Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

To πολύτιμο αρχείο του Associated Press στο ΥουTube

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο μοιράζεται 550.000 βίντεοΤο σωτήριο έτος 1846, έξι εφημερίδες της Νέας Υόρκης αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μοιραζόμενες τις πληροφορίες τους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συλλογικά το οικονομικό κόστος της δημοσιογραφικής κάλυψης όλων των γεγονότων που συνέβαιναν την εποχή εκείνη και ειδικότερα του πολέμου των ΗΠΑ στο Μεξικό. 
Το Associated Press, το πρώτο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο στον κόσμο, είχε γεννηθεί. Από τότε μέχρι σήμερα, οι εργαζόμενοί του καταγράφουν την εξέλιξη του πλανήτη Γη μέσα από το καθημερινό τους ρεπορτάζ.
Ντοκουμέντα από στιγμές που άλλαξαν τον κόσμο, υλικό με ξεχωριστή πολιτισμική αξία. Το APαποφάσισε να αναρτήσει στο YouTube ένα μεγάλο τμήμα του ιστορικού αρχείου του, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό.

Πάμε γι'άλλες πολιτείες!Ένας χωρισμός είναι μεγάλος δάσκαλος. Σε μαθαίνει πράγματα για σένα, τον πρώην σύντροφό σου, τη σχέση σας, τους ανθρώπους γενικά -κι επιμένω για σένα.
Ωστόσο μετά από κάθε απώλεια οφείλουμε να βάζουμε τελεία για να κάνουμε βήματα μπροστά.
Για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση δεν πρέπει να νιώθετε χωρισμένοι. Πρέπει να νιώθετε ελεύθεροι. Εδώ είναι το κλειδί.
Θα αναρωτιέστε πώς παίρνει κάποιος το κλειδί της ελευθερίας;
Ο χρόνος που χρειάζεται για να αισθανθεί ένας άνθρωπος ελεύθερος μετά από μια σχέση είναι υποκειμενικός και σχετίζεται με χίλιους δυο παράγοντες. Για κάποιους είναι αρκετή μια ώρα ανασυγκρότησης, για κάποιους άλλους βδομάδες πνιγμένες σε ποτό, ξενύχτι, ζωή στα άκρα, γι ‘αλλους χρόνια ολόκληρα και μια χούφτα δακρύβρεχτα χαρτομάντιλα πάνω από μια φωτογραφία.

Προβλήματα Ταχυκαρδίας; Να τι πρέπει να κάνετε ώστε σε 2 λεπτά οι χτύποι της καρδιάς σας να επανέλθουν στον κανονικό ρυθμό!

Ένα συχνό φαινόμενο που συμβαίνει σε άνδρες και γυναίκες είναι η ταχυκαρδία, χωρίς κανένα λόγο ή εξαιτίας του στρες.

Κανείς δεν θέλει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα ή όλοι θέλουν να σταματήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

Αυτοί είναι τρεις απλοί τρόποι που σε λιγότερο από ένα λεπτό θα επιβραδύνουν το ρυθμό της καρδιάς σας.
ΧΤΥΠΟΣ καρδιας


  1. Η μέθοδος του κρύου νερούΧρειάζεστε πολύ κρύο νερό, εάν είναι δυνατόν παγωμένο νερό. Όσο πιο κρύο είναι το νερό τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε το πρόσωπό σας σε κρύο νερό και να μείνετε έτσι όσο μπορείτε. 

Τι είναι το φαινόμενο Nocebo;Το φαινόμενο Placebo είναι γνωστό. Εδώ κι έναν αιώνα έχει μελετηθεί συστηματικά και φαίνεται ότι αποδίδει: Τα φάρμακα γίνονται μαγικά και ένα σκεύασμα, για παράδειγμα από ζάχαρη και αλεύρι, μπορεί να θεραπεύσει έναν ασθενή και μόνο που το πιστεύει. Η πίστη όμως έχει και την αρνητική της πλευρά. Και σε αυτήν ακριβώς την πλευρά βρίσκεται το Nocebo, που, παραδόξως, βιώνουμε σχεδόν όλοι σε καθημερινή βάση.

Ο νόμος του πεπρωμένου!!! Δεκέμβριος 2015!!! Το πεπρωμένο αντεπιτίθεται!!!


Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ.


θΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ  ΠΟΥ ΑΝΤΕΠΙΤΙθΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. .

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

Ρισκάρετε, τολμήστε, διεκδικήστε, ζήστε!Κάποιες φορές, ο άνθρωπος είναι τόσο απασχολημένος με την ανατροφή των προσωπικών του φόβων κι ανασφαλειών που αδυνατεί να διακρίνει και να εκτιμήσει την ευτυχία που τον περιτριγυρίζει. 

Ρίχνει το φταίξιμο της μοναξιάς του στην άδικη του μοίρα και αρνείται να αναμετρηθεί μια και καλή με τους προσωπικούς του δαίμονες. Αποξενώνεται ψυχικά και απωθεί τα ένστικτα της καρδιάς του.

 Ένας τέτοιος άνθρωπος όση θέληση ή δύναμη κι αν νομίζει πως κατέχει, βαδίζει με μια αντίληψη καθοδηγούμενη από εικονική σοφία. 

Απορρίπτει την κάθε εξέλιξη γιατί είναι τυφλός και καταδικασμένος να ζει μέσα στα ίδια του τα δεσμά. 

Αρέσκεται να παραιτείται απ'τη μάχη της πνευματικής απελευθέρωσης, αναπτύσσει συνεχώς την αδρανή και αποπνικτική του στάση ζωής και καθησυχάζει τη συνείδηση του ρίχνοντας τις ευθύνες της δυστυχίας του στη σκληρότητα των εξωτερικών παραγόντων. 

Spiegel: Η Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο πανευρωπαϊκού φόρουΌπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή εντάσσεται στη λογική ανάθεσης σε έναν υπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης της ευθύνης για την κατάρτιση και εκτέλεση των προϋπολογισμών όλων των μελών της.

5 ισχυρά αντιβιοτικά που δεν απαιτούν συνταγή

naturalantibiotics

Τα αντιβιοτικά των νοσοκομείων έχουν γίνει στις μέρες μας τα περισσότερο συνταγογραφημένα «φάρμακα». Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει το πεπτικό τους σύστημα, και τι ειρωνεία, έχουν περιορίσει τη φυσική τους ανοσία σε όλους τους τύπους των λοιμώξεων στο μέλλον. 

Απαλλαγείτε από τις λοιμώξεις χωρίς να καταστρέψεται το πεπτικό σας σύστημα, με αυτά τα πέντε ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά.

Eκεί που Τελειώνεις Εσύ και Αρχίζω Εγώ


Eκεί που Τελειώνεις Εσύ και Αρχίζω Εγώ: Γιατί τα Ψυχικά μας Όρια Είναι τόσο Κρίσιμα για τις Σχέσεις Μας;

Όρια

Τα τελευταία χρόνια γίνεται, νομίζω, πολλή κουβέντα για τα «όρια». Τι είναι, ποια είναι η λειτουργία τους, γιατί είναι σημαντικά, πώς πρέπει να τα βάζουμε κλπ. Πολύ συχνά η λέξη «όρια» αναφέρεται σε σχέση με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και γίνεται αντιληπτή ως το σύνολο των κανόνων που ένας γονιός χρειάζεται να θέτει προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή ανάπτυξη -ψυχική και σωματική- του παιδιού, μια υγιή σχέση του μαζί του και τη γενικότερη καλή λειτουργία της οικογένειας.

Σαφώς τα όρια δεν αφορούν μόνο τη σχέση των γονιών με τα παιδιά αλλά κάθε και οποιαδήποτε σχέση. Η σχέση των γονιών με το παιδί παραμένει ωστόσο καθοριστική για το χτίσιμο των ορίων που θα το διευκολύνουν αργότερα ως ενήλικα να σχετιστεί με τον «άλλο» με τρόπο υγιή και λειτουργικό.

Δεν ξέρω πώς νιώθετε εσείς ακούγοντας τη φράση «βάλε όρια» αλλά για μένα συνήθιζε να σημαίνει σκληρή δουλειά και πολύ κόπο- δεν είναι εύκολο να βάλεις σε κάποιον όρια, όπως δεν δυνατό να ελέγξεις ή να αλλάξεις έναν άλλο άνθρωπο, ακριβώς γιατί πρόκειται για έναν «άλλο» άνθρωπο. Με καθησύχασε μια σοφή και αγαπημένη επόπτρια όταν κάποτε μου είπε: «τα όρια δεν τα βάζεις στον άλλο, τα όρια τα έχεις εσύ».

Γεγονότα που χρειάζεται να αποδεχτείς για να προχωρήσεις


Όταν μπορούμε να αποδεχτούμε κάποια πράγματα, μπορούμε νε αλλάξουμε απλά, σε σημαντικό βαθμό τη ζωή μας.

1. Όσο και να μας αγαπάει η μητέρα μας, κάποτε θα μας αφήσει, όπως κι εμείς εκείνη.
2. Δεν θα έχουμε ποτέ την αποκλειστικότητα στην αγάπη των γονιών μας.
3. Αυτό που μας πλήγωσε δεν θεραπεύεται πάντοτε μ? ένα φιλί.

4. Θα πρέπει να δεχόμαστε την αγάπη που είναι ανάκατη με μίσος, και το καλό που έχει μέσα του κάτι κακό.
5. Ο πατέρας (ή η μητέρα) σου δεν πρόκειται να σε παντρευτούν ούτε κι αν τα κατάφερες να είσαι όπως σε ήθελαν (κι όχι μόνο αυτό, αλλά πιθανότατα δεν εγκρίνουν καθόλου το πρόσωπο που διάλεξες για να τους αντικαταστήσεις στην καρδιά σου).
6. Κάποιες επιλογές μας περιορίζονται από τη σωματική μας διάπλαση.

Φόβος είναι σκοτάδι ... λίγο ψυχή, η αγάπη μεγαλοψυχία φως!Ο φόβος είναι διαχωρισμός και η αγάπη είναι ένωση!
Φόβος είναι σκοτάδι ... λίγο ψυχή,
η αγάπη μεγαλοψυχία φως!
Πώς μπορεί ένας φοβικός να βιώσει τις αρετές ?
Οι αρετές γίνονται αντιληπτές μόνο όταν έχουμε φως και όχι σκοτάδι !
Οι αρετές εκπέμπονται από μας μόνο οταν έχουμε το ανάλογο φως!
Ο λιγόψυχος με το ελάχιστο φως που έχει δεν μπορεί να βιώσει τις αρετές !
Ποτέ ένας φοβικός δεν μπορεί να νιώσει ελεύθερος !
Πότέ ένας φοβικός δεν μπορεί να βιώσει αυτόνομος !
Ποτέ ένας δειλός δεν μπορεί να βιώσει αγάπη κι ένωση!
Ποτέ ένας δειλός δεν μπορεί να βιώσει την πληρότητα !
Ένας λιγόψυχος σημαίνει ένας με μικρό φως μέσα του !
Ένας λιγόψυχος είναι αυτός που μπορεί ανά πάσα στιγμή από το φόβο του να προδώσει όλα τα ιερά !
Ένας δειλός είναι ένας Ιούδας ένας εφιάλτης της αγάπης !
Ένας δειλός είναι ένας αμφίβολος !

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ


Τι συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν .

Καταρχήν οι άνθρωποι  χωρίζουν σε πολλά επίπεδα στα οποία είναι συνειδητοί ή όχι .
Μπορεί μέσα στην ημέρα στο φυσικό πεδίο να υπάρξουν πολλοί δεσμοί που σπάνε !

Θα μπορούσαμε να πούμε την αλληγορία των τεσσάρων στοιχείων, καθώς και του αιθέρα .

Θα λέγαμε πως  στο γήινο  πεδίο , το σώμα  έρχεται σε ένωση και αποχωρίζεται κάθε φορά με το σεξ .
Κάθε φορά που ενώνονται σεξουαλικά ενώνονται στο χημικό επίπεδο, στο φυσικό .
Κάθε φορά που τραβιούνται εξπερματώνοντας ή όχι , ο  χημικός  μαγνητισμός φεύγει προσωρινά  ή μένει .
Σε αυτό το πεδίο ο χωρισμός βιώνεται σαν τη μή ικανοποίηση της φυσικής  ένωσης μεταξύ των δύο αρχών !
Ο χημικός χωρισμός βιώνεται σαν μία σωματική έλλειψη !
 Για αυτό πολλές φορές πέφτουν σε άλλα υποκατάστατα σκέτης ηδονής των πέντε αισθήσεων  και   αυτοϊκανοποίησης !

Και επειδή είμαστε ''θερμός'' λαός, βότανα και ερωτικά φίλτρα για ποιό "πικάντικες" ...καταστάσεις!

Από τον 5ο μέχρι τον 18ο αιώνα, επιστήμονες, ακόμα και ερευνητές, ασχολιόνταν με την ανακάλυψη ή τη σύνθεση ελιξιρίων νεότητας. Περίεργα βότανα, ξόρκια, ερωτικά φίλτρα και περίαπτα, συγκίνησαν ακόμα και πολλούς από τους φιλοσόφους της εποχής εκείνης. Και το κακό εκτεινόταν από την Ευρώπη, ως τους Εβραίους και τους Άραβες.
Επί της ουσίας:
Τα βότανα μπορεί να είναι φυτικά, αλλά δεν είναι πάντα αθώα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις. Επίσης δεν πρέπει να καταναλώνονται πολύ συχνά και βέβαια δεν πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους ή με αφροδισιακές τροφές ή φάρμακα. Πριν λοιπόν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε, άγνωστο κυρίως, βότανο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Εκείνος θα σας κατευθύνει κατάλληλα για τον τρόπο και το χρόνο λήψης του.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ


Σε ένα περιβάλλον όπου συνεχώς συζητούνται τα κάθε λογής δικαιώματα, πέρα από το επιβαλλόμενο δικαίωμα της ομόφωνης συμφωνίας, ή το συνεχώς απαιτούμενο δικαίωμα της ομόφωνης διαφωνίας, θέλω να ασκήσω το δικαίωμά μου στην προσωπική διαφωνία.

Δεν συμφωνώ με όλους αυτούς τους λογιστές και τους δικηγόρους (ακόμη κι όταν πολιτεύονται και αποτελούν σχεδόν όλον τον πολιτικό κόσμο) που θέλουν να με πείσουν ότι πρέπει να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα και τις αντιλήψεις μου επί αυτής με λογιστικό τρόπο και με οικονομικούς όρους ή virtual νομικούς όρους. Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου είναι αποτέλεσμα λογιστικής, δικηγορίας ή οικονομολογίας. Δεν συμφωνώ με την εκστρατεία που επί τόσα χρόνια διεξάγεται με τρόπους παράλογους, ώστε να μετατρέψουν όλους τους πολίτες σε λογιστές και χρηματιστές, τραπεζίτες και οικονομικούς αναλυτές, βάζοντας τους να παρακολουθούν βήμα-βήμα όλες τις οικονομολογικές/λογιστικές διεργασίες, και, επειδή κανείς δεν τις καταλαβαίνει, να θέλουν μετά να τους τις ερμηνεύσουν για να δικαιολογήσουν κινήσεις και χειρισμούς που είναι ολοφάνερο ότι είναι αποτέλεσμα διαπλεκόμενων συνομωσιών, που οι αληθινές ερμηνείες τους είναι απόκρυφες και προέρχονται από τεράστια παρασκήνια στα οποία σχεδόν κανείς δεν έχει αληθινή πρόσβαση (πόσο μάλλον αντίληψη ή κατανόηση).
Δεν συμφωνώ ότι η κοινωνία πρέπει να υπηρετεί την ίδια τη λογιστική της, αλλά πιστεύω ότι η λογιστική της πρέπει να υπηρετεί την κοινωνία.
Δεν συμφωνώ ακόμη και στο ότι, επειδή οι λογιστές δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους (από το ίδιο το απίστευτο απατεωνίστικο μπλέξιμο που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει επιτηδευμένα), θα πρέπει κάποιοι να μετατρέψουν καθημερινά εμένα σε λογιστή για να μπορέσω να τους κατανοήσω ή να τους ελέγξω ή να πάρω εγώ την ευθύνη της δουλειάς τους που δεν κάνουν.

Υπάρχει κάτι πολύ μυστηριώδες στη σκέψη ότι "πρόκειται να πεθάνουν και πρόκειται να πεθάνετε"
Όταν αναλογίζεστε ότι μια μέρα η σύζυγός σας θα πεθάνει, ο σύζυγός σας μια μέρα θα πεθάνει, ο πατέρας και η μητέρα σας μια μέρα θα πεθάνουν, συμπεριφέρεστε με διαφορετικό τρόπο απέναντί τους. Τους σέβεστε. Τους φροντίζετε. Τους εκτιμάτε, διότι βλέπετε ότι δεν σας ανήκουν. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγουν από τα χέρια σας.

Θα πρέπει να σκέφτεστε για τους φίλους σας ότι πρόκειται να πεθάνουν, τους δασκάλους σας, τους καλύτερους μαθητές σας, εκείνους που σας εξυπηρετούν, τις κόρες σας, τους γιους σας.

ΟμορφιάΤο μόνο αληθινό πράγμα που μπορείτε να δώσετε σε κάποιον
είναι η ομορφιά.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποκαλύψετε στους άλλους
είναι η ομορφιά σας.


Το μόνο πράγμα που πρέπει να περιμένετε από τους άλλους
είναι η ομορφιά τους.

"Η αναγέννηση", Ερμής ο Τρισμέγιστος....

Σας παραθέτω μία μικρή  συρραφή  από διδασκαλίες κειμένων  που είναι γνωστά,  ως κείμενα του" Ερμή του Τρισμέγιστου". Η συρραφή  σε μορφή διαλόγου,  είναι δικής μου σύνθεσης,  και συνιστάται στον αναγνώστη να μελετήσει τα κείμενα στο σύνολο τους,  ώστε να γνωρίσει τις φιλοσοφικές και μυσταγωγικές αλήθειες που αυτά εμπεριέχουν...

Ο παράδεισος της Βουλγαρίας για τουλάχιστον 11 χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσειςΙούλιος 24, 2015.

Σόφια- Βουλγαρία.
 
Με στόχο να αντιμετωπίσουν μια βαθιά οικονομική κρίση στη χώρα τους, τουλάχιστον 11.000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν βρει καταφύγιο στη γειτονική Βουλγαρία, το φτωχότερο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνει βουλγαρικό δημοσίευμα.


«Έχουμε σταθερότητα εδώ! Αξιόπιστη φορολογική νομοθεσία, σταθερό και θετικό περιβάλλον», δήλωσε ο Γιάννης Πολίτης, διευθυντής της ελληνικής εταιρείας ‘SEPTONA’ για προϊόντα υγιεινής, που άνοιξε το εργοστάσιο της στη βόρεια βουλγαρική πόλη Ρούσε πριν από 10 χρόνια.

Περίπου 120 μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις σε τομείς όπως το λιανικό εμπόριο, τη βιομηχανία, τη διανομή καυσίμων, των κατασκευών, της τυπογραφίας και των ακινήτων είναι εγκατεστημένες στη Βουλγαρία από την πρώτη δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα.

Ο τροχός της ζωής


Το χθες ήταν άτεγκτο, αυστηρό κι αδυσώπητο σχεδόν απάνθρωπο. Το νέο ενθουσιώδες, θαρραλέο κι ανώριμο όπως ο έφηβος στα πρώτα χρόνια της νιότης που όλα τα ξέρει κι όλα τα μπορεί αλλά προσγειώνεται ανώμαλα ή ωριμάζει στο πρώτο σκληρό μάθημα της ζωής. 

Ήρωες κι οι δύο στη ταινία που ηθελημένα ή άθελα παρακολουθούμε. Ο καθένας θα ταυτιστεί με όποιον του μοιάζει , μ' αυτόν που φαντάστηκε ότι θα υλοποιηθούν οι μεγάλες του προσδοκίες. Ο μύλος της ζωής γυρίζει σαν ένας τεράστιος αλετήρας κι αλέθει προσωπικότητες, ξερνάει το παλιό το φθαρμένο και πλάθει το νέο το καινούριο το ελπιδοφόρο.

Η Διδασκαλία δεν είναι ο Δάσκαλος...
Η ιατρική έχει κακομάθει πολύ τους ανθρώπους. Όταν έχουν πονοκέφαλους, ή στομαχικές κρίσεις, μπορούν πάντα να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν ένα φάρμακο για να καλμάρουν τον πόνο. Υπάρχουν ακόμα και χάπια για να ξαναβρίσκουν το κέφι τους όταν είναι λυπημένοι! 
Δυστυχώς, στην πνευματική ζωή δεν υπάρχουν χάπια. Τη διορατικότητα, τις μαγικές δυνάμεις, τις αιρετές που μπορούν να σας κάνουν Μύστη, εσείς ο ίδιος πρέπει να τις αναπτύξετε. Ακόμα κι αν βοηθιέστε από βιβλία, και αυτά σας δίνουν ασκήσεις για να κάνετε. 
Ω! ασφαλώς, αν επιμένετε πολύ, θα βρείτε στο τέλος έναν «τσαρλατάνο» που θα σας υποσχεθεί τον ουρανό και τη γη. Όμως θα αρχίσει παίρνοντάς σας πρώτα όλα σας τα χρήματα κι έπειτα; «αντίο, αντίο», δε θα βλέπετε κανέναν. Όμως προσπαθήστε να μην κλάψετε, γιατί εσείς το θελήσατε. Όταν προσπαθεί κανείς με όλους τους τρόπους να καταφέρει να τον εξαπατήσουν, στο τέλος ασφαλώς το κατορθώνει.


Ένας αληθινός Δάσκαλος σας παρουσιάζει όλες τις μεθόδους, όμως εσείς είστε αυτός που πρέπει να κάνει την εργασία για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε. Αυτός δε θα την κάνει για σας, άλλωστε δε θα χρησίμευε σε, τίποτα. Για να διατηρηθεί μια πνευματική απόκτηση, ένα ψυχικό χάρισμα, πρέπει να έρθουν από την εσωτερική πλευρά, από τις προσπάθειες σας, από την εργασία σας. 

Περί ΑνδρώνΈνα άνδρα 
τον θαυμάζεις για το μυαλό του
τον αγαπάς για την καρδιά του
τον σέβεσαι για την γενναιότητά του
τον εκτιμάς για την συμπεριφορά του
τον αγκαλιάζεις για το χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του
τον εμπιστεύεσαι για ακεραιότητά του
τον κατανοείς για την ανασφάλεια του
τον βοηθάς στην προσπάθεια του
τον στηρίζεις στο δίκιο του
τον ερωτεύεσαι  για την υπέρβαση του


αλλά ποτέ δεν του επιτρέπεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα