Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Βγαίνοντας απ' το Matrix

Βγαίνοντας απ' το Matrix
Ζεις μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα.

Δεν είναι όμορφη.

Ούτε εύρυθμη.

蒋介石/蔣介石 

Οι άνθρωποι αυτοκτονούν στις πλατείες.

Οι τράπεζες ευημερούν.

That’s the Matrix.

Αυτός είναι ο σκοπός του: Να ευημερούν οι τράπεζες.

汉语/漢語,

Οι άνθρωποι στο Matrix είναι αναλώσιμοι.

Εσύ. Είσαι αναλώσιμος.

Ολοι οι απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη-Σαπέν

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ... ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΣ
Ολοι οι απίστευτοι διάλογοι Βαρουφάκη-Σαπέν

Σε άκρως θετικό κλίμα κύλησε η συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν και αυτό φάνηκε πως θα συνέβαινε από την πρώτη στιγμή.
Από την υποδοχή που επιφύλαξε ο κ. Σαπέν στους Βαρουφάκη-Τσακαλώτο, στην είσοδο του υπουργείο, φάνηκε πως δεν προσήλθε με αρνητική διάθεση.
Οι αρχικές χειραψίες αποτέλεσαν μόνο το προοίμιο των διαλόγων που ακολούθησαν.
Μόλις συστήθηκαν ο κ. Βαρουφάκης έκανε νεύμα προς τον κ. Τσακαλώτο για να γνωριστεί με τον κ. Σαπέν. Ο Γάλλος με μια δόση παιδικότητας κουκούλωσε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με το κιτρινόμαυρο κασκόλ που φορούσε και τον ρώτησε περιπαιχτικά: «Κάνει κρύο;» για να του απαντήσει ο κ. Τσακαλώτος: «Πάντα κάνει κρύο στη Γαλλία».

Πως ξανθαίνουν τα μαλλιά φυσικά;Πως αναδεικνύονται τα μαύρα μαλλιά; Με τα κόκκινα τι μπορούμε να κάνουμε; Δείτε φυσικούς τρόπους για όλα τα χρώματα μαλλιών!!

Πολλές φορές θέλουμε να αναδείξουμε το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας ή ακόμα και το χρώμα της βαφής, χωρίς όμως να καταφύγουμε πάλι σε ανταύγειες και τοξικές βαφές. Η φύση έχει προβλέψει και γι' αυτό. Υπάρχουν κόλπα και μυστικά που μπορούν να τονίσουν και να αναδείξουν το χρώμα των  μαλλιών σας φυσικά!



Για να ανοίξετε τα μαλλιά σας και να αποκτήσετε φυσικές ξανθές ανταύγειες:

Χαμομήλι: Λούζετε συχνά τα τα μαλλιά σας με αφέψημα από χαμομήλι. Όταν είστε στο μπάνιο να ξεπλένετε το τελευταίο χέρι από το σαμπουάν σας με χαμομήλι. Επίσης όταν είστε στην θάλασσα μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα vaporisater βρασμένο χαμομήλι μαζί με λίγες σταγόνες από λεμόνι και κάθε φορά που θα βγαίνετε από την θάλασσα, ψεκάζετε τα μαλλιά σας με αυτό. Έτσι και θα τα ξεπλύνετε από το αλάτι και ο ήλιος με το χαμομήλι θα δώσει μια πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά.

Οξυζενέ. Δεν είναι φυσικό προϊόν και δεν κάνει καλό στην τρίχα καθώς την αφυδατώνει και την αδυνατίζει, αλλά είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το ντεκαπάζ και τις βαφές εάν το χειριστείτε με προσοχή. Εννοώ το οξυζενέ για τραύματα που ουσιαστικά είναι διάλυμα οξυζενέ σε νερό και όχι μεγάλης συγκέντρωσης όπως τα οξυζενέ που χρησιμοποιούμε στις βαφές. Απλώστε μια καλή ποσότητα στα μαλλιά μέχρι να μουσκευτούν καλά, αφήστε το για είκοσι περίπου λεπτά και λουστείτε. Επαναλάβετε πριν από κάθε λούσιμο, ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

Τι ιδιαιτερότητα υπάρχει στην περιστροφή των ακρων μας;!

γυναικεία πόδια

Ξέρατε ότι δεν μπορούμε να περιστρέψουμε με αντίθετη φορά έναχέρι και ένα πόδι που βρίσκονται στην ίδια πλευρά του σώματος μας;

Δοκιμάστε το! Θα δείτε ότι μια τέτοια περιστροφή είναι αδύνατη!

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό βρίσκεται στον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου. 

Οι ηγέτες της ΕΕ δεν είναι ηλίθιοι αλλά λένε ηλιθιότητες!

Οι ηγέτες της ΕΕ δεν είναι ηλίθιοι αλλά λένε ηλιθιότητες!

Με δυο στοιχήματα απαντά ο διάσημος Νομπελίστας οικονομολόγος σε άρθρο του στους New York Times για τις δραματικές εξελίξεις στις σχέσεις Ελλάδας και Ευρωπαίων δανειστών: Το πρώτο, ότι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και επιβιώσει από 1-2 χρόνια μεγάλων αναταραχών θα συμπαρασύρει σε έξοδο κι άλλες χώρες του Νότου και το δεύτερο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω μπροστά στη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ που ακολουθεί την τακτική του διάσημου… γκάγκστερ, Κορλεόνε! Ακολουθεί το κείμενο:
Οι αγορές πανικοβάλλονται. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αυτό δεν αποτελεί ετυμηγορία των αγορών επί της νέας ελληνικής κυβέρνησης, ή εν πάση περιπτώσει όχι μόνο επί της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Οι αγορές κρίνουν ότι ο κίνδυνος της μη επίτευξης συμφωνίας και η άτακτη κατάρρευση της μέχρι σήμερα διαδικασίας είναι υψηλός.
Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορούμε για τα στοιχήματα και τα πραγματικά συμφέροντα προκειμένου να μην σκοντάψει κανείς και επέλθει μια καταστροφή που γίνεται και πρέπει να αποφευχθεί. Ακολουθούν μερικά σημεία σχετικά με το πού βρισκόμαστε.

Αν ο άνθρωπος δε φτάσει στο χείλος του γκρεμού δε βγάζει φτερούγες για να πετάξει…

Αν ο άνθρωπος δε φτάσει στο χείλος του γκρεμού δε βγάζει φτερούγες για να πετάξει…

Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ
Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρα σου αληθινά είναι να ξυπνήσεις… Κάποτε ο Πλάτωνας πήγε στο Σωκράτη και τον ρώτησε τι θα χρειαζόταν να κάνει για να πετύχει τα θέλω του, να πραγματώσει τους στόχους του… Τότε ο Σωκράτης τον πήγε σε μια λίμνη και του βούτηξε το κεφάλι μέσα στο νερό για ώρα… Ο Πλάτωνας τρομαγμένος και απελπισμένος , αφού κόντεψε να σκάσει, κατάφερε και ξέφυγε, τινάζοντας το κεφάλι του έξω φώναξε…
Τι κάνεις εκεί; Πας να με σκοτώσεις; Είπε. Ο Σωκράτης αποκρίθηκε ήρεμα… «Όταν θέλεις κάτι με την ίδια λαχτάρα και παλέψεις γι’ αυτό, όπως γι’ αυτή την αναπνοή για να μπορείς να ζήσεις, τότε να ξέρεις πως θα το πετύχεις”…
Σήμερα, σε μια εποχή που τα όνειρα κλονίζονται και κατακρεουργούνται η Χριστίνα Σταματάκη (ψυχολόγος – nlp coaching) μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί, πώς να φτάσουμε στην πραγμάτωση των στόχων μας, των ονείρων μας και λέει…

Φτιάξτε με δύο υλικά καταπληκτική κρέμα ματιών που καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια!


Πάλι έχω πολύ καιρό να εμφανιστώ αλλά επιστρέφω με ένα πολύ δυνατό θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες! Και είναι ένα θέμα που απασχολεί και τις μικρές αλλά και τις λίγο πιο ώριμες.. Και αυτό διότι η πρώτη περιοχή που αρχίζει να επηρεάζεται καθώς τα χρόνια περνούν είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια μιας και είναι η πιο ευαίσθητη!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να προλάβετε τα πρώτα σημάδια. Με δύο απλά υλικά, απόλυτα φυσικά και ποιοτικά μπορείτε να φτιάξετε μια καταπληκτική κρέμα ματιών απόλυτα οικονομική αλλά και αποτελεσματική.

Θα χρειαστείτε:

Σκόπια: Εγχώριες και ξένες αντιδράσεις για την αστυνομική επιχείρηση ‘πραξικόπημα’




Φεβρουάριος 1, 2015.

Γράφει ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)
Ουδέποτε από τον διεθνικό πόλεμο του 2001,  η κατάσταση  στην FYROM, δεν ήταν τόσο εύθραυστη και απειλητική, μετά τη δραματική ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό του κράτους, Νίκολα Γκρούεφσκι,  για μια υποτιθέμενη μαζική συνωμοσία κατασκοπείας ‘υπέρ μιας ξένης χώρας’ καθώς και σχέδιο για τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησής του, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ζόραν Ζάεφ.


Μπορεί κανείς να συμπεράνει με ασφάλεια, αν και είναι αδύνατο να προβλέψει την εξέλιξη αυτής  της κατάστασης στο άμεσο ή μεσοπρόθεσμο μέλλον, ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο παράδειγμα πόλωσης των δύο αντίθετων δυνάμεων- του ακροδεξιού VMRO-DPMNE, που κατέχει το μονοπώλιο της εξουσίας και του κύριου αντιπολιτευόμενου Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος- SDSM.

 Παρουσιάζονται σχολιασμοί από δύο ανωτέρου βαθμού πολικούς καθώς και της διεθνούς κοινότητας- στην προκείμενη περίπτωση των ΗΠΑ, της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΕΕ.

Μυστηριώδης αλλά απίστευτα όμορφα σφαιρικός σχηματισμός στο διάστημα

Το αποκαλούν το "Χέρι του Θεού". Άλλοι λένε ότι μοιάζει με το ανοιχτό στόμα ενός γιγαντιαίου ουράνιου πλάσματος. Αυτό που βλέπετε ονομάζεται CG4 και το ανακάλυψαν οι αστρονόμοι στο European Southern Observatory.
GLOBULE

Στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι η ελληνική κρίση θα εκτροχιάσει την παγκόσμια οικονομία

Στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι η ελληνική κρίση θα εκτροχιάσει την παγκόσμια οικονομία

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Ανησυχία προκαλεί στο Λευκό Οίκο, η επιδείνωση της κατάστασης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία –με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής- πιστεύει ότι έχει εντολή από το λαό να τερματίσει το λεγόμενο «Ελληνικό Πρόγραμμα» και να αναιρέσει τα αβάστακτα μέτρα που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της υλοποίησής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αμερικανική κυβέρνηση ζητά να χαμηλώσουν οι τόνοι και να εξευρεθεί άμεσα λύση, διότι επηρεάζεται η αμερικανική και η παγκόσμια οικονομία.
Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα ήταν εξαιρετικά προσεκτικός κατά τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μίλησε με σύνεση για την ανάγκη να προωθηθεί η ανάπτυξη και να μειωθεί η λιτότητα, η οποία έχει καθηλώσει την ελληνική και άλλες οικονομίες χωρών της Ευρώπης. Βεβαίως υποστήριξε τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και στο θέμα αυτό βρίσκεται απέναντι στον κ. Τσίπρα, καθώς βλέπουν διαφορετικά το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και τα μέτρα που απαιτούνται για να διασωθεί η ελληνική οικονομία. Ο Αμερικανός ηγέτης –όπως είπε ο εκπρόσωπός του- «ως επί το πλείστον επικεντρώθηκε κυρίως στα είδη των μέτρων που μπορούν να ληφθούν ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να θέσει σε εφαρμογή τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις για να είναι αυτό προς το συμφέρον των λαών» (εννοεί της Ευρώπης).

Με ψεκασμούς εξουδετέρωσε τα τουρκικά F-16 στα Ίμια ο Πάνος Καμμένος!

10952794_894347513949025_1021021122_n
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν οι πιλότοι των δύο Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που το μεσημέρι της Παρασκευής αποπειράθηκαν να εμποδίσουν τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να αποδώσει φόρο τιμής στους νεκρούς των Ιμίων.
Τους ψέκασε σαν κατσαρίδες ο Υπουργός!
Λίγα μόλις λεπτά πριν πετάξει το στεφάνι στα Ίμια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, και ενώ όλες οι προσπάθειές του για ειρηνική υποχώρηση των Τούρκων απέβησαν άκαρπες,άρχισαν οι πρώτοι ψεκασμοί.
Ειδικά ψεκαστικά μηχανήματα που είχε φροντίσει για προληπτικούς καθαρά λόγους να έχει μαζί του ο Υπουργός, άρχισαν να εκτοξεύουν ένα σπάνιο και άκρως επικίνδυνο είδος υγρού με την ονομασία Συριζανέλαιο κάνοντας τους πιλότους των Τουρκικών αεροσκαφών να χάσουν πλήρως τον προσανατολισμό τους.
«ΒΟΗΘΕΙΑ! ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!»

Χρόνια όμορφα καρδιά μου



Περίμενε μισό λεπτό! 

Κάπου έχω καταχωνιάσει κάτι όμορφο για σένα! 


Ένα μπλε κλειδί του Fa, όχι του Sol, γιατί μου μοιάζει κλεισμένο από παντού. 


Μ’ αυτό, θα ξεκλειδώσεις τον παράξενο αυτό κόσμο, που τον περάσαμε για φωτιά, 


τον τυλίξαμε με κουβέρτα για να σβήσει και τώρα μας κοιτά με παράπονο και πόδια παγωμένα. 

Ο πλούσιος μάγος και τα πρόβατα



«Υπάρχουν, όμως, χίλια πράγματα που εμποδίζουν τον άνθρωπο να ξυπνήσει, που τον κρατούν δέσμιο των ονείρων του. Για να δράσει συνειδητά, με την πρόθεση να ξυπνήσει, είναι απαραίτητο να γνωρίζει τη φύση των δυνάμεων που τον κρατούν σε κατάσταση ύπνου.

Πρώτα απ’όλα, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο ύπνος, που μέσα σ’αυτόν ζει και κινείται ο άνθρωπος, δεν είναι φυσιολογικός αλλά μια ύπνωση. Ο άνθρωπος είναι υπνωτισμένος και αυτή η κατάσταση της ύπνωσης διατηρείται και ενισχύεται αδιάκοπα μέσα του. Θα λεγε κανείς ότι υπάρχουν δυνάμεις που έχουν συμφέρον να κρατήσουν τον άνθρωπο σε κατάσταση ύπνου και να τον εμποδίσουν να δει την αλήθεια και να κατανοήσει τη θέση του.

Υπάρχει μια Ανατολική ιστορία για έναν πλούσιο μάγο που είχε πολλά πρόβατα. Ήταν, όμως, ταυτόχρονα, και πολύ φιλάργυρος. Δεν ήθελε να μισθώσει βοσκούς, ούτε να βάλει φράχτη γύρω από το λιβάδι όπου έβοσκαν τα πρόβατα. Γι αυτό, τα πρόβατα συχνά περιπλανιόνταν στο δάσος, έπεφταν στις χαράδρες και, πάνω απ’όλα, έφευγαν γιατί ήξεραν ότι ο μάγος ήθελε το κρέας και το τομάρι τους και αυτό δεν τους άρεσε.

O άνθρωπος ζει σε ένα πολύ άσχημο μέρος του σύμπαντος





«Η οργανική ζωή πάνω στη γη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην Ακτίνα της Δημιουργίας, διότι εγγυάται τη μεταβίβαση των ενεργειών και επιτρέπει την ανάπτυξη της Ακτίνας.Το αναπτυσσόμενο σημείο της Ακτίνας είναι η σελήνη. Η ιδέα είναι τελικά ότι η σελήνη θα γίνει σαν τη γη και η γη σαν τον ήλιο. Μετά θα εμφανιστεί μια άλλη σελήνη, και έτσι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί ως ένα ορισμένο σημείο. Αλλά αυτό είναι κάπως νωρίς για να το συλλάβουμε ακόμη.

Η οργανική ζωή είναι ένα είδος συσκευής λήψης για να πιάνει και να μεταβιβάζει τις επιδράσεις που έρχονται από τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Παράλληλα με το γεγονός ότι χρησιμεύει σαν μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στη γη και στους πλανήτες, η οργανική ζωή τρέφει τη σελήνη. Όλα όσα ζουν, υπηρετούν τους σκοπούς της γης. Όλα όσα πεθαίνουν, τρέφουν τη σελήνη. Αυτό φαίνεται παράξενο στην αρχή, αλλά  όταν κατανοήσουμε τους νόμους που διέπουν την οργανική ζωή, θα αντιληφθούμε ότι βασίζεται σε έναν πολύ σκληρό νόμο, το νόμο ότι μια κατηγορία ζωντανών όντων τρώει μια άλλη κατηγορία. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει στην οργανική ζωή να αυτοσιτίζεται, αλλά της επιτρέπει να τρέφει και τη σελήνη και να χρησιμεύει και σαν μεταδότης ενεργειών. Έτσι, η οργανική ζωή υπηρετεί πολλούς σκοπούς – τους σκοπούς των μεγαλύτερων κόσμων, των πλανητών, της γης και της σελήνης.

Λέξεις πίσω από τα κάγκελα


Κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά, καλωσήρθατε. Παρακαλώ κλείστε τα κινητά σας και πετάξτε την πολιτική σας ορθότητα στα σκουπίδια. 

Φίλε αναγνώστη, θέλω να σου μιλήσω για  έναν άνθρωπο και μια ταινία. Το ότι έπρεπε να φτάσω σχεδόν 30 ετών για να γνωρίσω το έργο του, είναι ένα μικρό έγκλημα που μου καταλογίζω. 

Αμερική. Οκτώβριος 1925. Γεννιέται ο Leonard Alfred Schneider, γνωστός ως Lenny Bruce. 

Μερικά χρόνια αργότερα,  κατά τη δεκαετία του 1960, θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί για παραβίαση του νόμου περί αισχρότητας.

Όχι, δεν τριγυρνούσε ανοίγοντας την καπαρντίνα του μπροστά σε ανυποψίαστες κυρίες. Δεν έδειχνε τα απόκρυφά του επί σκηνής και γενικότερα δεν έκανε τίποτα. Το έγκλημά του ήταν ότι μιλούσε. 
Καταδικάστηκε ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ που χρησιμοποιούσε στις εμφανίσεις του. Πάμε άλλη μία για να το εμπεδώσουμε. Συνελήφθη και καταδικάστηκε για λέξεις. Για απλές, άκακες λέξεις που κάποιοι τις είχαν χαρακτηρίσει αισχρές. 

Κατεβάστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την Pro έκδοση του Google Earth!




Ακόμα μία έκπληξη από την Google, η οποία ανακοίνωσε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση της Pro έκδοσης του Google Earth.

Η απλή από την Pro έκδοση* έχουν αρκετές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους όπως η μέτρηση 3D κτιρίων, η καταγραφή σε video HD της πτήσης κτλ.

Η δωρεάν από την Pro έχουν αρκετά σημαντικές διαφορές (κλικ για μεγένθυση)
Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την Pro έκδοση αρκεί να εγκαταστήσετε το Google Earth Pro που σας δίνουμε στο πρώτο λινκ, και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα του δεύτερου λινκ, ώστε να σας αποσταλεί το κλειδί ενεργοποίησης της Pro έκδοσης.

Δεν γνωρίζουμε για πόσο θα είναι δωρεάν η Pro έκδοση, γιαυτό μην χάνετε χρόνο και κατεβάστε την. 

Δήλωση βόμβα Ομπάμα υπερ Τσίπρα!...Δεν μπορει να στίβεις μια χώρα!


ομπαμα

Ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε στο CNN ότι δεν μπορείς να πιέζεις (να ξεμουμίζεις) άλλο τους λαούς με τη λιτότητα. Πρέπει να υπάρξει στρατηγική ανάπτυξης, υπογράμμισε ο Αμερικανός ηγέτης.

Βεβαίως, ο Πρόεδρος Ομπάμα πιστεύει ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα, αλλά όχι με συνθήκες λιτότητας, αλλά ανάπτυξης. Μίλησε για τη φοροδιαφυγή, και αναφέρθηκε στην αδυναμία συλλογής φόρων.
“Ελπίζω η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, αυτή είναι η ελπίδα μου”, CNN ο κ. Ομπάμα.
Σημείωσε επίσης ότι από την αρχή βοηθήσαμε και ασχοληθήκαμε με την ελληνική κρίση. Και είναι σημαντικό ότι και η Γερμανία αναγνωρίζει ότι πρέπει να μείνει στο ευρώ.

Το βιντεο με την δηλωση Ομπαμα υπερ της Ελλάδας!

Κυτταρίτιδα – Τροφές, Καταπολέμηση και Αντιμετώπιση

kyttaritida kai trofes

Τροφές Που Καταπολεμούν Την Κυτταρίτιδα

Για την κυτταρίτιδα συχνά ευθύνονται τοξίνες (ίσως από μία όχι και τόσο τέλεια δίαιτα ή διατροφή) οι οποίες μειώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και καθυστερούν την κυκλοφορία του αίματος, οπότε να τρώτε πολλά χρωματιστά λαχανικά και φρούτα. Γιατί; Επειδή περιέχουν τα περισσότερααντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες.
Τα μούρα βοηθάν ιδιαίτερα, γι’ αυτό να τρώτε μια χούφτα από σμέουρα, φράουλες, μύρτιλλα ήβατόμουρα κάθε μέρα με το πρωινό σας.
Οι μπανάνες και τα μάνγκο είναι γνωστό ότι τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο βοηθάει στην πρόληψη της κυτταρίτιδας, οπότε προτιμήστε τα όσο πιο συχνά μπορείτε, όπως και τηνπαπάγια, για την οποία μελέτες δείχνουν ότι εμποδίζει την καταστροφή των υποδόριων ιστών.
Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C παίζουν επίσης εξαιρετικό διασπαστικό ρόλο στην κυτταρίτιδα, γιατί τονώνουν τα επίπεδα του κολλαγόνου στην επιδερμίδα, το οποίο προωθεί την ελαστικότητα της και διατηρεί στην σφριγηλότητα  της.
Άλλες τροφές που τονώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας είναι το μουρουνέλαιο, τοκοτόπουλο, το γκρέιπφρουτ, οι ντομάτες, τα μήλα, το σπανάκι, τα καρότα και το αβοκάντο.
Στο τέλος, τρόφιμα τα οποία χαρακτηρίζονται ως «διουρητικά» είναι επίσης καλά για την αποτροπή της κυτταρίτιδας. Τα διουρητικά προκαλούν αποβολή υγρών, μέσω της ούρησης, και μειώνουν το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών.

Η σκόνη από την Αφρική, η επικίνδυνη σύσταση της και οδηγίες για την υγεία μας



Επιμέλεια Κική Τσεκούρα

Σοκ προκαλούν νέες έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, οι οποίοι εντόπισαν μια ολόκληρη λίστα από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη, που «επισκέπτεται» τη χώρα μας ολοένα και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας του φαινομένου της ερημοποίησης που καταγράφεται στη Σαχάρα.

Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2013 στην Αθήνα και τη Χαλκιδική, η σκόνη που ταξιδεύει από την Αφρική μεταφέρει στη χώρα μας δηλητηριώδεις ουσίες, όπως είναι ο μόλυβδος, ο ψευδάργυρος, το χρώμιο, το βανάδιο, το αρσενικό και το νικέλιο, σε περιεκτικότητες μάλιστα που κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα ήταν τόσο μεγάλες.

Το ζήτημα προκαλεί τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα για τις επιπτώσεις που έχει η μεταφορά της «τοξικής» αφρικανικής σκόνης στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον, καθώς η αφρικανική σκόνη εμφανίζεται πλέον σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

25 Λόγοι για να Πίνετε Πράσινο Τσάι και να κάνετε καλό στην υγεία σας

Το πράσινο τσάι έχει αρχίσει να γίνεται ένα πολύ δημοφιλές ρόφημα παγκοσμίως εξαιτίας των άμεσων υγιεινών πλεονεκτημάτων. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει το πράσινο τσάι για την υγείας σας. Κι αν δεν πίνετε τουλάχιστον 3 με 4 κούπες πράσινο τσάι ημερησίως, τότε σίγουρα ΔΕΝ βοηθάτε καθόλου την υγεία σας. Ακολουθούν 25 λόγοι που εξηγούν το γιατί.

25 εντυπωσιακά οφέλη του πράσινου τσάι:

  1. Τσάι και Καρκίνος

Το πράσινο τσάι βοηθάει στην μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου. Τα αντιοξειδωτικά στο πράσινο τσάι είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από την βιταμίνη C και 25 φορές  καλύτερα από την βιταμίνη Ε. Τα αντιοξειδωτικά βοηθάνε το σώμα να προστατεύσει τα κύτταρα από βλάβες που πιστεύεται ότι σχετίζονται με τον καρκίνο.
  1. Πράσινο Τσάι και Καρδιακές Παθήσεις

Το πράσινο τσάι βοηθάει στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερίνης. Ακόμα και μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου, εμποδίζει τον θάνατο των κυττάρων και επιταχύνει την ανάρρωση στα καρδιακά κύτταρα.
  1. Πράσινο Τσάι και Αντιγήρανση

Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά τα οποία ονομάζονται πολυφαινόλες και αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό σημαίνει  ότι σας βοηθάει να καταπολεμήσετε την χρονογήρανση και να προωθήσετε την μακροβιότητα.

Η Ελληνίδα που έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο σε σχολείο της Γερμανίας

Στο τέλος ο δάσκαλος της είπε: Τον είπες πολύ καλά. Γιατί κλαίς;
Που να καταλάβει...!!!
-----------------------
Η οικονομική κρίση την ανάγκασε να ξενιτευτεί. Ο σύζυγός της βρήκε δουλειά στη Γερμανία και εκείνη τον ακολούθησε. Η Βέτα Σφακιωτάκη πέταξε από τη Θεσσαλονίκη στο Κελσενκίρχεν του Ντίσελντορφ για μια καλύτερη ζωή. 

Όπως χιλιάδες Έλληνες έτσι κι αυτή βρέθηκε πριν από δεκαέξι μήνες στη Γερμανία χωρίς να γνωρίζει τη γλώσσα.

Προκειμένου να βρει δουλειά γράφτηκε σε γερμανικό σχολείο. Μεταξύ άλλων μαθημάτων στο σχολείο ενηλίκων η Βέτα διδάσκεται και το μάθημα της Πολιτικής.

Ο δάσκαλος του τμήματος στο τελευταίο μάθημα ρώτησε τους μαθητές του αν γνωρίζουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους και τους προέτρεψε να τον ψάλλουν. Κάποιοι είπαν ότι δεν τον γνωρίζουν ενώ άλλοι σιώπησαν. Η Βέτα Σφακιωτάκη χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε από τη θέση της και με το χέρι στην καρδιά έψαλλε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας.

Μίκης Θεοδωράκης: «Ξαναγινόμαστε Ωραίοι Έλληνες! Και ψηλώνουμε κι εμείς»...


«Το Γιούρογκρουπ και ο Πρόεδρός του ο Ολλανδός είναι οι εικόνες που με βασανίζουν! Εδώ, στο σημείο αυτό, τα ξεχνάμε όλα. Ξαναγινόμαστε Ωραίοι Έλληνες. Και ψηλώνουμε κι εμείς…»
Την επίσκεψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα σχολιάζει ο Μίκης Θεοδωράκης με ένα αιχμηρό κείμενο που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Παράλληλα, ο σπουδαίος έλληνας μουσικοσυνθέτης εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Βαρουφάκη, που «με σπάνια ψυχραιμία και ευγένεια, τον τύλιξαν μέσα σε δυο φωτεινά και ωραία «ΟΧΙ», που τον κεραυνοβόλησαν».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του κ. Θεοδωράκη:

Η αισιοδοξία



Φροντίστε να είστε αισιόδοξοι να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι, αν θέλετε να διατηρηθείτε νέοι και όμορφοι.

Οι καλές κρέμες, η περιποίηση βοηθούν, όμως το μυστικό της διατήρησης ξεκινά από την ψυχολογία μας και φυσικά από....

τα γονίδιά μας.
Οι σκέψεις και οι συμπεριφορές μας καθώς τα συναισθήματά μας, επηρεάζουν τη λειτουργία του οργανισμού μας.

Τα θετικά συναισθήματα επηρεάζουν ευεργετικά την ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού.

Αν είμαστε αισιόδοξοι το πρόσωπο λάμπει, τα μάτια είναι ξεκούραστα και φωτεινά, η επιδερμίδα λεία και καθαρή και οι αντοχές μεγαλύτερες.

Να είστε αισιόδοξοι, να σκέφτεστε από την προηγούμενη μέρα ότι η επόμενη θα είναι καλύτερη.

Ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

Στρατός εσωτερικής χρήσης

france after Charlie Hebdo (53)

Στρατός εσωτερικής χρήσης μετά το Charlie Hebdo
Internal use Army after Charlie Hebdo
Στην ιστορία της ανθρωπότητας υπάρχει πάντα μια συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία η δημοκρατία (Republic) δίνει τη θέση της στη δικτατορία ή την αυτοκρατορία (Imperium). Είναι η στιγμή που οι στρατιωτικές δυνάμεις αναπτύσσονται στο εσωτερικό της χώρας την οποία έχουν ορκιστεί να προστατεύουν από εξωτερικούς εχθρούς.
Στην Ευρώπη η πρώτη τέτοια κίνηση έγινε το βράδυ της 10ης προ 11ης Ιανουαρίου του 49 π.κ.ε όταν οι λεγεώνες του Ιούλιου Καίσαρα διέβηκαν τον ποταμό Ρουβίκωνα και κινήθηκαν προς τη Ρώμη. Παραβίασαν έτσι την αρχή που έλεγε ότι μόνο οι πραίτορες, που εκτελούσαν αστυνομικά καθήκοντα, είχαν το δικαίωμα να πλησιάζουν την πρωτεύουσα φέροντας οπλισμό.
Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Σαρλί Εμπντό, η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς στρατιωτικές δυνάμεις σε ολόκληρη την Ευρώπη διαβαίνουν τον Ρουβίκωνα πραγματοποιώντας ένα σιωπηλό πραξικόπημα.
Ακολουθώντας το παράδειγμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013, που επέτρεψε στην αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση να θέσει σε εφαρμογή ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα για την ευκολότερη χρήση στρατιωτικών δυνάμεων σε αστικά κέντρα αλλά και την ταχύτερη στρατιωτικοποιήση της αστυνομίας, η Ευρώπη γνωρίζει τη δική της Βοστόνη στο Παρίσι.
[Κλασσικός τρόπος ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, πρώτα δημιουργείς το πρόβλημα και μετά προσφέρεις την λύση. Για την ακρίβεια ετούτοι ξέρουν τι να κάνουν τώρα πια, απλά δημιουργούν το πρόβλημα, την ασθένεια, την Αιτία αφού, έχουν ήδη έτοιμες τις λύσεις που σου πλασάρουν. Το περίεργο είναι, όχι ότι ο στρατός κυκλοφορεί στις πόλεις, λες και είναι ικανός να προφυλάξει το οτιδήποτε, αλλά το ότι οι άνθρωποι το θεωρούν ΦΥΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΟ να κυκλοφορεί ο στρατός στις πόλεις. Αυτή είναι η επιτυχία της  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, θυμίσου την 11/10] [1]

Ήρθε ο Καιρός...


γράφει ο 


Για να κατανοήσουμε τις προκλήσεις και τις παθογένειες μιας εποχής, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κατανοήσουμε την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

Δεν έχει ξαναϋπάρξει στα ανθρώπινα χρονικά, εποχή σαν των τελευταίων δεκαετιών.
Το χάσμα νέων και παλαιότερων γενιών διαρκώς μεγαλώνει και κανείς δε μπαίνει στον κόπο να αναρωτηθεί το πως και το γιατί συμβαίνει αυτό. Υπήρχε ήδη, τον προηγούμενο αιώνα, μια αίσθηση ασυμβατότητας μεταξύ ανθρώπων του πνεύματος και της γνώσης, σε σημείο τέτοιο, που το χάσμα ιδεών μεταξύ τους να φαντάζει αγεφύρωτο, όπως η απόσταση του ηλιακού συστήματος από το υπόλοιπο σύμπαν


Η ανθρώπινη γλώσσα δείχνει να έχει χάσει τη δυναμική του παρελθόντος για επικοινωνία και συννενόηση. Ο γραπτός και προφορικός λόγος τείνουν να προκαλούν αγεφύρωτη ασυννενοησία και χάος, υπό τη σκιά των χιλιάδων ιδεών, οπτικών, της αφόρητης προπαγάνδας κάθε ιδεολογικής σκοπιάς και απόψεων.

Αυτό δεν λέγεται αφρικάνικη σκόνη, λέγεται απλά: ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ!

Σε ανακοίνωση για την προστασία του πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων εξαιτίας της έντονης μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα, προέβη το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στιγμιότυπο 2015-02-01, 5.05.01 μ.μ.
 Υψηλές συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα, λόγω έντονης μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα / Συστάσεις για την προστασία του πληθυσμού.
 Υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10 κατέγραψε το δίκτυο σταθμών παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Αττική, για το 24ωρο του Σαββάτου 31.01.15, λόγω της έντονης μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα. Συγκεκριμένα, στο σταθμό ΠΕΙΡΑΙΑ 117μg/m3, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 115 μg/m3, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 117 μg/m3 και ΜΑΡΟΥΣΙ 106 μg/m3.
 Επειδή η έντονη μεταφορά σκόνης από Σαχάρα θα συνεχισθεί, εκτιμάται ότι οι συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10 στην ατμόσφαιρα θα κυμανθούν και σήμερα, Κυριακή 01.02.2015, σε πολύ υψηλά επίπεδα.
 Για το λόγο αυτό, σε εφαρμογή της ΚΥΑ 70601/23.12.2013, συστήνεται :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα