Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Βασανισμένα παιδιά διασώζονται κάτω από το Central Park

Διόνιος: Ο δημοσιογράφος Timothy Charles και οι διασώσεις παιδιών ...
Report 19/4/2020
μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Ο Τίμοθυ Τσαρλς Χόλμσεθ, μέλος του Ειδικού Τμήματος του Πενταγώνου κατά της Παιδοφιλίας μας κάνει μια σχετική ενημέρωση:
Μέχρι τώρα 35.000 έχουν διασωθέι από υπόγεια καταφύγια και βάσεις σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πηγές μου, ο αριθμός αυτός έχει ανέλθει στα 50.000
Φέρνουν παιδιά στις σκηνές που έχουν στηθεί στο Central Park γι αυτό τον σκοπό, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Μωρά και παιδιά πεθαίνουν μόλις βγουν στην επιφάνεια. Αυτό πρέπει να έχει να κάνει με το οξυγόνο. Δεν πεθαίνουν όλα, αλλά πολλά από αυτά. Επίσης ένα θέμα είναι, ότι τα παιδιά δεν μπορούν να εκτεθούν αμέσως στον ήλιο δεδομένου ότι ζούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα υπόγεια. Εϊναι κάτι που τα σκοτώνει. Έτσι γίνονται προσπάθειες να κατέβουν οι αναπνευστήρες κάτω αλλά πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Πρέπει να δοθεί η κατάλληλη φροντίδα στα παιδιά αυτά, πριν τα ανεβάσουν επάνω.
Υπάρχουν τούνελ κάτω από ολόκληρη τη χώρα και ο Στρατός έχει αναλάβει πλήρη δράση. Δώστε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στους σεισμούς που γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας. Δεν πρόκειται για κανονικούς σεισμούς αλλά για ανατινάξεις των καταφυγίων αυτών. Υπάρχουν πολύ περισσότερα τούνελ από αυτά που έχουν ανακονωθεί. Από το Ειδικό Τμήμα του Πενταγώνου κατά της Παιδοφιλίας, έχουμε ανακαλύψει πολύ περισσότερα.
Για την ώρα, αν ανακοινώσουμε όλα όσα ανακαλύπτουμε για τα παιδάκια αυτά, θα πυροδοτήσουμε εξεγέρσεις. Και είναι ένα θέμα παγκόσμιο. Σύντομα όμως θα γίνουν και αυτές οι αποκαλύψεις. Γνωρίζουμε ακριβώς πώς έκαναν ό,τι έκαναν και πρέπει να γνωρίζετε πως όλο αυτό που λαμβάνει χώρα είναι μία Στρατιωτική Επιχείρηση.

QFS — Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα

Τι είναι ο κβαντικός υπολογιστής και πώς θα αλλάξει την ...
ΤΟ QFS ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CABAL-ΚΛΙΚΑΣ
Μετάφραση των κυριότερων σημείων: Μάρη Λιώκη
Το σύστημα QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς χρυσού ή χρημάτων που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία, το οποίο ξεκίνησε από τη Ρωσία και την Κίνα για να αντικαταστήσει το αμερικανικό κεντρικό σύστημα Swift.
Αυτό το νέο Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα - QFS τρέχει σε έναν κβαντικό υπολογιστή, βασισμένο σε ένα δορυφόρο σε τροχιά, και προστατεύεται από προγράμματα μυστικού διαστήματος για να εξασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να πειραχτεί. Ο σκοπός του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι να θέσει τέρμα στη διαφθορά, την τοκογλυφία και τη χειραγώγηση από την Κλίκα μέσα στον τραπεζικό κόσμο. Το μυστικό είναι, να εφαρμοστούν περιορισμοί που θα εμποδίσουν τους διεφθαρμένους γκάνγκστερς των τραπεζών να κερδίζουν σημαντικά κέρδη.
Το QFS είναι εντελώς ανεξάρτητο από το υφιστάμενο κεντρικό σύστημα, καθιστώντας όλα τα άλλα προηγούμενα συστήματα μεταφοράς όπως π.χ. blockchain ( σύστημα βασισμένο στην κρυπτογραφία-ανοιχτός κατανεμημένος λογαριασμός ο οποίος μπορεί να καταγράφει συναλλαγές μεταξύ δύο μερών αποτελεσματικά και με επαληθεύσιμο και μόνιμο τρόπο) , περιττά. Τουλάχιστον δεν υπάρχει ανάγκη για τεχνολογία blockchain, καθώς αυτή έχει αντικατασταθεί εξαιτίας των ελλείψεών της από τουλάχιστον δύο άλλα δίκτυα μεταφοράς, θέτοντας σε μεγάλο βαθμό υπό αμφισβήτηση την ανάγκη για κρυπτογραφία. Επιπλέον, μετά την Αναπροσαρμογή, όλα τα κυριαρχικά νομίσματα θα είναι χρυσά ή βασισμένα σε περιουσιακά στοιχεία, εξασφαλίζοντας μια βιώσιμη αξία, γεγονός που καθιστά την ανάγκη για «ανυποστήριχτα» κρυπτογραφήματα ξεπερασμένη, καθώς αυτά είναι απλά ψηφία σε μνήμη υπολογιστών των τραπεζών.
ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Μόνο τα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό ή περιουσιακά στοιχεία και διαθέτουν ψηφιακό χρυσό ή πιστοποιητικό περιουσιακών στοιχείων μπορούν να μεταφερθούν μέσω του QFS. Το πιστοποιητικό θα αναφέρει έναν αύξοντα αριθμό σε ένα κομμάτι χρυσού ή σε ένα περιουσιακό στοιχείο που θα διατηρείται στο αποθεματικό για την υποστήριξη του νομίσματος. Οι τεχνολογίες εκτός κόσμου χρησιμοποιούνται για την απομόνωση του χρυσού και των περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των νομισμάτων. Δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί να κλαπεί ή να αφαιρεθεί από τις ασφαλείς κρύπτες όπου αποθηκεύεται. Γι 'αυτό ονομάζεται νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό, πρέπει να αναφέρεται στο χρυσό ή το περιουσιακό στοιχείο που το υποστηρίζει.

Αύξηση της παραβίασης ορίων ταχύτητας λόγω του κορωνοϊού



Η απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει στις περισσότερες χώρες λόγω της πανδημίας του COVID-19, έχει επιφέρει αύξηση των παραβιάσεων στα όρια ταχύτητας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α.
Οι άδειοι -ως επί το πλείστον- δρόμοι, δίνουν μια λανθασμένη αίσθηση ελευθερίας, οπότε το φαινόμενο της παραβίασης των ορίων ταχύτητας μέσα στις πόλεις, γίνεται όλο και πιο συχνό. Σε αυτό το πλαίσιο, αρκετές είναι οι περιπτώσεις που εξετάζεται μείωση ορίων ταχύτητας, τουλάχιστον για την περίοδο που διαρκούν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Πολιτική Βούληση και Συναισθηματική Νοημοσύνη


Ο Ιαβέρης γράφει με αφορμή τον κορονοϊό, μια άποψη που αφορά και στην Οδική Ασφάλεια.
Τα θύματα του Covid-19 τον πρώτο μήνα της επιδημίας στην Ελλάδα (26/2 – 26/3) είναι ευτυχώς λόγω των σκληρών μέτρων, μόλις λίγο πάνω από 35 ανθρώπους, μέσης ηλικίας βέβαια άνω των 75 ετών.
Μπράβο στην Ελληνική Κυβέρνηση!

ΒΡΕ ΕΞΩ ΟΛΟΙ

Βρε χαβαλέδες Ελληνες; Αξίζει να πεθάνετε για μια βόλτα στο πάρκο ...
Την πρώτη πλάκα μου την έπαθα, όταν διάβασα το οικογενειακό βιογραφικό του κυρίου Τσιόδρα. Επτά παιδιά ; Και καλά αυτό. Με την ίδια γυναίκα; Δεν μπορώ να πω οτι ζήλεψα βέβαια αλλά σίγουρα τον θεώρησα διαφορετικό από εμένα. Ταγμένο σε κάποιο άγνωστο σε μένα καθήκον. Οπότε επειδή όλα τα διαφορετικά με ελκούσαν πάντα, άρχισα να πιστεύω οτι μιλάει διαφορετικά. Μιλάω για την επιστήμη που καλύπτει, όχι για τα ηθικοπλαστικά του.
Από τον καθηγητή λοιπόν , είχα ακούσει για τον δείκτη μετάδοσης του κορωνοϊού.  Αυτόν τον RO. Μας είχε πει ότι ήταν σχεδόν 16 στην αρχή της καραντίνας. Ή μάλλον επειδή εκεί τον είχαν μετρήσει, μπήκε η καραντίνα. Δηλαδή οτι ένας άνθρωπος, κολλάει άλλους 16. Προς στιγμήν είχα πιστέψει οτι κάπως είχε μετρηθεί η ταχύτητα μετάδοσης ή η δύναμη εξάπλωσης του ιού. Λάθος είχα κάνει τελικά.
Ο κύριος Τσιόδρας, μας είπε προχθές οτι πλέον ο RO είναι στο 0,6. Κι άρα κατάλαβα οτι αυτός ο δείκτης είναι μια μπαρούφα και μισή. Ή μάλλον είναι ένα μαθηματικό μέγεθος που ταιριάζει σε κάποια στατιστική που την καταλαβαίνουν μόνο οι γιατροί, που ως γνωστόν με τα κοινά μαθηματικά, είναι απλώς άσχετοι. Και δεν δείχνει καμία δύναμη μετάδοσης του μικρόβιου ή κάποιο άλλο σοβαρά υπολογίσιμο μέγεθος, όπως είχα νομίσει. Εν άλλοις, δεν λέει τίποτα για την επικινδυνότητα.
Φυσικά δεν είμαι γιατρός, θα πεταχτεί κάποιος να πει.  Εγώ δεν θα  πω ευτυχώς ή  δυστυχώς, διότι δεν είναι εδώ το θέμα μου. Το θέμα μου είναι όμως, να γίνει αντιληπτό οτι όταν χρησιμοποιούμε μαθηματικά μοντέλα απέναντι σε μηχανικούς, να ξέρουμε πώς να προειδοποιούμε καλοπροαίρετα ή να απειλούμε κακοπροαίρετα. Και να μην χρησιμοποιούμε κάτι ανύπαρκτο σαν μέτρηση κινδύνου, που πρακτικά δεν λέει σε κανέναν τίποτα. Ή μάλλον λέει. Αυτό που κατανοεί ο τύπος που αύριο θα βγει έξω. Οτι ο ιός αφού κολλάει 0,6 του άλλου ανθρώπου, πρακτικά δεν υπάρχει.

Ο Πλανητάρχης επιβεβαιώνει την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΣΟΚ! Επιβεβαιώνει την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ο ίδιος ο Πλανητάρχης ...


Ο Πλανητάρχης επιβεβαιώνει την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν αυτισμό.
Δείτε τις δηλώσεις του Τράμπ για τα εμβόλια που μέχρι τώρα αποτελούσαν συνωμοσιολογία στο ότι προκαλούν αυτισμό και ασθένειες στα παιδιά, αυτά τα γνωρίζει ο Τράμπ.

ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και τα δολοφονικά εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο

ΗΠΑ: τέλος τα λεφτά για εκτρώσεις και τα δολοφονικά εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο
Ο Τραμπ, το είπε και το έκανε. Κόβει την χρηματοδότηση του ΟΗΕ για εκτρώσεις, στειρώσεις και εμβόλια που προκαλούν στείρωση, μιά και ο σκοπός του είναι να μην έχει στο τέλος καμία επαφή με τον ΟΗΕ, για όσο τουλάχιστον ο ΟΗΕ εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυοτύ που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη.
Είχε προτείνει μάλιστα στον ΟΗΕ, να μεταφέρει την έδρα του εκτός ΗΠΑ.
Θυμίζω, ότι ο ΟΗΕ, είναι το κύριο όργανο και ο δούρειος ίππος της προώθησης των αποφάσεων της δημιουργίας ενός παγκόσμιου κράτους, στο οποίο, όλοι οι άνθρωποι θα ζουν με ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, στερούμενοι ελευθεριών, σε ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό γκέτο.
Αυτό δυστυχώς οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν και δεν θέλουν να το πιστέψουν, κλείνοντας τα μάτια στην παγκόσμια φτωχοποίηση και την παγκόσμια ανωμαλία που επιφέρεται με τις μετακινήσεις και συναναμίξεις λαών, καθώς επίτηδες δημιουργούνται οι συνθήκες μετανάστευσης μουσουλμάνων από τον τρίτο κόσμο στην χριστιανική Δύση.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε χθες ότι τερματίζει την αμερικανική επιχορήγηση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFPA), την υπηρεσία του ΟΗΕ που ασχολείται με τον οικογενειακό προγραμματισμό καθώς και με την υγεία μητέρων και παιδιών σε πάνω από 150 χώρες.
Σύμφωνα με την καθημερινή , σε επιστολή του στον πρόεδρο της επιτροπής Ξένων Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι σταματά τη χρηματοδότηση γιατί το Ταμείο «υποστηρίζει, ή συμμετέχει στη διαχείριση ενός προγράμματος αναγκαστικών αμβλώσεων ή ακούσιων στειρώσεων».
Η κίνηση αποτελεί το πρώτο βήμα στο σχέδιο του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να περιορίσει το αμερικανικό μερίδιο της χρηματοδότησης των Ηνωμένων Εθνών και ενδέχεται να εγείρει ερωτηματικά για το πόσο βαθιές θα είναι οι περικοπές αυτές στη διεθνή οργάνωση, όπου οι ΗΠΑ αποτελούν τον μεγαλύτερο χρηματοδότη.

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ...

Είναι κι αυτή μια ημέρα το χρόνο, όπως πολλές άλλες που δημιουργήθηκαν για να υπενθυμίζουν στους ανθρώπους, πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξεχνούν. Δεν μου αρέσουν οι παγκόσμιες ημέρες του κάτι, γιατί είναι μια ωραιοποίηση του γεγονότος πως οι άνθρωποι χρειάζονται για τις περισσότερες από αυτές τις "επετείους" υπενθύμιση για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η ανθρωπότητα παρόμοια με κάτι ζευγάρια που όλο το χρόνο ζουν σε ένα σπίτι με ψέμματα, καυγάδες, ανία και όταν έρχεται η επέτειος γάμου, κάνουν πάρτι καλώντας τους κολλητούς για να αποδείξουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Γεννήθηκα σε ένα σπίτι, από δύο γονείς που οι συγκυρίες εκείνων των παλιών καιρών, ανάγκασε δυο ευφυέστατους ανθρώπους, να τελειώσουν ο πατέρας μόλις την πέμπτη δημοτικού και η μητέρα τη πρώτη γυμνασίου. Μετά μεροκάματο, αγώνας για επιβίωση. Όμως αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν ένα μεγάλο πείσμα. Ίσως παρόμοιο δεν συνάντησα ξανά σε όσους ανθρώπους γνώρισα στη ζωή μου. Πείσμα για να μάθουν όσα στερήθηκαν από εκείνο που οι υπόλοιποι που ζούσαν σε ανάλογες με αυτούς συνθήκες, ονόμαζαν "μοίρα".

Έζησα λοιπόν σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. Τα πρώτα δώρα που μου έκαναν ήταν εικονογραφημένα παραμύθια και μετά άλλα πολλά. Συνήθισα να μεγαλώνω θεωρώντας πως το διάβασμα είναι κάτι το απόλυτα αναγκαίο και φυσικό, όπως η τροφή μας, το νερό, ο αέρας που αναπνέουμε. Θυμάμαι ακόμα το πατέρα μου, να γυρίζει κουρασμένος από σκληρό μεροκάματο και το βράδυ μετά το δείπνο να ξεκουράζεται σε μια πολυθρόνα... διαβάζοντας. Είχε μια λατρεία για την αρχαία ελληνική γραμματεία και προσπαθούσε περνώντας με το δάχτυλο πάνω από τις γραμμές σιγά σιγά να διαβάσει, αυτά που οι φίλοι του κοροϊδεύοντας του έλεγαν, πως την έχει ψωνίσει και να κοιτάξει να κάνει κάτι πιο χρήσιμο στη ζωή του. Η μητέρα μου ήταν της λογοτεχνίας, του ρομαντισμού. Ηταν μια ιδιαίτερη μοδίστρα που όταν άφηνε κάτω τις βελόνες, τα πατρόν και τη μεζούρα, βυθιζόταν στα αριστουργηματικά μυθιστορήματα που μετά άρπαζα και διάβαζα κι εγώ.

Έκανα τα πρώτα μου όνειρα ταξιδεύοντας στους παράξενους κόσμους του Ιουλίου Βερν, δημιούργησα τους πρώτους μου έρωτες με τις αδελφές Μπροντέ, αισθάνθηκα να ζω τη πρώτη μεγάλη μου περιπέτεια διαβάζοντας την Οδύσσεια. Μετά το διάβασμα έγινε η παράλληλη ζωή μου. Ποτέ δεν μου στέρησε τη διασκέδαση με τις παρέες μου, την υποχρεωτική μου μελέτη στο σχολείο, το δικό μου αγώνα για σπουδές, δουλειά, οικογένεια και όλα τα άλλα. Ήταν ο κρυφός μου κήπος, η όαση που βυθιζόμουν μακριά από όλα τα άλλα και ταξίδευα σε κόσμους που δεν είχαν ούτε χρόνο, ούτε όριο κανένα.

Γι’ αυτό οι ανόητοι έχουν μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, έχουν κάνει όμως μεγάλη ζημιά στον κόσμο.



Στην πραγματικότητα, δεν χρειαζόμαστε τόση σιγουριά και τόση αυτοπεποίθηση όση νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση μπορούν είτε να είναι σπουδαία ποιότητα είτε να είναι εμπόδιο για κάποιον. Για παράδειγμα, οι ανόητοι άνθρωποι έχουν πάντοτε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση από ότι οι άνθρωποι που είναι ευφυείς. Η βλακεία είναι πάντοτε σίγουρη κι έχει αυτοπεποίθηση. Οι ανόητοι είναι πιο πεισματάρηδες και επειδή είναι τυφλοί, επειδή δεν μπορούν να δουν, ορμάνε οπουδήποτε.
Ο άνθρωπος που είναι ευφυής είναι αναπόφευκτο να έχει κάποιο δισταγμό. Η ευφυΐα είναι διστακτική. Αυτό δείχνει απλώς ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευκαιρίες, εκατομμύρια εναλλακτικές και πρέπει κανείς να επιλέξει. Κάθε επιλογή οδηγεί σε ένα διαφορετικό δρόμο, οπότε είναι αναπόφευκτο να υπάρχει έλλειψη σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Όσο περισσότερο ευφυής είσαι, τόσο περισσότερο θα το νιώθεις αυτό. Η αυτοπεποίθηση λοιπόν δεν είναι πάντοτε καλή. Το ενενήντα εννέα τοις εκατό της αυτοπεποίθησης είναι βλακεία. Μόνο το ένα τοις εκατό είναι καλό – και εκείνο το ένα τοις εκατό δεν είναι ποτέ απόλυτο.
Πάντοτε στέκεσαι σε σταυροδρόμια και δεν ξέρεις ποιος δρόμος είναι πραγματικά ο σωστός. Πώς μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση; Γιατί περιμένεις να έχεις αυτοπεποίθηση;
Όλοι οι δρόμοι μοιάζουν σχεδόν ίδιοι, ένας όμως πρέπει να επιλεγεί. Είναι σαν να ποντάρεις στη ρουλέτα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Και είναι καλό που είναι έτσι. Αν το κάθε τι ήταν ξεκάθαρο, προσχεδιασμένο και σου δινόταν οδηγίες – στρίψε δεξιά, στρίψε αριστερά, κάνε αυτό κι εκείνο – τότε θα υπήρχε σιγουριά, αλλά τι νόημα θα είχε; Τίποτα δεν θα ήταν συναρπαστικό. Τότε δεν θα υπήρχε κανένα φως στη ζωή. Θα ήταν μια νεκρή ρουτίνα.

David Icke: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G

Coronavirus: Ofcom formally probes David Icke TV interview - BBC News

Δεν υπάρχει κανένας παγκοσμίος ίός ή κορονοϊός παρά μόνο η επικίνδυνη και θανατηφόρα ακτινοβολία του δικτύου 5G το οποίο όταν ρυθμίζεται στην συχνότητα των 60 GigaHertz σταματάει η πρόσληψη οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα και στους ανθρώπινους πνέυμονες. Σε αυτό οφείλονται και οι τόσες χιλιάδες θάνατοι στην πόλη Wuhan όπου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το δίκτυο 5G. 

Ο κορονοϊός είναι μία καλοστημένη απάτη ενορχηστρωμένη από την καμπάλ μέσω της βοήθειας του δικτύου 5G, των ερπετοειδών κυβερνήσεων και των ερπετοειδών ΜΜΕ η οποία έχει ως τελικό στόχο να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με νανοτσίπ έτσι ώστε να τον ελέγχει καλύτερα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που θέλει να αναπτύξει. 

Ο Έλον Μασκ μέσω της τοποθέτησης επίγειων κεραιών και διαστημικών δορυφόρων ακτινοβολίας 5G όπως επίσης και ο Μπιλ Γκέιτς με την παρασκευή εμβολίων είναι οι πρωτεργάτες αυτού του παγκόσμιου υποχθόνιου σχεδίου για την ανθρωπότητα. 

Οι άνθρωποι πραγματικά πεθαίνουν από όλες τις κοινές ασθένειες οι οποίες ταξινομούνται πλέον ψευδώς ως covid-19 βάση ενός απολύτως αναξιόπιστου και ανακριβούς διαγνωστικού τεστ το οποίο ο ίδιος ο εφευρέτης του έχει δηλώσει να μη χρησιμοποιείται για μεταδοτικές ασθένειες και ιούς γιατί δεν είναι το κατάλληλο !!! 

Η μεγαλύτερη απάτη εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας…. Όσοι άνθρωποι παράγουν απλά εξωσώματα λόγω μίας απλής δηλητηρίασης των κυττάρων τους (είτε λόγω τοξικότητας του σώματος τους, είτε λόγω άγχους ή φόβου, είτε λόγω προυπάρχοντων ασθενειών τους, είτε λόγω έκθεσης τους σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο υγείας) καταγράφονται πλέον ως θετικοί με κορονοϊό covid-19 και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων και θανάτων ανά τον κόσμο. 

ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ (Μέρος Τρίτο)




Επιμέλεια Κειμένου
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Τράχηλος 

Σπάνιοι τραυματισμοί στην περιοχή του τραχήλου μετά από ΚΑΡΠΑ αφορούν σε βλάβες σε νεύρα, στις φωνητικές χορδές και στους αρυταινοειδείς χόνδρους, που προκύπτουν από τους χειρισμούς της αναζωογόνησης.

Κατάγματα του υοειδούς οστού και του θυρεοειδούς χόνδρου σπάνια συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ωστόσο έχουν επιβεβαιωθεί από ανάνηψη ή λαρυγγοσκόπηση.

Ρήξεις του έσω χιτώνα των καρωτίδων έχουν παρατηρηθεί ως αποτέλεσμα της μηχανικής ελκτικής δύναμης κατά τη διάρκεια υπερέκτασης της κεφαλής.

Σωστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης όπως η τραχειοτομή μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω επιπλοκές.

Ανάλογα με το μέγεθος της τομής, έχουν περιγραφεί βλάβες του βλεννογόνου και αιμορραγίες με μεταφορά αίματος στο αναπνευστικό σύστημα.

Θώρακας 

Περιπτώσεις ραβδομυόλυσης και νεφρική ανεπάρκεια μετά από εξωτερική απινίδωση και ανάταξη έχουν αναφερθεί, αλλά φαίνεται να είναι αρκετά σπάνια γεγονότα.

Πλευρές που έχουν υποστεί κάταγμα μπορεί να προκαλέσουν καρδιακό επιπωματισμό, τραυματισμό του μυοκαρδίου, του περικαρδίου, του υπεζωκότα και του διαφράγματος καθώς και πνευμοθώρακα ή/και αιμοθώρακα, με αποτέλεσμα η επιτυχία των μέτρων ανάνηψης να επηρεάζεται αρνητικά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ - ΤΡΑΧΗΛΟΣ (Μέρος Δεύτερο)



Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης Κατευθυντήριες οδηγίες για την Αν

Επιμέλεια Κειμένου
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, ο πιο συχνός οστικός τραυματισμός που μπορεί να παρατηρηθεί είναι τα κατάγματα του στέρνου και των πλευρών που προκαλούνται από εξωτερικές θωρακικές συμπιέσεις σε ποσοστό 13-97% των περιπτώσεων, ανάλογα με τη βιβλιογραφία.


Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ - ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ - ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ (Μέρος Πέμπτο)

Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης

Κειμένου
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ 

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, ο ιατρός μπορεί να προχωρήσει στη διενέργεια της ιατρικής πράξης χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς, σε περίπτωση που συντρέχει κατεπείγουσα ανάγκη παροχής ιατρικής φροντίδας στον ασθενή, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια μη αναστρέψιμη βλάβη στην υγεία του, ακόμη και στην περίπτωση που η συναίνεσή του δεν μπορεί να ληφθεί λόγω αδυναμίας έκφρασης του ίδιου του ασθενούς.

Είναι αναμενόμενο να μην υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με την έκβαση, και πολλές φορές λόγω των συνθηκών να πραγματοποιείται μια πλημμελής ενημέρωση, η οποία να υπονομεύει την ικανότητα για ορθολογιστικές αποφάσεις.

Η διατύπωση των δύο προϋποθέσεων που θέτει είναι αρκετά ελαστική και δίνει το περιθώριο ερμηνειών που θα μπορούσαν να υπονομεύουν τελικά την αρχή της αυτοδιάθεσης.

Στις περιπτώσεις αυτές, όπως της καρδιακής ανακοπής, όπου δεν μπορούσε να έχει προβλεφθεί και ο ασθενής να έχει ενημερωθεί σχετικά, λόγω του αιφνίδιου μη αναμενόμενου χαρακτήρα της ανακοπής, συνήθως συνιστά μια μη προσχεδιασμένη και αιφνίδια πρώτη επαφή ιατρού-ασθενούς.

Είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει χώρος αμφισβήτησης ότι συντρέχουν και οι δυο προϋποθέσεις, τόσο της αδυναμίας έκφρασης του ασθενούς, όσο και της κατεπείγουσας ανάγκης παροχής ιατρικής φροντίδας. Η ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προσβάλλει το δικαίωμα αυτοδιάθεσης, του ούτως ή άλλως ανίκανου να εκφράσει ο ίδιος τη βούλησή του.


Ωστόσο, κάτι το ξεχωριστό είναι η δυνατότητα ενημέρωσης και λήψης συναίνεσης στην περίπτωση, κατά την οποία η κατεπείγουσα ανάγκη ιατρικής φροντίδας ή η αδυναμία έκφρασης δεν εμφανίζονται απρόοπτα, αλλά αποτελούν εξέλιξη πορείας νόσου, κατά την οποία έχουν μεσολαβήσει και άλλες προηγούμενες επαφές μεταξύ ιατρού και ασθενούς.

Στην περίπτωση αυτή, αν ο ασθενής έχει εκφραστεί εκ των προτέρων αρνούμενος τη συναίνεσή του για οποιαδήποτε παροχή ιατρικής φροντίδας, η βούλησή του θα πρέπει να γίνεται σεβαστή. 

Αν ο ιός μου είχε ρουλεμάν…»: μια ατίθαση μαγειρική προσέγγιση στη σύγχρονη καταστροφική λογοτεχνία



του Ηλία Β. Αργύρη,
Αγρονόμου & Τοπογράφου Μηχανικού MSc
Πολιτική Προστασία Δήμου Ρόδου
Το να γράφεις σενάρια καταστροφικών συμβάντων για ασκήσεις επί χάρτου, είναι σαν τη ζωγραφική ή τη σύνθεση ενός τραγουδιού. Όπως υπάρχουν τόσες νότες και χρώματα, έτσι υπάρχουν διαφορετικά επεισόδια, τόσες απρόβλεπτες εξελίξεις, , συμβάντα, δράσεις και παύσεις – το πώς τις συνδυάζεις είναι αυτό που κάνει τα ανθρώπινα μυαλά που ασχολούνται με τη διαχείρισή τους να γεννούν αποφάσεις. Εάν αυτές είναι και οι κατάλληλες, είτε να αποσοβήσουν δυσμενείς επιπτώσεις είτε να μετριάσουν δραστικά τις απώλειες και τις ζημιές που θα προκαλούσαν, είναι κάτι που φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.
"Δεν χρειάζεται να μαγειρεύετε φανταχτερές ή πολύπλοκες συνταγές, αλλά καλό φαγητό από φρέσκα υλικά" έγραψε λίγο πριν το θάνατό της το 2004 η Julia Child, διάσημη Αμερικανίδα σεφ, μη γνωρίζοντας ότι τούτη τη χρονική στιγμή όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη θα ήμασταν θεατές σε μία πρωτόγνωρη βιολογική απειλή, η διαχείριση της οποίας απαιτεί τη συνεργασία πάρα πολλών ομάδων επαγγελματιών, πολυποίκιλων διαδικασιών και αποτελεσματικών μέσων.
Το φρέσκο και πολύ τοξικό υλικό που ακούει στο κωδικοποιημένο σκληρό όνομα COVID-19 θα επιχειρηθεί σε αυτό το άρθρο να προσθέσει λίγη οξύτητα προβληματισμού σε μια καυτή περίπτωση, της οποίας πρόσφατα η πικρή  επίγευση χαράχτηκε βαθιά στη μνήμη όλων των Ελλήνων, με σκοπό τη δημιουργία μιας φανταστικής ιστορίας βασισμένης σε πραγματικά γεγονότα, ώστε να αποτελέσει τροφή για σκέψη πάνω στον σχεδιασμό και τη διαχείριση πεπλεγμένων καταστροφικών γεγονότων. Με νωπές τις εικόνες μιας οικίας τραγωδίας λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη μεγαλύτερη ελληνική πόλη να αποτελούν το βασικό συστατικό της συνταγής, και χωρίς να αλλάζουν οι βασικές παράμετροι που ανέπτυξαν στα όρια της καταστροφής τη φονικότερη στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους πυρκαγιά που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου του 2018 στις πλαγιές της Πεντέλης.

Παράγοντες όπως η τοπογραφία και το μικροκλίμα της περιοχής, το ιδιαίτερα θερμό περιβάλλον με θερμοκρασίες κοντά στους 40° C, ο ξηρός καιρός με σχετική υγρασία μόλις στο 19% με ανέμους πολύ ισχυρούς, άνω των 7 μποφόρ θα παραμείνουν ίδιοι.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική
και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα