Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Oi 12 νόμοι του σύμπαντος.

    



 O νόμος της ενότητας.
Ο νόμος εξηγεί ότι κάθε τι σε αυτόν τον κόσμο συνδέεται με κάτι άλλο. Ο,τιδήποτε πιστεύουμε , νομίζουμε ή κάνουμε ή λέμε επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας και το σύμπαν.

   Ο  νόμος της ενέργειας ή της δόνησης.
Σύμφωνα με αυτό το νόμο όλα  δονούνται και ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής μας.
Οι σκέψεις , τα συναισθήματα και τα όνειρα δονούνται.
Κάθε συχνότητα έχει τη δική της μοναδική δόνηση.

Σταμάτημα των σκέψεων



Οι σκέψεις σου δεν έχουν ρίζες, δεν έχουν σπίτι, περιπλανιώνται όπως ακριβώς τα σύννεφα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να πολεμάς μαζί τους, δεν χρειάζεται να είσαι εναντίον τους, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να σταματήσεις τις σκέψεις.

Θα πρέπει να γίνει αυτό βαθιά κατανόηση μέσα σου, διότι, όποτε ένας άνθρωπος αρχίζει να ενδιαφέρεται για το διαλογισμό, αρχίζει να προσπαθεί να σταματήσει τις σκέψεις.

Κι αν προσπαθήσεις να σταματήσεις τις σκέψεις,

Νυμφομανία: Τα σημεία και συμπτώματα


Η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά της νυμφομανούς είναι επικίνδυνη για την υγεία της. Η νυμφομανία είναι ψυχική διαταραχή, η οποία χαρακτηρίζεται από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά που οδηγεί τη γυναίκα σε επαναλαμβανόμενη και αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, την οποία αδυνατεί να σταματήσει και να ελέγξει. 

Η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά της νυμφομανούς είναι επικίνδυνη για την υγεία της. Διατρέχει αυξημένο κίνδυνο προσβολής, από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νόσους.

Επιπλέον η νυμφομανία, επειδή είναι μια ψυχική κα συναισθηματική διαταραχή, μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων.  

Τα κυριότερα σημεία και συμπτώματα που δυνατόν να υπάρχουν στη νυμφομανία περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Η Παγίδα της Δκαιοσύνης Wayne Dyer

«Δεν είναι δίκαιο»: Το σύνθημα των αναποτελεσματικών σχέσεων


Το αίτημα για δικαιοσύνη μπορεί να εισχωρήσει και στις προσωπικές σας σχέσεις και να σας εμποδίσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους συνανθρώπους σας. Η φράση «Δεν είναι δίκαιο» είναι από τα συνηθέστερα και πλέον καταστροφικά παράπονα ενός ατόμου προς ένα άλλο. Για να θεωρήσετε κάτι άδικο πρέπει να συγκρίνετε τον εαυτό σας μ’ ένα άλλο άτομο ή ομάδα ατόμων.

 Ο συλλογισμός σας εξελίσσεται κάπως έτσι: «Αφού αυτοί μπορούν να το κάνουν, μπορώ κι εγώ», «Δεν είναι δίκαιο να έχουν αυτοί περισσότερα από μένα», «Μα, εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί το κάνεις εσύ;» 

Και διαρκώς οι ίδιες συγκρίσεις. Στην περίπτωση αυτή αποφασίζετε τι είναι καλό για σας βασιζόμενοι στη συμπεριφορά κάποιου άλλου. Αυτοί, κι όχι εσείς, είναι υπεύθυνοι για τα συναισθήματά σας. 

Αν θυμώνετε, επειδή δεν είστε ικανοί να κάνετε αυτό που οι άλλοι κάνουν, τότε τους δίνετε την ευκαιρία να σας ελέγχουν. Κάθε φορά που συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον άλλο, παίζετε το παιχνίδι του «δεν είναι δίκαιο» και μεταπηδάτε από την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας στην εξωτερικά κατευθυνόμενη σκέψη.

ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ..

Αδελφές ψυχές είναι ουσιαστικά δύο όντα ίδια το ένα με το άλλο, αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικά.
Δύο μοναδικά άτομα και ξεχωριστά  που γεννήθηκαν από την ίδια Μονάδα, και προορίζονται για να ενωθούν.

Οι αδελφές ψυχές διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια των ενσαρκώσεών τους. Συναντιούνται ξανά και ξανά 
(ίσως στην αρχή για να κλείσουν κάποιους λογαριασμούς ή γιατί τους άρεσε η ποιότητα της σχέσης τους) και στην πορεία «αδελφοποιούνται»! 
Αγαπιούνται τόσο πολύ που δεν μπορούν να είναι ξεχωριστά.... Έτσι, ακολουθούν η μία την άλλη στις εκάστοτε ενσαρκώσεις τους.


7 Τρόποι Για Να Ανεφοδιάσετε Τον Εαυτό Σας!!!

Μεγάλο


1. Μην κάνετε τίποτα για τουλάχιστον έξι ώρες

Πετάξτε ό, τι είναι σημαντικό για εσάς. Ξεχάστε ό, τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Κάντε στάση εργασίας. Σταματήστε να κάνετε πράγματα για τουλάχιστον έξι ώρες. Δύο μέρες είναι συνήθως αρκετές για να ξεκινήσετε να γίνετε ένα νέο ανθρώπινο ον, αλλά μπορείτε να περάσετε όσο χρόνο θέλετε ή χρειάζεστε.Νιώστε τον εαυτό σας. Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο, και απλά κάντε ...τίποτα. Σταματήστε την ανάλυση των σχεδίων και της προόδου σας, αφαιρέστε όλες τις σκέψεις για τα προβλήματα που έχετε στο μυαλό σας.Δεν έχετε κανένα πρόβλημα πια, γιατί διώξατε και αποσυνδέσατε τον εαυτό σας από όλα όσα ξέρετε.

«Μια φανταστική κάρτα εισόδου»






Φαντάσου ένα Φανταστικό πολυόροφο κτήριο, σε μια φανταστική πόλη, ενός φανταστικού κόσμου. Αυτό το κτήριο λέγεται «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» και έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους.

Μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις ό,τι ώρα θες. Μπορείς να μείνεις μέσα και να περιπλανηθείς στους χώρους του, για όσο το θελήσεις. Ένα μόνο είναι το πρόβλημα. Δεν έχεις πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Δυστυχώς!

Περνώντας την είσοδο του φανταστικού αυτού κτηρίου, που βρίσκεται στην φανταστική πόλη, του φανταστικού κόσμου…. «σκανάρεσαι»…. «ψυχοσκανάρεσαι» για να είμαστε ακριβείς! Και τι ψάχνουν να βρουν, θα αναρωτιέσαι; Όχι, ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά. 

Διερευνούν το  ποσοστό των ψυχικών σου αποβλήτων: Θυμός, φόβος, θλίψη, πόνος, απογοήτευση, μίσος, εκδικητικότητα, αίσθημα αδικίας, μοχθηρία, απελπισία… και τόσα άλλα που μπορεί να έχουν «μολύνει» την ψυχή σου.

 Το αποτέλεσμα αυτού του ψυχικού σκαναρίσματος αποτυπώνεται στην «κάρτα εισόδου» που σου καρφιτσώνουν στο πέτο…και αυτή η κάρτα λειτουργεί ως πομπός για να ανοίγουν οι πόρτες των δωματίων του κτηρίου «ΦΑΝΤΑΣΙΑ». Βάση αυτών των μετρήσεων λοιπόν καθορίζεται από πιο όροφο του κτηρίου και άνω ή κάτω θα σου επιτραπεί η είσοδος.
Και τι διαφορά έχουν οι όροφοι, μάλλον σκέφτεσαι, για να χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία;

5 Σημάδια Της Γλώσσας Του Σώματος Που Αποκαλύπτουν Αν Ένα Άτομο Είναι Επικίνδυνο!!!

σημάδια της γλώσσας του σώματος
H Επίγνωση της κατάστασης είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο οπλοστάσιο σας, όσον αφορά την επιβίωση. Τις περισσότερες φορές, απλά βλέποντας τον κίνδυνο που βρίσκεται μπροστά μας μπορούμε να αποφύγουμε τους κινδύνους που παρασύρουν τους περισσότερους ανθρώπους,  κινδύνους τους οποίους αγνοούν.Το κλειδί για την επίγνωση της κατάστασης είναι η έντονη παρατήρηση - παρατήρηση των καταστάσεων, των πραγμάτων, ακόμα και των ανθρώπων. Και  αυτή η επίγνωση της κατάστασης ανθρώπων  περιλαμβάνει τη μελέτη της γλώσσας του σώματος - την μελέτη των γύρω σας.

Η γλώσσα του σώματος είναι κάτι που όλοι εκπέμπουν, ως επί το πλείστον ασυνείδητα. Εκδηλώνεται με τις υποσυνείδητες στάσεις, τις εκφράσεις του προσώπου και τις θέσεις των χεριών. Ο τρόπος που εμείς οι ίδιοι κινούμαστε λέει πολλά σε όσους μπορούν να διακρίνουν τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια.

Οι  περισσότεροι ερασιτέχνες παρατηρούν μόνο στο πρόσωπο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει.

 Πριν αναφέρω τι πρέπει να αναζητήσουμε, πρέπει να απαντηθεί ένα θεμελιώδες ερώτημα : γιατί πρέπει να μπούμε στον κόπο να παρατηρούμε τη γλώσσα του σώματος ;

 Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν έχει ψυχή, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ !!!


Η εξέλιξη των πάντων δεν είναι θεωρία, αλλά διαπίστωση. Όλα εξελίσσονται, όλα μεταμορφώνονται, όλα τείνουν προς κάτι καλύτερο μέσα από εμπόδια, από στιγμιαίες στάσεις, αλλά ποτέ με οριστικό σταμάτημα. Η ζωή είναι αιώνια, θάνατος δεν υπάρχει. Αν ο άνθρωπος βρίσκεται σε άγνοια και ισχυρίζεται ότι όλα τελειώνουν με τον σωματικό θάνατο, είναι επειδή αδυνατεί να συλλάβει την ζωή έξω από το σώμα.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ; ΠΟΥ ΠΑΩ; Μέρος Ι:Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ - ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ


Η ζωή μετά το θάνατο
Το ταξίδι της ψυχής σου
Από πού έρχομαι; Πού πάω;

Συμπαντική Ζωή
                                                 Μιλτιάδης Μουτάφης
 Όταν έρχομαι σ' αυτή τη γη, κανείς δεν ξέρει ποιος είμαι εγώ και από πού προέρχομαι.
Όταν φύγω, κανείς δεν ξέρει ποιος ήμουν και πού έχω πάει.
Αυτό το βιβλίο περιέχει γνώσεις που προέρχονται από τις πιο υψηλές πνευματικές σφαίρες.
Δίνει απάντηση σε ερωτήσεις που υπάρχουν, από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα.

Πως να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα καταπιεσμένα συναισθήματα!

Επιτρέπεται η δημοσίευση με την αναφορά του ονόματος του μπλογκ (όχι με τη λέξη ΠΗΓΗ) και με ενεργό λινκ...κάτι που κάνουμε κι εμείς. 

κορίτσι-162474_640
από τον Ryan Brown
Ένας κοινός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα δυσάρεστα συναισθήματα είναι να τα καταστέλλουμε ή να τα αγνοούμε. Αυτοί είναι φυσιολογικοί μηχανισμοί αντιμετώπισης, που το μυαλό μας χρησιμοποιεί για να χειριστεί καταστάσεις που δεν θέλουμε ιδιαίτερα να ασχοληθούμε στην παρούσα στιγμή. Όταν έντονα συναισθήματα έρχονται στη συνείδησή μας, συχνά υπάρχει κάτι μέσα μας που λέει, "Αυτό πρόκειται να καταστρέψει την ευτυχία μου τώρα και δεν μου αρέσει αυτό, γι 'αυτό θα ασχοληθώ με το θέμα αυτό αργότερα." Το πρόβλημα με την προσέγγιση αυτή είναι ότι το "αργότερα" δεν έρχεται ποτέ και αυτά τα συναισθήματα καταπνίγονται, μεταφερόμενα έξω από την συνειδητή μας εγρήγορση.
Είναι βασικός νόμος του σύμπαντος ότι η ενέργεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί, μπορεί να αλλάξει μόνο μορφή. Ο ίδιος νόμος ισχύει και για την συνείδηση ​​μας. Μπορούμε να καταστείλουμε τα συναισθήματα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και παρόλο που αφήνουν την συνειδητή επίγνωση μας, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εντελώς φύγει. Αυτή η καταπιεσμένη συναισθηματική ενέργεια θάβεται  βαθιά μέσα στο υπόγειο του υποσυνείδητου μας, όπου κάθεται συλλέγοντας «συναισθηματική σκόνη».

5 λέξεις που πρέπει (!) άμεσα να απομακρύνετε από το λεξιλόγιό σας!




Οι Λέξεις μεταφέρουν ενέργεια , και συνέλαβα τον εαυτό μου να εκστομίζει φράσεις που πίστευα ότι δεν τις εννοούσα, μόνο για να ανακαλύψω αργότερα ότι πραγματικά σήμαιναν κάτιΕπειδή πίσω από κάθε λέξη υπάρχει η πρόθεση.
Εάν η πρόθεσή μου είναι να είμαι ευγενικός και καλός προς τον εαυτό μου και τους άλλους, τότε δεν έχω κανένα λόγο να χρησιμοποιώ τις ακόλουθες λέξεις:

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

near-death1

Όταν ο αδελφός μου Billy με ξύπνησε τρεις εβδομάδες μετά το θάνατό του, περιγράφοντας τι συμβαίνει σ 'αυτόν στη μετά θάνατον ζωή, σκέφτηκα ότι ίσως είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Πώς θα μπορούσε ο αδελφός  μου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, που είχε προβλήματα με τον εθισμό όλη του τη ζωή, που δεν έζησε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι  αποκαλούν μια επιτυχημένη ζωή, πώς θα μπορούσε να μοιράζεται τα μυστικά για το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής από μια άλλη διάσταση ? Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, ο σκεπτικισμός μου μετατράπηκε σε θαυμασμό καθώς ο Μπίλι με δίδαξε όλα τα σχετικά για το θάνατο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα