Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ(Βίντεο)



Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ξεχάστε από εδώ και πέρα τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής  φυσικών προϊόντων διατροφής. Μέχρι τώρα είχαμε την γνωστή μονσάτο που προσπαθούσε να μας επιβάλει μεταλλαγμένα τρόφιμα  και η ίδια υποχρέωνε τους παραγώγους να αγοράζουν μόνο τους δικούς της σπόρους.
Τώρα με αφορμή την εξάπλωση της θανατηφόρας επιδημίας του κοροναϊού η Νέα Τάξη βρήκε την χρυσή ευκαιρία να αρχίσει να επιβάλει πλέον ολοκληρωτικά  τους δικούς της δηλητηριώδεις διατροφικούς κανόνες με πρώτο στάδιο εφαρμογής αυτών των κανόνων που τώρα προορίζονται να εφαρμοστούν σε παγκόσμια κλίμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήδη όρχησαν να απαγορεύουν  τις ιδιωτικές  κτηνοτροφικές μονάδες παραγωγής και να απαγορεύονται παράλληλα η παραδοσιακή καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων με την δικαιολογία του κινδύνου μετάδοσης του κοροναϊού.
Το μεγάλο παιχνίδι  δηλητηριασμού της ανθρωπότητας μπαίνει πλέον σε εφαρμογή.
Το σχέδιο προβλέπει μετά την εμφάνιση του κοροναϊού και την χαλάρωση της έντασης που έχει δημιουργήσει την εμφάνιση ενός νέου πιο θανατηφόρου, ο οποίος με τον τρόμο που θα προκαλέσει καθώς θα μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς όπως ο κοροναϊος και ίσως και πιο ταχύτερα, θα διευκολύνει πιο πολύ την επιβολή των νέων τρόπων διατροφής του παγκόσμιου πληθυσμού.
Στα παρακάτω βίντεο, ειδικοί ερευνητές που επικαλούνται κυβερνητικές πήγες και κυρίως κυβερνητικά έγραφα προβάλλουν με τον πιο παραστατικό τρόπο όλη αυτήν την διαδικασία  επιβολής  των νέων διατροφικών συνηθειών. Ο βασικός σκοπός, σταδιακή μέσω τις διατροφής των νέων προϊόντων  της δυνατότητας του ανθρώπου να σκάφτεται και τις τελικής εξόντωσης του.
Ενδεικτικό σημείο αυτήν της αρχομένης διαδικασίας είναι οι εικόνες που βλέπουμε. Συχνά παράγωγοι να αναγκάζονται να πετούν τα προϊόντα τους όπως γάλα, λαχανικά , εσπεριδοειδή ή και να τα καταστρέφουν οι ίδιοι γιατί δεν τους δίνεται η δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν  οικονομικά. Όπως αναφέρεται  το πολύ σε 6 μήνες η κατάσταση αυτή όπως αναφέρουν και διάφοροι δικοί μας γέροντες , θα επιδεινωθεί  με τραγικό τρόπο , για αυτό και συμβουλεύουν   να έχουμε αποθέματα τροφίμων για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η ετοιμότητα της φυγής…




Είναι η ζωή μια διαρκής και ατελεύτητη ασκητική ανάβασης;
Μια ασκητική πένθους;
Αν είναι πράγματι έτσι γιατί η ετοιμότητα της φυγής αποδεικνύεται πως αποτελεί το πιο δύσκολο απ’όλα τα επιτεύγματα στην πνευματική ωρίμανση του ανθρώπου;
Η ετοιμότητα της φυγής… γιατί άραγε θα πρέπει να είναι κανείς ‘έτοιμος’ να φύγει;
Γιατί θα πρέπει να ζει κανείς διαρκώς ‘με μια βαλίτσα στο χέρι’;
Γιατί να μην αφεθεί;
Γιατί να μην ‘ξεχαστεί;’
Γιατί να μην έχει το δικαίωμα της λήθης του θανάτου;
Θυμάμαι μια συνομιλία με μια παλιά φίλη που αποτελεί και την αφορμή αυτής της ανάρτησης. Είχαμε συναντηθεί στο φιλόξενο σπίτι ενός κοινού φίλου και κάποια στιγμή θέλησε να μου αναφέρει ένα όνειρό της. Ένα όνειρο που θεωρούσε ‘σημαδιακό’.
«Είδα πως βρισκόμουν σε ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο», μου είπε κι ήταν ήδη αναστατωμένη καθώς αναβίωνε το όνειρό της. «Κόσμος πολύς σ’αυτό το τεράστιο πλοίο και λογής λογής. Θυμάμαι πως κάποιοι ήταν σε μια διαρκή ετοιμότητα, σε μια έντονη ανησυχία, σε μια αφύσικη εγρήγορση… όχι εγώ… εγώ ήμουν σε μια αναπαυτική ξαπλώστρα σε κάποιο ευρύχωρο κατάστρωμα, παρέα με τα παιδιά μου και απολάμβανα το ταξίδι. Δεν μπορούσα να κατανοήσω γιατί υπήρχε σε κάποιους αυτή η ‘πολεμική’ ετοιμότητα. Οι περισσότεροι δεν ήταν έτσι. Ήταν μάλλον σαν κι εμένα, ανέμελοι. Άλλοι πάλι σουλατζάριζαν ήρεμα και στοχαστικά και περνούσαν από μπρος μου. Κανείς δεν μιλούσε στους άλλους όμως γύρω του. Όλοι ήταν απορροφημένοι στον εαυτό τους, όλοι ήταν σε μια περίεργη μοναξιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα