Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συζήτηση με τον Ορφέα


Ο γλάρος Ορφέας
Ήρθε η ανατολή να της ξυπνήσει μνήμες του χτες, την καλημέρισε κι ένοιωσε την ανάγκη να τον αναζητήσει στην ακροθαλασσιά…Αγαπημένε μου σοφέ γλάρε Ορφέα σε χρειάζομαι γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα..
-Μικρή μου οι απαντήσεις είναι μέσα μας αλλά έλα εδώ κάθισε πλάι μου. Πόσο μου έλειψες εσύ κι οι κουβέντες μας. Μίλα μου άνοιξε μου την καρδιά σου..
-Πες μου για την ΑΛΗΘΕΙΑ καλέ μου Ορφέα. Γιατί οι άνθρωποι την φοβούνται γιατί δεν λένε αλήθειες κοιτάζοντας στα μάτια ο ένας τον άλλο; Γιατί;
-Μικρή μου η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ποιο όμορφο και δυνατό. Είναι υπέροχο

Τελεία και παύλα: Το αριθμητικό σύστημα των Μάγια και το μηδέν


Maya_num._

Τελεία και παύλα:

Το αριθμητικό σύστημα των Μάγια και το μηδέν


Μικρή αναδρομή

Spirits_of_the_MayansarchitectureΟι Μάγια, λαός ινδιάνων της κεντρικής Αμερικής, είχαν αναπτύξει έναν από τους λαμπρότερους πολιτισμούς στο Δυτικό ημισφαίριο.  Από τα αρχαιολογικά μνημεία που διασώθηκαν μέχρι σήμερα, βγαίνει το συμπέρασμα πως ο πολιτισμός τους ήταν εφάμιλλος με γνωστούς πολιτισμούς της αρχαιότητας, όπως, της Ελλάδας, της Αιγύπτου, της Ινδίας κ.ά. Η αρχιτεκτονική τους ήταν αξιοθαύμαστη, καθώς περιλαμβάνει πυραμοειδείς ναούς, πέτρινα σπίτια και κομψά σχέδια, γλυπτά, αλλά και ζωγραφιστά, γεγονός που αποδεικνύει πως είχαν αναπτύξει τέχνες όπως, γλυπτική και ζωγραφική. Είχαν κάνει σημαντικά βήματα και στην ιατρική επιστήμη. Είχαν επιτεύξει μια συναρπαστική και εντυπωσιακή κοινωνικοοικονομική πολυπλοκότητα, κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από την Ισπανική κατάκτηση. 

2012: Έτος τέλους ή αρχής; - Μέρος 1ο


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
2νται κΑυτή την εποχή, σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το έτος 2012. Προσπαθώντας να προσεγγίσουν το θέμα αυτό, διάφοροι δημιουργοί, γυρίζουν ντοκιμαντέρ και ταινίες, ενώ γράφονται διάφορα βιβλία, πολλές φορές με υπερβολικό και αμφισβητούμενο περιεχόμενο. Σκόπιμα πλέον εξάπτεται η περιέργεια του κόσμου ώστε να ανέβει η δημοτικότητα του θέματος. Διότι πάνω σε αυτό αναπτύσσεται ένα πολύ επικερδές εμπόριο. Βλέπουμε λοιπόν να πωλούνται καταναλωτικά αντικείμενα όπως μπλουζάκια, ρούχα και άλλα προϊόντα που γράφουν 2012 και διάφορα μηνύματα. Προωθούνται επίσης υπηρεσίες όπως κατασκευή καταφυγίων, πώληση διαμερισμάτων με "room service"  υπό κατασκευή, ή ήδη έτοιμα καταφύγια. Τελειωκοσμικές θρησκευτικές οργανώσεις υπόσχονται έναντι αδράς αμοιβής επαφή με το θεό για προνομιακή μεταχείριση και αναίμακτο και χωρίς πόνο τέλος, πνευματική προετοιμασία και ανάταση έναντι του τέλους κ.λ.π.

O ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


 γράφει η Luna

ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ  ‘’ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΥ Ή ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ’’.

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Η αφήγηση του Κριτία για την νήσο "Ατλαντίδα"



Όλοι έχουμε ακούσει για την χαμένη Ατλαντίδα, την ένδοξη αυτή πόλη που, παρά τα μεγάλα τεχνολογικά και τα άλλα επιτεύγματα, καταστράφηκε από μεγάλους σεισμούς και πλημμύρες. Οι πλείστοι, γνωρίζουν επίσης, ότι αυτή η ιστορία φθάνει στις μέρες μας μέσα από τα κείμενα του Πλάτωνα και συγκεκριμένα τους διαλόγους Τίμαιος και Κριτίας. Τα γραπτά του Πλάτωνα, αποτελούν μάλιστα την μοναδική βιβλιογραφική πληγή που υπάρχει για αυτήν την ιστορία. Η ύπαρξη της Ατλαντίδος αναφέρεται σε ένα διάλογο μεταξύ του Σωκράτη, του Κριτία, του Τίμαιου και του Ερμοκράτη.

Αυτόν τον διάλογο θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε εδώ στο Ελληνικό Αρχείο

ΘΗΡΑ 1613 π.Χ.: Η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου που γνώρισε η Ανθρωπότητα



Νέα δεδομένα στη χρονολόγηση της έκρηξης και στις συνέπειές της σε Μινωικό – Αιγυπτιακό Πολιτισμούς. 
Συνέντευξη του ηφαιστειολόγου δρ Γιώργου Βουγιουκαλάκη.

Ήταν άνοιξη (κι αυτό αποδεικνύεται από σπόρους και γυρεόκοκκους, που βρέθηκαν στην ηφαιστειακή τέφρα) του 1.613 π.Χ., όταν έγινε η μεγαλύτερη έκρηξη ηφαιστείου, που έχει γνωρίσει η Ανθρωπότητα τα τελευταία τουλάχιστον 10.000 χρόνια, η οποία κατάστρεψε ολοσχερώς τη Θήρα και τα κοντινά νησιά σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.

Από την έκρηξη σηκώθηκαν παλιρροϊκά κύματα, τα οποία σάρωσαν τις

Ο Άνθρωπος, το Κτήνος και η Αρετή (ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ)

  Λουίτζι Πιραντέλλο 
Μια απάτη που γίνεται στο όνομα της αρετής και μια απιστία που υπηρετεί τη συζυγική πίστη. Οι αντιφάσεις της κοινωνικής ζωής
Η μικροαστική ιδεολογία ξεμασκαρεύεται με τα ίδια της τα μέσα, με τη δική της λογική και με τα δικά της επιχειρήματα. Κοινός παρανομαστής η υποκρισία

Τι συμβαίνει όταν υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες συγχωνεύονται ; (ΒΙΝΤΤΕΟ)




Αυτή η κινούμενη εικόνα, η οποία δημιουργήθηκε απο  υπερυπολογιστές στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, δείχνει  για πρώτη φορά τι συμβαίνει στα μαγνητισμένα νέφη αερίου που περιβάλλουν υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες, όταν δύο από αυτες συγκρούονται.

Η προσομοίωση δείχνει τα μαγνητικά πεδία να

ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας




Με την ενεργοποίηση του Ισλαμικού Τόξου, σειρά έχει το Χαλιφάτο, κατόπιν φανερά το 4ο Ράιχ που μάλιστα έρχεται καλπάζοντας. Πρώτα θα σαρωθούν όλα τα Αραβόφωνα μουσουλμανικά κράτη, (έγινε ήδη στην Αίγυπτο, Λυβίη, Σομαλία, Υεμένη κλπ. και το παλεύουν στην Συρία ) προτού εμφανιστεί ο … Χαλίφης ! Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν. Τους τα δίνουμε όλα μόνοι μας. Την Ομόνοια, τα … γιουσουφάκια … τα χανουμάκια … κι όσοι αντιστέκονται, πολεμάνε με τα καλαμάκια του φραπέ από τις πλατείες και το φέισμπουκ !
Ετσι πολεμούν οι νεοέλληνες; Ετσι πολέμησαν αυτοί που θαυμάζουμε; Όχι φυσικα. Οι Νεοελληνες προτίμησαν να εκφυλίζονται και αντιεξελίσσονται σε πιθηκοειδή,

Γιατί χρειάζεται υπερυπολογιστής στη Σελήνη


 selini_stathmos  

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ πρότειναν να εγκατασταθούν στη Σελήνη υπερυπολογιστής και κεραίες με τη βοήθεια των οποίων θα είναι δυνατή η συγκέντρωση και επεξεργασία πληροφοριών από τις διαστημικές συσκευές.

 Κατά τη γνώμη τους, οι επίγειοι Σταθμοί τηλεπικοινωνίας στην Καλιφόρνια, την Ισπανία και την Αυστραλία λειτουργούν

Ύδατα από την Αρκτική ξεχειλίζουν και ψύχουν την Ευρώπη

artiki  

Βρετανοί επιστήμονες παρατήρησαν πως μια τεράστια λίμνη ψυχρού νερού από τον Αρκτικό Ωκεανό επεκτείνεται και θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες στην Ευρώπη μέσω της επιβράδυνσης του Ρεύματος του Κόλπου του Μεξικο

Συγκεκριμένα, επιστήμονες από το University College του Λονδίνου και το Εθνικό Κέντρο Ωκεανογραφίας της Μεγάλης Βρετανίας μέτρησαν το επίπεδο της στάθμης των υδάτων από το 1995 ως το 2010 και ανακάλυψαν

Οι άλλοτε κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ δραπετεύουν στο Χάρβαρντ

Οι άλλοτε κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ δραπετεύουν στο Χάρβαρντ

 harvard  

Κορυφαίοι πρωταγωνιστές της διετούς διακυβέρνησης Παπανδρέου έχουν αποκτήσει προσανατολισμό προσωρινής... αυτοεξορίας σε διάσημα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 

Και συγκεκριμένα των

Μυστήριο στον βυθό, Εξωγήινο σκάφος ή μυστικό όπλο των Ναζί; (ΒΙΝΤΕΟ)


baltiki  

Όταν εντοπίστηκε για πρώτη φορά το περίεργο αντικείμενο στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, πολλοί πίστευαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα UFO το οποίο συνετρίβη στα νερά μεταξύ της Σουηδίας και Φινλανδίας, ενώ έμοιαζε πολύ στο Star Wars Millennium Falcon.

Όμως πλέον ήρθε στο προσκήνιο και μία ακόμη θεωρία: Θα μπορούσε να ήταν μέρος μίας μυστικής αντι-υποβρυχιακής συσκευής των Ναζί;

Σύμφωνα με την Ρωσική εφημερίδα Pravda, ένας συνταξιούχος πρώην αξιωματικός σουηδικού

Πόσα γνωρίζετε για την τεστοστερόνη


tetosterone  

Η έννοια του ανδρισμού είναι συνυφασμένη με τη γνωστή ορμόνη τεστοστερόνη. 

Οι πλέον τυπικές ανδρικές συμπεριφορές συνδέονται με την ορμόνη αυτή, ενώ θεωρείται και υπεύθυνη για προβληματικές εκδηλώσεις, όπως η επιθετικότητα. 


Τα βρέφη έχουν την δυνατότητα να διακρίνουν το καλό από το κακό;


moro  

 Σύμφωνα με μία νέα έρευνα ψυχολόγων του πανεπιστημίου Yale στο Connecticut τα βρέφη χαρακτηρίζονται από έναν βασικό κώδικά ηθικής και μπορούν να διακρίνουν το καλό από το κακό.


Που το πάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Που το πάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

neworder  

 Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και εκείνοι που τις αρνούνται πεισματικά.

 Όσο όμως δύσπιστος και να είναι κανείς οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα.

Μολύνεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων - Για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην κινητή τηλεφωνία;





To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.


Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.


Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... 

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

agia sofia   

Του ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφου –Συγγραφέα-Τουρκολόγου 


Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές..

προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες….

Πύραυλοι, άστρα, ψυχρός πόλεμος - ή ψυχρό ντους: η ευρώπη γίνεται ξανά θέατρο στρατιωτικών αντιπαραθέσεων

Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 4 - Μια Νέα Ελπίδα (© Twentieth Century Fox / LucasArts)


 

...Eίναι αδύνατο να αποδεχτούμε την εμφάνιση νέων, αποσταθεροποιητικών όπλων υψηλής τεχνολογίας... μια νέα περιοχή αντιπαραθέσεων, ειδικά στο διάστημα.

Ραδιενεργή βόμβα μέσα στα σπίτια μας

 - Ποιες περοχές της Ελλάδας κινδυνεύουν περισσότερο


ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ


Το ραδόνιο 222 εμφανίζει υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης στα ελληνικά σπίτια, προκαλώντας καρκίνο των πνευμόνων, πονοκεφάλους, ημικρανίες. ακόμα και κατάθλιψη. Το όλο πρόβλημα επιτείνει ο ραδιενεργά μολυσμένος σίδηρoς, που υποστηρίζεται ότι εισάγεται από πρόσφατα μολυσμένες περιοχές και χρησιμοποιείται σε σύγχρονες οικοδομικές κατασκευές.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις (αλλά και συγκεκριμένες μεtρήοεις) ένας μεγάλος αριθμός κατοικιών στην Ελλάδα λειτουργούν ως «πυρηνικές βόμβες», με αριθμό θυμάτων που παραμένει ανεξέλεγκτος.
Αιτία, το

Ψυχικοί επηρεασμοί του ανθρώπου


Ο φόβος είναι ο ανασταλτικός παράγοντας της ανθρώπινης βούλησης. Οι συνεργαζόμενοι με τους αποστάτες κυβερνήτες, σας έχουν δημιουργήσει πλέγματα προκλήσεις τρόμου και ελέγχου του μυαλού σας. Οι τεχνολογίες ελέγχου του μυαλού, δόθηκαν στους κυβερνήτες σας από τους αποστάτες.

Απώτερος σκοπός τους είναι να αποδυναμώσουν επί καθημερινής βάσεως τη δυνατότητα κάθε ανθρώπινης αντίστασης, με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν επί μονίμου βάσεως αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.

Επιθυμούμε να αποκαλύψουμε τη σκοτεινή συνωμοσία και να ελέγξουμε όλες τις περιπτώσεις μεταδόσεις φόβου, φανερές και συγκεκαλυμμένες και να σας προστατεύσουμε από τις επιθέσεις τρόμου που προγραμματίζουν οι ΗΠΑ.

Η Αρμονία των Αντιθέτων

Η Αρμονία των Αντιθέτων

hraklitos  

25.τὸ ἀντίξουν συμφέρον καὶ ἐκ τῶν διαφερόντων καλλίστην ἁρμονίαν (καὶ πάντα κατ' ἔριν γίνεσθαι).
Το αντίθετο συγκλίνει, και απ' τις διαφορές (γεννιέται) η πιο όμορφη αρμονία, και τα πάντα γίνονται με τη διχόνοια.


Εντοπίζοντας την Αρχή της Πανεπάρκειας






Αυτή η σημείωση κάνει μια μικρή αναφορά στις διδασκαλίες
περί αφθονίας που έχουν γίνει γνωστές μέσα από τα κανάλια της Διαχρονικής Σοφίας
- και οι οποίες έχουν προσαρμοστεί από το δυτικό πολιτισμό και έχουν επανερμηνευτεί
ως πνευματική μεταφυσική.

 Η έννοια της πανεπάρκειας ήταν ουσιαστικά μία δομική
λίθος όλων των φιλοσοφικών και θρησκευτικών συστημάτων (στην αρχική τους μορφή)
μέχρι το δεύτερο αιώνα μ.Χ., όταν ο πόλεμος ενάντια στην αυτογνωσία και στην
αυτοστήριξη ξεκίνησε.

Οι αρχαίοι δίδασκαν ότι η κατανόηση του εαυτού ήταν

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»
ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Οι περισσότεροι έχουμε πλέον πειστεί ότι ζούμε μέσα σε ένα Matrix. Αυτό το Matrix δεν είναι απλά ο τρόπος που μπορεί να περνάμε την καθημερινότητά  μας, ούτε οι συνήθειές μας. Είναι ολόκληρο το σύμπαν που μας περιβάλλει. Είναι όλο το ηλιακό μας σύστημα, οι γαλαξίες, τα νεφελώματα, αυτά που βλέπουν τα μάτια μας και αυτά που βλέπουν οι μηχανές μας.

Οι επιστήμονες αποδέχονται αυτή την άποψη και έχουν κοινοποιήσει αρκετές αποδείξεις πάνω σ’ αυτό το θέμα. Συγκεκριμένα οι αστροφυσικοί Μ. Δανέζης και Σ. Θεοδοσίου στο βιβλίο τους "Κοσμολογία της Νόησης" γράφουν:

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ video



Συνείδηση είναι η νοητική δυνατότητα ενός οργανισμού η οποία του επιτρέπει, σε προέκταση των αισθήσεών του, να γνωρίζει και να κατανοεί τον εαυτό του, το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα του και να έχει το δυνατόν την αίσθηση της «θέσης» και της σημασίας του στον κόσμο καθώς και του αντίκτυπου των πράξεών του.

Ελληνο-Ατλαντικός Πόλεμος. Επιστημονική Φαντασία ή Πραγματικό Γεγονός;


Παραθέτουμε το επίμαχο σημείο από τον Τίμαιο του Πλάτωνα το οποίο αναφέρει τον πόλεμο μεταξύ της Αθήνας και των Ατλάντων σύμφωνα με τις περιγραφές των Αιγύπτιων ιερέων στον Σόλωνα.

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των ιστορικών – ερευνητών το απορρίπτουν ως παραμυθάκι του Πλάτωνα δημιουργείται το εξής ερωτηματικό. Πως είναι δυνατόν άτομα όπως ο Πλάτων που σημάδεψαν τη παγκόσμια φιλοσοφία να έχουν τέτοιες διακυμάνσεις υψηλής νοημοσύνης και βλακείας ώστε να εφευρίσκουν παραμύθια; Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ελάχιστα πειστικός .
Η μήπως είχαν πρόσβαση σε γνώση η οποία έχει «χαθεί» σήμερα; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα δοθεί στο μέλλον.

Παραθέτουμε το κείμενο. Πλάτων Τίμαιος 22-25.

“…Εκεί λοιπόν (στην Αίγυπτο) όταν επήγαν

Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρόνων θα ξεκινούσα από τις κορφές των βουνών, αντάρτης, ληστής, πειρατής...



Αν ξαναγινόμουν είκοσι χρόνων θα ξεκινούσα από τις κορφές των βουνών, αντάρτης, 

ληστής, πειρατής, ν’ ανοίξω τα μάτια εκείνων που δέχονται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα τους, 

όσο και κείνων που εθελοτυφλούν. 


Όχι, η επανάστασή μου δε θα στρεφόταν κατά του καταστημένου και του συστήματός 

του, αλλά εναντίον εκείνων

Τα Άθραυστα Αγόρια


Τα «Breaker boys” ήταν τα αγόρια που δούλευαν στα ανθρακωρυχία της Αμερικής και της Αγγλίας . Στην έξαρση της εξόρυξης του ορυκτού αυτού πλούτου οι επιχειρηματίες βρήκαν πολλά και φθηνά εργατικά χέρια μέσα από τις εκατομμύρια φτωχές οικογένειες των βιομηχανικών αυτών χωρών. Στα μέσα του 1860 ξεκίνησε αυτή η απίστευτη εκμετάλλευση παιδιών τα οποία αντιμετωπίζονταν, παρά την ηλικία τους, ως ενήλικοι εργάτες.

EXOYN ANAKAΛΥΨΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ;‏

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ανθρωπότητας φαίνεται πως απαντούν Ρώσοι επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν πως από το 1982, έχουν απαθανατίσει «αντικείμενα» στην επιφάνεια του πλανήτη Αφροδίτη, που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar SystemResearch, Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να «τραβήξουν» φωτογραφίες εξωγήινης ζωής στη Αφροδίτη από το 1982.

Στα χέρια του Γρ. Πεπόνη η «λίστα Λαγκάρντ» με τους 2.000 καταθέτες του εξωτερικού


Στα χέρια του Γρ. Πεπόνη η «λίστα Λαγκάρντ» με τους 2.000 καταθέτες του εξωτερικού  


Ενώ εντός 48 ωρών παραδίδεται αναφορά στην Εισαγγελία ΑΠ για τη λίστα των 36 πολιτικών προσώπων... 

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, από τον γγ του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, έχει περάσει η λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» με τα περίπου 2.000 ονόματα Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό και ειδικότερα σε ελβετικές τράπεζες.

Vimana ιπτάμενη μηχανή 5.000 ετών, ανακαλύφθηκε στο Αφγανιστάν



Τι προκάλεσε την ξαφνική εισροή των πιο ισχυρών ηγετών του Δυτικού κόσμου στο Αφγανιστάν; Ηταν η ανακάλυψη από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες αυτό που περιγράφουν ως Vimana παγιδευμένο σε ένα «Χρονικό Πηγάδι». Το πηγάδι προκάλεσε την «εξαφάνιση» τουλάχιστον 8 Αμερικανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να το αφαιρέσουν από την σπηλιά όπου ήταν κρυμμένο κατά υπολογισμούς τουλάχιστον 5.000 χρόνια.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ (Ε'1 - Η'6)



ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα