Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Το μυστικό της αντοχής του ρωμαϊκού τσιμέντου




Τα ρωμαϊκά κτήρια έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο λόγω της σύνθεσης των υλικών που δημιουργήθηκαν, όπως η εικονιζόμενη Αγορά του Τραϊανού

Το τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε από τους Ρωμαίους για την κατασκευή κτηρίων, ήταν πολύ  ισχυρό, λόγω του περιεχομένου της ηφαιστειακής τέφρας, λάβας και νερού.
Αυτό είναι το συμπέρασμα των ερευνητών με επικεφαλής την Μαίρη Τζάκσον του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Μπέρκλεϊ.


Σε ανάλυση υποβλήθηκαν τούβλα τσιμέντου  από την Αγορά Τραϊανού- ένα εμπορικό κέντρο πέντε ορόφων στο Φόρουμ του Τραϊανού στη Ρώμη, που χτίσθηκε το 100-112 μ.Χ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ:Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ





-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ-Ο ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Τα χαράματα της 21ης Δεκεμβρίου ξεκινάει η μικρότερη ημέρα του χρόνου, το χειμερινό ηλιοστάσιο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι έδιναν ιδιαίτερη σημασία στην ημέρα αυτή, πολύ πριν καν υπάρξει ο μήνας Δεκέμβρης.
Πριν από 5.000 χρόνια είχε κατασκευαστεί ένα σημαντικότατο μνημείο επάνω σε έναν νεφροειδούς
σχήματος λόφο, στην κορυφή της περιοχής που σήμερα γνωρίζουμε ως Newgrange στην Ιρλανδία, 48 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Δουβλίνου. Ο θάλαμος σε σχήμα σταυρού στην καρδιά του λόφου, βρίσκεται στο τέλος ενός στενού διαδρόμου με μήκος 19 μέτρα. Στο χειμερινό ηλιοστάσιο, τεσσεράμισι λεπτά μετά την ανατολή, οι ακτίνες του ήλιου γλιστράνε μέσα από μία σχισμή που βρίσκεται πάνω από την πόρτα, διαπερνούν τον διάδρομο και φωτίζουν τα σκαλιστά σχέδια του θαλάμου.

Οι αστρονόμοι της σύγχρονης εποχής έκαναν υπολογισμούς λαμβάνοντας υπόψη τους την ελαφριά αλλαγή της κλίσης της γης εδώ και 5.000 χρόνια και ανακάλυψαν ότι το φαινόμενο αυτό θα συνέβαινε τότε, μόλις τεσσεράμισι λεπτά νωρίτερα, δηλαδή ακριβώς την ώρα της αυγής.


Το πότε και το που ανατέλλει και δύει ο ήλιος στις μέρες μας, δε θεωρείται πλέον τόσο σημαντικό. 

Χορεύοντας με τους ρυθμούς της ζωής



Ωριμάζοντας 
μαθαίνεις να παίρνεις μεγαλύτερες αποστάσεις από τους ξέφρενους, ανελέητους ρυθμούς της ζωής.

Αρχίζεις να δίνεις αξία σε καθημερινά, επαναλαμβανόμενα πράγματα που κάποτε θεωρούσες υποδεέστερα και ανάξια λόγου.

Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή
και οτιδήποτε ζει πάνω σ’ αυτήν με ταπεινότητα και σεβασμό.

Αρχίζεις όχι μόνο να αγαπάς τον εαυτό σου
αλλά και να τον κατανοείς και να τον συμπονάς
για όσα δεν μπορεί και δεν καταφέρνει…


Αρχίζεις να εμπιστεύεσαι τη δική σου αλήθεια και η άποψη
των άλλων να μη σε απασχολεί.

Παύεις να εξαπατάς τον εαυτό σου με λογικοφανείς υπεκφυγές
και δικιολογίες.

"Περί ψυχής "



Μπαγκαβάντ - γκιτά


στίχος 29 

Μερικοί βλέπουν την ψυχή σαν κάτι το καταπληκτικό, άλλοι την περιγράφουν σαν κάτι το καταπληκτικό και άλλοι ακόμα ακούνε να μιλάνε γι' αυτήν σαν κάτι το καταπληκτικό . Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κι εκείνοι που δεν μπορούν να την καταλάβουν καθόλου, έστω κι αν έχουν ακούσει να μιλάνε γι' αυτήν.
Το γεγονός ότι η απειροελάχιστη ψυχή βρίσκεται στο σώμα ενός γιγαντιαίου ζώου ή ενός τεράστιου δέντρου, καθώς επίσης και στο σώμα εκατομμυρίων μικροβίων που περιέχονται σε ένα κυβικό εκατοστό , είναι χωρίς αμφιβολία κάτι το καταπληκτικό. 

Ο ακαλλιέργητος άνθρωπος και εκείνος που δεν είναι εγκρατής δε θα φτάσει ποτέ στο σημείο να καταλάβει τη λαμπρότητα αυτού του μικροσκοπικού πνευματικού "σπινθήρα". 

Σωστοί και λάθος "κύριοι"



Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει κανείς τα προς το ζην σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να υπηρετήσει κάτι λάθος, κάπου.

 Μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά δεν είναι πραγματικά έτσι. 

Μια μέρα αφού άκουσε μια ομιλία που έδωσα σχετικά με τα οινοπνευματώδη ποτά, ένα αγόρι που εργαζόταν σε κατάστημα με οινοπνευματώδη ποτά μου είπε, “Πώς θα βγάλω χρήματα; 

Δουλεύω στο κατάστημα με τα ποτά και βγάζω δέκα δολάρια την ώρα.” 

Του είπα, “Δεν σου είπα να παρατήσεις την δουλειά σου. Σου έδωσα αρχές να ακολουθήσεις. Κάνε ό,τι θέλεις.” 

Οι δρόμοι της γνώσης






Αναμφισβήτητα κομβικό σημείο στην αρχαία ελληνική σκέψη υπήρξε η εμφάνιση του Σωκράτη, καθώς  για πρώτη φορά ο στοχασμός του ελληνικού πνεύματος  στράφηκε από την παρατήρηση της φύσης στον εσωτερικό κόσμο του εξατομικευμένου ανθρώπου. Έκτοτε  τρεις αλληλοεξαρτώμενοι δρόμοι προσφέρονται για την προσέγγιση της γνώσης,  και την συγκρότηση ενός πολιτισμικού ρεύματος. Ο Πρώτος βασίζεται στην «εσωτερική φιλοσοφία» ή «μεταφυσική», ο δεύτερος στην επιστημονική θεωρία,  και ο τρίτος στην «κοινωνική φιλοσοφία». 

Ως «εσωτερική φιλοσοφία» ή «μεταφυσική»,   ορίζεται το σύνολο των αναπόδεικτων στις περισσότερες περιπτώσεις πεποιθήσεων (που οφείλεται ενίοτε   και στην «μυστικιστική υπερβατική ενόραση», κάποιων ιδιαίτερα «πνευματικών» ανθρώπων),  μιας κοινωνίας, για την φύση του ανθρώπου και του κόσμου, οι οποίες φαίνονται στα πλαίσια αυτής της κοινωνίας να είναι ορθές. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, υπάρχει η εξωτερική γνώση, που προσλαμβάνει ο άνθρωπος με τις αισθήσεις και τη λογική του, αλλά  υπάρχει και η  εσωτερική γνώση που δίνεται στον άνθρωπο με την «μύηση»,  όταν ωριμάζει ηθικά και νοητικά. 

Ο άνθρωπος αποκτά την εσωτερική γνώση πολύ πιο δύσκολα, διότι για την κατάκτησή της, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σταθερή ενατένιση της εσωτερικής ζωής, η υπέρβαση των αισθήσεων και ο απόλυτος έλεγχος του νου. Συνεπώς, σοφός είναι αυτός που έχει υπερβεί τον κόσμο των αισθήσεων και των επιθυμιών, επειδή γι’αυτόν ανασηκώθηκε το πέπλο της πλάνης και της λήθης, και αντίκρισε την αιώνια Αλήθεια.

Ήταν Άνθρωπος...




Με την πρώτη ματιά έβλεπε κανείς απλώς μια γριούλα…

Έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι. Όσοι περνούσαν από το πεζοδρόμιο της πόλης αποτραβούσαν το βλέμμα τους, για να μη… θυμηθούν ότι τα βάσανα και οι πόνοι δε σταματούν όταν γιορτάζουμε Χριστούγεννα. Ένα νέο ζευγάρι μιλούσε και γελούσε με τα χέρια γεμάτα από ψώνια και δώρα και δεν πρόσεξαν τη γριούλα.


Μια μητέρα με δυο παιδιά βιάζονταν να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς. Δεν έδωσαν προσοχή. Ένας παπάς είχε το νου του σε ουράνια θέματα και δεν την πρόσεξε.

Αν πρόσεχαν όλοι αυτοί, θα έβλεπαν ότι η γριά δε φορούσε παπούτσια. Περπατούσε ξυπόλητη στον πάγο και το χιόνι. Με τα δυο της χέρια η γριούλα μάζεψε το χωρίς κουμπιά παλτό της στο λαιμό. Φορούσε ένα χρωματιστό φουλάρι στο κεφάλι· σταμάτησε στη στάση σκυφτή και περίμενε το λεωφορείο. Ένας κύριος που κρατούσε μια σοβαρή τσάντα περίμενε κι αυτός στη στάση, αλλά κρατούσε μια απόσταση. Μια κοπέλα περίμενε κι αυτή, κοίταξε πολλές φορές τα πόδια της γριούλας, δε μίλησε. Ήρθε το λεωφορείο και η γριούλα ανέβηκε αργά και με δυσκολία. Κάθισε στο πλαϊνό κάθισμα, αμέσως πίσω από τον οδηγό.

Η περιχειρίδα από το πιεσόμετρο μπορεί να σώσει ζωές σε ασθενείς με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου



Σε ασθενείς με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το διαλείπον φούσκωμα της περιχειρίδας του πιεσόμετρου ώστε να διακόπτεται η ροή του αίματος στο βραχίονα κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο για την διενέργεια πρωτογενούς αγγειοπλαστικής - μειώνει τα μετέπειτα καρδιακά συμπτώματα και τη θνησιμότητα μετά από οξεία καρδιακή προσβολή.
Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται από τους ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Aarhus και του Aarhus University δημοσιεύτηκαν διαδικτυακά στο European Heart Journal στις 12 του Σεπτέμβρη 2013.

Ενεργοποίηση του μηχανισμού άμυνας του οργανισμού

Τι πιστεύει η «ελίτ» της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για την Ελλάδα, την Τουρκία και τη μεταξύ τους σχέση


Καμαρώστε ελίτ...

Τι πιστεύει η «ελίτ» της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για την Ελλάδα, την Τουρκία και τη μεταξύ τους σχέση
Γράφει: Βάσω Μιχοπούλου
Mπορεί η Ελλάδα, ένα "μικρό έθνος", μέλος της Ε. Ε και του ΝΑΤΟ, να επηρεάσει τη διεθνή πολιτική με την ποιότητα των ιδεών της και την προσήλωσή της στο διεθνές δίκαιο;

Μειώθηκε μετά το 2010 και πόσο, το κύρος και η επιρροή της χώρας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης;
Επιθυμούν οι έλληνες πολίτες μια ενεργή εξωτερική πολιτική που να μην περιορίζεται στα «συνήθη» ζητήματα (Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό, Σκοπιανό κ. λ. π) και σε ποιό βαθμό την απασχολούν παγκόσμια προβλήματα (Αφγανιστάν, Συρία, Υποσαχάρια Αφρική κ. λ. π.);
Πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να υποστηρίζει σταθερά την ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε και κατά πόσο η μεγάλη οικονομική ανάπτυξη της γειτονικής χώρας αποτελεί απειλή για αυτήν;

10 πράγματα που αξίζει να αφήσετε πίσω σας πριν από το τέλος του χρόνου


10 πράγματα που αξίζει να αφήσετε πίσω σας πριν από το τέλος του χρόνου
 
Άρθρο της συγγραφέως Shannon Kaiser

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 2014, ίσως ήδη διαισθάνεστε την αλλαγή που επέρχεται. Ο Δεκέμβριος είναι ένας σημαντικός μήνας, διότι θέτει τη βάση για το επόμενο έτος. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον χρόνο που απομένει για να προβληματιστείτε για τους στόχους σας και να επικεντρωθείτε ξεκάθαρα στο μέλλον.

Μήπως νιώθετε ότι καταπιέζεστε από συγκεκριμένα άτομα ή καταστάσεις; 

Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο για να θέσετε συνειδητά ισχυρότερες βάσεις για τη ζωή σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από όσα σας βάζουν εμπόδια.

Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να απελευθερωθείτε από παλιά πρότυπα σκέψης, φόβους, σχέσεις, καταστάσεις και πράγματα που δεν σας ευχαριστούν πια. Προετοιμαστείτε για το τέλος του προηγούμενου έτους και το ξεκίνημα του επόμενου.

Αντί να ξοδεύετε χρόνο εστιάζοντας σε όσα δεν σας βγάζουν πουθενά, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ό,τι πηγαίνει καλά και επικεντρωθείτε σε αυτά που επιθυμείτε. Δραστηριοποιηθείτε όσον αφορά τους στόχους σας και θα δείτε γρήγορα αλλαγές.

Καθώς θα προετοιμάζεστε για τη νέα χρονιά και θα αφήνετε πίσω σας όλα τα αρνητικά, διαβάστε 10 πράγματα που καλό θα ήταν να κάνετε πριν από το 2015.

Η άθλια μοίρα που οι κρυφές ελίτ σχεδιάζουν για εμάς.


Ευαισθητοποίηση


   Υπάρχουν μερικές σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με αυτό το πρόγραμμα.

 Υπάρχουν πράγματα που ένα στοχευμένο άτομο μπορεί να κάνει για να επιβιώσει και υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν για να σταματήσει το πρόγραμμα. Αυτό το κεφάλαιο δεν θα περιλαμβάνει προτάσεις για την αντιμετώπιση των επιθέσεων. (*)

 Αντ' αυτού θα επικεντρωθώ σε αυτό που έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι η καλύτερη πορεία δράσης για να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα. Αυτό είναι επίσης ένα από τα μικρότερα κεφάλαια, επειδή το μήνυμα είναι απλό: Ο λόγος που λέγεται Ευαισθητοποίηση είναι επειδή το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει σε αυτό το σημείο είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να γνωρίσουν την κατάσταση.

  Για τον καθορισμό αυτού του προβλήματος  και του υποκρυπτόμενου, το οποίο είναι μέρος του, θα απαιτηθούν πολύ περισσότερα από τις προτάσεις που δίνονται εδώ. Θα χρειαστεί μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική (η οποία δεν παρέχεται σ' αυτό το κεφάλαιο). (* 1)

Έτσι, αυτές είναι μόνο κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η μόλυνση έχει φτάσει σε ένα στάδιο όπου δεν μπορεί να σταματήσει. Παρ ' όλα αυτά, θα πρέπει να επιχειρηθεί η διακοπή.

   Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος για να σταματήσει αυτό. Είναι απλώς σύμπτωμα ενός αυξανόμενου προβλήματος. Τα θεμέλια για αυτή τη δικτατορία έχουν κανονιστεί - αλλά δεν έχουν ακόμη εδραιωθεί. Για να σταματήσει εντελώς, πρέπει να σταματήσει η κίνηση προς μια παγκόσμια δικτατορία και το προπύργιο που έχουν οι οικονομικές ελίτ στην Αμερική θα πρέπει να καταργηθεί. Ωστόσο, αυτό είναι ένα στάδιο στην εξέλιξη , όπου έχει αποκτήσει τέτοια δυναμική που θα είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ


«Αν οι άνθρωποι γνώριζαν ότι ζουν μόνο ένα ασήμαντο αριθμό ετών σε σύγκριση με την Αιωνιότητα και αν σταματούσαν να σκέπτονται ότι αυτό το διάστημα περιορίζεται από κοσμική εντολή, τότε η ομορφιά της κοσμικής εξέλιξης θα εμφανιζόταν μπροστά τους».
(AGNI ΥOGA SOCIETΥ, Απειροσύνη, Τόμ. Ι, παρ. 110.)
Μας έχουν μάθει ότι ο χρόνος χωρίζεται σε τρεις διαστάσεις, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Τι είναι παρελθόν;
Το παρελθόν είναι το σπέρμα, το σημείο από το οποίο αρχίσαμε.
Σε αυτό το σπέρμα τοποθετήθηκαν όλες οι μελλοντικές μας δυνατότητες, το μοντέλο, το «ομοίωμα της εικόνας Του» προς το οποίο ταξιδεύουμε μέσα στους αιώνες.
Έτσι ολόκληρη η ζωή του ανθρώπου είναι η διαδικασία επίτευξης και εκπλήρωσης αυτού του «ανώτερου καλέσματος», της παραγωγής της «εικόνας».
Το παρόν δεν είναι κάτι άλλο, παρά τα βήματα που γίνονται προς αυτό το σκοπό.
Τι είναι το μέλλον;

Επικοινωνία με το DNA

dna


Το DΝΑ ακούει τις σκέψεις μας σαν να μιλούσαμε σε κάποιον άνθρωπο και πραγματικά, ανταποκρίνεται άμεσα. Η συνειδητότητα βρίσκεται παντού, άρα η επικοινωνία είναι δυνατή με οτιδήποτε .
Μπορούμε να μιλήσουμε με το DΝΑ μας και να του ζητήσουμε “πράγματα”, να αναπτύξουμε “φιλία”, επικοινωνία και “επαφή”.
Από το DΝΑ ρυθμίζεται η υγεία του κάθε κυττάρου και η σωστή λειτουργία του. Μιλώντας στο DΝΑ μας, ζητώντας του αυτό που επιθυμούμε, μας ακούει, δρα και εκτελεί ανάλογα.

¦¦

“DNA μου, άκουσε με:

Άγγιγμα μιας δυσεύρετης Ειρήνης..



Το τζάμι χαράχτηκε από ένα άγγιγμα ζεστό, και ήταν ένα χέρι και ήταν ένα δάκρυ.
Το δάκρυ στέγνωσε αμέσως επειδή ο αέρας κρύωνε. Αλλά φύσαγε πολύς κρύος αέρας από μέσα.
Αυτή την εποχή σπάει η καρδιά σου από τις σπασμένες καρδιές που βρίσεις περπατώντας στο κρύο. Σ αγγίζουν οι άνθρωποι; Άγγιξέ τους.
Αν μπορείς ν αντέξεις το Άγγιγμα αυτό του θυμωμένου παιδιού και του πληγωμένου πουλιού που βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο.

ΙΟΣ ΚΟΞΑΚΙ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ..ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

Η Μαρινα είναι…μικρομαμα ( όπως μου…αυτοσυστηνεται).
Περιδιαβαζοντας στο διαδίκτυο¨επεσε¨πάνω σε μενα (όπως χαρακτηριστικά συνεχίζει..)
Ειναι ξετρελλαμενη, γιατί ο χαριτωμενος γυιος της έχει τον ιο…κοξακι..για τον οποίο δεν έχω πει ουτε μια λέξη..
Να πουμε ,όχι μια αλλά 540 λέξεις για έναν περιεργο ιό..για χαρη της Μαρίνας..που δεν είναι η μονη που ανησυχει…αφου
Αλματώδης αύξηση σημειώνεται στις λοιμώξεις σε παιδιά από τον ιό κοξάκι..

Τρομοκρατία και Σύγχυση

Εν Ιορδάνη, από το Περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ
Πάει κι αυτό το καλοκαίρι. Ήταν ένα πράγμα περίεργο. Και βροχές είχαμε και χαλάζια και αέρηδες, σα να είχε μπερδευτεί το μετεωρολογικό μας με εκείνο των Βόρειων. Όπως μπερδεύτηκαν λίγο ακόμα τα πράγματα… γενικώς.
Συγκρούσεις και ξανά σφαγές στη Μέση Ανατολή, στο Ιράκ και στην Αφρική. Αλλά και στην Ευρώπη για να μην έχουμε παράπονο: μερικά χρόνια μετά τους βομβαρδισμούς της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, οι Ουκρανοί δεν ξέρουν σε ποιον να πρωτοτρέξουν για προστασία.
Για κάθε δε ταξίδι η εταιρεία είναι μια: Μαλαισιανές Αερογραμμές! Η τύχη του Ντόναλντ Ντακ και η ευχή του Μητσοτάκη σε μια συσκευασία. Το ένα αεροπλάνο «χάθηκε» κάπου στον Ειρηνικό σε μια απόλυτα ελεγχόμενη από δορυφόρους περιοχή, το άλλο έπεσε στην Ουκρανία. Όμως ποιον πονεμένο συγγενή ενδιαφέρει η κοκορομαχία για το ποιος τελικά το έριξε, αν ήταν κυβερνητικοί, αντιστασιακοί ή τρομοκράτες;

Σπιτικό Ρόφημα Θαύμα : επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά πίσω στο φυσικό τους χρώμα!

Πρώτα απ 'όλα, αν ρωτήσετε κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο, θα σας πει ότι σίγουρα θα βελτιώσει την όραση σας.

 Θα παρατηρήσετε επίσης μεγάλη βελτίωση στην υγεία του δέρματος

Αλλά το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας είναι ότι μπορεί να επαναφέρει τις άσπρες τρίχες στο  φυσικό τους χρώμα  και να κάνει τα μαλλιά σας πιο παχιά από ό, τι πριν.

σπιτικό-θαύμα-ποτό-it-στροφές-γκρι-μαλλιά-back-to-της-φυσικών χρωμάτων

Πώς να σταματήσετε τον πονοκέφαλο και να μειώσετε την υψηλή αρτηριακή πίεση άμεσα με αυτό το φάρμακο

σπίτι-remediy-headache-


Εάν έχετε ισχυρό και αφόρητο πονοκέφαλο ή υψηλή αρτηριακή πίεση, δοκιμάστε αυτήν τη φυσική θεραπεία που θα εξαλείψει τον πόνο μέσα σε μόλις 20 λεπτά.
Χρειάζεστε κάποια γάζα ή καλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα ως κομπρέσα. Διπλώστε τη γάζα σε 8 επίπεδα, και η κομπρέσα θα πρέπει να ταιριάζει με το μέτωπό σας.
Διαλύστε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι σε 8.5 oz / 250 ml ζεστού νερού (60-70 ° C). Τώρα έχετε 8% αλατούχο διάλυμα .
Ο πονοκέφαλος συχνά προκαλείται από τα τρόφιμα που τρώμε, όπως σόδα διαίτης, αλκοόλ και επεξεργασμένα τρόφιμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα