Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΗΠΑ: Έντονη λογομαχία Τραμπ με δημοσιογράφο κινεζικής καταγωγής ...

Για πρώτη φόρα στην ιστορία μας ανέβηκε ο Down Johnes στο 17.7 % τον οποίο το παρακράτος τόσα χρόνια προσπάθησε να βουλιάξει την οικονομία αλλά ο πρόεδρος Τραμπ κατάφερε την άνοδο του στον τομέα της λιανικής πώλησης παρότι ήμασταν αντιμέτωποι με ταραχές και συλλήψεις .
Και έτσι θα έρθει ένα τεράστιο οικονομικό δώρο για όλους που το χαρακτηρίζει το καλύτερο των Χριστουγέννων.Έτσι αποδεικνύει τα λεγόμενα του για την εκλογή του ότι θα κάνει ξανά την Αμερική μεγάλη όπως έπρεπε να ήταν.
Από της 16 Ιουνίου ξεκίνησε η διαγραφή χρεών και μηδενισμός καρτών, δανείων , φοιτητικών δανείων που οφείλονται στην παράνομη τραπεζική κυβερνητικής ομοσπονδιακής τράπεζας κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει και το έχουν δει πολλοί στις υποθέσεις τους, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί δημοσιά ακόμα.
Καταργείτε ο φόρος εισοδήματος , φόρος μισθοδοσίας 0%, μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μιλάει για φορολογικές επιβαρύνσεις όπου θα είναι πάρα πολύ χαμηλές αλλά όχι μέχρι το τέλος του χρόνου για να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες.
Οι φόροι θα κυμανθούν σε ένα 14%-17% .

Αυξάνει τα οφέλη για ηλικιωμένους σε ιατρική περίθαλψη , προστασία , φάρμακα και δικαστικά θέματα.
Αλλάζει τον συνταγματικό νόμο με τους δικαστές.
Θα απελαθούν όλοι οι ξένοι και θα γυρίσουν στις χώρες τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, και δεν θα αντεπιστρέψουν.
Τα πτυχία των κολεγιών θα αποκαλυφθούν άχρηστα χαρτιά λόγο της χειραγωγημένης μάθησης.
Οι τίτλοι ευγενείας στους Κυβερνόντες που κυβερνούσαν όλα τα χρόνια θα καταργηθούν και τα δώρα τους και τα λοιπά οφέλη τους.
Κατάσχεση της περιουσίας τους σε όσους έχουν εμπλακεί σε ποινικό δικαστήριο όπως Soros και άλλοι.. δεν θα επιτρέπετε να ξαναμπούν στην χωρά θα απελαθούν και οι τίτλοι που τους προστάτευαν θα καταργηθούν.
Όλοι οι άνθρωποι του κογκρέσου που επηρέασαν και επηρεαστήκαν από ξένες χώρες εγκλήματα, ναρκωτικά , έμποροι ανθρώπων, όπλα και αλλά που δεν τους βλέπουμε πλέον είναι στο δεξαμενόπλοιο GITMO η σε κάτοικων κράτηση και άλλους δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ!!
Θα βγει να ανακοίνωση ότι σε 120 μέρες θα έχουν προεδρικές και συνεδριακές εκλογές όπου η κυβέρνηση θα ακυρώσει όλες της διεθνής συμφωνίες και θα επιστραφεί το συνταγματικό δίκαιο και με εκτελεστική διαταγή θα γίνουν μεταρρυθμίσεις και στην αστυνομία.
Οι εκλογές θα ανακοινωθούν μόλις ανακοινωθούν και τα ονόματα όσων έχουν συληφθεί.
Θα ανακοινωθεί επίσης και ο τρόπος που θα γίνουν οι εκλογές.
Έκθεση για όλους αυτούς που είπαν ψέματα για τον ιό και τιμωρία τους.
Και για τους δημοκρατικούς για την παραπληροφόρηση τους και τα βρώμικα σχεδία τους.
Το Twitter και το Face book θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το κατέβασμα των σελίδων όσων ήθελαν να ενημερώσουν τον κοσμο.
Η ANTIFA θεωρείτε τρομοκρατική οργάνωση και θα συλληφθεί θα περάσει από Ποινικό δικαστήριο και θα απελαθεί.
Το καινούργιο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ κάτω από την εποπτεία του Τραμπ που υποστηρίζει σε νέο νόμισμα από χρυσό, ασήμι, πλατίνα που τελειώνουν την πτώχευση της Αμερικής που ξεκίνησε από το 1933 με την FDR.
Επανεκτίμηση του νομίσματος με σκοπό την αύξηση της αξίας του μακροχρόνια.
Ένα σχέδιο τόνωσης τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα διατεθεί .
Επανεξέταση και εκπαίδευση όλων των δικαστών .
Όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις γυρνάμε στην πατρίδα τους.
Ειρήνη σε όλον τον κοσμο.
Κάποιος !!! απελευθερώνει σημαντικά ποσά για το ανθρωπιστικό καλό!!.
Κάτω από το νομοσχέδιο του Κόβατε υπήρχαν κάποιοι που λειτουργούσαν για το κοινό καλό!!
Στις επιχειρήσεις θα δοθούν δάνεια και κίνητρα.
Απελευθέρωση σε 6000 ευρεσιτεχνίες σε όλους τους κλάδους και στην υδροχλωροκίνη η οποία έχει 156 μεθόδους θεραπείας και στην χλωροκίνη που έχει 7000 μεθόδους θεραπείας!!
Και η τελική φάση είναι η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που είχε συσσωρευτεί δεκαετίες στην ΚΟVAT, και ο όποιος θα διατεθεί σε 14 ΜΕΡΕΣ περίπου!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

11 σχόλια:

  1. A στο καλό...Πλάκα κάνετε...άντε να το δούμε κι αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας απαντήσει κάποιος εάν υπήρξε στο παρελθόν καλύτερος αυτού. Μπράβο Τραμπ. Εισαι Πατριώτης και έχεις καρδιά. Σου εύχομαι υγεία και κουράγιο για να αλλάξεις πολλά σε αυτόν τον κόσμο που δημιούργησαν οι δήθεν "Δημοκρατικοί". Εύχομαι να βάλεις στο σκαμνή (Σόρρος, Ροκφέλερ, Μπιλ Γκαίιτς, Κλίντον, πολλούς από τον ΠΟΥ και το ΝΑΤΟ και ολες τις Σατανιστικές οργανώσεις, ΜΚΟ που ενεργούν μόνον για το συμφέρον τους χωρίς να τους νοιάζει ο Πολίτης. Ευγε και συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερο απο αυτον δεν ξερω, αλλα ισαξιοι ισως οι Λινκολν και Κεννεντυ...οι οποιοι καταλαβαν τι εκαναν οι Rothscild και πηγαν να καταργηγσουν οπως και αυτος την FDR...και για αυτο τους εφαγαν!!!
      Ο ανθρωπος τα βαζει με ολη την μασονια...Οτι εχτιζαν εκατονταετιες τους τα γκρεμιζει, για αυτο δεν νομιζω να μεινουν με σταυρωμενα τα χερια...Θα δουμε μεγαλα πραγματα!!!

      Διαγραφή
    2. Συνυπογράφω, φίλτατε Δημήτριε.Ευελπιστώ κι εγώ να καταφέρει να υπερισχύσει των πολεμοκάπηλων και διεφθαρμένων λεγόμενων δημοκρατικών.

      Διαγραφή
    3. Διαβασα σε Αγγλικο σιτε οτι απο τα ονοματα που αναφερθηκαν οιο πανω μονον το Σορρος εχουν συλλαβη και ειναι στο Φκουανταναμο...τους αλλου ειναι προς διερευνηση...αλλα και κατι ονοματα πολιτικων δεν μπορω να γραψω γιατι δεν μπορω να ξερω αν ειναι αληθεια...για τον Σορρο το διαβασα και σε αλλο σιτε...

      Διαγραφή
  3. Ενα απο τα κριτηρια αξιπιστιας ενος αρθρου ειναι η ορθογραφια του. Κι αυτο δυστυχως ειναι γεματο. Ο νοων νοητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχομαι να κανει τι καλητερο για την ανθρωποτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἀλήθεια,τὸν ἐγκρίνετε;
    Γιατὶ τότε δὲν ἀναφέρετε τὶς οἰκονομικὲς συναλλαγὲς ποὺ ἔχει μὲ τὸν νέο Χιτλερ τὸν Ἐρντογὰν ποὺ ἀπειλεἰ μὲ νέα γενοκτονία τὸν Ἑλληνισμὸ καὶ ἔχει βάλει σὲ τροχειὰ πολέμου ὅλη τὴν Ἀνατολικὴ Μεσόγειο;
    Ἴσως οἱ περισσότεροι νὰ ζἠτε μακράν τἠς Πατρίδος καὶ δὲν σἀς ἐνδιαφέρει.
    Νὰ τὸν ψηφίσετε καὶ θα δἠτε τὴν Ἑλλάδα παρελθόν.
    Ἐλπίζω στὶς ἐκλογὲς νὰ καταποντισθη καὶ αὐτὸς καὶ ἡ Ἀμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι απληροφόρητος. Αυτά που επιυθμεί να κάνει, εάν εκλεγεί (που του το εύχομαι ολόψυχα), θα εχουν τρομερά ωφέλη για την Ελλάδα. Το καταλαβαίνεις αυτό ή οχι? εάν δεν το καταλαβαίνεις τότε εισαι (δυστυχώς) αδιάβαστος. Δεν σου φτάνουν αυτά που έχει ανακοινώσει? τι άλλο θέλεις? Αυτός ο άνθρωπος ειναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Μάλλον δεν γνωρίζες τι θα πει να εισαι εναντίον των Σορρος, Μπιλ Γκαίτς, Ροκφέλερ, Κλίντον κτλ, Μπους και φυσικά των Ελλήνω πολιτικών Μητσοτάκη, Τσίπρα, Βενιζέλου και ολων αυτών που ξεπούλησαν και συνεχίζουν να ξεπουλούν την Ελλάδα

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν γνωρίσεις. Ο Τραμπ παίζει τον Ερντογάν και τού τρώει λεφτά. Δεν στέλνει για παραδειγμα τα αεροπλάνα στην Τουρκία. Η βρωμιά ξηλώνεται πρώτα από Αμερική και μετά στο ψιλουλάκι την Ελλάδα.

      Διαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα