Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΑΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ (?)-ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

                                     

 Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς. Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να έχουν εφεύρει κάτι καινούργιο, πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά στην Κύπρο και τώρα είναι η σειρά της Ολλανδίας, ήτανγνωστό ότι οι ολλανδοί πολίτες είναι περισσότερο χρεωμένοι από την Ισπανία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τραπεζίτες δεν γνωρίζουν την κατάσταση του έθνους, μετράνε μόνο τα χρήματα.

Φαινόταν σαν αστείο για την πρώτη Απριλίου, αλλά είναι μια πικρή πραγματικότητα που έπληξε τούς Ολλανδούς υπήκοους.

Μέντα και δεντρολίβανο για λιπαρά μαλλιά



sampooΦτιάξτε μόνες σας μια σπιτική λοσιόν, συμπλήρωμα για το σαμπουάν σας, για να εξισορροπήσετε την λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής.
Για την συνταγή θα χρειαστείτε:
- 2 κουταλιές σούπας φύλλα μέντας ή δυόσμου
- 2 κουταλιές σούπας δεντρολίβανο
- ½ κούπα με βρασμένο νερό

Μας Έκλεψαν Τους Τηλεκατευθυνόμενους Πυραύλους;

                                 2

Ευάγγελος Αρτέμης ποιος τον ξέρει; Ανέκδοτα θα λέμε τώρα; Αφού έχουμε κρίση οικονομική και ΔΝΤ και μνημόνια και το λουρί της μάνας, τι μας ενδιαφέρει αν κάποιοι μας έκλεψαν ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους; 
Ο Ευάγγελος Αρτέμης λοιπόν ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία. Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Εσείς Οι Λίγοι Που Έχετε Πάνω Από 100000 Ευρώ.....Τι Πρέπει Να Κάνετε Για Να Μην Τα Χάσετε!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.....


 
Αν έχετε πάνω από 100000 ευρώ σε τράπεζα και δεν θέλετε να τα πάτε στο εξωτερικό (Αγγλία), καλό είναι και μετά την διαβεβαίωση του Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μέχρι το ποσό των 100000 ευρώ , να "σπάσετε" το όποιο ποσό έχετε πάνω των 100.000 .

Οι Σχέσεις στον καινούργιο κόσμο

Shakti Gawain - Live in the light


Οι σχέσεις στον παλιό κόσμο έχουν εξωτερικό επίκεντρο. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε διάφορα πράγματα για να κάνουμε τους εαυτούς μας πλήρεις και ευτυχισμένους. Αναπόφευκτα όμως αυτή η προσδοκία έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση, την πίκρα και τη διάψευση. Τα συναισθήματα αυτά είτε συσσωρεύονται συνεχώς και προκαλούν μια μόνιμη διαμάχη είτε καταπιέζονται και οδηγούν σε συναισθηματικό μούδιασμα. Προσπαθούμε να δημιουργούμε σχέσεις από συναισθηματική ανασφάλεια ή πηγαίνουμε από τη μια σχέση στην άλλη ψάχνοντας για το κομμάτι εκείνο που λείπει και που δε βρήκαμε ακόμα.



Βρισκόμαστε σ' αυτήν την τραγική θέση τουλάχιστο για μερικές χιλιάδες χρόνια.

Κατανοώντας τον Ρόλο του Κάρμα


Είστε ενέργεια. Είστε ενέργεια που χρησιμοποιεί το ένδυμα του υλικού σώματος για να μάθει και να αναπτυχθεί. Στη διαδικασία της μετενσάρκωσης, η αληθινή ουσία σας λειτουργεί πάνω σε τρεις βασικές αρχές που διέπουν αυτή την ανάπτυξη και εκπαίδευση.


Η πρώτη είναι η αρχή της εξέλιξης. Η ουσία σας γεννιέται κάτω από συνθήκες που θα προσφέρουν τις ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά που έχετε μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτές οι συνθήκες προσφέρουν ευκαιρίες για αυξανόμενη και προοδευτική αλλαγή. Το πλαίσιο αυτής της αλλαγής και της ανάπτυξης προσδιορίζεται από την κληρονομικότητα, τον χρόνο και τις συνθήκες της γέννησης (αστρολογικής και γήινης), καθώς και από περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να σας επηρεάσουν και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επιδιωκόμενη ανάπτυξη. Στους παράγοντες αυτούς συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως

Δεν είναι η τύχη, μα οι επιλογές που ορίζουν τη ζωή μας !




«Ήταν κάποτε μια γριούλα που αφού γέρασε αρκετά αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων. Έτσι ετοίμασε μια μικρή βαλίτσα και με ένα ταξί πήγε. Η νοσοκόμα που γνώριζε για την άφιξη της, την πλησίασε και της είπε.

Μη χάνεις χρόνο...


Φαντάσου ότι υπάρχει μια τράπεζα, η οποία κάθε μέρα καταθέτει στον λογαριασμό σου το ποσό των 86.400 €.
Αυτή η περίεργη τράπεζα, την ίδια στιγμή, δεν μεταφέρει τα λεφτά σου από τη μία μέρα στην άλλη:
κάθε βράδυ σβήνει από το λογαριασμό που δεν έχεις ξοδέψει.

Τι θα έκανες;...φαντάζομαι ότι θα έπαιρνες κάθε μέρα τα λεφτά που δεν ξόδεψες. Έτσι;

H Βρετανία «Ξέμεινε Από Σιτάρι», Λόγω Κακών Καιρικών Συνθηκών

 wheat field

Η Βρετανία θα καταστεί καθαρός εισαγωγέας σιταριού για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία, αυτό το έτος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δήλωσε η Εθνική Ένωση Αγροτών ».

  Ο
πρόεδρος της NFU, Peter Kendall, δήλωσε ότι περισσότεροι από δύο εκατομμύρια τόνοι σιταριού χάθηκαν λόγω του κακού καλοκαιριού του περασμένου έτους.

Ο κομήτης Pan-STARRS και η Ανδρομέδα

 Στις 4 Απριλίου στον δυτικό ουρανό στην δύση, ο κομήτης Pan-STARRS έκανε ένα  φωτογενές πέρασμα από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Ο ερασιτέχνης αστρονόμος Pavel Smilyk του Syktyvkar, στην Russia, φωτογράφισε το ζευγάρι στην μεγαλύτερη τους προσέγγιση.  
«Αυτή είναι μια φωτογραφία με πόζα 27 x 2 λεπτά με μια Canon 1100Da ψηφιακή κάμερα» λέει ο Smilyk. «Είχαμε πολύ καθαρούς ουρανούς.»

Περού: Βαρέα μηχανήματα καταστρέφουν τις γραμμές Nazca!!


 Peru: Heavy machinery destroys Nazca lines
7 του Απρίλη 2013 - Μια ομάδα από αρχαίες γραμμές στην αρχαιολογική ζώνη του Μπουένος Άιρες, στη Nazca, έχουν καταστραφεί από βαριά μηχανήματα, ανέφερε η El Comercio.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα μηχανήματα ανήκουν σε επιχείρηση εξόρυξης ασβεστόλιθων από την περιοχή.

 Οι γραμμές  βρίσκονται κοντά στον χιλιομετρικό δείκτη 444 του αυτοκινητόδρομου Panamericana Sur. Η περιοχή δίπλα στις γραμμές φέρεται να έχει επηρεαστεί, λόγω της γης που αφαιρέθηκε από την περιοχή.

Μία Πόλη Βυθίζεται!! Όπως Έστρωσε Η Ανθρωπότητα Να Κοιμηθεί...


                   

Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην πόλη Σαμάρα της Ρωσίας στις μέρες μας. 
Η πόλη σταδιακά υποχωρεί κάτω από το έδαφος και οι πανικοβλημένοι 
πολίτες υπέγραψαν αναφορά προτρέποντας τους υπεύθυνους να σώσουν 
την πόλη τους από την αόρατη κρίση που σέρνεται από κάτω τους -  
η πόλη κυριολεκτικά βυθίζεται.



Εύκολη μάσκα κατά της ακμής με μέλι και κανέλα


Εύκολη μάσκα κατά της ακμής με μέλι και κανέλα
 
Με μέλι και μοσχομυρωδάτη κανέλα, μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας μια αγνή μάσκα εναντίων της ακμής αλλά και επιπλέον να καθαρίσετε τους πόρους του δέρματος σας. Και τα δύο υλικά, είναι γνωστά για τις αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες και δεν λείπουν από κανένα σπίτι.

Οι πόλεμοι που έρχονται. Του Ανδρέα Μπελιμπασάκη


drought
Ανδρέας Μπελιμπασάκης.
Από την εμφάνιση των περίφημων ναπολεόντειων μπαλέτων μεγάλων σχηματισμών πεζικού με στολή παρέλασης, μέχρι τα «έξυπνα όπλα» και τα Stealth, οι προθέσεις, οι στόχοι τα χαρακτηριστικά και τα ηθικά διλλήματα του πολέμου ελάχιστα άλλαξαν. Έτσι και τώρα, η ιστορική περίοδος που διανύουμε καταγράφει την αγωνία και την πρόθεση των μεγάλων χωρών, να αποκτήσουν και να συντηρήσουν τους φυσικούς πόρους που χρειάζονται. Η μάχη για το πετρέλαιο και το νερό είναι παλαιά και γνωστή.

Πώς να νικήσετε την αναβλητικότητα


Φαίδρα Λογοθέτη

                                              


ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΎΓΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΏΝ ΣΤΌΧΩΝ. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΆ, ΌΜΩΣ ΑΥΤΉ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΈΝΤΟΝΗ ΕΝΟΧΉ, ΆΓΧΟΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΑΊΣΘΗΜΑ ΑΝΕΠΆΡΚΕΙΑΣ. ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΌΓΙΑ, Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΈΝΑΣ ΚΑΛΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΆΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα