Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η CABAL ΚΑΙ ΟΙ ILLUMINATI ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

HollowEarthCities1

Πλήρης έκθεση από τον Corey Goode μετά την συνάντηση που είχε με το "Συμβούλιο των Αποσχισθέντων Αρχαίων Πολιτισμών"
Επτά υπόγειοι πολιτισμοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μια εχθρική υπόγεια ερπετοειδή φυλή (τους Raptors) και αυτούς που χειραγωγούν την ανθρωπότητα της επιφάνειας.
- Στους κόλπους του Συμβουλίου εκπροσωπούνται 7 αποσχισθέντες πολιτισμοί, περιέργως όμως όχι οι Μάγιας, οι οποίοι έχουν διαδραματίσει θετικό ρόλο στην άμβλυνση των επιπτώσεων από την διαχείριση των εξωγηίνων ομάδων που εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα.
- Τα "Γαλάζια Φτερωτά Όντα" της "Συμμαχίας των Σφαιρών" είναι οι αρχαίοι "Κηδεμόνες" ή "Φύλακες" που επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τους δυνάστες της.
- Ο ανθρώπινος πολιτισμός αποσχίστηκε σε δύο ξεχωριστά τμήματα πριν από χιλιετίες, όταν διάφοροι πολιτισμοί είχαν ακμάσει και εξαφανιστεί, ως αποτέλεσμα κατακλυσμιαίων γεγονότων, πόλεμων, εισροής προσφύγων από άλλους πλανήτες, και γενετικά πειράματα άλλων εξωγήινων πολιτισμών. Στο τεράστιο εσωτερικό της Γης, ένας άλλος πολιτισμός που αποσχίστηκε από την ανθρωπότητα βρήκε εκεί καταφύγιο και άκμασε για χιλιετίες, διατηρώντας τις αρχαίες μορφές γνώσης και τις γραμμές αίματος που ανάγονται σε χρόνο πριν από τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στην επιφάνεια.

Ο Οδυσσέας και… τ’αστέρια!


christmas_stars_spark_a_hb2
Α στερόσκονη του τ’ουρανού,
στο μονοπάτι του πηγαιμού,
για την Ιθάκη…

1. Κίκονες, Κεφάλι, Κριός ,Άρης
2. Λωτοφάγοι, Λαιμός , Ταύρος , Δήμητρα- Περσεφόνη-Γη
3. Αίολος, ,  Πνεύμονες Δίδυμοι , Ερμής
4. Κύκλωπες , Στομάχι,  Καρκίνος , Ήρα
5. Νησί του ήλιου,  Καρδιά , Λέων ,Απόλλων
6. Λαιστρυγόνες , Έντερα,  Παρθένος , Εστία
7. Σκύλα Χάρυβδη,  Νεφρά, , Ζυγός , Αφροδίτη
8. Κίρκη- Άδης, Γεννητικά όργανα , Σκορπιός, Ήφαιστος- Πλούτων
9. Σειρήνες , Μηροί,  Τοξότης , Αθηνά-Κρόνος
10. Καλυψώ , Γόνατα, Αιγόκερως , Ζεύς
11. Φαίακες , Αστράγαλοι, κνήμες , Υδροχόος , Άρτεμις-Ουρανός
12. Μνηστήρες , Πέλματα,  Ιχθείς , Ποσειδών

O κύκλος του «εγώ», η ανάδυση της συνείδησης.

Διαχωρισμός.

Ο Κριός λέει «Εγώ» η αρχή της ύπαρξης , της ζωής και της συνείδησης,
«όμως ο αμνός σφάζεται».
Κανένα «Εγώ» δεν επιβιώνει στη σκοτεινή θάλασσα της υπερσυνείδησης, επειδή είναι ασθενές και ευάλωτο ,παρ’ολο που είναι πάντα πολύ λαμπερό.
Κριός, εγώ είμαι
Ταυρος, εγω έχω
Διδυμοι, εγω ομιλώ
Καρκίνος, εγώ μορφοποιούμαι και νιώθω.
Λέων, εγώ υπάρχω και γνωρίζω , θέλω
Παρθένος, εγώ βοηθώ, είμαι χρήσιμος.

Γιατί άραγε οι "δουλέμποροι" βάζουν τους λαθρο με «τη βία» (και χωρίς καν "εισιτήριο) στα σαπιοκάραβα και τους στέλνουν στην Ευρώπη; Έλα ρε...επιτέλους, το "υπονόησαν" επίσημα και στις ειδήσεις στον ANT1!!!

Η τουρκική σφαγή της Χίου, Ντελακρουά (1822)...και η επικείμενη (2015)

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ε, να που γίνονται και θαύματα ακόμη σ’ αυτόν τον τόπο....

Πχ να αποφασίσουν να ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι και να «ελευθερώσουν προς την δημοσιότητα τα κατάλληλα στιγμιότυπα που προφανώς έκρυβαν επί μακρόν»...

Στο δελτίο ειδήσεων των 8.00 μμ του ANT1 της 22/09/15


στο 46΄ θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα δήλωση δια στόματος της κας Κιάρα Μοντάλντο, των Γιατρών χωρίς Σύνορα...

Εν συντομία:

«...βρίσκουν πλέον στα σαπιοκάραβα λαθρομετανάστες που δεν πλήρωσαν εισιτήριο αλλά που «τους υποχρέωσαν» κάποιοι ν’ ανέβουν και να πάνε – δια της βίας – ως μετανάστες στην Ευρώπη...»

Ώπα...

Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν τον τροχό;;;

Και «Ποιοί» είναι αυτοί που τους υποχρέωσαν άραγε;
Και γιατί;

Θέλει και ρώτημα;

Ποιοί είναι οι επίδοξοι «Ηγέτες του Ισλάμ»;

Επιτέλους, τώρα θα το καταλάβουν πλέον όλοι οι άφρονες και ανόητοι, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη πως αυτό που βιώνει η χώρα μας και η ΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια μετανάστευση, ούτε ένα προσφυγικό ρεύμα αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ;;;

Και γιατί πλέον συμβαίνει τόσο απροκάλυπτα;

Όσο περισσότερο φως εκπέμπεις, τόσο πιο πολύ σε πολεμούν


Όσο περισσότερο φως εκπέμπεις, τόσο πιο πολύ σε πολεμούν
Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον κόσμο, και γίναμε όλοι ένα με αυτόν!
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το καλό θα φέρει πάντα την αντίδραση του κακού, όπως και το ότι δεν φτάνει να είμαστε μόνον καλοί, διότι οι αντιδράσεις μας απέναντι σε ότι διαφορετικό σχεδόν πάντα προέρχονται από το κακό.
Για τον λόγο αυτόν πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας τι είναι ο ανώτερος μας εαυτός, ο πνευματικός, κάτι που σήμερα φαντάζει ως αστείο, αφού σχεδόν όλοι οι άνθρωποι ζουν σύμφωνα με τον νόμο της δυαδικότητας αυτού του κόσμου, της δράσης και αντίδρασης μέσα από το “εγώ” τους.
Πως θα επιφέρουμε την αρμονία όμως; Διότι η αρμονία επιφέρει την πλήρη αδράνεια μας σε αυτόν τον κόσμο.

Ίνκουμπους… o εραστής του ονείρουΊνκουμπους… o εραστής του ονείρου
Του Νάσου Παπαδόπουλου |
Οι πιο παλιοί, συνήθως οι γιαγιάδες, μας έλεγαν ιστορίες και μύθους για ξωτικά, νεράιδες, αερικά, όπου εμείς σαν περίεργα πιτσιρίκια τότε, κάναμε σαν τρελοί καθισμένοι δίπλα της, ξεροσταλιάζοντας και απορροφώντας κάθε λέξη που θα έβγαινε από το στόμα της. Μέσα σε αυτές τις εμπειρίες τους ήταν και η Μόρα -συνηθέστερο όνομα στον Ελλαδικό χώρο κυρίως-  ή Έρπουσα Σκιά σε νεώτερη έκδοσή της.
Οι καιροί άλλαξαν, αλλάζοντας τους ανθρώπους και πλέον δύσκολα θα δει κάποιος κάτι αλλόκοσμο. Ίσως γιατί γίναμε πιο “πονηροί”; Ίσως με τη ζωή και τα ερεθίσματα που έχουμε πλέον δεν χρειάζεται να μας “φοβερίσουν” γιατί γίναμε ένα με αυτούς; Ίσως γιατί έκλεισαν κάποιες “πύλες”. Όλα είναι πιθανά!
Παρόλα αυτά ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν κάποιοι πιο ευαίσθητοι, ίσως ευάλωτοι ή ακόμα περισσότερο, πιο “πολύτιμοι” για αυτές τις οντότητες που χρησιμοποιούν την σεξουαλική τους ενέργεια. Όχι δεν μιλάμε για organic portals. Την χρησιμοποιούν εν άγνοια τους, μέσα από το ονείρεμα και βεβαία υπάρχει ένας για κάθε φύλο.
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναπτύξουμε τον αρσενικο Ίνκουμπους (incubus) που Ένας αρσενικός δαίμονας που επισκέπτεται τις γυναίκες στον ύπνο τους και προχωρεί σε σεξουαλική επαφή μαζί τους αποζητώντας ενέργεια. Είπαμε και σε άλλα άρθρα ότι η σεξουαλική ενεργεία είναι κινητήριος δύναμη και για τον άνθρωπο αλλά και για αυτά που δεν βλέπουμε, ακόμα…

Σάκουμπους… Το αντρικό ονείρεμα παίρνει σάρκα και οστάΣάκουμπους… Το αντρικό ονείρεμα παίρνει σάρκα και οστά
Της Πέρσας Μιχαλάτου |
Εάν ψάξουμε στις ιστορίες που ακούγονταν από πολύ παλιά για μεταφυσικά ονείρατα, θα βρούμε μέσα σε αυτές, ιστορίες για οντότητες που έρχονται στα όνειρα μας και μας ακινητοποιούν, άλλες φορές προσπαθώντας να κλέψουν την ανάσα μας, άλλες φορές να μας τρομάξουν, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν την δίψα και πείνα τους, για τον δικό μας φόβο.
Αν προσέξουμε όλες αυτές οι οντότητες, έχουν σαν πρωταρχικό τους σκοπό, να μας δημιουργήσουν πολύ ισχυρά συναισθήματα χαμηλών δονήσεων, στα οποία να μην έχουμε τον έλεγχο!
Σε ποια από τα συναισθήματα δεν έχουμε τον έλεγχο και πραγματικά μπορούμε να παραλύσουμε;
Αυτά είναι ο φόβος, ο εξαναγκασμός (να μην μπορούμε να κουνηθούμε)  άγχος, αγωνία, ο πόνος, η στεναχώρια, και κάτι ακόμα, ποιο τρανό και μεγαλύτερης σημασίας από όλα τα παραπάνω, για αυτές τις πεινασμένες οντότητες. Ο ΠΟΘΟΣ.
Πριν προχωρήσουμε επί των παραπάνω, θα κάνουμε μια διακοπή για να πούμε για τον πόθο, ο οποίος μπορεί να γίνει δημιουργικός γιατί ότι πραγματικά ποθούμε μπορούμε αργά η γρήγορα να το κάνουμε δικό μας ,μπορούμε να πούμε ότι είναι, ο σπόρος της δημιουργίας του προσωπικού μας μάτριξ. Ο πόθος μπορεί να είναι δημιουργικός, αλλά και καταστροφικός.Συνήθως όμως όταν κάτι δεν το ελέγχουμε εμείς, μας ελέγχει αυτό, και εδώ κολλάει η έκφραση των κυβερνάνε τα πάθει του.

Μερικά κόλπα για τα καλσόν!

Τι κάνετε αν θέλετε να φορέσετε το καλσόν που δεν έχει στεγνώσει. Σας έφυγε πόντος και θέλετε να τον επιδιορθώσετε στη στιγμή; Πως θα κάνετε τα καινούρια σας καλσόν να διαρκέσουν περισσότερο; 


1. Αν βιάζεστε να στεγνώσετε το νάιλον καλσόν,απλώστε το σε ένα σκοινάκι στο μπάνιο και χρησιμοποιήστε το στεγνωτήρα μαλλιών.

Σκέψου το καλά πριν ξαναβγάλεις selfie όταν είσαι μόνη!!!

Selfie from Hell

Αν είστε άτομο που δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όταν παρακολούθησε το Scream, ίσως δεν θα πρέπει να παρακολουθήσετε και αυτό το βίντεο.

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη

Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών...TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
Η “άγνωστη” ιστορία του πλανήτη Γη.

Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου χωρίς παρωπίδες ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου όπως θα δούμε.
Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates. Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας είναι ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ. Το δώρο του φτερού, το Πάθος για την Α-λήθη. Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική, όχι όμως και τόσο μυστική από τους ερευνητές.
> Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.

Αυτά είναι τα Top-20 ανδρικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες...Μια μεγάλη έρευνα που οργάνωσε το Men's Health σε δείγμα 1.000 γυναικών αποκάλυψε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι ακριβώς αναζητάει μια γυναίκα σε έναν άνδρα.
Ποια είναι δηλαδή εκείνα τα χαρακτηριστικά που αξιολογεί περισσότερο από άλλα, προκειμένου να τον κρίνει ως “ελκυστικό” και να είναι θετικά προσκέιμενη απέναντί του στην προοπτική μιας σεξουαλικής σχέσης.
 
Η έρευνα έγινε μέσω διαδικτύου σε δύο φάσεις. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1.000 Αμερικανίδες γυναίκες ηλικίας 21-54 ετών. Η πρώτη φάση διενεργήθηκε από την Opinion Research Corporation από το Πρίνστον στο Ν. Τζέρσεϊ και η δεύτερη φάση διενεργήθηκε από το BestLifeOnline.com.
 
Τα ανδρικά χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν ανάλογα με το ποσοστό των γυναικών που τα ξεχώρισαν και δημιουργήθηκε ένα Top-5 σε κάθε γενική κατηγορία.
 
Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας:

Χλαμύδια, η αιτία για πόνο στην ούρηση, στην κοιλιά, έκκριμα. Μπορεί να είναι ασυμπτωματικά, ενώ μεταδίδονται και με τα χέρια.του Γιώργου Μονεμβασίτη, μαιευτήρα-γυναικολόγου

Τα χλαμυδια είναι το πιο κοινό και θεραπεύσιμο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Προκαλείται από το βακτήριο Chlamydia trachomatis, το οποίο μεταδίδεται από τα υγρά ή τα τοιχώματα του κόλπου των μολυσμένων γυναικών, και το έκκριμα της ουρήθρας ή και το τοίχωμα του έξω στομίου της ουρήθρας των μολυσμένων ανδρών.
Μεταδίδεται μεταξύ των ερωτικών συντρόφων αλλά και από τη μητέρα στο νεογέννητο προκαλώντας παθήσεις των ματιών (τράχωμα),των πνευμόνων και των αυτιών.
Η μετάδοση μπορεί να γίνει και μέσω των χεριών, για σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επαφή τους με τα γεννητικά όργανα, προκαλώντας συνήθως επιπεφυκίτιδα. Το 75% των γυναικών και το 50% των ανδρών των μολυσμένων παραμένουν ασυμπτωματικοί ή έχουν θεραπευτεί τυχαία, λαμβάνοντας θεραπεία με μακρολίδες (ερυθρομυκινη, αζιθρομυκινη) για άλλη λοίμωξη. Η απουσία συμπτωμάτων σημαίνει ότι η νόσος μπορεί στο μεταξύ να εξελίσσεται και όταν πια αρχίσει καθυστερημένα η θεραπεία της, να μην είναι αποτελεσματική. Φυσικά, αν ο φορέας αλλάζει διαρκώς σεξουαλικούς συντρόφους, μπορεί να μεταδώσει εν αγνοία του την αρρώστια σε πολλούς ανθρώπους

Ζηλιάρης άντρας – Πώς να τον αντιμετωπίσεις

ζηλιάρης άντρας

Η ζήλια είναι ένα από τα αισθήματα το οποίο υπάρχει σε κάθε άνθρωπο αλλά σε διαφορετική μορφή στον καθένα. Ο τρόπος με τον οποίο νιώθει αλλά και εκφράζει την ζήλια του ο κάθε άνθρωπος δείχνει αρκετά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Όμως η ζήλια μπορεί να έχει καθιερωθεί ως γυναικείο προνόμιο εξάλλου υπάρχει και η φράση «γυναικεία ζήλια» η οποία δείχνει ότι η γυναικεία ζήλια υπερτερεί σε σχέση με την αντρική όμως υπάρχουν και άντρες που ζηλεύουν και μάλιστα ένας ζηλιάρης άντρας μπορεί να γίνει χειρότερος και από μια ζηλιάρα γυναίκα. Μερικοί άντρες ζηλεύουν τόσο πολύ τις κοπέλες τους που πραγματικά γίνονται ανυπόφοροι.
Ναι είναι αλήθεια η ζήλια δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση μιας και υπάρχουν και άντρες οι οποίοι είναι ζηλιάρηδες και είμαστε σίγουρες ότι και εσύ θα έχεις γνωρίσει έναν τέτοιο άντρα ή μπορεί να έχεις δεσμό με ένα ζηλιάρη άντρα. Εάν και εσύ λοιπόν έχεις προβλήματα ζήλιας στην σχέση σου όμως θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις να καλυτερεύσεις ή ακόμα και να εξαφανίσεις την ζήλια από την σχέση σου μπορείς να προσπαθήσεις ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τακτική.
Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει εύκολα όμως εάν πραγματικά το θέλεις εσύ αλλά και ο ζηλιάρης άντρας σου τότε μπορείτε να καταφέρετε να διώξετε το τέρας της ζήλιας και να ανακαλύψετε πάλι τα αισθήματα της εμπιστοσύνης, την μοναδικότητας και της ηρεμίας που έχει μια σχέση χωρίς παράλογες ζήλιες.

"Φάουλ" του Πάπα στις ΗΠΑ: Αγιοποίησε ιεραπόστολο που βασάνιζε ΙνδιάνουςΣε μία αγιοποίηση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ προχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος, κατα΄το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Μετά την τελετή υποδοχής του στο Λευκό Οίκο (με 10.000 άτομα συγκεντρωμένα στους κήπους) ο Πάπας – λειτουργώντας στα Ισπανικά και με 25.000 πιστούς να έχουν συγκεντρωθεί μέσα και γύρω από την Καθεδρικό Ναό της Άμωμου Συλλήψεως στην Ουάσινγκτον - αγιοποίησε τον Ισπανό ιεραπόστολο και μοναχό Χουνίπερο Σέρα, που έζησε τον 18ο αιώνα και διέδωσε και εδραίωσε τον καθολικισμό στους ιθαγενείς της Καλιφόρνια.  
Η αγιοποίηση του Σέρα έχει διχάσει τους πιστούς αλλά και την κοινωνία της Αμερικής καθώς - σύμφωνα με ιστορικούς και οργανώσεις ιθαγενών - ο Σέρα κακοποιούσε και φυλάκιζε και θανάτωνε εμμέσως τους Ινδιάνους, καταστέλλοντας τον πολιτισμό τους και ευνοώντας την διάδοση μολυσματικών, θανατηφόρων ασθενειών που μείωσαν κατά πολύ τον πληθυσμό τους. 

Τα δήθεν «είμαι καλά»Τα ψέματα για τα οποία δε νιώθουμε ποτέ καμία τύψη είναι εκείνα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μας. Είναι ψέματα που λέμε σχεδόν καθημερινά. Είναι ψέματα στα οποία δε δίνουμε ποτέ καμία σημασία. Μα είναι ίσως σοβαρότερα από κάθε άλλο ψέμα. Δε βλάπτουν κανέναν. Αντίθετα νομίζουμε ότι ωφελούν κιόλας. Ποιον; Μα τη φανταχτερή μας βιτρίνα. Τον περιβόητο αντικατοπτρισμό μας.
Η μοναξιά όταν εμφανίζεται είναι συναίσθημα που σε κατακλύζει. Σαν το υγρό της αξονικής. Το πίνεις και «βάφει» όλο το μέσα σου. Εάν ο απέναντί σου ήταν τομογράφος κι όχι ένας απλός άνθρωπος, θα έβλεπε χρωματισμένα τα πάντα μέσα σου. Όλα, μέχρι τα δερμάτινα τοιχώματα του κορμιού σου. Η μοναξιά πονάει. Πονάει κάποιες μέρες, όπως πονάνε μέλη του σώματος σου όταν αλλάζει ο καιρός. Μα μάθαμε τόσο καλά να την κρύβουμε, μέχρι που συνηθίσαμε και τον πόνο της. Μάθαμε να μην την αναφέρουμε καν. Ούτε καν να την παραδεχόμαστε.
Όλες οι νύχτες που δεν ξημέρωναν γιατί τελικά πονούσαμε από μοναξιά κρύφτηκαν πίσω από όλα τα θεόρατα, σαν βουνά, «είμαι καλά» που είπαμε το επόμενο πρωινό. Καλοί στους άλλους, «νοιαστικοί» στους πάσχοντες, μα σκατάδες στους εαυτούς μας. Σκατάδες επειδή ζούμε στο ψέμα. Επειδή αν πονούσε το σαρκίο μας, θα το διαλαλούσαμε σαν πληγωμένα κουτάβια. Θα φωνάζαμε και γιατρούς. Ενώ τώρα κάνουμε μόκο. Στουμπώνουμε τον εαυτό μας με έξτρα πόνο (πλην αυτού της μοναξιάς) με την καταπίεση του να παίζουμε θέατρο. Γιατί; Μα για να μη χαλάσει η εξαίρετη εικόνα μας.

Χειρίζεστε σωστά τη ζωή σας;

Μια έρευνα που πραγματοποίησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ρότερνταμ Ρούουτ Βεενχόβεν καταλήγει πως οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πιο ευτυχισμένοι όχι με βάση τις συνθήκες της ζωής τους, αλλά από το πώς την χειρίζονται οι ίδιοι.
couple
Σύμφωνα με τον Βεενχόβεν,  οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν:
1. Βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις
2. Είναι δραστήριοι , βγαίνουν έξω για δείπνο και έχουν καλούς φίλους.
3. Οι άνδρες έχουν την τάση να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι σε κοινωνίες στις οποίες οι γυναίκες απολαμβάνουν μεγαλύτερη ισότητα. 

Σουηδική έρευνα αποκαλύπτει 12 Τρομακτικά γεγονότα για το γάλα...Dr.Konstantinos Mouroutis

Φίλοι και φίλες μας!
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια ακόμη έρευνα που εκπονήθηκε στην Σουηδία αναφορικά με τους κινδύνους που εμπεριέχει η κατανάλωση των γαλακτοκομικών προϊόντων..

Αρκετά από τα προβλήματα σχετίζονται με:   
 Αυξημένο ρίσκο εμφάνισης του προστατικού καρκινου..
του καρκίνου των ωοθηκών στις γυναικες,
Αύξηση του νεανικού ,ινσουλινοεξαρτώμενου διαβήτη,
Κατακόρυφη αύξηση της σκλήρυνσης κατά πλακας,
Η αυξητική ορμόνη IGF-1 επιπολάζει κατά πολύ αρκετές μορφές καρκίνου..
Η πρωτεΐνη στο γάλα αυξάνει κλιμακωτά την χοληστερίνη,
Η πρωτεΐνη στα γαλακτοκομικά αποτελεί πλέον το νο 1 χημικό καρκινογονο.
Η Δ-Γαλακτόζη έχει αποδειχτεί ότι προάγει φλεγμονές και επιταχύνει την γήρανση..
Υψηλή κατανάλωση γάλακτος επιφέρει ακμή στο δέρμα,
Το γάλα συμβάλει στην δυσκοιλιότητα 
Το γάλα είναι το πιο συχνό αλεργιογόνο..
Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει δυσανεξία στη λακτόζη..
Ο καιρός νομίζουμε έφτασε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας...

Πώς να τον χωρίσω – 2 Τρόποι

πώς να τον χωρίσω

Νιώθεις εγκλωβισμένη μέσα σε μία σχέση; Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθείς μέσα σε μία σχέση κι ενώ κάτι δεν πάει καλά  δεν μπορείς να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς. Αν πιστεύεις πως ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, ψάχνεις τρόπους για να απεγκλωβιστείς. Πολλές φορές συμβαίνει να μην είμαστε και πολύ σίγουρες για το αν ο χωρισμός τελικά είναι η καλύτερη λύση, οπότε συχνά ταλαντευόμαστε και αυτό μπερδεύει τα πράγματα. Το πιο βασικό, λοιπόν, είναι να σιγουρευτούμε αν θέλουμε να χωρίσουμε ή όχι. Υπάρχει περίπτωση στην ουσία αυτό που θέλουμε να είναι η αλλαγή κάποιων καταστάσεων ή συμπεριφορών. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως ακόμη τρέφετε αισθήματα οπότε κάπου εκεί αρχίζετε να αναρωτιέστε πώς να τον χωρίσω. Δεν είστε και πολύ σίγουρες πως κάνετε το σωστό και ούτε έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας πώς νιώθετε. Οι τρόποι για να χωρίσουμε, αφού το έχουμε αποφασίσει, είναι πολύ συγκεκριμένοι και ακριβώς οι ίδιοι όσα χρόνια και αν περάσουν. Ανάλογα με τον χαρακτήρα μας επιλέγουμε και τον τρόπο που μας αντιπροσωπεύει. Τι είναι σωστό και τι λάθος είναι στην δική σας κρίση!
Πώς να τον χωρίσω – Ήρεμα και πολιτισμένα!

Τι βλάπτει την καρδιά σου και δεν το ξέρεις! Oι 6 νέοι δείκτες μελλοντικής υγείας!
Η κορυφαία καρδιολόγος Dr. Suzanne Steinbaum μέσα από το βιβλίο της Heart Book σε βοηθά θα μάθεις τι βλάπτει την καρδιά σου και πώς να υπολογίζεις (και να μειώσεις) τις πιθανότητες κινδύνου.
Παραδοσιακά, οι γιατροί αναζητώντας τι βλάπτει την καρδιά επικεντρώνονταν σε παράγοντες κινδύνου όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υψηλή χοληστερόλη και το κάπνισμα.
Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτή την προσέγγιση: ενώ είναι σημαντικά αυτά, πολλά είναι ήδη σοβαρές ενδείξεις ασθένειας της καρδιάς. Όταν έχεις υψηλή χοληστερόλη, δεν είναι ένδειξη ότι μπορεί να αρρωστήσεις – είναι ένδειξη ότι ήδη είσαι άρρωστη.
Η Dr Suzanne Steinbaum στο βιβλίο της Heart Book, μιλάει για τους «καρδιακούς κραδασμούς» και τους χρησιμοποιεί ως ένα τρόπο μέτρησης της ζωτικότητας και της μελλοντικής υγείας σου.
Δες τους έξι «καρδιακούς κραδασμούς» που πρέπει να προσέχεις από τώρα!

Αυτές οι τροφές σάς «σκοτώνουν» τη λίμπιντο

«Είμαστε ό,τι τρώμε» λένε πολλοί ειδικοί κι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στη σιλουέτα και την υγεία, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και στη σεξουαλική ζωή.
Αλκοόλ
Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αν και περισσότερο καταστρέφει τη σεξουαλική απόδοσηκι όχι τόσο τη λίμπιντο, αφού όσοι έχουν πιει λίγο παραπάνω έχουν έντονη σεξουαλική επιθυμία, αλλά μπορεί να δυσκολευτούν να φτάσουν σε οργασμό ή να έχουν στύση. Να σημειώσουμε πάντως, πως η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα, γι’ αυτό απλώς ελέγξτε το.
Προϊόντα σόγιας
Η πολλή σόγια, παρ’ όλο που είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, μπορεί να επηρεάσει ταεπίπεδα τεστοστερόνης, ρίχνοντάς τα και να μειώσει την ποσότητα σπέρματος. Αν και τα φυτο-οιστρογόνα της σόγιας δεν έχουν τις τρομακτικές επιδράσεις που μπορεί να διαβάσετε αρκετές φορές, αν παρατηρείτε πρόβλημα στη σεξουαλική σας επιθυμία, μαζί με τα υπόλοιπα που θα σας συμβουλεύσει ο γιατρός σας, δοκιμάστε να μειώσετε και τα προϊόντα σόγιας, αν τα καταναλώνετε σε μεγάλο βαθμό.

Οι άνδρες μπορούν να καταλάβουν την άπιστη από την…εμφάνιση!

cheater woman
Λένε ότι δεν είναι σωστό να κρίνεις έναν άνθρωπο από την εμφάνισή του! 
Ωστόσο, νέα μελέτη υποστηρίζει ότι οι άνδρες μπορούν να καταλάβουν πόσο πιστή είναι μια γυναίκα απλά και μόνο κοιτάζοντας το πρόσωπό της.
Στο πλαίσιο της έρευνας, που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Plos One, η καθηγήτρια SamanthaLeiversαπό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αυστραλίας έβαλε τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα να συγκρίνουν 17 ζευγάρια φωτογραφιών που απεικόνιζαν άγνωστες σε αυτούς γυναίκες. Σε κάθε ζεύγος, η μία από τις δύο δεν είχε κάνει ποτέ σεξ με άτομο άλλο από τον σύντροφό της ενώ ήταν σε σχέση. Η άλλη το είχε κάνει τουλάχιστον δύο φορές.

Μύθοι καταγράφουν πιστά την προϊστορική άνοδο της θαλάσσιας στάθμης


Οι μύθοι των ιθαγενών της Αυστραλίας παρέχουν εντυπωσιακά ακριβείς πληροφορίες για τη δραματική άνοδο της θαλάσσιας στάθμης πριν από 7.000 χρόνια, διαπίστωσαν ερευνητές. 

Οι ιστορίες των ιθαγενών σχετικά με τη δραματική άνοδο της στάθμης της θάλασσας σε όλη την Αυστραλία πηγαίνουν περισσότερα από 7.000 χρόνια πίσω σε μια συνεχόμενη προφορική παράδοση που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, σύμφωνα με νέες μελέτες.

Ο θαλάσσιος γεωγράφος Πάτρικ Ναν από το Πανεπιστήμιο της Ακτής Σανσάιν και ο γλωσσολόγος Νίκολας Ριντ από το Πανεπιστήμιο της Νέας Αγγλίας στην Αυστραλία πιστεύουν ότι 21 ιστορίες των ιθαγενών από όλη την ήπειρο καταγράφουν πιστά γεγονότα που συνέβησαν πριν από 10.000 ως 7.000 χρόνια, όταν η θάλασσα ανέβηκε κατά 120 μέτρα.

Ο κ. Ριντ δήλωσε ότι ένα βασικό χαρακτηριστικό της κουλτούρας αφήγησης ιστοριών των ιθαγενών - μια ιδιαίτερη διαδικασία «αντιπαραβολής μεταξύ γενεών» - ίσως εξηγεί την αξιοσημείωτη συνοχή που παρατηρείται σε αφηγήσεις που έχουν μεταδοθεί από ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν τη γραφή, μια συνοχή που οι ερευνητές ως τώρα θεωρούσαν ότι δεν μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερο από 800 χρόνια.

Ολική έκλειψη υπερ-πανσελήνου στις 27 ΣεπτεμβρίουΗ πρώτη ολική έκλειψη υπερπανσελήνου από το 1982 θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η επόμενη αναμένεται να συμβεί το 2033. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο της NASA σχετικά με το σπάνιο αυτό γεγονός:

Ενα βήμα πιο κοντά στη… διακτίνιση

Πακέτα φωτός τηλεμεταφέρθηκαν σε απόσταση 100 χλμ
Ενα βήμα πιο κοντά στη… διακτίνιση
Ισως τελικά η διακτίνιση ανθρώπων να βγει από τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά στούντιο και να αποτελέσει πραγματικότητα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη πρόοδος στον ερευνητικό τομέα της κβαντικής τηλεμεταφοράς, της προσπάθειας ώστε ύλη  να εξαφανιστεί από μια θέση ενώ ένα τέλειο αντίγραφό της να εμφανίζεται κάπου αλλού. Απώτατος στόχος είναι η ανάπτυξη τεχνολογίας όμοιας με αυτή της περίφημης διακτίνισης στο Star Trek όπου άνθρωποι μεταφέρονταν στο Διάστημα σε χρόνο dt με το πάτημα ενός κουμπιού. Ερευνητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο έχουν καταφέρει να τηλεμεταφέρουν σωματίδια ύλης σε διάφορες αποστάσεις. Ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας των ΗΠΑ (NIST) πραγματοποίησαν ρεκόρ τηλεμεταφοράς. Κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν «πακέτα» φωτός σε απόσταση περίπου 100 χλμ. Το επίτευγμα θέτει βάσεις για ανάπτυξη νέων ακόμη πιο προηγμένων συστημάτων κρυπτογράφησης αλλά και μετάδοσης δεδομένων από τη Γη στο Διάστημα.

Διώξτε τον πονοκέφαλο με 11+ 2 φυσικές θεραπείες!

Headaches


Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κεφαλαλγία ως ασθένεια δεν υπάρχει. 

Είναι ένα σύμπτωμα. 

Οι πονοκέφαλοι είναι ένα είδος διαταραχής της υγείας. 

Κάθε κρυολόγημα ξεκινά με την αύξηση της θερμοκρασίας και κεφαλαλγία. 

Κάθε μεταδοτική ασθένεια επίσης. 

Η σκλήρυνση κατά πλάκας, τα έλκη στις σιαγόνες, μια καρδιακή νόσος ή η αϋπνία προκαλούν πονοκέφαλο. 

Η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλεί κεφαλαλγία. 

Η ασιτία  ή ένα πληθωρικό γεύμα - πονοκέφαλο. 

Έτσι, δεν υπάρχει κανένα σημείο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για τη θεραπεία της κεφαλαλγίας (εδώ και χρόνια). 

Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί γιατί το κεφάλι του / της πονάει. 

Οι άνθρωποι πρέπει να επισκέπτονται έναν γιατρό για ενδελεχή έλεγχο. 

Οι πονοκέφαλοι είναι γνωστό ότι σταματούν όταν ο ασθενής βάλει γυαλιά, θεραπεύει τη μύτη, τα δόντια κλπ


ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Αλέθουμε 2-3 κεφάλια κρεμμυδιού σε ένα μηχάνημα επεξεργασίας κρέατος. Αναμειγνύουμε με εξαιρετικό λάδι και λίγο αλάτι. Με αυτό το μείγμα, στη συνέχεια, κάνουμε μασάζ στο κεφάλι και το αφήνουμε (στο κεφάλι) με μια πετσέτα. Δένουμε τη πετσέτα με ένα μαντήλι ενώ ο ασθενής θα ξεκουράζεται.

Επαναφέρετε τη μνήμη, την ακοή και την όρασή σας !

Amazing results of a syrup: Returns your memory, hearing and vision!


Αυτό το σιρόπι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τους λιπώδεις ιστούς και το νερό μέσα στο σώμα σας. Αυτό το ρόφημα είναι πραγματικά αποτελεσματικό αν το συνδυάσετε με αναερόβια γυμναστική.

Εκτός από αυτό, θα δώσετε σημαντική ώθηση στις λειτουργίες του εγκεφάλου σας, θα βελτιώσετε τη μνήμη σας, την ακοή και την όραση.

Το κύριο συστατικό είναι το χρένο, πλούσιο σε βιταμίνη C, κάλιο, βιταμίνες Β1 και Β6, σίδηρο, βιταμίνη Β2, μαγνήσιο και φώσφορο.

Το χρένο καθαρίζει και σταθεροποιεί το μεταβολισμό σας, μειώνει την κούραση και την ίδια στιγμή ενισχύει την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων στο στομάχι σας.

Έχεις την επιθυμία να βοηθήσεις τον εαυτό σου;

MIKRES-ANASES-EYTYXIAS-KAT-TSEMPERLIDOY-EXEIS-THN-EPITHYMIA-NA-BOHTHISEIS-TON-EAYTO-SOY

Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται βαθιά να παραπονιούνται συνεχώς για το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, φτάνει να μην κάνουν τίποτα για να λύσουν τα προβλήματά τους.
Βλέπουν τον εαυτό τους σαν θύματα άδικων καιρών, άδικων συμπτώσεων ή άδικων συνθηκών και περιμένουν παθητικά κάποιον άλλο ή κάποια σύμπτωση να φτιάξει για λογαριασμό τους τα πράγματα.
Συνήθως αυτό δεν συμβαίνει. Οπότε περνάει ο καιρός και μετά από χρόνια νιώθουν το ίδιο χάλια, περιμένοντας ένα θαύμα ή την απόδοση δικαιοσύνης για να γίνει καλύτερη η ζωή τους.
Αλλά για να νιώθεις ευτυχισμένος, χρειάζεται να πληρώσεις ένα τίμημα. Αντί να ρίχνεις το φταίξιμο στον κόσμο γύρω σου, να πάρεις ο ίδιος την ευθύνη για να αλλάξεις τη ζωή σου. Να δουλέψεις σκληρά, να πάρεις μέτρα, να περάσεις σε δράση ο ίδιος για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου.
Ακόμα και ραντεβού σε ψυχολόγο να πας, χρειάζεται εσύ ο ίδιος, να κλείσεις το ραντεβού, όχι να κλείσει άλλος για λογαριασμό σου, βοηθώντας σε.
Αυτό σημαίνει ότι θέλεις εσύ ο ίδιος να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ότι θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί. Ότι θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ότι θέλεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου, βραχυχρόνιους ή μακροχρόνιους. Θέλεις να ρωτήσεις γνώμες, συμβουλές, βοήθεια. Να σκεφτείς λίγο διαφορετικά, να αλλάξεις τον τρόπο που έκανες μέχρι χθες τα πράγματα. Να μάθεις καινούργιες δεξιότητες, δεξιοτεχνίες.
Να ανασκουμπωθείς και να κουνήσεις τα χέρια σου προς κάθε κατεύθυνση. Επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, σχέσεις, όλα είναι στο χέρι σου να πάρουν διαφορετική τροπή αν εσύκάνεις κάτι. Φτάνει να το θελήσεις.
Γενικά μπορεί να χρειαστεί να:

Τράπεζες: Γιατί ξεπουλούν οι ξένοι τραπεζικές μετοχές

Τράπεζες: Γιατί ξεπουλούν οι ξένοι τραπεζικές μετοχές

Έκδηλη ανησυχία επικρατούσε χθες το απόγευμα στα τραπεζικά επιτελεία από συνεχιζόμενο σφυροκόπημα των ξένων funds στις τραπεζικές μετοχές που είχε σαν αποτέλεσμα ο κλαδικός δείκτης να καταγράφει στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις απώλειες της τάξης του 23%.

Την ίδια στιγμή οι απώλειες των μετοχών των τεσσάρων συστιμικών τραπεζών από την αρχή του έτους κυμαίνονται από 66% ως και 90%!!!!

Τραπεζικοί αναλυτές σχολιάζοντας στο Reporter το κύμα ρευστοποιήσεων τραπεζικών μετοχών από μεγάλα ξένα χαρτοφυλάκια έκαναν λόγο για ύπαρξη σαφέστατης ανησυχίας που πυροδοτείται από την διάχυτη φημολογία στην αγορά ότι το ύψος των κεφαλαιακών αναγκών των εγχώριων πιστωτικών ιδρυμάτων θα είναι τελικά υψηλότερο από τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι Ε.Κ.Τ., SSM και Δ.Ν.Τ. φαίνονται αποφασισμένοι η επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών να είναι και η τελευταία προκειμένου να θωρακιστούν οι τράπεζες έναντι οποιοδήποτε πιθανού μελλοντικού κινδύνου σε βάθος τριετίας ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στον κλάδο και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σταδιακή επιστροφή των καταθέσεων.

Πόσο όμορφη είσαι σήμερα Μυρτώ! | Το τελευταίο αντίο στην κόρη της Κατερίνας Γώγου

Manila North Cemetery

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

 Ήμουν ξύπνιος από τις 5 τα ξημερώματα. 

Διάβαζα Κατερίνα Γώγου και συγκεκριμένα εκείνο το ποίημά της που έχει για τίτλο τη μέρα και τον μήνα γέννησής μου. 

25 Μαΐου. 

Και αχ, εκείνο το σημείο που μιλάει στη Μυρτώ είναι σαν να μιλάει σε όλους μας. 

«Θ” ανοίξω την πόρτα και είναι – όχι πως φοβάμαι – μα να, θέλω να σου πω, πως δεν πρόλαβα και πως εσύ πρέπει να μάθεις να μην κατεβαίνεις στο δρόμο χωρίς όπλα όπως εγώ – γιατί εγώ δεν πρόλαβα – γιατί τότε θα χαθείς όπως και εγώ «έτσι» «αόριστα» σπασμένη σε κομματάκια από θάλασσα, χρόνια παιδικά και κόκκινα λάβαρα». 

Δεν ξέρω η Μυρτώ τι άκουσε από την Κατερίνα. 

Τι διάβασε από την Κατερίνα. 

Τι έμαθε από την Κατερίνα. 

Δεν ξέρω τίποτα για τη Μυρτώ. 

Ξέρω μόνο πως την έχω εδώ απέναντί μου σ” ένα μαύρο φέρετρο που μου θυμίζει λουστρίνια που δεν φόρεσα ποτέ. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!! Πως και γιατί ο πατέρας του Πούτιν ήταν συνεργάτης των Γερμανών!!! Δείτε ακόμη πως ο γιος του "Γερμανοτσολιά" συνεχίζει να βαδίζει στα χνάρια του!!!


Το Πολωνικό περιοδικό "Αγκύρας" στο τεύχος  31, στις 3/8/2003 στο καφάλαιο : 
"Η Μυστική Ιστορία", σελ 11.  Δημοσίευσε ένα άρθρο από τον Joseph Zanyavskogo με τίτλο: «ο πατέρας του Ρώσου Προέδρου στην καταστολή της εξέγερσης της Βαρσοβίας»:


Ζώντας στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Viktor Suvorov (το πραγματικό του όνομα Bogdan Rezun), πρώην κάτοικος της σοβιετικής στρατιωτικής GRU  στην Ελβετία, ο οποίος το 1978 αυτομόλησε στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, εξαιτίας ότι ερήμην του καταδικάστηκε σε θάνατο,  συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο : "Ενυδρείο" ,  αλλά και άλλων μπεστ σέλερ.

Συλλέγοντας, λοιπόν, υλικό  προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τον στρατάρχη Γκεόργκι Ζούκοφ, από τα αρχεία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών  ανακάλυψε τυχαία μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα