Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η κατακερματισμένη νομιμοφροσύνη εντός του Πενταγώνου... ΜΕΡΟΣ 2ο

BUTLER1


Ένας αυξανόμενος αριθμός εκ των έσω γνωριζόντων, πιστεύουν ότι η Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ από την αδελφή της Εύα Μπράουν και ότι τώρα λειτουργεί ως ο σκληρός πυρήνας της παγκοσμιοποίησης για την αυτοκαταστροφή της Γερμανίας για άλλη μια φορά, όπως και ο πατέρας της είχε πράξει. Δεν θα ήταν μεγάλες ειδήσεις, αν αυτές οι φήμες αποδειχθούν να είναι αληθινές; Αυτό θα σήμαινε πως έχει αίμα Ρότσιλντ (σημ.μτφρ. Ο Χίτλερ λέγεται πως ήταν νόθος γιος του Ρότσιλντ με μιαν Αυστριακή καμαριέρα) και είναι απλώς άλλο ένα παράδειγμα του πώς οι άρχουσες "γραμμές αίματος" κάποιων οικογενειών συνεχίζουν την μήτρα της εξουσίας τους. Αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες τους οι ομοιότητες φαίνονται αξιόλογες.

Η Μέρκελ επιτρέποντας τόσους πολλούς πρόσφυγες να εισέλθουν στην Γερμανία προκαλεί την αρχή της επανάστασης των Γερμανών. Επέτρεψε το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, το οποίο απαγορεύει στους Γερμανούς αγρότες να πωλούν τα προϊόντα τους και στους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων να πωλούν αυτοκίνητά και εξαρτήματα φορτηγών στη Ρωσική Δημοκρατία, που είναι σημαντικές πηγές για τα έσοδα της Γερμανίας.

Εμείς τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας, πλήρως ελεγχόμενος νοητικά από το Tavistock Institute στην Αγγλία και αυτό εξηγεί γιατί στρατηγοί Kammler, Gehlen και Mueller αλλά και η κορυφή της υπηρεσίας πληροφοριών του τον εγκατέλειψαν και έκαναν μια μυστική συνθήκη με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Βρετανίας το 1943. Η Μέρκελ είναι προφανώς σε σύγκρουση, διχασμένη ανάμεσα στις δεσμεύσεις της παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ της Χαζαρικής μαφίας αλλά και θυμωμένη που χειραγωγείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εμποδίζοντας τόσο αναγκαίες πωλήσεις στη Ρωσική Δημοκρατία.

Για να κατανοήσουμε τη δύναμη των Μυστικών Υπηρεσιών και των ελεγχόμενων μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM) που βασίζεται σε ψυχοτρονικό έλεγχο του μυαλού επί των ηγετών των περισσοτέρων εθνών, σκεφτείτε τι κάνει η Μέρκελ αναφορικά με τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή. Επίσης, σκεφτείτε το γεγονός ότι οι Σουηδοί ηγέτες λένε τώρα στους πολίτες τους ότι οποιαδήποτε αντίσταση σε όλους τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή είναι καθαρός ρατσισμός και πως η ισλαμική κουλτούρα είναι ανώτερη. Μπορείτε να το φανταστείτε; Ένας από τους τρόπους που μπορείτε πάντα να πείτε εάν ένας ηγέτης είναι νοητικά ελεγχόμενος είναι αν αυτός ή αυτή ενεργεί κατά τρόπο εντελώς ανάποδο, ονομάζοντας το μαύρο άσπρο, και το κακό καλό.

Στενές επαφές με πνεύματα και άλλα απόκοσμα φαινόμενα

Δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο να παρηγορείσαι αφότου έχεις παρακολουθήσει μια ταινία τρόμου, λέγοντας στον εαυτό σου ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο σινεμά και τα σχετικά. Ούτε φαντάσματα μέσα στην ντουλάπα υπάρχουν εξάλλου ούτε και πνεύματα που στοιχειώνουν τον κόσμο των ζωντανών. 

Και βέβαια κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους εν λόγω τρομακτικούς ρόλους, από δαιμόνια και απόκοσμες υπάρξεις μέχρι και όλο το εξώκοσμο κακό του Γαλαξία δηλαδή. 

Υπάρχουν βέβαια και ηθοποιοί που αψηφούν κάθε έννοια λογικής και ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με φαντάσματα, κάνοντας άπαντες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για διαφημιστικό τρικ για την επόμενη ταινία τους ή για απτή πραγματικότητα. 

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, το λένε και το πιστεύουν… 

Νταν Ακρόιντ 


Ο αγαπημένος Ghostbuster το κόλλησε φαίνεται το μικρόβιο με τα φαντάσματα ήδη από το 1984 (ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στο σινεμά), αν και είχε δηλώσει ότι η σχέση του με τα παραφυσικά φαινόμενα είναι σαφώς παλιότερη και βαθύτερη, καθώς τόσο ο πατέρας όσο και ο παππούς του καλούσαν συχνά πνεύματα στο σπίτι, καταγράφοντας μάλιστα εξαντλητικά τις συνεδρίες με τον κόσμο των νεκρών. 

Ο πατέρας του είχε γράψει ακόμα και βιβλίο για την επίκληση πνευμάτων και τη μεταθανάτια ζωή, κληροδοτώντας έτσι στον γιο του την αγάπη για το υπερφυσικό. 

Κι έτσι ο Νταν δεν δίστασε να κάνει λόγο για πνεύμα που έχει στοιχειώσει το σπίτι του, παιχνιδιάρικο βέβαια πνεύμα, καθώς κάνει όλο σκανδαλιές στην οικία, μετακινώντας αντικείμενα και ανάβοντας ξαφνικά τις ηλεκτρικές συσκευές. Μέχρι και στο κρεβάτι του ηθοποιού εισβάλει το σαφώς θηλυκό φάντασμα, σύμφωνα πάντα με τον Ακρόιντ…

Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

    Οι καιροί  αλλάζουν… το βλέπουμε, το νιώθουμε στο πετσί μας. Και σίγουρα όχι προς το καλύτερο

    Η ανθρωπότητα βιώνει μια τεράστια επίθεση απ’ όλες τις πλευρές και κάποιοι αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτούς που την προκαλούν: τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ που ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες -από κυβερνήσεις μέχρι και τα ΜΜΕ, από υπερσύχρονα όπλα υψηλής τεχνολογίας μέχρι και τα διάφορα ινστιτούτα που τα υποστηρίζουν, ΜΚΟ, εταιρείες τροφίμων, επικοινωνίας και… και.. και…Ο αγώνας είναι άνισος αλλά όχι και άσκοπος. Η χειραγώγηση και παραπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ, αλλά και διαφόρων θεωρητικών ή κινημάτων που παρουσιάζονται ως σωτήρες των προβλημάτων, έχουν σαν σκοπό να μας παραπλανήσουν και να μας κάνουν να δώσουμε τη συγκατάθεση μας στα σκοτεινά σχέδια τους, που βάλουν κατά της ανθρωπότητας και της ίδιας της Μάνας Γης. Χρειάζεται ψυχραιμία, σωστή ενημέρωση, πολύ κριτική σκέψη αλλά και πολύ μα πολύ ένστικτο!

    Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

    hoax1. Παγκόσμια οικονομική κρίση
    2. Κλιματική αλλαγή
    3. Υπερπληθυσμός
    Και τα τρία συνδέονται μεταξύ τους. Για το πρώτο… τι να πω; Και ποιος δεν το’χει καταλάβει στη χώρα μας το παιγνίδι που παίζεται; Κι όσοι ακόμα δεν το’χουν..θέμα χρονου είναι… Αλλά από αυτό το μπλογκ θα μιλήσω για το δεύτερο γιατί μας αφορά.

    Ο κόσμος δε σώζεται με προσευχές



    ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

    Η εποχή που διανύουμε, χαρακτηρίζεται από λέξεις που κάποτε δε θα μας περνούσαν απ᾽ το μυαλό για να περιγράψουμε τη σημερινή κοινωνία. Πόλεμοι, τρέλα, αρρώστιες, πείνα, εξαθλίωση βλέπουμε να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας.


    Καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν μ᾽ εικόνες απ᾽ όλα τα μέρη του κόσμου και μας καθηλώνουν, κάνοντάς μας θεατές μια ιστορίας που γράφεται τώρα.
    Φανατισμός στα γήπεδα, στη θρησκεία ακόμη και στην πολιτική κι όλα αυτά μέσα από ένα συνονθύλευμα γρήγορων εικόνων που δεν προλαβαίνουμε να καταγράψουμε, συνεπώς ούτε και να τις αναλύσουμε.
      
    Σίγουρα όλοι λίγο πολύ παρακολουθήσαμε ειδήσεις την τελευταία εβδομάδα αλλά σίγουρα δεν καταλάβαμε όλοι τι έγινε. Είδαμε ένα Παρίσι βομβαρδισμένο σε διάφορα μέρη με εκατοντάδες νεκρούς.

    Είδαμε στις Βρυξέλλες να επιβάλλεται στρατιωτικός νόμος για την καλύτερη «προστασία» των πολιτών της. Επίσης είδαμε το Παρίσι, αυτό το «κόσμημα» της Ευρώπης, να στέλνει 25 βόμβες στην καρδιά της Συρίας ως αντίποινα, αφήνοντας χιλιάδες νεκρούς μέσα στους οποίους και χιλιάδες παιδιά(σημειωτέον πως κανένα κανάλι δεν το έδειξε). Και όλα αυτά θυσιασμένα στο βωμό της θρησκείας και του χρήματος.

    Φανατισμένες είναι και οι δύο πλευρές, η κάθε μία με κάτι διαφορετικό. Ωστόσο και τα δύο είναι πολύ ισχυρά. Το ένα φανατίζει συνειδήσεις και το άλλο φανατίζει τσέπες.

    Αρχικά πριν μιλήσουμε για φανατισμό θα πρέπει να γνωρίζουμε τη προέλευση και τη σημασία της λέξης.

    Πάντα παίρνω ένα όχι μαζί μου όταν φεύγω…

    tumblr_mbfimvvn9t1rbc7e8o1_1280Άρθρο: Μένη Κουτσοσίμου
    Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
    ΜΔΕ στην Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική
    Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων
    Μεταδιδάκτωρ Ιατρικής Παν/μίου Ιωαννίνων στην Ποιότητα Υπηρεσιών

    Είμαι συνέχεια σε αναμονή, δεν βλέπω παρά μόνο ό,τι μου αρνούνται…
    Υπάρχουν λοιπόν στιγμές που λες «όχι», όταν σκέφτεσαι πως θέλεις να πεις «ναι», ενώ πετάς ένα «ναι», όταν θα ήθελες να προλάβαινες να ξεστομίσεις το «όχι».
    Με όρους κίνησης που έχει ένα εκκρεμές, η ζωή σου κινείται μεταξύ των δύο αξόνων που μαθαίνεις από παιδί στην έκφραση της επιθυμίας σου… Και οι λέξεις είναι όλες στη θέση τους… Θα μου πάρεις σοκολάτα;«Όχι, γιατί δεν ήσουν καλό παιδί». Θα μου διαβάσεις παραμύθι για να κοιμηθώ; «Ναι, αν είσαι καλό παιδί».
    Κι ενώ έχεις μάθει να τις προφέρεις, υπάρχουν στιγμές που δεν τολμάς να τις ξεστομίσεις. Κι όσο κι αν επαναστατείς εσωτερικά, εκείνες οι συλλαβές παραμένουν μουγκές.
    Δεν νομίζεις ότι αυτό από μόνο του δεν αρκεί; Όχι. Πώς δεν αρκεί; Αν με ρωτήσεις, μπορώ να σου πω ότι κάθε φορά που το κάνεις, αρνείσαι ένα κομμάτι της προσωπικής σου αλήθειας, των βαθύτερων επιθυμιών σου. Ο λόγος είναι ότι κάθε επιλογή σου είναι το συγκρουσιακό αποτέλεσμα μιας διαλεκτικής πάλης μεταξύ των δύο λέξεων που σου προσδίδουν αντίρροπες μεταξύ τους ψυχολογικές τάσεις.
    Το ερώτημα που καλείσαι να απαντήσεις είναι: Εμποδίζεις τον εαυτό σου να ζήσει αυτό που επιθυμεί διακαώς να ζήσει ή αναγκάζεσαι να είσαι μονίμως εκεί που δεν θέλεις να είσαι; Κι όμως, μου μυρίζει ψευτοδίλημμα, δεν σου μυρίζει εσένα;

    “Απολαμβάνοντας” τις συνέπειες της σεξουαλικής κακοποίησης

    o-MAN-THINKING-SILHOUETTE-facebook

    Άρθρο: Λυδία Μυλωνάκη
    Ψυχολόγος, MSc Forensic Mental Health

    Η σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, το οποίο πλήττει τόσο ενήλικες όσο και παιδιά, τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Παρόλα αυτά, οι περισσότερες θυματολογικές μελέτες με θέμα τις επιδράσεις της τραυματικής εμπειρίας της σεξουαλικής κακοποίησης επικεντρώνονται ως επί το πλείστον στις γυναίκες και παιδιά θύματα. Τα ευρήματα των ελάχιστων ερευνών που έχουν γίνει στο πλαίσιο μελέτης του ανδρικού βιασμού, δείχνουν πως οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετική αντίδραση καθώς και αναπτύσσουν διαφορετικές στρατηγικές αντιμετώπισης του γεγονότος. 
    Η βιβλιογραφία που αφορά την ανδρική σεξουαλική κακοποίηση έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα, το γεγονός ότι έχει προκύψει συμπεριλαμβάνοντας πολύ ειδικά δείγματα ατόμων. Τέτοια είναι κλινικοί πληθυσμοί ή μεμονωμένα άτομα τα οποία ζήτησαν βοήθεια από υπηρεσίες συμβουλευτικής είτε από τα επείγοντα περιστατικά των γενικών νοσοκομείων. Εξαιτίας της εν λόγο κατάστασης είναι πολύ δύσκολο να έχουμε μια γενικευμένη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει στη περίπτωση του ανδρικού βιασμού.
    Έπειτα του βιασμού, τα περισσότερα θύματα έρχονται αντιμέτωπα με μια σειρά από πιθανές συνέπειες οι οποίες διακρίνονται σε ψυχολογικές και σε συνέπειες στη σωματική τους υγεία. Όσον αφορά στις ψυχολογικές συνέπειες, ακόμη και αν ο λαός πιστεύει πως οι άνδρες πλήττονται από καθόλου έως λίγο από ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, σε αντίθεση με τις γυναίκες στις οποίες αναγνωρίζεται η ψυχολογική τους καταρράκωση, έρευνες αποδεικνύουν πως αυτή είναι μια λανθασμένη άποψη. 
    Οι άνδρες υποφέρουν εξίσου με τις γυναίκες και η ψυχολογική τους καταπόνηση και δυσφορία είναι δυνατό να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επιζώντες σεξουαλικής κακοποίησης βιώνουν μια αυξημένη αίσθηση ευπάθειας ενώ στη πλειοψηφία τους γίνονται ιδιαίτερα προσεχτικοί με θέματα της προσωπικής τους προφύλαξης από οποιοδήποτε περιστατικό πιθανής μελλοντικής επίθεσης. 

    13 Μύθοι γύρω από το σεξ!



    Το καλό σεξ οδηγεί πάντα σε οργασμό; Ο άντρας οφείλει να είναι πάντα "ετοιμοπόλεμος"; Το μέγεθος καθορίζει την απόλαυση; Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα σημειώνει τους μύθους του σεξ... Τι ισχύει, τι δεν ισχύει, ποια ταμπού πρέπει να ξεπεράσουμε. 


    1. Ο άνδρας δεν πρέπει να εκφράζει τα συναισθήματά του

    Το κλασικό στερεότυπο όπου η ανδρική συναισθηματική έκφραση θεωρείται ένδειξη αδυναμίας και ευαλωτότητας, αντίθετα με τη γυναίκα που η συναισθηματική έκφραση είναι από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της και θεωρείται "φυσιολογική". Στην πραγματικότητα και οι άνδρες μπορούν να είναι σχεδόν το ίδιο εκφραστικοί συναισθηματικά και μάλιστα κάποιες φορές και περισσότερο από τις γυναίκες όταν νιώθουν ασφάλεια, εμπιστοσύνη και τρυφερότητα.


    2. Κάθε σωματική επαφή απαιτεί σεξουαλική πράξη
    Όχι, κάθε σωματική επαφή δεν είναι προμήνυμα της σεξουαλικής πράξης. Μπορεί να είναι απλά έκφραση συναισθηματικής ανάγκης, ανάγκη για συντροφικότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά, να νιώσουμε πιο οικεία με το σύντροφό μας.


    3. Το καλό σεξ οδηγεί σε έντονο οργασμό
    Ο "έντονος" οργασμός δεν είναι εγγύηση του καλού σεξ. Το καλό σεξ είναι αυτό που οδηγεί σε καλή ψυχική και σωματική υγεία, σε ψυχοσυναισθηματική πληρότητα, σε μοίρασμα. Έντονο οργασμό μπορεί να  βιώσει κάποιος και σε ευκαιριακές συνευρέσεις, γιατί όμως παραμένουν ευκαιριακές και χωρίς συνέχεια;


    4. Το σεξ είναι ταυτόσημο με τη συνουσία
    Σεξ δεν είναι μόνο η συνουσία, δεν είναι μόνο η πράξη. Σεξ είναι το ερωτικό παιγνίδι, τα προκαταρκτικά…

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΣΑΣ!


    Υπάρχουν άνδρες που έχουν ευαισθησία στους γλουτούς της γυναίκας. Αυτή είναι η περιοχή του σώματος που τους τραβάει περισσότερο. Ασφαλώς το στήθος, όπως και το πρόσωπο έχουν μια σαφή υπεροχή στις οφθαλμολαγνικές προτιμήσεις των ανδρών. Παίζουν, όμως, και τα δύο καρπούζια στα οπίσθια, όπως σ' ένα ισχυρό ποσοστό οι γάμπες, που στον εγκέφαλο του άνδρα δίνουν το μήνυμα της δύναμης, της υγείας, της αρμονίας της συγκεκριμένης γυναίκας.
    Μια στιγμή. Το θέμα δεν είναι σεξουαλικό. Το ότι, δηλαδή, ο κώλος σε πολλούς άνδρες προκαλεί την ερωτική φαντασίωση. Είναι και θέμα υγείας, όχι μόνον αισθητικής.
    Ο Αδάμ και η Εύα δεν έχουν καρέκλα. Ούτε οι απόγονοί τους δούλευαν για πολλές ώρες στο γραφείο. Δεν έκαναν καν καθιστική ζωή. Ο Θεός τοποθέτησε την τρύπα για ξεφόρτωμα, για την αφόδευση, σ' εκείνο το μέρος, που αιώνες μετά τη δημιουργία ο μαλάκας ο άνθρωπος το κακομεταχειρίζεται. Όχι, βρε μαλάκα, να στήνεσαι με τις ώρες κάθε ημέρα επάνω στην τρύπα και να τη στουπώνεις.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...


    Τα χρειάστηκε πολύς κόσμος με τη σφαγή στο Παρίσι από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές. Ακόμα και ιερωμένοι έπεσαν σε μελαγχολία και προβληματισμό. Γιατί γίνονται τέτοια εγκλήματα που στέλνουν αθώους με τη μία στον άλλον κόσμο.
    Άσε τους άθεους, μιλάμε για τους θεοσεβούμενους. Για τις θεούσες. Γι' αυτούς που πίνουν νερό στο όνομα του Θεού. Γιατί, λένε κάποιοι, ο Θεός επιτρέπει τέτοια και τόση βαρβαρότητα.
    Ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ, δηλαδή ο αρχηγός της Αγγλικανικής Εκκλησίας δήλωσε ότι πλέον αμφιβάλει για την ύπαρξη του Θεού! Είναι σα να το είπε ο Πάπας της Ρώμης, ο αρχηγός των καθολικών, ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο των ορθοδόξων.

    Καμία γυναίκα δεν είναι απολύτως straight



    «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος». Και να΄ταν μόνο η καρδιά. Ολόκληρη είναι μια άβυσσος και χάνεται κι η ίδια μέσα σ΄αυτήν. Η καρδιά, το μυαλό, η ψυχή, το σώμα της. Ναι και το σώμα, που συνομωτεί πού και πού με το μυαλό και παίζουν παιχνίδια περίεργα.
    Η γυναίκα είναι μια «πολυμηχανή» χωρίς οδηγίες χρήσης, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Τα κουμπιά της τα ξέρει μόνο ο κατασκευαστής της τελικά. Εκείνος έχει και τις απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτηματικά που όλες οι γυναίκες γεννούν, όχι μόνο στον περίγυρό τους, αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Αλλά λίγο δύσκολο να τον βρεις και να τον ρωτήσεις.
    Το μυαλό της ένας τεράστιος λαβύρινθος με άπειρες κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν εναλλασσόμενα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν την πιάνεις πουθενά σα να λέμε. Κι έχει διλήμματα σοβαρά, απορίες και προβληματισμούς κάθε είδους. Είναι, βλέπεις, το πιο σύνθετο δημιούργημα που έχει υπάρξει ποτέ.
    Δεν έχει να διαλέξει μόνο ανάμεσα σε τσάντες, φορέματα, μπιζού, αρώματα και βαφές μαλλιών. Ούτε καν ανάμεσα σε υποψήφιους εραστές. Που κι εκεί δηλαδή επικρατεί ένα πραγματικό χάος μέσα της. Οι περισσότερες γυναίκες, είτε το παραδέχονται είτε όχι, έχουν μπει στη διαδικασία να διερωτηθούν και για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, ή να αμφισβητήσουν την ήδη επιλεγμένη.

    10 αιτίες που δεν χάνετε το λίπος της κοιλιάς

    Το χάσιμο του λίπους από την κοιλιά μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Δείτε 10 εμπόδια και πώς μπορείτε να τα ξεπεράσετε.


    10 αιτίες που δεν χάνετε το λίπος της κοιλιάς

    Η απώλεια κιλών από την κοιλιά σας είναι σημαντική για λόγους υγείας εκτός από λόγους καλής εμφάνισης.
    Το υπερβάλλον λίπος στην κοιλιά- και ιδιαίτερα το ενδοκοιλιακό λίπος- αποτελεί προγνωστικό παράγοντα για καρδιοπάθεια, διαβήτη τύπου 2, αντίσταση στην ινσουλίνη και ορισμένα είδη καρκίνου.
    Αν η διατροφή και η άσκηση δεν έχουν κάνει πολλά για τη μείωση της κοιλιάς σας τότε μπορεί να ευθύνονται οι ορμόνες, η ηλικία και άλλοι γενετικοί παράγοντες. Δείτε 10 πιθανές αιτίες που εμποδίζουν να φύγει η κοιλιά σας.

    Μεγαλώνετε

    Καθώς μεγαλώνετε, ο οργανισμός σας αλλάζει τον τρόπο που κερδίζει και χάνει κιλά.
    Ο καθηγητής της Mayo Clinic, Michael Jensen, δήλωσε ότι οι άντρες και οι γυναίκες εμφανίζουν πτώση του μεταβολικού ρυθμού ή του αριθμού των θερμίδων που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί φυσιολογικά. Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν την εμμηνόπαυση. Αν οι γυναίκες παχύνουν μετά την εμμηνόπαυση είναι πιο πιθανό το πάχος να εγκατασταθεί στην κοιλιά τους.
    Στην εμμηνόπαυση, η παραγωγή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης μειώνεται. Στο μεταξύ τα επίπεδα της τεστοστερόνης επίσης αρχίζουν να μειώνονται αλλά σε βραδύτερο ρυθμό.
    Η αλλαγή στις ορμόνες οδηγεί τις γυναίκες να βάζουν τα κιλά στην κοιλιά τους. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εναντιωθείτε στη διαδικασία. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

    Γιατί άντεξαν στα ρίχτερ κτίρια 150 ετών

      Περισσότερες από δέκα ημέρες μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στο Ιόνιο οι επιστήμονες εξακολουθούν να ασχολούνται με τη Λευκάδα

      Όχι, όμως, μόνο οι σεισμολόγοι. Στο επίκεντρο αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών αναμένεται να τεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα τα παραδοσιακά σπίτια της πόλης της Λευκάδας – κτίρια που χτίστηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα με ένα ιδιαίτερο αντισεισμικό σύστημα που συναντάται σε ελάχιστες περιοχές του κόσμου.
      Ο πεζόδρομος της Λευκάδας επιδεικνύει ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα του παραδοσιακού αντισεισμικού τρόπου κατασκευής των κτιρίων της: πέτρα στο ισόγειο, ξύλο στους ορόφους με εσωτερικό δεύτερο ξύλινο υποστύλωμα που προστατεύει το επάνω τμήμα ακόμη και αν ο κάτω όροφος υποστεί ζημιές
      Ο πεζόδρομος της Λευκάδας επιδεικνύει ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα του παραδοσιακού αντισεισμικού τρόπου κατασκευής των κτιρίων της: πέτρα στο ισόγειο, ξύλο στους ορόφους με εσωτερικό δεύτερο ξύλινο υποστύλωμα που προστατεύει το επάνω τμήμα ακόμη και αν ο κάτω όροφος υποστεί ζημιές
      Κατασκευές που μετρούν περισσότερα από 150 χρόνια ζωής βγήκαν αλώβητες από τον πρόσφατο σεισμό, άντεξαν την ισχυρή δόνηση του 2003 και επέζησαν μεγάλων σεισμικών γεγονότων στο παρελθόν, ενώ κτίρια ηλικίας μίας ή δύο δεκαετιών φέρουν εμφανή τα σημάδια των 6,4 Ρίχτερ που εκδηλώθηκαν στις 17 Νοεμβρίου.

      Η Αβάσταχτη Βαρύτητα Του Κούντερα

      Ο έρωτας ξεκινάει με μια μεταφορά. Ο έρωτας ξεκινά όταν μια γυναίκα εγγράφεται στην ποιητική μας μνήμη.
      Μίλαν Κούντερα, Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Πρώτα είναι εκείνο το χαμόγελο. Κοντά μαλλιά, μεγάλα μάτια και πέντε τόνοι αυτοπεποίθησης. Μαλβίνα τη λένε.
      Είναι πολύ μεγάλη, σαραντάρα ίσως, αλλά σε γοητεύει. Και σου τη σπάει. Δεν ξέρεις γιατί στέκεσαι να την ακούσεις, κάθε φορά που περνάς μπρος απ” την οθόνη. Αλλά μένεις.
      Δεν δείχνει τα βυζιά της ούτε φοράει κοντή φούστα. Μόνο μιλάει -και χαμογελάει σαν τον γάτο του Τσέσαϊρ.
      Είσαι 19 και τα “χεις με την αδελφή του μπασίστα του συγκροτήματος που παίζεις. Είναι σίγουρα πολύ πιο όμορφη. Δεκάξι χρονών. Θα μπορούσαν να σε πάνε μέσα, για αποπλάνηση.
      Όμως έχει κάτι σαγηνευτικό εκείνη η σαραντάρα με το πλατύ χαμόγελο, κάτι που σου γρατζουνάει το νου και τη λίμπιντο
      Δεν θ” αυνανιστείς στην τουαλέτα κοιτώντας φωτογραφίες της. Αλλά θα τη θυμάσαι πολύ περισσότερο καιρό απ” το κορίτσι του Playboy, τεύχος Αυγούστου, του 1994.

      Όσα μας μαθαίνει η θλίψη…για τη ζωή και για εμάς

        Είτε πρόκειται για το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, ένα διαζύγιο ή την απώλεια της δουλειάς μας ή μιας ερωτικής σχέσης, όλοι θα συναντηθούμε με τη θλίψη και τη λύπη, σε κάποια φάση της ζωής μας.


        Είναι η διαδικασία που απαιτείται για τη φυσιολογική επούλωση κάθε πληγής μας. Κάποια γεγονότα, αλλάζουν τη ζωή μας οριστικά και όταν βιώνουμε μια απώλεια, χρειάζεται χρόνος, αλλά και κάποιου είδους φροντίδα, για να ξεπεράσουμε αυτό που συνέβη και να προχωρήσουμε, πάλι δυνατοί, μπροστά.
        Ναι, θα μου πείτε, η θλίψη κρύβει πολύ και έντονο πόνο. Είναι αυτή που κάνει τους καιρούς ‘δύσκολους’ και ‘ζόρικους’. Είναι αυτή που μας κάνει να νομίζουμε ότι τίποτε δεν θα είναι ξανά όπως πριν. Τίποτε δεν θα έχει νόημα πια. Είναι μια μεγάλη και σοφή δασκάλα…γιατί η ζωή, τη θλίψη, όσο και αν ακούγεται παράδοξο, την προσφέρει ως μια ευκαιρία για να μάθουμε περισσότερα γι΄αυτήν και για εμάς.
        Αυτά που μπορεί να μας μάθει η θλίψη…
        1. Γεννά ευγνωμοσύνη. Νομίζουμε ότι εκείνη την ώρα, δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να νιώσουμε ευγνωμοσύνη. Όμως η θλίψη έρχεται όταν κάτι έχει απομακρυνθεί από εμάς. Και μας δίνει την ευκαιρία να εκτιμήσουμε όσαείχαμε αλλά και όσα έχουμε ακόμα. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε, με ένα σκληρό τρόπο, ομολογουμένως, ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο.
        2. Μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή. Συχνά, ζούμε χωρίς να νοιαζόμαστε πραγματικά για τη ζωή. Μια απώλεια, μια τραγωδία, μπορεί να λειτουργήσει ως καμπανάκι αφύπνισης, για να μας θυμίσει ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Αλλά, ακόμη κι αν δεν είναι, ας είμαστε σίγουροι, ότι “ζούμε” το μεγαλύτερο μέρος της κάθε μέρας μας.

        Η δύναμη του "τι" ως μέσο για μια άλλη κατεύθυνση ζωής

        Όταν τα πράγματα ζορίζουν…χρησιμοποίησε τη δύναμη του “τι”! - από τη Life Coach Ελένη Χριστοδούλου.
        Όπως οι περισσότεροι, όταν ήμουν παιδί, η ερώτηση που έκανα συνέχεια στους γονείς μου, ήταν “γιατί;”.
        “Γιατί ο ουρανός είναι μπλε;”
        “Γιατί πρέπει να πάω τώρα για ύπνο;”
        “Γιατί δεν μπορώ να φάω τρία παγωτά;”
        “Γιατί, γιατί, γιατί;”
        Όπως κάθε παιδί, χωρίς κανένα σημείο αναφοράς για τη ζωή, χωρίς προηγούμενες εμπειρίες, ο μόνος τρόπος που είχα για να ανακαλύψω τον κόσμο και να κατανοήσω πως λειτουργεί, άρα και να μάθω να ζω, ήταν να ρωτάω “γιατί”. Καθώς μεγάλωνα, διαμόρφωσα τις δικές μου εμπειρίες, τα δικά μου σημεία αναφοράς για τη ζωή και έμαθα πως λειτουργεί. Τα ερωτηματικά μου γι’ αυτήν άλλαξαν, έγιναν πιο βαθιά, πιο πολύπλοκα και ουσιαστικά, αλλά το “γιατί” έμεινε εκεί… κυρίως στις δύσκολες στιγμές.
        “Γιατί με χώρισε;”
        “Γιατί δεν πήρα προαγωγή;”
        “Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα;”
        Έχοντας χάσει την παιδική μου αθωότητα, τα “γιατί” ένιωθα ότι δεν ήταν πια ένας τρόπος για να μάθω τον κόσμο, αλλά περισσότερο ένας τρόπος να βυθιστώ σε όσα με κρατούσαν πίσω, σε όσα δεν με άφηναν να προχωρήσω μπροστά.
        Και δεν είναι ότι ως ενήλικες δεν μπορούμε να μάθουμε ρωτώντας “γιατί”, αλλά περισσότερο το ότι αυτή η ερώτηση έχει πια πάρει τέτοια μορφή μέσα μας, που περισσότερο μεταφράζεται ως η διάθεσή μας να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ως ‘θύμα’ των καταστάσεων, ένας τρόπος που μας βάζει να γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας.
        Καθώς μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, έχει μεγαλύτερο νόημα, αντί να επικεντρωνόμαστε στο “γιατί”, όταν ρωτάμε τον εαυτό μας, να εστιάζουμε στο “τι”.

        ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ: Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (Μέρος Β)

                            

        Για να Επεκτείνετε την Χαρά Σας: Τρώτε Πορτοκαλί

        Η κατανάλωση τροφών χρώματος πορτοκαλί ενθαρρύνει την αισιοδοξία, την συναισθηματική ισορροπία, την αυτοπεποίθηση, την αλλαγή, την αυτό-κινητοποίηση, τον ενθουσιασμό, και μια αίσθηση κοινότητας. Το πορτοκαλί είναι επίσης μια καλή επιλογή χρώματος για την τραπεζαρία σας, καθώς θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μαζευτούν, να κοινωνικοποιηθούν, και να διασκεδάσουν.
        Τα καρότα, η γλυκιά κολοκύθα, οι γλυκοπατάτες, τα πορτοκάλια, τα νεκταρίνια, τα ροδάκινα, τα βερίκοκα, η παπάγια, τα μάνγκο, οι λωττοί, οι πορτοκαλί τομάτες, και τα πεπόνια είναι εύγευστοι τρόποι να συνδεθείτε με την ενέργεια του πορτοκαλί.

        ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ: Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (Μέρος Α)


        Ακριβώς όπως το άρωμα, η μνήμη, και η διάθεση διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη μεταμόρφωση της βασική τροφής σε ένα μονοπάτι προς την πνευματική επανάσταση, τα χρώματα από τα τρόφιμα που τρώμε έχουν μια συγκλονιστική επίδραση στη ζωή σας. Το χρώμα μπορεί να επηρεάσει δραματικά τα συναισθήματά σας, συμπεριφορά σας, και ακόμη και πόσο τρώτε. 
        Για να καταλάβετε πώς να μεταμορφώσετε την ζωή σας χρησιμοποιώντας την αλχημεία των χρωμάτων, είναι σημαντικό να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με την φύση του χρώματος. 
        Όλα τα χρώματα που βλέπετε γύρω σας αποτελούνται από ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες, που δονούν σε διαφορετικές συχνότητες. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, το κόκκινο είναι αργού μήκους κύματος, και το βιολετί είναι ένα πολύ ταχύ μήκος κύματος. 
        Το σώμα σας είναι επίσης φτιαγμένο από διάφορες συχνότητες, και όταν είστε εκτός ισορροπίας, θα σας ελκύουν συνειδητά χρώματα με δονήσεις χρωμάτων με μήκος κύματος που το σώμα σας χρειάζεται… και αυτό περιλαμβάνει το χρώμα της τροφής που τρώτε.

        Με καθόλου ευκαταφρόνητο τρόπο, αν κατανοήσετε την μυστική αλχημεία του χρώματος, η διατροφή θα έχει σημαντικό αποτέλεσμα στη καλή σας υγεία. 
        Πολλές επιστημονικές έρευνες έχουν καταγράψει την σημαντική επιρροή που το χρώμα έχει στα συναισθήματα και το σώμα μας. 
        Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που είναι θυμωμένοι η αναστατωμένοι θα ηρεμήσουν μέσα σε ένα ροζ δωμάτιο. Ο παλμός και η αρτηριακή σας πίεση θα ανέβουν μέσα σε ένα κόκκινο περιβάλλον και θα κατέβουν μέσα σε ένα γαλάζιο περιβάλλον.

        500.000.000 άνθρωποι έχουν ''μολυνθεί'' και ΔΕΝ το ξέρουν: Να γιατί πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ την εφαρμογή FLASHLIGHT (φακός) από το κινητό σας!!


        Αποτέλεσμα εικόνας για flashlight app

        Ο Gary Miliefskynt, εμπειρογνώμονας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, προειδοποιεί ότι «οι 10 κορυφαίες εφαρμογές FLASHLIGHT (φακός) είναι όλες κακόβουλα προγράμματα. Κατασκοπεύουν και υποκλέπτουν οτιδήποτε καταχωρεί ο κάτοχος του κινητού σε αυτό.
         "Το πιο ανησυχητικό γεγονός είναι ότι" 500.000.000 άνθρωποι έχουν ''μολυνθεί'' και ΔΕΝ το ξέρουν.
         "Αυτή η πληροφορία είναι ένα πραγματικό ξυπνητήρι -.. παρακαλώ παρακολουθείστε το βίντεο και κάντε το γνωστό όπου μπορείτε  για να βοηθήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας να προστατέψουν τον εαυτό τους.

        Το Μαγικό Σιρόπι που καίει το λίπος της κοιλιάς Άμεσα και Αποτελεσματικά!

        Το κύριο συστατικό σε αυτό το σιρόπι είναι το φρέσκο ​​χρένο. Το χρένο είναι πολύ πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και φώσφορο.
        Το χρένο καθαρίζει το σώμα, απομακρύνει την κούραση, τονώνει τον μεταβολισμό και ενισχύει την παραγωγή των καλών βακτηρίων στο στομάχι.
        σιρόπι
        Για να κάνετε αυτό το σιρόπι, θα χρειαστείτε αυτά τα συστατικά:
        • Χρένο 125g 
        • Μέλι 3 κουταλιές της σούπας
        • Λεμόνια 3 

        Να πάρουμε την Ευθύνη και ν' Αλλάξουμε* Για ν' Αλλάξει η Ανθρωπότητα*





        Κάποιοι Δάσκαλοι είπαν πως η Γη

        είναι ο Πλανήτης

        όπου έρχονται να ενσαρκωθούν


        οι πιο ''Επιβαρυμένες'' Ψυχές*




        Αυτό που είναι μέσα μας

        είναι αυτό που συμβαίνει έξω μας*

        Ο Πόλεμος,

        το Έγκλημα,

        η Βία,

        υπάρχουν

        γιατί εν πρώτοις

        υπάρχουν μέσα στον Άνθρωπο*



        Αν ο Άνθρωπος δεν τακτοποιήσει

        το Θέμα της Βίας μέσα του,

        αν δεν καταλάβει πως

        ''Όλα Είναι Ένα

        και Δύο Δεν Υπάρχουν''

        και πως Τίποτα δεν Υπάρχει

        αν ο ίδιος δεν το θελήσει,

        τότε ''Αυτός ο Κόσμος δεν θ' αλλάξει ποτέ''

        και η Ιστορία Θα Επαναλαμβάνεται,

        όπως επαναλαμβάνεται Αιώνες Τώρα*



        Το Έγκλημα 

        πριν πάρει σάρκα και οστά έξω σου,

        το έχεις ήδη προκαλέσει με τις σκέψεις σου,

        τα συναισθήματα σου,

        το μίσος σου για τον άλλο άνθρωπο,

        για τον εαυτό σου τον ίδιο 

        που δεν τον αποδέχεσαι,

        για την ίδια σου την Ζωή

        για την οποία συνεχώς γκρινιάζεις*
        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

        1

        Το Ενατο Κυμα