Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πόλεμος στην Ουκρανία και περισσότερες δολοφονίες τραπεζιτών καθώς αρχίζει το τέλος του παιχνιδιού για την κλίκα...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 24/2/2014

  Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και Ασιάτες κινητοποιούνται για κάποια μεγάλη παγκόσμια ώθηση κατά της κλίκας (cabal) κατά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με Ρωσικές και Ασιατικές πηγές. Οι Ρώσοι λένε πως τα τελευταία τεχνάσματα στην Ουκρανία σημαίνουν ότι η κλίκα είχε διασχίσει μια οριακή κόκκινη γραμμή και ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για πόλεμο. Οι Ασιάτες ήταν πιο μυστικοπαθείς, αλλά παρόλα αυτά κατέστησαν σαφές πως κάποιου είδους κόκκινης γραμμής έχει προσπεραστεί και ότι η δράση είναι επικείμενη.

David Rockefeller...Μην τρομάζετε...Eίναι χωρίς photoshop...(τώρα μπορείτε να τρομάξετε ελεύθερα)

   Εν τω μεταξύ, οι οικογένειες Bush και Rockefeller σχεδιάζουν να δολοφονήσουν 1200 τραπεζίτες κατά τις προσεχείς ημέρες με σκοπό την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων εναντίον τους, σύμφωνα με τον Neil Keenan. Οι τραπεζίτες θα είναι νέοι και ως επί το πλείστον συμμετέχοντες σε αλγοριθμικές συναλλαγές και  χειραγωγήσεις διαφόρων χρηματοπιστωτικών αγορών, όπως πιστεύεται. Επίσης, ως ένα σημάδι για το πόσο διεστραμμένα είναι τα μυαλά αυτών των ανθρώπων, αποδεικνύεται ότι κάθε θάνατος τραπεζίτη σημαίνει μεγάλο παράγωγο κερδών, σύμφωνα με το άρθρο αυτό που μου έστειλαν αναγνώστες:

Ανοίγει το παιχνίδι ! Η Κίνα Απαιτεί από τους Αμερικάνους το σύνολο του Αμερικανικού χρέους σε Χρυσό Εάν αυτοί προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας




ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ VESTI ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!!!

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ..

Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια

surreal-man-with-hands-covering-face
ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. O νους: «Γιατί να χανόμαστε κυνηγώντας το αδύνατο;». Μέσα στον ιερό περίβολο των πέντε αιστήσεων χρέος μας ν’ αναγνωρίσουμε τα σύνορα του ανθρώπου. Μα μια άλλη μέσα μου φωνή, ας την πούμε έχτη δύναμη, ας την πούμε καρδιά, αντιστέκεται και φωνάζει: «Όχι! Όχι! Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου! Να σπας τα σύνορα! Ν’ αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου! Να πεθαίνεις και να λες: Θάνατος δεν υπάρχει!»
ΔΕ ΖΥΓΙΑΖΩ, ΔΕ ΜΕΤΡΩ, ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι. Ρωτώ, ξαναρωτώ χτυπώντας το χάος: Ποιος μας φυτεύει στη γης ετούτη χωρίς να μας ζητήσει την άδεια; Ποιος μας ξεριζώνει από τη γης ετούτη χωρίς να μας ζητήσει την άδεια;

Θέλεις να θεραπευτείς; Θέλεις να θεραπεύσεις τον πόνο σου;


οι περισσότεροι σίγουρα θα απαντούσαν καταφατικά σε μια τέτοια ερώτηση... 

Περίεργο και παράδοξο συνάμα...

Όλο και κάποιο θέμα υγείας ταλαιπωρεί τους ανθρώπους...
Όλο και κάποιος πόνος απαιτεί την προσοχή μας...

Τα ιατρεία παντός τύπου είναι γεμάτα...
Ουρές από παραδομένους στα χέρια των ειδικών... 
και πακέτα από σελίδες συνταγών για φάρμακα όπου και να κοιτάξεις...

Τα μηχανήματα διάγνωσης εργάζονται πυρετωδώς... και ετοιμάζονται οι 
"ετικέτες/διαγνώσεις" που κατονομάζουν την άλφα ή τη βήτα πάθηση... 
Βαρύγδουπες, χτυπούν καταμεσής στο στήθος, ωσάν κατάρες 
φοβερές τις περισσότερες φορές όταν βγαίνουν από τα χείλη του ειδικού... 
ειδικά αν ακουστεί κάτι σαν... καρκίνος...

Ποιός τυφλός δε θέλει το φως του... 

Ζώντας συνειδητά





Αν ο σκοπός του ερχομού μας στη γη είναι να εξελιχθούμε σε επίπεδο συνειδητότητας, οι μεταβατικές περίοδοι – που είναι οι εποχές των αλλαγών – είναι αυτές που μας προσφέρουν τα περισσότερα points, τα περισσότερα bonus,  τις περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης, διεύρυνσης   και δύναμης.
Η τάση μας να γαντζωνόμαστε στις συνήθειές μας, στο παλιό               και ασφαλές,  μας καθησυχάζει προς στιγμήν αλλά, ούτε μας μεγαλώνει, ούτε μας ωριμάζει, ούτε μας δυναμώνει.  Αντίθετα μας κρατάει σταθερά ανώριμους, εξαρτημένους  κι ευάλωτους  σε κάθε ισχυρό σεισμό,  σε κάθε ξαφνική καταιγίδα.

Ποιο είναι το Θεϊκό Σχέδιο; μέρος 3/3


Του Wes Annac (www.aquariusparadigm.com)



Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο χτίζουμε το νέο κόσμο. Η δύναμη, η ισορροπία και η αρμονία θα αντικαταστήσουν την αδυναμία, το χάος και την τάση να κατηγορούμε άλλους για τα δικά μας προβλήματα. Ακόμα, θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε εναντίον των άλλων και θα ενωθούμε όλοι για να αλλάξουμε τον πλανήτη όπως ήταν η πρόθεσή μας από την αρχή.

Μας έχουν μιλήσει για τις ευκαιρίες που βρίσκονται κάθε μέρα μπροστά μας, με τις οποίες μπορούμε να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας.
«Το θεϊκό σχέδιο είναι τέλειο κι εσείς αποτελείτε τμήμα του. Πρέπει να εκπληρώσετε τους εαυτούς σας. Ευκαιρίες αυτό-εκπλήρωσης σας παρέχονται καθημερινά».

Πάντα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι θετικό, και παρόλο που η κοινωνία δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και πρόοδο της πλειονότητας των ανθρώπων, το πνεύμα βάζει ενώπιόν μας πράγματα τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.
Το πνεύμα θα μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Θα μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε ικανότητες στις οποίες είμαστε καλοί και νιώθουμε ευχαρίστηση. Η ανάπτυξή μας δεν θα εμποδιστεί ποτέ ξανά. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξή μας ποτέ δεν εμποδίζεται – εμείς απλά έχουμε πειστεί ότι συμβαίνει.

Ποιο είναι το Θεϊκό Σχέδιο; μέρος 2/3




Του Wes Annac (www.aquariusparadigm.com)

Ο Silver Birch μας λέει παρακάτω, ότι οι σύντροφοι που έχουμε πέρα από το πέπλο, ενεργούν πάντα σε ευθυγράμμιση με το θεϊκό σχέδιο, επιδιώκοντας να μας βοηθήσουν να θυμηθούμε την ύπαρξη του πνεύματος


«Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας ασχολείται μόνο με τη φυσική ανάπτυξη, κάποιοι με τη νοητική ανάπτυξη και ελάχιστοι με την πνευματικήΗ μόνη διαχρονική πραγματικότητα, όμως, είναι το πνεύμαΑν καταφέρουμε μέσα από μια ποικιλία μέσων να επιτύχουμε ώστε οάνθρωπος καταφέρει να αντιληφθεί την πνευματική φύση της πραγματικότητάς του, θααλλάξουμε τη ζωή του».

Με όλα όσα κάνουν οι φίλοι και δάσκαλοί μας από την άλλη πλευρά του πέπλου, αναζητούν να μας δώσουν κάθε βοήθεια ώστε να αποκτήσουμε επίγνωση. Θέλουν να μας θυμίσουν τα περί πνεύματος και τα θαυμάσια πράγματα που υπάρχουν για μας, καινα μας γνωρίσουν την πολυπλοκότητα με την οποία η ζωή μας έχει προγραμματιστεί.

Όλη αυτή η βοήθεια μας δίνεται με σκοπό να μας γνωρίσει ξανά το πνεύμα

Ποιο είναι το Θεϊκό Σχέδιο; - μέρος 1/3




  
Του Wes Annac (www.aquariusparadigm.com)

Όσο δύσκολο κι αν μπορεί να είναιγια μερικούς ανθρώπους να το πιστέψουν, η ύπαρξή μας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι τυχαίο γεγονός.Παρά την έκταση του χάους πουφαίνεται να κυβερνά τον κόσμοτα πάντα συμβαίνουν σύμφωνα με ένα συντονισμένο θεϊκό σχέδιοτο αποτέλεσμα του οποίου θα είναι ηπνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας
Βιώνουμε το χάος ως τμήμα ενός συνεχιζόμενου ταρακουνήματος που μας προετοιμάζει να χαιρετήσουμε μια ευρύτερη συνειδησιακή κατάστασηαλλά τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τυχαία ή χωρίς νόημαΌλα όσα βιώνουμε  διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντός μαςκαι όπως γνωρίζουμε από τις πνευματικές διδασκαλίεςδεν υπάρχει αυτό που ονομάζουμε «σύμπτωση».
 
Το θεϊκό σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας εποπτεύεται από το πνεύμακαι μυριάδες Δυνάμεις του ουρανού εργάζονται ακούραστα, πέρα από το πέπλο, βοηθώντας μας να αφυπνιστούμε ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε ξανά τις καταστάσεις συνειδητότητας που απολαμβάνουν εκείνες οι οντότητες. Μας δίνεται βοήθεια για να επιστρέψουμε στον ουρανό και όλα τα φαινομενικώς τυχαία πράγματα που βιώνουμε εδώ θα μας οδηγήσουν τελικά πίσω στο Σπίτι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ - Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ «ΤΩΡΑ» , ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ


Με το που πρωτοάκουσα την λέξη συνοδοιπόρος κάτι δεν μου καθόταν καλά, πείτε το ένστικτο, διαίσθηση, διαύγεια, αλλά αυτή η λέξη μου μετέδιδε μια γλοιώδης αίσθηση συγκαταβατικότητας.
Τώρα πλέον είμαι εντελώς σίγουρος ότι αυτή η αίσθηση που είχα ήταν αληθής.

Οι άνθρωποι βλέπετε θέλουν μονίμως να ταυτίζονται με κάτι και έτσι να φέρνουν την πραγματικότητα στα δικά τους μέτρα ή τέλος πάντων να ικανοποιούνται με την υιοθέτηση της «αλήθειας» που τους εξυπηρετεί, για να μπορούν να βιώνουν ομαλότερα αυτό που ονομάζουμε ζωή.

 Έτσι χτίζουν ολόκληρα συστήματα πεποιθήσεων, δόγματα, και εφευρίσκουν λέξεις ως μια διαφυγή από την μίζερη πραγματικότητα , που θα τους βάλει υποτίθεται σε μια καλύτερη πραγματικότητα. Αλλά αυτό είναι απλώς μια άλλη εκδοχή, του ίδιου διαιρετικού τρόπου σκέψης. 

Μιλάμε λοιπόν για μία πνευματική ρομαντικοποίηση, κατά την οποία φέρνουν το πνεύμα στα δικά τους ανθρώπινα μέτρα. Έτσι η λέξη συνοδοιπόρος γίνεται η «μεγάλη αλήθεια». 

Τι είναι ο άνθρωπος; Συνοδοιπόρος. Αν δεν είσαι συνοδοιπόρος δεν είσαι άνθρωπος. Και έτσι μαθαίνεις να είσαι συνοδοιπόρος.

Καλύτερα να πονάς, παρά να μισείς…Τα Στάδια του Πένθους της Γήινης Καρδιάς

 
 
 
 
 
...Με αφορμή τη συζήτηση που είχα με μία ηλικιωμένη γυναίκα που στα «υστερινά» της, αναλογίζεται τη ζωή της... 

Το αίσθημα μίας κατάφορης αδικίας τη βαραίνει, την πνίγει, γεμίζει με παράπονο.Καθώς έχασε τον αγαπημένο γιό της ο οποίος αρρώστησε κι έμεινε μόνη, ενώ ο άλλος της γιος της γύρισε την πλάτη με την οικογένειά του χρόνια πριν, καθώς παντρεύτηκε. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ μαζί, σαν να μην τον γέννησε ποτέ, σαν να μην τον μεγάλωσε στην αγκαλιά της – δε τη θυμάται [;!]

Της είπα: «Αν είναι να ζεις ένα πόνο, 
διάλεξε καλύτερα να πονάς, παρά να μισείς».

Και ταυτίζοντας αυτά τα αισθήματα με τις δικές μου εσωτερικές αντανακλάσεις από τη ζωή όπως τη φιλοσόφησα ως τώρα, γράφω…:

Για γέλια και για κλάματα

Για γέλια και για κλάματαΚάθε λαός έχει τους κυβερνήτες, ή τους Αφέντες, που του αξίζουν.

"Οι Αμερικανοί μέσα, οι Ρώσοι έξω, οι Γερμανοί κάτω"

Του Κώστα Ράπτη 



Η ψυχροπολεμική τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη, της οποίας εγγυητής ήταν το ΝΑΤΟ, είχε ως στόχο, όπως το έθεσε ο πρώτος γ.γ. της Συμμαχίας, λόρδος Ismey, να κρατά “τους Αμερικάνους μέσα, τους Ρώσους έξω και τους Γερμανούς κάτω”. Κάθε προσπάθεια αναβίωσης κλίματος ψυχροπολεμικής αντιπαράθεσης, όπως την παρακολουθούμε τις ημέρες αυτές με την ουκρανική κρίση, δεν μπορεί παρά να αποβλέπει και στα τρία αυτά σκέλη. 

Δυόμιση δεκαετίες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η “διατλαντική σχέση” αποτελεί φάντασμα του εαυτού της. Οι δύο πυρηνικές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου βρίσκονται σε πλήρη υποχώρηση: η Γαλλία έχει μεν εγκαταλείψει τον "γκωλισμό" της επιστρέφοντας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, αλλά έχει χάσει και τον ρόλο του πολιτικού “κινητήρα” της ευρωπαϊκής ενοποίησης στο πλαίσιο του πάλαι ποτέ “γαλλογερμανικού άξονα” και επιχειρεί να υπενθυμίσει τον ρόλο της με στρατιωτικές περιπέτειες στις αφρικανικές πρώην αποικίες της. Η Βρετανία έχει τεθεί “υπνοβατώντας” σε τροχιά εξόδου από την Ε.Ε., γεγονός που μειώνει το ειδικό της βάρος στα ευρωπαϊκά πράγματα, και άρα τη χρησιμότητα της "ειδικής σχέσης" της με τις ΗΠΑ, ενώ αγωνίζεται να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα απέναντι στον σκωτσέζικο αυτονομισμό. 

Οδηγίες πως να χρησιμοποιήσετε τη φρέσκια αλόη


Οδηγίες πως να χρησιμοποιήσετε τη φρέσκια αλόη
Σε περίπτωση που διατηρούμε φρέσκια αλόη σε γλάστρα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το φυτό και ένα κοφτερό μαχαίρι.
Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά κόβουν ένα κομμάτι από το φύλλο της αλόης και το πιέζουν πάνω στη πάσχουσα περιοχή του δέρματος. Αυτό δεν είναι και τόσο λάθος, αλλά δεν είναι και σωστό, γιατί έτσι δεν εκμεταλλεύονται το εσωτερικό gel που έχει και τις μεγαλύτερες θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά μόνο ένα μέρος του χυμού. Για να πάρουμε όλο το gel θα πρέπει να φιλετάρουμε το φύλλο, περίπου όπως θα κάναμε με ένα μεγάλο ψάρι.

"Ωστικό κύμα" από την Ουκρανία στις αγορές




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:12

Με σοβαρές απώλειες ξεκίνησαν οι συναλλαγές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, στο κλίμα που διαμορφώνουν οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. 

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 υποχωρεί 1,98% στις 331,38 μονάδες. Ο εκτιμητής της πορείας των χρηματιστηριακών αγορών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης, ο Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 2,47%. 

Ο βρετανικός FTSE 100 υποχωρεί 1,75% στις 6.690,28 μονάδες.


 Ο γερμανικός DAX 30 σημειώνει απώλειες 2,75% στις 9.425,96 μονάδες, ενώ ο γαλλικός CAC 40 υποχωρεί 2,34% στις 4.304,79 μονάδες. 

Ο ιταλικός FTSE MIB σημειώνει απώλειες 2,33%, ο ισπανικός IBEX υποχωρεί κατά 2,19%, ενώ ο ελβετικός SMI βρίσκεται στο -1,76%. Στην Τουρκία ο δείκτης ISE 100 υποχωρεί 1,77%. 

Σε κατακόρυφη πτώση υποχρεώνονται οι ρωσικοί χρηματιστηριακοί δείκτες. Οι ρωσικοί δείκτες RTS και Micex σημειώνουν απώλειες 12,62% και 11,17% αντίστοιχα. 

Μια Καταιγίδα Θέλω Να “Ρθει Να Μας Πνίξει

lightning-storm-bolt-thunder-31000
-
Η καταιγίδα ήρθε.
Η καταιγίδα ξεκίνησε πριν από καιρό, αλλά εμείς ήμασταν κρυμμένοι κάτω από τις χάρτινες ομπρέλες μας, και ήμασταν κρυμμένοι μέσα στα χάρτινα αυγά μας, και νομίζαμε ότι η καταιγίδα δεν μας αφορά.
Εμείς θα επιβιώσουμε, αρκεί να σκεφτόμαστε θετικά και να μην ασχολούμαστε με τη λαίλαπα που πνίγει τους άλλους, τους άλλους, τους ανάξιους, τους απροετοίμαστους, τους χαμερπούς και μακρινούς.
Είδαμε τα μαύρα σύννεφα, ακούσαμε τους κεραυνούς, και ταμπουρωθήκαμε στις πεποιθήσεις μας, όπως ακριβώς μας τις υπαγόρευαν οι οθόνες.
Στην οθόνη όλα είναι επίπεδα και ασπρόμαυρα, παρά το χρώμα.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ασπρόμαυρο από μια έγχρωμη οθόνη τηλεόρασης.

Μουσικές συχνότητες και…….. πτώση του ηθικού ( ψυχολογικός πόλεμος)


Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την διαπίστωση από κάποια Ακούσματα και άθελα μου να κάνω συγκρίσεις ... ....
Γύρισα 57 χρόνια πίσω. ΄Εχω αυτό το πλεονέκτημα.
Τότε ήταν μια Ελλάδα ρημαγμένη και σε εμπόλεμη κατάσταση ενός εμφυλίου που μαινόταν σε κάποια βουνά. Όμως ο κόσμος είχε μια αισιοδοξία και ένα κέφι για ζωή ανεπανάληπτο. Είχε μόλις αναστηθεί από μια σκληρότατη κατοχή και αισιοδοξούσε για το μέλλον .... Με το τίποτα το διασκέδαζε, έβγαζε τα απωθημένα του. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής που κυριαρχούσε στο Ελληνικό γίγνεσθαι ήταν ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. 

Είστε πιθανοί υποψήφιοι για μελλοντική εμφάνιση υπέρτασης;



Αν ναι, θα είναι ακόμη πιο σημαντικό για σας να διαχειριστείτε τον τρόπο ζωής σας και υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες .

 Έχει αποδειχθεί ότι διάφοροι παράγοντες μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης και κατά συνέπεια τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο και νεφρική νόσο.

Οι παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη υψηλής αρτηριακής πίεσης, που ονομάζεται επίσης υπέρταση, είναι:

Αλατοθεραπεία...καθαρίζει με φυσικό τρόπο τους πνεύμονες!



Μπορεί οι γιατροί να συμβουλεύουν να καταναλώνουμε με μέτρο το αλάτι στη διατροφή μας, αλλά η εξωτερική χρήση του θεραπεύει το αναπνευστικό σύστημα. Μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες είναι η αλατοθεραπεία.
 
Πως το αλάτι ''καθαρίζει'' το αναπνευστικό σύστημα; Για ποιες παθήσεις ενδείκνυται; Συνιστάται για όλους τους πάσχοντες;
 
Στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί θα λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας.
 
Του Μιχάλη Χατζηγιάννη πνευμονολόγου

Πως να ξεμπερδέψετε μια αλυσίδα κοσμήματος που έχει γίνει κόμπος!


Έχετε να αντιμετωπίσετε μια μπερδεμένη με κόμπους αλυσίδα;

 Δείτε τη να κάνετε για να ξεμπερδεύετε γρήγορα!

Ζούμε την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του σύμπαντος

Η Ντολόρες Κάννον


IΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΟΒΙΕΤΟΛΟΓΩΝ/ΡΩΣΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΩΝ ΜΠΟΥΣ-2 ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΙΤΣ





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*Ο ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΟ-ΡΩΣΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑΡΑΤΑ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΚΛΗΡΑ.



*ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ. ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ-ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ!!!

*ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ Ή ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ....

Churchill, Stalin and Roosevelt meet in Yalta ... αν και ο καθένας θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η εποχή της Συμφωνίας της Γιάλτας έχει περάσει ανεπιστρεπτί, το φάντασμα της Γιάλτας στην Κριμαία τούς υπενθυμίζει το αντίθετο!

Όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στην Κριμαία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων, με τη ρωσική αρκούδα να βρυχάται και να παίρνει θέση μάχης.

Μια μικρή παραλιακή πόλη, η Γιάλτα της Κριμέας, έγινε ευρέως γνωστή πολλά χρόνια νωρίτερα και έχει αποτυπωθεί στην παγκόσμια συνείδηση ως η περιοχή όπου διεξήχθη η σημαντικότερη αναμέτρηση αντιπάλων στη διεθνή σκακιέρα.

Mέσ' από τα ερείπια του πολέμου αρχίζει να αναδύεται ο νέος κόσμος... Τραγική ειρωνεία. Ακριβώς 69 χρόνια μετά, η σκιά του πολέμου απλώνεται βαριά πάνω από την Κριμαία. Το 1945 ο πόλεμος έδινε σκυτάλη στην ειρήνη. Το 2014 ουδείς μπορεί να πει με ακρίβεια τι ξημερώνει…

Η Διάσκεψη της Γιάλτας και η μοιρασιά…

Η Ζωή σε περιμένει...



Δεν είναι θέμα ν’ αποδεχτείς ή ν’ απορρίψεις έναν άνθρωπο. Το θέμα είναι να έχεις αρκετή αυτεπίγνωση και μεγάλες δόσεις αυτό-εμπιστοσύνης, ώστε να πάρεις με προθυμία και ταπεινότητα όλα τα καλά του και ν’ αφήσεις, με ακλόνητη σιγουριά τα κακά του. 

Ποια είναι τα «καλά» και ποια τα «κακά»; 

Γίνονται ξεκάθαρα και απλά, πέρα από τις ήδη δομημένες ιδέες σου, τις τρέχουσες προτιμήσεις σου, οποιαδήποτε βολική θεώρησή σου, που ταιριάζει και υποστηρίζει την ταυτότητά σου. 

Το Πνεύμα Διακρίνει.
Η Ψυχή Επιθυμεί. 

Πλήρης ανάλυση: Η ΔΥΣΗ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

  • (Διαβάζεται χαλαρά, αργά, με καφέ ή με τσάι και συμπάθεια. Οποιος τα καταφέρει... δεν κερδίζει τίποτα. Το πολύ πολύ να χάσει το χρόνο του. Αναγκαστικά, για να μη μας ξεφύγει κάτι σημαντικό και να υποστηριχθεί, πλήρως, η άποψη μας, το κείμενο είναι μεγάλο. Ο Βενιζέλος έχει προστεθεί για διακόσμηση).

Να θυμίσουμε ότι τα γεγονότα και οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ξεκίνησαν στην Ουκρανία, όταν ο Πρόεδρος Γιανούκοβιτς αρνήθηκε να ολοκληρώσει τη συμφωνία Ουκρανίας - Ε.Ε..
Η συμφωνία περιελάμβανε:

ΠΑΝΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ…

ο χειμωνας που εφυγε.
ο καλυτερος χειμωνας.
ο πιο ευκολος χειμωνας.
δεν τον καταλαβα.
περασε και ειναι οπως οταν ηρθε.
δεν τον εζησα.
δεν χρειαστηκε να ξεκρεμασω τα μαλλινα.
γιατι δεν πηγα πουθενα.
γιατι δεν συναντησα κανεναν.
δεν υπηρχε λογος να ντυθω.

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .



ΕΔΑΦΙΟ  1 : Η  ιδέα  μιας  παγκόσμιας  κυβέρνησης   που  θα  σταματούσε  τους  πολέμους  δεν  είναι  κακή .

Οι  τραπεζίτες   όμως  είναι  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ   για  αυτόν  τον  ρόλο .
Αφού  εμείς  προτείνουμε   οτι  θα  ήμασταν  η  ιδανική  παγκόσμια   κυβέρνηση  ,  οφείλουμε  να  δημοσιεύσουμε   κάποιο  διάγγελμα .

ΕΔΑΦΙΟ  2  :  Το  312 μΧ   είχε  ωριμάσει   στην  Ρωμαϊκή  Αυτοκρατορία  το  δόγμα  οτι  η  άνετη    διακυβέρνηση  μιας  κοινωνίας  θα  ήταν  εφικτή  αρκεί  να  επιβαλλόταν  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  τους  κατοίκους  η  ιδέα  ενός   θεού  που  σε  βλέπει  παντού  και  σε  τιμωρεί  μετά  θάνατον . 


Η  θρησκευτική  ομοιομορφία  θα  ήταν αρκετή  και  δεν  χρειαζόταν  να  είναι  τίμιοι   οι  ηγέτες . 


Η  αυτοκρατορία όμως   δεν  απέφυγε  την  παρακμή  . Επιπλέον  δαπανήθηκε   πολλή  ενέργεια   για  καταστολή  των  διαφόρων  αιρέσεων  ( πχ  εικονομάχοι )  που  κατέδειξε  οτι  η  Φύση  τείνει   να  γεννά  ποικιλότητα  και  αρνείται  την  μονολιθικότητα .


Το  χειρότερο  κακό  όμως  ήταν  η  καταστροφή  της  Αρχαίας  Ελληνικής  Γραμματείας    που  καθυστέρησε   την  ανάπτυξη  των  Επιστημών  τουλάχιστον  για  1200  χρόνια !
Αυτό  ήταν  το  Ρωμαιο-Αρμενικό  Δόγμα ( επειδή  ο  Χριστιανισμός  εφαρμόσθηκε  πρώτα  στην  Αρμενία ) .

Σήμερα   τίθεται  ξανά  το  ερώτημα  "Πώς  μπορεί  να  διοικηθεί  η  ανθρωπότητα  έτσι  ώστε  να  πάψουν  οι  πόλεμοι , η  πείνα , οι αρρώστειες  και  η  ρύπανση  του  περιβάλλοντος ;" .

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ...

Τώρα  τελευταία   ανακαλύφθηκαν  τεράστια    κοιτάσματα   υδρογονανθράκων   νότια  της  Κρήτης .

map
Κάποιοι  έξυπνοι   από  ένα  μέρος που  ονομάζεται  "ΓΕΡΜΑΝΙΑ"   θέλουν  να  μας  τα πάρουν  δωρεάν .

Το πιο βρόμικο πράγμα που θα αγγίξεις στο εστιατόριο είναι …

menu

Πήγες εστιατόριο; Σου έφερε ο σερβιτόρος τον κατάλογο να παραγγείλεις; 

Έκανες την παραγγελία; Τι πρέπει τώρα να κάνεις;


  • Θα πρέπει να τρέξεις κατ' ευθείαν στο μπάνιο του εστιατορίου και να πλύνεις πολύ καλά τα χέρια σου
  • Γιατί τα περισσότερα γυναικεία ρούχα δεν έχουν τσέπες;

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα περισσότερα γυναικεία ρούχα ΔΕΝ έχουν τσέπες;  



    φουστάνι

    Αλλάξτε τον τρόπο που σκέπτεστε

    Κοιτάξτε μπροστά, αφήστε πίσω σας το παρελθόν και ό,τι δεν υπάρχει πλέον. Είναι φράσεις γνωστές μόνο που αυτό δεν γίνεται από μόνο του με κάποιο μαγικό τρόπο. Χρειάζεται προσπάθεια και εκπαίδευση και κυρίως, χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εξαλειφθούν μερικές φράσεις κλισέ, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αισιοδοξία, το μέλλον μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.
    Change-Your-Life

    Λάθη που μπορείτε να αποφεύγετε στο γάμο

    Η συζυγική σχέση χρειάζεται συνεχώς φροντίδα. Τα προβλήματα της καθημερινής ζωής είναι αναπόφευκτα και μπορούν να επηρεάζουν τις σχέσεις στο ζευγάρι.
    Wedding-in-sandΟρισμένα λάθη που γίνονται συχνά, προκαλούν ένταση, νευρικότητα. Αποτελούν αιτία γένεσης δυσάρεστων καταστάσεων, προσωρινών ή κάποτε δυστυχώς μόνιμων, που υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής.
    Υπάρχουν τρόποι που βελτιώνουν τη συζυγική σχέση. Η κάθε σχέση έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Και οι δύο στο ζευγάρι πρέπει συνεχώς να εξετάζουν πως μπορούν να επενδύουν και να αξιοποιούν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και ταυτόχρονα να αποφεύγουν ή να ελαχιστοποιούν λάθη, κακές συνήθειες που βλάπτουν τη σχέση τους.
    Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα συχνότερα λάθη που γίνονται στις συζυγικές σχέσεις και που είναι καλύτερα να αποφεύγετε.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα