Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η θρεπτική αξία του αμύγδαλου


 Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών.

Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου: ένα φλιτζάνι αμύγδαλα μας δίνει τόσο ασβέστιο όσο και ένα μικρό κομμάτι φέτα!

Μπορούμε και χωρίς ρεύμα... δείτε πως...

Πάμε να δούμε πως μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα...


Μαγείρεμα:
Πετρογκάζ με φιάλη υγραερίου.
Αν δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για φιάλη παρουσιάζω έναν ακραίο αλλά αποτελεσματικό τρόπο.
Οικονομική εστία μαγειρέματος που φτιάχνουμε μόνοι μας με υλικά που μπορούμε να βρούμε παντού και το μόνο που θα χρειαστούμε για την λειτουργία της είναι λίγα ξυλαράκια που θα μαζέψουμε.Προσοχή:Πάντα σε εξωτερικό χώρο.

ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΦΑΕΘΟΝΤΑ, ΙΔΜΩΝΑ, ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ …ΣΕΛΗΝΗ!!!

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να ερευνά κανείς μέσα από τα αρχαία, ακόμη περισσότερο από τα πανάρχαια κείμενα των Ελλήνων συγγραφέων, και να ανακαλύπτει πτυχές που ούτε καν είχαν περάσει από το μυαλό του ακόμη και ως την πιο απίθανη θεωρία!!!

Και μέσα από αυτή την ανακάλυψη αντιλαμβάνεται πόσο σπουδαία είναι η γνώση της προϊστορίας μας, η γνώση του ποιες είναι οι ρίζες μας, η γνώση της προέλευσή μας…

Κίνα :Ευφυή Παιδιά Προϊόντα Γενετικής Μηχανικής!!!

                               Κίνα Είναι μωρά Genius Μηχανικών

Δεν αποτελεί ακριβώς είδηση ​​ότι η Κίνα προσπαθεί να αναδειχθεί ως μια νέα παγκόσμια υπερδύναμη, έτσι δεν είναι; Ενώ ο Δυτικός πολιτισμός αυτοκαταστρέφεται, η Κίνα συνεχίζει να αγοράζει αμερικανικό χρέος και να κλειδώνει τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Αλλά τώρα, δεν αρέσκονται  απλά να γελάνε και να πανηγυρίζουν καθώς μας προσπερνούν  στην γεωπολιτική σκηνή,  έχουν αναπτύξει επίσης ένα πρόγραμμα γενετικής μηχανικής.

ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΤΩΡΑ 14 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ HIV!!!

                More HIV 'cured': first a baby, now 14 adults

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι ένα μωρό έχει "θεραπευτεί" από τον ιό του HIV, οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια παρόμοια θεραπεία μπορεί να θεραπεύσει κάποιους ενήλικες . Η έγκαιρη θεραπεία φαίνεται σημαντική, αλλά δεν εγγυάται την επιτυχία. Ο Asier Sáez-Cirión της μονάδας του Ινστιτούτου Παστέρ για τη ρύθμιση των ρετροϊών λοιμώξεων στο Παρίσι ανέλυσε 70 άτομα με HIV που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με αντιρετροϊκά φάρμακα (ARV) μεταξύ 35 ημερών και 10 εβδομάδων μετά τη λοίμωξη -. πολύ νωρίτερα από ό, τι ξεκινάει η συνήθης θεραπεία.

Φάβα: ένας διατροφικός και νηστίσιμος «θησαυρός»

Η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα και σε περιόδους νηστείας είναι το ιδανικό υποκατάστατο του κρέατος. Με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, ας εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας αυτή την θρεπτική τροφή. 
Απλή, γευστική και με μεγάλη θρεπτική αξία η φάβα, αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα. Προέρχεται από το φυτό λαθούρι ένα είδος κουκιού. Τα αλεσμένα ή βρασμένα σπέρματα λαθουριού σε μορφή πηχτού χυλού, αποτελούν τη φάβα.
Πολλοί της αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του κατεξοχήν καλοκαιρινού φαγητού- σε αντίθεση με τα υπόλοιπα όσπρια- που θεωρούνται χειμερινά. Όμως η φάβα επιδεικνύει

Ακραία Καιρικά Φαινόμενα, Αλλαγές Της Γης, Και Η Προφητεία!!!

extreme_earth_changes

Φαίνεται ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δείχνουν ανεύθυνη αμέλεια σχετικά με την αναφορά ακραίων καιρικών φαινόμενων και μαζικών θανάτων  ζώων.  Το σίγουρο είναι ότι η Γη διανύει ακραίες αλλαγές. Κάποιοι θα πουν ότι η Γη είχε πάντα ακραία φαινόμενα , και θα ήταν σωστό.

ΖΕΥΣ ή ΔΙΑΣ; (Ανάλυση Ονομασίας)




ΖΕΥΣ ή ΔΙΑΣ ;

Το όνομα του Θεού δεν είναι “Ζεύς” – “Δίας” αλλά “Ζεύς” – “Ζήν”


Toυ Παναγιώτη Γουλέτα, (6/1/2011)

ΖεύςὉ θεός. Κορνοῦτος ἐν τῷ περὶ Ἑλληνικῆς θεολογίας φησὶν, ὅτι ψυχή ἐστι τοῦ παντὸς κόσμου, παρὰ τὸ ζωὴ καὶ αἰτία εἶναι τοῖς ζῶσι τοῦ ζῆν• καὶ διὰ τοῦτο βασιλεὺς λέγεται τῶν ὅλων, ὡς καὶ ἐν ἡμῖν ἡ ψυχή.

Όταν το σώμα μιλάει… θεραπεύεται η ψυχή!

Δουλεύοντας το σώμα, ανακαλύπτουμε πράγματα που αφορούν την ψυχή μας.
Οι αρχαίοι ημών  πρόγονοι έλεγαν ‘νους υγιής εν σώματι υγιεί’, για να είναι ο νους υγιής, πρέπει και το σώμα να είναι υγιές.
Στην αντίθετη περίπτωση, όταν το σώμα νοσεί, μας δίνει τα σημάδια του εκφράζοντας με τα λεγόμενα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Οι Κύπριοι βουλευτές έδειξαν τον δρόμο στους Έλληνες ομολόγους τους.

20130318-214744.jpg


Πριν από λίγα λεπτα ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου, Σαρρής, επικοινώνησε με τους Ευρωπαίους ομολόγους του για να τους ενημερώσει ότι το σχέδιο δεν πρόκειται να περάσει από το κοινοβούλιο της χώρας του.
Δηλαδή, οι Κύπριοι βουλευτές τίμησαν τον κοινοβουλευτισμό, την ψήφο των πολιτών και υποχρέωσαν την κυβέρνηση τους να γυρίσει και να ζητήσει νέες διαπραγματεύσεις.
Ακούσατε συμπολίτες; Οι βουλευτές της Κύπρου σήκωσαν ανάστημα και έστειλαν τον Αναστασιάδη από εκεί που ήλθε. Με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κάνει την απεγνωσμένη δήλωση κατά την επικοινωνία του με τον Όλι Ρεν “δώσε χαιρετίσματα στην Μέρκελ”!
Θυμηθείτε τώρα τους εδώ πολιτικούς νάνους.

Αναζητώντας τον Έλληνα αρχάνθρωπο!


Το Σπήλαιο Θεόπετρας λειτούργησε ως προστατευτικό κέλυφος για τον πολιτισμό για μια μεγάλη χρονική περίοδο που ξεκινά από την Παλαιολιθική εποχή και φτάνει μέχρι την Νεολιθική εποχή.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σπήλαιο στο οποίο βρέθηκαν τα πιο παλιά αποτυπώματα που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ στην Ελλάδα. Είναι αποτυπώματα ποδιών δύο παιδιών και η ηλικία τους αγγίζει τα 49.000 χρόνια!

Κατίδης: Εξοντώθηκε και αυτό- μαστιγώθηκε …


Η «τάξη» αποκαταστάθηκε!!!
Το θύμα, ένας 20άχρονος του «μυαλού της κλωτσιάς», καρατομήθηκε, διασύρθηκε και αυτοκτόνησε (αυτό- ξευτιλίστηκε)…
Ο «αντιφασισμός» του καθεστώτος (ο σύγχρονος μακάβριος ΦΑΣΙΣΜΟΣ) θριάμβευσε…
Εν χωρώ, ΟΛΕΣ οι ύαινες του «αντιφασιστικού» ΦΑΣΙΣΜΟΥ ρίχτηκαν στο εύκολο και ηλίθιο θύμα: Το κατασπάραξαν και το ανάγκασαν να χειροκροτήσει τον …θάνατό του!!!

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ!!!

                             Οι επιστήμονες Κατασκευάστηκε Λέιζερ Out of Sound, Call Them φέιζερ

18 του Μάρτη 2013 - Χρησιμοποιώντας ένα τύμπανο νανοκλίμακας, οι επιστήμονες  δημιούργησαν ένα λέιζερ που χρησιμοποιεί ήχητικά κύματα αντί κύματα  φωτός όπως ένα συμβατικό λέιζερ. 

Επειδή λέιζερ είναι  αρκτικόλεξο του "ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας," αυτά τα νέα κατασκευάσματα - που εκμεταλλεύονται τα σωματίδια του ήχου που ονομάζονται φωνόνια - θα πρέπει κανονικά να ονομάζονται phasers. Τέτοιες συσκευές θα μπορούσαν μια ημέρα να χρησιμοποιηθούν στην ιατρική απεικόνιση με υπερήχους, εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μετρήσεις υψηλής ακρίβειας , και σε πολλές άλλες εφαρμογές. 

John Titor:Ο αμφιλεγομενος χρονοταξιδευτης προφητης απο το 2036



O Χρονοταξιδευτης από το μελλοντικό χρόνο 2036 και οι προβλεψεις του 
για τον παγκοσμιο πολεμο
Για αρκετούς έμπειρους χρήστες του Διαδικτύου, η ιστορία του John Titor 
δεν είναι κάτι καινούργιο, αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν συναντήσει αυτήν την περίεργη ιστορία ακόμα και τώρα που έχει καταλήξει 
αστικός μύθος.

Σχεδιάγραμμα της χρονομηχανής που είχε δημοσιεύσει ο John Titor σε ιστοσελίδα 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα