Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το έτος Σμίτα και η 9/23

Το έτος Σμίτα έρχεται κάθε 7 χρόνια, σύμφωνα με τα βιβλία της Εξόδου και του Λευίτικου από την Παλαιά Διαθήκη. Το τρέχον έτος Σμίτα ξεκίνησε την 25η Σεπτεμβρίου 2014 και λήγει την επόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, μία ημέρα γνωστή ως Ελούλ ή ημέρα απαλοιφής των χρεών. Η Ελούλ φέτος πέφτει πάνω στο αποκορύφωμα ενός κύκλου 49 ετών, του ΥπερΣμίτα (7×7), που υποτίθεται ότι ακολουθείται από ένα έτος Ιωβηλαίου, κατά το οποίο χαρίζονται όλα τα χρέη!
Όποιος έχει κάποια γνώση της Παλαιάς Διαθήκης, θα θυμάστε την ιστορία του Ιωσήφ, γιού του Ιακώβ, που κατόρθωσε να ερμηνεύσει το όνειρο του Αιγύπτιου Φαραώ με τις 7 παχιές αγελάδες που καταβροχθίστηκαν από 7 ισχνές αγελάδες, εξηγώντας πως 7 χρόνια ευημερίας θα ακολουθούνταν από 7 χρόνια πείνας. Το κλειδί για την κατανόηση της παραβολής βρίσκεται στην 7η αγελάδα, που αντιπροσώπευε το τελευταίο έτος πείνας…
To 2014 o Ραββίνος Τζόναθαν Καν στο βιβλίο του Το Μυστήριο του Σμίτα, απέδειξε ότι τα έτη Σμίτα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους οικονομικούς κύκλους του καπιταλισμού και της σύγχρονης οικονομίας. Βεβαίως ο Θεός της Βίβλου μπορεί να μην έχει σημασία αν ασχολείται ακόμη με το να μοιράζει κατάρες και ευλογίες στους Ισραήλιτες, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι που διαφεντεύουν τις τύχες του σύγχρονου κόσμου ακολουθούν τις Γραφές με τέτοια πιστότητα που ακολουθούν κατά γράμμα το αρχαίο εβραϊκό εορτολόγιο βασιζόμενοι στην αξία του κύκλου των Σμίτα.

UFO ακτινοβολούν φως στη γη και η NASA διακόπτει τη μετάδοση!


Δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο της NASA που δείχνει UFOς να ακτινοβολούν φως  στη Γη λίγο πριν κοπεί η μετάδοση του φαινομένου. Η NASA συνηθίζει να το κάνει. Υπήρξε ένα ακόμη βίντεο με εμφανίσεις UFO που φυσικά καταγράφηκαν από χιλιάδες χρήστες οι οποίοι είχαν συντονισθεί με τις ζωντανές κάμερες της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, λίγο πριν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση από τη NASA.


Κατά τους τελευταίους δύο μήνες, ο αριθμός των εμφανίσεων UFO κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχουν τετραπλασιαστεί και η NASA δεν μπορεί να εξηγήσει τις περισσότερες από αυτές, σύμφωνα με τους UFOλόγους. Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που παρατηρούν προσεκτικά την ζωντανή μετάδοση της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με την ελπίδα να εντοπίσουν μια από τις απίστευτες θεάσεις και να τις μοιραστούν με τον κόσμο.

Μυστηριώδη Στατιστικά προβλέπουν κατάρρευση με το Shemitah




Το τέλος του κύκλου Shemitah πλησιάζει γρήγορα, και πολλοί ανησυχούν για μια επικείμενη κατάρρευση, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε ήδη δει μια άνευ προηγουμένου πτώσης του χρηματιστηρίου.

Και η ιστορία δεν είναι με το μέρος μας. Οι  τελευταίοι πέντε κύκλοι Shemitah κατέληξαν σε συγκρούσεις - και αυτή θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερη.

Δυστυχώς, οι αριθμοί δεν ψεύδονται, και τώρα ένας σεβαστός στατιστικός 
 αποδεικνύει την εγκυρότητα των μαθηματικών πίσω από τη θεωρία της κατάρρευσης λόγω Shemitah. 

Η WND αναφέρει:

Ο Thomas Pound είναι ένας εκπαιδευτικός μαθηματικός, που εφαρμόζει μαγική στατιστική για τις αγορές.

Μόνο οκτώ ημερών διαπραγματεύσεις απομένουν μέχρι την επίφοβη Ελούλ 29, η οποία είναι η τελευταία ημέρα του έτους Shemitah, γνωστή ως ικανή να «σκουπίσει έξω την ημέρα» στο Εβραϊκό ημερολόγιο.

Ένα περίεργο άρθρο του Benjamin Fulford για παγκόσμιες αλλαγές

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ Benjamin Fulford 01.09.15 ... «Μια στρατιωτική επιχείρηση μικρής κλίμακας θα ήταν αρκετή για να αφαιρέσει την κλίκα Khazarian από την εξουσία"

 


"Τον Σεπτέμβριο οι ηγέτες του σημερινού συστήματος κόσμο σχεδιάζουν πολλές αλλαγές ... [και] έχουν επίσης υπoσχεθεί να ανακοινώσουν πολλές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της διατύπωσης μιας υπόσχεσης για την εξάλειψη της φτώχειας, αλλά  και να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος από το 2030 ...

"Όλα αυτά όμως, πρόκειται πιθανώς να είναι πολύ λίγα και πολύ αργά. Είναι μαθηματικά αδύνατο για το σημερινό παγκόσμιο σύστημα να συνεχίσει ως έχει, χωρίς ριζική μεταρρύθμιση ή ακόμη και επανάσταση.

Πώς θα καθαρίσετε το συκώτι σας μέσα σε 30 μέρες – Ποια είναι τα σοβαρά συμπτώματα



Αν αναλογιστείτε όλες τις τοξίνες στις οποίες το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά, θα δείτε ότι το ήπαρ (συκώτι) λειτουργεί πάντα στην μέγιστη ένταση. Ξεκινώντας από τα τηγανητά φαγητά και τις τροφές που έχουν υποστεί επεξεργασία με φυτοφάρμακα, μέχρι τις τοξίνες από τον αέρα που αναπνέουμε, όλα πρέπει να φιλτράρονται από το συκώτι μας. Με τον καιρό αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες του ήπατος.
Συμπτώματα από ένα πολύ επιβαρυμένο ήπαρ
 
Μερικά συμπτώματα μπορεί να “χτυπήσουν καμπανάκι” ότι κάτι δεν πάει καλά με το συκώτι σας. Αν έχετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα, τότε κατά πάσα πιθανότητα το συκώτι σας έχει υποστεί βλάβη.

Με αυτό το μοναδικό συστατικό θα σώσετε και θα βελτιώσετε την όρασή σας



Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα για νέα γυαλιά, ή φακούς επαφής, επειδή η όρασή τους χειροτερεύει συν τω χρόνω. Σε γενικές γραμμές, τα γυαλιά και οι φακοί επαφής σας βοηθούν να βλέπετε καθαρά, αλλά δεν βελτιώνουν την όραση σας.
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την όρασή σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρό σας, διότι είναι πολύ καλύτερα για να διορθώσετε το πρόβλημα στην αρχή, παρά αργότερα.
 
Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όρασή σας ή να την διατηρήσετε σε πολύ καλό επίπεδο για περισσότερα χρόνια.

Πείτε αντίο στην Λεύκη με 3 φυσικές θεραπείες

Η λεύκη είναι μια δερματική διαταραχή, όπου  λευκές κηλίδες  εμφανίζονται μεγαλώνοντας σε μέγεθος και οι οποίες επηρεάζουν τη χρώση του δέρματος που αναπτύσσει λίγα ή καθόλου μελανοκύτταρα (κύτταρα υπεύθυνα για τη χρώση του δέρματος ή μελανίνης, σε ορισμένες περιοχές του δέρματος). 

Επαγγελματίες ιατροί δεν έχουν καθορίσει τα ακριβή αιτία αυτής της κατάστασης, αλλά είναι γνωστό ότι αποτελεί μια αυτοάνοση διαταραχή, μια ανισορροπία άγχους η οποία είναι γενετική και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα, ιδίως όταν οι περιοχές αυτές εκτίθενται στον ήλιο ή τρίβονται.
Untitled-1
Μόλις παρατηρήσετε λευκές κηλίδες, θα πρέπει να δείτε έναν δερματολόγο για μια λεπτομερή εξέταση, έτσι ώστε να γίνει μια σωστή διάγνωση  με βάση τα συμπτώματά σας. 

Μπορεί να προταθούν επιλογές θεραπείας που αποτελούνται από φάρμακα και τοπικά στεροειδή. 

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φάρμακα, υπάρχουν φυσικά φάρμακα που δεν θα εξαλείψουν το πρόβλημα και απλώς θα καταπολεμήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη και θα βοηθήσουν να κρυφτεί ο αποχρωματισμός του δέρματος. 

Αυτές είναι οι επιλογές:

Το Μυστήριο Του Hızır - Ένας αρχαίος Πολυμορφικός Και Χρονοταξιδώτης Εξωγήινης Προέλευσης

Ο Hızır είναι μία από τις πιο αινιγματικές και εξαιρετικές προσωπικότητες του αρχαίου κόσμου.

Αν και μπορούμε να τον συναντήσουμε σε πολλά μέρη του κόσμου, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, η αληθινή προέλευσή του παραμένει ασαφής.

Ο Hızır που σημαίνει Πράσινος Άνθρωπος στα αραβικά, έχει συνδεθεί στην Μέση Ανατολή, με τους πρόωρους θρύλους  της άνοιξης, της ανανέωσης του θερμού καιρού μεταξύ των Μεσοποτάμιων και των Αιγύπτιων. 

Δεν υπάρχει καμία πραγματική εξήγηση ως προς το γιατί ονομάζεται Πράσινος Άνθρωπος.

Αν και η ταυτότητα του Hızır, ο τόπος στον οποίο διέμενε και ο χρόνος που έζησε δεν είναι βέβαιοι, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση δείχνει ότι ο Hızır ήταν ένας προφήτης ή ένα ιερό πρόσωπο.

Αυτό το άτομο είναι μοναδικό.


Μυστήριο του Hizir


Απεικονίζεται ως ένας γέρος  με λευκή γενειάδα με θεϊκό πρόσωπο.

Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες ανάμεσα σε αυτόν και τον Ιησού.

Η Γη χτυπήθηκε από κύμα μικροκυμάτων! Ήταν τεχνητό το κύμα; - βίντεο



 Ένα γιγαντιαίο κύμα μικροκυμάτων που πιθανώς να προέρχεται από το διάστημα χτύπησε χθες τον πλανήτη μας.

 Ο παλμός των μικροκυμάτων -που αυτή τη φορά έχει και σχήμα ανάλογο με αυτό που βλέπουμε σε έναν παλμογράφο – φαίνεται να σαν ένα σήμα ραδιοσυχνότητας, που χτύπησε αρχικά την περιοχή του Ειρηνικού, επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ασία (Βόρειο Ινδικό Ωκεανό κατά μήκος του ισημερινού) και ακολούθως προς την Κεντρικό Αμερική και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

 Ο παλμός στη συνέχεια...

Είναι Οι Άραβες Γεννημένοι Τρομοκράτες;


I’m the stranger, killing an arab
The Cure
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Βλέποντας την ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Ελεύθερος Σκοπευτής», αντιλαμβάνεσαι δύο πράγματα:
  • Πρώτον: Οι στρατιώτες των ΗΠΑ υποφέρουν από ψυχολογικά προβλήματα γιατί σκοτώνουν Άραβες χωρίς να το θέλουν, μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους δικούς τους.
  • Δεύτερον: Οι Άραβες είναι αιμοσταγείς τρομοκράτες, που σκοτώνουν ακόμα και τους δικούς τους, ακριβώς επειδή είναι Άραβες-αιμοσταγείς-τρομοκράτες.
Κι ενώ η αστερόεσσα του Ίστγουντ ανεμίζει δεν ακούγεται ούτε μια φορά η ερώτηση απ” τα χείλη των ηρώων: «Τι στο διάολο κάνουμε στο Ιράκ;»
Στην αρχή της ταινίας υπάρχει μια εξήγηση, που τα «γεράκια» της Αμερικής θα λάτρευαν: Το ερωτευμένο ζευγάρι βλέπει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, κι ο Πατριώτης αποφασίζει να πάει «εκεί κάτω», για να προστατέψει την αγαπημένη του, σκοτώνοντας ακόμα και παιδιά (τρομοκρατών).
Για να προστατέψει την αγαπημένη του, την πατρίδα του, τους στρατιώτες της πατρίδας του, τη Δημοκρατία, την Ασφάλεια κι άλλους Άγιους Τόπους.

Τα 7 τσάκρας και η ενεργοποίηση της βίας.


Τα 7 τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας, τα οποία ρυθμίζουν την αρμονία στο σώμα μας, αφού είναι «δεμένα» με τις ορμόνες στο σώμα μας.


Όταν οι ορμόνες στο σώμα είναι απορυθμισμένες τότε το σώμα αναγκαστικά μπαίνει σε μία διαδρομή μάχης. Αφού το ίδιο το σώμα εχθρεύεται τον εαυτό του.
Η ενεργοποίηση της βίας δεν εννοούμε απαραίτητα προς τους άλλους. Η βία όταν οι ορμόνες δεν λειτουργούν σωστά έρχεται και ως προς το σώμα μας. Όμως μέσα από το σώμα μας και με οδηγό το μυαλό μας όλο αυτό μεταφέρεται και σε όλη μας τη ζωή, τις καταστάσεις και τα γεγονότα.
Η ορμόνη που τα τελευταία χρόνια έχει την περισσότερη επιθετική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους είναι η σεροτονίνη. Μία ορμόνη η οποία βρίσκεται στον εγκέφαλο και είναι αυτή που ρυθμίζει τη χαρά και την ευτυχία.
Όχι δεν είναι αυτή που ρυθμίζει τις καταστάσεις μας, αλλά είναι αυτή που κρατά σε ισορροπία τον εγκέφαλό μας και εκείνος όλο μας το σώμα. 

Αμύθητα κέρδη στην Κω για παραδοσιακό αυγοπωλείο!


b7-1421153671
Κέρδη εκατομμυρίων ευρώ από τον πρώτο μόλις μήνα της λειτουργίας του καταγράφει παραδοσιακό αυγοπωλείο που έχει ως έδρα του το γνωστό νησί του Αιγαίου.
Ο 50χρονος ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης που είχε την φαεινή ιδέα να την ανοίξει τον περασμένο Αύγουστο έχει κυριολεκτικά εκπλαγεί από την τεράστια ζήτηση που έχουν τα προϊόντα του.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών του είναι κάτοικοι του νησιού που επιθυμούν να είναι πλήρως προετοιμασμένοι κάθε φορά που καταφθάνει κάποιος Έλληνας πολιτικός για επίσκεψη.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ TOY 1955

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2000 είχε αποκαλυφτεί για πρώτη φορά χωρίς να κατονομάζεται τότε η οργάνωση Εργκενεκόν, ότι τα Σεπτεμβριανά του 1955 είχαν οργανωθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το Βαθύ Κράτος. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης Αϊντινλίκ, ένας φοιτητής τότε στην Νομική Σχολή τη Άγκυρας, ο Οκτάϊ Ενγκίν από την Δυτική Θράκη, μέλος της Εργκενεκόν, είχε πάρει εντολή να εκτελέσει την προβοκάτσια και να ρίξει την βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη. Συνεργάτες του στην επιχείρηση, ο τότε Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης, Μεχμέτ Αλί Μπαλίν και ο κλητήρας του προξενείου, Χασάν Ουτσάρ. Το νέο έκανε αμέσως γνωστό στην Τουρκία, ο τότε βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος και στέλεχος της ΜΑΗ, (ΜΙΤ), Μιτχάτ Περίν, που φρόντισε να ερεθιστεί κατάλληλα ο τουρκικός όχλος.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ: ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 Batteries

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Η Φύση αποτελεί μια μεγαλειώδη πηγή δύναμης και γνώσης… Κρύβει ακόμη πολλά μυστικά, τα οποία αποκαλύπτονται μόνον σ’ αυτούς που την προσεγγίζουν με πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα.
hemp6
Του Γιώργου Στάμκου (stamkos@post.com)
Σε μια εποχή που μία μετά την άλλη οι Πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποιούν τη χρήση της Κάνναβης, τόσο για ιατρικούς, όσο και για ψυχαγωγικούς λόγους, η αμερικανική βιομηχανία ανακαλύπτει και πάλι τα πολλαπλά οφέλη αυτού του θαυματουργού φυτού. Παρά το γεγονός ότι η κάνναβη (Cannabis sativa) και η μαριχουάνα (Cannabis sativa var. Indica) προέρχονται από παρόμοιο φυτό, στην ουσία είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους σε σχέση με τη δραστική τους ιδιότητα και στο θέμα αυτό επικρατεί γενικώς σύγχυση και εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Όπως και να ‘χει η κάνναβη παραμένει το πιο χρήσιμο φυτό που έχουμε στη διάθεσή μας.

20 πράγματα που τα παιδιά πρέπει να δουν τους γονείς τους να κάνουν

Επειδή η δική μας συμπεριφορά είναι πάντα ο καλύτερος «δάσκαλος» για τα παιδιά μας, κι αυτά τα «μαθήματα» είναι πολύτιμα για το μέλλον τους!
mammyΟ καλύτερος τρόπος να κάνουμε το παιδί μας έναν ευτυχισμένο ενήλικα είναι να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι ενήλικες. Γιατί αυτό που τα παιδιά μας κατανοούν ως «φυσιολογικό» είναι ό,τι βλέπουν τους γονείς τους να κάνουν. Γι’ αυτό, η οικογενειακή θεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων Σούζαν Στίφελμαν συμβουλεύει όλους τους γονείς να επιτρέπουν στα παιδιά τους να τους δουν…

Tι προκαλεί τρέμουλο στα πόδια και πώς αντιμετωπίζεται;

leg-tremor

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν τρέμουλο (τρόμο) στα πόδια. Για παράδειγμα ένα άτομο μπορεί να αναπτύξει ένα τρέμουλο λόγω ασθένειας του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Μπορεί ακόμα να αναπτύξει αυτό το τρέμουλο λόγω κακής λειτουργίας του θυρεοειδή αδένα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και κάποια φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν τρέμουλο στα πόδια, όπως επίσης και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει τέτοιου είδους επιπτώσεις. Μερικές φορές ένα άτομο μπορεί να αναπτύξει αυτή την κατάσταση εξαιτίας μιας κληρονομικής πάθησης. Οι ηλικιωμένοι, επίσης μπορεί να αναπτύξουν τρόμο (τρέμουλο) στα πόδια, μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει και τρόμος στα χέρια και αυτή είναι γενικότερα μια κατάσταση που ονομάζεται «γεροντικός τρόμος».
Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα και κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες οι γιατροί δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν γιατί ένας ασθενής βιώνει τρέμουλο (τρόμο).

Περί του συνειδητού διαλογισμού

hologram“Αντί να αναζητούμε την εστία του προβλήματος, εστιάζουμε στην απουσία του η οποία αναδύεται από το μέλλον.”
Ο αισθητός κόσμος για να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί, χρειάζεται ενέργεια η οποία παρέχεται μέσω της ψυχής του παρατηρητή. Η ενέργεια αυτή, καθιστά τη ‘γνώση’ ικανή να αποκωδικοποιηθεί και να γίνει αισθητή στην τελική μορφή του. Για να επιτευχθεί όλη αυτή η διαδικασία υλοποίησής του, ο αισθητός κόσμος δανείζει στις ψυχές βιολογικά σώματα, μέσα από τα οποία διενεργεί την παρατήρηση και την αίσθηση της μορφής αυτής.
Οι ψυχές, έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται την ενέργεια, συμμετέχοντας στη συμπαντική δημιουργία. Επισκέπτονται τον κόσμο μέσω ελεύθερης επιλογής τους και αφού ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, αποχωρούν, ενώ ο αισθητός κόσμος, εξακολουθεί να έχει ανάγκη την παρουσία τους. Το Εγώ, αποτελεί αλλοιωμένο αντίγραφο της ψυχής και είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της γνώσης, τη μετατροπή της σε εικονική πραγματικότητα και τη φροντίδα του βιολογικού σώματος μέσα σε αυτή. Αλλοιώνοντας αντίγραφα της συνείδησής μας δημιουργεί τις πεποιθήσεις, με τις οποίες δομεί το σύνολο της επίγνωσης που έχουμε για τον κόσμο. Η όλη αυτή διαδικασία, δημιουργεί μια εικονική αντίληψη της πραγματικότητας, θεωρώντας σε μας τον κόσμο ως υπαρκτό.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!

Παρελθόν παρόν και μέλλον, όλα είναι στιγμές και ενώνονται μαζί και ζουν χωριστά.





Εφόσον τα πάντα ρει δηλαδή όλα κινούνται, τότε το παρόν δεν βρίσκεται σε σταθερό σημείο αλλά έχει γίνει ήδη παρελθόν αλλά και μέλλον!
Άρα όλα είναι στιγμές, που τις ζούμε ως σημεία σταθερά, αλλά και ενώνονται όλες οι στιγμές μαζί και δημιουργούν την ζωή.
Και η ζωή τι είναι; Κίνηση μέσα από στιγμές.
Και όλες οι στιγμές εφόσον ενώνονται (παρελθόν παρόν και μέλλον) μας κάνουν το όνειρο που ονομάζουμε πραγματικότητα.
Εφόσον όλα όσα ζούμε πλέον έχουν περάσει. Και τα ζούμε ως όνειρο μέσα από τις σκέψεις μας. Αλλά και ζούμε την στιγμή την κάθε στιγμή ταυτόχρονα.
Η ζωή είναι στιγμές, διότι το παρόν δεν υπάρχει, εφόσον έγινε ήδη παρελθόν και μέλλον.
Δηλαδή ένα όνειρο.
Όνειρο λοιπόν είναι και η ζωή που ζούμε!

Μα τι σημαίνει να είναι ένας άνθρωπος κακός;



Αναρωτιέμαι μερικές φορές τι είναι ο άνθρωπος. Όταν ζει πλουσιοπάροχα, δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο σαν να ζει για πάντα. Όταν είναι φτωχός απευθύνεται ξαφνικά στον άγνωστο (γνωστό) θεό που πιστεύει, ώστε να του λύσει τα προβλήματα της ζωής του. Και τόσα άλλα παραδείγματα παρόμοια.

Και κάποιοι που μας αγαπούν και ενδιαφέρονται για εμάς, μας δείχνουν μιλώντας για τον θεό την δύναμη του, ώστε να φοβηθούμε και να πέσουμε κάτω προσκυνώντας το άγνωστο από φόβο. Για να μην γίνουμε περισσότερο κακοί.

Μα τι σημαίνει να είναι ένας άνθρωπος κακός; Ειδικά όταν δεν του έχουν μάθει ποτέ τι είναι το αγαθό; Παρά του μαθαίνουν το οτιδήποτε έχει σχέση με τον υλικό κόσμο και τον φόβο για τον Θεό;

Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν, τι είναι ο Θεός και πως μπορούμε να τον αντιληφθούμε, ώστε να γνωρίζουμε τον δρόμο της αγάπης και της αλήθειας.

Ποιες οι αιτίες που προκαλούν πόνο στους όρχεις; Πότε ο πόνος χαμηλά στην κοιλιά οφείλεται στους όρχεις;



του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D.

Ο πόνος στους όρχεις, (ορχεοδυνίαείναι το αίσθημα πόνου ή δυσφορίας στον ένα η και στους δύο όρχειςΟ πόνος μπορεί να προέρχεται από τον όρχι ή και από τους δύο  ή να είναι αντανακλαστικός από άλλα όργανα (π.χ κολικός νεφρού).Αντανακλάται στο κάτω μέρος της κοιλιάς και γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, για την ορθή διάγνωση.  Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν πόνο στους όρχεις, αλλά κάποιες είναι επείγουσες όπως η συστροφή του όρχι και η οξεία επιδιδυμίτιδα.

Ο δυνατός πόνος στους όρχεις απαιτεί άμεση ιατρική εξέταση και φροντίδα. Σε άνδρες με πόνο στην κοιλιά, χρειάζεται πάντοτε να εξετάζονται οι όρχεις και το όσχεο.

Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς (πολύ δυνατός) ή χρόνιος, μόνιμος ή διαλείπων και ή ένταση του να κυμαίνεται από ήπια ως σοβαρή. Οξύ πόνο προκαλεί συνήθως το τραύμα, η συστροφή και η φλεγμονή του όρχι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα