Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ορσηίς - Η μητέρα των Ελλήνων


Ναιάδα Νύμφη, 480 π.Χ. Μουσείο Τεχνών Νέας Υόρκης

Στην ελληνική μυθολογία η Ορσηίδα (Ορσηίς) ήταν η νύμφη που έμελλε να γίνει η μητέρα όλων των Ελλήνων. Η νύμφη Ορσηίδα παντρεύτηκε το γιο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, Έλλην...

Δείτε Από Τι Θα Αποτελείται Το Νερό Του Μέλλοντος !


Θα το τρώμε αντί να το πίνουμε!

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια! Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε στερεή μορφή.

Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες ("High-water-content mouldable hydrogels by mixing clay and a dendritic molecular binder") για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και κατασκεύασαν το ελαστικό νερό.

Και το όνομα αυτής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...το αποφάσισε η VODAFONE


Σχόλιο αφύπνισης: Και σεις συνεχίζετε να στηρίζετε τη Βόδιαφον, ''ζώα''! Μας κλέβουν τα χρήματα και τις ζωές μας (πολιτικοί) και τους ξανακάνετε κυβέρνηση. Μας κλέβουν ή αλλοιώνουν την ιστορία μας (θυμάστε την προπαγάνδα για την ανεξάρτητη Κρήτη της vodafone κλπ) και τους στηρίζετε ακόμα... Έλεος ρε!  

Σρι Λανκα: Από το Κάντι ως τη Νουβάρα Ελίγια

   
    Σρι Λανκα: Από το Κάντι ως τη Νουβάρα Ελίγια

Ο καιρός στα υψίπεδα της Σρι Λάνκα άλλαζε συνεχώς. 
Από ήλιο περνούσαμε σε βροχή και μετά σε ομίχλη όσο ανεβαίναμε στα 1.400 μέτρα. Ο δρόμος στενός και με στροφές, με πανύψηλα πεύκα στο χείλος του γκρεμού ενώ σε κάθε λόφο απλώνονταν απέραντες καταπράσινες φυτείες τσαγιού.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ


Η ελαία ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστή και είχε ιδιαίτερη τιμητική θέση στην ζωή των Ελλήνων.

ΣΥΜΦΥΣΗ

 

 Ένας από τους πιο σημαντικούς φιλόσοφους του 20ου αιώνα, ο Alfred North Whitehead, πραγματεύτηκε το γυμνό διαδικαστικό γίγνεσθαι της πραγματικότητας κατά τρόπον 

10 πράγματα για τα οποία θα πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε .

 Πατέρας και κόρη σε απίθανες φωτογραφίες (12)
Σταματήστε να νοιάζεστε για τη γνώμη του καθενός .

Θεραπείες και αλλά και ανάσταση νεκρών, από τον Ασκληπιό.

Για την ανάσταση των νεκρών, στην οποία επιδιδόταν ο Ασκληπιός, αλλά και για την οποία υπήρξε η αφορμή της κεραυνοβόλησής του από τον Δία διαβάζουμε από το Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του «Ηλίου», του Ιωαν. Δ. Πασσά:

Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: "Σταματήστε την τουρκική εισβολή

                                                                                                                                                                      
 Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ 

Το Τοξο Στοχευει.

ΤΟ ΤΟΞΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Αναζητώντας τη Βασίλισσα της Σαχάρας

 
Η ιστορία της περιοχής Σαχάρα στην Αφρική είναι θαμμένη κάτω από τόνους άμμου που συνθέτουν την απέραντη έρημο. 

Τo Λαυρεωτικό Ζήτημα (ή Λαυρεωτικά): Η πρώτη ελληνική χρηματιστηριακή φούσκα

 Τα Λαυρεωτικά και το Χρηματιστήριο «Η ωραία Ελλάς»

Έτσι ονομάζεται το πολιτικό και οικονομικό ζήτημα που προέκυψε μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της γαλλοϊταλικής εταιρίας Σερπιέρι & ΣΙΑ, για την εκμετάλλευση των σκωριών και περισσευμάτων του μεταλλείου του Λαυρίου
22 Φεβ 2011 - 17:52
Τα Λαυρεωτικά αποτελούν το πρώτο χρηματιστηριακό σκάνδαλο της Ελλάδος. Το παράδοξο της ιστορίας όμως είναι ότι το Χρηματιστήριο δεν είχε πάρει ακόμα σάρκα και οστά. Οι συναλλαγές τότε γίνονταν πάνω από το περίφημο καφενείο «Η Ωραία Ελλάς» (“Bella Grecia”) στη γωνία Ερμού & Αιόλου στην Αθήνα, όπου βρισκόταν η Λέσχη των Εμπόρων Αθηνών. Στην Ελλάδα λοιπόν υπήρξε χρηματιστηριακό σκάνδαλο πριν καν ακόμα υπάρξει χρηματιστήριο!

Αφιέρωμα στη Λάτιν μουσική – 1ο Μέρος: Τάνγκο



Τάνγκο, μια θλιμμένη σκέψη που χορεύεται…. , Enrique Santos Discépolo

Aιθερικό Διπλό - Doppelganger



Ένα περιστατικό που συνέβη μερικά χρόνια πριν είναι που μου έδωσε την αφορμή να ασχοληθώ με το ζήτημα του Doppelganger, που είναι ο “διπλός” εαυτός μας, και που σύμφωνα με την θεωρία υπάρχει και κινείται όπως ακριβώς κινούμαστε και εμείς φέρνοντας στο διάβα του οιωνούς κακοτυχίας και άσχημων γεγονότων για το άτομο…
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό του Ε.Τύπου : Φαινόμενα

Ιδού πού θα πάει η δόση των 31,5 δισ (αν δοθεί)

Χάρρυ Κλυνν 
Πολλά ακούμε εδώ και μήνες για την περιβόητη δόση που πρέπει επειγόντως να μας στείλουν, γιατί χανόμαστε. Υποτίθεται ότι από αυτά θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις (ότι απέμεινε από αυτά).

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943!

 
 Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Έκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ

Η Σχολή των Θεών.

Φωτογραφία: «Τα όργανα του ανθρώπου... όλα τα όργανα... είναι φτιαγμένα για να ονειρεύονται! Αυτή είναι η φυσική τους λειτουργία - με διαβεβαίωσε ήπια - Όταν το σώμα νηστεύει, το πρόσωπο εξευγενίζεται... ο νους έχει διαύγεια, ετοιμότητα... ταχύτητα... τα κύτταρα ευχαριστούνται, αναπαράγονταν μ’ αυτό τον τρόπο ξεκινάει μια θεραπεία, μια αναγέννηση του Είναι, που υλοποιείται πρώτα στο σώμα κι ύστερα στον κόσμο των συμβάντων», συμπλήρωσε ο Dreamer.
Elio D’ Anna ‘’Η Σχολή των Θεών’’
 «Τα όργανα του ανθρώπου... όλα τα όργανα... είναι φτιαγμένα για να ονειρεύονται!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ..


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ παρόντος και του μέλλοντος δεν έχουν γραμμική θέση στον χρόνο, αλλά συμβαίνουν όλες ταυτόχρονα. Επειδή όμως εμείς είμαστε όντα του γραμμικού χρόνου και επειδή βιώνουμε τις ζωές μας με όρους «παρελθόντος», «παρόντος» και «μέλλοντος», νιώθουμε σαν όλες οι ζωές μας  να συμβαίνουν με μια διαδοχή. Θα ήθελα τώρα να ασχοληθώ με το θέμα του χρόνου σε σχέση με τις προηγούμενες ζωές.

Οι 9 Μούσες & οι Τέχνες

Η παράδοση αναφέρει: δύο Μούσες εφεύραν τη θεωρία και την πράξη στη μάθηση.
Τρεις Μούσες εφεύραν τους τρεις μουσικούς τόνους αδρόν, μέσον και ισχνόν τις τρεις χορδές της Λύρας, τις τρεις προσωδίες οξεία, βαρεία, περισπωμένη και τους τρεις χρόνους παρεληλυθότα, ενεστώτα, μέλλοντα τα τρία πρόσωπα, τους τρεις αριθμούς, το τρίγωνο των αστέρων και άλλα

ΚΡΟΝΟΣ στο ΣΚΟΡΠΙΟ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ)


Ο Κρόνος ήταν στο Ζυγό (από το 2010), το ζώδιο είναι γνωστό ως ''η σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι''. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, και ένα μεγάλο μέρος του τομέα του είναι διανοητικό - έννοιες και ιδεώδη. Ο Ζυγός είναι ένα προκλητικό (κατά καιρούς) πρωτεύων ζώδιο, αλλά πάντα έχει μια συγκεκριμένη ισορροπία. Με το Ζυγό, υπάρχει αντικειμενικότητα που παρέχει κάποια ψυχική απόσταση από ό,τι συμβαίνει.

Τώρα, όμως, ο Κρόνος μας πηγαίνει σε Σκορπιονικές σφαίρες, όπου δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε πάνω από όλα, με καταστάσεις ''στη θεωρία''.

ΜΥΗΣΗ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ


Το παρόν κείμενο είναι απόσπασμα από δημοσίευση τον Απρίλιο του 1985 σε εβδομαδιαίο Αμερικανικό περιοδικό εντύπου μέσου μεσαίας εμβέλειας το οποίο έπαψε να λειτουργεί μερικούς μήνες μετά από το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό επίμαχο άρθρο. Η βασική αιτία ήταν μυστηριώδης πυρκαγιά και πλήρης καταστροφή των εγκαταστάσεων του.
Ο δημοσιογράφος που έλαβε μέσω τρίτου, παρόντος στη μύηση, ηχογραφημένη την όλη διαδικασία, και κοινοποίησε το παρακάτω τμήμα της είχε καταχωρηθεί ως αγνοούμενος για τρείς μήνες μετά, εως ότου βρεθεί συμπτωματικά νεκρός σε εγκατελειμένο αγρόκτημα από άστεγο που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Αν και η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι είχε δεχτεί δύο σφαίρες στο πίσω μέρος του κρανίου και τα χέρια του είχαν έντονα ίχνη από σχοινία που πιθανόν τον καθιστούσαν δέσμιο, το επίσημο πόρισμα που εξέδωσαν ήταν αυτοκτονία λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ



‎"Ζούμε στην εποχή των σουπερμάκετ των σχέσεων, όπου οι επιλογές είναι άπειρες, οι πειρασμοί παντού, οι άνθρωποι αναλώσιμοι και οι σχέσεις ("εάν εσύ δεν καλύπτεις τις ανάγκες μου θα βρω αμέσως κάποιον άλλο να τις καλύπτει") να διαλύονται με την παραμικρή δυσκολία.


Πού να χωρέσει η ομορφιά, η πίστη, η αφοσίωση σε αυτό το τόσο χρησιμοθηρικό πλαίσιο;
Οι άνθρωποι επικεντρώνονται όχι στο άτομο, αλλά στην κάλυψη της ανάγκης όπου το

Πρόληψη καρκίνου με τη βοήθεια νέων γνώσεων

Η αλλαγή του τρόπου ζωής, η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία σώζουν ζωές. Μπορούμε να ελαττώσουμε τον κίνδυνο να πάθουμε καρκίνο, αρκεί να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να μπει στην καθημερινότητας μας η λέξη πρόληψη.
Στις νέες εξελίξεις ελέγχου και πρόληψης ήταν αφιερωμένη ειδική εκδήλωση , στο πλαίσιο σεμιναρίου για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των ασθενών με Γυναικολογικό και Ουρολογικό Καρκίνο, που διοργάνωσε ηΟγκολογική Μονάδα της Β΄Χειρουργικής Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Μονάδα Γυναικολογικού Καρκίνου του Περιφερειακού Νοσοκομείου - Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου» και τη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ν.Ιωνίας «Κωνσταντινοπούλειο» «Η Αγία Όλγα».

ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΎΠΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕUCCUBUS




Ο ΕUCCUBUS ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΆΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ 

ΤΟΥ ΆΔΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Ο euccubus περιγράφεται από τα παλιά χρόνια των προλήψεων και των 

δεισιδαιμονιών, αλλά σήμερα έχει μια επιστημονική εξήγηση η οποία μπορεί να 



Όταν ερωτευόμαστε κάποιον, πιστεύουμε ότι η ερωτική έλξη για εκείνον είναι τυχαία, απρόβλεπτη, αυθόρμητη, ακόμη και «τυφλή». Η αλήθεια όμως είναι ότι χωρίς να το συνειδητοποιούμε, πάντα επιλέγουμε έναν συγκεκριμένο σύντροφο. 

Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια της σύγχρονης γυναίκας στην επιλογή του ερωτικού της συντρόφου;
Τα κριτήρια επιλογής συντρόφου παραμένουν ίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια! Σειρά ερευνών υποστηρίζει ότι οι γυναίκες επιλέγουμε τον σύντροφό μας με βάση ένα και μοναδικό κριτήριο, όπως

Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. VIDEO




Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας.
Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο,
γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο, | ή γιατί είχαμε μια "συμπεριφορά" που ενόχλησε κάποιον.
Είμαστε η γενιά της εθνικής διάσπασης, της συνολικής αποτυχίας της 'συνύπαρξης', | και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών.
Είμαστε η γενιά που τιμωρείται διπλά: | Καταδικασμένη να 'πληρώσει' σε ένα κοινωνικό σύστημα που είναι τόσο γενναιόδωρο με τους ξένους | και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό.

Ο Διεστραμμένος “Σύντροφος” Heroico Desembarazo


Ο Ναρκισσιστής Σύντροφος παρουσιάζει πέντε τουλάχιστον από τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Έχει αίσθηση μεγαλείου. Πιστεύει πως είναι σημαντικός.

Είναι απορροφημένος από φαντασιώσεις μεγάλης επιτυχίας, εξουσίας.

Πιστεύει ότι είναι μοναδικός και “εξαιρετικός”

Η Προειδοποιηση Της Πριγκιπισσας Kaoru Nakamaru Για Το 2012


Η Πριγκιπισσα Κaοru Nakamaru Μιλα
Για Πρωτη Φορα Για Το Τι Πρεπει Να 
 Περιμενουμε Στις  21 -12-2012.

Θυμήσου Έλληνα. VIDEO

                             
                                                   ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ

                                                       ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ
                                                 ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΤΕ
                                                        ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΣΕΣ
                                                                 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΤΕ

                                                           

                                         ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΨΗΦΗΣΑΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟ
                                     ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
                                        ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
                                   ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΤΟ ΦΩΣ

                                      ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ
                                                   ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ
                                            ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!

                                 Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

OMRAAM MIKHAËL AÏVANHOV - Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ

Omraam Mikhaël Aïvanhov



«Η διατροφή είναι ένα πολύ ευρύ θέμα, γιατί δεν περιορίζεται μόνο στις τροφές και στα ποτά πού παίρνουμε κατά τα γεύματα. Τρεφόμαστε επίσης και από ήχους, από αρώματα, από χρώματα.

Τα όντα του αόρατου κόσμου, ιδιαίτερα, τρέφονται με μυρωδιές. Η συνήθεια να καίνε λιβάνι στις εκκλησίες, π.χ., προέρχεται από την πολύ παλαιά γνώση ότι τα φωτεινά σώματα έλκονται από τις αγνές μυρωδιές, όπως είναι η μυρωδιά του λιβανιού, ενώ τα καταχθόνια πνεύματα έλκονται από τις απαίσιες μυρωδιές. 

Αλλά δεν είναι μόνο οι μυρωδιές: οι ήχοι και τα χρώματα είναι επίσης μια τροφή για τα αόρατα πνεύματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τα έλξουν. Γι’ αυτό οι ζωγράφοι συχνά ζωγραφίζουν τους αγγέλους να παίζουν μουσική φορώντας φορέματα με αστραφτερά χρώματα.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

 Η Γαία θα ξαναγίνει το διαμάντι του διαστήματος ξαναβρίσκοντας τις επαφές που είχε παλιότερα και εντασσόμενη στην μεγάλη αγκαλιά, από την οποία κάποτε αποσπάστηκε βίαια.

 Τι θα λέγατε  για μια μικρή διερεύνηση κάποιων  θεμάτων που τα θεωρούμε δεδομένα χωρίς να πολυεξετάσουμε το «τι και πώς» της δημιουργίας τους. 

Να υποθέσουμε ότι είμαστε προγραμματισμένοι στην αποδοχή των  όσων μας σερβίρονται; Αν είμαστε συνεπείς με τις γνώσεις μας και την διαισθητική μας ικανότητα αυτά που βιώνουμε σήμερα  είναι πιθανόν έχουν ξανασυμβεί πριν από πολλά-πολλά χρόνια….. Όπως συμβαίνει σε κυκλικές επαναλήψεις. Μόνον που λόγω του βραχύβιου ανθρώπινου βίου δεν θυμόμαστε και σε γενικές γραμμές έχουμε την τάση της ασθενούς μνήμης. 

Εκεί στο βάθος, πίσω από την αχλή της πολυκαιρίας, ίσως κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια.

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται

Ο Καθηγητής Κ.Τοκμακίδης απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,μας θέτει δέκα ερωτήματα που καλό είναι να μας προβληματίσουν,σχετικά με τις σκοπιμότητες της παγκόσμιας οικονομίας και των κέντρων που την ελέγχουν...

Διαβάστε τα ερωτήματα και θα σας απαντηθούν αυτόματα πολλές απορίες, άσχετα αν αυτες δεν απαντώνται απο τους "αρμόδιους"....

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:

Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία 
χώρα;


Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και

Πνευματικές Σχέσεις - Το νέο μοντέλο σχέσεων

"Το αρχέτυπο του Γάμου δεν είναι πλέον λειτουργικό. Αντικαθίσταται από ένα νέο αρχέτυπο που σχεδιάστηκε ώστε να υποστηρίζει την πνευματική ανάπτυξη. Αυτό είναι το αρχέτυπο της πνευματικής ή ιερής συντροφικότητας." Gary Zukov

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ Νο 1


     ΑΙΤΙΑ ΜΗΔΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ - ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Με μία σειρά άρθρων,θα αναφερθώ σε ορισμένα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν κυρίως σε μάχες τις αρχαιότητας,παράξενα τις περισσότερες φορές,τα οποία αναφέρονται από τους ιστορικούς,άλλα ουδέποτε διδάσκονται στα σχολεία.
Αυτό άραγε οφείλεται ή ότι τα θεωρούν αμελητέα ή στην μη δυνατότητα εξηγήσεων από τους διδασκάλους,οι οποίοι σίγουρα θα δεχθούν τις απορίες των μαθητών ή σε κάποιους στους οποίους δεν συμφέρει να γίνουν γνωστά ?
ΠΕΔΙΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Θα αρχίσω από τους Μηδικούς ή Περσικούς πολέμους στους οποίους συνέβησαν αρκετά τέτοια γεγονότα.


ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ


ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας σε κάθε κίνηση και πράξη μου. Η αόρατη δύναμη της αγάπης μπορεί να ανοίξει τις καρδιές των ανθρώπων. 
Θα κάνω την αγάπη το ισχυρότερό μου όπλο και κανείς δεν θα μπορεί ν’ αντισταθεί στη δύναμή της.

Τη λογική μου μπορεί να την απορρίψουν, στα λόγια μου μπορεί να δυσπιστήσουν, μπορεί να μην τους αρέσει το ντύσιμό μου, να μη συμπαθήσουν το πρόσωπό μου, τα λόγια  μου μπορεί να τους προκαλέσει καχυποψία, η αγάπη μου όμως θα μαλακώσει όλες τις καρδιές.

.Και πώς θα το κάνω αυτό;

Ζηζή Πατεράκη: Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν "βλέπει";


Το  Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης. 
Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μιας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.
 Μόλις το πνευματικό μάτι μας αρχίζει να ανοίγει, βαθύτερες πνευματικές αλήθειες θα συντονιστούν

ΤΑΛΩΣ ο γιγάντιος ανθρωπόμορφος φύλακας της Κρήτης




Τάλως Το Πρώτο Αυτόματο Ρομπότ

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μιά ιστορική και φιλολογική έρευνα ή οποία, ξεκινώντας από τα επιτεύγματα της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας, προσπαθεί να διεισδύσει στην καρδιά της Ελληνικής Μυθολογίας και να ανιχνεύσει τις απαρχές αυτής της θαυμαστής επιστημονικής εξέλιξης.

Oι μυστήριοι αριθμοί Φιμπονάτσι(VIDEO)

Οι αριθμοί Fibonacci είναι το αριθμητικό σύστημα της φύσης. Εμφανίζονται παντού στη φύση, από τη διάταξη των φύλλων στα φυτά μέχρι το μοτίβο των πετάλων στα λουλούδια, τις πευκοβελόνες, ή τα στρώματα του φλοιού ενός ανανά. Φαίνεται πώς οι αριθμοί Fibonacci σχετίζονται με την ανάπτυξη κάθε ζωντανού οργανισμού, ενός κυττάρου, ενός σπυριού σταριού, μιας κυψέλης μελισσών, ακόμα της ίδιας της ανθρωπότητας.

Η χρήση της τεχνητής μετάδοσης μικροκυμάτων για υποσυνείδητο έλεγχο, γνωστή ως πλύση εγκεφάλου έχει αποδειχτει..ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!

Από συμπεράσματα ελβετικών, ρωσικών και γερμανικών επιστημονικών κλινικών μελετών, δεν μπορούμε πλέον να αφήνουμε το φούρνο μικροκυμάτων εγκατεστημένο στις κουζίνες μας.
Με βάση αυτή την έρευνα, θα ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο με το ακόλουθο κείμενο:

1) Τρώγοντας συνεχώς τροφές που έχουν τροποποιηθεί από έναν φούρνο μικροκυμάτων, προκαλείται μακροπρόθεσμα -μόνιμη- εγκεφαλική βλάβη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα