Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

XIROS

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός, δραπέτης της φυλακών Κορυδαλλού, και καταδικασθείς ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.
Πηγές αναφέρουν πως συνελήφθη στο πλαίσιο επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής. Οι έρευνες της αστυνομίας εστίαζαν στις περιοχές της Αναβύσσου και κατά πληροφορίες τελικά συνελήφθη μέσα σε σπίτι- γιάφκα, αφού αρχικά είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αν και κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ειχε ξανθά μαλλιά και γένια.
Ο Χ.Ξηρός μετήχθη και κρατείται στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Αμέσως μετά τη σύλληψη η ΕΛΑΣ ενημέρωσε μέσω Twitter:

Αυτή η «Μπλε Τρύπα» στην Καραϊβική κρύβει το μυστικό της εξαφάνισης των Μάγια


Οι επιστήμονες γνωρίζουν αρκετά πράγματα για τα ημερολόγια και το σύστημα γραφής των Μάγια αλλά και για τις τελετουργικές θυσίες τους. Το μεγάλο μυστήριο όμως παραμένει: 


Tι ακριβώς προκάλεσε την παρακμή του πολιτισμού τους γύρω στο 900 μ.Χ. ;

Τώρα μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Rice και το Louisiana State University βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην επίλυση του μυστήριου χάρη στην «Μεγάλη Μπλε Τρύπα» (Great Blue Hole). To διάσημο Blue Hole που βρίσκεται στην Καραϊβική στα ανοικτά των ακτών του Μπελίζ έγινε δημοφιλές από τα ντοκιμαντέρ του Ζακ Κουστώ που την επισκέφθηκε το 1971 και δήλωσε ότι μία από τις καλύτερες τοποθεσίες για κατάδυση στον κόσμο .

Πώς να εξαλείψετε το βήχα σας σε μια μέρα

1214257.large

Τα κρεμμύδια συνιστώνται για αναπνευστικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του βήχα και των κρυολογημάτων. Όταν λαμβάνονται ωμά, είναι ένα καλό αποχρεμπτικό. Τα φλαβονοειδή και οι ενώσεις του θείου που περιέχου κάνουν τα κρεμμύδια ευεργετικά για την καρδιά, τα επίπεδα χοληστερόλης, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, και γενικά ως αντιοξειδωτικά.
Συστατικά:
450 γρ. κρεμμύδια
3 λίτρα νερό
Μέθοδος:

Πάρε τον εαυτό σου και τη ζωή πιο ελαφρά


MIKRES ANASES EYTYXIAS-KAT. TSEMPERLIDOU-PARE TON EAYTO SOY KAI TH ZOH PIO ELAFRA FB
Μια από τις εξαρτήσεις των περισσότερων ανθρώπων, πιστεύω ότι είναι η εξάρτηση στη συμπεριφορά που λέγεται «δράμα στη ζωή».
Η μητέρα μου είχε όλα τα προσόντα του ανθρώπου που ζει για το «δράμα». Η ζωή είναι ανούσια αν την περνάς ήρεμα και αρμονικά. Της λείπει το αλατοπίπερο.
«Άργησε το παιδί; – Κάτι έπαθε!»
«Κάποιος έπαθε κάτι στην οικογένεια; – Να πέσω να πεθάνω»
«Με στραβοκοίταξαν, δεν μου είπαν καλημέρα; – Κάτι έχουν εναντίον μου»
«Δεν πραγματοποιήθηκε μια μου επιθυμία; – Κανείς δεν με σέβεται! Κανείς δεν με υπολογίζει εμένα!»
Υπερβολές, συγκρούσεις και θέατρα, για να πάρει η ζωή μια ψεύτικη ένταση. Πολλοί άνθρωποι κρατούν αυτή τη στάση ζωής, γιατί ανησυχούν μήπως πλήξουν από γαλήνη, ηρεμία ή ισορροπία. Ή, ίσως, πιστεύουν ότι βρίσκονται συνεχώς σε άμυνα, όπως οι πρόγονοί μας 5.000 χρόνια πριν, που ζούσαν απροστάτευτοι στην άγρια φύση, περιμένοντας να τους επιτεθεί ένα άγριο θηρίο.

Ο Στήβεν Χόκινγκ, μπαίνει στο μυαλό μας με υπέροχα αποφθέγματα.


EMPNEYSH-A.DRIVAS-O STEVEN XAWKING MPAINEI STO MYALO MAS ME YPEROXA APOF...
Ο άνθρωπος που προσπαθεί να μας βάλει στο νόημα της θεωρίας του παντός, έχει σίγουρα το δικαίωμα να μιλήσει για τα πάντα. Ξέρετε, κάποιος μου είπε κάποτε κάτι εξαίσιο: «Οι επιστήμες είναι για να περνάμε δημιουργικά την ώρα μας». Στο τέλος, αυτό που μένει είναι ο άνθρωπος και η θέλησή του να κάνει ή να είναι κάτι. Ποιές είναι οι συμβουλές αυτού του μεγάλου επιστήμονα για μας; Πώς μπορούν να μας βοηθούν…στα πάντα;
  • «Χωρίς την ατέλεια, ούτε εσύ, ούτε εγώ θα υπήρχαμε».
Να πως μπορεί ο φυσικός κόσμος και η γνώση αυτού, να μας κάνει να καταλάβουμε το «Μεγάλο Σχέδιο», όπως θα έλεγε και ο Χόκινγκ. Να ένας καλός λόγος για να μην είμαστε τελειομανείς. Αυτό που υπάρχει στον κόσμο όλον, από τα φύλλα μέχρι και τα σωματίδια, είναι η αρχή της συμπληρωματικότητας. Ας την πούμε «συμπαντική συνεργασία». Πάντα, κάτι έχει μια δυνατότητα προκειμένου να καλύπτει την αδυναμία κάποιου άλλου και ταυτόχρονα, με αυτήν τη δυνατότητα να επιβιώνει και να επαυξάνεται. Η αδυναμία και η ατέλεια, είναι βασικό χαρακτηριστικό της ζωής!
  • «Οι άνθρωποι δε θα σου διαθέτουν χρόνο αν είσαι θυμωμένος ή παραπονιάρης.»

Να είστε μέσα στον κόσμο αλλά όχι αυτού του κόσμου.....




''Να είστε μέσα στον κόσμο, να μην τον αγνοείτε. Πνευματικότητα δεν πρέπει να σημαίνει να βρείτε μια σπηλιά και να κρυφτείτε εκεί για πάντα.

Να είστε μέσα στον κόσμο αλλά όχι αυτού του κόσμου. Ζήστε με την ψευδαίσθηση αλλά όχι μέσα στην ψευδαίσθηση. Όμως μην την απαρνηθείτε, μην αποσυρθείτε από τον κόσμο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο, και δεν είναι αυτός ο τρόπος να βιώσετε την υψηλότερη πλευρά σας.

Να θυμάστε ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε για σας, προκειμένου να έχετε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο να γνωρίσετε βιωματικά τον εαυτό σας σαν το Ποιος Πραγματικά Είναι.

Ρούνες και Ετήσιες προβλέψεις 2015


ρούνες ετήσιες προβλέψεις 2015 Λίλιαν Σίμου astrolife.gr

Ρούνες και Ετήσιες προβλέψεις 2015

από την Σοφία του Βορρά

Από την Λίλιαν Σίμου

Η κεντρική εικόνα του έτους, αναδεικνύει την ανάγκη αναζήτησης της χαμένης μας αφθονίας.
Ίσως εδώ πρέπει να σταθούμε και να αναζητήσει ο καθένας αυτό που εννοεί ως αφθονία…  Αφθονία αγαθών είναι το ίδιο με επάρκεια; Ίσως όχι, αυτό είναι ένα πρόβλημα που για χρόνια προφανώς μας απασχόλησε.
Υπήρχε εξ αρχής η ανάγκη για περισσότερα αγαθά στην ανθρώπινη φύση… Αλλά δίχως ποιότητα ή κριτήριο επάρκειας, φθάνουμε στην υπερκατανάλωση και στην απληστία.
Η σημερινή στέρηση αγαθών (ως κοινωνία) είναι απόρροια λανθασμένων επιλογών του χθες.
Η χρονιά μας καλεί να αναθεωρήσουμε αυτό που εννοούμε ως αγαθό και ως πολύτιμο. Μέσα από τις απώλειες που έχουμε υποστεί, ανθρώπων ή υλικών αγαθών, την αλόγιστη ή ανεύθυνη χρήση των δώρων της ζωής, είμαστε σε ένα αδιέξοδο.
Όπως φαίνεται και αστρολογικά στην πορεία του 2015, είναι σημαντικό να αλλάξουμε στάση και σκέψη και να ξαναβρούμε την φλόγα της δημιουργίας. Η πεπατημένη οδός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.
Η αλλαγή θα ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους.
Η ταλαιπωρία, συναισθηματική και οικονομική, ας τελειώσει εδώ και τώρα, από την δική μας αποφασιστικότητα να αλλάξουμε σελίδα!
 ρούνες ετήσιες προβλέψεις 2015 Λίλιαν Σίμου astrolife.gr
Ας έρθουμε τώρα στην κεντρική εικόνα για κάθε μήνα του νέου χρόνου 2015

...μέχρι να φανερωθεί η απάντηση

 

Το υποσυνείδητό σου έχει την απάντηση.

Όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα
Και δεν μπορείς άμεσα να βρεις την απάντηση,
Θεώρησε πως το υποσυνείδητό σου έχει την λύση
Και περιμένει να σου την αποκαλύψει.


Αν η απάντηση δεν έρχεται,
Στριφογύρισε το ζήτημα βαθιά στο μυαλό σου


Πριν αποκοιμηθείς
Συνέχισε να γυροφέρνεις το ζητούμενο

Ο προδότης...






Eνα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανοησιών του, ακόμα και των φιλοδοξιών του. Όμως δεν μπορεί να επιζήσει της εσωτερικής εθνικής προδοσίας.

Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο φοβερός, γιατί είναι γνωστός και ανεμίζει τη σημαία του.

Ο προδότης όμως μετακινείται ελεύθερα μεταξύ όλων που βρίσκονται πίσω από τις πύλες, ψίθυρίζοντας τις ύπουλες διαδόσεις του σε όλα τα σοκάκια, για να φτάσουν μέχρι και στους υψηλούς προθαλάμους της ίδιας της κυβέρνησης.

Ο ΘΕΟΣ και ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ !



Ο ΘΕΟΣ και ο ΣΑΤΑΝΑΣ .
Τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει έξω από τον ¨Ανθρωπο!
Τίποτα δεν υπάρχει έξω από τη φύση ! Οπως πάνω έτσι και κάτω! Ολα αντανακλώνται στην πραγματικότητα των κόσμων που ζούμε μέσα!
Όπως μερικοί καρποί σαπίζουν και άλλοι γεννούν, όπως τα άνθη πέφτουν, όπως τα αγριόχορτα γεννιούνται, όπως υπαρχουν "λάθη" της φύσικης αρμονίας στην εκδήλωση λόγω αιτιών, έτσι μέσα στους Νόμους αυτούς υπάγεται και ο άνθρωπος του φυσικού !

Οτι και να λένε οι πλανεμένοι, υπάρχουν (φαινομενικές) αποτυχίες στο χρόνο , και αυτό είναι φανερό !
Οτι και να λένε οι πλανεμένοι, υπάρχουν επιπτώσεις, όπως και στην καθημερινή ζωή μας, έτσι και στο κύκλο ενσαρκώσεων και εκδηλώσεων!

Ότι και να λένε οι πλανεμένοι, ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για 'οποιους υπάγονται μέσα!
Οτι και να νομίζει το κάθε κομπλεξικό εγώ επειδή δεν μπορεί να έχει αυτοκριτική σε σχέση με τους Νόμους, λόγω άγνοιας, η συνέπεια θα έρθει !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα