 
16 19 35 -88 43 10 και
 02 26 39 -89 43 13 , 
19 26 51 -88 42 38 , 
08 50 47 -89 38 09 , 
14 38 50 -88 40 42 , 
 14 59 06 -88 21 24 και 
23 13 00 -88 53 11 .

 (Για να τα δείτε, αντιγράψτε τις συντεταγμένες στο search της παραπάνω ιστοσελίδας). στο πρόγραμμα υπάρχει μία επιλογή take snapshot of this view. Θα δείτε κάτι μπλε στίγματα στο κέντρο της οθόνης! Μεγεθύνετε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! 

πηγη Πλειάδιος Ορφέας

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

Όταν στην βιβλιοθήκη του εαυτού σας έβγαλαν όλα τα βιβλία από τα ράφια και τα σκόρπισαν και διαχωρίστηκε το DNA, ώστε να παραμείνουν μόνο δύο αλυσίδες με πολύ λίγα δεδομένα και ελάχιστη μνήμη, η σεξουαλικότητα παρέμεινε ακέραιη μέσα στο φυσικό σας σώμα.

Την άφησαν βέβαια σαν μία μορφή αναπαραγωγής

Η πλήρης αλήθεια για το Νες - Καφέ

Θέλετε να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια για το φραπέ; Διαβάστε προσεκτικά...
 
Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. 

Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. 

Από κει και πέρα

Η Τάξη των Θεών (Class of the Gods) - Μέδουσα (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ))


To History Channel δημιούργησε μια εκπληκτική σειρά για την Ελληνική μυθολογία με τίτλο "Class of the Gods" (H Τάξη των Θεών). Στο συγκεκριμένο επεισόδιο αναλύει τον μύθο της Μέδουσας.

Η Μέδουσα στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες. Από τις τρεις αυτές αδελφές η Μέδουσα ήταν η θνητή. Το άλλο της όνομα ήταν
Γοργώ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

postsΣαν σήμερα το 1912 θερμή υποδοχή επιφυλάσσεται στον ολυμπιονίκη Κωσταντίνο Τσικλητήρα, ο οποίος επιστρέφει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης.
Το 1923 υπογράφεται η Συνθήκη της Λοζάννης, που καθορίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα: Στη στεριά, ο μέσος ρους του ποταμού Έβρου. Στη θάλασσα, αποδίδεται στην Ελλάδα κάθε νησί, νησίδα και βραχονησίδα που βρίσκεται πέρα από τα τρία μίλια από τις μικρασιατικές ακτές, εκτός από την Ίμβρο και την Τένεδο.
Το 1974 ορκίζεται η πρώτη πολιτική κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μετά από εφτά χρόνια τυραννίας και δικτατορικών κυβερνήσεων της Χούντα των Συνταγματαρχών.

Σωκράτης (469 π.Χ. – 399 π.Χ.)



  • Γηράσκω αεί διδασκόμενος
  • «Είναι δύσκολο να φτιάξει κανείς ένα έργο χωρίς να κάνει κανένα λάθος, αλλά δύσκολο είναι κι αν ακόμα φτιάξει κάτι αλάθητο να μην πέσει σε άδικο κριτή.»
  • «Ένα γνωρίζω, πως δεν γνωρίζω τίποτε. (Εν οίδα ότι ουδέν οίδα).»
  • «Η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η φρόνηση, η ακολασία, η φιλοκαλία, φανερώνονται
  • Οι Αμερικανοί πεζοναύτες προετοιμάζονται για τη σύλληψη τραπεζιτών, πολιτικών;

    Ο Πρώην Navy Seal του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Jesse Ventura υπέβαλε πρόσφατα ένα βίντεο-λόγο προς το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ με τίτλο «Θυμήσου τον Όρκο σου». 
     
    Με την πρόσφατη ανακοίνωση ότι οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ (Marine Corp) έχουν δημιουργήσει 3.500 μέλη Ταγμάτων της Αστυνομίας, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε μάρτυρες των μαζικών συλλήψεων σε όλη την Αμερική των διεφθαρμένων

    Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές : "13 λόγοι για να ζείς..." (βιντεο)


    «Σε αγαπώ, όχι για αυτό που είσαι… αλλά για αυτό που είμαι εγώ, όταν είμαι κοντά σου»

    Δεν αξίζει να κλαίς για κανέναν. Όσοι αξίζουν τα δάκρυα σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις…

    Επειδή πιστεύεις ότι κάποιος δεν σε αγαπάει όσο εσύ θα ήθελες… δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά με όλη την καρδιά του.

    Αληθινός φίλος είναι αυτός που σου κρατάει το χέρι… και ταυτόχρονα αγγίζει την καρδιά σου.

    Ο χειρότερος τρόπος ν΄αγαπάς κάποιον,

    Ο Τσάρλι Τσάπλιν για το νόημα της ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

    Το ότι «υπάρχεις», είναι δεδομένο. Το να ζεις αξιοπρεπώς όμως είναι τέχνη. Μία τέχνη που «παίρνει» χρόνο....


    Διαβάστε την ομιλία που έδωσε ο Τσάρλι Τσάπλιν στα 70στά γενέθλιά του, μία ομιλία για το νόημα της ζωής.
    Ο Τσάπλιν όταν άρχισε να αγαπά τον εαυτό του ανακάλυψε την αυθεντικότητα, την κατανόηση, την ωριμότητα, την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την αυταγάπη, την απλότητα, την πληρότητα, την αυτοεκτίμηση και τη σοφία της καρδιάς.

    Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου, πραγματικά,

    Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΕΜΜΕΤ ΦΟΞ

     Η Πνευματική Δίαιτα των Εφτά Ημερών

      Το θέμα της δίαιτας είναι ένα από τα πρώτα θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό σήμερα. Οι εφημερίδες και τα πε­ριοδικά είναι γεμάτα άρθρα πάνω σ' αυτό το θέμα. Τα ράφια των βιβλιοπωλείων είναι γεμάτα τόμους που αποκα­λύπτουν τα μυστήρια των πρωτεϊνών, των αμύλων, των Βιταμινών και ούτω καθεξής. Όλος ο κόσμος ασχολείται με την τροφή. Οι ειδικοί σ' αυτό το θέμα λένε πως σωματικά γινόσαστε ότι τρώτε πως ολόκληρο το σώμα σας αποτε­λείται από ότι φάγατε στο παρελθόν. 

    Λένε πως αυτό που τρώτε σήμερα θα βρίσκεται

    Δημιούργησαν σούπερ αγελάδες που παράγουν γάλα με υψηλή θρεπτική αξία

    Γενετικά τροποποιημένες αγελάδες που μπορούν να παράγουν γάλα με υψηλή θρεπτική αξία αλλά και κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη γαλακτόζη, δημιούργησαν δύο διαφορετικές ομάδες επιστημόνων από τη Μογγολία.
     
    Στην πρώτη περίπτωση, ειδικοί από το Εργαστήριο Βιοπαραγωγής του Πανεπιστημίου της Μογγολίας, δημιούργησαν - με τον τρόπο που επιτεύχθηκε
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα