Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τέχνη ν΄Αγαπάς έναν Άλλον Άνθρωπο

Οι Άνθρωποι Διαφέρουν Μεταξύ τους
 δεντρο καρδια
Είναι σημαντικό ν΄αναγνωρίσει κανείς αυτή τη βασική αλήθεια αν θέλει να δημιουργήσει θετικές και τρυφερές σχέσεις. Στην πράξη, πάντως, δεν το αναγνωρίζουμε αυτό. Αντίθετα, έχουμε την τάση ν΄αλλάξουμε ο ένας τον άλλο. Θυμώνουμε, αντιστεκόμαστε και απορρίπτουμε τις διαφορές μας. Έχουμε την απαίτηση, οι άνθρωποι που ζουν μαζί μας, να αισθάνονται, να σκέπτονται και να φέρονται όπως εμείς. Κι αν αντιδράσουν διαφορετικά, θεωρούμε ότι κάνουν λάθος ή ότι έχουν άδικο. Προσπαθούμε να τους διορθώσουμε – ενώ εκείνοι χρειάζονται κατανόηση και φροντίδα. Προσπαθούμε να τους βελτιώσουμε – ενώ χρειάζονται παραδοχή, εκτίμηση και εμπιστοσύνη.
Παραπονιόμαστε ότι, αν τουλάχιστον άλλαζαν, θα μπορούσαμε να τους αγαπήσουμε, αν συμφωνούσαν μαζί μας, αν ένιωθαν όπως νιώθουμε εμείς, αν έκαναν αυτό που τους ζητάμε, θα μπορούσαμε σίγουρα να τους αγαπήσουμε.

ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ





Μη μου ζητάς να θυμάμαι.....
Μη προσπαθείς να με κάνεις να καταλάβω......
Να μου επιτρέπεις να ξεκουράζομαι και να είσαι μαζί μου σε αυτό.....
Φίλησε με στο μάγουλο και κράτα μου το χέρι.......


Είμαι ταραγμένος με την δική σου ανησυχία......
Είμαι λυπημένος, άρρωστος, στα χαμένα.........
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σε χρειάζομαι....
Να είσαι μαζί μου με κάθε κόστος.......


Μην χάνεις την υπομονή σου μαζί μου.....
Μη με μαλώνεις...Μην κλαις.....Μη με καταριέσαι.....
Δεν μπορώ να ελέγξω, ούτε να καλυτερέψω τον τρόπο που αντιδρώ......
Δεν μπορώ να αλλάξω και να γίνω όπως παλιά όσο και αν προσπαθώ...
Και το ξέρεις πως προσπαθώ....
Αλλά είμαι πλέον διαφορετικός.....
Διαφορετικός από σένα, διαφορετικός από τον γείτονα, διαφορετικός απ'ότι ήμουν....

"Θα αρπάξουμε το μάτι από την κορυφή της πυραμίδας των Illuminati"

endofall

Η Κινεζική Μαφία θα εξοντώσει τους Illuminati αν εξακολουθήσουν να σχεδιάζουν να σκοτώσουν τα 2/3 της Ανθρωπότητας
ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ FULFORD ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΛΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΝΙΝΤΖΑ

Είναι άνοια ή κατάθλιψη; Τι σχέση υπάρχει; Πώς μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος για κατάθλιψη στις περιπτώσεις άνοιας;



του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Η άνοια και η κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστούν ξεχωριστά ή μαζί. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσουμε επειδή οι ενδείξεις και τα συμπτώματα είναι παρόμοια. Ωστόσο, η άνοια και η κατάθλιψη είναι διαφορετικές παθήσεις, που χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση και θεραπευτική αγωγή. 

Οι άνθρωποι με κατάθλιψη έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν νόσο Αλτσχάιμερ κάποια στιγμή της ζωής τους. Η καταθλιπτική διαταραχή στο ιστορικό του ασθενούς, συσχετίζεται με αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης γνωστικών διαταραχών και ειδικότερα με τη νόσο του Alzheimer. Είναι βέβαια γνωστό πως κατά τη διάρκεια ενός καταθλιπτικού επεισοδίου κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα μπορούν να εμφανιστούν γνωστικές διαταραχές, “δίκην άνοιας”. Αυτές είναι γνωστές ως ψευδοάνοιες. Ο όρος “ψευδοάνοια” χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κλινική εικόνα που χαρακτηρίζεται από κατάθλιψη σε συνδυασμό με ελάττωση των γνωστικών λειτουργιών, η οποία απαντά θετικά στην αντικαταταθλιπτική αγωγή και υποχωρεί με την ύφεσή της, σε αντίθεση με την κλασική άνοια η οποία έχει προοδευτική μορφή. 

Τα συμπτώματα της κατάθλιψης πιθανώς να συνδέονται με αλλαγές στον εγκέφαλο, μειώνοντας κατά κάποιο τρόπο το «απόθεμα» νεύρων που παρέχει τη δυνατότητα στον εγκέφαλο να υπομείνει την παθολογία της νόσου Αλτσχάιμερ. Η ατροφία αυτή είναι πιθανόν να προκαλείται από αυξημένα επίπεδα των ορμονών του στρες.

6 σοβαροί λόγοι που οι γυναίκες ζητούν διαζύγιο

Είναι ιδέα μας ή η πράγματι ο χωρισμός είναι πιο συχνά απόφαση γυναικών παρά ανδρών; Σίγουρα η εξελικτική βιολογία έχει κάποια πληρωμένη απάντηση να δώσει επιβεβαιώνοντας ή καταρρίπτοντας την υπόθεσή μας –ίσως το γεγονός ότι είναι λιγότερο ρωμαλέες και το ότι γίνονται μαμάδες να έχει δημιουργήσει μια αρχέγονη τάση για βελτίωση. Η αίτηση διαζυγίου είναι, πάντως, γένους θηλυκού.  Το ερώτημα είναι «γιατί;». 

Τι οδηγεί συνήθως τις γυναίκες στην λήξη του γάμου τους;


Διαπιστώνουν ότι ο σύντροφός τους, τους λέει ψέματα

Ένας αποτελεσματικός τρόπος να μην σας διακόπτει το παιδί όταν μιλάτε

Τα παιδιά, λόγω της παρορμητικότητάς τους, «μπλέκονται» πολύ συχνά στις συζητήσεις των «μεγάλων», διακόπτωντάς τους όλη την ώρα. Είναι πολύ πιθανό να σας έχει συμβεί- είτε όταν μιλάτε με τον προϊστάμενό σας στο τηλέφωνο για θέματα δουλειάς, είτε όταν βλέπετε τη φίλη σας τυχαία στο δρόμο και θέλετε απλά να πείτε τα νέα σας. Κάποιες φορές, μάλιστα, οι γονείς μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους και να μαλώσουν το παιδί. Εκείνο, όμως, δεν έχει συναίσθηση της πράξης του, οπότε το να το επιπλήξετε έντονα, δεν είναι η σωστή τακτική. Είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των γονιών τους.



Γιατί πρέπει να μάθετε στο παιδί να μη διακόπτει;


Είναι πολύ σημαντικό το παιδί από μικρή ηλικία να μάθει πόσο σημαντικό είναι να σέβεται τους ανθρώπους και να είναι ευγενικό με όλους. Έτσι, θα μπορέσει να διαχειρίζεται καλύτερα την υπομονή του, θα έχει περισσότερο αυτοέλεγχο και θα αρχίσει να αποκτά αίσθηση του σωστού και του λάθους.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα του είναι πολύτιμα όταν μεγαλώσει και θα το βοηθήσουν τόσο στο σχολείο όσο και στις μετέπειτα κοινωνικές του συναναστροφές.

Το κόλπο που χρησιμοποιεί μια μαμά

Θέλω να λες «ΝΑΙ» ακόμα και στην καταστροφή σου



ΝΑΙ σε όλα.

Παλιά, μπορούσα να σε εξοντώσω με συνοπτικές διαδικασίες.

Να σε φυλακίσω, να σε βασανίσω, να σε στείλω στην εξορία.

Παλιά, είχα δωσίλογους και καταδότες, είχα στρατό και αστυνομία.

Ακόμα τους έχω.

Γενικά, σου δίνω πάντα την ευκαιρία να συμμορφωθείς: θα σε πάω με το καλό, θα προσπαθήσω να σε πείσω, να σε φοβίσω, να σε απειλήσω.

Αν τίποτα από αυτά δεν πιάσει, θα σε εξολοθρεύσω.

Έχω την οικονομική δύναμη, κάνω ό,τι θέλω.

Ακόμα και τώρα, που κάποιες αλήθειες γίνονται φανερές και κάποια δικαιώματα κατοχυρώνονται.

Ακόμα και τώρα υπάρχει τρόπος να σε ελέγχω.

Τώρα έχω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Στίβεν Κινγκ

10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Στίβεν Κινγκ

Ο Στίβεν Έντγουιν Κινγκ (Stephen Edwin King) γενν. Πόρτλαντ, Μέιν, 21 Σεπτεμβρίου 1947) είναι Αμερικανός συγγραφέας και ένας από τους διασημότερους συγγραφείς βιβλίων θρίλερ και τρόμου. Στο κείμενο αυτό θα δούμε 10 πράγματα που οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε για τη ζωή του.
1. Έχει γράψει και με ψευδώνυμο. Το 1972 ως Τζον Σουΐθεν (John Swithen) και μεταξύ 1972 και 1985 ως Ρίτσαρντ Μπάχμαν (Richard Bachman).

2. Όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένειά του το 1949, όταν ο Στίβεν ήταν 2 χρονών, η μητέρα του ήταν αναγκασμένη να μεγαλώσει μόνη της τον ίδιο και τον μεγαλύτερο αδελφό του Ντέιβιντ.

3. Ο Στίβεν Κινγκ έγραψε τις πρώτες του ιστορίες ήδη στην ηλικία των επτά ετών.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Παλαμάς

Γύριζε

«Γύριζε, μὴ σταθῇς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη,
ὁ ψεύτης εἴδωλο εἶν᾿ ἐδῶ, τὸ προσκυνᾷ ἡ πλεμπάγια,
ἡ Ἀλήθεια τόπο νὰ σταθῇ μιὰ σπιθαμὴ δὲ θἄβρῃ.
Ἀλάργα. Μόρα τῆς ψυχῆς τῆς χώρας τὰ μουράγια.
Ἀπὸ θαμποὺς ντερβίσηδες καὶ στέρφους μανταρίνους
κι ἀπὸ τοὺς χαλκοπράσινους ἡ Πολιτεία πατιέται.
Χαρὰ στοὺς χασομέρηδες! Χαρὰ στοὺς ἀρλεκίνους!
Σκλάβος ξανάσκυψε ὁ ρωμιὸς καὶ δασκαλοκρατιέται.
Δὲν ἔχεις, Ὄλυμπε, θεούς, μηδὲ λεβέντες ἡ Ὄσσα,
ραγιάδες ἔχεις, μάννα γῆ, σκυφτοὺς γιὰ τὸ χαράτσι,
κούφιοι καὶ ὀκνοὶ καταφρονοῦν τὴ θεία τραχιά σου γλώσσα,
τῶν Εὐρωπαίων περιγελᾷ καὶ τῶν ἀρχαίων παλιάτσοι.
Καὶ δημοκόποι Κλέωνες καὶ λογοκόποι Ζωίλοι,
καὶ Μαμμωνᾶδες βάρβαροι, καὶ χαῦνοι λεβαντίνοι.
λύκοι, ὦ κοπάδια, οἱ πιστικοὶ καὶ ψωριασμένοι οἱ σκύλοι
κι οἱ χαροκόποι ἀδιάντροποι καὶ πόρνη ἡ Ρωμιοσύνη!»

Η ιστορία της "γυναίκας πιθήκου"!

Η ιστορία της

Δεν υπάρχει χειρότερο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο με κάποιου είδους δυσμορφία, ο οποίος εκτίθεται με σκοπό το κέρδος κάποιων επιτήδειων. Μια τέτοια περίπτωση, είναι και η ιστορία της Τζούλια Παστράνα. Μιας γυναίκας που έμεινε γνωστή ως η «γυναίκα πίθηκος» και το σώμα της συνέχιζε να εκτίθεται ως αξιοθέατο στο κοινό, ακόμη και μετά το θάνατό της.
Η ιστορία της  "γυναίκας πιθήκου"!
Το 1834, γεννήθηκε στην επαρχία Σιέρρα του Μεξικού, μια κοπέλα η οποία έπασχε απόυπερτρίχωση (hypertrichosis terminalis) αλλά και ουλική υπερπλασία. Οι παθήσεις αυτές δεν είχαν ακόμη μελετηθεί από τους επιστήμονες και ήταν άγνωστες την εποχή εκείνη. Η περίπτωση της τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών επιστημόνων, οι οποίοι την εξέτασαν και ο καθένας διατύπωσε τη δική του θεωρία γι’αυτήν.

Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Α-ΨΗΦΙΣΕ, ΜΕ ΣΟΦΙΑ.

(Το κείμενο είναι απάντηση σε σωρεία ύβρεων κατά του λαού)
Στο σχολείο, μαθαίνουν ότι "άλλο το Βυζάντιο κι άλλο η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία". Και ο δάσκαλος έβαλε ερώτηση: "Ποια η σχέση του Βυζαντίου με τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία;
Με τέτοια "εκπαιδευτική" εκκίνηση και με άλλα πολλά τέτοια, ως μάθηση, είναι να απορείς, που ο λαός, ακόμα, λειτουργεί, ως σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης, παρά τις φωνασκίες τις παρασιτικής και κρατικοδίαιτης ελίτ, ότι "είμαστε και πρέπει να παραμένουμε Ευρώπη". 
Για να κατανοηθεί το σήμερα είναι χρήσιμο να ανατρέχουμε στην ιστορία. Ως το 1453, ο Αυτοκράτορας της Κωνσταντινούπολης - Νέας Ρώμης είχε τον τίτλο "Εν Χριστώ τω Θεώ Πιστός Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων". Η πρώτη εισβολή βάρβαρων φυλών στη ρωμαϊκή Δύση γίνεται το δεύτερο μισό του 4ου αιώνα. Πρόκειται για γερμανικά φύλα(Φράγκοι, Γότθοι, Αλαμανοί, Σάξονες, Θουριγγιανοί, Βάνδαλοι, Βουργουνδοί κ.ά.), που πιεσμένοι από την επέλαση των Ούννων, κινήθηκαν δυτικά και νότια. Επρόκειτο για κτηνοτροφικούς πληθυσμούς, με λιγοστή γνώση στη γεωργία, δίχως γραπτό λόγο και με μοναδική αρετή την πολεμική ικανότητα. Το δυτικό τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας καταλύεται από τον Οδοάκρο το 476 μ.Χ. Στη θέση της Ρωμαϊκής Πολιτείας δημιουργήθηκαν ιδιωτικά κράτη - Βασίλεια και η γη μοιράστηκε σε ιδιωτικά Φέουδα. Η μόνη πολιτειακή μορφή της Δύσης ήταν το φέουδο και ο Φεουδάρχης ήταν ιδιοκτήτης γης, χωριών και ανθρώπων - δουλοπάροικων, οι οποίοι καλλιεργούσαν τη  γη, με υποχρέωση να προσφέρουν υπηρεσία στο φεουδαρχικό και βασιλικό στρατό και να δίνουν μερίδιο στον ιδιοκτήτη - φεουδάρχη κι αυτός με τη σειρά του στον Βασιλιά.  

Ποια είναι η σωστή στάση διαβάσματος;

kids writing at School
Οι μαθητές περνούν την περισσότερη ώρα της σχολικής ημέρας καθισμένοι στο θρανίο και συνήθως κάθονται «αδέξια» για διάφορους λόγους, είτε πρόκειται για απλή τεμπελιά ή συνήθεια.
Η σωστή στάση του σώματος κατά τη γραφή θα πρέπει να είναι:
  • Κορμός ευθύγραμμος και η πλάτη να ακουμπάει καλά πίσω στην καρέκλα χωρίς να «βουλιάζουμε» μέσα στο κάθισμα.
  • Το βάρος θα πρέπει να μοιράζεται στα ισχία, τα οποία πρέπει να βρίσκονται σε κάμψη 90ο, τα πόδια σταθερά και αμετακίνητα στο πάτωμα παρέχοντας, έτσι, στήριξη στις μετακινήσεις βάρους και στις ρυθμίσεις της στάσης του σώματος καθώς γράφει.
  • Οι πήχεις να ακουμπούν στο τραπέζι, με τους αγκώνες να σχηματίζουν γωνία 90ο
  • Αποφεύγουμε να έχουμε την τσάντα μας πάνω στην καρέκλα μας, γιατί μας εμποδίζει να καθόμαστε σωστά.

Πάπας - Υπάρχει κλίμα Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου


«Εδώ και κάποιους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες ενός γεγονότος που γεμίζει με ελπίδα: η διαδικασία της αποκατάστασης των σχέσεων ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κούβα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα συμφιλίωσης για ολόκληρο τον κόσμο σε αυτόν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο που ζούμε»

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στην Κούβα σε μία ιστορικής σημασίας επίσκεψη στη χώρα και στις ΗΠΑ, στον απόηχο της αποκατάστασης των αμερικανο-κουβανικών σχέσεων.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αβάνας, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της χώρας, Ραούλ Κάστρο. Κατά την κάθοδό του από το αεροσκάφος ο επικεφαλής της Αγίας Έδρας είχε ένα μικρό απρόοπτο καθώς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων το καπελάκι του πέταξε. Χωρίς ωστόσο να πτοηθεί ο ποντίφικας συνέχισε την κάθοδό του στην πίστα του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από την Ιταλία στην Κούβα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοσιογράφους που τον συνόδευαν για να καλύψουν την ιστορική επίσκεψη.

Σε αυτούς, λοιπόν, είπε ότι υπάρχει κλίμα Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι διψούν για ειρήνη.

Αγαπητέ λαέ


Αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ
Είσαι ακόμα τόσο γοητευμένος από τον Αντρέα που μόλις βρήκες τον επόμενο τον θρόνιασες στην πρωθυπουργική καρέκλα για τα καλά.
Δεν έχει σημασία που πήρε την μόλις 8 μηνών εκλογική σου ετυμηγορία και την έκανε κουρελόπανο.
Δεν πειράζει που πήρε το ΟΧΙ σου του 62% και το έκανε ΝΑΙ στα πόδια της Φράου.
Δεν έχει καμία σημασία που έστησε το δικό του κυβερνητικό επιτελείο, ξεδοντιάζοντας κάθε αριστερή φωνή μέσα στο ίδιο του το κόμμα, τόσο γρήγορα, ψυχρά και ξεδιάντροπα που ξεπέρασε και τον Αντρέα σε κυνισμό.
Δεν πειράζει που, αν και αυτοαποκαλείται Αριστερός, έφερε το πιο σκληρό και ανεφάρμοστο από τα 3 μνημόνια.
Τώρα, με τη δική σου ψήφο, θα στο εφαρμόσει κιόλας.
Αγαπητέ λαέ, μπορεί να ξίνιζες λίγο τα μούτρα με τον προηγούμενο ακροδεξιό γαλάζιο αρχηγό, αλλά φαίνεται ότι ο μάγκας ο νέος σου πάει καλύτερα, γι αυτό και τον αντάμειψες.
Άλλωστε είναι κι αυτός τόσο «μάγκας» όσο κι εσύ.
Εντάξει, λίγο πιο καλοταϊσμένος από κάτι εξοπλιστικά, αλλά που θα πάει θα ξεχαστεί κι αυτό.
Αγαπητέ λαέ, πριν 3-4 μέρες άκουσες ένα φασίστα να αναλαμβάνει την «πολιτική ευθύνη» για μία δολοφονία. Και τον αντάμειψες γι αυτό με την τρίτη θέση στις εκλογές.

Το ζητούμενο είναι να αποτυγχάνεις!

Office-Thoughts-TGJ.01
Έχουμε έναν εξαίρετο σύμβουλο, σταθερό: Την πείρα μας.
Εμένα ποτέ δεν με συμβούλεψε η πείρα μου…
Ποτέ.
Την απέκτησα, αλλά είναι σαν τα ευρήματα του μουσείου, πίσω από τη βιτρίνα.
Τη βλέπεις, ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά δεν το αποφεύγεις.
Και στο κάτω κάτω της γραφής, το ζητούμενο είναι να γεύεσαι τα πράγματα, έτσι δεν είναι;
Και να αποτυγχάνεις.

"Σε θέλω περιπλανώμενο"


Ήμουν τρελλός κι αγριεμένος
Μου είπε: "Σε θέλω ήρεμο".
Ηρέμησα.
Μου είπε: "Σε θέλω τρελλό κι αγριεμένο".

Ένα κουτάλι αρκεί για να εξαφανίσετε τις μυρωδιές του σκόρδου και του κρεμμυδιού!


Εδώ θα δείτε τον πιο περίεργο τρόπο για να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη μυρωδιά από το σκόρδο και το κρεμμύδι!

Γρίπη και κρυολόγημα: Για πόσες μέρες είναι μεταδοτικά



Με τον καιρό να αλλάζει άρδην από σήμερα και τον χειμώνα να μας “κλείνει το μάτι” πλέον για τα καλά, ολοένα και περισσότεροι από εμάς θα πέσουμε “θύματα” του κρύου καιρού, με το κρυολόγημα και την εποχική γρίπη να είναι οι πιο συνήθεις αιτίες που μας κρατούν στο σπίτι.
Αλλά πόσες μέρες πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι για να μην κολλήσουμε τους άλλους; Και αν κάποιος άλλος είναι άρρωστος, πόσες μέρες πρέπει να “κρατήσουμε τις αποστάσεις μας” από εκείνον, για να μην αρρωστήσουμε και εμείς;

Νικήστε τη μελαγχολία χωρίς φάρμακα

Νικήστε τη μελαγχολία χωρίς φάρμακα

Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να είμαστε κάθε μέρα χαρούμενοι.
Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια  για να είμαστε κάθε μέρα χαρούμενοι. Υιοθετώντας κάποιες μικρές καθημερινές αλλαγές  μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες μέρες

Oι 20 ιστορικές φωτογραφίες που πρέπει να δείτε…

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις», έλεγαν οι Κινέζοι. Και προφανώς έχουν δίκιο, βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες…
 
PHOTO16
Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πολύ δυνατές φωτογραφίεςπου ακολουθούν. Κάποιες από αυτές καταγράφουν μερικά γνωστά ιστορικά γεγονότα ενώ υπάρχουν και κάποιες που είναι πολύ σπαρακτικές.
Ο 86χρονος Κωνσταντίν Πρόνιν, ένας βετεράνος του Β” Παγκοσμίου Πολέμου από τη Λευκορωσία κάθεται σε ένα παγκάκι, στο πάρκο Γκόρκι που βρίσκεται στη Μόσχα και περιμένει τους συντρόφους του, στην επέτειο της Ημέρας της Νίκης.
Ο Κωνσταντίν έρχεται σε αυτό το παγκάκι κάθε χρόνο, την ίδια μέρα. Την ημέρα αυτής της φωτογραφίας (9 Μαΐου 2011) δεν εμφανίστηκε κανείς από την μονάδα του.
PHOTO1

Να τι συμβαίνει όταν ο Πλανήτης Γη βρίσκεται σε κακή διάθεση!

Αρχίζει καταβροχθίζοντας χώρους στάθμευσης, αυτοκίνητα και το έδαφος.

Ένα γιγαντιαίο καταβόθρα έχει καταπιεί ένα πάρκινγκ σε Χαϊκού Κίνα, κατάρρευση στάθμευσης Χαϊκού Κίνα κατολίσθηση, καθίζηση εδάφους Χαϊκού Κίνα, καταβόθρα καταπίνει πάρκινγκ Κίνα Χαϊκού, Ένας άνδρας κοιτάζει σαν τα αυτοκίνητα δει κολλήσει σε μια καταβόθρα που εμφανίστηκαν σε ένα χώρο στάθμευσης μετά το βαρύ βροχοπτώσεις χτύπησε Χαϊκού, Ένα γιγαντιαίο καταβόθρα έχει καταπιεί ένα πάρκινγκ σε Χαϊκού, Κίνα.  Φωτογραφία: Reuter
Μια γιγαντιαία καταβόθρα έχει καταπιεί ένα πάρκινγκ στο Χαϊκού, Κίνα. Φωτογραφία: Reuter
Την ίδια μέρα με το μεγάλο σεισμό της Χιλής μεγέθους 8.3R, στις 16 Σεπτέμβρη 2015, ένα πάρκινγκ στο Χαϊκού, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χαϊνάν στη Νότια Κίνα, κατέρρευσε εξαιτίας μιας μίνι-κατολίσθησης.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!



Το κορίτσι ξενοπηδιέται. Παντρεμένη είναι, με παιδιά, και κάποια στιγμή αποφάσισε να περάσει με κόκκινο. Τι συμβαίνει; Δεν ήταν δύσκολο να διαπιστώσει ότι της αρέσει περισσότερο το σεξ κι όχι μόνον! Θέλει και περισσότερο σεξ. Πιο συχνά.
 
Επόμενο, όπως συμφωνούν οι ειδικοί. Ένα σωρό ειδικοί διαφόρων.. ειδικοτήτων σχετικά με το σεξ, που τους ξέρασε ο τελευταίος αιώνας. Που ερευνούν και μελετούν, που πειραματίζονται και συμπερασματολογούν σχετικά με την ερωτική και σεξιστική συμπεριφορά μας.
 
Επί του θέματος. Γιατί άρχισε να πηγαίνει μ' άλλον η παντρεμένη; Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το γεγονός είναι ότι το γαμήσι το φχαριστιέται περισσότερο η κυρία απ' όσο με τον σύζυγο. Καρατσεκαρισμένο. Επειδή η παράνομη σχέση προκαλεί αυξημένο ερωτισμό. Επειδή η αμαρτία διεγείρει από την εποχή του Αβραάμ και του Ισαάκ.
 
Και όταν η γυναίκα είναι άπιστη, τότε από... σπόντα οφελείται και ο κερατάς σύζυγος!

Τα άστρα δείχνουν χάος μετά τις εκλογές

r24r234r234t


Το απόλυτο χάος «δείχνουν» τα άστρα τόσο για το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Η… αστρολογική «κάλπη» όχι μόνο δεν δίνει αυτοδυναμία σε ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ., αλλά σηματοδοτεί μια σειρά ανατροπών, με νέες εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Οπως αναλύει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και του τελευταίου «ματωμένου φεγγαριού», που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου, ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για επικείμενες εκλογές! «Οσο λανθασμένη ήταν η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20ή Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση. Δεν υπήρχε χειρότερο διάστημα για εκλογές από αυτό, αφού το αποτέλεσμα, αντί να επουλώσει, θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας. Με ανάδρομο Ερμή και μέσα σε εκλείψεις δεν πάμε ποτέ σε εκλογές, Αλέξη Τσίπρα, και ίσως θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό γι’ αυτό!» λέει η κυρία Παπανικολοπούλου.
«Αν η αποχή ήταν κόμμα, ο επικεφαλής της θα ήταν ο πραγματικός νικητής, αφού θα σημειώσει και πάλι υψηλά ποσοστά! Η Ν.Δ. είναι Ζυγός και ο αρχηγός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης Τοξότης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι Λέων και το κόμμα του Τοξότης. Δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και το άνοιγμα της κάλπης θα θυμίζει το απόλυτο θρίλερ των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000, οπότε το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει τις εκλογές με μια διαφορά της τάξεως μόλις 1,05%, με δεύτερο κόμμα τη Ν.Δ.» συνεχίζει η ίδια και εκτιμά: «Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως με μια διαφορά που δεν θα του δώσει αυτοδυναμία».

15 πράγματα που κάνετε ΛΑΘΟΣ όλη σας τη ζωή και ήρθε η ώρα να τα διορθώσετε!


15 πράγματα που κάνετε ΛΑΘΟΣ όλη σας τη ζωή και ήρθε η ώρα να τα διορθώσετε!

Γνωρίζατε πως πολλά καθημερινά αντικείμενα, μέχρι πρόσφατα τα χρησιμοποιούσαμε ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος;

Δείτε ποια είναι αυτά και θα αναθεωρήσετε!

Πώς να γίνετε πιο ελκυστικοί στις γυναίκες, με επιστημονικές αποδείξεις!

Πώς να γίνετε πιο ελκυστικοί στις γυναίκες, με επιστημονικές αποδείξεις!«Γυναίκες, μυστήρια πλάσματα…», μια ατάκα που ακούγεται μέσα σε κάθε αντρική παρέα. Η πλειονότητα των αντρών, παγκοσμίως, προσπαθεί ακόμα να ανακαλύψει τι μπορεί να εξιτάρει το μυαλό μιας γυναίκας, ώστε να τον κάνει ποθητό στα μάτια της. Οι παρακάτω έρευνες θα σας δείξουν πως μπορείτε μέσα από μικρά τεχνάσματα να γίνετε πιο ελκυστικοί στο γυναικείο φύλο… έχοντας δίπλα σας την επιστήμη!
Μελαγχολία στο βλέμμα… και γίνεστε πιο ελκυστικοί!
Μελαγχολία ψηφίζουν οι περισσότερες γυναίκες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας. Όσες συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι οι άντρες, που έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι, ήταν λιγότερο ελκυστικοί σεξουαλικά. Ίσως φταίει η εικόνα του «κακού παιδιού» που αλλάζει τα δεδομένα…
Χαλαρώστε και μην αγχώνεστε με το παραμικρό
Το γυναικείο φύλο ελκύεται από τους λιγότερο αγχωμένους άντρες, υποστηρίζει μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Proceedings of the Royal Society B. Η χαλαρή στάση υποδηλώνει ένα ισχυρό DNA που μπορεί να περάσει και στους απογόνους. Για αυτό, πάρτε μια αναπνοή και απομακρύνετε τις ανασφάλειες ή τους φόβους από πάνω σας…
Ιδρώστε χωρίς κανένα φόβο…

Γιατί η προσφορά μάς κάνει καλό

giati_i_prosfora_mas_kanei_kaloΓιατί η προσφορά προς τους άλλους μας ωφελεί; Πώς η βοήθεια που προσφέρουμε στους γύρω μας μάς δίνει χαρά και πως μειώνει το άγχος; Τελικά, ωφελούμαστε και εμείς τόσο όσο αυτοί που μας έχουν ανάγκη, όταν προσφέρουμε βοήθεια;
  1. Όταν προσφέρουμε στους άλλους, νιώθουμε ευτυχισμένοι
Όταν κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας νιώθουμε χαρούμενοι. Όταν, όμως, κάνουμε κάτι για τους άλλους, νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι. Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Όταν κάνουμε κάτι για τους άλλους γύρω μας, ό,τι και αν είναι αυτό, από έναν καφέ με ένα φίλο που μας έχει ανάγκη μέχρι την προσφορά μας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, νιώθουμε χρήσιμοι. Κάνουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες δίδαγμα και εργαλείο στήριξης για τους άλλους και παραμερίζουμε τις δικές μας έννοιες για λίγο. Έτσι, βλέπουμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά και μαθαίνουμε πως τα περισσότερα προβλήματα έχουν λύση.

Καρύδια, φιστίκια, αμύγδαλα στο μικροσκόπιο

karudia_fistikia_amugdala_sto_mikroskopioΟι ξηροί καρποί αποτελούν έναν ακόμη τρόπο της φύσης για να μας δείξει ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Ενώ μια χούφτα μπορεί να σας κρατήσει χορτάτο μέχρι τον δείπνο, λίγες περισσότερες χούφτες μπορεί να καταστρέψουν εντελώς την όρεξή σας. Και παρόλο που οι ξηροί καρποί είναι μια υγιεινή επιλογή από μόνοι τους, θα γίνουν γρήγορα επιζήμιοι για οποιαδήποτε δίαιτα όταν συνδυαστούν με ζαχαρούχα ή αλμυρά συνοδευτικά. Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στα πλεονεκτήματα τριών ξηρών καρπών για την υγεία σας.
Οι καλύτεροι ξηροί καρποί για τη διατροφή σας
Όλοι οι ξηροί καρποί έχουν ίσες θερμίδες αποτελώντας θρεπτικές προσθήκες σε κάθε δίαιτα. Το μείγμα των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, των πρωτεϊνών και των φυτικών ινών τους θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε χορτάτοι καταστέλλοντας την όρεξή σας.
Τα αμύγδαλα περιέχουν λίγες θερμίδες, και συγκεκριμένα 23 ξηροί καρποί περιέχουν 6 γραμμάρια πρωτεΐνης και 14 γραμμάρια λίπους, 16-18 κάσιους περιέχουν 5 γραμμάρια πρωτεΐνης και 13 γραμμάρια λίπους και 49 φιστίκια Αιγίνης περιέχουν 6 γραμμάρια πρωτεΐνης και 13 γραμμάρια λίπους.

Δείτε ποιοι είναι οι 12 (!) τύποι οργασμού στο σεξ...



Η κορύφωση στην σεξουαλική επαφή, ο οργασμός, είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο βασικός λόγος που όλοι οι άνθρωποι επιδιώκουν το σεξ. Η ψυχική και σωματική ικανοποίηση που μας προσφέρει η σεξουαλική επαφή και ειδικότερα ο οργασμός, είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας.
Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν 12 διακριτά είδη οργασμού; Και όμως, είναι αλήθεια!...
 
Οργασμός του σημείου G: Πολλοί λένε ότι αυτό το μικρό, σπογγώδες σημείο πάνω από το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου είναι ένας “μύθος”. Είναι γνωστό και ως σημείο Graffenberg και αποτελεί την πιο... μυστηριώδη ερωτογενή περιοχή της γυναίκας.
 
Οργασμός από τον ερεθισμό του στήθους/θηλής: Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Science of Relationships, η διέγερση της θηλής ενεργοποιεί μια περιοχή του εγκεφάλου που είναι γνωστή ως γεννητικός αισθητικός φλοιός. Αυτή είναι η ίδια περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιείται και από τη διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκέφαλοι των γυναικών φαίνεται ότι επεξεργάζονται τα ερεθίσματα από τη θηλή και εκείνα από τη διέγερση των γεννητικών τους οργάνων με τον ίδιο τρόπο.

Τα πιο... ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα, σύμφωνα με την επιστήμη



Οι περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι αυτό που “ανάβει” μια γυναίκα και ποια συγκεκριμένα μέρη του σώματός της απαιτούν τη μεγαλύτερή τους... προσοχή. 
Τώρα, Καναδοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι εντόπισαν επιστημονικά τα πιο ερωτογενή σημεία του σώματος της γυναίκας, με βάση τον ερεθισμό από την αφή, την πίεση και τις δονήσεις. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine.
 
Για τις ανάγκες της έρευνας οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ εξέτασαν τις περιπτώσεις 30 γυναικών ηλικίας 18-35 ετών. Εφαρμόζοντας ελαφρύ άγγιγμα, πίεση και δονήσεις, μελέτησαν την αντίδραση της κλειτορίδας της κάθε γυναίκας, των μικρών χειλέων, του κόλπου και του πρωκτού, καθώς και διαφόρων σημείων στο στήθος της και στην θηλή της. Στη συνέχεια συνέκριναν τα όσα βρήκαν με πιο... ουδέτερες περιοχές στο σώμα, όπως ο λαιμός, το χέρι και η κοιλιά.
 
Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν εν πολλοίς αυτό που επιστήμη και άντρες γενικότερα γνώριζαν ήδη για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναικείας ανατομίας:

Αυνανισμός: Τι λένε 5 επιστημονικές έρευνες που πρέπει να ξέρετε



Μπορεί ακόμη και σήμερα ο αυνανισμός να  αποτελεί θέμα ταμπού καθώς πολλοί άνδρες και γυναίκες  εξακολουθούν να αυτό ικανοποιούνται αν και διστάζουν να το ομολογήσουν. Η ραγδαία εξάπλωση του ίντερνετ, αλλά και των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν αύξηση των ατόμων που αυτό ικανοποιούνται
Μάθετε τι έδειξαν πέντε νέες επιστημονικές έρευνες για τον αυνανισμό που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Θρίαμβος!

Alexis Tsipras, Panos KammenosΗ αποχή θριάμβευσε στις χτεσινές εκλογές, αφού σχεδόν ο ένας στους δυο εγγεγραμμένους δεν πήγε να ψηφίσει. Οι Έλληνες φέρθηκαν ώριμα και δεν πήγαν να ψηφίσουν, αφού ξέρουν καλά πια πως η χώρα είναι προτεκτοράτο και ο πρωθυπουργός με την κυβέρνηση είναι διακοσμητικοί.
Η αποχή ήταν το μόνο κόμμα που αύξησε τους ψηφοφόρους του, αφού όλα τα υπόλοιπα -εκτός της Ένωσης Κεντρώων- τους είδαν να φεύγουν τρέχοντας.
Επειδή δεν προβλέπεται ακόμα να σχηματίζεται κυβέρνηση από το κόμμα της Αποχής -που είναι παντοδύναμο και αυτοδύναμο-, κυβέρνηση θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήρε το 17% του εκλογικού σώματος, αλλά, αντί να ντρέπεται -που πήρε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους λιγότερες από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου- πανηγυρίζει.
Μεγάλοι νικητές των εκλογών αναδείχτηκαν αυτοί που έφυγαν μόνιμα στο εξωτερικό και σώθηκαν.
Στους νικητές των εκλογών είναι και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αφού κατάφεραν για μια ακόμα φορά να πουν τα ίδια ψέματα και να πείσουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία είναι πολύ κοντά στα ποσοστά, με αποτέλεσμα τα χάπατα να συσπειρωθούν και να πάνε να δώσουν στα μνημονιακά κόμματα ποσοστό πάνω από 70%, ώστε να μην υπάρχουν αντιμνημονιακές φωνές στη Βουλή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα