Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

22-2-1821: “Ο Υψηλάντης διέβη τον Προύθο” σημαίνει “Ο Καλός … έλαβεν διαταγήν”;

Η γνωστή φράση της ιστορίας “Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης διέβη τον Προύθο” σημαίνει “Η Επανάσταση αρχίζει”. Ναι, αλλά πώς θα πρέπει να εννοήσουμε την φράση; Τι σημαίνει κατά λέξη και κατά (πρωταρχικό) νόημα; Σημαίνει ότι ο Υψηλάντης περνά από την ρωσική Βεσσαραβία στην ρωσο-οθωμανική Μολδαβία, άρα
  1. Η Επανάσταση σχετίζεται οργανωτικά με την Ρωσία
  2. Η Επανάσταση ξεκινά από τα πριγκηπάτα της Μολδαβίας και της Βλαχίας
Χάρτης πορείας του Αλέξανδρου Υψηλάντη σε Μολδαβία-ΒλαχίαΤο πρώτο διαψεύδεται πανηγυρικά μετά από ελάχιστες εβδομάδες. Άρα, είτε ο Υψηλάντης τρελάθηκε, είτε συνέβη κάτι που δεν ήξερε ή που δεν υπολόγιζε καλά. Το δεύτερο αρχικό συμπέρασμα έχει να κάνει με την ταυτότητα της Επανάστασης. Δεν ξεκινά μια εξέγερση από έναν χώρο που είναι τελείως άσχετος, άρα ο επαναστατικός στόχος φαίνεται κατ’ αρχήν να ορίζεται πολυεθνικά και όχι εθνικά.
Ως προς το πρώτο: Ο Υψηλάντης είναι ο αρχηγός της Επανάστασης. Λαμβάνει μόνος του τις καίριες αποφάσεις; Προφανώς όχι. Βρίσκεται εν υπηρεσία (ρωσική) όταν περνά τον Προύθο, σχετίζεται με Ρώσους αξιωματικούς που τον βοηθούν και τα ιστορικά τεκμήρια μας αφήνουν την βεβαιότητα ότι ο τσάρος Αλέξανδρος γνωρίζει άριστα αυτό που θα αρνηθεί εκ των υστέρων. Ο Καποδίστριας που επίσης γνωρίζει τα πάντα (εκτός των άλλων, ήταν ο διοικητής της Βεσσαραβίας) θα συντάξει και την ανακοίνωση του τσάρου που αποκηρύσσει τον Υψηλάντη και το εγχείρημά του, δίνοντας έτσι την άδεια στον οθωμανικό στρατό να εισβάλλει στην αποστρατικοποιημένη Βλαχομπογδανία. Ένα ακόμη γεγονός που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν είναι ότι ο Υψηλάντης έχει ορίσει ως σημείο έναρξης της Επανάστασης την Πελοπόννησο και ως ημέρα την 25η Μαρτίου. Ο απεσταλμένος του Παπαφλέσσας την ημέρα που ο Υψηλάντης περνά τον Προύθο, γράφει στον Ξάνθο εκφράζοντας την απορία του για το ότι ο Αρχηγός παραμένει άφαντος. Επομένως, νέα δεδομένα μας παραπέμπουν στο γεγονός ότι η κήρυξη της Επανάστασης επιθυμεί να συσκοτίσει την προέλευση και τον στόχο της, αλλά, ταυτόχρονα θέλει να δώσει τις απαιτούμενες δόσεις θάρρους και ορμής σε μια δύσκολη, μοναχική εκκίνηση. «Μια μεγάλη δύναμη με ακολουθεί» λέει ο Υψηλάντης, πλην, η δύναμη αυτή θα εμφανιστεί με καθυστέρηση 8 ετών (ρωσοτουρκικός πόλεμος 1828-29), λίγο αφού ο Υψηλάντης ξεψυχήσει στην Βιέννη και ο Καποδίστριας αναλάβει την διοίκηση του -ακαθόριστου ακόμα- κράτους. Ο Αρχηγός δεν είναι εντάξει στο ραντεβού του. Πάει σε άλλη περιοχή και νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία. Πώς εξηγείται αυτό;

ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Κι' όμως αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Γι' αυτό η υπερδύναμη εξαφανίστηκε από την Μ. Ανατολή, όπου ήμασταν συνηθισμένοι να βλέπουμε τα αεροπλανοφόρα της να κόβουν βόλτες και να επιβάλλουν την πολιτική της..

 B4INREMOTE-aHR0cHM6Ly8xLmJwLmJsb2dzcG90LmNvbS8tSUZ2ckR4dGgtMmsvVnNqaXBMZ0dtT0kvQUFBQUFBQUFFN0kvbTFrdWdXMWVhMGsvczY0MC9yZXB1YmxpYyUyQm1pbGl0YXJ5JTJCaW50ZWwucG5n
ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD (USA CORPORATION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ!
Πληθαίνουν από διάφορες πηγές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο στρατηγός Dunford, που ηγείται των δημοκρατικών στρατευμάτων που υποστηρίζουν την αλλαγή στις ΗΠΑ και την απαλλαγή της χώρας από την Cabal, υπέστη πολλαπλές απόπειρες δολοφονίας την περασμένη βδομάδα.
Ο Dunford θεωρείται ως ο προσωρινός πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ και συντονίζει τις ενέργειες του με τα "Λευκά Καπέλα" του Πενταγώνου, την Ρωσία και την Κίνα, για να επιτευχθεί η μετάβαση σε ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα με αξία τον χρυσό και μια ειρηνική μετάβαση των ΗΠΑ σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, καθώς και η απεξάρτηση τους από την ιδιωτική εταιρεία - ναι, όπως το διαβάζετε - που ανήκει στους Rothschild και στην Cabal!
Επιπρόσθετες φήμες - πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπάρακ Ομπάμα παρέδωσε την CEO USA Corporation στους Κινέζους από τον Αύγουστο του 2013 και υποτίθεται ότι θα συμμορφωθεί τώρα σε μια ειρηνική μετάβαση στη Δημοκρατία.
Ο Dunford επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι αυτή η μετάβαση θα γίνει με ειρηνικό τρόπο μετακινώντας στρατεύματα πιστά σ' αυτόν τον σκοπό. Ήδη στις 8 Φεβρουαρίου μετακινήθηκαν μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και ελικόπτερα Chinook και Apache σε διάφορες θέσεις.

Ήταν η σφαγή στο Bataclan μια "Σατανιστική εκατομβαία ανθρωποθυσία"; (που "εντελώς τυχαία" βοήθησε και γεωστρατηγικά στο να εμπλακούν οι Γαλλικές δυνάμεις στον πόλεμο της Συρίας)

Οι φωτο είναι από την "καλιτεχνική υποκουλτούρα" του Death Metal - η μουσική μπάντα στο Bataclan ονομάζονταν "The Eagles of Death Metal"
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

13 Νοεμβρίου του '15, στο club Bataclan, στο Παρίσι, κάποια αποκτηνωμένα ισλαμικά ανθρωποειδή εκτέλεσαν καμιά εκατοστή ανθρώπους.

Ανθρώπους, που απλά είχαν πάει να παρακολουθήσουν μια συναυλία.

Ή μήπως όχι; Ή μήπως δεν ήταν "απλά μια συναυλία";

Όσο προκλητικά και πολιτικά "μη ορθά" κι αν είναι τέτοια ερωτήματα, πρέπει να τίθενται...

Αν και είναι αρκούντως "παράξενο" πως, στην Ελλάδα τουλάχιστον, ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΑΝ από τα Ελληνικά ΜΜΕ...

...και τους "λειτουργούς" τους εννοείται...
...και όχι, ούτε από το διαδίκτυο...

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο "τι συναυλία" ήταν εκείνη...

Ή μάλλον, υπάρχει μια "αιθέρια" και "επιδερμική", "ανάλαφρη" αναφορά στο ότι επρόκειτο για κάποιο Heavy Metal συγκρότημα...

Για την ακρίβεια - κι εδώ "ψιθυρίζεται" το "ποιόν" τους - πρόκειται για Death Metal μπάντα....

Και το όνομα αυτής: Eagles of Death Metal...
(αν και πολλοί τους "κατηγορούν" ως imitation death metal μπάντα...αν και οι "στίχοι" τους δεν είναι καθόλου imitation και fake)


Μήπως εκείνη η σφαγή ήταν απλά η Νο1 Υλοποίηση των "Οραμάτων και της Ιδεολογίας του Death Metal";

Άλλωστε, το alter ego του Death Metal είναι ο Σατανισμός...του οποίου η Μέγιστη έκφραση Λατρείας είναι το Αίμα...η Θυσία...και δη, πρωτίστως, η "Ανθρωποθυσία"...

Αποκορύφωση δε αυτής της (Σατανιστικής) Λατρείας είναι μια "Εκατόμβη Ανθρωποθυσίας"...

Πριν μπούμε στο θέμα, πάμε να δούμε και μερικά πλάνα του "κοινού" (δηλαδή των "υποψηφίων προς σφαγή Αμνών") μόλις λίγα λεπτά πριν την σφαγή...

Πάρτε τον έλεγχο των σκέψεών σας



O Μαχάτμα Γκάντι είπε κάποτε, «Δεν θα αφήσω κανέναν να περπατήσει μέσα από το μυαλό μου με τα βρώμικα πόδια του».



Έχω πολύ μεγάλη δυσκολία να το εφαρμόσω αυτό στη δική μου ζωή. 
Αν κάποιος λέει κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να έχει ένα βαθύτερο νόημα, ή μπορεί να με αγγίξει λίγο, έχω δυσκολία στο να το αφήσω να φύγει. 
Θα τρέχει ανεξέλεγκτο και κατ’ επανάληψη μέσα στο κεφάλι μου μέχρι να έχω εξαντλήσει όλες τις εκδοχές για το τι θα μπορούσε να εννοούσε όταν κάποιος είπε κάτι σαν, «Πάρε με τηλέφωνο, όταν σου δοθεί η ευκαιρία».

Θα κολλήσω σε αυτό και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα μέχρι να είμαι σε θέση να του μιλήσω. 
Στις 99% των περιπτώσεων, δεν είναι ότι έχω προσβάλλει κάποιον, έχω κάνει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά, με έχουν επιπλήξει, ή κάτι άλλο που το μυαλό μου έχει επινοήσει. 
Συνήθως, είναι ότι κάποιος χρειάζεται βοήθεια με κάτι ή ψάχνει για συμβουλές.

Οι λέξεις έχουν σημασία, και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πώς τις συνδυάζουμε. 
Θα πρέπει επίσης να είμαστε προσεκτικοί για το αν μας πιάνει κάποια εμμονή ή υπερ-αναλύουμε ένα αλόγιστο σχόλιο.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β3[1] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β3].-Ειματα εσσαμενος ,
Φόρεσε τα ρούχα του,
Ερμηνεία του στιχου β3[1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Πρώτη αναφορά για χρήση ειδικής στολής για όσους ταξιδέψουν στο διάστημα από τον Όμηρο πριν 2856 χρόνια !!!
Ο Όμηρος αποφασίζει για πρώτη φορά να αναφερθεί στην ειδική στολή των αστροναυτών.
Είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο απόγονος του Οδυσσέα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα .Η διαστημική εποχή έχει φτάσει για το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ εδώ και κάποιες δεκαετίες.
Πέρα από τις ειδικές πληροφορίες για την φυσιολογία του σύμπαντος, ο Όμηρος, μας δίνει λεπτομερείς πληροφορίες ακόμη και για την διαστημική στολή των αστροναυτών.
Η διαστημική στολή ενός αστροναύτη του εξασφαλίζει τις βασικές λειτουργίες του σώματος του, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, όπως είναι το διάστημα.
Βασική λειτουργία, για ένα αστροναύτη, θεωρείται η καθαρότητα του πνεύματος του στη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά την διάρκεια της διαστημικής πτήσης.
Η χωρίς εμπόδια λειτουργία της κυκλοφορίας του αίματος του για την οξυγόνωση των βασικών οργάνων [εγκέφαλος], ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απορρέουν από την συμμετοχή του στην πτήση.
Ο Όμηρος μας επισημαίνει πως αν επιθυμούμε οι αστροναύτες μας να επιστρέψουν στη ΓΗ σώοι και αβλαβείς θα πρέπει να φορούν ειδικές ,διαστημικές στολές στο ταξίδι τους .
Στολές συμβατές με τα αστρικά σκάφη, που οι δημιουργοί μας έχουν δωρίσει και με τα οποία πρέπει να ταξιδέψουμε στο αστρικό σύστημα του Σείριου, στη συνάντηση με τους Αργειους γείτονες μας.
Ο Όμηρος τονίζει πως υπάρχει πλήθος διαστημικών στολών συμβατών με τα αστρικά σκάφη των δημιουργών μας .

Πρώτη ενέργεια λοιπόν, του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ, υπό την ηγεσία των απογόνων των Δωριέων, σημερινών Ελλήνων ,είναι αυτή του ταξιδιού στον κυρίαρχο πλανήτη του αστρικού μας συστήματος με τους ιπτάμενους δίσκους που οι δημιουργοί μας χάρισαν [τρεις Ι.Δ. μας έχουν χαριστεί Μυκήνες –Αμφίπολη –Πλανήτης Άρης]!!

 

Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β2 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β2].-Ορνυτ’αρ’εξ ευνηφιν Οδυσσηος φιλος υιος,
Σηκώθηκε από το κρεβάτι του ο αγαπητός γιος του Οδυσσέα
Ερμηνεία του στιχου β1 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΕΑ ΟΔΥΣΣΕΑ

«Οδυσσηος φιλος υιός» = Ο αγαπητός απόγονος του Δωριέα Οδυσσέα
Το ανθρώπινο μοντέλο του Δωριέα είναι ο Οδυσσευς Αυτος είναι η ορθή οδός Άνδρες με τα χαρακτηριστικά του Οδυσσέα θα οδηγήσουν τον πλανήτη Ιθάκη 33 στην θεωση και στο ταξίδι του στο γαλαξία.

Υιός είναι ο «Τηλέμαχος» ο απόγονος του Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δράσης της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας που χορηγήθηκε στην ολιγάριθμη γενιά των Δωριέων .

Ο Οδυσσέας [Δωριέας] είναι το ιδανικό μοντέλο του άνθρωπου, που αποφασίστηκε από τους δημιουργούς του ανθρωπινου γενους, να εποικίσει τον πλανήτη Ιθάκη 33.

Η αγαπημένη ολιγάριθμη γενιά της θεάς Αθηνάς . Στην πλειοψηφία τους οι Δωριείς προήρθαν όχι από πιθήκους, αλλα από κατοίκους του πλανήτη Αρη , αυτούς που διασώθηκαν της καταστροφής του πλανήτη τους και σήμερα ζουν σε άλλο, άγνωστο μέχρι στιγμής πλανήτη.

Ο λόγος, όπως μας ενημέρωσε ο Όμηρος, ήταν η παντελής έλλειψη πιθήκων [homo sapiens – Cro magnon ].

Η έλλειψη δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση ,των πιθήκων αυτών, στην δημιουργία ανθρώπινων μοντέλων, από τους κατά καιρούς εξωγήινους που πέρασαν από τον πλανήτη μας , συμπεριλαμβανόμενων και των μοριακών βιολόγων, γενετιστών των Ελλήνων [Καλυψώ –Επειος] 

Τα γενετικά εργαστήρια των εξωγήινων αποστολών βρισκόταν στο νησι της Κύπρου. Αυτά των Ελλήνων αθανάτων στο νησι της Κρήτης [Φαιστός].

Ο στίχος β2 απευθύνεται στους απογόνους των Δωριέων, τους σημερινούς Έλληνες. Οι σημερινοί Έλληνες [2016] κατέχουν τις γνώσεις να κατανοήσουν τα Ομηρικά κείμενα που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς .

Η θέα Αθηνά φρόντισε οι ίδιες γνώσεις να υπάρχουν και στο μεγαλιθικό μνημείο, ο θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες ,καθώς και σε αυτό του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες το μήνυμα της Αθηνάς προς εμάς έχει ηδη αποκωδικοποιηθεί .

Τα ταφικά μνημεία είναι στη θέση τους για όποιον/α επιθυμεί να ελέγξει την εγκυρότητα των στοιχείων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Όμηρο, το μεσο για να ταξιδέψουμε στο γαλαξία [Ι.Δ.] μας έχει δοθεί .Δυο Ι.Δ. βρίσκονται βαθειά μέσα στο έδαφος κάτω από τα μεγαλιθικά μνημεία που έκτισε η Αθηνά.

Πρέπει να δράσουμε τωρα. Η καλύτερη ενέργεια είναι η διάδοση της ύπαρξης του μηνύματος του δημιουργού μας. Όλοι πρέπει να ενημερωθούν για την αλήθεια, τους αφορά άμεσα.

Η ενημέρωση όλων μας, ίσως, αποδώσει στο εγγυς μέλλον τους Έλληνες εκείνους που θα γίνουν οι αυριανοί «Τηλεμαχοι». Αυτοί που θα έχουν τα χαρακτηριστικά του ήρωα ,όπως αυτά καταδεικνύονται από τον Όμηρο στην Οδύσσεια .

Έλληνες Θεοί από τα Άστρα Ξεκίνησαν το Ανθρώπινο Γένος

Γαλαξίας 


Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν τον Γαλαξία «Γαλακτίτη Κύκλο» και «Ηριδανό Ποταμό» ή «Δρόμο του Διός». Πίστευαν ότι ο Γαλαξίας μας ήταν ο δρόμος που ακολούθησε ο ήρωας ΠΕΡΣΕΑΣ για να σώσει την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, πάνω στον ΠΗΓΑΣΟ, δημιουργώντας με τον «καλπασμό» του άφθονη αστρική σκόνη.
Η Ελληνική Μυθολογία είναι γεμάτη από θεϊκά όντα, που κατέρχονται στην Γη, για να πάρουν συζύγους. Όλες οι παραδόσεις των αρχαίων λαών ομιλούν για ουράνια φλεγόμενα άρματα που έφθασαν στην Γη από τα άστρα, καθώς επίσης για ανώτερες εξωγήινες υπάρξεις που χάρισαν στους ανθρώπους νόμους και όργανα, για να οικοδομήσουν τον πολιτισμό τους.
Οι αρχαίες Ελληνικές δοξασίες ομιλούν για τον Τιτάνα Προμηθέα, που έδωσε στους ανθρώπους την «Φωτιά» από τους ουρανούς και έγινε ως εκ τούτου ο θεμελιωτής του ανθρωπίνου πολιτισμού.
Ο Διογένης ο Λαέρτιος αναφέρει ότι «ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ». Είναι οι «ΠΡΟΜΥΘΕΙΣ», που έφεραν το ΠΥΡ της Γνώσεως στα ανθρωποειδή της Γης, που μέχρι τότε ζούσαν σαν ζώα σε λαγούμια και βαθιές σπηλιές, όπως αναφέρει ο Αισχύλος στην τραγωδία του «Προμηθεύς Δεσμώτης»:
«Μα ακουστέ εδώ τις ταλαιπωρίες των ανθρώπων, που χωρίς μυαλό πρώτα, πλάσματα με νου και πνεύμα τους έκανα να είναι. Ψυχή είχαν, γιατί η Ψυχή των ανθρώπων προϋπάρχει. Μα και τα δώρα μου να δείτε τι καλόγνωμα που ήταν. Πρώτα, βλέποντας οι άνθρωποι, βλέπανε του κάκου και ακούοντας δεν άκουαν. Και όμοιοι με των ονείρων τους ίσκιους ανακάτευαν τα πάντα δίχως τάξη και ούτε τα πλινθόκτιστα σπίτια που προστατεύουν γνώριζαν, ούτε την τέχνη του ξύλου. Μα σε σκαφτές σπηλιές αυτοί ζούσαν σαν τα πολυκίνητα μυρμήγκια που στον άνθρωπο σε πολλά μοιάζουν, μες στ’ ανήλια βάθη των άντρων. Μα τα πάντα έπρατταν δίχως κρίση, ως την ώρα που των άστρων τους έδειξα τις ανατολές και τις δύσεις να ξεκρίνουν και την έξοχη τέχνη του αριθμού τους βρήκα και των γραμμάτων που ‘ναι η θύμηση όλων, η μνήμη, η εργατική μουσογεννήτρα. Και πρώτος στον ζυγό έζεψα τα ζώα, βοηθούς του ανθρώπου ιερούς, τους πιο βαριούς να πάρουν από τους μόχθους του, μα και αυτοί με αγάπη να τα βλέπουν. Το σπουδαιότερο είναι πως αν σ’ αρρώστια έπεφταν κανένα γιατρικό δεν είχαν να πιούν ή να αλείψουν, μα χωρίς γιατρειά αδυνάτιζαν, ώσπου τους έδειξα εγώ πάλι τα γιατρικά ν’ ανακατεύουν και όλες τις αρρώστιες να πολεμούν, τους διάφορους τρόπους της μαντικής τέχνης όρισα. Κοντολογίς, μ’ ένα λόγο μάθε το, όλες οι τέχνες από τον Προμηθέα στους θνητούς δόθηκαν».

Ουράνιες και Χθόνιες Λατρείες

 
 
Σύμφωνα με το Αρχαιοελληνικό Ημερολόγιο σήμερα είναι:
6η Αρχομένου ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝΟΣ.
Σε λίγες μέρες, 11, 12, 13, Μεσούντος ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝΟΣ γιορτάζονταν στην Αρχαία Αθήνα τα
ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ, προς Τιμήν του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, η Γιορτή της Άνοιξης.
Το Χριστιανικό Τριώδιο (οι Αποκριές) είναι ό,τι «απόμεινε» από τις Αρχαίες Γιορτές.
*
Από την στιγμή που η ανθρώπινη σκέψη, εδώ και χιλιάδες χρόνια, «διαχώρισε» το Υπερκόσμιο, Αόρατο, Άυλο, Θείο από το κοσμικό, ορατό, υλικό, ανθρώπινο, δεν έπαψε να συσχετίζει, να βρίσκει αναλογίες και να προσπαθεί να ανακαλύψει «γέφυρες» ανάμεσα στους δύο κόσμους.
Η Αντίληψη του Αόρατου κινήθηκε αναγκαστικά ανάμεσα στο Αφηρημένο Υπερβατικό και το Συγκεκριμένο Θείο που σχετίζεται Άμεσα με τον γήινο κόσμο. Δύο ειδών λοιπόν αντιλήψεις του Θείου «καθιερώθηκαν» εξ’ αρχής, που οδήγησαν σε δύο αντιλήψεις του Θεού, σε δύο είδη λατρείας, Υπερβατικές και Ουράνιες (που οδηγούν στην Υπέρβαση και στον Μυστικισμό…) και Συγκεκριμένες και Χθόνιες (που οδηγούν στην Αφοσίωση και την ψυχοσωματική λατρεία…).
Αυτές οι αντιλήψεις σχετίζονται διαλεκτικά και οδηγούν συχνά σε μια Θρησκευτική σύνθεση ή συγχώνευση που σκοπεύει στην Ολική αντίληψη του κόσμου.
Η Ιδέα του Θεού (ακόμα από τον καιρό της πολυθεΐας) διαφυλάχθηκε πάντα μέσα στον «Υπερβατικό Χαρακτήρα» της. Από την άλλη όμως καλλιεργήθηκε (ήδη εδώ και 4000 χρόνια πριν) η αντίληψη του «Θεού» που «Θυσιάζεται» («Κομματιάζεται») για την δημιουργία του κόσμου. Τέτοιοι κοσμικοί μύθοι (αλληγορίες) συναντώνται σε όλες σχεδόν τις θρησκευτικές παραδόσεις. Στην Ινδική Παράδοση ο Πρατζαπάτι (ή ο Κοσμικός Γίγαντας Πουρουσά) θυσιάζεται για να διαμορφώσει τον κόσμο, στην Γερμανική Παράδοση είναι ο Γίγαντας Υμίρ, στην Μεσσοποταμία είναι το Αρχέγονο Τέρας Τιαμάτ, στην Ιρανική Παράδοση ο Πρωτόγονος Ταύρος Εκβαντάτ, κλπ… Ο Κοσμογονικός Μύθος του Ζαγρέα ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλληγοριών.
Ακόμα και εποχές που ο Θεός Ανυψώνεται ως τον Υπερβατικό, Ακατάληπτο κι Άρρητο Χώρο και συνεπώς δεν «Σχετίζεται Άμεσα» με την Δημιουργία, υπάρχει η αντίληψη Ενός Θεού, Ενός Γιού του Θεού, δια του Οποίου Γίνονται τα πάντα. Περνώντας από την αλληγορική γλώσσα του μύθου στον χώρο της καθαυτής θεολογίας, στο χώρο της φιλοσοφικής γλώσσας, η αντίληψη αυτή παίζει σημαντικό ρόλο:
Στην θρησκευτική γλώσσα έχουμε μια πανάρχαια παράδοση του «Γιού του Θεού»: Στην Ελλάδα είναι ο Διόνυσος (Διός-νύσος, Διός-κούρος, ο γιός του Δία… «επίθετο» που σιγά-σιγά εξελίσσεται σε «κύριο όνομα»…). Κι ακόμα αιώνες μετά την εποχή του Ορφέα για την οποία μιλάμε, ο Ιησούς (που ταυτίζεται με τον Κοσμικό Λόγο) είναι ο «Γιός του Θεού»…

Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί

%u0388%u03C7%u03B5%u03B9%u03C2%20%u03C3%u03BA%u03B5%u03C6%u03C4%u03B5%u03AF%20%u03AD%u03BD%u03B1%u03BD%20%u03BA%u03CC%u03C3%u03BC%u03BF%20%u03B4%u03AF%u03C7%u03C9%u03C2%20%u03B1%u03B3%u03AC%u03C0%u03B7%3B
Έχεις σκεφτεί έναν κόσμο δίχως αγάπη;

Εκείνο το βράδυ του Ιουλίου μυαλό και καρδία βρίσκονταν σε πλήρη αναστάτωση.
Πού πάει η αγάπη όταν φεύγει; Που πάνε όλες αυτές οι αγάπες αναρωτιόμουν;
Μήπως σταματούν να έχουν πλέον την ίδια ισχύ που είχαν πριν λίγο καιρό;
Σκεφτόμουν ότι οι αγάπες ταξιδεύουν σε σύννεφα στον ουρανό και αν είσαι τυχερός θα πέσεις και εσύ ξαφνικά σε ένα από αυτά τα σύννεφα και θα έρθεις αντιμέτωπoς με μία έκρηξη που θα συντελεστεί στην ψυχή σου και θα σε ωθήσει να ταξιδέψεις σε μονοπάτια πρωτόγνωρα και μοναδικά.

Οι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή αναζητούν σημάδια αγάπης. Από την βρεφική τους ηλικία αναζητούν την αγάπη και όταν την ανακαλύψουν αρνούνται νομίζω να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από αυτό που ένιωσαν. Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος  πέρα από την ανιδιοτελή αγάπη που είναι ευτύχημα να βιώσει  από το οικογενειακό του περιβάλλον, συναντά διαφόρων ειδών αγάπες. Αγάπες που κακώς χαρακτηρίστηκαν αγάπες δηλαδή. Μερικές φορές έχοντας βιώσει μία μεγάλη αγάπη, θεωρείς ότι δεν θα βιώσεις κάτι πιο δυνατό.

Την στιγμή που βιώνεις αυτό το υπέροχο συναίσθημα δεν συνειδητοποιείς καν ότι θα μπορούσες να το χάσεις και όπως προείπα εφόσον το έχεις γνωρίσει δεν θα μπορούσες να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο. Και φυσικά δίπλα στην αγάπη εμφανίζεται πολλές φορές και ο έρωτας.

Θυμάμαι στο σχολείο που κυκλοφορούσαν τα τετράδια με τις ερωτήσεις, οι περισσότεροι από εμάς είτε είχαμε φτιάξει ένα λεύκωμα είτε γράφαμε στα λευκώματα των υπολοίπων. Θυμάμαι που υπήρχαν ερωτήσεις όπως ‘Τι εστί αγάπη’, ‘Τι εστί έρως’;
Αυτό που δεν κατανοούσα τότε και πιστεύω και πολλοί από εσάς, ήταν ότι οι λέξεις αγάπη και έρωτας δεν ήταν απλά λέξεις. Και πως αν ξεστομίσεις αυτές τις δύο λέξεις θα έπρεπε τουλάχιστον να είσαι προετοιμασμένος πως μετά από την αγάπη και τον έρωτα το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει η απογοήτευση και ο πόνος.
Μπορείς όμως να ζήσεις σε έναν κόσμο δίχως έρωτα και αγάπη; Μπορείς να συγκρατήσεις την ορμητικότητα αυτών των συναισθημάτων όταν εμφανίζονται; Είσαι ανήμπορος και όταν πιστεύεις ότι τα έχεις κατακτήσει και φυσικά όταν τα χάσεις.
Στην  πρώτη περίπτωση είσαι ανήμπορος να τους αντισταθείς, ανήμπορος να μην παρασυρθείς από την τρέλα και την ελευθερία που σου προκαλούν. Στην δεύτερη περίπτωση είσαι και πάλι ανήμπορος εξαιτίας της απώλειας τους.

Οι πιο όμορφες στιγμές είναι δωρεάν!


Αυτή η οικονομική κρίση έχει γίνει η μόνιμη καραμέλα για όλα όσα μας συμβαίνουν. Μέχρι και τα τροχαία ατυχήματα λένε πως έχουν αυξηθεί εξαιτίας της. Ποιος θα τολμήσει να ρωτήσει στις μέρες μας κάποιον αν βγαίνει και δε θα του απαντήσει το γνωστό:«Mε τι λεφτά;». 

 
Δεν το μαθαίνεις από εμένα αλλά μάντεψε… Μπορείς να περάσεις καλά και χωρίς χρήματα. Για την ακρίβεια δε θέλει κόπο θέλει τρόπο και λίγο περισσότερο ψάξιμο.

Λουκιανός και Ινδοί για τον πόλεμο Ελλήνων στη Σελήνη!

διαστημική μάχη 


Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. 

Διαβάστε παρακάτω.

«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη).

Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.»Περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα «κεραίες».

Ο στρατός αυτός ήταν του Φαέθοντα και επειδή ήταν άνθρωποι σαν εμάς και η θερμοκρασία της σελήνης μεγάλη γι αυτό φορούσαν τις διαστημικές στολές. Στα αρχαία Ινδικά έπη, αναφέρονται για πόλεμο Ελλήνων με κατοίκους της Σελήνης και συγκεκριμένα αναφέρουν ότι αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο Ηρακλής. Οι Ινδοί τι λόγο είχανε σε δικά τους κείμενα να αναφέρουν Έλληνες ειδικά και μάλιστα σε πόλεμο με τους κατοίκους της σελήνης;

ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ…«ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!»

νικοσΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην χώρα του παραλόγου που λέγεται Ελλάδα, κάνεις δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις από μια πολύ πιθανή σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας και τι συνέπειες θα έχει αυτή για την ευρύτερη περιοχή μας και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα, ενώ ο αιφνίδιος θάνατος κάποιου τραγουδιστή απασχόλησε πολλές ώρες την ελληνική φθοροποιό επικαιρότητα.
Δηλαδή ενώ χτυπούν καμπάνες, εμείς, πάμε για…εκδρομή!
Δημοσίευμα της Whashigtontimes εκτιμά ότι ο Πούτιν παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την Τουρκία και την παρασύρει σε μια σύγκρουση στα συρο-τουρκικά σύνορα, προκειμένου να πετύχει αναμέτρηση των δυο κρατών.
Όπως αναφέρεται ανώτατο στέλεχος του ΝΑΤΟ δήλωσε στο περιοδικό Spiegel ότι οι ένοπλες δυνάμεις των δυο χωρών παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα στα τουρκο-συριακά σύνορα και σε ορισμένες περιπτώσεις σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων η μια από την άλλη. Ηδη η Γερμανία έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία της για την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, ενώ ανώτερος Γερμανός διπλωμάτης δήλωσε ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να πληρώσει το τίμημα για ένα πόλεμο που θα έχει ξεκινήσει η Τουρκία.
Σύμφωνα με το Spiegel, Βερολίνο και Βρυξέλλες θεωρούν υπεύθυνη την Άγκυρα για την κλιμάκωση και εκτιμούν ότι δεν είναι σε θέση να επικαλεστεί το άρθρο 4 της συνθήκης της Συμμαχίας. Άλλωστε η Τουρκία έχει επικαλεστεί ήδη το άρθρο 4 στην περίπτωση της Συρίας, και για τον λόγο αυτό επέστρεψαν οι Patriot στο τουρκικό έδαφος.
Ωστόσο το σημαντικό από την ιδρυτική συνθήκη του ΝΑΤΟ είναι το άρθρο 5, το οποίο εγγυάται ότι εάν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον όλων των χωρών μελών. Όμως ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, ανέφερε ότι για να υπάρξει συμμαχική αντίδραση θα πρέπει η Τουρκία να έχει δεχθεί πρώτη επίθεση.

Η Τρελα του Κθουλου : Μυηση απο το Σκοτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Τρελα του Κθουλου : Μυηση απο το Σκοτος 


Κάθε θεός φέρνει την δική του Παράνοια.Για να γνωρίσεις τον Θεό,να γίνεις αποδεκτός από αυτόν,να νιώσεις τα μυστήριά του, να νιωσεις την Τρελα του Κθουλου, θα πρέπει να αφήσεις αυτήν την παράνοια να σε διαπεράσει.

Η Τρελα του Κθουλου

 

2c3d788df58ffce6f5703060bb16c3d8
Αυτό δεν γράφεται στα βιβλία μαγείας, γιατί ; Για τον λόγο ότι ξεχνιούνται όλα εύκολα,και για έναν άλλο λόγο, ότι θα πρέπει να το συμπεράνεις μόνος σου, και εκείνοι που θα εκλογικεύσουν την μαγεία με αποδείξεις που θα δανειστούν από την Ψυχολογία ή την επιστήμη, φυσικά,φοβούνται γιατί η τρέλα ειναι κάτι που όλοι φοβόμαστε, το Μέγα ταμπού .Οπότε, γιατί διάλεξα τον  Κθουλου; Ένας υψηλός Ιερέας των Μεγάλων Παλαιών. Ξαπλωμένος μέσα στο όνειρό του,¨το όνειρο του θανάτου¨ στην βυθισμένη πόλη, ξεχασμένος κάτω απο στρώσεις νερού και χρόνου.Θα ακουστεί απλό να πώ πως απλά άκουσα το κάλεσμά του, – αλλά το άκουσα. Οι Θεοί γενικά δεν έχουν και πολλά να πούν, μα όταν λένε κάτι, αξίζει να τους ακούσεις.

 Θυμάμαι ένα απόγευμα που έμενα στο διαμέρισμα ενός φίλου. Δούλευα με την Γαία. Ένιωσα μία πίεση μέσα στο κεφάλι μου που αυξανόταν.Κάτι τεράστιο προσπαθούσε να εισχωρήσει μέσα μου. Αισθήσεις γεωλογικού χρόνου.Στρώσεις που εισέβαλλαν στην συνείδησή μου.Η ζεστασιά του Μάγματος; Ο θόρυβος χιλιάδων εντόμων.Τίποτα το ανθρώπινο. Αυτού του είδους η εμπειρία με βοηθάει να διευκρινίσω τα αισθήματά μου για τον  Κθουλου. Εξωγήινος, μα όχι εξωγήινος. Ένας τεράστιος όγκος κάπου μέσα στο στομάχι μου. Ένας αργός,πολύ αργός χτύπος της καρδιάς που χτυπούσε στα κύματα. Ένα μάτι που κοιτάει το σκοτάδι, τον κόσμο, τις πόλεις,τους ανθρώπους που περπατούν…Η απόλυτη αίσθηση του πόσο εύθραυστος ήμουν, ο εύθραυστος ευαυτός μου που χτυπούσε στα κύματα της σιωπής.

Αυτή είναι η αίσθηση της τρέλας του  Κθουλου.

Περπατάω μέσα σε ένα δάσος. Βρέχει καταρρακτωδώς.Τα δένδρα ειναι ορφανά από φύλλα.Βλέπω τα κλαριά σαν δάκτυλα που τεντώνονται για να αρπάξουν τον ουρανό.Ο  Κθουλου είναι παντού,τριγύρω μας.Είνα σαν χταπόδι, με φτερά δράκου – μιά Θηριομορφική εικόνα, αλλά τέτοια πράγματα βρίσκονται ανάμεσά μας, σαν δέντρα, έντομα, φυτά, και μέσα μας σαν βακτηρίδια, σαν ιός. Γεννημένα στιγμιαία μέσα απο αλχημικές μεταμορφώσεις που γίνονται στο κορμί μου ακόμη και τώρα που γράφω. Κρυμμένα.Σαν σε όνειρο. Συνεχίζουν χωρίς την δική μας έγκριση. Άγνωστα όντα με άγνωστες προθέσεις. Αυτή η σκέψη δημιουργεί μια ένταση και με πετάει σε μια ρευστοποιήση. Πως η φύση είναι εξωγήινη για μας. Δεν είναι ανάγκη να ψάξουμε για κρυμμένες διαστάσεις, ανώτερες σφαίρες ύπαρξης και χαμένους, μυθικούς κόσμους. Είναι όλα εδώ, αν κοιτάξουμε και νιώσουμε.

Ουμπέρτο Έκο (1932-2016): Aυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πρωτο-Φασισμού

 

Αρχέγονος Φασισμός

 

Τα τυπικά χαρακτηριστικά του πρωτο-Φασισμού

Toυ Ουμπέρτο Έκο (Umberto Eko, 1932 -19.2.2016)

«Το 1931 ο φασισμός στην Ιταλία επέβαλε στους πανεπιστημιακούς καθηγητές -1.200 εκείνη την εποχή- έναν όρκο πίστης στο καθεστώς Μουσολίνι. Μόνον 12 καθηγητές αρνήθηκαν κι έχασαν τη δουλειά τους. Ίσως οι 1.188 που παρέμειναν να είχαν αξιοσέβαστους λόγους. Όμως οι 12 που αρνήθηκαν ΕΣΩΣΑΝ την τιμή του Πανεπιστημίου και τελικά την τιμή της χώρας» Ουμπέρτο Έκο

Παρά την ασάφεια αυτή, νομίζω πως μπορούμε να σκιαγραφήσουμε έναν κατάλογο χαρακτηριστικών τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά αυτού που ονομάζω «πρωτοφασισμό», ή «αρχέγονο φασισμό». Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορούν να οργανωθούν σε ένα ενιαίο σύστημα· πολλά απ’ αυτά αλληλοαναιρούνται, και είναι επίσης αντιπροσωπευτικά και άλλων μορφών δεσποτισμού ή φανατισμού. Η παρουσία ενός και μόνο απ’ αυτά, όμως, αρκεί για να επιτρέψει στο φασισμό να συμπτυχθεί γύρω του.


1. Το πρώτο χαρακτηριστικό του πρωτοφασισμού είναι η λατρεία της παράδοσης. Η παραδοσιαρχία, βέβαια, είναι πολύ παλαιότερη από τον φασισμό. Δεν χαρακτήριζε μόνο την αντιεπαναστατική σκέψη των Καθολικών μετά τη Γαλλική Επανάσταση, αλλά γεννήθηκε στους ελληνιστικούς χρόνους, ως αντίδραση στον κλασικό ελληνικό ορθολογισμό. Στη λεκάνη της Μεσογείου, λαοί διαφόρων θρησκειών (που οι περισσότερες απ’ αυτές είχαν γίνει δεκτές στο ρωμαϊκό πάνθεο) άρχισαν να ονειρεύονται κάποια αποκάλυψη που είχε συμβεί στην αυγή της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτή η αποκάλυψη, σύμφωνα με τη μυστηριακή αίγλη που καλλιεργούσε η παραδοσιαρχία, είχε παραμείνει για πολύ καιρό κρυμμένη κάτω από το πέπλο γλωσσών που ήταν πια ξεχασμένες στα αιγυπτιακά ιερογλυφικά, στους κέλτικους ρούνους, στους παπύρους των σχεδόν άγνωστων θρησκειών της Ασίας.

Όσα «είναι» και «δεν είναι» ο γάμος σας

Η σύμβουλος γάμου Margaret Rutherford μετά από 24 χρόνια συμβίωσης, θέλει να μοιραστεί με κάθε παντρεμένο ζευγάρι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της. Έτσι η Rutherford απαριθμεί σε ένα υπέροχο κείμενο όσα είναι και όσα δεν είναι ο γάμος, όπως τα έμαθε ως γυναίκα, σύζυγος και επαγγελματίας.

gamos-einai
10 πράγματα που δεν είναι ο γάμος
1. Ο γάμος δεν είναι για δειλούς και φυγόπονους. Απαιτεί πολύ σκληρή προσπάθεια.
2. Ο γάμος δεν είναι δικτατορικό καθεστώς: Δεν παίρνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις. Δεν σημαίνει ότι κερδίζεις πάντα, γιατί αυτό συνεπάγεται με το ότι το ταίρι σου βγαίνει πάντοτε χαμένο. Εσύ μπορεί να ωφελείσαι αν γίνεται πάντα το δικό σου, αλλά ο γάμος σου καθόλου.
3. Ο γάμος δεν είναι πυρηνική φυσική. Οι αρχές στις οποίες βασίζεται είναι πραγματικά πολύ απλές: Ευγένεια, σεβασμός, αγάπη. Ξεκάθαρα πράγματα.
4. Ο γάμος δεν αναζωογονείται μόνος του. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, θέλουν κέφι και όρεξη. Χρειάζεται προσπάθεια και απ’ τις δύο πλευρές για να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα.
5. Ο γάμος δεν είναι συλλογή όμορφων αντικειμένων. Οι χαρές του γάμου δεν είναι απτές και αναλώσιμες – είναι συναισθηματικές.
6. Ο γάμος δεν είναι για τους ανυπόμονους. Τα ομορφότερα πράγματα που θα σου προσφέρει, απαιτούν χρόνο. Μείνε και περίμενε – μην είσαι βιαστική.
7. Ο γάμος δεν «σηκώνει» κακομεταχείριση, κριτική, φωνές και βία. Όλα αυτά, πνίγουν την ελπίδα για ευτυχισμένη ζωή, καταστρέφουν τις όμορφες στιγμές και διαλύουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη.
8. Ο γάμος δεν είναι αυτοσυντηρούμενος. Δεν τρέφεται από τον εαυτό του -χρειάζεται την φροντίδα σου. Αν όλη σου η ενέργεια δίνεται στα παιδιά, κάνεις λάθος.

Πώς αναγνωρίζεται ο πόνος στην πλάτη από πέτρα στα νεφρά


 Ο πόνος στην πλάτη που προκαλείται από πέτρες στα νεφρά είναι ένα μοναδικό είδος πόνου, που προέρχεται από μικρές πέτρες που μπλοκάρουν τη ροή των ούρων μεταξύ νεφρού και ουροδόχου κύστης.  

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη διαφορά από κάποιο άλλο είδος πόνου. 

Ο πόνος στην πλάτη που οφείλεται σε μια άλλη κατάσταση τείνει να προκαλέσει μυϊκούς πόνους και πόνους στη σπονδυλική στήλη ή το μυϊκό ιστό.  
Ο πόνος στην πλάτη από πέτρες στα νεφρά, όμως, έρχεται σε κύκλους και περιγράφεται ως πολύ έντονος πόνος που αρχίζει στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά. 
Ο πόνος από την πέτρα στα νεφρά συχνά μετακινείται από την αρχική θέση στο κάτω μέρος της κοιλιάς και μπορεί ακόμη και να γίνει αισθητή, κατά καιρούς, στη βουβωνική χώρα σαν πέτρα κινείται περίπου στο εσωτερικό του ουρητήρα.  
Εκτός από τον πόνο στην πλάτη, ένα άτομο με πέτρες στα νεφρά μπορεί επίσης να εμφανίσει ναυτία, εμετό, πυρετό και ούρα χρωματισμένα με αίμα. 
Για κάποιους οι πέτρες στα νεφρά παράγουν επίσης σπασμούς στην πλάτη και την κοιλιά. 
Δεν είναι ασυνήθιστο για τα άτομα με πόνο από πέτρα στα νεφρά να έχουν επίσης συμπτώματα λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος.  
Για να διαγνώσετε με σαφήνεια τον πόνο στην πλάτη που προκαλείται από τις πέτρες στα νεφρά, θα πρέπει να κάνετε μια ανάλυση ούρων και μια ακτινογραφία για να καθοριστεί αν είναι παρούσα μια πέτρα και αν δεν είναι, να διαπιστωθεί αν έχει περάσει κατά την ούρηση. 

Εσύ που κουβαλάς δουλειά στο σπίτι

Εσύ που κουβαλάς δουλειά στο σπίτι 


Στον καιρό της αγωνίας, της ανασφάλειας και της ανεργίας, εσύ κάνεις τη διαφορά. Έχεις δουλειά. Εργάζεσαι. Δημιουργείς.
Αγωνιάς για να παράγεις έργο και υπηρεσίες, ή τουλάχιστον, έχεις αυτή την ψευδαίσθηση.
Πας, έρχεσαι, πας, έρχεσαι στο γραφείο. Μέχρις εδώ καλά.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν έρχεσαι από το γραφείο και ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού. Εκτός από τον χαρτοφύλακά σου, κουβαλάς τους συναδέλφους, τον εργοδότη σου, το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας σου.
Και βουλιάζεις, βουλιάζεις και πνίγεσαι. Πνίγεσαι και δεν έχεις από πού να πιαστείς.
Ή μάλλον, έχεις. Τον/την σύντροφό σου.
Από ‘κει πιάνεσαι, ρε πνιγμένε, και τον τραβάς κι αυτόν στον πάτο.
Δεν είπαμε να είσαι εντελώς αμίλητος, όσον αφορά τη δουλειά σου, στη φαμελιά και στους φίλους σου, αλλά έλεος με την επανάληψη κάθε περιστατικού.
Έχεις θέμα λατρεμένε. Μέγα θέμα.
Ξέρεις τι κάνεις στον εαυτό σου; Νομίζεις οτι απλά ξαλαφρώνεις, αναμασώντας σαν κατσίκι τα όποια συμβάντα του γραφείου; Κούνια που σε κούναγε.
Έχεις εξαντληθεί ψυχικά και δεν το νιώθεις, αισθάνεσαι ότι έχεις ελάχιστα κίνητρα για να δουλέψεις πλέον, πέραν της επιβίωσης, ενώ ήδη αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας, κυρίως ψυχογενή, όπως διαταραχές ύπνου, πόνους στο στομάχι, για να μην αναφέρουμε και ουκ ολίγες σοβαρότερες παθήσεις, που οφείλονται στο στρες. 
Αλλα πού εσύ. Εκεί. Το βιολί σου.
Το λάθος που κάνουν πολλοί, κι εσύ επίσης, είναι ότι ακόμη και μετά την εργασία, όταν δηλαδή θεωρητικά μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από δουλειά, συνεχίζεις να είσαι όμηρός της! 

18 σημάδια πως βρίσκεστε εκεί ακριβώς που πρέπει στη ζωή σας (ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτσι)


της Shannon Kaiser
Είτε έχει να κάνει με το να χάσετε κιλά, να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να βρείτε την αδελφή ψυχή σας, η προσπάθεια να πετύχετε τους σκοπούς σας μπορεί να μοιάζε με αγγαρεία. Συνεχώς προσπαθούμε να φτάσουμε κάτι έξω από εμάς, το οποίο μας κάνει να νιώθουμε πως δεν βρισκόμαστε εκεί που πρέπει. Ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να φτάσουμε στον επόμενο στόχο μας και πολλοί από εμάς χάνουμε το ταξίδι και ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι αυτή η διαδικασία.
Κι αν βρίσκεστε εκεί ακριβώς που πρέπει, ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε έτσι;
Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν πως κάτι λείπει και η ζωή τους έχει βγει από τον δρόμο της. Μπορούμε όμως να το αναστρέψουμε αυτό. Κι αν τα πάτε πολύ καλύτερα στη ζωή σας απ” όσο νομίζετε; Σκεφτείτε πως όλα όσα έχετε βιώσει σάς έχουν προετοιμάσει γι΄ αυτό που είστε τώρα και γι΄ αυτό που θα γίνετε στο μέλλον.
Αν νιώθετε πως προσπαθείτε να βρείτε την απάντηση, μην κατακρίνετε τον εαυτό σας. Βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει και υπάρχουν 18 σημάδια για να σας το υπενθυμίζουν:

CHRONOVISOR ... η συσκευή TOY BATIKANOY που βλέπει το μέλλον, ακόμα και το παρελθόν!!

Το Βατικανό διαθέτει συσκευή που του επιτρέπει να βλέπει το μέλλον, δηλαδή γεγονότα που πρόκειται να συμβούν ή και ακόμα γεγονότα που συνέβηκαν στο παρελθόν!

Ο CHRONOVISOR TOY BATIKANOY

Vatican-controlled-time

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της ανθρωπότητας, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η διατήρηση της επιρροής και της δύναμης της Καθολικής Εκκλησίας.

Σύμφωνα με διάφορους παραφυσικούς συγγραφείς και μελετητές, το μηχάνημα αυτό κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950 από μια ομάδα δώδεκα επιστημόνων, με επικεφαλής τον πατέρα Pellegrino Maria Ernetti, έναν Ιταλό φυσικό που τελικά έγινε ιερέας. Πολύτιμη ήταν η στήριξη του νομπελίστα Enrico Fermi και του διάσημου επιστήμονα των πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν.

Ο Chronovisor είναι μια συσκευή μεγέθους μεγάλου ντουλαπιού εξοπλισμένη με κεραίες από εξωτικά κράματα, καθοδικούς σωλήνες, καντράν και μοχλούς.

Σύμφωνα με τον πατέρα Ernetti, οι χρήστες μπορούν να συλλάβουν και να καταγράψουν συγκεκριμένες θέσεις, γεγονότα και ιδιαίτερα σημαντικά άτομα από την ιστορία της Γης.

Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, προσφέρει πιθανά σενάρια που πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΗΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΖΗΤΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ!



Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει υποσχεθεί να απελευθερώσει όλα τα άκρως απόρρητα αρχεία που κατέχουν οι ΗΠΑ για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ αν εκλεγεί Πρόεδρος, δεν έχει ακόμη απαντήσει στον εξωγήινο που αυτοαποκαλείται "Mogay".

Τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται σε επαφή με κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινος από έναν άλλο πλανήτη, ο οποίος επ...ιδιώκει απεγνωσμένα να μιλήσει με την Χίλαρι Κλίντον.



Ο εξωγήινος που φαίνεται ότι ναυάγησε με την ομάδα του, ισχυρίστηκε ότι "έχουν δοθεί στους ηγέτες σας αρκετές πληροφορίες για μας και για το που βρισκόμαστε και ότι μπορούν να μας πάρουν πίσω".

Οι περίεργες απαιτήσεις του εξωγήινου και το μήνυμα του ΟΗΕ αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση που κατατέθηκε από κορυφαία ομάδα έρευνας UFO στον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα