Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ >< ΔΙΤΤΟΣ >< ΕΝΙΑΥΤΟΣ


Ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι αυτό το Θεϊκό Ον με το οποίο υπήρξαμε ''Ένα'' κι από το οποίο αποσχιστήκαμε ως όντα, εδώ και +/-26.000 έτη, όταν η Γη και τα ανθρώπινα όντα ήταν Πεμπτοδιάστατα - ένας κόσμος Αγάπης και Φωτός. 
Ο Αδάμ και η Εύα αποσχίστηκαν από τους Ανώτερους Θεϊκούς Εαυτούς τους, όταν προσπαθώντας να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ανθρωπότητας σε μία δύσκολη για το είδος εποχή, έπραξαν ενάντια στη Βούληση τη Κυρίου. Έτσι, από Πεμπτοδιάστατοι κι από την κατάσταση βρώσης των Καρπών του ''Δέντρου της Ζωής'' [ 5η διάσταση - ομοουσία με το Πνεύμα δια της ομοουσίας με το Θεϊκό Ανώτερο Εαυτό], εξέπεσαν στη δυαδικότητα [3η διάσταση - βρώση των Καρπών του ''Δέντρου του Καλού και του Κακού'']. 

Kρατήστε την ψυχή σας Δυνατή & Ακλόνητη...


Πώς να διατηρείτε την εσωτερική σας ειρήνη ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μικρές λύπες ή μεγάλες τραγωδίες υπάρχουν πάντα τρόποι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ευστάθεια. Μάθετέ τους.

Και ξαφνικά εκεί που βαδίζετε στο μονοπάτι της ζωής 

πέφτει ένας κεραυνός εν αιθρία: έρχεστε αντιμέτωποι με το απρόοπτο, την αναποδιά, την κακοτυχία.
Μπορεί να είναι η διάλυση μιας σχέσης ή ενός γάμου. 
 
 
 

Γεννηθήκαμε για να λάμπουμε..Το Ανθρώπινο Στοιχείο είναι η Αγάπη.



Γράφω για Εσένα…για Εμένα…

Αν νιώθεις μόνος…
Αν νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν…
Αν νιώθεις αδύναμος να βγεις από την ψευδαίσθηση του περιορισμού… 
Αν νιώθεις ότι όσα κάνεις επικρίνονται…
Αν νιώθεις ότι έχεις μιαν Αλήθεια μέσα σου, αδύναμη ακόμα να σε οδηγήσει…
Αν διατηρείς, χωρίς να το θέλεις, την ζυγαριά καλού και κακού…

Ο Χρυσός Αριθμός – Η Χρυσή Τομή Ή Χρυσός Λόγος – Η Συμπαντική Αρμονική Σταθερά Φ=1,618 Όπως Προκύπτει Από Το Ομηρικό Κείμενο.



Ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 είναι αυτός με βάση τον οποίον η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα δομεί τον τέλειο ανθρώπινο σκελετό.
Είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ αριθμός της τελειότητας-αρμονίας, είτε άφορα δόμηση ανθρώπινων σωμάτων ,είτε αφορά έννοιες.
Στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 προκύπτει από τις ταυτότητες των [4] πρώτων λέξεων της .
Πριν 2853 χρόνια ο συγγραφέας της Οδύσσειας γνώριζε τον χρυσό αριθμό [Φ].Άλλη μια αποκάλυψη που μας οδηγεί ακόμη πιο κοντά στο συμπέρασμα πως η Οδύσσεια αποτελεί σίγουρα μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού.

Ρόδος...Αστυνομική διάταξη για τη ρίγανη...Απίστευτες Εποχές!!!

Αστυνομική διάταξη για τη ρίγανη...

Αστυνομική διάταξη για την αλισφακιά, την ρίγανη, την κάππαρη, το θυμάρι και άλλα αρωματικά φυτά, εκδόθηκε από το δασαρχείο Δωδεκανήσου!

Αποκλειστικό.Όλος ο σημερινός διάλογος για την ΕΡΤ.




Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τις οποίες και βέβαια θα τις αναφέρουμε για του λόγου το αληθές,παρουσιάζουμε τον σημερινό διάλογο για την ΕΡΤ πριν καν ακόμα αυτός γίνει..

Σύμφωνα λοιπόν με τον περιπτερά του οποίου πελάτης είναι ο τρίτος ξάδερφος του συζύγου της κουνιάδας του κουμπάρου του δεύτερου ξαδέρφου της πεθεράς της δεύτερης γυναίκας του οδοκαθαριστή έξω από το προεδρικό μέγαρο,ο οποίος ρώτησε φρουρό της προεδρικής φρουράς που φυλάει το προεδρικό μέγαρο για το αν οι διάλογοι που θα διαβάσετε είναι αληθινοί, πήρε μια σιωπηρή απάντηση σαν ο φρουρός να συμφωνούσε....

Salt, Sugar, Fat (αλάτι, ζάχαρη, λίπος)

Salt, Sugar, Fat (4)


«Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα», υποστήριζε μια διαφήμιση για πατατάκια. Σύμφωνα με τον David Α. Κessler, πρώην επικεφαλής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δεν είναι απλά διαφημιστικό τρικ αλλά πραγματικότητα.
Εξαιρετικά νόστιμα φαγητά όσα περιέχουν μεγάλες ποσότητες λίπους, ζάχαρης και αλατιού- διεγείρουν τον εγκέφαλο να εκκρίνει ντοπαμίνη, η οποία συνδέεται με το κέντρο ευχαρίστησής του και η ευεξία που προκαλούν τα καθιστά «ακαταμάχητα». Μάλιστα κάποιες φορές κατά τον Κessler ο εγκέφαλος εθίζεται τόσο, που ενεργοποιείται ο νευροδιαβιβαστής ντοπαμίνης απλώς και μόνο στη θέα ενός μπισκότου ή ενός καταστήματος φαστ φουντ και η επιθυμία για φαγητό γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΠΕΔΟ "ΑΛΦΑ"


Είναι σκόπιμο πριν αναλύσουμε το επίπεδο «Άλφα» να πούμε δυο λόγια απλά και κατανοητά για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Τα δύο ημισφαίρια που όλοι γνωρίζουμε αριστερό και δεξιό έχει αποδειχθεί πως σχετίζονται με συγκεκριμένες λειτουργίες και ευθύνονται επίσης για την «κλίση» κάθε ανθρώπου ως προς τις δραστηριότητες του. Το δεξί ημισφαίριο έχει να κάνει με το δημιουργικό τομέα τις τέχνες την συγγραφή, την ποίηση , τη ζωγραφική τη μουσική κλπ. Αυτό το ημισφαίριο είναι που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια καθώς εκεί μέσα πλάθουμε τον κόσμο και τις καταστάσεις που βιώνουμε στο φυσικό επίπεδο.
Τώρα ας φανταστούμε το δεξί ημισφαίριο σαν ένα δωμάτιο
στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε.

Τα 7 κλειδιά για την υλοποίηση θαυμάτων.




 Ευγνωμοσύνη το πρώτο κλειδί υλοποίησης θαυμάτων

Πριν από κάθε σκέψη που εστιάζει σε μια επιθυμία, πριν από έναν οραματισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει μια νοητή εικόνα ευημερίας για το άμεσο μέλλον, πρέπει να κρατήσουμε στο χέρι μας το πρώτο και πιο σημαντικό κλειδί. 

ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ, ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΩ… ΜΠΡΟΣΤΑ !!




ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ;
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ;

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙ- ΕΡΕΒΟΣ-
ΠΙΣΩ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




Αγαπητά ΑΔΕΛΦΙΑ....σε τούτους τους δύσκολους καιρούς....που περνάει η χώρα μας και βιώνουμε οι περισσότεροι κάτοικοί της...προβάλλει σε καθημερινή βάση η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ του πολίτη για το σήμερα και το αύριο της ζωής του.
Οι μηχανισμοί που επέβαλαν  οι «μασόνοι»...παίρνουν σάρκα και οστά...ώστε οι κάτοικοι αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα....να βιώνουν έντονα και μάλιστα ως πρώτοι....ως εξιλαστήριο θύμα.....στον Ευρωπαικό χώρο....την πλήρη ΛΙΤΟΤΗΤΑ σε όλα τα επίπεδά της.
Καλά θα μου πείτε....ότι αυτά τα ξέρουμε και ασφαλώς τα βιώνουμε και στο πετσί μας...αλλά όμως ίσως εκείνο πιθανώς που να σας διαφεύγει είναι...η ΜΕΘΟΔΟΣ που εφαρμόζουν οι «μασονικοί» κύκλοι .....που είναι πολύ απλή και βασίζεται σε πέντε στάδια αντιστοίχως:

ΘΗΣΕΑ.....ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΗΡΩΑΣ;



Γιατί οι ΑΘΛΟΙ του ΘΗΣΕΑ είναι έξι;
ΑΔΕΛΦΙΑ.....το ερώτημα τούτο έχει να κάμει με τον αριθμό έξι(6)-ς-στίγμα.....διότι είναι ο αριθμός της ΨΥΧΗΣ.
Οπότε παρακολουθώντας την ΠΟΡΕΙΑ του ΘΗΣΕΑ αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μία ΠΟΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ.....την οποία οφείλουμε να ομοιάσουμε κάνοντας ΑΘΛΟΥΣ.
Η διαφορά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι ότι ο ΘΗΣΕΑΣ είπαμε συναντά ανθρώπους και όχι τέρατα. Οι ληστές ενσυνείδητα επιλέγουν τη ληστεία για την τρέχουσα ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ τους.
Εκείνο που διακρίνει τον ΘΗΣΕΑ είναι το ΗΘΟΣ, ενώ οι ΛΗΣΤΕΣ ενδεικτικά παίρνουν τη θέση δράσης στις ΨΥΧΕΣ των περαστικών. Οπότε τα ονόματα των ληστών προσδιορίζουν ταυτόχρονα και την ταυτότητά τους.

ΘΗΣΕΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;



Ο Θησέας ΑΔΕΛΦΙΑ...όπως γνωρίζουμε είναι τέκνο του Αιγέως....βασιλιά της Αττικής και της Αίθρας κόρης του Πιτθέως βασιλιάς της Τροιζήνας.
Ο πατέρας του....αφού πήγε στο μαντείο των Δελφών για να λάβει χρησμό, όπου εκεί θα αποκαλυπτόταν ο χρησμός γιατί δεν έκανε παιδί, τελικά....κατόπιν....γεννήθηκε ο λοιπόν ο Θησέας στην Τροιζήνα....κι αυτό έγινε γιατί ο Αιγέας δεν κατανόησε τον χρησμό κι αντί να επιστρέψει στην Αθήνα, πήγε στην Τροιζήνα.....και καθώς συνάντησε τον Πιττακό...εκείνος φρόντισε και η κόρη του συνερεύθηκε με τον Αιγέα .....για να μπορέσει να αυξήσει τη δύναμή του και να κάνει πιο δυνατή συμμαχία.

Μόλις γεννήθηκε λοιπόν....ο Θησέας του απεδόθηκε από τον Πιτθέα λόγω της μη σπίλωσης του κοριτσιού.....να τον τάξει....στον (θεό) Ποσειδώνα.
Από ότι θυμόμαστε στη συνέχεια....προτού αναχωρήσει για το βασίλειό του....ο Αιγέας οδήγησε την Αίθρα σ’ ένα μεγάλο βράχο, όπου υπήρχε ένα μεγάλο κοίλωμα...όπου μέσα έβαλε ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα ξίφος. Όταν λοιπόν ο Θησέας θα μεγάλωνε και αφού είχε χρηστό ήθος...θα τον έφερνε για να παραλάβει τα πέδιλα και το ξίφος του πατέρα του, αφού κυλήσει τη πέτρα...και στη συνέχεια να τον αποστείλει στην Αθήνα.
Ας δούμε πιο κοντά τι μπορεί να σημαίνουν τα ονόματα του πατέρα και του υιού.
ΑΙΓΕΥΣ=Ο προερχόμενος εκ της ΑΙΓΑΣ/ΓΑΙΑΣ/ΑΓΙΑΣ....και οικουμενικής μητέρας.
ΘΗΣΕΑΣ=Ο προερχόμενος εκ της θέσεως των γνωρισμάτων, τα οποία άφησε ο πατέρας του στο βράχο ή αλλιώς εκ της υιοθεσίας του από τον πατέρα του.

Το μεγάλο ερώτημα...μπαίνει «βασανιστικά»...το γιατί ο πατέρας του επέλεξε να του φέρει ο γιος του τα πέδιλα και το ξίφος;
Τι μπορεί αλληγορικά και ερμηνευτικά να σημαίνει τούτο;

ΘΗΣΕΑΣ-ΣΚΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ........ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ...



Βιώνοντας την σημερινή πραγματικότητα ....μου ήρθε ως έμπνευσις και ενθύμησις  ο τέταρτος ληστής ...ενός από τους εξ άθλους του Θησέως ...ο οποίος ήταν εγκατεστημένος εις τας Σκειρωνίδας πέτρας....μεταξύ Μεγάρων και Ελευσίνος....δηλαδή μεταξύ της ακολασίας/Μεγάρων και καθάρσεως/Ελευσίνος.
Ο Σκείρων λοιπόν εδέσποζε του χώρου και υποχρέωνε τους διαβάτας να ανέρχωνται εις το υψηλότερον σημείον δια να του πλύνουν τους πόδας.....(κάτι μου ενθυμίζει τούτο σήμερον)....κι μετά την πράξιν αυτήν τους ελάκτιζεν και πίπτοντες εις την θάλασσαν, επνίγοντο....το οποίον θα πάθομεν κι ΗΜΕΙΣ....εάν δεν ΞΥΠΝΗΣΟΜΕΝ από τον λήθαργον που έχουμε περιπέσει.

Το αξιοπερίεργον ....αυτό μέρος του ληστή ονομάζετο ΧΕΛΩΝΑ.....!
Ούτως λοιπόν...ο ΕΙΡΩΝ ο ΣΚΕΙΡΩΝ, εκ του ύψους του βράχου του....περιέπαιζε τας δυστυχείς αλαζονικάς, διχασμένας και βυθισμένας εις την ακολασίαν ψυχάς.
Εδώ οφείλω να επισημάνω...ότι ο συμβολισμός επισημαίνει τον εξευτελισμόν του ανθρώπινου όντος, το οποίον , εξ αιτίας των προηγούμενων του αδυναμιών, υποχρεούται τώρα να ανέλθη υψηλά, να θαυμάση τα του τοπίου, αλλά να υποχρεωθή να πλύνη όμως τας πόδας του ληστού. Δια της πράξεως του αυτής δηλοί την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΝ του εις τον ληστρικόν εξουσιασμόν της ψυχής του. Και αποκορύφωσις δε της ταπεινώσεως του είναι το λάκτισμα....του ληστού και ο πνιγμός. Η κατακρήμνισις εις τα θαλάσσια ύδατα ορίζει την ΠΤΩΣΙΝ της ψυχής, εις τον αέναον κύκλον των ΕΠΑΝΑΣΑΡΚΩΣΕΩΝ εις κατάστασιν δουλείας και εξευτελισμού.

...Διότι το μυστικόν είναι ότι η ονομασία ΧΕΛΩΝΑ ...εδώ δεν είναι τυχαία.....ΑΔΕΛΦΙΑ...και διά του αναγραμματισμού καθίσταται ΛΕΧΩΝΑ. Ούτως μακρόβιον χερσαίον και θαλάσσιον αμφίβιον ζώον η ΧΕΛΩΝΑ/ΛΕΧΩΝΑ.....είναι το σύμβολον της ΜΑΚΡΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΙΝ και κατ’ επέκτασιν ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΤΑΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΒΙΩΝ.

ΘΗΣΕΑ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Θησέα που είσαι;

Θησέα που είσαι;

ΑΔΕΛΦΙΑ...πριν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ....προβάλλουν και λαμβάνουν χώρα....μέσα μας δύο αντιθετικά πρότυπα...για να γίνει η αντιπαραβολή τους...με το μεν πρώτο να είναι ΘΕΤΙΚΟ...και το δεύτερο ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Το θετικό μέρος μας το δίνει ο ΘΗΣΕΑΣ....ως νεαρός και διανοούμενος μας θέτει τις αρχές της πορείας μας προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ....εξοντώνοντας τους έξι ληστές της ψυχής....γιατί πολύ απλά προ της έναρξης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.....απαιτείται ΑΔΕΛΦΙΑ....η ΚΑΘΑΡΣΗ....από τα πάθη της ψυχής μας...τις ελλείψεις που έχουμε, τις υπερβολές  που τονίζουμε, τις αδυναμίες μας και τις υπερβάσεις.
 Πρωτοστατούν σε όλα αυτά εν εγρηγόρσει.... η ΔΙΑΚΡΙΣΗ και η ΒΟΥΛΗΣΗ μας.

Αριάδνη και Θησέας - αποσυμβολισμός


Σύμφωνα με το μύθο, ο Θησέας συναντά την Αριάδνη,  οδηγό της ψυχής (ψυχοπομπό) και ταυτόχρονα σύμβολο του anima. Κατά άλλους, η Αριάδνη αποτελεί την αντανάκλαση της ψυχής του ανθρώπου – ήρωα (Θησέα).


 Theseus and Ariadne. Sculpture by Adamo Tadolini



Εκείνη είναι που οδηγεί τον ήρωα στο ασυνείδητο, το λαβύρινθο. Ο λαβύρινθος συνδέεται επίσης με τη μήτρα, επομένως με την πνευματική αναγέννηση.

Έχει Ο Ομπάμα Έρπη;

Απλά μια παρατήρηση ...

22.000 ημέρες ευτυχισμένοι μαζί

12824186_ELDERCOUPLE_1365786074952.limghandler (WinCE)

Ο Ντέσμοντ Μόρις, διάσημος ζωολόγος και συγγραφέας πολλών βιβλίων – μεταξύ των οποίων και το πλέον διάσημο «Ο γυμνός πίθηκος» – αποκαλύπτει τα μυστικά μιας ευτυχισμένης μονογαμικής συμβίωσης κι ενός γάμου που διαρκεί 60 χρόνια
Οταν οι Μόρις θέλησαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν τους χρυσούς τους γάμους, αντιμετώπισαν ένα πρακτικό πρόβλημα. Πώς θα δικαιολογούσαν 50 χρόνια αρμονικής συμβίωσης εφόσον η σύζυγος Ραμόνα δήλωνε 49 χρονών; Ετσι, λοιπόν, άφησαν αυτή την επέτειο να περάσει χωρίς να κοινοποιηθεί. Οταν όμως ήρθε η ώρα των διαμαντένιων, έκπληκτοι και οι δύο για το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια, αποφάσισαν ότι θα γιορτάσουν τα 60 χρόνια γάμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και για τους δύο αυτό σήμαινε «μαζί με τα παιδιά». Ετσι οργανώθηκε μια κρουαζιέρα στη Βενετία με τον γιο τους, τη γυναίκα του και τα τέσσερα εγγόνια. Με αφορμή την επέτειο είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ημέρες όλοι μαζί, πράγμα σπάνιο γιατί τo παιδί ζούσε στην Ιρλανδία.

10 ψέματα που ξεγελαστήκαμε να πιστεύουμε


9-lies-tricked

1. Μόνος σημαίνει μοναξιά

«Μόνος» δεν σημαίνει πάντα μοναξιά, και «σχέση» δεν σημαίνει πάντα ευτυχία. Το να είσαι μόνος  δεν προκαλεί τόσο πολύ μοναξιά όσο μια λάθος σχέση. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, κάντε ένα διάλειμμα και περάστε λίγο χρόνο με τον πιο σημαντικό άνθρωπο - τον εαυτό σας. Ψάξτε πρώτα μέσα σας. Εκτιμήστε πόσο μεγάλη αξία έχει ο εαυτός σας. Και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια σχέση που βουλιάζει, θα είστε έτοιμοι να κολυμπήσετε με ασφάλεια.

ΕΡΤ: Της έριξαν «μαύρο» από το Μνημόνιο 1. Του Νίκου Μπογιόπουλου

ΕΡΤ: Της έριξαν «μαύρο» από το Μνημόνιο 1. Του Νίκου Μπογιόπουλου


Ολα ήταν προσχεδιασμένα, προκαθορισμένα, προμελετημένα και προσυμφωνημένα.

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.
Επειδή, όμως, το ψέμα και η συγκάλυψη έχουν κοντά ποδάρια, κάποιος πρέπει να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια για όλα όσα έχουν υπογραφεί στο Μνημόνιο ΙΙΙ και στις επικαιροποιήσεις των προηγούμενων Μνημονίων.

Νέα Τάξη Πραγμάτων που μας κούναγε και δεν μας έφερνε και τούμπα.



'Νέα Τάξη Πραγμάτων'' παντού,μας κυβερνάει μια φανταστική και υποτιθέμενη ελίτ η οποία είναι ερπετοειδής,πίνουν αίμα,έχουν τον απόλυτο έλεγχο,την εξουσία,το χρήμα,εδώ οι συνωμοσιολόγοι με την θεωρία αυτή κυριολεκτικά δίνουν ρέστα.

Οι πολιτικοί κυρίως αντιπολίτευσης,(αν γίνουν κυβέρνηση θα σταματήσουν) μιλάνε συνεχώς για ''Νέα Τάξη Πραγμάτων'' το ίδιο και θρησκευτικοί ηγέτες,ο κόσμος αναλώνεται στο κυνήγι των συνωμοσιών που έχει στήσει η ''Νέα Τάξη Πραγμάτων'',έλεγχος των μαζών,εγκατάσταση παγκόσμιας κυβέρνησης,ενιαίο νόμισμα,μια ενιαία θρησκεία κλπ..Νομίζουμε ότι καταργείται η προσωπική μας ελευθερία και η Δημοκρατία,η ποια;;..Είναι γελοίο να μιλάμε για δημοκρατία,αυτή έχει εξαλειφθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια...Το ότι λέμε ότι θέλουμε αυτό δεν σημαίνει απόλυτα ούτε ελευθερία ούτε δημοκρατία.

Διάστρεμμα: άμεση βοήθεια

Διάστρεμμα: άμεση βοήθεια
Η σωστή αντιμετώπιση ενός διαστρέμματος τις πρώτες ώρες μετά τον τραυματισμό μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνο αποκατάστασης.
Κατά συνέπεια μεώνει τον πόνο και την ταλαιπωρία του τραυματία.
Αν έχετε στο μυαλό σας τα αρχικά ΚΑΠΑ, είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για το τραυματισμένο σας μέλος.

Στον άγνωστο άνθρωπο που βαδίζει μόνος!



Αγαπημένε άνθρωπε
Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω
παρά μόνο να προσθέσω...
Να προσθέσω μόνο θέλω
τούτα τα ταπεινά λόγια:

Αρωματικά ταξίδια

Αρωματικά ταξίδια


Ένα άρωμα συνδυάζει νότες βάσης, καρδιάς και υψηλές νότες.
Σε μια τηλεοπτική σειρά, το Nip Tuck, μια γυναίκα πανέμορφη και τυφλή, πιάνει το χέρι του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών γιατρών και του αναλύει το άρωμα που φοράει. Του μιλάει για τις υψηλές νότες, τις μεσαίες και τις νότες βάσης. Και τις συνδέει με την προσωπικότητά του...
Οι υψηλές νότες είναι οι πιο ελαφριές, αυτές που δίνουν την πρώτη εντύπωση ενός αρώματος και εξατμίζονται γρήγορα λόγω της μεγάλης πτητικότητάς τους. Οι μεσαίες ή νότες καρδιάς τις περισσότερες φορές είναι λουλουδάτες και διαρκούν λίγο περισσότερο. Τέλος, οι νότες βάσης είναι βαριές, δίνουν την τελευταία εντύπωση του αρώματος και χρησιμοποιούνται για να σταθεροποιήσουν το αποτέλεσμα.

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν στο χώμα - κάνει καλό!


Στην ηλικία μεταξύ δύο και τριών χρόνων, τα περισσότερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη αγάπη για το παιχνίδι στα χώματα! Μπορούν να περάσουν ώρες σκάβοντας, μεταφέροντας χώμα και λάσπη από την μία μεριά στην άλλη, φτιάχνοντας βουναλάκια χώματος ή …κουλουράκια λάσπης, μέχρι να μπορείς να βρεις χώμα σε κάθε σημείο του σώματός τους, από τα μαλλιά και τα αυτιά, μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών.

Το παραμύθι της γυναικείας απελευθέρωσης είναι πραγματικότητα

Της Παρθένας Τσοκτουρίδου.
«Μια όμορφη πριγκίπισσα», μας λέει το παραμύθι, « χάνει τη χρυσή της μπάλα». (Χάνει δηλ. τον εαυτό της).
 Ένας βάτραχος συμφωνεί να της τη φέρει, αν εκείνη υποσχεθεί, σε αντάλλαγμα, να τον αφήσει να παίξει, να φάει και να κοιμηθεί μαζί της. (Τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί ένας άντρας;. Ο νους του στην εκμετάλλευση!!!...)
 Η πριγκίπισσα συμφωνεί, αλλά αμέσως μετά ξεχνάει την υπόσχεσή της. (Ως συνήθως!... Γυναικείο χούι!... Ε, τι να κάνουμε;.. Έτσι είναι οι γυναίκες!)
Ο βάτραχος την ακολουθεί και απαιτεί από εκείνη να την τηρήσει. («Ο επιμένων νικά», σκέφτεται).
Ο βασιλιάς συμφωνεί με τον βάτραχο και απαιτεί κι εκείνος παρεμβαίνοντας στην υπόθεση, η κόρη του να τηρήσει το λόγο της. (Ανδρική οικειότητα των αντρών στο θέμα της εκμετάλλευσης των γυναικών!!!)

10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ


Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να βγάζει καπνούς ενώ είσαι ακινητοποιημένη στην κίνηση; Έχεις νιώσει την πίεσή σου να χτυπάει κόκκινο όταν το μικρό σου αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί και να εφαρμόσει τα όσα του λες; Έχεις βγει ποτέ εκτός εαυτού γιατί ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει; Τότε, μάλλον, ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει θυμός!
Ο θυμός είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα και χρειάζεται να τον εκφράζουμε. Ωστόσο, έχει μεγάλη σημασία τόσο για την ψυχική μας υγεία, όσο και για τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, να τον διαχειριζόμαστε σωστά.
Μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του θυμού:

Πες μια και καλή αντίο στην κυτταρίτιδα με κανέλα!


Η φύση γίνεται σύμμαχος ακόμα και για το πιο επίμονο γυναικείο πρόβλημα…

Πριν βγεις στην παραλία, φτιάξε μόνη σου ένα θαυματουργό λάδι με βασικό συστατικό την κανέλα και δεν θα πιστεύεις σε πόσο γρήγορο χρονικό διάστημα θα εξαλείφει το πρόβλημα σου με την κυτταρίτιδα.

Στ’ αργαλειά της πείνας και του φόβου – υφαίνουν το κακό ολωνών.(Τίτος Πατρίκιος)


Του Πασχάλη Τσολάκη


Αυτοί που διαφεντεύουν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο, αυτοί που νομοθετούν και στηρίζουν αποφάσεις που ισχυροποιούν τους δυνατούς , ματώνοντας την κοινωνία, το κάνουν γιατί το σύστημα φρόντισε και φροντίζει, να μην έχουν οικονομικές ανάγκες και υποχρεώσεις παρά μόνο παροχές, προνόμια και εξουσιαστικά οφίκια.

Φροντίζει να μην νιώθουν ανασφάλεια και φόβο προστατεύοντας τους άριστα με νόμους και με όπλα. Φροντίζει να μην κουράζονται και τους παραχωρεί υπηρετικό προσωπικό, που το δημόσιο πληρώνει.

Για όλους αυτούς ο ποιητής, με τον δικό του δεικτικό τρόπο γράφει: Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία, σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους, θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

“Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει… ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ”

“Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει… ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ”

Έχετε μια χρόνια εκφυλιστική ασθένεια; Αν ναι, το πιο πιθανό είναι ότι σας έχουν πει «είναι όλα στο μυαλό σου»
Ίσως αυτό να μην είναι και τόσο μακριά από την αλήθεια… γιατί η ρίζα του προβλήματος μπορεί να είναι στο στόμα σου.
Υπάρχει μια κοινή οδοντιατρική διαδικασία, την οποία σχεδόν κάθε οδοντίατρος θα σας πει ότι είναι απολύτως ασφαλής, παρόλο το γεγονός ότι οι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει για περισσότερο από 100 χρόνια.
Κάθε μέρα στις Η.Π.Α. μόνο λαμβάνουν χώρα 41.000 τέτοιες οδοντιατρικές διαδικασίες. Οι ασθενείς πιστεύουν ότι αυτές είναι απολύτως ασφαλείς και διορθώνουν μόνιμα το πρόβλημά τους.
Ποια είναι λοιπόν αυτή η οδοντιατρική διαδικασία;

5 βήματα για την πρόληψη των πόνων της μέσης!


Η οσφυαλγία έχει πολλές και διαφορετικές αιτίες. Μεταξύ αυτών είναι και η φυσιολογική φθορά που έρχεται με τα χρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρούμε τη μέση μας υγιή και δυνατή. Η πρόληψη πάντα, είναι ό,τι καλύτερο.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου


Η Πανσέληνος γίνεται στις 23-6-13, ώρα 2.32μ.μ. (θερινή) στη 2ο του άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω και στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε γι’ αυτήν γίνεται στον 3ο-9ο οίκο, οίκους που συνδέονται με κάθε μορφή επικοινωνίας.

Ο ωροσκόπος του ωροσκοπίου της Πανσελήνου είναι στις 15ο Ζυγού και στο M/C στις 17ο Καρκίνου. Την ημέρα εκείνη οι άλλοι πλανήτες βρίσκονται στις εξής θέσεις:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα