Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί λέμε όχι στον έρωτα;



Κάθε στενή διαπροσωπική σχέση, στην οποία μπορούμε να ανοιχτούμε και να πετύχουμε την επαφή και την παράδοσή μας, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πηγές ικανοποίησης στη ζωή, γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε... ζωντανοί, μας γεμίζει με δύναμη και διάθεση για ζωή.

Η ΨΥΧΗ


                                

Η ψυχή δεν είναι μια παθητική ή θεωρητική οντότητα που καταλαμβάνει κάποιο χώρο μέσα στη θωρακική κοιλότητα. είναι μια θετική, σκόπιμη δύναμη που βρίσκεται στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Είναι εκείνο το μέρος μας που κατανοείτην ενεργειακή δυναμική, που μέσα της λειτουργούμε, που αγαπά χωρίς περιορισμούς και αποδέχεται χωρίς κρίση.
Αν θέλουμε να την γνωρίσουμε, το πρώτο είναι να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε ψυχή. Κι ύστερα να σκεφτούμε:

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

                                        

...Διότι σε μια πρώτη προσέγγιση, παρά το μικρό του μέγεθος, -ή μάλλον εξ αιτίας του μικρού του μεγέθους, που του επιβάλλει να αγωνιστεί για να φτάσει το στόχο του- το  μικροσκοπικό ανδρικό κύτταρο εμφανίζεται ως το λίκνο της προόδου, ως το κύτταρο του ανικανοποίητου, που θέτει όλο και νέους στόχους, που αναζητεί καινούργιες ενασχολήσεις, με δυο λόγια σαν στοιχείο που αναπτύσσεται με την προσπάθεια και υπό το κράτος της ανάγκης. Μοιάζει με μια γραμμή που ανελίσσεται επ’ άπειρον, χωρίς να γνωρίζουμε πού θα καταλήξει, ενώ το θηλυκό ωάριο είναι εγγεγραμμένο σ’ έναν κλειστό κύκλο από τον οποίο ποτέ δεν εξέρχεται.

Η συνειδητή σου παρουσία



Δώσε προσοχή στο παρόν. Δώσε προσοχή στη συμπεριφορά σου, στις αντιδράσεις, τις διαθέσεις σου, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους φόβους και τις επιθυμίες σου, όπως εκδηλώνονται στο παρόν. Εκεί είναι το παρελθόν για σένα. 

Ξύρισε τα πόδια σου με ελαιόλαδο!

ξυραφάκι


Αν και προτιμώ την αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα, υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να αποφύγω το ξυράφι. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που μπορεί να φοράω κοντά ρούχα, είναι λίγο δύσκολο να περιμένω κανά μήνα για να μεγαλώσουν οι τρίχες και να κάνω αποτρίχωση, οπότε, αναγκαστικά στρέφομαι στο γνωστό σε όλους μας ξυραφάκι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κόβομαι και να γεμίζω κοκκινίλες από τον ερεθισμό που προκαλεί η λεπίδα.

Ακμή στην πλάτη; Ξεφορτώσου την με ασπιρίνη και μηλόξυδο

                                           Ακμή στην πλάτη


Η ακμή στην πλάτη, δυστυχώς,  δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Οι αιτίες που την προκαλούν είναι πολλές και άντε τώρα να βρεις άκρη! Μπορεί να φταίει η διατροφή σου, η κακή υγιεινή, το  στρες, περιβαλλοντικοί πράγοντες και ένα σωρό άλλα.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ H.A.A.R.P.



ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΤΟΥ  ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2007), ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΣΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ « ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ» ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ. ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

«Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

«Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»
Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα, ο οποίος προφανώς δεν εννοούσε ότι . . . «απαγορεύει την είσοδο σ΄ όποιον δεν ξέρει γεωμετρία», αλλά ότι απαιτεί απ΄ τους συνομιλητές του.... 

“Η ανευθυνότητα του πλήθους”. Το πείραμα των Ντάρλεϊ και Λατανέ.

                                


“Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.” -  Άλμπερτ Αϊνστάιν
Η ιστορία που ακολουθεί δεν είναι, δυστυχώς, φανταστική. Μοιάζει να βγήκε από ταινία τρόμου, ειδικά μόλις μαθαίνουμε ότι συνέβη μια Παρασκευή και 13. Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 13 Μαρτίου του 1964.

Το ερωτηματολόγιο του Προύστ.

                                     

Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; 
Κάθε φορά που οι σκέψεις, οι λέξεις και οι πράξεις μου ήταν σε αρμονία.
Πώς φαντάζεστε την τέλεια ευτυχία;
Θα μπορούσα να σκεφτώ διάφορες παραλλαγές της ευτυχίας όπως, μεσημέρι σε μια αιώρα δίπλα από τη θάλασσα με μια μαργαρίτα, γέλια παιχνίδια και ήλιος, ζεστός καφές κάτω από τα πυκνά γκρι σύννεφα ακούγοντας τη θυμωμένη θάλασσα, τη δροσιά ενός γέρου πλάτανου, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, μια επαφή.

Η Ομοιοπαθητική φροντίδα υγείας στον καρκίνο

Από: Δρ. Τάσος Βαρθολομαίος, Ομοιοπαθητικός- Ιατρός Ιστοπαθολόγος 
 
Η Ομοιοπαθητική φροντίδα υγείας στον καρκίνο
Οι δυνατότητες της Ομοιοπαθητικής προσφέρονται κατεξοχήν για την υποστήριξη του οργανισμού των καρκινοπαθών και για μια  ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ασθενή μέσα σε ένα Ιπποκρατικό πλαίσιο. Στη διαδικασία αυτή η Ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιείται παράλληλα με τη Συμβατική Ιατρική υποβοηθώντας τις γνωστές καθιερωμένες θεραπείες (χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, υπερθερμία,χειρουργικές επεμβάσεις, κ.α).

Τις θρησκείες τις γέννησε ο φόβος να σώσουμε το σώμα μας μέσα στη φύση και μέσα στο χρόνο!!



«Ο πρώτος όρος για την κατανόηση είναι να δεχτούμε ότι τις θρησκείες τις γέννησε ο φόβος να σώσουμε το σώμα μας μέσα στη φύση και μέσα στο χρόνο. Α! Πόσο βαθύς και ακαταμέτρητος πρέπει νά 'ταν στον άνθρωπο αυτός ο αρχέγονος φόβος! 
- Βόηθα με, Άγια Άννα, να γλυτώσω. Κι εγώ θα γίνω καλόγερος! Αυτό ήταν το τάμα του Λούθηρου στις 2 Ιουλίου 1502, όταν πηγαίνοντας στο δρόμο για την Ερφούρτη τον άρπαξε εκείνη η φοβερή καταιγίδα. Με τις βροντές, τον άνεμο, τους καταρράχτες των νερών, το βαθύ σκότος, και τα αστροπελέκια.

Τέλος στις οσμές του ψυγείου!

                                          Τέλος στις οσμές του ψυγείου!

Μερικά πρακτικά κόλπα που θα σας απαλλάξουν από τις δυσοσμίες
Εκτός από την απόψυξη, κάθε 4 μηνο ή 6μηνο αν το ψυγείο σας παρά τις νέες τεχνολογίες πιάνει πάγο, καλό είναι όταν το καθαρίζετε στο εσωτερικό του να το κάνετε με νερό και ξύδι. Με ένα βρεγμένο πανάκι ή wetex περάσετε τις επιφάνειες. Το ξύδι εξουδετερώνει τις μυρωδιές και σκοτώνει τα μικρόβια.

Πώς να καθαρίσετε το φούρνο σας χωρίς χημικά


Ο καθαρισμός του φούρνου μας, ακούγεται σαν μια διαδικασία τόσο συναρπαστική, όσο είναι και η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο μετά τις διακοπές. Είναι όμως μια από εκείνες τις δουλειές, που όσο τις αναβάλεις τόσο πιο δύσκολα μετά θα ταλαιπωρηθείς για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.
Από την άλλη, ένας καθαρός φούρνος κρύβει λιγότερους κινδύνου μιας πιθανής φωτιάς κι επιπλέον εξαφανίζονται οι ενοχλητικές μυρωδιές των καμένων τροφών, όταν προθερμαίνεται ο φούρνος ή κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Αφού λοιπόν είναι κάτι, που τελικά δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, ας δούμε μαζί με πιο τρόπο μπορούμε να τον καθαρίσουμε, αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε επιβλαβή για την υγεία μας χημικά προϊόντα.

Τεράστιες Ηλιακές Κηλίδες Θα Μπορούσαν Να Οδηγήσουν Σε Μαζικές Ηλιακές Καταιγίδες


twosunspotsfebruary2013

Μια τεράστια καταιγίδα αναπτύσσεται στην επιφάνεια του ήλιου - και θα μπορούσε να στείλει με  μαζικό τρόπο ηλιακές εκλάμψεις προς τη γη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η κολοσσιαία ηλιακή κηλίδα είναι αρκετά μεγάλη για να καταπιεί έξι Γαίες.

Η Ατομική, Δική Σου Πορεία


Τι αποκάλυψη!
Οι αποκαλύψεις συμβαίνουν όταν τολμάς να αμφισβητείς τις ιδέες σου… ειδικά τις πιο πειστικές!
Τόλμησε λοιπόν!
Η ζωή σου έχει ήδη σχεδιαστεί από την αρχή!

Nα πεθαίνεις για να ζεις!


Όλα εξαρτιούνται από το πώς θέλεις να ζήσεις, όχι τόσο από το «τι», όπου είναι εστιασμένοι οι περισσότεροι άνθρωποι. Και αυτό το αποφασίζεις πολύ βαθειά μέσα σου, όχι στην επιφάνεια του νου, θεωρητικά και φιλοσοφικά.
  • Θέλεις να ζήσεις με πάθος, ερωτευμένος με τη ζωή, να την γευτείς με έκσταση, παίρνοντας από αυτήν όσα περισσότερα, καλύτερα και πιο ουσιαστικά μπορείς;
  • Θέλεις να ζήσεις στην ασφάλεια, προστατευόμενος από το έντονο πάθος,  μεγάλα ρίσκα αποτυχίας ή πόνου, όσο περισσότερο στην αφάνεια μπορείς και προστατευμένα;
  • Δεν έχεις αναλογιστεί ποτέ και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις;

Γιγαντιαία Ηλιακή Κηλίδα Σχηματίστηκε Στον Ήλιο Σε Λιγότερο Από 48 Ώρες!!!!




Μια γιγαντιαία ηλιακή κηλίδα που είναι τουλάχιστον έξι φορές η διάμετρος της Γης έχει σχηματΙστεί στον ήλιο τον ήλιο σε λιγότερο από 48 ώρες, σύμφωνα με τη NASA.

Οι ηλιακές κηλίδες σχηματίζονται όταν τα μαγνητικά πεδία του ήλιου και να αναδιατάσσονται και επαναπροσδιορίζονται. Τείνουν να είναι ασταθή και μπορούν να οδηγήσουν σε ηλιακές εκλάμψεις.
Play Video
Επικάλυμμα

Τεράστια ηλιακή έκρηξη συλλαμβάνεται από τη NASA

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων, οι επιστήμονες από το Solar Dynamics Observatory της NASA,παρακολούθησαν την ηλιακή κηλίδα  να μεγαλώνει γρήγορα στις 19 και 20 Φεβρουαρίου . Η υπηρεσία λέει ότι θα μπορούσε μάλιστα να είναι μεγαλύτερη από έξι φορές τη διάμετρο της Γης ", δεδομένου ότι το σημείο βρίσκεται πάνω σε μια σφαίρα και όχι έναν επίπεδο δίσκο."

Η ηλιακή  δραστηριότητα περνά μέσα από κύκλους που εκτείνονται περίπου 11 χρόνια. Σήμερα ο ήλιος κινείται προς την κορυφή ενός πολύ ενεργητικού κύκλου που οι επιστήμονες αναμένουν να διαρκέσει μέχρι τα μέσα του τρέχοντος έτους.



Από weather.com

Απόδοση κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ













--- ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ''ΟΙΩΝΟΣ'' ΤΟΥ 1978. ---




Ένα καλοκαιρινό πρωινό του 1978, ένας Άγγλος αγρότης είδε ένα σχήμα από θερισμένο σιτάρι στο κτήμα του. Το σχήμα ήταν συμμετρικό, αλλά κανένα ίχνος από τρακτέρ δεν υπήρχε ολόγυρα. Το λέει στους συγχωριανούς του αλλά κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Δέυτερο).


 ... Συνέχεια
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
                        

 Δεν είναι «τυχαίο» ότι οι «κυρίαρχοι» της γης έχουν ονομάσει ως «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» πραγμάτων την κοινωνική μας ζωή και δεν είναι τυχαίο το ότι έχουν «βάλει» στο στόμα μας την λέξη «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ». Η έναρξις σχεδιασμού των αρνητικών Οντοτήτων στο Πλανήτη Γη....μου δόθηκε με τον αριθμό Α380.....και αφού είχα κάμει δεξιόστροφα οδικώς το γύρω της Γαλλίας....φτάνοντας στη πόλη Τουλούζ....όπου εκεί μου δόθηκε κάποιο σημάδι ....κι αφού ολοκλήρωσα το ταξίδι ...μου μετά από λίγες ημέρες βλέποντας με απορία....σε Γαλλικό κανάλι....την πρώτη δοκιμαστική πτήση...η οποία ήταν και η μόνη πόλη που δεν επισκέφτηκα....και αρνήθηκα να παραμείνω εκεί....ως σημάδι για την πρώτη δοκιμαστική πτήση του μεγαλύτερου αεροπλάνου στη Γη. Με την εμφάνιση αυτή θα ήξερα ότι όλα ξεκινάει η διαδικασία. Έγραφαν τότε οι εφημερίδες:

O Φιλήμων και η Βαυκίς (Πλάτανος και Λεύκα)



Κάποτε στο βάθος μίας λαγκάδας δίπλα στο ποτάμι κοντά σε μία πόλη, βρισκόταν ένα φτωχικό και χαμηλό σπίτι. Εκεί κατοικούσε ένα αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι, ο Φιλήμων και η Βαυκίς. Το σπίτι τους ήταν τόσο χαμηλό, όσο να χωράει τον έρωτα των δύο ενοίκων του, και τόσο φτωχικό και άμεμπτο, που ήταν αντάξιο μίας θεϊκής επίσκεψης.
Διότι των Θεών οι συνήθειες καθώς λένε, είναι στην φτώχεια να συχνάζουν, και από αυτή πρώτα να ξεκινούν.

Εστία, Παρθενία και Αιώνιο Πυρ


Εστία. Κόρη του Κρόνου και της Ρέας, του Χρόνου και του Τόπου.


                                      


Η Εστία, αντίθετα με τις άλλες θεότητες του Ολύμπου, χαρακτηρίζεται από μια στατικότητα, καθώς παραμένει αμετακίνητη στον Όλυμπο. Ωστόσο, παρά την εξωτερική της αυτή ακινησία ,  ο εσωτερικός της κόσμος είναι ζωντανός και δυναμικός, γι΄αυτό και η Εστία είναι το αρχέτυπο της αυτοσυγκέντρωσης.

Χειροποίητα μωρομάντηλα


Φτιάξετε μόνες σας  μωρομάντηλα !
Μια πανεύκολη συνταγή για baby wipes, που θα φέρουν τη προσωπική σας υπογραφή και μεράκι.
Θα χρειαστείτε:

Το Τεκτονικό Διασκεπτήριο και οι συμβολισμοί του


Το Διασκεπτήριο ή Σκοτεινός Θάλαμος, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Τεκτονικής Μύησης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό δωμάτιο, στο οποίο ο/η υποψήφιος/α οδηγείται και στο οποίο παραμένει για αρκετή ώρα, πριν εισέλθει στον Ναό.


Το μαύρο, πένθιμο χρώμα που επικρατεί μέσα στο Διασκεπτήριο, καθώς και το σκοτάδι που φωτίζει μόνο ένα αναμμένο κερί, το κρανίο και τα οστά, το δρεπάνι, η κλεψύδρα που θυμίζει την θνητότητα και το παροδικό της ζωής, δικαίως παραπέμπουν σε σκέψεις που αφορούν στο θάνατο. Είναι ο Κρόνος, ο Χρόνος, και η πρώτη φάση του Solve, η σήψη. Η  εικόνα του Πετεινού,υπόσχεται την αφύπνιση των δυνάμεων που βρίσκονται σε λήθαργο, το τέλος της νύχτας και τον ερχομό του φωτός. «Εγκαρτέρηση» και «Εγρήγορση» οι λέξεις που είναι γραμμένες κοντά του.

Τα μυστικά της καλής επικοινωνίας ή όλα όσα δυσκολευόμαστε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σημαντικές, προσωπικές μας σχέσεις.



«Δεν φτάνουμε στην αγάπη βρίσκοντας ένα τέλειο άνθρωπο, άλλα μαθαίνοντας να βλέπουμε έναν ατελή άνθρωπο τέλεια»
Sam Keane, “To Love and Be Loved”

Ενώ η ερωτική εμπειρία προκύπτει αυθόρμητα, η ποιότητα στην μόνιμη συντροφική σχέση απαιτεί γνώση, ικανότητες, χρόνο και ενέργεια. 
Χρειάζεται εγρήγορση και επίμονη προσπάθεια για να υποστηρίζουμε συνεχώς την αγάπη στη σχέση και να υπερνικάμε τις αντιξοότητες.

Παρακάτω αναφέρονται ορισμένες προτάσεις – παραινέσεις τις οποίες όσο περισσότερο τις εφαρμόζουμε, τόσο περισσότερο δίνουμε στις σχέσεις μας την ευκαιρία να βελτιωθούν:

Δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο πια για εκείνους που ζουν διαφορετικά!!!


               

Αυτή την εικόνα θα πρέπει να την δει όλος ο πλανήτης!

Ενώ τα περιοδικά και οι τηλεοράσεις  αναφέρουν τα πάντα σχετικά με τη ζωή και τους έρωτες των ηθοποιών του κινηματογράφου , ποδοσφαιριστών και άλλων διασημότητων, ο Αρχηγός της φυλής Kayapo ακούει τα χειρότερα νέα  της ζωής του.

... ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ............................... ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ..

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

                                             
Τρίτον:
Το Δεκέμβριο του 2010 η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό ιταλικής εταιρείας καφέ διάρκειας 45 δευτερολέπτων. Τα γυρίσματα κράτησαν έξι ώρες, το διαφημιστικό προβλήθηκε μόνο στην Ιταλία και μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων. Η αμοιβή της κυρίας Ρόμπερτς ήταν 1.000.000 ευρώ. Στη Βραζιλία, τώρα, τη χώρα όπου παράγεται το 1/3 της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, πριν από λίγο καιρό δυο Βρετανοί δημοσιογράφοι πήραν μια συνέντευξη από τον Έκτορ Φελίπε Σάντος, έναν γέροντα 92 χρονών που από τα 12 χρόνια του δούλευε στις βραζιλιάνικες φυτείες του καφέ. Όταν τον ρώτησαν ποιο είναι το μεγαλύτερο του παράπονο, τους απάντησε:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα