Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Σε πρόγραμμα ελέγχου του νου υποβλήθηκε ο Ελληνας Πρωθυπουργός



Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ερωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα.
με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την "ολονύκτια" σύνοδο κορυφής.

ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ : Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τι είναι ο ψυχοτρονικός πόλεμος. Είναι πραγματικότητα ότι άτομα με κύρος που αντιστάθηκαν στην νέα τάξη πραγμάτων είχαν περίεργο τέλος, αυτοκτονίες, αιφνίδιες αρρώστιες, άμεσες μεταστροφές γνώμης, περίεργο βλέμμα ξαφνικά κ.ο.κ. Θέλουμε λοιπόν να δείτε προσεκτικά το παρακάτω link και την παρακάτω φωτογραφία και απλά να μπείτε σε υποψίες. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να αλλάζει γνώμη μέσα σε 24 ή και λιγότερες ώρες και πως είναι δυνατόν να αποκτά αυτό το βλέμμα όσο άυπνος και να είναι, να μοιάζει με ρομπότ και να ξεπουλά τα πάντα. Λίγες γνώσεις NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού) να έχεις το διαπιστώνεις αμέσως. Η ίδια πληροφορία αναπαράγεται από πολλά site και blog. Στην Ελλάδα εν είδη δημοψηφίσματος για κάποιον λόγο εάν συνέβη ψυχοτρονικός πόλεμος δεν έπιασε, γι' αυτό και πολλοί του εξωτερικού και του εσωτερικού αιφνιδιάστηκαν με το αποτέλεσμα. Τον λόγο που δεν έπιασε ίσως τον φανταζόμαστε. Σε ένα άλλο περιβάλλον όμως ίσως και να πιάνει. 


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε πρόγραμμα ελέγχου του νού.
  • Γύρω στις 22.30 με 23.00, την νύχτα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 1 ότι διακόπηκε η σύνοδος, & αποσύρθηκαν μεταξύ τους ο Τσίπρας, με την Μέρκελ, τον Ολάν & δεν ξέρω ποιούς άλλους. Ταυτόχρονα αναρωτιούνταν οι δημοσιογράφοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι φρικαλεότητες, & ότι ζητάνε τον ουρανό με τ΄άστρα, πράγματα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά & άρα πάμε σε αδιέξοδο.
  • Γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, σήμερα, ανακοινώθηκε συμφωνία & δώθηκε ζωντανά συνέντευξη τύπου από την οποία ο Ελληνας Πρωθυπουργός ήταν απών, ενώ όλοι τους εμφανίστηκαν φρέσκοι & όχι από ολονύχτια σύνοδο.

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ




Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα δεδομένων που μπορούν να εξηγήσουν και να μας εισάγουν καλύτερα στην ύπαρξη μιας μη-φυσικής ψυχής, όμως πάρα πολλοί άνθρωποι συχνά αντιστέκονται, προσπαθώντας να κατανοήσουν πώς η ψυχή θα μπορούσε να χωρέσει ακόμα μέσα στις επιστημονικές αντιλήψεις της συνείδησής μας .
Πώς δουλεύει? Πού βρίσκεται; Πώς αλληλεπιδρά με τη συνείδηση ​​μας; 
Ευτυχώς, έχουμε τώρα ένα θεωρητικό πλαίσιο που εξηγεί την ύπαρξη της ψυχής, ακόμα και την μετά θάνατον ζωή!

Η ψυχή είναι κβαντικές πληροφορίες

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ



Του Βασίλη ΚοψαχείληΔιεθνολόγου – Political Risk Manager
vkopsacheilis72@gmail.com

Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και επειδή πιστεύω βαθιά ότι στην πολιτική και στην ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, επιχειρώ με αυτό το σημείωμα να δώσω μία διέξοδο στην σκέψη όσων ακόμη αναζητούν εναλλακτικές, μακριά από την χρεοκρατική κατοχή της χώρας ή την συνέχιση του πελατειακού κράτους.

Κλειδί για την πορεία της χώρας είναι το χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ.

Δεν θέλω να κουράσω με νούμερα. Θέλω να σταθώ στα σημεία που κάνουν την διαφορά. Το χρέος της χώρας σε σχέση με το ΑΕΠ είναι εκείνο που καθορίζει και την δυνατότητα της χώρας να είναι βιώσιμη και να μπορεί να αντλεί κεφάλαια με χαμηλό επιτόκιο από τις διεθνείς αγορές. Μετά το 2009, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε αισθητά χειροτερεύοντας ακόμη περισσότερο την σχέση ΑΕΠ – χρέους. Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης και της λιτότητας που εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται ήταν και είναι καταστροφική.

Financial Times: Tα δάνεια που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα σε ένα γράφημα

Financial Times: Tα δάνεια που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα σε ένα γράφημα

Τις υποχρεώσει της Ελλάδας αλλά και τη χρηματοδότηση που θα λάβει και τις πηγές από τις οποίες θα προέλθουν τα δάνεια καταγράφουν οι Financial Times σε ένα γράφημα. Βάσει του συγκεκριμένου γραφήματος η Ελλάδα θα λάβει δάνεια ως εξής:

• 65,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα δοθούν από τον ESM και τα
• 16,4 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΔΝΤ.
Οι FT σημειώνουν ότι οι πόροι θα δοθούν από τις εξής χώρες και με τα εξής ποσοστά:
• Γερμανία θα δώσει το 27% των χρημάτων 
• Γαλλία (20,2%)
• Ιταλία (17,8%)
• Ισπανία (11,8%)
• Ολλανδία (5,7%) και
• όλοι οι υπόλοιποι (17,5%).

Σχετικά με το πού θα διοχετευθούν οι πόροι:

Ψηφιακή τηλεπάθεια και συλλογική νοημοσύνη

Οι νευροεπιστήμονες έκαναν άλλο ένα τολμηρό βήμα για τη «συγχώνευση» και ένταξη των εγκεφάλων σε ένα ενιαίο δίκτυο, έναν υπερ-εγκέφαλο με συλλογική νοημοσύνη, που αποκτά έτσι πολλαπλά αυξημένες ικανότητες σε σχέση με τους μεμονωμένους εγκεφάλους.  Η έρευνα θα βοηθήσει τους παράλυτους να αποκαταστήσουν εν μέρει την κινητική λειτουργία τους, καθώς ο εγκέφαλός τους πιθανότατα μπορεί να ωφεληθεί αν συγχρονιστεί με τον εγκέφαλο ενός υγιούς ανθρώπου.brain
Το νέο επίτευγμα αφορά την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική διασύνδεση των εγκεφάλων πειραματόζωων -μαϊμούδων και αρουραίων- δημιουργώντας ένα είδος οργανικού υπολογιστικού δικτύου (brainet). Είναι περιττό να ειπωθεί ότι το αδιανόητο έρχεται πιο κοντά: η στιγμή που οι εγκέφαλοι των ανθρώπων δεν θα είναι για πάντα καταδικασμένοι στην απομόνωση, αλλά θα επικοινωνούν άμεσα μεταξύ τους και θα συνεργάζονται για την επίλυση προβλημάτων.

Μαγική και μοναδική Αγάπη


Μια Αγάπη που σε ανεβάζει στους ουράνιους θόλους. Αυτή είναι η αγάπη που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος στον Θεό – Πατέρα μας. 


Το να πιστέψει κάποιος στον Θεό είναι ένας δρόμος, που όμως σχεδόν πάντα έχει κενά. Η πίστη είναι μια διαδρομή που ο άνθρωπος νιώθει ότι είναι έξω από τον εαυτό του. Οι άνθρωποι έχουν τρομάξει με τον Θεό και τον φοβούνται. Μα όμως αν το σκεφτούμε καλύτερα θα δούμε ότι φοβόμαστε εμάς τους ίδιους σε σχέση με τον Θεό.
Όμως η αγάπη προς τον Θεό είναι Ανώτερη διαδρομή από την πίστη στον Θεό. Γιατί όταν κάποιος επιλέξει να αγαπήσει τον Θεό με όλη του την καρδιά τότε όλα αλλάζουν στη ζωή του. Τίποτε δεν είναι πια ίδιο.
Γιατί η ένωση αυτή είναι παντοτινή και ανοίγει στον άνθρωπο αυτόν όλα όσα του χρειάζονται να ξέρει και να έχει για μία ζωή από την Ευωδία Του.
Για να γεμίσει η καρδιά μας από Θεό, οφείλει να αδειάσει εντελώς. Σαν να λέμε ότι η καρδιά μας είναι μία αποθήκη γεμάτη συναισθήματα. Όταν την αδειάσουμε όλη και επιλέξουμε να την παραδώσουμε στον Θεό και την γεμίσουμε από Εκείνον όλες μας οι σχέσεις αλλάζουν διάσταση, υπόσταση, κατάσταση. 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

φοτο2Γράφουν ο Νίκος Χειλαδάκης
«Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από τους ανθρώπους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που βλέπουν και επιτρέπουν να γίνει το κακό». A.A.
Το ότι η Ελλάδα αποτέλεσε το τραγικό θύμα για παραδειγματισμό όλης της Ευρώπης και σε παγκόσμια προέκταση στην επιβολή μιας μακιαβελικής  τοκογλυφικής Νέας Τάξης, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το κατανοήσει κανείς. Δυστυχώς όμως πρέπει να καταφύγουμε σε ξένους αναλυτές για να καταλάβουμε καλύτερα το μαύρο παρασκήνιο όλης αυτής της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας καθώς η ελληνική πληροφόρηση υστερεί.
Φοτο1Ένας από τους μεγαλύτερους βετεράνους Αυστριακούς Δημοσιογράφους- Οικονομολόγους επί χρόνια πρόεδρος της Investment Bank, ο Manfred Pretitsch, σε μια πρόσφατη καταπληκτική έρευνα παραθέτει τους βασικούς παράγοντες που συνετέλεσαν στην ελληνική μνημονιακή καταστροφή.
Σύμφωνα με τον Αυστριακό Οικονομολόγος, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της σημερινής τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το περίφημο «ECFR», δηλαδή το European Council of Foreign Affairs που ιδρύθηκε στα μέσα του 2007 από τον Τζ. Σόρος και στο οποίο είναι μέλη πολλές προσωπικότητες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην περιοχή τη δεκαετία του 90, όπως οι Μάρτι Αχτισάαρι, ( ο αρχιτέκτονας της δυάλυσης της Γιουγκοσλαβίας), Τζουλιάνο Ντ’Αμάτο, Γιόσκα Φίσερ, Ντομινίκ Στρος-Καν κ.ά.
Το Συμβούλιο αυτό είναι η ευρωπαϊκή προέκταση του περίφημου και μασονικού αμερικανικού Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, (CFR), μια αδιαφανές οργάνωση που δρα ως σκιώδη κυβέρνησης και έχει μεγάλη επιρροή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική. Οι ιδρυτές του ECFR έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού οργάνου, που θα καταστήσει την Ευρώπη ένα ισχυρό μοχλό επιβολής της Νέας Τάξης ενώ θα υποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς στην θέληση αυτού του οργάνου με κάθε μέσο. Σήμερα έχει εκατοντάδες εργαζομένους σε 20 χώρες και λαμβάνει κονδύλια από ένα ευρύ φάσμα μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, εθνικές κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η γερμανική κυβέρνηση είναι ο πιο στενός συνεργάτης αυτού του Συμβουλίου.

ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Ζωή μαγική


Αίσιο τέλος είχαν οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, αφού, μαζί με τις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αλλάξει την Ευρώπη, διαλύθηκαν και οι αυταπάτες μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού που νόμιζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μετενσάρκωση του Τσε Γκεβάρα.

Η παταγώδης αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει έστω και την παραμικρή νίκη απέναντι στους πανίσχυρους δανειστές βάζει με τον πιο βίαιο τρόπο τέλος στη λογική ανάθεσης, στην οποία είχαν μπει - και με ευθύνη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ - οι Έλληνες πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στο όνομα της Αριστεράς ευαγγελιζόταν Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια, αποδείχτηκε η μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, ανίκανος να αποκρούσει τους εκβιασμούς στο εξωτερικό και να συγκρουστεί με τους ολιγάρχες, που υποτίθεται ότι θα διέλυε, στο εσωτερικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε. Εμείς από την άλλη, όχι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν υποχρεωμένος να σώσει το ευρώ, αν και το έκανε - τουλάχιστον προς στιγμήν -, όπως κι εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Ζωή μαγική.

Μπορεί τώρα να ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά στην ταπεινωτική συμφωνία που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανακοίνωση του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δον Κιχώτης
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αρ. πρωτ.: 25/14.07.15
Ανακοίνωση
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θεωρεί αναγκαίο να διευκρινίσει ότι η υπόθεση για την οποία προσήλθε σήμερα, ενώπιον του Συμβουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμύνας κ. Πάνος Καμμένος και αφορά σε καταγγελία του στη Βουλή για χρηματισμό δημοσιογράφων από το ΚΕΕΛΠΝΟ, τελεί υπό διερεύνηση.
Κατά την κατάθεσή του ο Υπουργός παρέδωσε έγγραφο με λίστα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στελεχών του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού), διευκρινίζοντας ότι διατηρεί επιφυλάξεις, καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων τα αντίστοιχα κονδύλια, αφορούν διαφημιστική δαπάνη.
Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων, το ΠΠΣ αισθάνεται υποχρεωμένο να διευκρινίσει ότι:

Λοίμωξη από σταφυλόκοκκο – Αναγνωρίστε τη μέσα από φωτογραφίες

Λοίμωξη από σταφυλόκοκκο – Αναγνωρίστε τη μέσα από φωτογραφίες
Περίπου το 25% των ανθρώπων φέρουν στον οργανισμό τους το βακτήριο του σταφυλόκοκκου (Staphylococcus).
Η μύτη, το στόμα, τα γεννητικά όργανα, είναι σημεία στα οποία υπάρχει το βακτήριο, ενώ το πόδι είναι επίσης ένα πολύ επιρρεπές σημείο του σώματος για μόλυνση από σταφυλόκοκκο, επειδή έρχεται σε επαφή με βακτήρια από το πάτωμα.
Η λοίμωξη συνήθως ξεκινά με μια μικρή πληγή στην επιδερμίδα, η οποία μολύνεται από το βακτήριο.
Οι λοιμώξεις σταφυλόκοκκου μπορεί να είναι ήπιες και να αντιμετωπιστούν με αντιβιοτικά, κάποιες όμως είναι πολύ σοβαρές και δύσκολα αντιμετωπίσιμες.

“Aνάλυση έξω από τα δόντια: Ελληνικό φιάσκο”


Για συμφωνία που κάνει όσους πιστεύουν στη Σταχτοπούτα και την Ωραία Κοιμωμένη να… μοιάζουν ρεαλιστές κάνει λόγο ο Βρετανός δημοσιογράφος, ιστορικός και συγγραφέας Max Hastings.

«Οι ηγέτες των κρατών της Ευρωζώνης συμφώνησαν να μη μειώσουν το δυσβάσταχτο χρέος της Ελλάδας και να μην παραδεχτούν πως η Αθήνα δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμόσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που συμφώνησε ο αστείος Έλληνας πρωθυπουργός.

Θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για ένα πακέτο 60 δισεκατομμυρίων που δεν προσφέρει καμία προοπτική αναβίωσης της διαλυμένης ελληνικής οικονομίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας έχει θυσιάσει την αξιοπιστία της στο όνομα της αλληλεγγύης προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το ιδανικό της άρρηκτης Ευρωζώνης.

Αυτό με το πρόσχημα πως η Ευρωζώνη μπορεί να διατηρήσει τα μέλη της και επειδή αρνείται να αποδεχτεί πως το ελληνικό χρέος είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί.

Κερδήθηκε η πρώτη μάχη ενάντια στον ιό του HIV

Ο αριθμός ορόσημο επετεύχθη τον Μάρτιο, εννέα μήνες πριν από το
αρχικό προγραμματισμό

Το 2000 μόλις 700.000 άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κατάλληλη ιατροφαρμακευτική αγωγή.
Η επιτροπή καταπολέμησης του ιού του HIV των Ηνωμένων εθνών ανακοίνωσε πως ο στόχος που είχε τεθεί για τη θεραπεία 15 εκατομμυρίων ατόμων από τον ιό μέχρι τα τέλη του 2015, είναι ήδη γεγονός. 

Όπως σημειώνει η επιτροπή ο αριθμός ορόσημο επετεύχθη τον Μάρτιο, εννέα μήνες πριν από το αρχικό προγραμματισμό.

Σε ανακοίνωσή της η επιτροπή σημειώνει πως μεσολάβησαν αρκετές δεκαετίες έρευνας και μεγάλων επενδύσεων μέχρι να έρθει η στιγμή που θα υπάρχουν και θα κυκλοφορούν τα κατάλληλα και πιο αποτελεσματικά αντιρετροϊκά σκευάσματα για τους ανθρώπους σε πραγματική ανάγκη και ειδικά για όσους νοσούν στην υποσαχάρια Αφρική.

Politico: Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει αποφευχθεί οριστικά - Είναι ακόμα στο τραπέζι


Άρθρο εξηγεί γιατί ο κίνδυνος ενός Grexit είναι μεγαλύτερος τώρα, παρά τη σύναψη συμφωνίας την περασμένη Δευτέρα

Σε άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό Politico, από το δημοσιογράφο Megan Green, υποστηρίζεται ότι η συμφωνία είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από τιμωρητικές και ταπεινωτικές υποδείξεις στην Ελλάδα, με αντάλλαγμα να μην την πετάξουν έξω από την Ευρώπη.
Όμως, παρά το ό,τι υπήρξε αυτή η συμφωνία, το σοβαρό ενδεχόμενο αποτυχίας της, θα κάνει το Grexit να επανέλθει δριμύτερο -και σχεδόν αναπόφευκτο- σε βάθος χρόνου.
Όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος, «η συμφωνία που επιβλήθηκε στην Ελλάδα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε ύφεση για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον ελληνικό λαό να αποδεχθεί μια τέτοια προσαρμογή μετά από πέντε χρόνια ύφεσης. Το φάρμακο θα είναι ιδιαίτερα πικρό για το λαό να το πιεί μετά και από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ποιός αλήθεια πιστεύει ότι ένα πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων, για τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει καμία πολιτική εντολή, που έχει απορριφθεί στο δημοψήφισμα, που έχει υιοθετηθεί μετά από καθαρό πολιτικό εκβιασμό, μπορεί τελικά να εφαρμοστεί;»

Αίτηση για έξοδο από το χρηματιστήριο για την Καθημερινή του Αλαφούζου

xrimatistirio

Αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών υπέβαλε… στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία «Η Καθημερινή Α.Ε.-Έκδοση Εντύπων Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας», κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων στις 09.06.2015.

Διαφωνεί και παραιτείται η Νάντια Βαλαβάνη

Την παραίτησή της από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, υπεύθυνης τους τελευταίους μήνες για τις φορολογικές αλλαγές, αναμένεται να υποβάλει σε λίγη ώρα η Νάντια Βαλαβάνη.

Βόμβα από το Εconomist - Grexit πριν το 2019 προβλέπει το περιοδικό

Βόμβα από το  Εconomist - Grexit πριν το 2019 προβλέπει το περιοδικό - Κεντρική Εικόνα

Όσα γράφει το περιοδικό για το ελληνικό χρέος
Σύμφωνα με άρθρο του Economist η πιθανότητα ενός Grexit δεν έχει αποφευχθεί και θα πρέπει να αναμένεται πριν από το 2019!
Που στηρίζει αυτή την εκτίμηση;
Σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει το περιοδικό το ελληνικό χρέος θα επιδεινωθεί, γιατί φαίνεται αδύνατον η Ελλάδα να μπορεί να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά της εντός ευρώ. Όσο για τις περιβόητες "μεταρρυθμίσεις";

Αυτή είναι η λίστα με τους δημοσιογράφους που φέρονται να πήραν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ



Το koutipandoras.gr αποκαλύπτει τη λίστα που κατέθεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Καμμένος με τα media shops, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που φέρονται να έλαβαν συνολικά 21 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στη λίστα υπάρχουν ποσά που δημιουργούν ερωτήματα, ποσά με άγνωστους παραλήπτες ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια ποσά δεν έχουν καταλήξει στο σύνολό τους στους αναγραφόμενους παραλήπτες. 
Σε αρκετές περιπτώσεις το μέγεθος κι η ακροαματικότητα των Μέσων δε δικαιολογογούν τα ποσά. Για παράδειγμα, είναι απορίας άξιο πώς τα ΜΜΕ του Νίκου Χατζηνικολάου που κατέχει το μεγαλύτερο ραδιόφωνο της χώρας, ιστοσελίδες με μεγάλη αναγνωσιμότητα και δύο εφημερίδες, έλαβε 398.000 ευρώ ενώ μεμονωμένοι δημοσιογράφοι που κατέχουν ενδεχομένως μια ιστοσελίδα μικρότερης αναγνωσιμότητας έλαβαν πολύ περισσότερα χρήματα. Με ποιό σκεπτικό το ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε ποια ποσά θα πάνε πού;
Δημοσιογραφικές πληροφορίες εμφανίζουν ορισμένους από τους παραλήπτες των ποσών αυτών να λειτουργούν ως μεσάζοντες ώστε να μεταφερθεί χρήμα προς συγκεκριμένους πολιτικούς. Η αναντιστοιχία ποσών και Μέσων που παρατηρείται συνάδει με αυτές τις πληροφορίες.

Από επιστολή ανώνυμου σε οικονομικό site

paperwork


Από επιστολή ανώνυμου σε οικονομικό Site (Capital) σήμερα το πρωί. Με επιφύλαξη για την εγκυρότητα, αν και φαίνονται αληθινά τα στοιχεία, ότι και να πούμε στους ξένους αν δεν αλλάξουμε τα του οίκου μας, μην περιμένουμε να δούμε φως 

Η τραγική «ελληνική πραγματικότητα», το άντρο του Κρατισμού, της γραφειοκρατίας και της πολυνομίας: 

19: Τόσες είναι οι σφραγίδες που έχει επάνω το χαρτί της έγκρισης παροχής ρεύματος από όλες τις σχετικές και… άσχετες υπηρεσίες του άθλιου αυτού Κράτους.

115.000: Είναι οι υπουργικές αποφάσεις των τελευταίων 40 ετών ( 1 κάθε 3 ώρες )

4.000: Είναι οι Νόμοι που ψηφίστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια ( 1 καινούργιος Νόμος κάθε 3,5 μέρες ).

40: Τόσα χρόνια χρειάστηκαν για να ανακαλύψουμε ότι καλύπτουμε νοσήλια για δάγκωμα από καγκουρό.

3: Τόσα χρόνια χρειάζονται για την συγκρότηση ενός πειθαρχικού συμβουλίου.

Πώς θα σώσετε ένα μωρό που πνίγεται! (βίντεο)

Πώς θα σώσετε ένα μωρό που πνίγεται! (βίντεο)

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε έναν ενήλικα, τι γίνεται όμως όταν αυτός που έχει την ανάγκη μας είναι κάποιος μικρότερης ηλικίας; Όπως ένα νήπιο ή ένα μωρό;
Σύμφωνα με το New York State Department of Health, «τουλάχιστον ένα παιδί πεθαίνει από πνιγμό κάθε πέντε ημέρες στις ΗΠΑ και πάνω από 10.000 παιδιά μεταφέρονται στα επείγοντα κάθε χρόνο». Το τρομακτικότερο όλων ωστόσο είναι ότι οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν πώς να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στα ίδια τους τα παιδιά ώστε να αποτρέψουν κάποιο άσχημο γεγονός.
Η πνιγμονή συνήθως οφείλεται στο φράξιμο της αεροφόρου οδού από κάποιο ξένο σώμα. Στην περίπτωση ενός παιδιού μπορεί να είναι φαγητό, νερό ή κάποιο μικρό αντικείμενο. Οι πρώτες βοήθειες περιλαμβάνουν 5 απαλά χτυπήματα στην πλάτη. Αν το ξένο σώμα δεν απομακρυνθεί τότε θα πρέπει να εφαρμόσετε 5 κοιλιακές ωθήσεις εκεί που τελειώνει ο θώρακας.
Δείτε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Μπλόκο» από την Ε.Ε. στη χρηματοδότηση-γέφυρα


«Όχι» από τη Βρετανία | EUROKINISSI/Ε.Ε.


Το ελληνικό ζήτημα συνεχίζει να βρίσκεται στην «πρώτη σελίδα» πανευρωπαϊκά, ενώ, σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνδριάζουν για να βρουν κοινό τόπο ώστε να δοθεί η χρηματοδότηση-γέφυρα που χρειάζεται η χώρα για να πληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις της.
Παρά το γεγονός ότι η Κομισιόν έχει ήδη δηλώσει ότι εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν για τη χρηματοδότηση, όπως τα διμερή δάνεια και τα κονδύλια από τον  Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSM) οι χώρες της ΕΕ δεν φαίνεται να βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια.
Το γεγονός πως υπάρχει «θέμα» με την χρηματοδότηση-γέφυρα παραδέχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ενώ, το μπαλάκι πάει ξανά στο Eurogroup το οποίο θα έχει αύριο τηλεδιάσκεψη.

Μπλόκο από Όσμπορν: Είναι πρόβλημα της ευρωζώνης να βρουν αυτοί τα λεφτά

Δείτε το μυστικό έγγραφο του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους

Δείτε το μυστικό έγγραφο του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους

Αποκαλύπτει πού οφείλεται η μη βιωσιμότητα, κατά το Ταμείο, και πώς μπορεί να υπάρξει «ανακούφιση» του χρέους

Επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα στα 60 έτη προτείνει το ΔΝΤ, προκειμένου το χρέος της χώρας να καταστεί βιώσιμο.



Σήμερα έρχεται στο φως ένα απόσπασμα της αναθεωρημένης έκθεσης του Διεθνούς Νομιμσατικού Ταμείου για τη βιωσιμότητα του χρέους, την οποία ζήτησε το Brussels Group.

Η Δύναμη του Κηρυκείου

«Την χελώνα την έκανε λύρα ο Ερμής, ο κύριος του Λόγου και την χάρισε στον Απόλλωνα, τον κύριο του Τόξου, έτσι ο λόγος όταν δεν είναι  ράβδος και σπαθί γίνεται αρμονία σφαιρών, Μνήμη ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ και  μελωδική Μουσική.»

Ο Κόσμος, όσο υπάρχουν άνθρωποι να τον παρατηρούν, ως Κόσμημα Αρμονίας 
δημιουργήθηκε δια του Λόγου 
εκπορευόμενος από την Σκέψη Άχρονου Όντος
και διαμορφώνεται  δια του λόγου,
Συντηρείται  με τον λόγο και τις σκέψεις μας.
Όπως είναι ο λόγος μας και οι σκέψεις μας, έτσι είναι και ο κόσμος  μας.
Τα όρια της γλώσσας μας δεν είναι μόνο τα όρια της σκέψης μας
αλλα και τα όρια του Γνωστού κόσμου.
Πέρα από τα Όρια αυτά, αρχίζει το  Άγνωστο.
Το παλιό καιρό, οι Λέξεις είχαν  όλη την ΔΥΝΑΜΗ  τους και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ .
Με την πάροδο του χρόνου, επειδή  η  ενεργειακή μάζα  των ανθρώπων μειώνεται, παρόλο που αυξάνεται ο πληθυσμός της γης
έχασαν  και οι Λέξεις την ΙΣΧΥ τους.

ΤΑ 28 ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΠΡΙΝ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΛΕΦΑ ΒΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ {{ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΨΙΛΟΝ}} ΤΑ 27 ΚΟΣΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑ..

 [ Α ] άλεφα =1     [ Ι ] γιώτα =10       [ Q ] κόπα =100 -Υπέρυθρο.

 [ Β ] βήτα =2       [ Κ ] κάπα =20       [ Ρ ] ρω =200- Κόκκινο.

 [Γ ] γάμα =3        [Λ] λάμδα =30       [ Σ ] σίγμα =300- Πορτοκαλί.

 [ Δ ] δέλτα =4     [ Μ ] μι =40             [ Τ ] ταυ =400- Κίτρινο.

 [ Ε ] έψιλον =5   [ Ν ] νι   =50             [ Υ ] ύψιλον =500- Πράσινο.

 [ U ] βάου =6      [ Ξ ] ξι =60               [ Φ ] φι =600 -Mπλε.

 [ Ζ ] ζήτα =7        [ Ο ] ομικρών =70 [ Χ ] χι =700 -Λουλακί.

 [ Η ] χήτα =8      [ Π ] πει =80            [ Ψ ] ψί =800 -Βιολετί.

 [ Θ ] θήτα =9      [ ϟ  ] τσαδαί =90     [ Ω ] ωμέγα =900 -Υπεριώδες.

«ΕΓΩ, Η ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ...»

«ΕΓΩ, Η ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ...»
Είμαι η Σοφία. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους, ακόμη και για τους καλύτερους, να με αναγνωρίσουν αμέσως, με τους πέπλους που με σκεπάζουν και γιατί, σαν τον ουρανό, είμαι θύελλα συνάμα και γαλήνη. Αλλά εσύ, καλέ μου Άριε, με αναζήτησες πάντα και κάθε φορά που με συνάντησες, έβαλες τα δυνατά σου, με όλο σου το πνεύμα και όλη την καρδιά σου, για να με αναγνωρίσεις. Ό,τι έγραψες για μένα, ώ ποιητή, είναι αληθινό. Η ελληνική μεγαλοφυία μ’ έκανε να κατέβω στη γη και την εγκατέλειψα όταν παρέδωσε το πνεύμα της. Οι βάρβαροι, που εισέβαλαν στον κόσμο της τάξεως που έδωσαν οι νόμοι μου, αγνοούσαν το μέτρο και την αρμονία. Η ομορφιά τους προκαλούσε φόβο και τους φαινόταν σαν κάτι κακό. Βλέποντας πως ήμουν όμορφη, δεν πίστεψαν ότι ήμουν η Σοφία. Μ’ έδιωξαν. Όταν, σκορπίζοντας μια νύχτα δέκα αιώνων, φάνηκε η αυγή της Αναγεννήσεως, ξανακατέβηκα στη Γη. Επισκέφτηκα τους ανθρωπιστάς και τους φιλοσόφους μέσα στα κελιά τους, όπου με πάθος φύλαγαν, στο βάθος των συρταριών τους μερικά βιβλία, τους ζωγράφους και τους γλύπτες στα εργαστήρια τους, που δεν ήταν παρά φτωχικά μαγαζιά τεχνιτών. Μερικοί προτίμησαν να καούν ζωντανοί παρά να με απαρνηθούν. Άλλοι, όπως ο Έρασμος, διέφυγαν από τους ηλίθιους αντιπάλους τους με την ειρωνία (…).
Από τότε, από τη στιγμή που η σκέψις, στα ανώτερα επίπεδα της, είναι ελεύθερη, είμαι ακατάπαυστα αντικείμενο σεβασμού των επιστημόνων, των καλλιτεχνών και των φιλοσόφων. Αλλά από σένα δέχτηκα την πιο τρυφερή και την πιο λιτή ίσως λατρεία. Από σένα και τις πιο αγνές και γεμάτες πίστη προσευχές. Πάνω στην ιερή μου Ακρόπολη, μπροστά στον ερειπωμένο Παρθενώνα μου, με χαιρέτησες με τα ωραιότερα λόγια που ειπώθηκαν ποτέ σ’ αυτόν τον κόσμο, από την εποχή που οι μέλισσες μου απέθεταν το μέλι τους στα χείλη του Σοφοκλέους και του Πλάτωνος.

TO MATI

TO MATI

Από την Αρχαιότητα έως Σήμερα!
 
Με τον όρο βασκανία εννοείται η δυσμενής και ολέθρια ψυχική επίδραση, η οποία εξασκείται τόσο στους ανθρώπους και στα ζώα όσο και στα φυτά αλλά ακόμη και στα αντικείμενα δια του βλέμματος και μόνο από άτομα τα οποία έχουν έμφυτη αυτή τη δύναμη. Έτσι το άτομο που ματιάζει κάνει κακό χωρίς κάποια συγκεκριμένη χειρονομία ή λόγια ή άλλη τελετουργική πράξη και συνήθως χωρίς να το θέλει ή να έχει συνείδηση της πράξεως του. Αρκεί απλά το γεγονός του θαυμασμού ή της ιδιαίτερης ενασχόλησης και παρατήρησης ή της ύπαρξης ζήλιας στις προθέσεις του ατόμου ώστε να ματιάσει κάποιον ή κάτι.
 
Πιστεύεται ότι το κακό μάτι ή βασκανία είναι αποτέλεσμα κακόβουλης ή και απλώς ζωώδους μαγνητικής επιδράσεως η οποία είναι αρκετά ισχυρή σε μερικά άτομα. Με άλλα λόγια η βασκανία δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ασυνείδητη εκπομπή σε μεγάλη ένταση χαμηλού μαγνητικού δυναμισμού. Ο βασκανιστής συνήθως άτομο προικισμένο με ισχυρή θέληση, μπορεί να επιβληθεί μόνον σε άτομα με ασθενή θέληση, σε άσχημη ψυχική κατάσταση, και γενικά πιο αδύναμα.
 
Πιστεύεται ότι άτομα ηθικά, με υγιή ψυχική και πνευματική κατάσταση, που ζούνε έντιμα και σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους, δύσκολα ματιάζονται. Βέβαια, ανέκαθεν υπήρχε η πεποίθηση ότι τα άτομα που μπορούσαν να ματιάσουν παρουσίαζαν κάποια συγκεκριμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά π.χ. το πράσινο χρώμα των ματιών και γενικότερα τα ανοικτόχρωμα μάτια, τα μικρά μάτια ή τα σμιχτά φρύδια, ενώ θεωρούνταν ότι οι σαββατογεννημένοι δεν ματιάζονται.

Το μυστικό της ζωτικότητας των μοναχών Σαολίν

Δώδεκα συμβουλές μακροζωίας από έναν μοναχό Σαολίν που υπήρξε μεγάλος μαχητής και λόγιος.
012530980954463
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάντα λένε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά πόσοι το κάνουν πράξη; Παρ’ όλα αυτά, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει σήμερα. Ενισχύστε τη ζωτική σας ενέργεια ακολουθώντας δώδεκα απλούς κανόνες που αντλήσαμε από ένα κλασικό έργο των Σαολίν. Συντάχθηκε από ένα μοναχό, ο οποίος ήταν μεγάλος μαχητής και λόγιος, και περιλαμβάνει συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος παραμείνει νέος και υγιής.
Συμβουλές από έναν μοναχό Σαολίν για το πώς να μείνετε νέοι για πάντα
1) Μην σκέπτεστε πάρα πολύ. Η σκέψη καταναλώνει ενέργεια. Η πολλή σκέψη μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε γέροι.
2) Μην μιλάτε πολύ. Οι περισσότεροι άνθρωποι είτε λένε λόγια είτε κάνουν πράξεις. Καλύτερα να κάνετε πράξεις.
3) Όταν εργάζεστε, να δουλεύετε για 40λεπτά και στη συνέχεια να σταματάτε για 10 λεπτά. Το να κοιτάτε κάτι όλη την ώρα μπορεί να αποβεί βλαβερό για τα μάτια σας, για τον οργανισμό σας, αλλά και για τη γαλήνη σας.
4) Όταν είστε ευτυχισμένοι ή ενθουσιασμένοι, θα πρέπει να καταλαγιάσετε την ευτυχία ή τον ενθουσιασμό σας. Διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο, πράγμα που θα βλάψει την ενέργεια των πνευμόνων σας.
5) Μην αγωνιάτε πάρα πολύ και μη θυμώνετε υπερβολικά. Τα συναισθήματα αυτά βλάπτουν το συκώτι και τα έντερά σας.

Θεραπεύοντας ψυχικό και σωματικό πόνο

Από την Γεωργία Μεταξά

Από πού προέρχεται ο σωματικός πόνος; Νέες μελέτες δείχνουν ότι έχει άμεση σχέση με τον ψυχικό και συναισθηματικό πόνο.
87592745927353
ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις κατά καιρούς και όλοι έχουμε βιώσει τον ψυχικό πόνο. Πόσοι γνωρίζουμε όμως ότι τα συναισθήματα μπορούν να προκαλέσουν εξασθένιση της υγείας μας;
Μια πρόσφατη μελέτη της ψυχολόγου δρα Susan Babel που δημοσιεύτηκε στο περιοδικόPsychology Today, περιγράφει τη στενή σχέση που συνδέει τον σωματικό με τον ψυχικό πόνο. Η ψυχολόγος που ειδικεύεται στην κατάθλιψη που προκαλείται από τραυματικές εμπειρίες, αναφέρει συγκεκριμένα:
«Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι ο χρόνιος πόνος μπορεί να μην προέρχεται μόνο από σωματικές βλάβες, αλλά και από το άγχος και τα συναισθηματικά προβλήματα».
Γνωρίζουμε βέβαια ήδη ότι η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες σωματικές ενοχλήσεις, όπως στομαχόπονους, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και πονοκεφάλους, αλλά δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε ότι μπορεί επίσης να προκαλέσει κι άλλα προβλήματα υγείας, ακόμα και χρόνιο πόνο.

Έβδομη Πύλη: Η σκέψη που θεραπεύει

Ο ρόλος της σκέψης στη θεραπεία. Θετικές και αρνητικές σκέψεις. Η “αύρα” των κυττάρων και το ενεργειακό σώμα.
04235909083271
ΠΟΛΛΟΙ είναι σήμερα εκείνοι που γνωρίζουν τις εναλλακτικές θεραπείες και πολλοί έχουν ακούσει για την ολιστική ιατρική, αν και αυτά τα δύο δεν ταυτίζονται. Και αυτό γιατί η ολιστική ιατρική συμπεριλαμβάνει τόσο τις σύγχρονες φαρμακευτικές, χειρουργικές κτλ. θεραπείες όσο και τις εναλλακτικές.
Τελείως διαφορετική είναι η συμπληρωματική ιατρική (complementary medicine). Τι σημαίνει ο όρος «συμπληρωματική»; Ο ορισμός του λεξικού είναι: «Η ιατρική που συμπληρώνει και ολοκληρώνει».
Αυτή η σχολή πρεσβεύει ότι υπάρχει μια ειδική θεραπευτική αγωγή για κάθε άτομο που ασθενεί. Μπορεί ακόμα να μην ακολουθείται η ίδια θεραπεία όλες τις στιγμές. Για μια περίοδο ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή, ενώ για μια άλλη ενδείκνυται η προσφυγή σε νοσοκομειακή περίθαλψη. Γενικά υπάρχει μια ολόκληρη ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών.
Για να γίνει πιο ξεκάθαρο τι είναι συμπληρωματική ιατρική, ας παρακολουθήσουμε τις απόψεις της για τη φυσιολογία του σώματος και για το ρόλο του νου στην υγεία.
Ας δούμε και πάλι το φυσικό σώμα. Είναι μια συλλογή κυττάρων που αλλάζουν συχνά κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας. Το γονιμοποιημένο ωάριο στη μήτρα διαιρείται στη μέση και ξανά στη μέση και πολλαπλασιάζεται, ώσπου το φυσικό σώμα αποβαίνει ένα ζωντανό σύνολο περίπου 60 τρισεκατομμυρίων κυττάρων. Κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου μας, πέντε εκατομμύρια κύτταρα πεθαίνουν και πέντε εκατομμύρια άλλα αναγεννιούνται.

Meg Adamson Gour: Μην δέχεσαι λιγότερα από όσα επιθυμείς & πώς να τα κάνεις να έρθουν σε σένα


Είσαι μια ιερή ύπαρξη και βρίσκεσαι εδώ με έναν μεγάλο προορισμό.
Έχεις συμφωνήσει να είσαι εδώ για την δική σου εμπειρία και χαρά.
Δεν γεννήθηκες για να κάνεις όλους τους άλλους ευτυχισμένους.
Πολλές φορές εμείς (και με αυτό εννοώ όλες εμάς τις θερμόαιμες γυναίκες που αναγκαζόμαστε να χαμηλώσουμε τους ρυθμούς μας και να ζούμε μόνιμα σε μια ουδέτερη ταχύτητα), ξεχνάμε να βάζουμε σε προτεραιότητα τα όνειρά μας. Είμαστε απασχολημένες ψάχνοντας την ευτυχία βοηθώντας τους άλλους για να αισθανόμαστε καλά για τον εαυτό μας ή να ακούμε τα προβλήματα όσων αγαπάμε. Και όταν το βράδυ σέρνουμε κουρασμένες το σώμα μας στο κρεβάτι, βλέπουμε ότι πέρασε ακόμη μια μέρα χωρίς να δώσουμε ζωή στο πάθος μας.
Δημιούργησε μια καθημερινή πρακτική για να εστιάζεσαι στα όνειρά σου.
Δώσε ένα καθημερινό ραντεβού με τον εαυτό σου στο ημερολόγιο για να διαλογιστείς.
Να είσαι κυρίαρχη της μεγαλοσύνης σου. Αυτή είναι μια συνήθεια που οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε μάθει. Είναι ένα μοτίβο πάνω στο οποίο χρειάζεται να εξασκηθούμε.
Άφησε το δικό σου φως να λάμψει. Έχεις έρθει εδώ να προσθέσεις το φως σου στον κόσμο.

Τα πέντε σημάδια που δείχνουν πως έχεις μια ιδιαίτερη, ιερή σχέση


291
Σχολιάζει η Έλενα Έρα: Πολλές φορές νομίζουμε πως ζούμε μια υγιή και εν-δυναμωμένη ερωτική σχέση όταν έχουμε οικειοποιηθεί – χωρίς να το καταλαβαίνουμε – μια προβληματική, τοξική συμπεριφορά ενώ παράλληλα προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το ταίρι μας ή να ρίξουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας για όλα όσα δεν παίρνουμε. Όταν όμως το βράδυ πέφτουμε στο κρεβάτι μαζί του, αισθανόμαστε πως προχωρήσαμε μαζί ενώ παράλληλα ο καθένας δουλεύει τον εαυτό του; Δεν υπάρχει δάσκαλος στη σχέση αλλά καθρέπτης που σου δείχνει την ολοκλήρωσή σου…
Έχει αποδειχθεί πως οι σχέσεις είναι μια ευκαιρία για να μας δώσουν πολλά μαθήματα. Είτε είναι μεταξύ γονέα και παιδιού, είτε φιλικές, είτε ακόμη και μεταξύ ξένων, μπορούμε να μάθουμε πολλά για τον εαυτό μας σε σχέση με τους άλλους.
Ως ένα επίπεδο, κάθε σχέση είναι ιερή καθώς κρατάει την ευκαιρία για εμάς να αναπτυχθούμε. Όμως, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με την οικειότητα που μοιράζονται οι ερωτικοί σύντροφοι. Οι σύντροφοι δεν καθορίζονται από τη γενετική ή τους οικογενειακούς δεσμούς. Δεν είμαστε κατ” ανάγκη γείτονες λόγου του κοινού χώρου εργασίας ή μέσα από το περιβάλλον του σχολείου. Επιλέγουμε πρόθυμα να συνάψουμε σχέση μαζί τους. Επιπλέον υπάρχει το επιπρόσθετο στοιχείο της σωματικής οικειότητας.
Εδώ είναι πέντε χαρακτηριστικά της υγιούς, ιερής σχέσης:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα