Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ; (2.ΑΠΟ.2)


Αντιληφθήκαμε τη λειτουργία του μυαλού μας, αποτελεί εργαλείο και σύμμαχό μας, μα δεν σταματά η πορεία μας εκεί. Ο Άνθρωπος συνεχίζει.



Αφού έχει τιθασεύσει την κατώτερη σκέψη, και αναγνωρίσει και κατανοεί τα συναισθήματα, (σκέψη και συναίσθημα πάνε μαζί), είναι πια σε θέση, να συλλαμβάνει έννοιες, οι οποίες προέρχονται, από μία πηγή, που ακόμα και ο ίδιος παρατηρώντας τες, νιώθει δέος, που ήταν άξιος στο να τις συλλάβει. Γιατί νιώθει, πως ενώ είναι κομμάτι του, δεν είναι δικές του. Απλά είναι ο φορέας σύλληψης τους. Κι αυτό αποτελεί υπέρτατη τιμή!



Ανακαλύπτει τις λειτουργίες, και τους νόμους όλης της πλάσης.

Η Ελληνική μουσική σε…. αμηχανία

  • Οι εμπορικοί – οι φτηνιάρηδες κοινώς – χέστηκαν.
  • Οι του ποιοτικού ή λούφαξαν, ή έχουν γίνει βαρετοί.
Θεέ μου, τι θα απογίνουμε; Θα ζήσουμε στο έλεος του Παντελίδη του Αρσενάκου [Panik], και του καταχρεωμένου MAD;
Παντελίδης
Η Ελληνική μουσική σε……. αμηχανία
Ε Ι Κ Ο Ν Α
Οι Έλληνες κλιπάδες ζητάνε από 3.000-5.000 ευρώ για ένα «καλό» video clip και επειδή έχουν καταντήσει ασύμφοροι πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε νέες ομάδες σκηνοθετών ή στην γειτονική Βουλγαρία όπου γυρίζουν αριστουργήματα με 1.000 ευρώ.
Στα clips made in Greece θα έχετε προσέξει ότι χωρίς λόγο και αιτία ο τραγουδιστής ή η τραγουδίστρια κρατάνε εμφανώς μια σακούλα γνωστής φίρμας, ή βγαίνουν από γνωστό εστιατόριο fast food, ή ξαφνικά φάτσα κάρτα φιγουράρει ένα μπουκάλι από γνωστό ποτό ή κάποιο τηλέφωνο με σύνδεση σε γνωστή εταιρία.

ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ; (1.ΑΠΟ.2)

Το μυαλό ως λογική σκέψη, υπάρχει  για τους εξής λόγους:



-Για να εκτελεί αποφάσεις μας, κάνοντας τις πράξη στη ζωή μας ώστε:


-Για να διευκολύνει την καθημερινότητα δίνοντας μας πρακτικές λύσεις.


-Για να χειρίζεται μηχανήματα, αφού γίνουν γνωστές οι λειτουργίες χειρισμού τους.


-Για να οργανώνει.


-Για να ταξινομεί.


-Για να αναλύει.


-Για να μαθαίνει τρόπους συμπεριφοράς, και κανόνες, βάση των νόμων σε διάφορα περιβάλλοντα. (Κρατικοί μηχανισμοί, σωματεία, παιχνίδια, ομάδες, συστήματα, λέσχες). Άσχετα αν μετά ταυτίζεται και αφομοιώνεται σε αυτά τόσο, που ο ίδιος και η ελευθερία του ακυρώνονται.


-Για να αποστηθίζει.

ΡΙΧΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΡΝΕΤΕ!


Την βλέπεις και το πρώτο πράμα που σου λέει είναι “Μη χάνεις χρόνο, κατ' ευθείαν στο κρεββάτι ρίξε με!...”. Δεν στο λέει ο στόμας της, το πιάνουν τα αυτιά σου να στο φωνάζουν τα μάτια της. “Έλα, δεν κρατιέμαι, όρμα να με πιεις, να με ρουφήξεις, μην αφήνεις ασάλιωτη ούτε μια γωνία από την κορμάρα μου...”.
Το κορίτσι δεν “μιλάει” μονάχα με τα μάτια, αλλά και με το πρόστυχο σώμα της, ιδιαίτερα η “γλώσσα” που χρησιμοποιούν οι δίδυμοι πύργοι στο στήθος της. “Θέλω και ξύλο, όχι μόνο άγρια φιλιά πριν μπεις μέσα μου... Αν δεν θέλεις να κάνεις μισή δουλειά, από τα χέρια σου περιμένω τα χάδια σου αλλά και να με δέρνεις, να με πονάς, αυτή θα 'ναι η αποθέωση της ηδονής μου, να με μελανιάσεις...”.
Με το που συνελήφθη από την αστυνομία του Κεμπέκ η 21χρονη Στεφανί Μπωντουάν τα μήντια την χαρακτήρισαν την “Πιο Σέξυ Εγκληματία”.

Γιατί η εκκλησία δεν βοηθάει με την αμύθητη περιουσία της;

2014-06-15 19_32_11-XFast LAN v6
Το ξέρετε ότι η εκκλησία της Ελλάδος έχει στα χέρια της περίπου το 40% του ελληνικού χρέους; Το ξέρετε ότι η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνά τα 5 τρις ευρώδηλαδή δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος;
Όταν τα τελευταία χρόνια όλος ο ελληνικός λαός, και το κράτος ψάχνουν να βρουν χρήματα για την αποφυγή της χρεοκοπίας, κανείς δεν διανοείται να θίξει το καυτό θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας. Λες και όλοι είναι συνεννοημένοι και το όλο θέμα το κάνουν «γαργάρα». Μόνο ο Τρίτσης ήταν μάγκας…… οι υπόλοιποι είναι κότες!

Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η εκκλησιαστική περιουσία που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας. Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος, τι θα πείτε; Όχι η εκτίμηση δεν είναι υπερβολική και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς, από την αντιπολίτευση τουλάχιστον, δεν ξεσηκώνει τον κόσμο να απαιτήσει αυτά που η εκκλησία εδώ και αιώνες του έχει κλέψει!!!

Τα σημάδια στο δέρμα που δείχνουν διαβήτη και καρκίνο του ήπατος

Τα σημάδια στο δέρμα που δείχνουν διαβήτη και καρκίνο του ήπατος
Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και έχει χαρακτηριστεί ως το "ανοιχτό βιβλίο" για την κατάσταση της υγείας μας.
Τα συμπτώματα από τις πιο απλές ως τις πιο σοβαρές ασθένειες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και στο δέρμα. Αν τα εντοπίσουμε εγκαίρως, αυξάνουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το όποιο πρόβλημα.
Τα σκούρα, απαλά στην αφή "μπαλώματα" στα σημεία που το δέρμα κάνει πτυχές (διπλώνει), όπως στην μασχάλη και τον λαιμό, μπορεί να υποδεικνύουν ότι έχετε αυξημένο κίνδυνο να παρουσιάσετε (ή να έχετε ήδη) διαβήτη.

Η άχρονη ευδαιμονία δεν επιτυγχάνεται με χρονικά μέσα




Ας πάρουμε τη σωματική ηδονή του σεξ. Τι υποβάλλει, ακόμα και ηχητικά η λέξη «ηδονή»; Απλώς μια φευγαλέα, επιδερμική ευχαρίστηση, που διαρκεί κλάσμα του δευτερολέπτου; Όχι βέβαια. Η λέξη «ηδονή» υποβάλλει την έννοια ηδονή, ή καλύτερα το αρχέτυπο ηδονή. Και τι μεταβιβάζει το αρχέτυπο της ηδονής; Μεταβιβάζει την αίσθηση ενός ευρύτατου «ηλεκτρομαγνητικού» πεδίου, χωρίς αρχή και τέλος, με άπειρη διάρκεια, μέσα στο οποίο συντελούνται οι στιγμιαίες πράξεις τη σωματικής ηδονής.

Αμφίπολη: Πώς ο «όρκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» δείχνει τον ένοικο του τάφου


Μια συγκλονιστική ομιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το 324 π.Χ., η οποία, προφανώς εσφαλμένα, αναφέρεται συχνά σαν ο «όρκος» του Μακεδόνα ηγέτη, ίσως δείχνει εμμέσως το ποιος αναπαύθηκε στον Τύμβο Καστά.
megas-alexandros


Το έργο του αρχαίου Έλληνα συγγραφέα Φλάβιου Αρριανού «Αλεξάνδρου Ανάβασις» περιέχει μια συγκλονιστική ομιλία του Μακεδόνα ηγέτη που θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν οδηγός για την ταυτότητα του νεκρού στον Τύμβο Καστά.
Μια συγκλονιστική ομιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το 324 π.Χ., η οποία, προφανώς εσφαλμένα, αναφέρεται συχνά σαν ο «όρκος» του Μακεδόνα ηγέτη, ίσως δείχνει εμμέσως το ποιος αναπαύθηκε στον Τύμβο Καστά. Ή, ακόμη ακριβέστερα, ποιοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται στα έγκατα του λόφου.
Στο έργο του «Αλεξάνδρου Ανάβασις» το οποίο συνέθετε στο μεταίχμιο μεταξύ 1ου και 2ου μ.Χ. αιώνα, ο Έλληνας συγγραφέας Φλάβιος Αρριανός, αναπαράγει κατ” ουσίαν την βιογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπως την είχε γράψει ο διάδοχός του, Πτολεμαίος, σε ένα έργο που δεν σώζεται.

Φενγκ Σουι




Δε θα σας κουράσω με τις λεπτομέρειες του φένγκ σουι,γιατί αυτό έτσι και αλλιώς δε θα μπορέσει να χωρεσει σε μερικές γραμμές.Η πρακτική αυτή, εκτιμάται ότι είναι πάνω από 3 χιλιάδες χρόνια   και ο ανώτερος σκοπός της είναι η εναρμόνιση του χώρου μας με τις θετικές ενέργειες.

Οι κινέζοι θεωρούν ότι η ενέργεια που ονομάζετε chi περιέχει μέσα της την αρμονία, την ευτυχία και με διάφορους υπολογισμούς,υλικά,χρώματα,θεωρουν ότι μπορούν να την "εγκλωβίσουν"

Ας δούμε μερικά μυστικά βασισμένα στο φένγκ σουι...

Η κυρία είσοδος του σπιτιου σας θεωρείτε στο φένγκ το στόμα του chi,επειδη έχει την ισχυρότερη επιρρόη κατά το πόσο ρέει η ενέργεια σ αυτό.Φροντίστε να μην έχετε ακατάστατη και βρώμικη εξώπορτα.Μην έχετε πράγματα πίσω απ αυτήν,όπως κουτιά,άχρηστα αντικείμενα κτλ κτλ.Αν έχετε και δευτερη είσοδο και δεν ανοίγετε και τόσο τη κυρία πόρτα,τότε η ενέργεια μένει στάσιμη.Επείσης καλό είναι στη πόρτα σας να έχετε ένα πρισματικό κρύσταλο φένγκ για να φιλτράρει την ενέργεια.

Η Ζωή δεν έχει αξία από αυτά που "χτίζουμε", αλλά από αυτά που μπορούμε να ενώνουμε στην καρδιά μας...


Γείωση…
Πολλές φορές έχουμε ακούσει αυτήν την λέξη...
Οι ηλεκτρολόγοι την γνωρίζουν πολύ καλά...
Οι άνθρωποι την γνώριζαν λιγότερο έως καθόλου, σαν κάποια λειτουργία που αφορά τον Εαυτό τους και έχει άμεση σχέση με την Γη...

Η Γη... ένα αυτονόητο σταθερό έδαφος, στέρεο, που πάνω της μπορούμε να "στήσουμε" όλο το σκηνικό της ζωής μας...
Τα σπίτια μας, τους δρόμους, τα πάρκα, τα κτίρια, τις γέφυρες... και παραπέρα τις σχέσεις μας, την οικογένειά μας, τα σύνορα των πόλεων μας...
Νομίζω ότι αυτό το αυτονόητο μας έχει αποκόψει από την Γη... από την σύνδεσή μας μαζί της... Και όταν κάτι αποσυνδέεται από κάτι άλλο, παύουν αυτά τα δύο μέρη να αγαπιούνται μεταξύ τους και να παράγουν ωφελιμότητα και ανάπτυξη...

Όταν λοιπόν αποσυνδεόμαστε από την Γη, η γείωση συντελείται μέσω του "σκηνικού" που στήνουμε.. .Συνδεόμαστε περισσότερο με αυτά που "χτίζουμε" πάνω στην Γη.. .Έτσι για την γείωση μας μεσολαβεί ένα "αντικείμενο" και σ' αυτό διοχετεύουμε την ενέργεια μας και από αυτό προσπαθούμε να πάρουμε ενέργεια επίσης, αποφεύγοντας την ουσιώδη Πηγή της γήινης ενέργειας...
Το ίδιο όμως κάνουμε και με τον Εαυτό μας... Χτίζουμε ένα "εγώ" και προσπαθούμε να αντλήσουμε ενέργεια από αυτό και διοχετεύουμε την ενέργειά μας σ' αυτό, αποφεύγοντας την ουσιώδη Πηγή της πνευματικής ενέργειας...
Το "εγώ" είναι δηλαδή το "αντικείμενο" που μεσολαβεί ώστε να γειωθούν οι πνευματικές ενέργειες του Εαυτού μας...
Όμως είπαμε, ότι όταν ένα μέρος αποσυνδέεται από το άλλο, παύουν αυτά τα δύο μέρη να αγαπιούνται μεταξύ τους και να παράγουν εξέλιξη και Αγάπη...

Ο καθένας μπορεί να δώσει την δική του ερμηνεία στην λέξη "γείωση"...
Επιστημονική, πνευματική, φυσική, όπως και να είναι η ερμηνεία της γείωσης,  χρειάζεται να συμπεριλαμβάνει και όχι να απομονώνει, την Ουσιώδη λειτουργία της.

Νομίζω όμως ότι όποια ερμηνεία και να δώσει κανείς στην γείωση, αν δεν εντάξει μέσα της και την «λειτουργία»  της Αγάπης, αποκλείεται να φτάσει στην αληθινή ερμηνεία της Ζωής.. .Θα συνδέεται με την Πηγή του μέσω "αντικειμένων" και έτσι θα χάνει την ουσιώδη λειτουργία της σύνδεση με την αυθεντικότητα του...

Η Ζωή δεν έχει αξία από αυτά που "χτίζουμε", αλλά από αυτά που μπορούμε να ενώνουμε στην καρδιά μας... Η σύνδεση μας με την Ζωή, μας κάνει να βρίσκουμε τις αυθεντικές Πηγές ενέργειας, στην «Γη και στον Ουρανό» και να τις αφήνουμε να δρουν μέσα στο κέντρο μας…

Καλημέρα <3  <3  <3

Γείωση…

Πολλές φορές έχουμε ακούσει αυτήν την λέξη...
Οι ηλεκτρολόγοι την γνωρίζουν πολύ καλά...
Οι άνθρωποι την γνώριζαν λιγότερο έως καθόλου, σαν κάποια λειτουργία που αφορά τον Εαυτό τους και έχει άμεση σχέση με την Γη...
Η Γη... ένα αυτονόητο σταθερό έδαφος, στέρεο, που πάνω της μπορούμε να "στήσουμε" όλο το σκηνικό της ζωής μας...
Τα σπίτια μας, τους δρόμους, τα πάρκα, τα κτίρια, τις γέφυρες... και παραπέρα τις σχέσεις μας, την οικογένειά μας, τα σύνορα των πόλεων μας...
Νομίζω ότι αυτό το αυτονόητο μας έχει αποκόψει από την Γη... από την σύνδεσή μας μαζί της... Και όταν κάτι αποσυνδέεται από κάτι άλλο, παύουν αυτά τα δύο μέρη να αγαπιούνται μεταξύ τους και να παράγουν ωφελιμότητα και ανάπτυξη...

Οι Μυστικές Δυνάμεις του Ανθρώπου

Στις μυστικές παραδόσεις αναφέρεται ότι η Θεία Γνώση δόθηκε στον άνθρωπο της Άρειας φυλής, στην ευρεία περιοχή του Θιβέτ και από εκεί απλώθηκε αρχικά προς την περιοχή του αρχαιοελληνικού χώρου και λίγο αργότερα προς την Ινδική Χερσόνησο. Στη συνέχεια μεγάλοι μύστες και Διδάσκαλοι ευλόγησαν με την παρουσία τους την Αίγυπτο, τη Μέση Ανατολή, την Τουρκία, την Περσία και το Πακιστάν, ενώ φυγόκεντρα από αυτόν τον κύκλο, η Μεταφυσική Γνώση σιγά-σιγά μεταδόθηκε σε ορισμένα Ευρωπαϊκά και Ασιατικά κράτη.

Μέσα από τα γραπτά των μεγάλων μυστών της τελευταίας χιλιετίας που έχουν σωθεί, βρίσκουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις λεγόμενες Μυστικές ή Υπερφυσικές Δυνάμεις του ανθρώπου. Μαθαίνουμε από τον AmarDas, τον Rumi,τον  Toukaram, τον Hafiz και τον Kabir, ότι οι ψυχές στην πορεία τους από το Βασίλειο των Ουρανών που δημιουργήθηκαν προς το Υλικό επίπεδο, έλαβαν ένα εργαλείο ή ένα κάλυμμα, τον νου, για να μπορούν μέσω αυτού να έρχονται σε επαφή, να επικοινωνούν και να εργάζονται στα δύο κατώτερα επίπεδα της Δημιουργίας, που είναι το Αστρικό και το Φυσικό.

Αμφίπολη: Δείτε ολόκληρες τις Καρυάτιδες

Αμφίπολη: Δείτε ολόκληρες τις Καρυάτιδες

Φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις - Βρήκαν πόρτα και στον τέταρτο τοίχο

Νέες, εκπληκτικές φωτογραφίες από τις Καρυάτιδες που βρέθηκαν μέσα στον τύμβο Κάστα της Αμφίπολης έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού.

Οι ανασκαφές έφεραν στο «φως» ολόκληρα τα σώματα των επιβλητικών αγαλμάτων τα οποία έχουν ύψος 2,27, φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο και φέρουν κοθόρνους, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με κόκκινο και κίτρινο χρώμα.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, η όψη των βάθρων είναι διαμορφωμένη με στέψεις και ορθοστάτες, ακολουθούν, δηλαδή, τον τύπο της μαρμάρινης επένδυσης των τοίχων όλων των θαλάμων. 

Το «Relic» της Μακεδονίας

tymvos amfipolis
Βρήκαμε τις Πύλες του «Κάτω Κόσμου»;
Τι είναι αυτό, που βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη;
Ποιος είναι θαμμένος μέσα σε αυτό το Μαυσωλείο;
Αυτοί, που θέλησαν να «θάψουν» ζωντανούς τους Έλληνες, θα την «πατήσουν» από τους νεκρούς που θα «ξεθάψουν».
Η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ανακάλυψη του τάφου τής Αμφίπολης και μαζί μ’ αυτήν παρακολουθεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Παρακολουθεί ένα αρχαίο δημιούργημα να «ξαναβλέπει» το φως του ηλίου μετά από αιώνες «βύθισης» στο απόλυτο σκότος. Ο πλούτος, που χαρακτηρίζει την κατασκευή, ο χώρος, όπου αυτή τοποθετείται, καθώς και η μέριμνα κάποιων αρχαίων να προστατεύσουν τον «ένοικό» της από την αρπαγή, «αποκαλύπτουν» την ταυτότητά του. Πολύ συγκεκριμένοι Μακεδόνες είχαν αυτές τις προδιαγραφές και στην πραγματικότητα μόνον ένας.
Ολόκληρη η κατασκευή μαρτυρά δημόσια κατασκευή και όχι ιδιωτική. Ιδιώτης δεν θα μπορούσε κτίσει μια τέτοια κατασκευή για τάφο. Ιδιώτης Μακεδόνας, ακόμα κι αν διέθετε υψηλό αξίωμα – και βέβαια τα χρήματα που απαιτούσε το εγχείρημα – δεν θα τολμούσε να το κάνει. Δεν θα τολμούσε κάποιος στρατηγός, όσο πλούσιος κι αν ήταν, να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί μια τέτοια απόπειρα θα θεωρούνταν πολιτική πρόκληση απέναντι στη βασιλική οικογένεια τής Μακεδονίας.

Η ψυχολογική ανασφάλεια και πως θα καταπολεμηθεί

Για πολλούς ανθρώπους η αίσθηση ότι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι, ο/η σύντροφος, οι στενοί φίλοι, οι συνεργάτες θα τους απορρίψουν και θα τους εγκαταλείψουν με την παραμικρή αφορμή είναι μια σκιά στη ζωή τους, ένας φόβος που φωλιάζει βαθιά μέσα τους και χρωματίζει τις πράξεις τους.
girlΗ συναισθηματική αυτή ανασφάλεια κάνει τον άνθρωπο να μην πατάει γερά στα πόδια του και να βρίσκεται συνέχεια σε κατάσταση εγρήγορσης. Το άτομο που δε νιώθει ασφάλεια στις σχέσεις του δεν συνειδητοποιεί πάντα ότι αυτή η έλλειψη ασφάλειας είναι η πηγή των δυσκολιών του, αλλά εστιάζει στις εμφανείς εκδηλώσεις του βαθύτερου αυτού προβλήματος.

Αίνιγμα με το γαλλικό πεντικούρ στις Καρυάτιδες της Αμφίπολης

Διχασμένοι για άλλη μια φορά οι αρχαιολόγοι, ύστερα από την αποκάλυψη ξεκάθαρων υπολειμμάτων λευκού χρώματος, στις άκρες των νυχιών στα πόδια των καρυάτιδων που ήρθαν χθες στο φως

Τα ξεκάθαρα ίχνη από λευκή μπογιά (ή μανό), που αναμένεται να ανατρέψουν όλα όσα θεωρούσαμε βέβαια μέχρι σήμερα στον τομέα της περιποίησης νυχιών
Τα ξεκάθαρα ίχνη από λευκή μπογιά (ή μανό), που αναμένεται να ανατρέψουν όλα όσα θεωρούσαμε βέβαια μέχρι σήμερα στον τομέα της περιποίησης νυχιών
Εκτός από τον νεκρό του τάφου, φαίνεται πως οι Καρυάτιδες τις Αμφίπολης φύλαγαν για αιώνες και ένα άλλο μυστικό. Ένα μυστικό αρχαίας κοσμετικής, που θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα