Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Μακαρόνια: 5 απρόσμενα οφέλη υγείας

Μακαρόνια: 5 απρόσμενα οφέλη υγείας


Και όμως, αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, μία -ισορροπημένη- μακαρονάδα, μπορεί να προστατεύει την υγεία μας.
Μπορεί να νομίζεις ότι μια μακαρονάδα θα καταστρέψει τη δίαιτά σου. Ε, λοιπόν, κάνεις λάθος. Τα μακαρόνια όχι μόνο δεν παχαίνουν αν δεν κάνεις υπερβολές, αλλά έχουν και απρόσμενα οφέλη για την υγεία σου. Αυτά είναι μόνο μερικά:

Βοηθούν στη συγκέντρωση
Τα μακαρόνια περιέχουν υδατάνθρακες οι οποίοι, παρά τη δαιμονοποίησή τους από αρκετές σύγχρονες δίαιτες, είναι απαραίτητοι για τον εγκέφαλό μας. Γιατί; Οι υδατάνθρακες θεωρούνται, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα καύσιμα του εγκεφάλου. Η έλλειψη των υδατανθράκων εμποδίζει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και αυτό δεν μας επιτρέπει  να συγκεντρωθούμε.

Μακαρόνια: 5 απρόσμενα οφέλη υγείας

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ζαλάδες, οι πονοκέφαλοι και τα προβλήματα συγκέντρωσης είναι πιο έντονα και συχνά, σε όσους κάνουν τις αυστηρές δίαιτες που λέγαμε.

10 συμβουλές αναζήτησης στο YouTube που πρέπει να γνωρίζετε

Το YouTube είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες video streaming με εκατομμύρια επισκέπτες. Αν είστε και εσείς οπαδός του YouTube ίσως να θέλετε να μάθετε μερικές συμβουλές για το πως να κάνετε μία εξειδικευμένη αναζήτηση στο δημοφιλές δικτυακό τόπο streaming βίντεο.
YouTube youtube
Ας δούμε λοιπόν δέκα τρόπους αναζήτησης του YouTube:
1. Βρείτε ένα συγκεκριμένο κανάλι στο YouTube
search1 youtube
Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο κανάλι στο YouTube, αλλά η λέξη που ζητάτε ενδεχομένως να σας δίνει μία ποικίλη πληθώρα αποτελεσμάτων, αποτελούμενη από βίντεο και κανάλια. Έτσι, αν θέλετε να περιορίσετε την αναζήτησή σας μόνο για κανάλια βάλτε ένα κόμμα και την λέξη «channel» μέσα στον πεδίο αναζήτησης. Για παράδειγμα κάντε αναζήτηση με τις λέξειςiguru.gr, channel
Το παραπάνω ερώτημα θα σας επιστρέψει όλα τα κανάλια που έχουν τη λέξη «iguru.gr» σε αυτά.
2. Εύρεση μιας ταινίας στο YouTube
search2 youtube
Εκτός από τα απλά βίντεο, το YouTube διαθέτει επίσης μια σειρά από ταινίες μεγάλου μήκους που μπορείτε να παρακολουθήσετε στις συσκευές σας. Ενώ ένα σύνηθες ερώτημα αναζήτησης σας δίνει μία τεράστια γκάμα αποτελεσμάτων και δεν επικεντρώνεται στις ταινίες, χρησιμοποιώντας το ακόλουθο κόλπο μπορείτε να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε. Βάλτε στην αναζήτησή σας ένα κόμμα και την λέξη «movie». Για παράδειγμα γράψτε x-men, movie
Θα δείτε ότι θα σας επιστρέψει μόνο ταινίες. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάποιο από αυτές και να αρχίσετε να απολαμβάνετε την ταινία σας.

Η προσδοκία τροφοδοτεί την απογοήτευση


Πρόκειται για μια νοσηρή προσκόλληση σε ανθρώπους, πράγματα, και αποτελέσματα που θέλουμε να μπορούσαμε να ελέγξουμε, αλλά δεν το καταφέρνουμε». - Δρ Steve Maraboli
Όταν διάβασα αυτά τα λόγια, ήταν σαν να μιλούσαν απευθείας σε μένα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, έμαθα ότι η οικογένειά μου δεν θα μπορέσει να έρθει να μείνει μαζί μου στις διακοπές. Είχα ήδη προγραμματίσει, που θα έμενε ο καθένας, είχα διακοσμήσει το σπίτι μου, και περίμενα με αγωνία και ενθουσιασμό τον ερχομό τους. Κατέρρευσα εντελώς όταν έμαθα ότι τα πράγματα δεν θα εξελίσσονταν έτσι, και, ως αποτέλεσμα, αντέδρασα υπερβολικά.
Ο λόγος που αντέδρασα υπερβολικά ήταν επειδή είχα μια παιδιάστικη προσκόλληση στο πώς ήθελα να οι διακοπές μου να είναι, και δεν είχα αυτό που ήθελα. Είχα προσδοκίες ότι θα έρχονταν να μείνουν μαζί μου, χωρίς να επιβεβαιώσω τα σχέδια μου μαζί τους. Έκανα μια υπόθεση, και έκανα λάθος, και αυτό για μένα ήταν καταστροφή. Αυτές είναι οι συνέπειες των προσδοκιών μας, όταν είμαστε επίμονα προσκολλημένοι σε αυτές.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ


Οι κρύσταλλοι έχουν κεντρίσει την ανθρώπινη φαντασία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Λέγεται ότι στην Ατλαντίδα τα μηχανήματα κινούνταν με κρυστάλλους και ότι κρατούσαν ακόμη και τα αρχεία τους χαραγμένα σε αυτά. Κρύσταλλοι έχουν κεντρίσει και την σύγχρονη φαντασία. Τώρα βλέπουμε κρυστάλλους σε πολλούς χώρους - από τον κόσμο της γιόγκα μέχρι αυτόν της υψηλής μόδας.
Γιατί, λοιπόν, αγαπάμε τους κρυστάλλους τόσο πολύ; Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, επειδή είναι απλά, όμορφοι. Οι κρύσταλλοι είναι απόλαυση να τους κοιτάς. Είχα έναν δάσκαλο που μου έλεγε, «Είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα το να αγγίζουμε κάτι που θεωρούμε όμορφο». Αν και δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με τις συνέπειες αυτής της ιδέας γενικά, το κάνω όταν πρόκειται για κρυστάλλους ...
Το άγγιγμα ενός κρυστάλλου είναι ένα δώρο, εν μέρει λόγω της οπτικής δύναμής του. Αλλά η ενέργεια ενός κρυστάλλου είναι ένα δώρο αυτή καθ’ αυτή. Έτσι, αν αισθάνεστε ότι έχετε μείνει έξω από την μανία των κρυστάλλων, αν νομίζετε ότι οι κρύσταλλοι είναι καλοί και ωραίοι, αλλά αισθάνεστε σαν να «μην πείθεστε» τότε αυτό το άρθρο είναι για σας…
Ένας κρύσταλλος είναι μια συνειδητότητα. Όταν μπαίνετε σε ένα κατάστημα που εκθέτει κρυστάλλους, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε, γιατί η επιλογή ενός κρυστάλλου είναι κάτι σαν την επιλογή ενός φίλου. Το να βρείτε τον κρύσταλλο-σύντροφό σας μπορεί να μοιάζει σχεδόν ανεξήγητο όπως είναι και η ίδια η συντροφικότητα.
Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα κατάστημα κρυστάλλων, συγκλονίστηκα. Ήμουν με μια φίλη μου, η οποία περνούσε έναν χωρισμό, και είχε επισκεφτεί το κατάστημα την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρει οδηγίες για κρυσταλλο-θεραπεία. Η υπάλληλος του καταστήματος είχε προτείνει έναν ροζ χαλαζία (την κλασική πέτρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την καρδιά). Η φίλη μου επέμενε ότι η πέτρα την έκανε να νιώθει υποστήριξη, έτσι με πήρε κι εμένα εκεί για να μάθω περισσότερα. Ήταν κάτι που έπρεπε να το δοκιμάσω.
Την συγκεκριμένη στιγμή, αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα να κοιτάξω για μια πέτρα που θα με κάνει να νιώθω ήρεμη, γειωμένη και με αυτοπεποίθηση στη νέα μου εργασία. Η κυρία στο γραφείο πρότεινε μάτι της τίγρης για το θάρρος, αιματίτη για τη γείωση, και κιτρίνη για μια θετική προοπτική. Σκέφτηκα, Πω πω, αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό!!!!

Πώς να απαλλαγείτε από τη φλεβίτιδα με φυσικό τρόπο

kirsoi

Οι κιρσοί (φλεβίτιδα), γνωστοί επίσης και ως ευρυαγγείες, προκαλούνται από τη συγκέντρωση αίματος στα πόδια που κάνει τις φλέβες να πρήζονται, να παραμορφώνονται ή ακόμα κάποιες φορές και να σπάνε.

Αυτό κάνει τα πόδια να παρουσιάζουν μια εικόνα γεμάτη από κόκκινους κόμβους, ανώμαλες φλέβες και μώλωπες.
Τα καλά νέα είναι ως δεν χρειάζεται να ζείτε όλη σας τη ζωή με τους κιρσούς.
Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική φλεβίτιδα και να κάνετε και πάλι τα πόδια σας λεία.

H αλλαγή της διατροφής μπορεί να αλλάξει το μεταβολισμό και τη χημεία του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τελικά το επίπεδο της ενέργειας, αλλά και τη διάθεσή μας

Ποιες ειναι οι τροφες που θα εκτοξευσουν την ενεργεια σας

apples

Αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι «ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα», οι ερευνητές μελετούν ποια είναι η σχέση ανάμεσα στο τι τρώμε και στο πώς αισθανόμαστε.

Υπάρχουν ενδείξεις πως η αλλαγή της διατροφής μπορεί να αλλάξει το μεταβολισμό και τη χημεία του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τελικά το επίπεδο της ενέργειας, αλλά και τη διάθεσή μας.
Οι τροφές μπορούν να ενισχύσουν την ενέργειά μας, παρέχοντας θερμίδες, πιέζοντας το σώμα να καίει θερμίδες πιο αποτελεσματικά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, παραδίδοντας την καφεΐνη. Τα καλύτερα τρόφιμα είναι εκείνα που διατηρούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα μας σταθερά και ενεργοποιούν τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που αφορούν την καλή διάθεση.
Διαβάστε ποια τρόφιμα μπορούν να το κάνουν αυτό.

Το αριστουργηματικό αποτελεί πάντα την εξαίρεση

post-368

Όποιος έχει ξυπνήσει από τα πρώτα όνειρα της νιότης` όποιος έχει αναλογιστεί τη δική του εμπειρία και την εμπειρία των άλλων` όποιος έχει εξετάσει τη ζωή στην ιστορία του παρελθόντος και της εποχής του, και τελικά στα έργα των μεγάλων ποιητών, σίγουρα θα μπορεί να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα, αν η κρίση του δεν έχει παραλύσει από κάποια ανεξίτηλα χαραγμένη προκατάληψη, ότι αυτός ο κόσμος των ανθρώπων είναι το βασίλειο του τυχαίου και της πλάνης. Αυτά τα δύο τον κυβερνούν ανελέητα στα μεγάλα πράγματα αλλά και στα μικρά. Και μαζί μ’ αυτά η ανοησία και η μοχθηρία κρατάνε κι αυτές το δικό τους φραγγέλιο. 
Βγαίνει λοιπόν αβίαστα το συμπέρασμα ότι καθετί καλύτερο θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια για να επικρατήσει` ό, τι είναι ευγενές και σοφό σπάνια εμφανίζεται, σπάνια αναλαμβάνει δράση ή βρίσκει ευήκοα ώτα, ενώ το παράλογο και το διεστραμμένο στον τομέα της σκέψης , το βαρετό και το κακόγουστο στη σφαίρα της τέχνης, το μοχθηρό και το ψευδεπίγραφο στη σφαίρα της δράσης, επιβάλλουν κατά κανόνα την κυριαρχία τους με μικρές μόνο διακοπές. 

Είναι κοντά στο Τρίγωνο Βερμούδων και Εκπέμπει στο Διάστημα

Καραϊβική
Κάτω από το βουητό της κυκλοφορίας των πλοίων και τη φλυαρία της θαλάσσιας ζωής, ένας απόκοσμος ήχος προέρχεται από την Καραϊβική Θάλασσα. Είναι πάρα πολύ χαμηλός για να τον ακούσουν οι άνθρωποι, αλλά η υπογραφή του μπορεί να ανιχνευθεί από το διάστημα. Οι επιστήμονες δεν έχουν δει ποτέ-ή ακούσει-κάτι παρόμοιο.
Η Καραϊβική είναι συνδεδεμένη στο μυαλό των περισσότερων με διακοπές σε ονειρικούς προορισμούς. Βεβαίως, κάποιοι μπορεί να θυμούνται ότι εκεί κοντά βρίσκεται και το Τρίγωνο των Βερμούδων, με όλα τα μυστήρια που συνοδεύουν τον θρύλο του, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται τους πειρατές του παλιού καιρού, με όλα τα «παρελκόμενα», όπως χαμένους θησαυρούς κ.α.
Στο ιδιότυπο «ψηφιδωτό» της Καραϊβικής έρχεται να προστεθεί ένα άλλο νέο, «μυστηριακό» στοιχείο: Ένας αινιγματικός ήχος από τους βυθούς, ο οποίος δεν μπορεί να ακουστεί από τον άνθρωπο, αλλά «πιάνεται» από το Διάστημα- και, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Gizmodo, ο επιστημονικός κόσμος δεν έχει ξανακούσει κάτι παρόμοιο.

ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ

Κάρμα-Εσωτερισμός

O Mακρόκοσμος ( το Σύμπαν )
              Και
Ο Μικρόκοσμος (ο άνθρωπος)Δεν υπάρχει  σχεδόν  κανείς που  να μην έχει υποσυνείδητες  αναλαμπές  για την ουράνια καταγωγή του .διότι πως αλλιώς  δικαιολογείται  ακόμα  κι εκείνος  που δηλώνει  άθεος , σε μία δύσκολη  στιγμή του  να στρέφει  τις ελπίδες  του  στην βοήθεια  μιας «αόριστης»  ή «αόρατης» δύναμης ;


Οι  περισσότεροι άνθρωποι  όμως  μπερδεύονται  στην προσπάθειά τους  να κατανοήσουν  το μηχανισμό  εκείνων  των δυνάμεων  που επηρεάζουν  και κατά συνέπεια ,διαμορφώνουν  τη ζωή τους ,από τη γέννηση  μέχρι το θάνατό τους .
Θεωρώ λοιπόν σκόπιμο να ξεκινήσω  από τις δυνάμεις  που ενεργούν  μέσα από τον άνθρωπο και  μετά να αναφερθώ  στις δυνάμεις  που βρίσκονται  έξω από αυτόν , διότι η λογική  υπαγορεύει  ότι «προέχουν τα του οίκου μας».
Yπό αυτήν την έννοια , ο άνθρωπος  θα πρέπει  να ασχοληθεί  κατά πρώτον  με τη γήινη  φύση του  και βέβαια  με την αναζήτηση  της θέσης του(καλής-κακής) μέσα στην ίδια τη φύση , διότι αυτή είναι η μοιραία δύναμη που διευθύνει  όλα όσα  αντιλαμβάνεται  ο άνθρωπος  από το τελευταίο  πετραδάκι  μέχρι  τον Hλιο, το Φεγγάρι , ακόμα και τις  σταγόνες της βροχής.

Ας ξεκινήσουμε από τον Ήλιο
Mέσω των ηλιακών ακτίνων , οι οποίες  σε συνδυασμό  με την ύλη  παράγουν  όλες τις γνωστές φυσικές δυνάμεις  μπαίνει σε κίνηση  ολόκληρος  ο πλανήτης .Αυτό συμβαίνει  καθώς η ηλιακή  ενέργεια  συμπυκνώνεται  στο εσωτερικό  της Γης με τη   μορφή  του μαγνητισμού για να εκδηλωθεί στη συνέχεια  στην επιφάνειά της  με τη μορφή  της μοριακής έλξης, η οποία  συντελείται  από τα τέσσερα  βασικά στοιχεία: Από τη Γη που τη στηρίζει ,από το Νερό  που τη συντηρεί  ,από τον Αέρα που την αναζωογονεί  και τη Φωτιά  που μέσω του ήλιου  κινητοποιούνται όλες οι φυσικές  δυνάμεις , οι οποίες  κυκλοφορούν  δια μέσου  των ορυκτών , των φυτών  και των  ζωικών  βασιλείων .Και βέβαια , είναι πολύ εύκολο  να αντιληφθεί κανείς , κάνοντας  τις συγκρίσεις του , ότι παρόλη  την αντινομία του κάθε βασιλείου  υπάρχει  μία αλληλεπίδραση  μεταξύ τους,  από την οποία  συγκρατείται  το υλικό σώμα  του πλανήτη μας.

Η Γη ως  ζωντανός οργανισμός:

H MΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ Στις διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς ( μέρος 2ο)

METEΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΡΩΜΑΙΟΙ,ΕΒΡΑΙΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ


ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Από τον ελληνικό  πολιτισμό  ξέρουμε  ότι ο Πυθαγόρας , ο Σωκράτης , ο Πλάτωνας  κήρυξαν  την ύπαρξη  της ψυχής  και την αθανασία της  καθώς και την αναγκαιότητα της  συνεχούς  μετεμψύχωσης της πριν  επιστρέψει  στην πρώτη της ουσία.
Πεντακόσια χρόνια πριν  από τη Χριστιανική  εποχή , ο ποιητής  Πίνδαρος  στους θρήνους του  αναφέρεται  συχνά  στο νόμο της  μετενσάρκωσης  που επιτρέπει  στην ψυχή  να υψώνεται  κατά τη διάρκεια  των διαδοχικών  ενσαρκώσεων  της. Για να εξηγήσει  το μηχανισμό του τροχού των γεννήσεων  και των αναγεννήσεων , ο Εμπεδοκλής  γράφει « το πολλαπλό  γεννά το ένα  και το ένα  διαλύεται  στο πολλαπλό,  τα όντα  γεννιούνται  χωρίς  να προορίζονται  να διαρκέσουν  και επειδή αυτή η αλληλουχία  συνταυτίζεται χωρίς  διάσπαση  επανέρχονται  αιώνια  σένα ακατάλυτο  κύκλο».
Ο Ηράκλειτος  δίνει  σχεδόν την ίδια πληροφορία « όταν  ζούμε οι  ψυχές μας  είναι  νεκρές και θαμμένες  μέσα μας , όταν πεθαίνουμε , οι ψυχές  ξανά βρίσκουν  την πραγματική τους φύση 
 Ο Πυθαγόρας , ο οποίος γεννήθηκε  στην Ελλάδα  και έζησε  για πολύ καιρό  στην Αίγυπτο , φαίνεται  ότι τη μύηση  του  την πήρε  από τους Αιγύπτιους  ιερείς . Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του  στη  Βαβυλώνα όταν οι Πέρσες  κατέλαβαν  την  Αίγυπτο , μπόρεσε και μυήθηκε  στον μυστικισμό  και στην Περσική  φιλοσοφία. Στη διδασκαλία του διαβάζουμε : « η ψυχή προϋπήρχε  από πάντα , υπάρχει και θα υπάρχει  να ζει πάντα».
Ο Σωκράτης τονίζει σε  μία  συναρπαστική φράση « πρέπει να υπάρχει  το αντίθετο  του ‘πεθαίνω’ και αυτό είναι  το ΄ξαναγεννιέμαι»‘.
Ο Πλάτωνας  αναφέρει : «η ψυχή μας  προσομοιάζει  προς το θεϊκό  και το σώμα  μας προς το  πρόσκαιρο»
Στο Φαίδωνα  του Σωκράτη  διαβάζουμε :οι καλοί  και οι κακοί  σπάνια διαχωρίζονται  και ακόμα  περισσότερο  όσοι βρίσκονται  στη μέση αυτών , αλλά η ψυχή μας  υπήρχε και προϋπήρχε  από την ίδια   την αθάνατη  ουσία της .Έτσι, όταν έρχεται ο θάνατος  ότι υπάρχει θνητό  μέσα στον άνθρωπο  πεθαίνει  και ότι είναι αθάνατο  αποσύρεται  αγνό και αδιάφθορο.» Επίσης συμπεραίνει : «‘αν η ψυχή  είναι αθάνατη , έχει ανάγκη  από φροντίδα  όχι μόνο στο διάστημα  αυτό που ονομάζουμε  ζωή , αλλά και στο διάστημα που την ακολουθεί , γιατί αν σκεφτείτε  καλά θα καταλάβετε  πόσο σοβαρό  είναι να την παραμελείτε»

H ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ στις διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς ( μέρος 1ο )

Είναι πολυάριθμοι  αυτοί που πιστεύουν  πως η θεωρία της επιβίωσης της  ψυχής  μέσα από διαδοχικά σώματα  μας έρχεται από το βουδισμό .Όμως ο Βούδας  δεν δίδαξε  την ύπαρξη  της ψυχής , ούτε και τις  πιθανές  μετενσαρκώσεις  της.

 Ο Γκαουντάμα  Βούδα  αποδεικνύει  ότι από τη  στιγμή  που εγκαταλείπει  το παλάτι ( ύστερα από  29 χρόνια έκλυτου βίου ) για να διδάξει , τηρεί στην εντέλεια το Δόγμα .Ο Βούδας  το αναφέρει  σαν κάτι το αυτονόητο , που  δε χρειάζεται  εξήγηση  ,επομένως αυτές οι έννοιες  έπρεπε  να ήταν ήδη  γνωστές στο λαό .Παραθέτω μία  φράση του του Βούδα: « Είναι  άγνωστη  η αρχή των  όντων  που βρίσκονται  μέσα  στην άγνοια , που η επιθυμία  οδηγεί  σε νέες  γρεννήσεις.Στο τέλος της διαδρομής τους  βρίσκεται το Νιρβάνα .Κάθε απόκλιση είναι  απαράδεκτη  και κάθε  οπισθοδρόμηση  είναι σπανιότατη .»

     Οι πολυάριθμες ζωές του Βούδα  αναφέρονται  στις Γιατάκας  το βιβλίο των 550  μετενσαρκώσεων  του Βούδα που μοιάζει  να χρονολογείται  από το 2ο αιώνα  Π.Χ.
Ο δόκτωρ  
de henseler  παρουσιάζει τους Άτλαντες  ως προάγγελους  της θεωρίας  της μετενσάρκωσης  της ψυχής  σε  διάφορα διαδοχικά σώματα .Φαίνεται ότι εκεί  βρίσκεται ο  ο κρίκος  της μεγάλης  αλυσίδας….
Πιθανολογείται  ότι η Αίγυπτος  υπήρξε μία  ευημερούσα αποικία  των Ατλάντων  πριν αποικισθεί από τους Τολτέκους , τους πιο  καλλιεργημένους , κατά τα φαινόμενα  από όλους τους Άτλαντες.
        
Δεν είναι λοιπόν  στην Ινδία  όπως πιστεύεται  ότι διαμορφώθηκαν  αρχικά αυτές οι έννοιες  αλλά εκεί πρώτο διαδόθηκαν  με το όνομα  «Σαμσάρα»   
 
                                   
                                                                                                      Iνδία


Εδώ στη Δύση  καλλιεργούμε  τη Λογική  ως τη πολύ μεγάλη αρετή  αλλά για τους Ινδούς  σημασία έχει να  αισθάνονται.  


Η ινδική  φιλοσοφία  βοηθά τους φτωχούς  όσο και τος δασκάλους , τους Σαντού  και  παρά  τη μεγάλη  αθλιότητα , δίνει  στον καθένα  αυτό το μυστηριακό  χαμόγελο , αυτόν τον αέρα  πνευματικής  αξιοπρέπειας  που τόσο μας συγκινεί  όταν  έχουμε την τύχη  να επισκεφτούμε  τη χώρα  τους. Kαμία επανάσταση  ενάντια  στο πεπρωμένο .Eίναι  δυστυχισμένοι  σε αυτή τη ζωή;  Φταίει  το κάρμα επομένως  καμία έννοια αδικίας  από το πεπρωμένο .Σκέφτονται  τη μέλλουσα ζωή ,και  μετά θάνατο ποια θα είναι η μέλλουσα  μετενσάρκωση .Αυτήν θα πρέπει να  κερδίσει κανείς σε αυτήν τη ζωή .Οι ζωές θα διαδέχονται  η μία την άλλη .Το Ανώτερο αν  θα ασχοληθεί  με τον εξαγνισμό τους και γι αυτό δέχονται  τη δοκιμασία .Αυτός είναι ο μέγάλος  κύκλος του κάρμα .Οδηγεί τον άνθρωπο  προς την τελείωσή του  , όπου θα μάθει  τελικά να καταργεί  το εγώ του .

KANE MIA EYXH……ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ….


Η ευχή που δίνεται  με αγάπη , από καρδιάς  έχει μεγαλύτερη  αξία  καθώς έχει  περισσότερες πιθανότητες  πραγμάτωσης .
Υπάρχουν και ευχές  που δίνονται  αδιάφορα , μόνο τυπικά. Και εκείνες  που  έχουν σα σκοπό τους   να κατακεραυνώσουν την ασπίδα  προστασίας μας προκαλώντας   αντίθετο αποτέλεσμα  από αυτό που μας εύχονται .
Η ευχή λοιπόν είναι κάτι  σαν επίκληση  σαν την έκφραση  μιας επιθυμίας.
 Αυτές είναι οι καλές πλευρές μιας ευχής  όμως τι γίνεται με τις υποκριτικές  που μας αναλώνουν ενεργειακά


ΤΡΟΠΟΙ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
·         Οραματιζόμαστε  τον εαυτόν μας  να περιβάλλεται  από ένα  λαμπερό  λευκό  φως , το οποίο εκτείνεται  ένα μέτρο περίπου  γύρω από το  σώμα μας.
·        Συγχρόνως ,  οραματιζόμαστε  εκείνους τους ανθρώπους  που μας περιβάλουν
·         .Προσπαθούμε  να διαισθανθούμε  τα συναισθήματα τους   μέσα από τις χρωματικές  εκπομπές τους  με συγκεκριμένα  σχήματα , όπως είναι τα κυκλικά  σχήματα  για την αγάπη , πράσινα τετράγωνα  για το συμφεροντολογισμό , γαλάζια τετράγωνα  για τη φιλία  και την πνευματικότητα.
·        Τα αρνητικά συναισθήματα  μπορούμε  να τα εικονογραφούμε( νοερά) με  μυτερά  τριγωνικά  σχήματα κίτρινου  ή μαύρου χρώματος , τα οποία  εκπέμπονται  με δύναμη  εναντίον μας  διαπερνώντας  την αύρα μας και να μας πληγώνουν .
·        Φανταζόμαστε αυτά τα αρνητικά σχήματα  να απορροφώνται  από την φωτεινή   προστατευτική ασπίδα μας  και έτσι  να εξουδετερώνονται.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ
·        Αν περιμένουμε αμφίβολες  επισκέψεις , το πρωί της ιδίας ημέρας να διαλογιστούμε , κάνοντας   τις  ανάλογες  αναπνευστικές ασκήσεις  για να ενδυναμώσουμε  την ασπίδα της προστασίας μας .
·        Την ώρα του διαλογισμού  να   φανταζόμαστε έναν ένα  τους επισκέπτες  με τα κρυφά τους συναισθήματα για το άτομό μας .Εφόσον αισθανθούμε  ότι από κάποιους  εισπράττουμε αρνητικά συναισθήματα  τότε περιβάλουμε με αγάπη  όλους  μέσα στο  καθαρτήριο κύκλο  προστασίας που μας περιβάλλει  με μία προσευχή  προστασίας και δύναμης .

Ακουσα:οτι το Μελλον ανηκει στους Ζωντανους


Άκουσα:πως το χρήμα δεν φέρνει την Ευτυχία,πως δεν χρειάζεται χρήμα ούτε στην Υγεία!

Άκουσα:ότι η Ευτυχία βρίσκεται όταν ξανασηκώνεσαι μετά από μια αποτυχία!

Άκουσα:για αξίες,για δικαιοσύνη,για δημοκρατία,για ισότητα και για καλούς τρόπους(μόνο που πρέπει να τα μάθεις χωρίς να τα βλέπεις)

Άκουσα:ότι την διασκέδαση δεν την απολαμβάνεις γιατί συμβαίνει στις ώρες ανάπαυσης σου!

Άκουσα:πως όταν πίνεις αναφέρεις το όνομα μου!

Άκουσα:ότι θα πρέπει να αντέξουμε και άλλη λιτότητα,κι άλλο χαράτσι,ότι αποκτήθηκε αφανίστηκε!

Άκουσα:ότι η δική μας δημοκρατία προκαλεί ατυχήματα,μόνο που τα ατυχήματα τα προκαλούν οι πολιτικοί!

Άκουσα:για περικοπές μισθών και αυξήσεις Αγάθων!

Άκουσα:πως ο Έλληνας κρυώνει,όμως ο καναπές τον αποζημιώνει!

Η σκέψη παράγει χημικά στοιχεία στον οργανισμόΟ μέσος άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να καταλάβει ότι η σκέψη παράγει ορισμένα χημικά στοιχεία στον οργανισμό. Οι άνθρωποι τρώνε και αφομοιώνουν τις τροφές, και, συνεπώς, χρησιμοποιούνται τα χημικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για το σώμα τους. Σε ένα άλλο επίπεδο, η σκέψη παράγει στοιχεία στη νοητική σφαίρα.

Εάν οι νοητικές ή συναισθηματικές πράξεις δεν παρέχουν ορισμένα στοιχεία στην αύρα, τότε το σώμα δεν αφομοιώνει τα ίδια στοιχεία από τις τροφές ή τις βιταμίνες που λαμβάνει. Έτσι, για παράδειγμα, όταν ο σίδηρος λείπει από την αύρα, το σώμα δεν θα αφομοιώνει σίδηρο από τις τροφές, και αν εισαχθεί στο σώμα τεχνητά μέσω χαπιών ή ενέσεων, το σώμα είτε θα τον αποβάλλει ή θα δημιουργηθούν διαταραχές.

Υπάρχουν συναισθήματα που καταναλώνουν ορισμένα στοιχεία από το σώμα. Υπάρχουν συναισθήματα που παράγουν τα ίδια στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τις σκέψεις. Μέσω ορισμένων τρόπων σκέψης, κάποιος συσσωρεύει, ας πούμε, κάλιο. Μέσω άλλων τρόπων σκέψης, το κάλιο καταναλώνεται και εξαντλείται από το σώμα.

Ο νόμος της ΦθοράςΟι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να απολαύσουν τη ζωή, είναι καλύτερα να εξαπατούν τον εαυτό τους και να επιβάλουν την ιδέα ότι τα πράγματα δεν φθείρονται και η ζωή θα προχωρά στον κήπο της νεότητας, της ευημερίας, της φήμης και της ευτυχίας. Στην πραγματικότητα μια τέτοια στάση περιέχει τους σπόρους όλων των μελλοντικών απογοητεύσεων και δυστυχιών.

Τα παιδιά πρέπει να μάθουν από την ηλικία των τριών ετών ότι τα καινούργια πράγματα θα γίνουν παλιά και θα εξαφανιστούν. Όλες οι μορφές της ζωής θα αποσυντεθούν τελικά και θα εξαφανιστούν. Πρέπει να μάθουν να αποκολλώνται από τις μορφές και τη ζωή σε μια κατάσταση της συνείδησης που δεν διαταράσσεται από τις αλλαγές αυτές. Διδάξτε τους πώς να προσαρμόζονται στην αλλαγή, στη φθορά και στη διαδικασία ανανέωσης, χωρίς να ταυτίζονται. Πρέπει να μάθουν ότι δεν υπάρχει κατάσταση που δεν θα περάσει. Αν μάθουν αυτό το γεγονός, θα αισθανθούν βαθιά χαρά η οποία προέρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι είναι, κατά μία έννοια, η Αμετάβλητη Μονάδα.

Ποια είναι η αιτία της αδράνειας;


Ποια είναι η αιτία της αδράνειας;
Όταν δεν μοχθείτε, όταν δεν έχετε αυτή την επιθυμία για μόχθο, να τρέξετε, να πηδήξετε και να χορέψετε, να κινείστε, αυτό σημαίνει ότι δημιουργήσατε στο παρελθόν αυτές τις συνθήκες κατά τις οποίες κάψατε τις "ασφάλειές" σας και δεν μεταδίδουν πρανική ενέργεια πια. Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιδιορθώσετε τις ηλεκτρονικές λυχνίες στο σώμα σας, έτσι ώστε να αρχίσουν να λαμβάνουν ενέργεια.
Τα εμπόδια για την ενέργεια μπορεί να είναι διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, μια λανθασμένη φυσική δράση δημιουργεί εμπόδια στη λήψη πράνα. Ένα λάθος συναίσθημα, αρνητικά συναισθήματα, μπορεί να κάνουν μια άλλη "ασφάλεια" να καεί. Ένα σχέδιο που βασίζεται στη χωριστικότητα, την καταστροφή, το μίσος, τη ματαιοδοξία, ή τον εγωισμό μπορεί να κάψει άλλες λυχνίες στον εγκέφαλό σας. Όταν αυτές οι λυχνίες καούν, δεν μπορείτε να λάβετε πράνα από τη γη και από τον ήλιο, και πέφτετε σε κατάθλιψη, αδράνεια και απάθεια.

Τα μυστικά της καλής στύσηςΠεριεχόμενα
 1. Επιθυμία
 2. Ερεθίσματα
 3. Συνθήκες
 4. Απουσία στρες κατά την επαφή
 5. Ανατομία Πέους
 6. Οι ορμόνες
 7. Τα νεύρα της στύσης
 8. Τα αγγεία του πέους
 9. Η στύση είναι το βαρόμετρο της υγείας της καρδιάς
 10. Κατάθλιψη
 11. Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης
 12. Φάρμακα, Ακτινοβολία, Χειρουργικές Επεμβάσεις
 13. Ψυχογενή ή οργανικά αίτια
 14. Τρόπος Ζωής

Σεξουαλική Επιθυμία

Για να ξεκινήσει η σεξουαλική λειτουργία στον άντρα, είναι απαραίτητο να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία. Συνήθως, η σεξουαλική επιθυμία του άντρα γίνεται αντιληπτή ως ορμή και συνοδεύεται από σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί. Το ότι οι άντρες έχουν πάντα επιθυμία είναι σαφέστατα ένας μύθος. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Ερεθίσματα

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η επιθυμία, για να πυροδοτηθεί η σεξουαλική λειτουργία, διότι εξίσου σημαντικά είναι και τα σεξουαλικά ερεθίσματα. Τα ερεθίσματα που ο εγκέφαλος μπορεί να αξιολογήσει ως σεξουαλικά προέρχονται από όλες τις αισθήσεις, όραση, ακοή, όσφρηση, αφή και γεύση, καθώς και από τις σκέψεις. Ο εγκέφαλος αποφασίζει αν τα ερεθίσματα είναι σεξουαλικά, χρησιμοποιώντας τη μνήμη, τους συνειρμούς και λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες. Φαίνεται, δηλαδή, πως δεν αρκεί η εικόνα ενός γυμνού γυναικείου κορμιού, για να πυροδοτηθεί η σεξουαλική λειτουργία, αλλά πρέπει ο εγκέφαλος να το συσχετίσει με σεξουαλική ευχαρίστηση, με ευχάριστες εμπειρίες και να βρίσκεται σε πλαίσιο που επιτρέπει την σεξουαλική έκφραση (π.χ. τόπος, χρόνος). Χαρακτηριστικό παράδειγμα δυσμενών συνθηκών είναι το επιβεβλημένο σεξ με σκοπό τη σύλληψη. Είναι οι συνθήκες κατά τις οποίες τα ερωτικά παιχνίδια αντικαθίστανται από θερμόμετρα και τεστ ωορρηξίας, ενώ η ερωτική πρωτοβουλία γίνεται καταναγκασμός και επιταγή του ημερολόγιου.

Πάθος
Τι σημαίνει πάθος;

Πάθος σημαίνει ένταση,αδυναμία,έντονη επιθυμία,μαρτύριο. Όταν αναφέρουμε την λέξη πάθος το μυαλό μας πάει στο ερωτικό πάθος που είναι η έντονη φυσική έλξη προς ένα άλλο πρόσωπο και η ακατανίκητη δύναμη που μας κυριεύει και μπορεί καμμιά φορά να μας οδηγήσει στα άκρα. 

Χαρακτηριστικό του  πάθους είναι ότι δεν παύει να υπάρχει μέσα μας αν δεν βρεί ένα τρόπο να εκφραστεί και να αποφορτιστεί. Άλλοι το παρομοιάζουν με παραλήρημα,μια μανία. Στο ζενίθ του έρωτα,όταν βιώνουμε τη μέγιστη συναισθηματική εμπλοκή, είναι οι ορμόνες που ξεσηκώνονται σε θύελλα μέσα μας και καθοδηγούν τις πιο μύχιες σκέψεις και πράξεις μας, κάνοντας παιχνίδι με τα εγκεφαλικά μας κύτταρα,και άλλες φορές μας φτάνει στα ουράνια και αποτελεί πηγή έμπνευσης και άλλες φορές είναι αρρώστια και μας ρίχνει στην κατάθλιψη. Πόσα εγκλήματα έχουν γίνει απο αρρωστημένα πάθη,γιατί στο πάθος δεν υπάρχει λογική. Το πάθος περιέχει ένα κοκτέιλ έντονων συναισθημάτων όπως τρέλα,εξάρτηση,μανία,χημεία, μέθη,οσμές,ταλαιπωρία,πόνο.

'Βραδιάζει και αλλάζει το χρώμα του ουρανού..
τι πάθος βυθίζει,σε πέλαγα τον νου....'(Νταλάρας).

Το πάθος δεν είναι έρωτας ,ο έρωτας όμως έχει πάθος.Ο έρωτας έχει ενδιαφέρον και έγνοια προς τον άλλον,έχει αφοσίωση και τον μοιράζονται δυο.Ενώ το πάθος μπορεί να είναι μονόπλευρο.To πάθος έχει ημερομηνία λήξεως και όταν εξασθενήσει μπορεί να μετατραπεί σε αγάπη ή μίσος. Στο πάθος αισθανόμαστε πεταλουδίτσες στην κοιλιά,ταχυκαρδίες,υπερδιέργεση και απογειονώμαστε στην παρουσία του ατόμου που μας ενδιαφέρει ενώ στην απουσία του νιώθουμε την απόλυτη στέρηση.


'Να νυχτώνει, να χαράζει
κι εγώ δίπλα σου
να λέω "δε με νοιάζει"
όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ.
Να σε νιώθω, να σ' αγγίζω,
σαν αέρας το κορμί σου να τυλίγω,
όπου πας εσύ, να 'μαι κι εγώ.'

O ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ
Λοιπόν, έχω στα χέρια μου τα Ερμητικά κείμενα αναλυτικά από αρχαίο κείμενο μεταφρασμένο στην νεοελληνική σε σύνολο 500 σελίδων από τις οποίες οι μισές είναι μεν το αρχαιοελληνικό κείμενο του Ερμή στο οποίο πρέπει να γράφω τις σημειώσεις μου ώστε να γίνεται περισσότερο κατανοητός ο λόγος του

Ξεκινούν τα Ερμητικά κείμενα με τον Ποιμάνδρη τον οποίο έχω αναλύσει εδώ στο μπλογκ που διαθέτω.


Λόγος Β' ΕΡΜΗ
ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ

-Οτιδήποτε κινείται, Ασκληπιέ, δεν κινείται μέσα σε κάτι κι από κάποιον;

-Μάλιστα.

-Δεν είναι αναγκαίο να είναι μεγαλύτερο αυτό, μέσα στο οποίο κινείται το κινούμενο;

-Είναι αναγκαίο.

-Επομένως, είναι ισχυρότερο αυτό που κινεί από ότι αυτό που κινείται;

-Σίγουρα ισχυρότερο.

-Και είναι αναγκαίο αυτό, μέσα στο οποίο κινείται, να έχει φύση αντίθετη με την φύση του κινούμενου;


-Σιγουρότατα.

-Επομένως, είναι μεγάλος εκείνος ο κόσμος, από τον οποίο δεν υπάρχει σώμα μεγαλύτερο;

-Αποδεκτό.

-Και στιβαρός; Διότι είναι πλήρης από πολλά άλλα μεγάλα σώματα, μάλλον δε από όλα τα υπάρχοντα σώματα.


-Έτσι είναι.

-Κι ο κόσμος σώμα είναι;


-Σώμα.

-Και σώμα κινούμενο;


-Μάλιστα.


-Ποιο επομένως, πρέπει να είναι το μέγεθος του χώρου, μέσα στο οποίο κινείται και ποιο το είδος της φύσης του;
Όχι πολύ μεγαλύτερος, για να μπορεί να δέχεται τη συνεχή περιφορά και για να μη σταματά η κίνηση του κινούμενου, καθώς θα πιέζεται από τη στενότητα;


-Ένα πράγμα τεράστιο, Τρισμέγιστε.

To κλειστό διττό πεπερασμένο σύμπαν

Άραγε γιατί κανείς δεν μπορεί να δει πέρα από την διττή του φύση;
Ο άνθρωπος είναι μεν δικό της δημιούργημα όπως και ο εγκέφαλος του, όμως έχει διπλή φύση. 

H διττή φύση αντιγράφει το Αρχέτυπο και μέσω της Αρμονίας γίνεται ή εικόνα του φωτός.
Οι δυνάμεις της Αρμονίας προέρχονται από την Αρχέτυπη δημιουργία, αλλά εκεί δεν υπάρχει Αρμονία, διότι όλα είναι Φως ένας μoνοπολικός κόσμος άπλετου φωτός.
Εκεί όπου όλα είναι Ένα και το Ένα Όλα από Άπλετο Φως.


Ο χειρότερος "εχθρός" είναι ο εαυτός μας αυτόν που ενδυθήκαμε και γίναμε δύο σε ένα, συν την σάρκα, άρα έχουμε δύο "εχθρούς" παντοτινά που οι περισσότεροι δεν μπορούμε να δούμε.
Ζούμε σε ένα κλειστό σύμπαν, σε έναν γαλαξία, όπου τίποτα δικό του δεν πεθαίνει μα ούτε και υπάρχει ως μορφή για πάντα.

Ότι αλλοιώνεται με την φθορά επιστρέφει πίσω στην πηγή του,

την διττή ενέργεια και συνείδηση, από πυρ και πνεύμα, το οποίο αναγεννά την ζωή σε μία νέα μορφή ένα νέο σώμα.

Πόνος στην κοιλιά: Τα 7 είδη του και τι σημαίνει το καθένα

Πόνος στην κοιλιά: Τα 7 είδη του και τι σημαίνει το καθένα

Ο πόνος στην ευρύτερη περιοχή της κοιλιάς μπορεί να προκύψει από κάτι που φάγαμε ή από κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν έχει διαγνωστεί επίσημα από το γιατρό.
Μικρές διαφορές στο σημείο εκδήλωσης του πόνου ή στα συμπτώματα που συνοδεύουν τον πόνο μπορούν να υποδείξουν την αιτία των ενοχλήσεων.
Δείτε επτά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα και ποιο πρόβλημα υποδεικνύει καθένα από αυτά.
1. Κάψιμο στο στήθος
Πιθανή αιτία: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
Όταν τα οξέα του στομάχου παλινδρομούν προς τον οισοφάγο, εκδηλώνεται αίσθημα καψίματος στο στήθος, κυρίως στο οστό του στέρνου. Η κρίση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης συνήθως πυροδοτείται ή επιδεινώνεται από συγκεκριμένες τροφές, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή.
2. Πόνος γύρω από τον αφαλό
Πιθανή αιτία: Σκωληκοειδίτιδα
Ο πόνος της σκωληκοειδίτιδας είναι αρχικά ήπιος και επίμονος και εκδηλώνεται γύρω από τον αφαλό. Όσο η κατάσταση επιδεινώνεται, ο πόνος γίνεται πιο έντονος και εξαπλώνεται προς το δεξιό ισχίο. Η σκωληκοειδίτιδα αποτελεί επείγουσα κατάσταση, οπότε απαιτείται άμεση επίσκεψη στο κοντινότερο νοσοκομείο.
3. Οξύς πόνος κάτω από τα πλευρά
Πιθανή αιτία: Πέτρες στη χολή
Οι πέτρες στη χολή σχηματίζονται από την κρυσταλλοποίηση χοληστερόλης και υγρού της χολής. Μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος όσο ένα μπιζέλι ή αρκετά μεγάλες όσο ένα μπαλάκι του γκολφ. Εάν μια πέτρα φράζει τη χοληδόχο κύστη, εκδηλώνεται οξύς πόνος που συνήθως εντείνεται μετά την κατανάλωση ενός γεύματος. Ο πόνος εστιάζεται κάτω από τα πλευρά, αφού σε αυτό το ύψος της κοιλιάς βρίσκεται η χοληδόχος κύστη.

Έχετε μικρές κρεατοελιές στο λαιμό και την πλάτη; Απαλλαγείτε από αυτές με… 7 φυσικούς τρόπους!

398c1
Έχετε μικρές κρεατοελιές στο λαιμό και την πλάτη; Απαλλαγείτε από αυτές με… 7 φυσικούς τρόπους!
Οι κρεατοελιές δεν έχουν συγκεκριμένο σχήμα ή μέγεθος. Αποτελούνται από λιποκύτταρα, νευρικά κύτταρα και ίνες και καλύπτονται από δέρμα. Είναι πιο συχνές σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα, σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη αλλά και σε εγκύους.
Δείτε επτά φυσικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε.
1. Έλαιο τεϊόδεντρου
Καθαρίζετε την επιδερμίδα τοπικά, παίρνετε ένα κομμάτι βρεγμένο βαμβάκι και προσθέτετε τρεις σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου. Εφαρμόζετε με κυκλικές κινήσεις επάνω στην κρεατοελιά. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για επτά έως δέκα ημέρες.
2. Καστορέλαιο
Αναμειγνύετε το καστορέλαιο με μαγειρική σόδα για να φτιάξετε μια παχύρευστη κρέμα. Εφαρμόζετε την κρέμα τοπικά στην επιδερμίδα και καλύπτετε με ένα αυτοκόλλητο επίθεμα. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για δύο με τέσσερις εβδομάδες.
3. Μηλόξυδο
Βρέχετε λίγο βαμβάκι ή μια μπατονέτα και εφαρμόζετε απευθείας επάνω στο δέρμα. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για δύο με τέσσερις εβδομάδες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα