Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

SOS: Βίντεο-ντροπή CNN για το ξεπούλημα της Ελλάδας . ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....  



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του CNN, Fareed Zakaria, για το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Προσέξτε τις άκρως ενοχλητικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος...
"Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη

Εμβόλια, Το ιατρικό Ερώτημα και η Ανθρωπιστική Διάσταση


Ωφελέειν ή μη βλάπτειν. «Να είσαι πάντα επωφελής ή να μην προκαλείς βλάβη».Με την φράση αυτή ο Ιπποκράτης, ο μεγάλος ιατρός της αρχαιότητας αλλά ταυτόχρονα διαχρονικός είχε διατυπώσει την ανθρωπιστική του φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που αποτυπώθηκε στα έργα του και στην τέχνη της ιατρικής. Η ηθική και πνευματική του παρακαταθήκη μεγάλη, όμως τείνει να ξεθωριάσει την σημερινή εποχή, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από την απίστευτη ταχύτητα πληροφόρησης που ρέει άφθονη σε παγκόσμιο επίπεδο, μιας τεχνολογίας η οποία έχει φτάσει τον άνθρωπο στο υλιστικό του απόγειο, μιας εποχής όμως που δείχνει τόσο έρημη από πνευματικά και ανθρωπιστικά στοιχεία.
Αυτήν την πορεία που έχει πάρει σήμερα ο άνθρωπος στην αντίληψη της πραγματικότητας του απεικονίζεται

Από το βίντεο: Ότι βιώνουμε είναι Όνειρο μέσα σε Όνειρο….


Αυτό το επιχείρημα, που είναι παλιό (πριν τον ερχομό της κβαντομηχανικής) σού δείχνει ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις αισθήσεις σου για να γνωρίσεις τον κόσμο. 

Ας πούμε, εσύ και ένας σκύλος ή μια κατσαρίδα μπορεί να έχετε διαφορετικό εγκέφαλο και γι’ αυτό να λαμβάνετε διαφορετικά δεδομένα σχετικά με τον κόσμο. 

Στην πραγματικότητα, αυτό το επιχείρημα δεν εκφράζει αμφιβολία για την ύπαρξη ή για τη φύση του κόσμου, αλλά μονάχα για τη δυνατότητά σου να τον αντιλαμβάνεσαι όπως ακριβώς είναι.

Η απάντηση σε αυτό το επιχείρημα είναι

Οι Μινωίτες πήγαν σε όλο τον κόσμο;


To σήμα του λαβυρίνθου είναι γνωστό ότι ήταν του Μίνωα της Κρήτης . Δείτε το σήμα αυτό, σε ποσά άλλα κράτη υπάρχει. Δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι εκεί πήγαν οι Κρητικοί; 

Το να πετύχουν ένα πολύπλοκο σχήμα σε τόσα μέρη νομίζω ότι είναι απίθανο. 


Δοκιμάστε χωρίς 

να βλέπετε, αν και ξέρετε τον λαβύρινθο, να ζωγραφίσετε έναν . Πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρετε.

ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


δύναμη..........
           γνώση.......
                 πορεία.........


Σε κάθε ενσάρκωση της ψυχής μας, οι δάσκαλοι μας λένε ότι γίνεται στα ανώτερα βασίλεια μια μεγάλη γιορτή!!!
Είναι μεγάλη απόφαση της ψυχής να ξαναγυρίσει στο πεδίο της γης για να βιώσει από τη αρχή τα  μαθήματα της εξέλιξής της. Αυτό βέβαια συναποφασίζεται μεταξύ της ψυχής και των πνευματικών οδηγών που ασχολούνται μαζί της.

Την ώρα που σφραγίζεται η απόφαση αυτή, τότε σχεδιάζονται τα εξής:

Οι ενήλικες, και όχι τα παιδιά, χρειαζόμαστε διδαχή


Στα παιδιά διδάσκω πώς να παραμένουν ο εαυτός τους, πώς να ενισχύουν αυτό που ήδη είναι. Στους ενήλικες διδάσκω πώς να γίνουν ο εαυτός τους, πώς να αφήσουν για πάντα πίσω τους το στερεότυπο πρότυπο του ενήλικα που νομίζουν ότι είναι.

Είναι τόσο αστείο (και ταυτόχρονα θλιβερό) να παρακολουθώ τους υποτιθέμενους ενήλικες (γιατί έχει άλλη έννοια ο πραγματικός ενήλικας) να πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα επειδή κατέχουν τη θεωρία, να θεωρούν ότι γνωρίζουν καλύτερα γιατί «έχουν εμπειρία», να μη βλέπουν αυτά που κάνουν αλλά να εντοπίζουν με μεγάλη ευκολία αυτά που κάνουν οι άλλοι, να έχουν στερεότυπα δεδομένα που δεν τους κάνουν ευτυχισμένους αλλά θέλουν οι άλλοι να ακολουθούν.

Για να μην τρώμε τα παραμύθια ότι η Ελλάδα έχει τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους και...

Τι μας κρύβουν? Παράξενα κρανία.

Κατά καιρούς ανακαλύπτονται σε όλο τον κόσμο κάποια πολύ παράξενα αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία προκαλούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την καταγωγή τους. Η συμβατική ιστορία – αρχαιολογία αλλά και η λεγόμενη “κοινή λογική”,

που μας ανάγκασε το κατεστημένο να ακολουθούμε σε όλη μας την ζωή, δέχονται πως ο άνθρωπος απλά εξελίχθηκε από πίθηκος σε μία μακρά περίοδο χιλιετιών και κατέκτησε μόνος του

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έχουμε ένα υπερόπλο και το αχρηστεύουμε!


Ο Ελληνισμός διαθέτει ένα υπερόπλο που ονομάζεται Ελληνική Γλώσσα αλλά το ελλαδικό κράτος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να το αχρηστεύσει (κυρία Διαμαντοπούλου!). 
Αν οι κυβερνώντες συνειδητοποιούσαν με ελληνική ψυχή την βαρύτητα της Ελληνικής σαφώς θα επιδείκνυαν διαφορετική συμπεριφορά απέναντί της. Δεν νομίζω να είναι υπερήφανος κανένας υπουργός Παιδείας και κανένας πρωθυπουργός από αυτούς που κυβέρνησαν από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα για κατακτήσεις των μαθητών στην Ελληνική. Απόδειξη είναι η γλωσσική επάρκεια που "απολαμβάνουμε" στα ηλεκτρονικά μέσα και σε καθημερινή βάση. 

Ο ανδρόγυνος φαραώ Τουταγχαμών «πέθανε από επιληψία»


Ίσως βρέθηκε η ιατρική εξήγηση στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο του Τουταγχαμών σε εφηβική ηλικία. Και όχι μόνο αυτό: η ιατρική αυτή εξήγηση σχετικά με την πάθηση που έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής του φαραώ, ίσως μας δείχνει και πώς «πυροδοτήθηκε» η γέννηση της αρχαιότερης μονοθεϊστικής θρησκείας, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα