Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΘΑΣΑ!!! Περνάμε στην αντεπίθεση !!!! Τα χρηματιστήρια και τα χρηματά τους θα χάνονται μπροστά στα μάτια τους!!!


Έλληνες κρατηθείτε έχετε όλη την δύναμη στα χέρια σας, χωρίς όπλα με την δύναμη της καρδιά σας και με την δύναμη των Καθαρών Ελλήνων ο έχθρος νικιέται.

Εσείς οι Έλληνες δεν χρειαζόσαστε τα όπλα τους, γιατί έχετε το καθαρό σας ΙΧΩΡ!!!!

Και είναι ένα τρισεκατομμύριο δυνατότερο από τα όπλα τους.

Μην τους αφήνετε άλλο να παίζουν με τις ζωές σας και δεν πρέπει να τους αφήσετε να παίζουν άλλο με τις ζωές των παιδιών σας.

Ήρθε η ώρα, να εισέλθετε μέσα στο παιχνίδι τους και να υψώσετε το ανάστημά σας.

Πολεμώντας όλους αυτούς με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτετε, που δεν είναι άλλο από το Νοητό και Πνευματικό σας ΝΟΥ. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει στο αίμα σας, στην καρδιά σας και στο μυαλό σας.

Επιπλέον,  για το σκοπό αυτό έχετε την βοήθεια ολόκληρου του Σύμπαντος.




Για να κατατροπώσεται όλα τα λαμόγια στα πιο βαθιά λαγούμια.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΝΕΛΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.....ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ....





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ/ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΥΠΗΡΞΕ/ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ LESSONS LEARNED ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ....ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ....


2)ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ(ΣΤΗΝ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ(ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΔΙΑΔΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ).

3)ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑΧΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ-ΣΥΡΙΑΣ-ISIS) ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ(ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ-FYROM)

Ποιοι αγαπάνε και τι είναι Αγάπη;

Γι? αυτό μιλάμε συνέχεια. Μπερδεύεται ό έρωτας με την Αγάπη. Είναι όμως δύο διαφορετικά πράγματα. Γι? αυτό είναι μπερδεμένα και στις περισσότερες γλώσσες. Οπότε χρησιμοποιείται ή ?ίδια λέξη, «amor», και για τον έρωτα και για την αγάπη. Στα αγγλικά υπάρχει διαφορά. Λένε, «I am in love», είμαι ερωτευμένος, αλλά όταν αγαπάμε λένε, «I love».

Είναι άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο κι έτσι κάπως ξεχωρίζεται. ?Αλλά, ενώ είναι άλλο πράγμα, ό κόσμος το μπερδεύει κι έτσι χρησιμοποιείται παντού. Στην Ελλάδα, βέβαια, το είχαν ξεχωρίσει οι αρχαίοι Έλληνες και το ήξεραν. ?Άλλο πράγμα είναι ό έρωτας κι άλλο ή αγάπη. Η ελληνική γλώσσα έχει την πιο ξεκάθαρη διάκριση: το «αγαπώ» και το «είμαι ερωτευμένος». Θα πείτε, δεν μπορεί να είναι και τα δύο μαζί; ?Ασφαλώς.

Αυτά τα πράγματα μάς απασχολούν από παιδάκια μέχρι να πεθάνουμε. Ό άνθρωπος, όπως και τα περισσότερα θηλαστικά, έχει την ανάγκη, έκτος από το σεξ, πού είναι βασικό για την αναπαραγωγή και την ευχαρίστηση πού προκαλεί, να έχει ένα attachment στενό, ένα συναισθηματικό δεσμό, χωρίς τον όποιο τα μικρά ζώα πεθαίνουν, αν δεν τον αναπτύξουν με τη μάνα τους, και τα ανθρώπινα βέβαια. Άμα έχετε ένα παιδάκι και ή μάνα του δεν τ? αγαπήσει, το εγκαταλείψει, θα πεθάνει κι αυτό. Αρά, το σεξ συνδέεται με την αναπαραγωγή και με την επιβίωση. Αλλά για την επιβίωση σημαντικότερο είναι να δημιουργήσουμε μετά ένα δεσμό μ? ένα πρόσωπο, πού το λέμε μητέρα. Και, όπως είπα, μητέρα είναι οποιοδήποτε πρόσωπο πού φροντίζει το παιδί. Και το ανθρώπινο παιδί χρειάζεται να είναι εξαρτημένο από τη μητέρα για πολλά χρόνια. Και αργότερα, μητέρα είναι ολόκληρη ή οικογένεια. Γι? αυτό και ό δεσμός είναι σημαντικότατος .

Επιτρέπεται να ξεχάσεις τι σε πόνεσε, επιβάλλεται να θυμάσαι γιατί το έκανε


Θυμάσαι τι έκανες πέρυσι τέτοια μέρα;

Άτιμο πράγμα η μνήμη.

Άτιμος και ο χρόνος.
Δυνάστης και παντοκράτορας.

Παίζει μέσα στις χούφτες του ζωές, όνειρα, μνήμες…
Τις ανακατεύει, τις μπερδεύει, τις τιθασεύει και στο τέλος μπορεί να τις βγάλει ολότελα άχρηστες.

Εκείνα τα “για πάντα” που υποσχεθήκαμε πως θα θυμόμαστε και θα αγαπάμε.
Εκείνα τα “για πάντα” που ορκιστήκαμε πως θα πονάμε και θα σκεφτόμαστε.

Καπνός…
Περνά ο καιρός και τα άλλοτε σημαντικά στριμώχνονται σε ένα συρτάρι. Για να έρθουν τα άλλα…

Τα επόμενα…

Δεν υπάρχει επόμενη φορά. Υπάρχει τώρα ή ποτέ


Όλη η αξία των εμπνευσμένων φράσεων είναι στο ότι περιλαμβάνουν πολλή σοφία μέσα σε λίγες λέξεις.
Μπορούν να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά μας. Σας παρουσιάζουμε 20 εμπνευσμένες ρήσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και να μελετήσετε, ώστε να επωφεληθείτε απ? αυτές.
“Εάν βάζεις συνεχώς όρια σε ό, τι κάνεις, είτε φυσικά είτε οτιδήποτε άλλο, θα εξαπλωθούν στην εργασία σου και στη ζωή σου. Δεν υπάρχουν όρια. Υπάρχουν μόνο οροπέδια, και πρέπει να μη μείνεις και να τα κοιτάζεις, πρέπει να τα ξεπεράσεις.”

– Bruce Lee
“Όταν μία πόρτα κλείνει, μία άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς.”

– Alexander Graham Bell
“Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, οπότε μην τον ξοδεύεις ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου. Μην παγιδεύεσαι από το δόγμα – το οποίο είναι να ζεις με το αποτέλεσμα αυτών που άλλοι σκέφτονται. Μην αφήνεις τον θόρυβο της γνώμης των άλλων να πνίξει την εσωτερική σου φωνή. Και το σημαντικότερο, έχε το κουράγιο να ακολουθήσεις την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Κατά κάποιον τρόπο γνωρίζουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να γίνεις. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.”

Ο ουρανός δεν είναι για όλους


Μονόλογος μπροστά σε καθρέφτη. Να σωπαίνεις. Να κρύβεις την αλήθεια, δεν πειράζει να λες, να προσπερνάς.
Να συγχωρείς, να δίνεις ευκαιρίες, να αγκαλιάζεις σφιχτά το άδικο, τόσο που να το πνίγεις μέσα σου.
Κι όταν μιλάς, να λες είμαι καλά.

Ντρέπεσαι να κοιτάξεις το είδωλό σου, εσύ που ψέμα δεν αντέχεις και όμως το πουλάς με το κιλό στον ταλαίπωρο εαυτό σου.
Τη μέρα οι λιγοστές σου αντοχές ντυμένες πάνω σου μια τρύπια πανοπλία και αρχίζεις ξανά.
Το βράδυ κατάκοπη η ψυχή σου ρέει από τις τρύπες και ποτίζει τη γη ματαιότητα.
Κι όπως έχει απλωθεί εκεί στα χαμηλά, πασχίζει να σηκώσει κεφάλι, να δει ουρανό.

Πολεμιστή της δεκάρας, με το ξεχαρβαλωμένο «εγώ», ο ουρανός δεν είναι για όλους.
Έτσι όπως έσκυψαν τα θηρία επάνω σου, δεν έμεινε ούτε χαραμάδα για να κρυφοκοιτάξεις.

Οι επιδράσεις του χωρισμού στον εγκέφαλο


Όταν σας εγκαταλείπει η αγάπη της ζωής σας, νιώθετε ότι «τρελαίνεστε» λίγο. Αλλά αυτή, είναι μια πολύ συγκεκριμένη μορφή «τρέλας»: Υπάρχουν πράγματι αντικρουόμενα νευρικά συστημάτα,που ενεργοποιούνται μέσα στον εγκέφαλό σας. Είναι σαν να ερωτεύεστε ξανά, μόνο από την ανάποδη. Ας δούμε πώς το εξηγεί η νευροεπιστήμη.

Εθισμένος στην αγάπη

Η υπερηφάνεια είναι η έσχατη πτώχεια


Μητέρα όλων των δεινών είναι αυτή η υπερηφάνεια. Μέσα από εκείνη δημιουργείται η πτώχεια, δηλαδή η πτώση.


Σαν κατάσταση η υπερηφάνεια είναι γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους. Απλώς δεν είναι εύκολο να την ξεχωρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να την καταλάβουμε, καθώς έχει τον τρόπο της να κρύβεται πολύ καλά. Μπορεί να την έχουμε και να μας ορίζει την ζωή, όμως δεν είναι απλό να την αναγνωρίσουμε και να την δούμε.
Θεωρώ ότι είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια στον δρόμο είτε της αυτογνωσίας, είτε της Πνευματικότητας. Καθώς η υπερηφάνεια κρύβεται πολύ καλά.
Η υπερηφάνεια, τρώει τα σωθικά του ανθρώπου χωρίς να το καταλαβαίνει, είναι ακριβώς όπως το μήλο. Το οποίο μπορεί από έξω να μοιάζει καλογυαλισμένο, αλλά από μέσα του έχει το σκουλήκι το οποίο τρώει το μήλο.
Η υπερηφάνεια είναι ο απόλυτος εχθρός του ανθρώπου, ένας εχθρός που είναι μέσα μας. Αυτή είναι η αιτία που εμείς βιώνουμε απώλειες, είτε συναισθηματικές, είτε πρακτικές. Ανάλογα το μέγεθός της είναι και οι ανάλογες πτώσεις της πτώχειας.
Κάποιες φορές η υπερηφάνεια είναι τόσο ύπουλη στον ιδιοκτήτη της που μπορεί να τον κάνει να πιστεύει ότι έχει φτάσει στην απόλυτη απάθεια. Δηλαδή ότι δεν έχει πάθη. 

Γλώσσα του σώματος: 20 σημάδια για να διαβάζουμε τους ανθρώπους


2058
Η γλώσσα του σώματος «ακτινογραφεί» τις σκέψεις των άλλων… αρκεί να παρατηρήσουμε για λίγο τις ασυναίσθητες κινήσεις του…
Ένα σήκωμα των φρυδιών ή τα σταυρωμένα χέρια είναι ικανά να μεταφέρουν μηνύματα, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες μόνο το 8% της επικοινωνίας διαθέτει «λέξεις».
Τα παρακάτω σημάδια θα σας βοηθήσουν να αποκωδικοποιήσετε εύκολα τις εκφράσεις ή τη στάση του άλλου… χωρίς καν να μιλήσει!
Κεφάλι
– Εάν ο άλλος χαμογελάει, γέρνοντας το κεφάλι του προς το μέρος μας… τότε αυτό ίσως υποδηλώνει και φλερτ! Όμως, εάν χαμηλώνει το κεφάλι, τότε αισθάνεται ντροπή και κρατά απόσταση εξαιτίας της δυσπιστίας του.
– Όταν ο άλλος σηκώνει γρήγορα το κεφάλι, φανερώνει άμεσα το ενδιαφέρον του, ειδικά εάν αυτό συνοδεύεται με ένα σήκωμα των φρυδιών. Βέβαια, εάν απλά κοιτά το ταβάνι, τότε μάλλον βαριέται…

Η ενέργεια είναι φως, αγάπη και γνώση...Σοφία είναι η εφαρμογή αυτής της γνώσης με αγάπη



»Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι τα μόνα πλάσματα που υπάρχουν.

 Αυτό δεν είναι αλήθεια. 

Υπάρχουν πολλοί κόσμοι και πολλές διαστάσεις... Υπάρχουν πολύ περισσότερες ψυχές απ’ ότι φυσικοί φορείς. 

Η ψυχή μπορεί επίσης να διαχωριστεί, αν το επιθυμεί, και να βιώνει περισσότερες από μία εμπειρίες ταυτόχρονα. 

Αυτό είναι εφικτό, αλλά απαιτεί ένα επίπεδο ανάπτυξης στο οποίο οι περισσότεροι δεν έχουν φτάσει. 

Στο τέλος θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει μία και μόνο ψυχή. 

Και ότι όλες οι εμπειρίες μοιράζονται ταυτόχρονα. 

Αυτό όμως δεν είναι κάτι που αφορά στο παρόν.

Όλες οι παθήσεις και οι κακώσεις είναι συνέπειες μπλοκαρισμένης ενέργειας.



Ο άνθρωπος πεθαίνει για δύο λόγους. Είτε το ταξίδι του στη Γη ολοκληρώνεται επειδή νιώθει πλήρης, αφού έχει βιώσει ό,τι επιθυμούσε και έχει εκπληρώσει την αποστολή του, είτε αισθάνεται τόσο εγκλωβισμένος σε μια δύσκολη κατάσταση, ώστε θεωρεί ότι μοναδική διέξοδος είναι ο θάνατος.

Κάπου μέσα μας, υπάρχει μια κατάσταση της συνειδητότητας στην οποία βιώνουμε την απόλυτη αρμονία σε όλα τα επίπεδα και η υγεία μας είναι άριστη.


 Ουσιαστικά, αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση. Σε αυτή την κατάσταση συνειδητότητας, ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της ζωής και ακούμε την εσωτερική φωνή μας, την διαίσθησή μας. Είμαστε ο εαυτός μας. Και χαίρουμε άκρας υγείας.

Αν θεωρήσουμε ότι το υλικό οικοδόμημα είναι μια μορφή ενέργειας που έχει μεγαλύτερη πυκνότητα σε σχέση με τα στρώματα της αύρας που την περιβάλλουν, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ένα ενεργειακό σύστημα αποτελούμενο από στρώματα ποικίλης ενεργειακής πυκνότητας.


Η ενέργεια κυκλοφορεί απρόσκοπτα στο σώμα μας όταν είμαστε υγιείς.


 Η συνειδητότητα είναι σε θέση να ανταποκριθεί επαρκώς σε όλες τις προκλήσεις που συναντά.

Γιατί μας λείπει βιταμίνη D, αφού μας λούζει ο ήλιος;


Είναι απίστευτο και όμως, παρά το γεγονός ότι η χώρα μας χαρακτηρίζεται από ηλιοφάνεια μεγάλης έντασης και διάρκειας, ο ελληνικός πληθυσμός όλων των ηλικιακών ομάδων εμφανίζει ανεπάρκεια στη βιταμίνη D! Και δεν είμαστε οι μόνοι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη παρουσιάζουν έλλειψη βιταμίνης D. Οι αιτίες είναι πολλές. Ανάμεσα στις πιο κοινές είναι η ανεπαρκής έκθεση στον ήλιο, η χρήση αντηλιακών προϊόντων και η παχυσαρκία.

Έρευνες έχουν δείξει ότι η έλλειψη της βιταμίνης D συνδέεται μεταξύ άλλων με τον σακχαρώδη διαβήτη, το μεταβολικό σύνδρομο, τα εγκεφαλικά επεισόδια και γενικότερα τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.

Μη φοβού τον ήλιο!

Τι κάνουμε λοιπόν;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;


ΤΟ ερώτημα «Ποιος Είμαι;» είναι σημαντικό, γιατί αν δεν ξέρετε ποιοι είστε δεν μπορείτε να αισθανθείτε καθαρά ή να ερμηνεύσετε την ενέργεια γύρω σας.

Όλοι σας έχετε μια αίσθηση για το ποιοι είστε: έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις και ξέρετε πώς αντιδράτε, πώς χρησιμοποιείτε το χρόνο σας κλπ.

 Οι περισσότεροι από σας έχετε επίσης μια εικόνα για το ποιοι θα θέλατε να είστε — πώς θα θέλατε να είναι το σώμα σας, πώς θα θέλατε να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας, πόσα χρήματα θα θέλατε να βγάζατε, πόσο θα θέλατε να γυμνάζεστε και ποια φαγητά νομίζετε ότι θα έπρεπε να τρώτε. 

Θα μιλήσουμε αργότερα για όλες αυτές τις εικόνες που έχετε σχετικά με το ποιοι νομίζατε ότι θα έπρεπε να είστε, το όραμα του ποιοι θα θέλατε να είστε.

Για να μάθετε ποιοι είστε πρέπει να βρείτε την ηρεμία του νου σας. Για να μάθετε ποιοι είστε πρέπει να περάσετε αρκετό χρόνο μόνοι σας, ήρεμοι και συλλογιζόμενοι, ακούγοντας τις σκέψεις σας, σκεφτόμενοι τη μέρα που περάσατε καθώς και τον εαυτό σας.

Για να μάθετε ποιοι είστε πρέπει ν' αναλάβετε μια δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας. Τι σημαίνει μια δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας; Μερικοί από σας νομίζετε ότι σημαίνει να χρησιμοποιείτε τη δύναμη της θέλησης για ν' αναγκάζετε τον εαυτό σας να ζει το όραμα αυτού που νομίζετε ότι θα έπρεπε να είστε. Μπορεί να νιώσετε ότι από τη στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε κάτι πρέπει να τηρήσετε ανυποχώρητα κι άκαμπτα αυτή την απόφαση.

Η Ανάληψη μιας Δέσμευσης Απέναντι στον Εαυτό σας Σημαίνει ν' Ακούτε τα Συναισθήματα σας από Στιγμή σε Στιγμή και να Ενεργείτε με Βάση το τι είναι Σωστό για σας στο Παρόν.

Ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες σε περίπτωση θερμοπληξίας;



Οι πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως σε ευπαθή άτομα. Η ιατρός-παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη μας ενημερώνει για το πώς θα αποφύγουμε τη θερμοπληξία, αλλά και πώς θα βοηθήσουμε κάποιον σε περίπτωση που χρειαστεί.

Τι είναι η θερμοπληξία και πώς εκδηλώνεται

«Η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος ελέγχεται από τον υποθάλαμο του εγκεφάλου, στον οποίο βρίσκεται το θερμορυθμιστικό κέντρο. Σε ένα φυσιολογικό άτομο το κέντρο αυτό διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή, παρά τις περιβαλλοντικές αλλαγές, διότι εξισορροπεί τις διαφορές θερμοκρασίας που μπορεί να προκύψουν από τη μεταβολική δραστηριότητα του σώματος και τη διακύμανση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Η ομοιοστατική αυτή λειτουργία του σώματος είναι πολύ σημαντική και η εφίδρωση, η περιφερική αγγειοδιαστολή και η δίψα είναι σημαντικοί συντελεστές του συστήματος ομοιόστασης του οργανισμού.

Καλώς ήλθατε στην Κβαντική Εποχή, στον Κβαντικό Νου!

Η πραγματικότητα του Κβαντικού Νου

κάτι επαναστατικό συμβαίνει στον κόσμο. Είμαστε τώρα σε μια εποχή όπου η επιστήμη και η ψυχολογία συναντώνται στη μέση και συνεργάζονται για να σχηματίσουν μια νέα και αναδυόμενη επιστήμη της συνείδησης .

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική όλο η φυσική ουσία, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μας σωμάτων, σε υποατομικό επίπεδο, αποτελείται από τίποτα περισσότερο από ενέργεια που δονείται σε διάφορες συχνότητες.

Ουσιαστικά, τα πάντα στο ύπαρξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενέργεια. 

Σύμφωνα με την πρόσφατη επιστημονική θεωρία του Βιοκεντρισμού, που προτάθηκε από τον τρίτο πιο σημαντικό εν ζωή επιστήμονα , όπως ψηφίστηκε από το New York Times, Δρ Robert Lanza, η συνείδηση ​​μπορεί να υπάρχει έξω από το ανθρώπινο μυαλό και το σώμα. 

Το Quantum ΗλικίαΠαγκόσμια Συνείδηση
​​Η θεωρία του Βιοκεντρισμού προσδίδει αξιοπιστία σε μία από τις παλαιότερες φιλοσοφικές ανθρώπινες δοξασίες, γνωστή ως θεωρία του παμψυχισμού.

Ο Παμψυχισμός προέρχεται από τις λέξεις ψυχή (συνείδηση) και παν (όλο), γεγονός που υποδηλώνει ότι η συνείδηση υπάρχει ​​παντού. 

Η κβαντική μηχανική είναι τώρα σε ένα σημείο όπου αρχίζει να εξηγεί το πώς εμείς, ως παρατηρητές, είμαστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία της δικής μας αντίληψης της πραγματικότητας

Η Ρωσία επιβεβαιώνει ότι μπορεί να προβλέψει μια εμφάνιση UFO ακόμη και να το καλέσει!!!



Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστεί UFO και ότι μπορούν ακόμη και να το καλέσουν.

Ισχυρίζονται ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν λαμβάνουν χώρα δοκιμές όπλων μεγάλης κλίμακας και έχει μετρηθεί δραστηριότητα UFO με αυτόν τον τρόπο. 

Σύμφωνα με τον  Vasily Yeremenko, έναν Υποστράτηγο της FIB , Ακαδημαϊκό της Ακαδημίας της ασφάλειας, της άμυνας και της επιβολής του νόμου : 

Μειώστε τον κίνδυνο από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό κατά 90% με ένα μόνο συστατικό!



Μια έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Statens Serum της Κοπεγχάγης , στην οποία εξετάστηκαν 49.000 γυναίκες από 15 έως 49 ετών, έδειξε ότι οι γυναίκες που τρώνε τακτικά λιπαρά ψάρια όπως σαρδέλα, ρέγγα, πέστροφα, σολομό, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε καρδιακές παθήσεις από τις γυναίκες συναδέλφους τους που δεν τρώνε αυτά τα ψάρια. Οι γυναίκες που σπάνια τρώνε ψάρια ή δεν τρώνε καθόλου έχουν 90 τοις εκατό περισσότερο καρδιαγγειακά προβλήματα από ό, τι εκείνες που τρώνε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ..

Έλθωμεν λοιπόν εις τα Μόναχα.

Εκεί ουρανός Κλειστός. Αιωνία Συννεφιά. Αιωνία Μαυρίλα. Αιώνιον Πένθος. Αιωνία Ομίχλη, Αιωνία Πάχνη. Αιωνία Υγρασία. Αιωνία Μούχλα. Αιωνία Σαπίλα. Καμπουρογραμμία Γης. Ξυλογραμμία δένδρων. Και βάρος και πάχος και πύκνα αέρος. Και στούπωμα των πάντων με μπαμπάκια ομίχλης. Ο Ουρανός κλειστός. Η Γη κλειστή. Ο Αέρας κλειστός. Το Σπίτι κλειστόν. Το Ρούχον κλειστόν. Το Σώμα κλειστόν. Ο Άνθρωπος κλειστός. Το Πνεύμα κλειστόν. Ο Ουρανός σκότος. Η Γη πένθος. Τα Φώτα λύπη. Τα Ζώα μελαγχολία. Ο Αέρας υγρά πηκτή μαυρίλα. Όλος ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ σπρώχνει τον Άνθρωπον εις ένα καταφύγιον, εις ένα υπόγειον. Και εκεί ζη μίαν ζωήν τεχνητήν. Το Πνεύμα και αι Τέχναι είναι Επιστήμαι, είναι Μηχανήματα, εμπορεύματα, βιομηχανήματα. Κάμετε μίαν εικόνα, ένα άγαλμα, όπως και κάθε άλλη μηχανή και βίδα. 
Και ζη εκεί με ένα ψεύτικον Φως, μίαν ζωήν ψεύτικην. Ψεύτικον Φως. Ψεύτικον πνεύμα. Ψεύτικαι τέχναι. Γνωρίζει το αληθινόν φως, το αληθινόν πνεύμα, την αληθινήν τέχνην από την Ελλάδα, την Ιταλίαν, τα βιβλία. Ο Ευρωπαίος μιμείται την Εξωτερικήν Φύσιν με την Εσωτερικήν του Φύσιν...

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΩΝ  ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η συζήτηση χθες με τον δεκαεξάχρονο υιό οικογενειακού φίλου ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που είχα ποτέ. Αφού του ανάλυσα αυτά που δεν είχε καταλάβει όσον αφορά την συντρέχουσα κρίση, αυθόρμητα αλλά με ζηλευτή ηγετική ωριμότητα «δήλωσε» τι θα έκανε με την Τρόικα, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί και τους «Άλλους». «Αν ήμουν ηγέτης του πρώτου κόμματος», είπε εμφατικά, «θα διακήρυττα δημόσια: Ως εδώ και μη παρέκει: Περάσαμε τις κόκκινες γραμμές. Πλέον, θίγονται η ελευθερία, η δημοκρατία, η επιβίωση της Πολιτείας, τα ιερά και τα όσια». «Μετά, ως επίδοξος αντιπρόσωπος των Ελλήνων και όχι ως υπάλληλος κάποιων γυρολόγων τεχνοκρατών», συνέχισε, «θα έκανα έναΔΙΑΓΓΕΛΜΑ που θα αφορούσε τόσο τα κοσμοθεωρητικά και πνευματικά μας θέσφατα όσο και τα άμεσα και πιο πρακτικά υλικά ζητήματα. Να τους πείσω πως αν θέλω να κυβερνήσω είναι επειδή θέλω και μπορώ να παλέψω για την εθνική ανεξαρτησία, την ελευθερία, την δημοκρατία και τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων. Ότι επίσης όλοι μαζί έχουμε συμφέρον να παλέψουμε για να διασφαλιστεί η εσωτερική ευταξία, ηκοινωνική δικαιοσύνη και η εθνική μας ασφάλεια». Καλύτερα όμως να παραθέσω λεπτομερέστερα όσα σημαντικά και εντυπωσιακά μου είπε ο δεκαεξάχρονος. Εντός εισαγωγικών τα θέτω. Όπως περίπου τα άκουσα.
«Υπό τις περιστάσεις, το γενικό σκεπτικό του διαγγέλματός μου ως επίδοξου ηγέτη είναι το εξής:

Ο Καιρός του Τόξου


Περίφρων  Πηνελόπεια

Aνέβηκε στα ψηλά δωμάτια του παλατιού, η Πηνελόπη,
ύστερα από προτροπή της Αθηνάς!
Στα χέρια της κρατούσε ένα χαλκινοφίλντισι κλειδί
και όταν άνοιξε την λαμποκοπούσα πόρτα της μυστικής κάμαρης
ακούστηκε ένας βαρύς θόρυβος.
Προχώρησε ανάμεσα στους πολύτιμους θησαυρούς
και κατευθύνθηκε στο Τόξο με την φαρέτρα περίλυπη.

Ήταν το δώρο του Ιφιτου, το Τόξο του Απόλλωνα,
αλλά ο Οδυσσέας δεν το πήρε μαζί του
όταν ξεκίνησε την μεγάλη εξερεύνηση του Κόσμου.
Η περίφρων κόρη του Ικάριου ,το άγγιξε και, δάκρυα
άρχισαν να κυλούν από τα μάτια της.
Έκλαιγε για την εξορία, την μοναξιά, την αγωνιά του Ανθρώπου,
αιώνες τώρα, να βασανίζεται χωρίς τέλος, χωρίς οίκτο.
Έκλαιγε μ'αναφιλητά για τα παιδιά που δεν έχουν προλάβει
να χαρούν την ξεγνοιασιά ,την νεότητα ,την αθωότητα, που τους ταιριάζει.

Πώς θα σταματήσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους



Κάνεις σίγουρα αυτό το λάθος. Διαρκώς συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Αγχώνεσαι και βάζεις στη ζωή σου αόρατους κριτές στους οποίους νιώθεις υπόλογος. Με αυτή την τακτική κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο γρήγορα θα μπορείς να ελέγξεις τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχολογία σου.
  1. Μην ακούς τη φωνή στο κεφάλι σου που λέει ότι είσαι ανεπαρκής.
  2. Μην κάνεις παρέα με άτομα που αναζητούν ελαττώματα και δεν βλέπουν πόσα έχεις να τους προσφέρεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα