Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μέγεθος πέους: Από πόσα εκατοστά και πάνω μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα

μέγεθος πέους
Τα προβλήματα στην εικόνα σώματος των αντρών αφορούν κυρίως στο μέγεθος πέους τους. Η εικόνα σώματος αναφέρεται στις σκέψεις που κάνει κάποιος για το σώμα του, καθώς και στις πεποιθήσεις του για το πώς οι άλλοι το αντιλαμβάνονται.
Πολλοί άντρες, επηρεασμένοι από κοινούς μύθους ή από πορνογραφικές ταινίες, διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές αντιλήψεις σχετικά με το «φυσιολογικό» μέγεθος πέους. Επίσης, ο μύθος ότι το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ευχαρίστηση της γυναίκας ενισχύει τη σημασία που αποδίδουν οι ίδιοι στο μέγεθος του πέους.
Η εικόνα σώματος επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία κυρίως μέσα από τις σκέψεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της επαφής . Όταν, δηλαδή, οι ανησυχίες για το σώμα είναι τόσο έντονες, που διασπούν την προσοχή από τα σεξουαλικά ερεθίσματα, τότε είναι πολύ πιθανή η μείωση της ικανοποίησης και η εμφάνιση δυσλειτουργίας.
Σε μια μελέτη, το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Το μήκος ήταν λιγότερο σημαντικό από το πάχος και 32% ανέφερε πως το πάχος είναι σημαντικό.
Οι διακυμάνσεις στο μέγεθος πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.). Από αυτό μέγεθος πέους και πάνω το ζήτημα ικανοποίησης της γυναίκας δεν αφορά το καθεαυτό μήκος τους πέους, αφού το "πρόβλημα" δεν είναι ανατομικό.

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ (X.Μπουκάι)



Αυτό που ζητάω τώρα από σένα είναι υπεράνθρωπο. Πρώτα πρέπει να μαντέψεις τι ακριβώς περιμένω, κι έπειτα, φυσικά, να μου το δώσεις.
Η απαίτηση εδώ υπονοείται. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να προτείνω διακριτικά την προσδοκία μου κι έπειτα να ξεκουραστώ πέφτοντας πάνω σου με όλο μου το βάρος…
Αν μαντέψεις σωστά, εγώ θα δεχτώ με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό που από μόνος σου αποφάσισες να μου δώσεις.
Αν δεν το μαντέψεις, τότε θα έχω πάντα πρόχειρη μια μομφή που θα μου δίνει το δικαίωμα να σου πω: «Θα μπορούσες να το είχες καταλάβει». Να μάθεις να ζητάς, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για έναν άνθρωπο.
Δεν ξέρει όλος ο κόσμος να ζητάει. Γνωρίζω κάποιους που ποτέ δεν ζήτησαν τίποτα ή που -ακόμα χειρότερα- ποτέ δεν μπόρεσαν να ζητήσουν τίποτα.
Οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν πως το να ζητάς ισοδυναμεί με το να παραδίδεσαι στα ξένα χέρια. Δεν μπορούν να δεχτούν πως δεν είναι αυτάρκεις, τρέμουν τις προσωπικές τους αδυναμίες και πολλές φορές τρομοκρατούνται όταν έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε εσωτερικό χαρακτηριστικό τους που -ακόμα και εν μέρει – προϋποθέτει εξάρτηση.

Day 14

Από την Εύη ΑβδελίδουΣχολική Ψυχολόγο
Ένα πειραματικό οδοιπορικό στην κατάθλιψη από μία καλλιτέχνιδα που εκθέτει την προσωπική της πτώση και άνοδο στην άβυσσο της κατάθλιψης. Ένα βίντεο-handbook για τη συμπτωματολογία και παράλληλα μία εκ βαθέων και πέρα από διαγνώσεις εξομολόγηση για την αιτιολογία της κατάθλιψης.
Το φιλμ προτάσσει το νόστο για τη μητρική αγκαλιά ως την κύρια πηγή δυσφορίας της ηρωίδας, που χωρίς να το αντιλαμβάνεται προσπαθεί να σηκώσει μέσα από το βύθισμα σε άλλες χάρτινες και χημικές αγκαλιές. Με μία στιγμή να φαίνεται αιώνας και 14 μέρες ενός κύκλου να φαίνονται να απέχουν μεταξύ τους όσο η γη από το φεγγάρι, το φιλμ δίνει τη λύση στη προσέγγιση του παρελθόντος και στο αγκάλιασμά του από το εσωτερικό παρόν της δημιουργού.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Grace Chia
Διάρκεια: 4’-40’

Χαμόγελα πραγματικὰ

Χαμόγελα πραγματικὰΚι ὄχι πλαστά.
Χαμόγελα εἰλικρινά…
…κι ὄχι ἐξαγορασμένα…
Χαμόγελα ἀπὸ τὴν καρδιά μας…
…κι ὄχι ἀπὸ τὸ …πορτοφόλι μας!!!
Χαμόγελα ποὺ δηλώνουν σεβασμό…
…καὶ ποὺ δὲν ἀποσκοποῦν στὴν ἐκμετάλλευσιν…

Δεν μπορώ να σε λυπηθώ, επειδή σ’ αγαπώ



Η λύπη είναι ένα δηλητήριο, που όταν γεννιέται είτε από μας για μας, είτε από μας για κάποιον άνθρωπό μας γεμίζει όλο μας το σώμα.


 Φέρνει το μυαλό μας σε ένα μούδιασμα και φυσικά σε κατάσταση χωρίς σωστή ορατότητα, σκοτεινιάζει τις αισθήσεις μας . Ενώ παράλληλα τα συναισθήματα που συνοδεύουν την λύπη είναι θλίψη, θυμός, οργή, άγχος. Όλα αυτά δηλαδή που για μία κατάσταση που υπάρχει και τη βιώνουμε είτε εμείς είτε κάποιος δικός μας άνθρωπος, με την λύπη οδηγούν προς τον παρατεταμένο πόνο.
Δεν μπορώ να σε λυπηθώ, λοιπόν γιατί σου κάνω κακό και οδηγώ τον δρόμο σου σε πόνους.
Δεν μπορώ να σε λυπηθώ γιατί γεμίζω και τον δικό μου δρόμο με ανασφάλειες και φοβίες.
Δεν μπορώ να σε λυπηθώ γιατί σταματάω να έχω ορατότητα και μπαίνω μέσα σε έναν ανεμοστρόβιλο γεμάτο από άσχημες καταστάσεις και γεγονότα. 

Η αχαριστία …


Ο αχάριστος είναι σαν βάζο χωρίς πάτο, ότι και να βάλεις μέσα πάλι άδειο είναι, έλεγε ο καλός μας Θανάσης Βέγγος.

Με τη διαφορά ότι αν δίνεις στον αχάριστο και δεν μπορεί να εκτιμήσει αυτά που λαμβάνει, να ξέρεις ότι δεν το κάνει για σένα. 

Απλώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του να μην έχει την δυνατότητα να εκτιμήσει γενικά τις ευλογίες της ζωής.


Κι αν εσύ του δίνεις και εκείνος δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά που λαμβάνει και συμπεριφέρεται αχάριστα, εσύ μην ταραχθείς. 

Κάνε την μεγαλύτερη σου προσευχή για τον άνθρωπο αυτόν και να ξέρεις πως όλα όσα έδωσες στον αχάριστο που δεν εκτιμήθηκαν, τα έχει εκτιμήσει ο Θεός. 

Και τα οφέλη θα τα λάβεις εσύ στο μεγαλείο τους.

To WikiLeaks διαρρέει τα μη ανιχνεύσιμα malware της CIA



Το WikiLeaks δημοσίευσε σήμερα το Vault 7 «Grasshopper», μια νέα σειρά εγγράφων που αποκαλύπτουν το κακόβουλο λογισμικό (malware) που αναπτύχθηκε από τη CIA για να παραβιάζει συστήματα με Windows να παρακάμπτει λογισμικά προστασίας από ιούς.

Τα 27 έγγραφα που δημοσίευσε το WikiLeaks, αναφέρεται ότι προέρχονται από το λεγόμενο Grasshopper framework της CIA, μια πλατφόρμα που χαρακτηρίζεται σαν «μυστική» από την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, και η οποία υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε μέλη της CIA.

To WikiLeaks διαρρέει τα μη ανιχνεύσιμα malware της CIA
Η σημερινή διαρροή δείχνει πώς η CIA ανέπτυξε και χρησιμοποιεί κακόβουλο λογισμικό (malware) που μπορεί να περάσει απαρατήρητο ακόμη και από τα πιο κορυφαία λογισμικά προστασίας από ιούς στον κόσμο, όπως αυτά της Kaspersky και της Symantec. Το κακόβουλο λογισμικό δεν μπορεί να εντοπιστεί ούτε από τη λύση ασφαλείας της Microsoft, Windows Defender.
Τα έγγραφα αποκαλύπτουν εσωτερικές κατευθυντήριες γραμμές που χρησιμοποιούνται από τη CIA για τη συλλογή πληροφοριών από τα συστήματα (με Windows), ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος και των εγκατεστημένων προϊόντων ασφαλείας.

Πως να διαχειρίζεσαι τον χρόνο που σκέφτεσαι…



Δαπανάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και της ενέργειάς μας ανησυχώντας για θέματα που μας αφορούν αλλά υπερβαίνουν την λογική μας.
Ερωτήσεις που θέτουμε καθημερινά, όπως ‘τι θα κάνω στην ζωή μου ‘ή’ κατάλαβε άραγε το αφεντικό μου /ο συνάδελφος μου τι ήθελα να πω ή μήπως παρερμηνεύθηκε, μας απασχολούν καθημερινά και σκεφτόμαστε πολύ προσπαθώντας να βρούμε απαντήσεις.
Σκεπτόμενοι ένα θέμα μπορεί να μας προκύψει μια απάντηση, στην οποία θα καθηλωθεί η σκέψη μας και δεν θα μπορεί να συνεχίσει.
Για παράδειγμα μια γυναίκα αναρωτιέται πως θα συνεχίσει η σχέση της, υπάρχουν στο μυαλό της δυο απαντήσεις, η μια ότι θα συνεχίσει ως έχει και η άλλη θα εκφράσει αυτό που δεν της αρέσει. Στην δεύτερη επιλογή όμως αναρωτιέται τι θα γίνει αν εκφράσω αυτό που δεν μου αρέσει και θυμώσει ο άντρας μου?
Οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί που έχουμε είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξή μας, όμως υπάρχουν ερωτήσεις στις οποίες δεν μπορεί η λογική να απαντήσει, και αυτές είναι οι ‘’υποθετικές ερωτήσεις’’. Συνήθως αυτές οι ερωτήσεις είναι ‘’ τι θα γίνει αν…. ‘’ ή ‘’ πότε θα ….’’ . Το αποτέλεσμα αυτών των ερωτήσεων μπορεί να μας καθηλώσει σε μια κατάσταση, να κάνουμε δηλαδή την ίδια ερώτηση χωρίς να μπορούμε να βρούμε απάντηση. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί στο άτομο μια αίσθηση ανησυχίας, φόβου, πανικού, που μπορεί να το κατακλείσει. Έτσι αισθάνεται ότι απειλείται τόσο η ψυχική υγεία του όσο και η σωματική, καθώς η έντονη ανησυχία και το άγχος αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και εξαντλούν τον οργανισμό μας.

11 λόγοι για να εμπιστευτείς έναν άνδρα



Κι εσύ όπως κάθε γυναίκα, κολλάς με αυτόν που σε φτύνει, που δεν σου δίνει σημασία, που μιλάει με εσένα αλλά ασχολείται και με άλλες. Κι εσύ μετά κλαις στην αγκαλιά της κολλητής σου που τα έχει με τον Σταύρο, αυτό το καλό παιδί που θα ήθελες κι εσύ ένα τέτοιο, αλλά μπορεί και όχι, γιατί “αχ αυτά τα κακά παιδιά! Έχουν άλλη χάρη”.
Στα 30 σου, μετά από πολλά κακά παιδιά που όπως πέρασαν, έτσι έφυγαν απο τη ζωή σου, μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία στο καλό παιδί που διεκδικεί τώρα μια θέση στην πληγωμένη καρδιά σου, πολύ απλά γιατί:
  1. Το καλό παιδί έχει μάθει να ακούει.
    Τις ανάγκες σου. Κι όχι να μιλάει για τις δικές του.
  2. Το καλό παιδί συζητάει.
    Δεν χτυπάει στην πρώτη αναποδιά την πόρτα πίσω του.
  3. Το καλό παιδί σου μαθαίνει πώς είναι να μοιράζεσαι.
    Γιατί δεν κρατάει τα πάντα για τον εαυτό του.
  4. Το καλό παιδί είναι ρομαντικό.
    Και σε βγάζει και για κανένα γεύμα. Δεν είναι μόνο σεξ και ύπνος.
  5. Το καλό παιδί θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου.
    Δεν τους αποφεύγει.
  6. Το καλό παιδί σου θυμίζει πόσο όμορφη είσαι.
    Δεν ασχολείται συνεχώς με την κυτταρίτιδά σου.

Αν σου έμενε μια μέρα ζωής ποιο λάθος θα έσωζες;



Όλα μας τα προβλήματα ξεκινούν από το πόσο δεδομένα θεωρούμε τα πράγματα. Η ίδια η ζωή αποτελεί στο μυαλό μας ένα άλυτο συμβόλαιο με το οποίο πιστεύουμε πως θα πορευόμαστε σε βάθος του χρόνου.

Χωρίς σκαμπανεβάσματα, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς χασούρα.


Κι αυτό μας καθιστά από αδιάφορους ως και αχάριστους, καμιά φορά, έναντι των ημερών που κυλάνε ανεκμετάλλευτα. Γιατί έχουμε σίγουρο πως πάντα θα υπάρχει χρόνος για ένα περιθώριο ακόμα.

Ερωτευόμαστε για λίγο, εκμεταλλευόμαστε, πληγώνουμε, φερόμαστε σαν καθίκια, αφήνουμε τις κλήσεις των φίλων στο κινητό αναπάντητες σκεπτόμενοι «άσε μωρέ, θα μιλήσω αργότερα». Συνεχώς στο repeat του «μετά» και του «αύριο μέρα είναι».

Ευκαιρίες πάνε κι έρχονται, άνθρωποι παρκάρουν στις ζωές μας και αριβάρουν, γιατί εμείς πάντα έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Πάντα μια περίσταση έχει προτεραιότητα.
Πάντα ο εαυτός μας μπροστά και οι υπόλοιποι στην ουρά να περιμένουν. Κι αν τελικά δεν το κάνουν τους αποκαλούμε εγωιστές και παραπονιόμαστε πως μας εγκατέλειψαν.

Απαίτηση όλοι να είναι για εμάς κι εμείς για κανέναν.

Με αλαζονεία και έπαρση περπατάμε κι εκτελούμε οτιδήποτε δεν κάθεται καλά στα μέτρα και στα σταθμά μας.
Πάντα κάτι να φταίει, πάντα κάτι να μη δένει και μια δικαιολογία σφηνωμένη στο στόμα.  

Κι όλα αυτά γιατί;

«Οικονομική ενοποίηση των Αλβανών»- σιωπηλό μποϊκοτάζ προϊόντων των Σκοπίων




Απρίλιος 7, 2017. 21:01


Μετά το σχηματισμό πέρυσι της Ένωσης των μεγάλων δήμων, όπου εκλέγονται Αλβανοί δήμαρχοι και την υιοθέτηση δήλωσης σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ τους, σε περιοχές των Σκοπίων, της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου,  τώρα διαμορφώνεται  μια «αλβανική οικονομική ζώνη».




Διπλωμάτες- γράφει η σλαβική εφημερίδα ‘Βέτσερ’ στη διαδικτυακή έκδοσή της, πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα μέρος του παγόβουνου που ονομάζεται «Πλατφόρμα των Τιράνων»  και σύντομα θα πρέπει να φανερωθούν και άλλα βήματα προς την ενοποίηση του αλβανικού εθνοτικού και γλωσσικού χώρου.



Υπουργοί από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια, εκπρόσωποι των εμπορικών επιμελητηρίων των τριών χωρών και Αλβανοί επιχειρηματίες συγκεντρώθηκαν  στο Shëngjin (Αλβανία) σε φόρουμ Αλβανών παραγωγών.

Στάσου στα πόδια σου. Αγωνίσου. Μη μιζεριάζεις.

Πριν λίγο καιρό είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας. Έβαλα, λοιπόν, τη στολή εργασίας -ξέρετε ταγεράκι, γοβίτσες, πουκάμισο- πήρα λεωφορείο και μετρό για να φτάσω στην ώρα μου.
Η συνάντηση έγινε, όλα κύλησαν καλώς κι εγώ πήρα το δρόμο του γυρισμού. Βγαίνοντας, όμως, απ᾽ το μετρό για να πάω στη στάση του λεωφορείου, διαπιστώνω πως έχει αρχίσει να πέφτει καταρρακτώδης βροχή. Προσπαθώ μάταια να προστατευτώ κάτω από υπόστεγα αλλά η Πανόρμου δε φημίζεται γι᾽ αυτά.
Μέχρι να φτάσω στη στάση του λεωφορείου, έχω γίνει μούσκεμα. Τόσο μούσκεμα που περισσότερο δε γίνεται. Η στάση ήταν γεμάτη από ανθρώπους με ομπρέλες κι εγώ χώνομαι κι αρχίζω να τινάζω τα μαλλιά μου σε μια προσπάθεια να μη στάζει το κεφάλι μου σαν ρυάκι.
Μια γλυκύτατη ηλικιωμένη κυρία με κοιτάζει με ύφος «αχ, κοριτσάκι μου, τι έπαθες!», της ανταποδίδω το βλέμμα και της λέω γελώντας: «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται».
Για μια στιγμή δεν απάντησε, όμως, το επόμενο δευτερόλεπτο αρχίζει να γελάει ασταμάτητα, μεταδίδοντας το γέλιο και στους υπόλοιπους που βρίσκονταν στην ίδια στάση και ταλαιπωρούνταν ομοίως. Αρχίσαμε όλοι να μιλάμε μεταξύ μας, να αστειευόμαστε για την κατάστασή μας και να το διασκεδάζουμε μέχρι να φτάσει το λεωφορείο.
Μπαίνοντας στο λεωφορείο άρχισα να σκέφτομαι πως κάπως έτσι είναι η ζωή μας. Ξεκινάς ν᾽ ακολουθήσεις μια διαδρομή όλο προσδοκία κι ανυπομονησία, όμως, ο δρόμος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα.
Πολλά πράγματα πάνε στραβά, υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά και που δε μπορείς να τους προβλέψεις.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με την Oxford Economics, διατηρεί και προβάλει τους τελευταίους μήνες εκτιμήσεις για τις μεσοπρόθεσμες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία (από το 2017 έως το 2021).
Το μοντέλο των εκτιμήσεων είναι δομημένο με αυστηρό τρόπο, προκειμένου να παρέχει συνεπείς προβλέψεις και να προχωράει σε αποτελεσματική ανάλυση σεναρίων. Επίσης, το μοντέλο είναι εκλεκτικό. Με την έννοια αυτή, αντλεί από ένα ευρύ φάσμα θεωρίας, καθώς είναι Κεϋνσιανό σε βραχυχρόνιο επίπεδο και Μονεταριστικό σε μακροχρόνιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα διαρθρωτικό μοντέλο, με την έννοια ότι αναπαριστά τη θεωρία του πως λειτουργεί η οικονομία και τέλος αποτελεί ένα μοντέλο γενικής ισορροπίας.
Οι εκτιμήσεις αυτές αποτυπώνουν αρκετά αξιόπιστα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα οι αναθεωρήσεις τους ενσωματώνουν τις τρέχουσες εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, το κόστος της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους αντικατοπτρίζεται στις εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2016 και του Μαρτίου του 2017.
Ενδεικτικό είναι το Διάγραμμα 1, στο οποίο αποτυπώνεται η εξέλιξη του ρυθμού μεγέθυνσης του ΑΕΠ, όπως αυτό εκτιμήθηκε το Δεκέμβριο του 2016 και όπως αυτό εκτιμάται με βάση τα τελευταία πρόσφατα στοιχεία του Μαρτίου του 2017. Το 2016 έκλεισε με ύφεση της τάξης του -0,04% αντί για μεγέθυνση της τάξης του 0,37% που αναμενόταν το Δεκέμβριο του 2016, ενώ για το 2017 αναμένεται πλέον μεγέθυνση της τάξης του 0,5% αντί για 1.54%.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα