Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ.

 

Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να «ανυψώνεται» η ελληνική Ιστορία

Kαι όμως υπάρχουν ακόμα δύο θάλαμοι προς εξερεύνηση σύμφωνα με τον Ιταλό αρχαιολόγο Αντώνιος Κόρσο, ενώ καταγγέλει ότι κάποιοι δεν θέλουν τη συνέχιση της ανασκαφής, λόγω πολιτικών ιδεοληψιών και η ΕΕ για να μην καταστραφεί το μύθευμά της ότι όλα ξεκινούν από τον ρωμαϊκό πολιτισμό!

Η καταγγελία του Ιταλού αρχαιολόγου είναι σοκαριστική:

Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να «ανυψώνεται» η ελληνική Ιστορία, αυτός ίσως εξηγεί και την υποτίμιση του μετέπειτα μεσαιωνικού Ελληνισμού του Βυζαντίου, που αν και αποτελούσε την μόνη αχτίδα φωτός στις εποχές της βάρβαρης Ευρώπης και έκανε έναν κύκλο χιλίων ετών, δεν υπάρχει ούτε ένα κινηματογραφικό φιλμ με θέμα την μεσαιωνική ελληνική χιλιόχρονη Αυτοκρατορία.

Ούτε μια αναφορά για την μεταλαμπάδευση του Φωτός από τους Έλληνες λόγιους μετά την Αλωση τη Πόλης που χάρη σε αυτούς δημιουργήθηκε η Αναγέννηση και η Ευρώπη ξέφυγε από την ημιβάρβαρη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει αυτομάτως με την πτώση της Δυτική Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Οι Βυζαντινοί έτρωγαν με μαχαιροπήρουνα όταν οι τότε Ευρωπαίοι πέταγαν μωρά για τροφή στα σκυλιά.
Έφτιαχναν Αγία Σοφία και υδραγωγεία όταν στην Ευρώπη ζούσαν σε παράγκες.
Είχαν ολοκληρωμένο σύστημα υγείας όταν στην Ευρώπη θεωρούνταν τύχη να φτάσουν τα σαράντα χρόνια βίου.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΦΕΣΗΣ

 


Η ζωή είναι φτιαγμένη να δουλεύει μηχανικά μέσα από εσένα!


Εσύ μαθαίνεις πώς να την αφήσεις απλά να λειτουργεί, εμπιστεύοντας την!

Γιατί δεν την εμπιστεύεσαι? Επειδή νομίζεις ότι είναι ξέχωρη από εσενα!

Πιστεύεις ότι εσύ είσαι μέσα στη ζωή, επειδή έτσι φαίνεται!

Αλλά το είδωλο δεν είναι μέσα στον καθρέφτη!

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(Βίντεο)

 

Φοβούνται την κοινή χρήση αυτού του βίντεο, επειδή θα βοηθήσει ξυπνήσει τους ανθρώπους

THEY ARE AFRAID OF YOU SHARING THIS VIDEO BECAUSE IT WILL HELP WAKE PEOPLE UP…

Τα 10 πράγματα για τα οποία μετανιώνει ο άτολμος και φοβισμένος άνθρωπος την τελευταία του μέρα!


Πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν σε όλους εκτός και αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες άμεσες και δραστικές αλλαγές στη ζωή σας:
1.Φτάνεις τη τελευταία σου μέρα με το υπέροχο τραγούδι της ζωής σου θαμμένο στη σιωπή μέσα σου
2.Φτάνεις την τελευταία σου μέρα χωρίς να έχεις βιώσει ποτέ τη φυσική δύναμη που κρύβεις μέσα σου και που θα σε έκανε σπουδαίο στη δουλειά σου και θα σε οδηγούσε να πετύχεις σπουδαία πράγματα
3.Φτάνεις την τελευταία σου μέρα συνειδητοποιώντας ότι ποτέ σου δεν ενέπνευσες κάποιον άλλον με το παράδειγμά σου.
4.Φτάνεις στην τελευταία σου μέρα γεμάτος θλίψη από τη συνειδητοποίηση ότι ποτέ σου δεν πήρες την ευθύνη ενός μεγάλου ρίσκου κι έτσι δεν είχες την ανταμοιβή μιας μεγάλης επιτυχίας.

20. 8. 2020* Πύλη Φωτός* Πύλη Αθανασίας*





 20. 8. 2020

Πύλη*



Π ~ ύλη*



Πέρα από την Ύλη*



*



Τα Λιοντάρια της 20ης Αυγούστου



σου λένε πως είναι ακόμα 2 μέρες



που ο Ήλιος θα βρίσκεται



στην Κατοικία Ω!Μέγα


στην Κατοικία των Πιο Χρυσών Λεόντων*

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΦΩΤΟΣ!

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 16-8-2020

Michael Love

Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης, και κάποια από τα στοιχεία προέρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως τα Λευκά Καπέλα και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά της γήινης φύλαξης από τους Γαλαξιακούς στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαία πλάσματα Φωτός,

ο πλανήτης Γη πλησιάζει ταχύτατα το σπουδαίο σημείο του κοσμικού χρόνου όπου ο Γαλαξίας κινείται ξανά κοντά στον Κεντρικό Ήλιο, και Αγγελικοί Διδάσκαλοι και Δάσκαλοι του Φωτός αναγγέλλουν σε όλο το σύμπαν πως η Νέα Εποχή Φωτός πρόκειται να επιστρέψει στον πλανήτη Γη!

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του χειμερινού ηλιοστασίου που είναι σημάδι, η 21/12/2020, καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός κινούνται προς το ηλιακό σύστημα της Γης μαζικά, προετοιμαζόμενες για το μεγάλο εξελικτικό Γεγονός Ανάληψης της Γης!

Στις 21/12/2020 θα σχηματιστεί μια μεγάλη ουράνια σύνοδος κύκλου 400 ετών, καθώς ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, γνωστή και ως η μεγάλη σύνοδος η οποία επίσης θα συμβεί στην πλέον σημαντική ημέρα του έτους – το χειμερινό ηλιοστάσιο!

Αυτό είναι το ακριβές σημείο στον ουράνιο τροχό του χρόνου που πρόκειται να ανατείλει η Χρυσή Εποχή, για την οποία μίλησαν από τα παλιά χρόνια όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί!

Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της κληρονομικότητας

 

Είναι δεδομένο ότι ένα ποσοστό του καρκίνου παχέος εντέρου σχετίζεται με μεταλλάξεις του γενετικού υλικού, οι οποίες κληρονομούνται από τους γονείς στους απογόνους. 

Πέντε λάθος συμπεριφορές που πληγώνουν τον σκύλο

 Πέντε λάθος συμπεριφορές που πληγώνουν τον σκύλο

Ο σκυλάκος μας έχει ψυχή, αλλά δεν έχει φωνή. Γι' αυτό και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας όταν με τη συμπεριφορά μας τον πληγώνουμε. Σας αποκαλύπτουμε πέντε λάθος συμπεριφορές που άθελα τους ή εν αγνοία τους, κάνουν οι κηδεμόνες των σκύλων

Σε ποιον προκαλεί ευχαρίστηση η τιμωρία και η ασταθής συμπεριφορά; Πώς νοιώθουμε όταν δεν μας δείχνουν ενδιαφέρον αγαπημένα μας πρόσωπα, ή όταν δεν μας δίνουν το χρόνο να κατανοήσουμε κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε… αμέσως;

Αποδοχή | Αποδέξου το για να το αλλάξεις!

 αποδοχή

Ένα βασικό κομμάτι στην αυτογνωσία και στην πνευματική εξέλιξη αποτελεί η αποδοχή. Ας την αναλύσουμε, λίγο, από μια άλλη σκοπιά, κάπως διαφορετική από την ετυμολογική έννοια της λέξης.   

Η αποδοχή είναι μια από τις αρετές στην οποία μαθητεύουμε σε κάθε ενσάρκωσή μας μέχρι να την κατακτήσουμε, να την εμπεδώσουμε, να γίνουμε «μάστερ» σε αυτή. Τώρα θα αναρωτηθείς τι χρειάζεται να αποδεχτείς και για ποιο λόγο. 

Η σύντομη απάντηση είναι: τα ΠΑΝΤΑ!!! 

Όλα όσα είσαι, όλα όσα υπάρχουν και συμβαίνουν στη ζωή σου, από πρόσωπα μέχρι καταστάσεις! Όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου! (ξέρω, δεν θέλεις,  και αδυνατείς να το κάνεις). 

Για ποιο λόγο; Μα για να έχεις το δικαίωμα να τα αλλάξεις! Σίγουρα δεν μπορείς ν’ αλλάξεις το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά κάποιου άλλου, αλλά μπορείς να επιλέξεις ή και ν΄αλλάξεις τις εμπειρίες που φέρνει αυτός στη ζωή σου, καθώς και το πώς αντιδράς σε αυτά ή ακόμα και να βγάλεις τελείως αυτό το άτομο από την πραγματικότητά  σου. 

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην τον θυσιάζεις..

 

Να αγαπάς τον εαυτό σου…

Να τον αγαπάς τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις γιατί μόνο αυτόν έχεις.

Αυτός σε κάνει χαρούμενο, αυτός σε ρίχνει και σε ανεβάζει. Και μην τον υποτιμάς για τις στιγμές που φάνηκες αδύναμος. Μόνο εσένα έχεις. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Σε εκείνες τις στιγμές που κανένα χέρι δεν μοιάζει ιδανικό να σε ζεστάνει και κάθε αγκαλιά μοιάζει ξένη, αδιάφορη. Μην τον στεναχωρείς τον εαυτό σου, πρόσφερε όλα όσα του αξίζουν. Και μην κολλάς σε άτομα που για κάποιο λόγο δεν είναι στη ζωή σου. Μην περιμένεις πως όλα θα αλλάξουν και θα έρθουν συγνώμες στα πόδια σου. Κανείς δεν σώθηκε από μια συγνώμη, μια λέξη που έχουν βαλθεί να σπιλώνουν την αξία της.

Να τον αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προστατεύεις.

Αυτά που κρύβει η βουτιά μετά τη δύση του ηλίου ίσως δεν σου αρέσουν!

 


Η βουτιά στη θάλασσα το δειλινό ή το βράδυ είναι σίγουρα ρομαντική, αλλά πιο σίγουρα είναι περισσότερο δροσιστική από εκείνη της μέρας, όμως όσο πέφτει το σκοτάδι κάποια πράματα που συμβαίνουν στην σκοτεινή πλέον θάλασσα ίσως δεν σου αρέσουν!

Μούδιασμα χεριών : Σε τι μπορεί να οφείλεται

 Τι μπορεί να σημαίνει η απώλεια αίσθησης, ή αδυναμίας στο χέρι, ή στα δάχτυλά σας

Μούδιασμα χεριών : Σε τι μπορεί να οφείλεται

Κάποιες φορές μπορεί να αισθανθείτε ένα μούδιασμα στο ένα, ή και στα δύο χέρια, κάτι που μοιάζει με απώλεια αίσθησης, ή αδυναμίας στο χέρι, ή στα δάχτυλά σας.

Ρευματοειδής Αρθρίτιδα: Η ζωή με έναν αόρατο εχθρό

Image for post

Τι είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα;

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα και η δεύτερη πιο συχνή μορφή φλεγμονώδους αρθρίτιδας. Στους ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού “επιτίθεται” στα τοιχώματα των αρθρώσεων. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της νόσου είναι το γεγονός ότι αναπτύσσεται συμμετρικά, επηρεάζοντας, δηλαδή, τις ίδιες αρθρώσεις και στις δύο πλευρές του σώματος. 

Θεέ μου συγχώρα με, αλλά..


Θεέ μου συγχώρα με
Πόσες φορές έχουμε ακούσει κάποιον να λέει τη φράση "Θεέ μου συγχώρα με";
 
Και το κυριότερο, πόσες φορές την έχουμε πει και εμείς οι ίδιοι;
 
Όμως δεν είναι η φράση που έχει "πρόβλημα", αλλά αυτό που συνήθως ακολουθεί ή αυτό που έχει προηγηθεί, το οποίο επί το πλείστον, είναι κάποιου είδους επίκριση.
Σχολιάζουμε ή ετοιμαζόμαστε να σχολιάσουμε αρνητικά έναν Αδελφό μας, μία Αδελφή μας, μα από το δηλητήριο που έχουμε εκπορεύσει, μολυνόμαστε και εμείς οι ίδιοι.
Τότε, άλλοτε υποσυνείδητα και άλλοτε συνειδητά, αναγνωρίζουμε ότι, αυτό που είπαμε ή αυτό που ετοιμαζόμαστε να πούμε, δεν είναι "σωστό". Και στην ανάγκη μας για δικαίωση, για να μη νιώσουμε κακοί, κλείνουμε ή προλογίζουμε την επίκρισή μας με τη φράση "Θεέ μου συγχώρα με".
Ας εστιάσουμε όμως στο όταν "κλείνουμε" με αυτήν τη φράση.
 
Αν αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε μία φορά, γιατί άνθρωποι είμαστε, και η φράση τελείωνε εκεί, με ειλικρινή μετάνοια, τότε, ίσως και να μας δινόταν "άφεση αμαρτιών".

Καρδιοπνευμονική Ανάνηψη και μέτρα προστασίας από τον COVID-19 (Βίντεο)

 CPR και μέτρα προστασίας από τον COVID-19 - YouTube


Συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές,τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Τι είναι η παρανοειδής διαταραχή και πώς αντιμετωπίζεται;



Η παρανοειδής διαταραχή ανήκει στις διαταραχές προσωπικότητας. Το άτομο με παρανοειδή διαταραχή διακρίνεται από:

1) Υποψίες ότι οι άλλοι άνθρωποι το εκμεταλλεύονται, έχουν κακόβουλα κίνητρα και θέλουν να το βλάψουν.
2) Αμφιβολίες για την αξιοπιστία φίλων ή συνεργατών.
3) Κρατά κακία και δεν συγχωρεί προσβολές ή υποτιμήσεις.

Νέοι οδηγοί πεθαίνουν με παλιά μη ασφαλή αυτοκίνητα, σύμφωνα με έρευνα για τροχαία δυστυχήματα!


 

Η μελέτη του IIHS δείχνει πόσο ασφαλέστερο είναι να είσαι πίσω από το τιμόνι ενός νέου και πιο σύγχρονου αυτοκινήτου.

Μια έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) για τα ατυχήματα, αποκαλύπτει ότι

«Πήρε το κομμένο πόδι, ανέβηκε στο τρακτέρ και κίνησε για το χωριό…»

 «Πήρε το κομμένο πόδι, ανέβηκε στο τρακτέρ και κίνησε για το χωριό…»

Συγκλονίζει η περιγραφή του ζευγαριού που βοήθησε τον 52χρονο από τον Πλάτανο

Της Ευαγγελίας  Καρεκλάκη

Η ιστορία του 52χρονου από τον Πλάτανο Μεσσαράς εξακολουθεί να συγκλονίζει και να συγκινεί όσους την ακούν (Δείτε ΕΔΩ), πολύ περισσότερο όμως τους συγχωριανούς του, οι οποίοι  υποκλίνονται στη δύναμη της ψυχής του και στη θέληση του για ζωή. Μία κακή στιγμή είχε ως αποτέλεσμα ο «σταυρός» του τρακτέρ να συνθλίψει το δεξί του πόδι, σχεδόν από το ύψος του γονάτου. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα