Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί οι κοσμοναύτες χρησιμοποιούσαν τα όπλα στο διάστημα

Η Αμερικανική Διαστημική Δύναμη αντιμετώπισε αρκετές μάχες από τότε που πρωτοεμφανίστηκε με εκτελεστική εντολή το 2018 και καμία από αυτές τις μάχες ήταν στο διάστημα. Ωστόσο, ο στρατηγικός έλεγχος του χώρου, ή τουλάχιστον τα πιθανά περιουσιακά του στοιχεία , είναι σαφώς προτεραιότητα για την τρέχουσα διοίκηση.

Αν και δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συνθήκη για τα διαστημικά όπλα, η πιθανή στρατιωτικοποίηση του διαστήματος οδήγησε πολλά έθνη να προτείνουν  μια πλήρη απαγόρευση των διαστημικών όπλων  στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με την Κίνα και τη Ρωσία να συντάσσουν μια συνθήκη για να κάνουν το ίδιο (οι ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Μπους Τζούνιορ αρνήθηκαν να μπουν στις διαπραγματεύσεις), και οι κανόνες της Συνθήκης για τον Εξωτερικό Διάστημα των Ηνωμένων Εθνών (1967) δεν επέτρεπαν την τοποθέτηση πυρηνικών πυραύλων και όπλων μαζικής καταστροφής (ΟΜΚ) σε τροχιά της Γης. Ωστόσο, δεν εμπόδισε τους ανθρώπους να πάρουν όπλα στο διάστημα στο παρόν ή στο παρελθόν. 



Τα περισσότερα είναι δευτερεύοντα. Σκεφτείτε:  Μαχαίρια του ελβετικού στρατού Victorinox , τα οποία οι αστροναύτες της NASA μεταφέρουν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) από τη δεκαετία του 1970. Άλλοι είναι λίγο πιο σκληροπυρηνικοί. Για χρόνια, οι κοσμοναύτες συσκευάζονταν πραγματικά όπλα μαζί με μερίδες τροφίμων και μπουκάλια νερό στο κιτ εφοδιασμού έκτακτης ανάγκης.

O Έρωτας* Και το 2020*



8. 9. 2020


Ο ΈΡΩΤΑΣ*


Η Μεγαλύτερη Ευλογία


μέσα σε αυτόν τον Ενσαρκωμένο


Κόσμο


είναι να Εκδηλώνουμε Συνεχώς


Θεϊκές Ποιότητες


όσο μπορούμε


και αν δεν μπορούμε


να αποφασίσουμε συνειδητά


ο Δρόμος μας να Ταχθεί


προς Αυτήν την Κατεύθυνση*


Όλες οι Γυναίκες


είμαστε Εκδηλώσεις της Θείας Μητέρας,


και όλοι οι Άνδρες είναι Εκδηλώσεις


του Ουράνιου Πατέρα*


Αυτά είναι Δοσμένα από τα


Αρχαία Ιερά Κείμενα*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα