Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ιός της γρίπης των πτηνών: Πιθανή μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο , λένε τα κρατικά μέσα ενημέρωσης



Ένας τεχνικός διεξάγει δοκιμές για τον ιό H7N9 της γρίπης των πτηνών στο Kunming Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 10 Απριλίου 2013, Kunming, Κίνα.  Top αρχή της υγείας της Κίνας, δήλωσε για πρώτη φορά ότι το H7N9 του ιού της γρίπης των πτηνών θα μπορούσε να είναι σε θέση να περιορίζονται από άνθρωπο σε άνθρωπο μετάδοσης.  (ChinaFotoPress / Getty Images)
Ένας τεχνικός διεξάγει δοκιμές για τον ιό H7N9 της γρίπης των πτηνών στο Kunming Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 10 Απριλίου 2013, Kunming, Κίνα.  

Η  ανώτατη αρχή της υγείας της Κίνας, δήλωσε για πρώτη φορά ότι το H7N9 του ιού της γρίπης των πτηνών θα μπορούσε να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο . 

Λεπτές Διαστάσεις - Εξωγήινη Βοήθεια Υπέρ Της Ανθρωπότητας Προς Αποφυγή Συγκρούσεων Με Διαστημικά Αντικείμενα...Μέρος Τέταρτο



Διαστάσεις Λεπτές (μέρος 4 από 7) - η ανθρωπότητα βοήθεια Extraterrestri αποφεύγοντας τον κίνδυνο πρόσκρουσης με διαστημικούς οργανισμούς απειλεί
Ο χρόνος που περνάει αφήνει πίσω του αμέτρητα «θραύσματα» που περνούν από διάφορα στάδια μετάλλαξης. Ανάλογα με το "βάρος" τους στην κοσμική σκηνή, αυτά τα θραύσματα μετασχηματίζονται και παίρνουν νέες μορφές που επηρεάζουν την πορεία των μελλοντικών γεγονότων, δημιουργώντας έτσι νέες φάσεις ατελείωτων εποχών. Καθορίζουν αδημοσίευτες ακολουθίες του χρόνου, οι οποίες  θα δίνουν πάντα αφορμή για νέα στάδια της εξελικτικής ενέργειας.
 Οι κύκλοι επαναλαμβάνονται, πλέουν στη ροή της ενέργειας που παράγεται από τη στιγμή κατά την οποία ο άνθρωπος είναι φυλακισμένος. Κατά την περιορισμένη παραμονή του , κλειδωμένος σε μια "πυκνή μορφή," ο άνθρωπος ανταποκρίνεται στις νέες ευκαιρίες για να εξελιχθεί το πνεύμα του, ταξιδεύει σε  άγνωστους ορίζοντες, εκτρέπει τη συνείδησή του σε νέες διαστάσεις, προσπαθώντας να σημειώσει  πρόοδο στο άπειρο ταξίδι που τον περιμένει .

Τεράστιος Μετεωρίτης Πάνω Από Την Αργεντινή!! (Βίντεο)


Ένας μετεωρίτης φώτισε  τον ουρανό σε ένα μεγάλο μέρος της Αργεντινής το βράδυ της 21/04/2013 στις 0330. 
Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη και αισθάνθηκαν το πάτωμα να τρέμει αφού έπεσε σε  κατοικημένη περιοχή του Santiago del Estero. 
Μερικά σπασμένα παράθυρα αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή χωρίς θύματα.

Θα τρέφεται κάποτε ο άνθρωπος από τον Ήλιο


Η ανακάλυψη ότι μερικά ζώα έχουν βρει τρόπους να τρέφονται από την ενέργεια του Ήλιου έχει οδηγήσει στην ενδιαφέρουσα άποψη ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν μια μέρα να δημιουργούν ηλιακά παραγόμενη τροφή.
Λάτρεις του Ήλιου. Μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να τρεφόμαστε με ηλιακή ενέργεια; Φαντάζει δύσκολο, μερικά όμως ζώα το κάνουν ήδη.
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, η φωτοσύνθεση είναι η διαδικασία κατά την οποία τα πράσινα φυτά και ορισμένοι άλλοι οργανισμοί μετασχηματίζουν τη φωτεινή ενέργεια σε χημική. Κατά την φωτοσύνθεση στα φυτά η φωτεινή ενέργεια δεσμεύεται και χρησιμοποιείται για τη μετατροπή διοξειδίου του άνθρακα και νερού σε οξυγόνο και ενεργειακά πλούσιες οργανικές ενώσεις, κυρίως υδατάνθρακες.

Πληθυντικός της ευγενείας


«Πληθυντικός της ευγενείας» 

Πώς η αρχαιοελληνική δημοκρατικότητα απωθήθηκε από την ξενική δουλοπρέπεια 

Του Γιαννη Καρβελα 
Φιλολογου 

Ένα θέμα, που είτε αγνοείται είτε αποσιωπάται, είναι ο λεγόμενος «πληθυντικός της ευγενείας». Λίγοι γνωρίζουν ότι το γλωσσικό τούτο φαινόμενο είναι ξενικής προέλευσης. Ακόμη λιγότεροι υποψιάζονται, πως η χρήση του τα τελευταία 180 περίπου χρόνια έχει προκαλέσει σύγχυση στη γλώσσα μας κι αφαιρέσει ένα σημαντικό ποσοστό από τη δημοκρατικότητά της. 

Μπορούμε ν’ αρχίσουμε με μερικές παρατηρήσεις πάνω στη χρήση του πληθυντικού στην αρχαία Ελλάδα. Η αρχαία γλώσσα χρησιμοποιεί τον πληθυντικό μόνο με την αριθμητική του έννοια. Βλέπουμε ότι ο ενικός δηλώνει ένα πρόσωπο ή πράγμα, ο δυικός δηλώνει δύο και ο πληθυντικός περισσότερα από δύο πράγματα ή πρόσωπα. Δεν υπάρχει εδώ πληθυντικός ευγενείας, σεβασμού, μη οικειότητας ή ακόμη και ειρωνείας. Υπάρχει ένας πληθυντικός, που, όπως λέει και το όνομά του, αποτείνεται στο πλήθος. Μια ματιά στα αρχαία κείμενα είναι αρκετή για να επαληθεύσει αυτόν τον ισχυρισμό μου. 

Έρευνα της γενετικής ποικιλομορφίας των κατοίκων της Ελλάδας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης*
Άρδην τ. 69
1. Θεωρίες καταγωγής των Ελλήνων

Η προέλευση του ανθρώπινου είδους πάντοτε συνάρπαζε τους φιλοσόφους, τους επιστήμονες, αλλά και τους απλούς πολίτες. Ειδικότερα, οι Έλληνες ενδιαφερόμαστε να μάθουμε τις βιολογικές ρίζες μας ως κατοίκων της Ευρώπης. Για την προέλευση των κατοίκων της Ελλάδας έχουν διατυπωθεί τρεις θεωρίες5.

Τόποι δύναμης

Σύγχρονες μελέτες αποκαλύπτουν τη μυστική σύνδεση ιερών τόπων του αρχαίου κόσμου. Φανερώνουν επίσης ένα μέρος των απόκρυφων γνώσεων που διατηρούσαν τα Ιερατεία, σχετικά με την Αστρονομία, τα Μαθηματικά, την Ενέργεια και τη Γεωδεσία, με τις οποίες επόπτευαν και καθοδηγούσαν το λαό, ορίζοντας τους πλέον κατάλληλους γεωγραφικούς τόπους για την ίδρυση ναών, πόλεων ακόμα και τον καθορισμό πεδίων μάχης.
Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η ακριβής γνώση του ηλιακού συστήματος και των αστερισμών σε συνδυασμό με την γεωγραφική - γεωδαετική μορφή του χώρου και των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων που τον διατρέχουν.

Σφραγίσματα τέλος;

Διατροφή και οδοντική υγεία
Το παρακάτω κείμενο είναι μετάφραση από μια ιδιαιτερα ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα της Sarah και την 
ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμπειρία της στην αποκατάσταση δοντιών στα παιδιά της σύμφωνα με το βιβλίο του Dr. Weston A. Price "Nutrition and Physical Degeneration"


Ας δούμε  άλλο ένα ζήτημα δυνατών πεποιθήσεων, που αβλεπεί τις έχουμε ενστερνιστεί.
Αν ρωτήσετε τους περισσότερους ανθρώπους για το αν, ένα χαλασμένο δόντι μπορεί να θεραπευτεί,

χωρίς τροχούς και οδοντιάτρους κατά  99% θα σας απαντήσουν ότι  αυτό είναι αδύνατο.

Επίσης και οι συμβατικοί  οδοντίατροι θα συμφωνήσουν με αυτή την   εκτίμηση . Ρωτήστε έναν οποιοδήποτε  οδοντίατρο, όταν πάτε για ένα καθαρισμό δοντιού σε μια απλή ρουτίνα καθαρισμού αν μπορείτε να θεραπεύσετε  μια τρύπα στο δόντι  μόνος σας, το πιο πιθανόν είναι να σας  κοιτάξει σαν να να είσαστε  τρελός (το ξέρω αυτό από δική μου  εμπειρία).

Περιπλανήσεις μέσα στη συνείδηση


Του Ανδρέα Τσάκαλη
Το αιθερικό σώμα του ανθρώπου είναι διπλό. Το ένα μέρος είναι εύπλαστο και επηρεάζεται άμεσα από το νου και τη συνείδηση· το άλλο είναι απλό αντίγραφο του πρώτου, “κολλημένο” στο φυσικό σώμα.
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ όλων των εποχών διακήρυσσαν ότι η συνείδηση είναι πάνω από όλα τα πράγματα, ότι μπορεί να δημιουργήσει ή να μεταβάλλει την ύλη και ότι αυτή είναι η πηγή τόσο του εξωτερικού κόσμου, όσο και του υποκειμενικού, προσωπικού εγώ.
Όπως όμως γνωρίζουμε όλοι, η ιδέα ότι η συνείδηση επηρεάζει την ύλη ήταν έως τώρα απαράδεκτη για τους επιστήμονες και ιδιαίτερα για τους φυσικούς.

Αναπτύξτε τις διαισθητικές σας δυνάμεις


Ποια είναι η διαισθητική σας ταυτότητα;
Η διαίσθηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που διαθέτουμε σαν άνθρωποι για να διαγνώσουμε το παρόν και να προαισθανθούμε το μέλλον. Πόσοι από εμάς όμως τη χρησιμοποιούμε συνειδητά;

Συνέλαβαν ξανά τον Δημήτρη Κολλάτο..




Για τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του…

Συνελήφθη πριν από λίγο ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, για τα δύο πανό που κρέμασε έξω από το σπίτι του, με αφορμή την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου.

Όπως ανέφερε ο… Κολλάτος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, αρχικά είχαν πάει αστυνομικοί έξω από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια, έγινε η σύλληψη του παρουσία εισαγγελέα.
«Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν…

Ο κατάδεσμος της Πέλλας – Aπάντηση στην προπαγάνδα από επιγραφή 2.400 ετών!

«Η επιγραφή, όπως και πολλές άλλες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την Ελληνικότητα της Μακεδονικής διαλέκτου.»
Tο κράτος των Αθηνών αναγνωρίζει ένα ανύπαρκτο ιστορικά έθνος και μία ανύπαρκτη γλώσσα.







Ο περίφημος κατάδεσμος της Πέλλας (ο οποίος είναι μια κατάρα (αρά) ή μαγική επωδός γραμμένη σε φύλλο μολύβδου και χρονολογείται στον 4ο ή 3ο αιώνα π. Χ. βρέθηκε στην Πέλλα το 1986 και δημοσιεύτηκε στο Hellenic Dialectology Journal το 1993.

Τα μυρμήγκια ξέρουν μαθηματικά



Ακριβώς όπως και το φως, τα μυρμήγκια που κινούνται πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες δεν επιλέγουν τη διαδρομή τους με βάση την απόσταση, αλλά με βάση την ταχύτητα με την οποία θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ στη Γερμανία, σε μυρμήγκια του είδους Wasmannia auropunctata.

$ 20,3 Τρισεκατομμύρια Κρυμμένα Σε Υπεράκτιες Τράπεζες Από Την Παγκόσμια Ελίτ!!


Σύμφωνα με την πιο λεπτομερή μελέτη της λεγόμενης ανοικτής οικονομίας των ημερών μας , η οποία διεξήχθη από τον James Henry, πρώην επικεφαλή οικονομολόγο με την εταιρεία συμβούλων McKinsey, οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν επωφεληθεί των διασυνοριακών φορολογικών νόμων, προκειμένου να  μεταφέρουν$ 20.31 τρισεκατομμύρια σε υπεράκτιες τράπεζες.
Αν και είναι  πιθανό να μην φαίνονται όλα αυτά τρελά για όσους είναι εξοικειωμένοι με τις  μαζικές συγκρούσεις συμφερόντων στην Federal Reserve  και με το γεγονός ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ συνεργάζεται με τις τράπεζες για να βάλει τους Αμερικανούς  να πληρώσουν για τις αποτυχίες των τραπεζών , θα μπορούσε να είναι έκπληξη σε εκείνους που δεν έχουν ιδέα πώς το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα λειτουργεί.

5. ΚΑΡΜΑ (Ομαδικό Κάρμα-Ασθένεια-Πόνος και Κάρμα)


ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΡΜΑ


 Η συγκέντρωση των ψυχών σε ομάδες, οικογένειες, έθνη και φυλές, βάζει ένα στοιχείο πολυπλοκότητας στον Καρμικό Νόμο.  Εδώ βρίσκονται οι πραγματικές δυσκολίες για την κατανόηση της λειτουργίας του καρμικού Νόμου, από τον ανθρώπινο νου, όπως στην περίπτωση των ομαδικών ατυχημάτων, π.χ. από ένα σεισμό.
2 Λέγεται ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο αν δεν υπάρχει στο ατομικό του Κάρμα μια αιτία γι’ αυτό.  Θα σωθεί «ως εκ θαύματος», όπως λένε, μέσα από το θάνατο και τα ερείπια.

4. KAΡΜΑ(Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ)

Ο εκδηλωμένος κόσμος, ο Μακρόκοσμος όπως και ο άνθρωπος, ο μικρόκοσμος  είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς αιτίων τα οποία είναι στο σύνολο τους σχετικά άγνωστα, αν εξαιρέσει κανείς τις υπάρχουσες πληροφορίες από τα εσωτερικά πεδία που έχουμε διατυπώσει ήδη μέχρι τώρα, με τη Γένεση του κόσμου, και τους νόμους που διέπουν τον Θάνατο και την επαναγέννηση.  Το Σύμπαν είναι μια ατελείωτη σειρά αιτιών και αποτελεσμάτων που ξεκινά από την τροποποίηση της πρώτης Αρχής και της εκδήλωσης της σαν Πολλαπλότητα.
 Το σύνολο της διαδικασίας αυτής που διέπει τις σχέσεις ανάμεσα στο πρώτο και μοναδικό και στις εκδηλώσεις του, αποτελεί μια θεία Νομοτέλεια η οποία στον Ανατολικό Εσωτερισμό ονομάζεται Ντάρμα.

3. ΚΑΡΜΑ (Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ)




Η περιοδικότητα είναι ο φυσικός εκείνος νόμος που εκδηλώνεται σε κάθε φαινόμενο της φύσης.  Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά αυτός διαπιστώνεται σε κάθε κατάσταση της ανθρώπινης πορείας.  Το έμβρυο, γίνεται μωρό, το μωρό γίνεται έφηβος νέος, ο ενήλικας και ο ενήλικας γέρος.  Κάπου στη μέση αυτής της πορείας ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να αναπαραχθεί και να προβάλει τον εαυτό του πάλι από την αρχή με τη δημιουργία ενός μωρού κ. ο. κ.   Όλα ξεκινούν από ένα σημείο για να κάνουν μια πορεία, ένα κύκλο

1. ΚΑΡΜΑ (Εισαγωγή-Ο Νόμος του Κάρμα)



Εισαγωγή


 Το μυστήριο της μετενσάρκωσης για αιώνες είναι θέμα γοητευτικό για το περίεργο μυαλό.
 Από την αρχή της ύπαρξής του ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει τη σκέψη, ότι η ζωή είναι μία συνέχεια, θεωρώντας την πορεία της γέννησης και του θανάτου σαν φάσεις μετακίνησης από ένα επίπεδο ύπαρξης σε άλλο.

ΨΥΧΗ



Αλήθεια τι είναι η ΨΥΧΗ; Η Ψυχή μας όσο χρονικό διάστημα ...δεν λαβαίνει σάρκα και οστά....και δεν είναι  κολλημένη με το σώμα μας....κινείται ΕΛΕΥΘΕΡΑ...στο αόρατο πεδίο.....και δεν έχει αντίληψη του διαχωρισμού μεταξύ αυτής και του Σύμπαντος Κόσμου...γιατί ακριβώς δεν κατέχει το υλικό εκείνο όχημα.....οπότε όταν έρχεται εις ένωση....και ενσαρκώνεται ο Άνθρωπος στη Γαία...τότε λόγω του βαρυτικού πεδίου της Γαίας....απομονώνεται...από την ενότητα του χωροχρόνου...οπότε το φθαρτό μας σώμα....διασπά το χρόνο σε τρία μέρη....ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ.....βάσει των τριών ταχυτήτων....και περιορίζεται....εντός του φυσικού χώρου...με λίγα λόγια «εγκλωβίζεται» ...εντός του σώματος....με αποτέλεσμα....χάνει την αρχική της ενέργεια....αφού συρρικνώνεται.....!!!

Κλαίνε τα ζώα;


Ξέρουμε πως τα ζώα έχουν κι αυτά συναισθήματα. Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ αν κλαίνε; Ένα περίεργο ερώτημα, το οποίο αξίζει να δούμε!

Τα ζώα κλαίνε, αλλά με τον δικό τους τρόπο. 

Το πιο σημαντικό λάθος υγείας που κάνουμε καθημερινά


Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το..
Κέντρο Υγείας του Πανεπιστημίου του Texas οι άνθρωποι που πίνουν ένα αναψυκτικό διαίτης την ημέρα για επτά συνεχόμενα χρόνια, έχουν κατά 41% περισσότερες πιθανότητες να παχύνουν από εκείνους που δεν καταναλώνουν διαιτητικά αναψυκτικά.

Νότια Αφρική: UFO Επίθεση Στην Ναυτική Βάση Στο Κέιπ Τάουν! (Βίντεο)

Νότια Αφρική: UFO επίθεση στην ναυτική βάση στο Κέιπ Τάουν;  Βίντεο

Η είδηση ​​προήλθε από ένα άρθρο της World News Tomorrow USA σχετικά με μια υποθετική επίθεση από ένα τεράστιο UFO, αλλά επίσημα δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο. Η Πόλη του Simon (Simon's Town ή  Simonstown) είναι μια πόλη με μια ναυτική βάση στη Νότια Αφρική, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου Capο (ακρωτήριο), μέρος της δυτικής επαρχίας του Capo. Το λιμάνι του έχει θέα την  False Bay.

Κατάλοιπα Του Κομήτη ISON Θα Μπορούσαν Να Χτυπήσουν Τη Γη Στις Αρχές Του 2014!

Κατάλοιπα Comet ISON θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη στις αρχές του 2014


Η NASA ανακατασκεύασε όλα τα στάδια από το πέρασμα του κομήτη ISON, του επανομαζόμενου  σούπερ κομήτη της χιλιετίας, που θα βυθίσει το ηλιακό σύστημα, σε μια στενή επαφή με τον Ήλιο κατά το μήνα Νοέμβριο του 2013. Ο κομήτης πρόκειται να γίνει  ορατός με γυμνό μάτι, και μάλιστα θα είναι πάρα πολύ φωτεινός στο τέλος του τρέχοντος έτους, στην πραγματικότητα, η άφιξη έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου 2013.

Ξάνθη:Υποχωρούν δρόμοι και "χάνονται" χωριά


Τη γη κάτω από τα πόδια τους χάνουν στην κυριολεξία οι κάτοικοι ορεινών οικισμών της Ξάνθης, με τις κατολισθήσεις και τις υποχωρήσεις δρόμων να έχουν γίνει πλέον... μόνιμος φόβος τους.


Αγροτικοί δρόμοι υποχωρούν, καθιστώντας ανέφικτη την προσέγγιση των χωραφιών. Σπίτια και αυλές μετακινούνται λόγω των υποχωρήσεων του εδάφους ενώ οι κατολισθήσεις τμημάτων του βουνού «πνίγουν» κατά διάστημα το οδικό δίκτυο διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυστραλία: μυστηριώδες αντικείμενο εκρήγνυται πάνω από τη Μελβούρνη. Πρόκειται για μετεωρίτη;


Αυστραλία: μυστηριώδες αντικείμενο εκρήγνυται πάνω από τη Μελβούρνη.  Πρόκειται για ένα μετεωρίτη;

Οι εικόνες  δημοσιοποιήθηκαν  από  έναν   παρατηρητή του ουρανού (skywatcher)  ο οποίος με μια φωτογραφική μηχανή Samsung SDC-435 φωτογράφησε ένα αντικείμενο πάνω από την πόλη της Μελβούρνης στην Αυστραλία. 

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι είχε εντοπίσει και φωτογραφήσει  ένα αντικείμενο να πετάει  σε μεγάλο υψόμετρο και το οποίο άφηνε ένα αχνό μονοπάτι πίσω από αυτό,όταν ξαφνικά εξερράγη μυστηριωδώς με αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του..Δείτε το βίντεο!

Ιαπωνία: Σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ


Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 12.22 τοπική ώρα (06.22 ώρα Ελλάδος) στα ανοικτά συστάδας μικρών ιαπωνικών νήσων στον Ειρηνικό, ανακοίνωσε σήμερα το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS).

Τα πιο παράξενα -αλλά επιτυχημένα- «γιατροσόφια»


Τα πιο παράξενα -αλλά επιτυχημένα- «γιατροσόφια»
Υπάρχουν 12 παράξενα -αλλά επιτυχημένα- «γιατροσόφια». Τα κλασικά γιατροσόφια των παλιών μπορεί να φαντάζουν ανίσχυρα μπροστά στα επιτεύγματα της ιατρικής, αλλά η αλήθεια είναι, ότι πολλές φορές έχουν αποδειχτεί σωτήρια για διάφορες παθήσεις. Ο καθένας στο σπίτι του έχει μία πληθώρα από υλικά, που αρκετές φορές αν γνωρίζει πώς και πότε να τα χρησιμοποιήσει, μπορεί να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες. Βέβαια, σε καμία περίπτωση, οι «θεραπείες» που ακολουθούν δε μπορούν να αντικαταστήσουν τις φαρμακευτικές αγωγές και τις συμβουλές του γιατρού σας.

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ -Μια συγκλονιστική Έρευνα- Β΄Μέρος : «ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ»



ΕΔΩ ΤΟ Α΄ ΜΕΡΟΣ : Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε το τελετουργικό για έναν από τους πιο φανερούς βαθμούς της Μασονίας, πρέπει να καταλάβουμε ότι η Μασονία είναι και ό, τι ο μηχανισμός λειτουργίας της.

Η Μασονία είναι μια σέχτα πυραμιδικού χαρακτήρα, δομημένη σε βαθμούς, και ανάλογα με την επιλεγμένη ιεροτελεστία, αυτοί οι βαθμοί μπορεί να ποικίλουν σε αριθμό. Κάθε βαθμός αντιπροσωπεύει ένα επίπεδο προόδου της δομή της οργάνωσης. Έτσι στους πρώτους βαθμούς , το μήνυμα που διαβιβάζεται στα μέλη δεν είναι το ίδιο με αυτό που διαβιβάζεται σε ανώτερους βαθμούς, επομένως τα χαμηλόβαθμα μέλη, αγνοούν την « πραγματική φύση» της οργάνωσης στην οποία ανήκουν και άρα, τον πραγματικό σκοπό της.

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ -Μια συγκλονιστική Έρευνα- Α΄Μέρος :Ο ΙΔΡΥΤΗΣ


Ξεκινάμε αυτή τη σειρά των κεφαλαίων σχετικά με την Μασονία, με πληροφορίες που ο καθένας μπορεί να επαληθεύσει, εκθέτοντας τις ιδιαιτερότητες αυτής της ολέθριας εωσφορικής λατρείας. Η τελετουργία που χρησιμοποιούν στην τεκτονική μύηση, σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν ανοιχτά δημοσιεύσει τα υψηλόβαθμα μέλη, είναι ολοφάνερη απόδειξη που επιβεβαιώνει ότι η Μασονία δεν είναι, τίποτα άλλο παρά η συναγωγή του σατανά , μια απευθείας λατρεία στον Εωσφόρο, τον οποίο θεωρούν ως Θεό- εγγυητή της ανθρώπινης προόδου, σε σύγκριση με το «Αδωνάι», τον χριστιανικό Θεό, τον οποίο θεωρούν ένα δεσποτικό τύραννο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα